Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

IFAB gol çizgisi teknolojisi selam verir, ilk resmi çalışma bu yılki FIFA Dünya Kulüpler Kupası olacak

IFAB goalline teknolojisi selam verir, ilk resmi çalışma bu yılki FIFA Dünya Kulüpler Kupası olacak
Yıllar ve yıllar boyunca futbol zaman (futbol) taraftarları olduklarını sorup duruyorlar FIFA nihayet teknoloji çeşit uygulamaya başlamak için gerekli olan "güzel oyun" gerçekleştirmek istiyorsunuz hakemlere yardımcı olmak büyük turnuva sırasında karar verme yetkisine sahip ve günlük maç. Eh, o zaman şimdi. Yoğun ve ciddi testler aracılığıyla sözde gol çizgisi teknolojisi koyarak bir kaç ay sonra, Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) bir kez ve tüm resmi footie oyunları gibi teknoloji kullanımı için onaylanmış bulunuyor. Bunun anlamı FIFA 90 dakika boyunca meydana gelebilecek herhangi bir tartışmalı aramalar refs yardım etmek ", Hawk-Eye" "GoalRef" ve diğer lakaplı biri, yöntemleri bir çift kullanacak olan (veya daha fazla ekstra zaman ise) Her iki hedefe. Bunlardan ilki kısa sürede tüm topu çizgisi bir hakem seyretmek için bir sinyali iletmek için Kale direkleri ve üst direğe çevredeki elektromanyetik antenler kullanır, bu arada, ikinci altı ile sekiz yüksek hızlı kameralar gerektirir - 500 fps hızında olduğunu - maç topu birden fazla görüntü yakala ve hızlı bir şekilde bu gerçekten tamamen çizgisini geçtiği takdirde tanımlamak için bunları işlemek için - kameralar daha iyi bir genel hassasiyet kazanacakları yardımları bu da her iki kale direğinden üzerinde siyah renkli noktalar ile yardımcı oluyor.
En iyisi olan şey, bu yeni sistemler, FIFA Dünya Kulüpler Kupası yaklaşan 2014 ile Aralık ayında gerçekleşir kısa sürede ilk meşru çalışır çekmek için ayarlanmış Dünya Kupası Brezilya'da da kullanılmaya hazır gol çizgisi teknolojisine sahip olduğu söyleniyor onun 64 küresel zafer-arayan tüm maçlarında.

Motorola ICS UI yorum: Bu bildiğimiz için kullanılan Blur değildir

Motorola ICS UI incelemesi bu bildiğimiz için kullanılan Blur değildir
Ah, ne bir kaç yıl yapabilir bir fark. Için şöhret kazanmak sinir bozucu sonra MotoBlur deri, üretici Android kullanıcı arayüzü ön adımlar atmıştır. Onun sonraki girişimi sadece orijinal kullanıcı arayüzü neredeyse hiç kötü olsun, çünkü birçoğu tarafından bilinen "BlueBlur," çok daha iyi bir deneyim oldu. Kenara Bu mütevazı gelişmeler olsa da, her zaman şirketin Android 4.0, önemli bir yeniden başlattı OS'nin yeni bir sürümünü damgasını yapmak nasıl merak ettik. Motorola bir kez daha ağır, özel deri seçsin, ya da daha ağır yeni Google Overlords etkilenmiş olacak ve hisse senedi Dondurma Sandviç doğrultusunda bir UI daha geliştirmek?

Samsung, HTC, Sony ve (gasp) bile LG zaten ICS tenli sürümleri ile yüklenen kargo cihazlar başladı: Ne yazık ki, Motorola bize daha uzun başka bir büyük OEM daha muallakta bekletti. Motorola üzerine güncelleme attı ederken Ama belirli bir tablet bu yılın başlarında, sadece bir avuç Ice Cream Sandwich testi kopyalarını itmek başardı Droid RAZR ve Droid RAZR Maxx Jelly Bean açıklanmadan önce cihazları. Şimdi bile, biz hala (biz umarım gelecek ile bulacaksınız ama artık eskimiş firmware yeni Motorola cep telefonları nasıl görüneceğini görmedim Atrix HD , RAZR HD veya Foton Q ). Biz yıpratıcı bir satın alma işlemi taze yakışıklı dışarı cranking ve firmware güncellemeleri eşlik engelleyen, garip bir tutma desen kıyafeti koyarsanız merak var.
Yani HelloMoto sosyal Ice Cream Sandwich kadar göstermek için son olarak bir büyük giriş yapıyor? Ne Dondurma Blurwich kene yapar? Size Motorola sıçrama yapmaya hazır olduğunda beklemek ne hissi vermek için kullanıcı arayüzü en önemli öğeleri arasında götüreceğim.

Apple, iddia Siri patent üzerine basılabilir için Şangay firması tarafından dava mahkemede 'ni hao' diyebilirsiniz

Apple, iddia Siri patent üzerine basılabilir için Şangay firması tarafından dava mahkemede 'ni hao' diyebilirsiniz
Tüm ısı bunun için dışarı başka yemekleri dünyada, Apple zor zamanlar Çin'de bir mola edememesinin - zorunda arasındaki Proview ile yerleşmek iPad marka ve Snow Leopard üzerinde yeni, daha küçük anlaşmazlığı nedeniyle, öncelikle üzerinde oldu savunma. En son arka-guard eylem Zhi Zhen İnternet Teknoloji iddia Shanghai, içinde Siri en ses komutu büyülüyor telefonları ve web üzerinde Xiao i Robot ses sistemi için kullanılan bir patent ihlal. Biz şimdi dava hakkında işitme konum, ama Zhi Zhen Haziran ayında yayımlandı suçlamalar ve 2004 yılına kadar tüm yolu geri kalma bir patent başvurusu ile yapımında uzun zaman oldu ısrar ediyor. Apple durum ele alınacak nasıl karakteristik sessizdir. Biz bunu mahkemede savaşmaya biraz daha istekli olacak şüpheli: bir çok göze çarpan barikat başvuran davaya ek olarak Çin'e Siri getiren iOS 6 ile birlikte, sıva konusunda utangaç olmamıştır bir şirket geliyor tüm ana sayfası üzerinden Siri simgesi.

Archos baskınlar Android tablet yeni hat için periyodik tablo, 97 Karbon kayrak başlattı

Görüntü
Archos düşük maliyetli bir çizgi getirmemiştir endişeli olanlar Android tabletlerin bir süre rahat bir nefes için sebepleri var. Şirket 97 Karbon bu ayki sürümü ile başlayan, onun "Elements" serisinin lansmanı için kadar dişli oluyor. Hayır chipmunks ne yazık ki bu sefer, ama Dondurma Sandviç barut bir 9.7-inç IPS ekran, 1GHz işlemci, HDMI çıkış ve tam boyutlu bir USB portu spora yok. Ayrıca on-board bir 0.45-inç kalınlığında alüminyum gövde içine paketlenmiş depolama ve microSD kart yuvası 16GB iki kamera vardır. 97 Karbon 230 $ 250 $ çalışır. Archos yedi, sekiz ve 9.7 inç ölçme, "giriş seviyesi" Elements serisinin daha kayıtları umut vericidir. Bu modelle ilgili bilgileri basın aradan sonra bulunabilir.


Fujitsu, yap-it-yourself PC hizmet başlar sizin elektrik şoku olmadan homebrew gidelim

Fujitsu buildityourself PC hizmet başladığında, elektrik şoku olmadan homebrew gidelim
Büyük PC şirketler genellikle, ısmarlama bilgisayar kavramı ile, oran olarak görülüyor: dışında bize sipariş önce birkaç onay kutularını işaretleyiniz icar dan, onlar yerine biz iç ile keman istemem. Fujitsu kalıp kırma ve bazı kucaklıyor Bunun DIY kültürü ile yapacağı Hands-on Custom PC Montaj Servisi. Japon işlemci, sabit disk ve RAM onların tüyo (sınırlı bir dizi) nasıl yükleneceği öğretmek dersleri alabilir. Da programı tamamen sıfırdan başlamıyor - anakart zaten yüklü - bu kadar yerden kendi PC bina deneyimleri uzun aracılığıyla-olurdu montajcıları alır. İnşaatçılar onlar o kadar iddialı değilseniz kaç bileşen, seçin ve anti-statik bileklik takmak gibi akıllı uygulamaları öğrenebilirsiniz. Gerçek anlaşma olarak elektrik birçok kasıtsız sarsıntıları gibi olmayacak da, derslerin PC sahipleri bir bilgisayarın içinde rahat çalışma hissediyorum yardımcı olmalıdır - Fujitsu birkaç teknik destek aramaları kaydetmek saymıyorum. Değişken fiyat kursları birden için 9 Ağustos'ta Japonya'da başlayacak Esprimo masaüstü ve LifeBook taşınabilir. Biz sadece Amerikan PC satıcıları bir kaç ipucu almak ve herkesin iç teknisyeni teşvik etmesini umut ediyoruz.

ABD'de yapılan ve büyük olasılıkla başka bir yerde: Nexus S aşağı gözyaşları iFixit

Nexus S aşağı iFixit gözyaşları ABD'de yapılan ve büyük olasılıkla başka bir yerde
Bu sofistike kablosuz özellikli cihaz imalatı mümkündür ABD'de tamamen ? Belli belirsiz Google'ın önerisi olduğunu simsiyah orb , arama (ve şimdi de geçen hafta başlatılan donanım ) devi San Francisco I / O olay . Şimdi, Nexus S için sadece ölüyor soyunalım ve bu tam olarak bizim iFixit arkadaş yaptık nedir, kökeni her bileşenin ülke ortaya. Belki de en önemli maddelerinden biri, Samsung 16GB moviNAND Flash Bellek modülü, Amerika'da (Austin, Teksas), aynı zamanda Hwaseong, Güney Kore'de üretilen olabilirdi yapılmış olabilir. Diğerleri (Kaliforniya veya Illinois yapılan bir photomicrosensor) kesinlikle yerli rağmen, Ethernet portu (Çin) veya optik çıkış konektörü (Japonya) gibi bazı parçalar sadece, iFixit noktaları olarak, dışarı ithal edilmiş olabilir. Bu bulguları doğrulamak için kendinizi Hazır mısınız? Içindeki kapasitörler bir kuş sürüsü 400 volt aralığı (bir uyarı etiketi uyarılar Trespassers-olurdu) çıkış ile bir de dahil olmak üzere, var - Kendi Bu şeyi açmak istiyorum etmeyeceğiz. Ancak, aşağıda verdiğimiz kaynak link daha biraz etrafında kurcalamak olabilir.

Samsung benzer devasa bir fiyat etiketi (göz-on) ile, Kore için 75 inç ES9000 akıllı TV duyurdu

Samsung 17.424 $ eyeson fiyatlı Kore için 75inch ES9000 akıllı TV duyurdu
Samsung LCD ile salonu yarısını doldurmak isteyen herkes sadece seçim için yeni bir boyutu var. 75-inç ES9000 CUMHUR büyük kardeşi olan ES8000 Önümüzde Kore resmi lansmanı bu yılın başlarında ve gördüm ki, biz Londra'da dün düzenlenen bir etkinlikte Samsung'un erken gözler üzerinde başardı. Eğer 55 inç modelinin arkadan aydınlatmalı LED ekran sevseydin Kısacası, üst kenarına yerleştirilmiş bir geri çekilebilir kamerası birimi boyunca aynı akıllı TV beyinlere sahip ES9000, hayran gidiyoruz. Resim Memnuniyet verici zengin ve keskin oldu - Anılan arka ve ES serisi 'kenardan kenara tasarımı muhtemelen nedeniyle. Bezel sadece 7.9mm ve Samsung kat nedeniyle televizyonun var biraz gölgeli alanlar için, ortaya çıkarmak için biraz yanıltıcıdır oldu, nazik bir Rose Gold kaplama çerçeve karar verdi. Bu özel bir görünüme Ancak, premium fiyat etiketi ile eşleşti ve ₩ 19.800.000 (yaklaşık 17.450 $) için çek vuracaktır. Birleşik Krallık görünümüne rağmen, perakendeci John Lewis (etkinliğe ev sahipliği yaptı ki) perakende modelleri gelecekte de mağazalara gelen olacağını olmadığını teyit edememiştir. TV 75 inç gelemez Ama eğer, siz de hızlı bir uçuş gelemez Seul birini almak.

Parrot Zik 399 $ Ağustos ayında başlatılması, ücretsiz bir uygulama iOS ve Android için dahil

Parrot Zik Ağustos ayında takip iOS uygulaması, Android ile Temmuz ayında dünya çapında piyasaya
Bu soğuk görünümlü hatırla Parrot Zik biz CES geri gördüm kablosuz kulaklık? Eh, şimdi bir tarih ve sizin için bir fiyat var Philippe Starck orada fanlar. Bugün daha önce Hong Kong lansman duyurulan Bluetooth kutular iptal bu NFC uyumlu, aktif gürültü ABD vergi önce $ 399 fiyat etiketi almak (ve bakım olanlar için olan, Ağustos ayında global mevcut olacak, siz olacaksınız HK $ 3.399 ABD doları veya 440) Hong Kong birini yakalamak için. Kulaklarının üzerine bizim kısa sırasında, biz kesinlikle Zik en muhteşem ses kalitesi, ses yalıtımı ve sürükleyerek geçme jest giriş sezgi keyif aldım. Pil bu pahalı paketi tek genellikle beş saate kadar sürer hücre (can soldaki manyetik kapak altında erişilebilir), böylece yol savaşçıları bir yedek biri için yaklaşık 30 $ çip gerekecek birlikte gelen swap, not iken. Alternatif olarak, ürün yöneticisi Theodore Sean (biz CES mülakata zevk vardı kime) sıralama bu sorunun üstesinden benzersiz ve kullanışlı özellik dikkat çekti: hala 3.5mm ses kablosu kullanarak pasif bir çift kulaklık olarak Zik kullanabilirsiniz ancak herhangi bir akü suyu sol olmadan, besbelli gürültü fonksiyonu (bir düzlem üzerinde, örneğin) zevk ve hatta telefon görüşmesi yapmak mümkün olmayacaktır.

Olympus, MEG4.0 giyilebilir ekran prototipi tanıttı skydive atlar

Olympus MEG4.0 duyurdu
Google, son giyilebilir teknoloji manşetlerde kaptı olsa dublör Olympus, inatla kendi benzer prototipleri ile hızla ilerleyen bir yedi yıl . Aksine Projesi Cam , MEG4.0 bağımsız bir yapı değildir ve alt-30g birimi üzerinde çok fazlasıyla zorlayabilir olmamalıdır rağmen, asmak için bir gözlük çerçevesi gerekiyor. Biz Google çaba ne beklediğini farklı sesler - QVGA (320 x 240) ekran Olympus işlem gücü ve internet bağlantısı sağlamak üzere kanca-up bir smartphone işaret ile, Bluetooth 2.1 üzerinden cihazlara bağlayabilirsiniz. Mevcut prototip aralıklı kullanım sekiz saat veya non-stop projeksiyon iki saat dışarı sıkmak olabilir. Cihaz gündelik kullanıcılara kurmasalardı edilirken, Olympus lansman tarihleri ​​ve fiyatlandırılmasını herhangi bir öneri sunan değil, ancak şirket altında (Google-translated) basın açıklamasında paylaşmaya istekli olduğunu kontrol edebilirsiniz.

CyanogenMod Steve Kondik ve Google I / O video mürettebat tartışma Android hack

cyanogenmod-ekip-konuşma-android-mods-video
Hiç Android telefon yerine bekleyen bir CyanogenMod ROM tokatladı ettiyseniz ay veya daha uzun bir resmi güncelleme için, onlar bunu nasıl arkasında kim olduğunu merak etti ve olabilir. Eh, CM kurucusu Steve Kondik de geliştiriciler için fasulyeleri döktü Google'ın I / O konferansında, ve bu sunumun ilk yarısında YouTube açıldı. Bu modders 'MO sağlar, aynı zamanda yeşil robotun kendisi hakkında bir kaç şey ortaya sadece. Sunumun ikinci yarısında da yakında olacak, ama bu bir bölge izlemek şarttır ten ayrıntılarla - bunu kontrol etmek mola geçmişte gidin.

Packard Bell EasyNote TE yuvalarda ekonomik niş: 400 euro, 15.6 inç, AMD içinde

EasyNote TE dizüstü € 400, 156 inç, AMD içinde olan Packard Bell Burroughs uygun niş
Ana şirket Acer gözleri iken derin cepleri ve yüksek marjlar, Packard Bell, tutumlu Avrupalılar için dizüstü onun EasyNote yelpazesi ile ilgili askerlik olduğunu. Pocket-tüy bırakmayan az dostu halk tarafından farkedildi, EasyNote TE sadece mağazalar ulaşmıştır ve € 400 TL (300, 500 $) işaretinin altına kazımak gerekir - kısmen bulunan prim Intel işlemci kendi kaçınma sayesinde EasyNote TV . Bunun yerine, TE AMD'nin güncel dayanır E-Serisi işlemci kapasitesine sahip Radeon HD 7310 tümleşik grafik ile gelir ve bir USB 3.0 portu (çift USB 2.0 ek olarak) destekler (yavaş 1.4GHz E1-1200 versiyonu, kesin olarak), ve HDMI çıkışı. Ayrıca depolama 750GB 15.6 inçlik 1366 x 768 ekran ve bir "multi-in-1" kart yuvası bulacaksınız - hangi biz eksik konum sadece spec RAM demektir. Kimler 4GB bahis alacağım?

Yeni Sony PlayStation 3 modeli FCC dosyalama önerilen

Yeni Sony PlayStation 3 modeli FCC dosyalama önerilen
PocketNews at üzerinde şahin gözlü FCC gözlemcileri adında bilinmeyen bir PS3 modeli için bazı tuhaf evrak fark var "CECH-4001X." Mevcut, varolan ince PS3 ise 3000 serisi ve Eurogamer bu bir "Super Slim" varyantı olabileceğini düşündürmektedir yol, yeni bir dosyalama gösterilenden farklı bir konumda olan FCC etiketi vardır - bu sitede var diyor ki Gelecek ay GamesCom önce dolaşımdaki ayrı söylentiler kadar kırpılır. Bu noktada, o sihirli sayı "4" daha önemli bir şey temsil umut muhtemelen de çok fazla.

Gaikai bulut oyun beta high-end Samsung Akıllı TV'ler için işaret günü geliyor

gaikais-bulut-oyun-beta-samsung-smart-tv
Bir onunla ortaklık olduğunu güzelleşmek ile Gaikai duyurdu LG ve Samsung'un Smart TV bulut oyun için, onun kadar Sony tarafından satın alınması bu düzenlemelerin hala yapacağını bize merak yaptı. Tüm iyi olan var gibi Eh, görünüyor ezeli düşmanlar , en azından bu cephede. Servis kapalı bir beta indi vardır, siz 7000 serisi veya daha yüksek bir LED 2012 Samsung şanslı sahibi konum sağladığı Akıllı TV'nin son firmware güncellemesi ile. Yazılımı indirmek için karar verirseniz, yalnızca bulut oyun gereçlerinden örneklemek izin vermeyeceğim şirketin erken erişim programı, check out, aynı zamanda önyükleme için bir Logitech Gamepad almak olanağı sunulur - sağlanan Eğer ' bir "seçilmiş katılımcı." yeniden Yani, geri tepmek ve bazı test izin vereceğim Gaikai oyunları doğru TV ile seçilmiş birkaç arasında iseniz, nasıl kurulum çalışmaları görmek için kaynağını kontrol yüzden, kendiniz için.

Acer'ın Iconia Tab A210 Android tablet FCC vurur

Acer Iconia Tab A210 FCC vurur
Öncelikle onun gözüne ilişti zaman Acer durumu hakkında çok fazla ifşa değildi Iconia Tab A210 (genel bir "S3" ötesinde) geçen ay Computex fuarında, ancak 10-inç Android tablet şimdi en azından yolunda bir engeli daha aşmış bulunuyor bırakın. Cihaz sadece sonradan er yerine mağazalar için başlı oluyor belirtmek düşüren FCC geçti. Çekinmeyin - Ne yazık ki, çok başka tabletin etiket ve bir kaç test raporları ötesinde bulunabilir orada değil, böylece cihazın içinde bir göz için umut sanki gelecekteki bir dosyalama için beklemek gerekecek bizim eller tekrar bu arada.


Motorola Atrix HD 4.5-inç ColorBoost HD ekran, ICS ve Droid RAZR görünüyor ile ortaya

Motorola Atrix HD 45inch ColorBoost HD ekran, ICS ve Droid RAZR görünüyor ile ortaya
Sonraki Motorola Atrix telefonu gördük "Dinara" uyan bir MB886 model numarası ile birlikte, şirketin web sitesine Atrix HD olarak ortaya çıkmıştır FCC geçişi . Listelenen özellikleri göre, bir 4.5-inç HD ColorBoost (720 x 1,280) ekran, 1.5GHz çift çekirdekli işlemci özellikleri ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich ve (tahmin) çok benzediğini ile gönderecektir Droid RAZR . Orada (altta bariz logosu dışında) belirtilen hiçbir taşıyıcı, ama gözlük belirtilen radyo bandı bakılırsa, dört-bant EDGE ile AT & T için bir Droid RAZR, quad-band HSPA gibi çok kapalı geliyor + ve çift- bant LTE. Bu 1780 mAh pil, 8MP arka kamera, 1GB RAM, 8GB dahili depolama (32GB harici) ve kalın 8.4mm önlemler vardır. Yaparken, Gorilla Glass ve "iş hazır" yakışıklı yapmak için erimiş Kevlar ile, beklediğiniz gibi inşaat Atrix 2'nin Lapdock 100 aksesuar olarak listelenir. Orada üçüncü Atrix açılacak zaman üzerinde hiçbir kelime, ama bu konuda tüm bulmak ve kaynak linkten şimdi güncellemeleri için kayıt olabilirsiniz.

Iş çıkışı tempo müzik ayarlar Sony patent egzersiz müzik sistemi

Tercih ettiğiniz tempo müzik ayarlar Sony patent egzersiz müzik sistemi, yanık biraz daha az acı yapmak
Vücudumuzun da plaj hazır yaklaşmak yaz için, Sony, gelecekte spor salonunda çalma ile tamircilik 'nin planlarını açıkladı. Bugün verilen bir patent göre, elektronik üreticisi yakından kendi için müzik temposunu bağlamayı hedefliyor fiziksel içerek yorgunluğunuzu atabilirsiniz . Bu kullanıcı ve sevdikleri Sarkaç parçalar arasında tempo farklılıkları pick up bir hain-sondaj (ama sonuçta belirsiz) "egzersiz bilgileri analiz devre" kullanarak bunu yapacağım. Daha sonra yüzde 10 eğimde size 10 dakikalık yorucu yürüyüş için biraz daha uygun bir şey için "müzik veri" değişecek. Patent en skeçler kullanıcıları için kişiselleştirilmiş profiller fikrini içerir ve tempo ve süresi tarafından bozuldu, oturumun sonunda bitti ne görüntüleniyor. Bu ikincisi daha bacağı var saymak rağmen teknoloji, PMP'ler veya telefonları bitebileceğini. Sizin hukuk dili kendi egzersiz verin ve aşağıdaki kaynakta başka bir patent dosyalama zahmetli ifade incelemek.

Nikon yedekte küçük ekran, biçimlendirme, ağ kararlılık geliştirmeleri ile D4 firmware 1.02 bültenleri

Elinize almak başardı Nikon'un zor D4 full frame DSLR ? Bu arada olan, buradan düz yelken olmalıdır firmware güncelleme için yalnızca kritik satın alma ileriye dönük olmak. D4 firmware 1.02 küçük düzeltmeler bir avuç getiriyor, ama aşağıda listelenen geliştirmeleri herhangi bir ihtiyacın olursa, bu kesinlikle bir mutlaka sahip olmalısınız:
  • Biçim bellek kartı Menüm eklenebilir.
  • Kameranın ekranda görünen Adobe RGB görüntüleri için Gamı artık değişmiştir. Bu görüntülerin daha canlı bir görüntü sağlar.
  • Ağ bağlantıları istikrar FTP yükleme seçeneği seçildiğinde artmıştır.
  • Zaman [P] veya [S] pozlama modu ve Özel Ayar f10 için seçilen Diyafram halka diyafram halkası olan bir lens ile film kaydı: Özelleştir kadran> Diyafram ayarı, minimum diyafram uygulanmıştır. Bu sorun çözüldü.
  • 30 fps;; kırpma, 1920 × 1080; 25 fps; hareketsiz bir görüntü 1920 × 1080 film kaydı sırasında yakalanan zaman kırpma, ya da 1920 × 1080; 24 fps; Film ayarları> Çerçeve boyutu / kare hızı ve Live çerçeve kapmak için seçilen ürün g4 Özel Ayar için seçilmiş: Ata deklanşöre NX 2 veya ViewNX 2, görüntülenen odak noktasının konumunu gerçek kaydı konumu farklıydı Yakalama sergilenmiştir. Bu sorun çözüldü.
  • Kamera HTTP sunucusu modunda bir ağa bağlı iken (ayar menüsü> Hafıza kartını biçimlendir) bir bellek kartı biçimlendirmek için çalışırken kamera donmasına neden olan bir sorun giderilmiştir.
Hem OS X ve Windows kullanıcılarının kendi olarak indirmek için aşağıdaki kaynak link kadar vurabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder