Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Youview TV platformu ve set-top box (: £ 299 vasıl güncelleme) bu ay Birleşik Krallık mağazaları geliyor

YouView akışı platformu ve setüstü kutusu Birleşik Krallık xxx geliyor
BBC iPlayer çok başarılı olmuştur. Ya sakin ya da diğer büyük Birleşik Krallık yayıncılar talep hizmetleri ile daha oyun alanında koymak gerekir - ve bu ikinci olacak. Youview - adını ve aynı zamanda yok video gerçeği dışında YouTube ile ortak herhangi bir şeye sahip olduğu - bir hava kullanan bir PVR set-top box ve görüntüleme telafi izin veren bir web bağlantısı ve biz ' ve sadece bu ay sonuna doğru Birleşik Krallık mağaza varacağız duydum. Bu, BT, TalkTalk ve Arqiva gelen altyapısını kullanarak, (ayrıca lisans ücreti nakit 10.000.000 £ katkısı olan) ITV, Channel 4, Beş, ve Sky BBC programları bir araya getireceğim ve İngiliz izleyiciler milyonlarca hedefleriz ve henüz bağlı olmayan kim - kim canlı ve bir abonelik bağlı kalmadan televizyonda arşivlenmiş bir "kusursuz" karışımını istediğiniz Smart TV , oyun konsolu veya diğer tümleşik cihaz.
Güncelleme: Youview ön adam Rabbi Alan Sugar kutusu Humax dahili ve £ 299 mal olacağını anlattı. Ayrıca ticari programlar dahilinde türler mevcuttur olacağım eklendi ama EPG veya arayüz kendisi üzerinde sıvalı değil.

CERN Higgs bozonu (video) ile uyumlu yeni bir parçacığın varlığını teyit

CERN Higgs bozonu ile tutarlı yeni bir parçacığın varlığını teyit
Fizik 'büyük bir duyuru vardı daha yaygın bir ile sızan ürün lansmanı bilim kitapları yeniden yazmanın ciddi bir iş daha. Ama bolluk varlık yönetimi bir yana, resmi var: yeni bir bozon 5 (% 99.9 güven) bir standart sapma ile gözlenmiştir. Merakla beklenen duyuru CERN'in basın toplantısında bu sabah doğrudan geldi (Melbourne ICHEP üzerinden) ve bir sonucu olan yoğun , sürekli zor parçacık araştırın. Gözlem 4.9 sigma bir önemi de 125.3 bir kitle ± 0.6 GeV, bir bozon parçacık olduğunu. Joe Incandela - sunum - bu olduğunu söyledi "% 95 güven aralığında standart model ile uyumlu olarak." Bozon bugüne kadar bulunan en ağır olduğu ve bu hala bir ön sonucu olmasına rağmen, o zor Higgs varlığı için henüz tarafından çok güçlü durumda bulunuyor.
Aranılan parçacık atom altı dünyanın mevcut anlayış desteklemek için gereklidir, ve nükleer ve elektromanyetik etkileşimler üzerine yatak. Bundan sonraki aşamada bu Higgs beklentilerini eşleşen, ya da aslında daha fazla bir şey olup olmadığını yeni parçacık tam özelliklerini belirlemek için olacak ve "egzotik". Bu bölüm daha çok zaman alacaktır, ama şimdi, bulmacanın bir (çok) küçük ama önemli parçası bulundu.
Güncelleme: Biz size birçok soru var emin, ve CERN görünüşe göre bu tahmin. Her şeyi Higgs hakkında yararlı bir SSS için daha fazla kapsama alanı bağlantısını kontrol edin.
[Resim kredi: CERN]

Higgs bozonu arayışı üzerine CERN güncelleme 03:00 ET (video) başlar

Kedi görünür çanta dışında olmak , ama Higgs bozonu arama kısa sürede durumu hakkında bilgi edinmek gerekir, CERN bilim adamları onlar buldum ne olursa olsun ortaya çıkarmak gibi, (aradan sonra gömülü) video akışı kontrol edin. Web yayını Melbourne bu yılki ICHEP parçacık fiziği konferansı için bir başlangıç ​​olarak 02:55 ET başlaması planlanıyor. Duyuru size bildiririz emin olacağım geldiğinde, daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıları kontrol edin.
Güncelleme: Yani evet, yeni bir parçacık buldum "Higgs bozonu ile tutarlı olarak," tüm detayları kontrol burada .

Chrome Web Store, Google + arkadaşları app öneriler sunuyor size lehine dönüş sağlar

Chrome Web Store, Google arkadaşları app öneriler sunuyor size lehine dönüş sağlar
Bazı online sarsak arıyorsunuz Chrome Web Store öneriniz? Bu yüzden, Google'da millet sadece yaptıysanız erişen öneriler listesi çok daha kolay dedi. Kıyafet size bu eklentilerin tümünü görmek için izin uygulaması deposu için yeni bir özelliği tanıttı Google + arkadaşları eleştirdiği noktalar. Ayrıca her arz ayrıntı sayfasındaki güvenilir +1 düğmesinin yanı sıra kendi sayesinde bazı ipuçları sağlamak mümkün olacak. Tarama öncesi "Sizin Circles From" linkine vurmak unutmak sadece durumda, her uygulama onay damgası taşıyacak - bu ekstra tıklama layık görülen edilmelidir. Eğer tanıdıklar kısa konum veya hala sosyal ağ için yeni iseniz, Chrome dev takım listelerini sizin için de görünecektir.


T-Mobile yanı sıra Avrupa'da mobil ödemeler hakkında Google konuşurken, oyun alanı tutar

Nexus S Google Cüzdan
Iyi gemi T-Mobile mobil ödemeler için herhangi bir limanda demirli kalmak değildir: mürekkep üzerinde kuruma ait birkaç saat sonra MasterCard ile anlaşma NFC için, taşıyıcı ana şirketi Deutsche Telekom , Google ile konuşurken oldu ki Bloomberg onaylamıştır gibi. Deutsche Telekom'un yenilik kurşun Thomas Kiessling kendi olmanın ötesinde bir anlaşma hakkında daha söylememiş olsa da "teorik olarak mümkün," o matematik yapmak zor değil ve resim Google Cüzdan tartışmalar sorunsuz giderse denklemi içine geliyor. Kendi hakkında yorum yapmak gibi Google bugüne kadar gitmeyeceğim - sessizlik durduruluyor değil, aynı zamanda her şeyi doğru yere düşüyor emin olmak için bankalar ve bireysel kredi kartı firmaları kadar sohbet eden Alman ortağı,-olacaktır. Dışarı tava, bir Google ittifakı kesinlikle T-Mobile ile rekabet savuşturmak yardımcı olacaktır Portakal Avrupa'da ve Google Cüzdan bazı vermek çok gerekli desteği .


Görselleştirildiği: 60 saniye içinde Formula 1 aracının geçmişi (video)

60 saniye video Formula 1 aracının geçmişi görüntülendi
Formula 1'de ilk 62 yıl önce asfalt bankalar vurmasından bu yana araba teknolojisi uzun bir yol kat etti. Bu sözün yolu değişim saf miktarı iletmek için zor oldu ama Rufus Blacklock tam bir dakika içinde çivilenmiş olabilir. Araba Özet sürümleri bize bugün bildiğimiz alçak, kanat yüklü hayvanlar kadar 1950 ve mermi şeklindeki arabalarından ilerleme göstermektedir. Klip biraz F1-hızlı ise, bir Infographic da var bazı teknoloji değişiklikleri modern aracılığıyla 1968 yılında ilk kanat (ve zaman zaman tartışmalı olarak) gibi tanıtımları ile başlayan, oyuna geldi detayları tam olarak ne zaman KERS 2009 yılında. Video için mola geçmişte tıklayın ve oldukça edebi Büyük resim için ilgili kaynak bağlantıyı denetleyin.

MeeGo PR1.3 için güncellenen Nokia N9, 1000 iyileştirmeler sunuyor

MeeGo Pr13 için güncellenen Nokia N9, 1000 iyileştirmeler sunuyor
MeeGo oldukça ölü değildir ve Nokia N9 kullanıcılara başka bir güncelleştirme bunu kanıtlamak için kendi telefon itti alıyorsanız. PR1.3, 1.2 yana en azından eserlerinde oldu bir firmware yenileme bir yayımlanan birkaç ay önce, nihayet resmi yapılmıştır. Ama bu basit bir hata düzeltme değil - MeeGo en son sürümü etkileyici 1,000 sunuyor "posta, Facebook ve Twitter gibi kaliteli iyileştirmeler." Nokia'nın resmi destek sayfasına göre, güncelleştirme ayrıca çeşitli ağ ve bağlantı geliştirmeleri sağlayacak. 203MB OTA şimdi indir UNBRANDED cihazlar ile başlayan ve oradan dallanma, dışarı rulo başlıyor. Nokia tam deyim için kırılma geçmiş devam edin.
Güncelleme: Biz bize clued bizim commenters için boşaltılmak bir şapka vereceğim forum iplik bu çok tartışıyor "kalite iyileştirmeleri." Onlara çok sayıda gerçekten hata düzeltmeleri olduğu görünür. Gerçek artırır bazıları [! Sayesinde BertrandsBox] kamera özelliği geliştirmeleri, yüksek hacim, NFC düzeltmeler, daha iyi video çözme ve daha hassas kopyalama ve yapıştırma dahil Biz de başlangıçta yeni güncelleme yavaşladığını, ancak fabrika reset sorununuzun çözümü gibiydi .


Samsung yalanladı: Hakim Koh Galaxy Nexus karşı tedbir kaldırmaya reddeder, ancak Google'ın geçici bir çözüm var

Samsung Galaxy Nexus karşı tedbir kaldırılması için yargıç düşüşler yalanladı
Mutlu Bağımsızlık Günü, Apple. Reuters sahip Samsung isteği bildirir ihtiyati tedbir kararı kaldırıldı Galaxy Nexus karşı resmen reddedildi. Bu, benzer bir yasağı var Koreli firmanın savunmasını benzer bir iktidar dün, aşağıdaki Galaxy Tab 10.1 , aynı zamanda sağır kulaklara düştü. Bu da geçici bir çözüm uygulanabilir veya davanın çözülene kadar mağaza raflarında Samsung Nexi artık olmayacak anlamına gelir. Ve, D, Google ve Sammy zaten uygulamaya hazır bir çözüm ve yazılım yaması var tüm Yapılacak göre bu "imminently." Basılmış olacaktır Yani, gerçekte, haber Android severler için o kadar da kötü değildir, ama Apple'ın yasal kap içinde başka bir tüy koymak yok.
Güncelleme: Eğer "mağaza raflarında artık Nexi" ne demek olduğundan emin değildi, telefon şu anda umarım ABD'de satış için temizler yazılım güncellemesi bekleyen, Google'ın kendi Çal mağaza yakında olarak listelenir.

Aksesuar yerleştirme ana gemiler gibi Microsoft patent hayal kulaklıklar

microsoft-patent-kulaklık-aksesuar-yerleştirme
Sizin içine çevre birimlerinin her türlü fiş size oluştu asla Eğer kulak teneke sesi çıkartarak medya oynatıcı dahil olmak üzere - - Redmond beyni güven yeni bir patent duraklatmak verebilir. Kulaklık şarj edilebilir pil paketleri gibi cihazlarda yakalamaya yönelik alanlarda alma ile, bir catch-all olarak gösterilir, depolama, Bluetooth veya WiFi resepsiyon modülleri ve medya oynatıcılar - gibi gibi Zune bir benzeri yukarıda çizdi. Kulaklık da belgeye göre, bu çevre birimleri yanı sıra isteğe bağlı boom mikrofon ve USB portları işletmek kontroller olabilir. Tüm bu size pezevenk kulaklığınızı kendi ihtiyaçlarına uygun ve çeşitli şekillerde oyunlar, film veya müzik ile arayüzü sağlayarak, çeşitli yapılandırmalar için izin iddia ediliyor. Onlar hiç pazara alırsanız, tam gelişmiş gibi mütevazı kulaklık düşünmeye başlar olabilir eğlence merkezleri yerine sadece aksesuar.


  14.000.000 $ değerinde MOG Beats satın alma ikiye değil-öylesine özenle şirketi böler

MOG oyuncu
Daha fazla resmi detaylar ortaya çıkmaktadır MOG Electronics'in edinimi Beats , ve biz bir gün önce, sadece gördüm daha anlaşma oldukça Messier tablo çiziyor. HTC (hangi vardır Beats büyük tehlikede olmadığını düşünen bir sürü -) müzik akarsu içine hareket değerinde 14.000.000 $ olduğunu onaylamıştır MOG , tüm bağımsız ömür boyunca 33.000.000 $ yetiştirmişti. Düşük fiyat olan anlaşma ile çok cerrahi olmak Beats sonucu olarak gelebilir. Jimmy Iovine ve Dr reklam ve müzik günlüğü bileşenleri çoğunlukla dokunulmaz iken kıyafeti, ayrı yönetilen bir şirket olarak temel ses hizmetinin kontrolünü ele Dre kurdu. Bağımsızlık MOG kaybetmesi sonucu bir çok aşağılayıcı notu geliyor, ama hizmetin geleceği gibi Sense UI Kullanıcı sadece nerede merak HTC telefon sahipleri endişeli aboneler için iyi haber olabilir Beats entegrasyon sonraki gidebilir.

Toshiba masumiyet korur, LCD fiyat sabitleme kararında 87.000.000 $ için vurdu

Toshiba LCD fiyat sabitleme kararında 87.000.000 $ için vurdu
Toshiba karar razı olmayan iddiaları ile karşı karşıya fiyat sabitleme ve şimdi şirketin fiyat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Jüri bir sınıf davasıyla bir parçası olarak hasar 87.000.000 $ ile şirket vurma, Kaliforniya Kuzey Bölgesi bugün için Bölge Mahkemesi bir karar verdi. Sözde co-komplocu bazı karşı karşıya suçlamalarda ayrı sivil elbise, ödül tüketicilerin 70.000.000 $ olan bu karar, bugün sarılmış ve 17.000.000 $ verdi üretici şirketin panelleri satın aldı. Toshiba aslında ödemek zorunda olmayabilir, ancak yerleşim sayesinde hasarları kapsamaz olabilir aynı skandal, yakalanmış başkaları tarafından vurdu. Ne olursa olsun, şirket masumiyetini koruyan ve gerçekte kararı tersine çevirmek için "tüm yasal yolları" izlemeyi planlıyor. Toshiba'nın yanıtının daha fazla bilgi için, aradan sonra PR göz atın.

Google emekli iGoogle, Google Mini, 'bahar temizliği' için diğerleri

Google emekli iGoogle, Symbian Arama uygulaması, Google Mini, 'bahar temizliği' için diğerleri
Her şeyi (Turn, Turn) için. Bir sezon (Turn, Turn) vardır. Bazen bu mevsim Ancak, biraz dolambaçlı alabilirsiniz - ya da bu teknoloji sunduğu bir avuç sonuna özetleyen sonrası Google'ın "yaz aylarında temizlik Bahar", öncül olduğunu. Çünkü heck, hatta bir şirket Google büyük mücadelesini almak zorunda gibi. Kesme blok üzerine bu sefer Google Mini kurumsal arama sistemi, Google Talk Konuş benimle widget olan Google Video , iGoogle ve Symbian arama uygulaması. Tabii ki, şirketin insanların tamamen asılı bırakarak olmayacaktır. Gibi mevcut özelliklerini doğru Google'ın iterek kullanıcıları Meebo çubuğunda Konuşma Konuş benimle ve Google Video YouTube için (zaten bir süre geri yüklenenler almayı durdurdu olan), tam Ağustos gelmek daha popüler video sunan entegre edilecek olan ikincisi için. Aşağıdaki kaynak link Bütün bunların ne anlama ilgili daha fazla bilgi.

Google patent başvurusu, videolar yüzleri tespit YouTube Siz fark olurdu

Google patent başvurusu, videolar yüzleri tespit YouTube Siz fark olurdu
Yüz algılama fotoğrafçılık yaygın bir görüş olduğunu, ancak bunun dışında video bir seyreklik var belli araştırma projeleri . Google, sadece yayınlanan patent başvurusu ile bu klipleri gizemini bazı almaya istekli olabilir: tekniğine verilen bir kişiye bağlı olan yüz temsilleri kümeleri oluşturmak için video kareleri kullanır. Bir klip kadar gösterir zaman bir konu çeşitli açılardan benzediğini bilerek, ardından Google, hatta farklı açılarda ve garip ışık koşullarında, bir yüz için bir isim eklemek olabilir. En belirgin amacı YouTube izleyicileri videoları etiketlemeyi bir Flickr benzeri seçeneği vermek olurdu, ama aynı zamanda için kullanılan olabilir artırılmış gerçeklik insanlar nokta uygulamalar ve bunların ayrıntıları almak - Bir hakkında bilgi için bir kayıp olmaktan asla hayal Giysilerini sürece yeni arkadaş Projesi Cam . Bir patent olarak, Google özelliklerini herhangi biri ile nereye için kesin bir yol haritası değil, ancak arama devi düşünme için bir ipucu olabilir. YouTube sonunda Google + arkadaş gerçekten bir konserde sahne üzerinde çizgi yaptığını kanıtlamak eğer Hiç şaşırmayın.

10 Temmuz tarihinde Samsung Galaxy S III hit Verizon raflar

10 Temmuz tarihinde Samsung Galaxy S III hit Verizon raflar
Getirmedi Samsung Galaxy S III , Verizon Wireless ile ilgili çok muğlak olmuştur "önümüzdeki haftalarda" lansmanı penceresi, ama artık çok daha özel bir hale geldi: 10 Temmuz kesin olmalıdır. Sadece 16GB modeli ilk perakende mağazalarda (32GB online olacaktır, ancak yılına kadar mağaza almazsınız olacak olsa amiral gemisi cihaz, o gün online ve tuğla-harç mağazalar hem isabet olacaktır - - tahmin - "Önümüzdeki hafta"). Telefon, beyaz ve mavi hem de gelecek - biz Sprint ve T-Mobile üzerinde gördüm aynı renk seçimi. 32GB 250 $ olacak ise fiyatlandırma gelince, 16GB versiyonu 200 $ mal olacak. Bunu kontrol etmek istiyorsanız, basın açıklaması, sadece altındadır.

Higgs bozonu, sadece, muhtemelen, daha fazla veya daha az ATLAS ve CMS ekipleri tarafından varlığı kanıtlanmış olabilir

Higgs bozonu, sadece, muhtemelen, daha fazla veya daha az ATLAS ve CMS ekipleri tarafından ispat edilebilir
Biz vardı yanlış alarm teori-birleştirici olası keşfi üzerine Higgs bozonu geçen yıl, ama alay ve biraz prodding sonraki ay içinde de bize zor parçacığın çok daha kesin kanıtlar vermiş olabilir. Doğa çıkan bazı nadir söylentilere göre, her iki CERN'in diğer bir deyişle, hemen hemen somut kanıt - ATLAS ve CMS dedektörleri bir ispat 4,5 ila 5 sigma seviyesi içinde için Higgs varlığını düşündüren parçacık çürümesi sinyallerini gördük. İşte bu değil oldukça 5 artı meseleyi halletmek için gerekli, ama eskisinden daha kesin çok daha yüksek bir seviyeye var. Yangına körükle gitmek ister gibi, hatta CMS ekibi olduğunu açık açık söyleyen bir kısa bir süre yayınlandı, CERN yapımı video (ne yazık ki, çekilmesinden bu yana) bulunan ScienceNews "yeni bir parçacık gözlendi."
Herhangi bir madde var olsun veya olmasın, başka bir konudur. Doğa bilimciler, sözde halen CERN ScienceNews için biraz garip iddia yaptı ise ne yanked videoyu bir kaç önceden kaydedilmiş sadece biri olduğunu, Çarşamba günü bir etkinlikte söylemek için dışarı çalışmakta olduğunu duyar segmentleri olası sonuç üstünü örtmek için yapılan - bilirsiniz, yolu bu "Dewey yenilgiler Truman" çeşit. Bilim adamları çizim tahtasından geri gitmek zorunda olmadıkça, olsa, şu andan itibaren odak Higgs varlığını çok daha nasıl davranacağını öğrenmeye daha fazla olabilir. Herhangi bir önemli gerçeği bizim Bağımsızlık Günü barbeküler kadar ateş konum gibi fiziğin standart modelinin geçerliliğini kanıtlayan araştırmacılar görebiliyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder