Translate

Popüler Yayınlar

29 Temmuz 2012 Pazar

Google kendi tablet bilgisayarını sunuyor Amazon ve Apple Saldırı

Amazon'un Kindle ile pek çok benzerlikleri: Google Nexus 7. ​​Resim: Reuters
Google şimdi de tablet piyasasında karışık: Yeni Nexus 7 Kindle ve Yangın benzeyen bir iPad çok daha ucuzdur. Sadece içeriği, hala devam edemez.

Sonra Apple ve Microsoft ve Google tablet bilgisayarlar için patlama pazar önüne geliyor. Yıllık geliştirici konferansında, Grup Çarşamba günü mobil işletim sistemi Android, kapsamlı bir eğlence tesisleri ve kendi tablet bilgisayar için bir dizi yenilik açıkladı.
Microsoft, doğrudan güçlü rakipleri Apple tablet yüzeyi saldırı, Google ayrıca başka bir tablet ürün, Amazon tarafından Amerika Birleşik Devletleri Yangın başarılı Kindle kullanıcıları hedefleyen iken.

Nexus 7 birimi denir ve yararları da değil sadece görünüşte Amazon'un Tablet gibi görünüyor, ama edilir. "Bu Google Play için yerleşik", bir Google yürütme San Francisco'da sunum dedi, ve Google'ın eğlence platformu atıfta bulundu. Amazon'un Kindle ateş gibi Google makine Apple iPad daha ucuz ve daha küçüktür. Bu 7-inç ekran çok daha kolay 10.4 milimetre ve 340 gram ince bir dokunuş olduğunu sahiptir - ". Bir kitap gibi yaklaşık olarak ağır"
Hatta fiyatı yaklaşık 200 $ için kullanılabilir her ikisi de aynı cihazı. Ancak şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, İngiltere ve Kanada. Diğer ülkeler yakında takip edecek, dediler. Içerik, Google'ın ne Apple ne de sunan Amazon ile rekabet, ama önemli ölçüde genişletilmiştir olabilir. Google'da bile TV dizisi Yeni ve dergi satın alınacak oynarlar. Ortaklar ABC ve NBC TV istasyonları, dergi ve yayınevi Condé Nast, diğer şeyler arasında, yayınlar, dergisi "Wired" ve "New York" bulunmaktadır.
"Google kopyalama Amazon tarafından Apple saldırmaya çalışıyor," analisti Andy Castonguay bilgi analist söyledi. Bunu Apple oldu bildiğiniz gibi Google Nexus bir eko-sistem oluşturur birlikte oynayın. Tablet aynı zamanda diğer, daha az masraflı tablet için önünü açıyor, Gartner analisti Carolina Milanesi söyledi: "Bu açıkça, hiç kimsenin Apple karşı pahalı tablet ile bir şansı var yapmak için, diğer üreticiler için bir sinyaldir." Apple hakim fazla yüzde 60 pazar payı ile Tablet pazarı.
Uçaktan atlamak
Geliştirici Konferans Ayrıca Google Android mobil işletim sisteminin en son sürümünü duyurdu. Bu, daha hızlı çalışır bir ortam tabanlı arama, gelişmiş bir bildirim merkezi ve sesli Semantik Web Araması var - Apple dil asistanı Siri benzer. Jelly Bean, adı artık Google ve Motorola Xoom tablet cihazlar için kullanılabilir.

Final sunumu eylem paketlenmiş: Google kurucuları Sergey Brin ve smartphone yeteneklerini bir "Google Cam" ünlü gözlük gibi büyük alkış gösterdi. Bu gözlük tarafından filme izleyicilerin bir uçaktan gerçek zamanlı bir atlama yaşayabilirsiniz. Seçilen geliştiriciler gözlük önceden sipariş başardık, gelecek yıl teslim edilecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder