Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Rapor: Media Molecule yeni, yenilikçi şeyler yapmak için Ar-Ge'ye büyük harcıyor

 
Eğer oyun geliştirme söylüyorum informercials tüm bunlara rağmen tüm hakkında grafik sıkılaştırma , bu bir oyun yapmak için bundan daha fazlasını alır. Iyi LittleBigPlanet serisi ile tanınan Media Molecule, ilan , başka bir kayda devam etmek olmaz yenilik ilgi, bu yıl.

Mart 2011 sonunda, stüdyo ile elde edilen bir rapora göre, henüz araştırma ve geliştirme ise 12 ay, yaklaşık olarak £ 4.1 milyon (6.300.000 $) harcadı, önceki yıl için 3.440.000 £ ($ 5.3 milyon) bir kar açıkladı geliştirin . Media Molecule "teknolojik gelişmelerin ön planda kalır" ve çabalıyor "en yüksek kalitede ürünleri pazara yeni ve genellikle riskli yenilikler getirmek gerekir" raporu veriyor.

Meslekten olmayan şartlarını, rapor MM yeni teknoloji araştırma nakit bir ton geçirdi söylüyor. Bu "web tabanlı arayüzler, gelişmiş simülasyon için 3D stereo-optik ve 'hi-def', veri yakalama ve işleme tekniklerinin kullanımı yoluyla pazara öncü fiziği ve dinamiği, lazer verileri hızlı bir dünya yaratma, yenilikçi yollar" sayılabilir. Ama bildirilen harcama döneminde kadrosunda 50 kişi ile, o £ 82,000 ($ 126,000) bir baş çıkıyor - bu gelişme stüdyoları araştırma ve geliştirme gibi oyun geliştirme sınıflandırmak için duyulmamış değil.

Yani çalışanlarına ödeme ve özellikle yenilikçi, yeni şeyler keşfetmek için ne kadar para kullanıldı? Rapor olmadan, kesin diyemem. Bu basitçe ne kadar MM, yıl boyunca tüm Birleşik Krallık ticari kuruluşlar için olası bir yükümlülük çalışanlarına ödenen bir rapordur mümkündür. KAYNAK:Develop

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder