Translate

Popüler Yayınlar

18 Temmuz 2012 Çarşamba

CeBIT rain

Bilişim sektörü, veri koruma ve veri güvenliği Hanover güven tanıtır. Özellikle, bulut bilgisayar, büyük bir büyüme faktörü içerir.


Her yerde bulutlar: CeBIT Hannover, Almanya.


Bilişim sektörü, veri koruma gördü. Bu en azından, bu yıl CeBIT yerleştirir sinyaldir. "Güven" - yönetme güven - bilgisayar Fuarı Hannover'de Cumartesi'ye adanmış en iyi bir tema.
Orada iyimser sanayi gurur kendisi finansal ve ekonomik kriz ekonomik bir motor: Almanya'da ciro üzerinden 148 milyar Euro geldi 2011. It Industry association BITKOM bu yıl 151 milyar öngörür.
Ve ayrıca CeBIT emindir. Son yıllarda dramatik falls sonra tekrar biraz artış yaklaşık 4.200 için 2012 için katılımcı sayısı vardır. Ziyaretçi Sayısı neredeyse 340,000 - Hannover'in taşıma ver.di uyarı nedeniyle Perşembe günü durma rağmen geçen yıl olduğu gibi Fuar umuyor.
CeBIT kullanıcılar özellikle güven konusudur. BITKOM Başkanı Dieter Kempf eşit Haritayı "güven arttırıcı önlemler" "Dürüstlük ve şeffaflık veri kullanımı" gibi başında çağrısında bulundu. Onların dürtü ile sektörün daha önce eleştiri içinde haftalarda tekrar olmuştu: Mart ayından beri tartışmalı yeni Google Gizlilik Politikası geçerlidir.
Gmail veya YouTube gibi farklı hizmetlerinden veriler merkezi bir tercihe bağlı kullanıcı bu yana. Birden fazla satıcı uygulamalar akıllı telefonlar için son ve tablet bilgisayarlar adres defterleri ve fotoğraf gibi kişisel verilerin yetkisiz erişimle fark.
Bu gibi olaylar ayrıca güven kaybı korkusu büyür. Yine de olmadığı için: yaklaşık BITKOM sırayla CeBIT için verilen bir ankete göre tüketicilerin yüzde 70-si olmak problem net şirketlerin güvenilirliğini değerlendirmek için.
Bilgisayar, ağ üzerinde veri depolama özellikle bulut içinde yerine kendi sabit diskinizde, tüketicilerin şüpheci: gelen ilgili veri ihlalleri ya da kaybı beşinci BITKOM araştırmaya göre veri hiç outsources.
Ve Federal Orauthorisations tutma depolama clouds, Schaar Peter öneren: çok belirsiz, kendi verilerle tam olarak ne ve nasıl garip erişimden - korunur özellikle genellikle dağınık üzerinde bulut sağlayıcıları dünyanın dört bir yanından müşteri veri depolama sunucuları.
Orta ölçekli şirketlerin back in the line of fire
Aynı zamanda, Bilişim sektörü, sadece bulut bilgisayar söz büyüme: sigorta primi genişleme 5 milyar Euro'luk yıllık 37 yüzde BITKOM bekliyor 2012 için 17 milyar 2016. The line of fire ise özellikle KOBİ'lerin geri. Bugüne kadar Almanya'da 3.6 milyon işyerlerinin sadece yüzde 12'sini alan ve Internet programları kullanın.
Bu mücadelede CeBIT sağlayıcı yer gizlilik ve güvenlik üzerine giderek hedef gruplar. Telekom patron Rene Obermann Hannover'ın sunulan ' Alman bulut ". İstek üzerine veri merkezleri nerede nispeten katı veri koruma yönetmeliği uygulama Almanya'da sadece veri depolamak Grup taahhüt eder.
Bu bir açık "" Obermann etkendir. "Yurtdışından birçok üretici, sunabilir değil," diyor. ABD'de Terör yasaları hakkında ülkede bir yerde depolanan tüm verileri güvenlik yetkilileri neredeyse sınırsız erişime izin verir. 

 Dünyanın en büyük Bilişim Hizmetleri sağlayıcısı IBM veri bulutlar regionalisation göre daha net yapmak istiyor: yerine, sunucularda dünya çapında IBM veri ve programlarınızı gelecekte denilen şehir Bulutlarda saklamak istiyor. Olacak 25 ana bulut Hizmetleri ülke çapında, Servis Merkezleri yere ortaklarıyla da planlanmaktadır. Bir dizi olan Orta rezervasyonları azaltmak için IBM vaat ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder