Translate

Popüler Yayınlar

31 Temmuz 2012 Salı

CES


Panasonic RealD active shutter glasses

 Sadece gözlük ücretsiz 3D yönünde bir adım umut.Aslında öyle. Perakende olarak, 3 boyutlu görüntüler ilk ürün gözlük gerekecek ve tabloya içerik yaratıcıları getirmelidir. Yani sonuç olarak glassless 3D ekranlar serbest bırakıldıklarında içerik zaten olacak. Mevcut glassless teknolojisi ekranın karşısında doğrudan oturan tek bir görüntüleyici için mükemmel olduğundan bu, ilk dizüstü bilgisayarlar ve PC'ler üzerinde gerçekleşmesini bekliyoruz.
Belki, ama benim için pazarlama yutturmaca bütün bu 3d çılgınlığı smacks 'sonraki büyük şey' denemek ve oluşturmak için olacak insanlar var. Ben geçen yıl bir Sky teknoloji demosu bir 3D futbol maçı izledim ve 3d iyi uygulanmış oldu ve oldukça serin görünüyordu rağmen, dürüst futbol maçı benim deneyimini geliştirmek için hiçbir şey yapmadı. Eğer bir şey Aslında zaman zaman beni deli.Evet, benim için ama ben tıp bilim dünyası vb faydaları olabilir emin değilim
Ben gözlük hiç gerçekleşmesi için ücretsiz 3D önleyecek fizik birkaç yasa olduğunu düşünüyorum. Ben onu almak asla söyleyerek kadarıyla gidecek.
Daha sadece 50 $ olup olmadığını  bir 3D özellikli TV satın misiniz? Veya nasıl hakkında tüm TV'ler 3D iseniz, tamamen bir TV satın imtina istiyorsunuz?
Ben şahsen TV ATSC tuner için hiçbir faydası var. Onu kullanmaya niyetli ama bir büyük ekran 1080P monitörde iyi bir fiyat bulma başarılar asla. Yani sonuçta ben bir ATSC tuner ile bir TV kural yoktur ve yine bir tane satın. Aynı 3D için geçerli olacaktır. İlk bakışta bir upsell (rekabet dikkate muhtemelen çok küçük) olacak, ama daha sonra standart bir özellik olacak.hiç gözlük requre orada ONED edilir
Hiçbir şey izlemek için futbol keyifli yapabilir çünkü muhtemelen.
Onlar çekim gözlük teknolojisi kullanıyorsanız  sonra fiyat artışı varsa çok fazla olmayabilir. Bir fiyat artışı definatly her kare her gözün olacak olan polorization teknoloji ile ancak çekim ile olacaktır .. kadar bir maliyet artışı gibi görünmüyor bunu destekleyecek olur.
Şimdi diğer taraftan gözlük satın almadan başka bir hikaye. Umarım bir şey RF lehine zaman senkronizasyon kablosu kurtulabilirsiniz."Teknolojisi pazar yerinde bir başarı olarak tarihe görülecektir olsun ya da olmasın hava besbelli hala kadardır".Bir tahmin vereyim  bu olmayacak. Bir yıl içinde yalnızca 3-D hakkında bir şey duymayacağım. Bir yıldan fazla bu konuda duyacaksınız. Bu şirketlerin para crapload yatırım yaptık. onlar da kabul denemek ve zorlamak için uzun bir yıldan çok bir cehennem için boğazına ram ona hazırlanır başarısız olur. gözlük bir oyalama ve zaman bir sinema salonunda zaman eğlenceli olabilir bir şey vardır, ama ev için ekipman binlerce dolar harcamak kesinlikle yeterince eğlenceli değil. bir gözlük ücretsiz sürümü yaparken  dikkat.

Ben çok özel uygulamalar için bir şey olarak hayatta olacağını düşünüyorum, ancak baş ağrısı ya da rahatsızlığa sebep olmadığı boyunca bir teknoloji gelene kadar, ben insanların çoğu içerik bu şekilde görmek istersiniz şüpheliyim.

3D 10 yıl önce PC oyun başarısız oldu. Hatta yeni bir monitör satın almak yoktu - ASUS gibi şirketler ve video kartları ile LCD 3D gözlük birlikte.Tüketiciler bile 3D için yeni bir ekran kartı 200 $ harcamak istemiyorsanız insanların yeni bir TV $ 2000 harcamak gerektiğinde, ne şansı var?

Sizin polarize gözlük "tam HD" logosunu taşıyan emin olun. Bu komik sevgi dolu oluyor. Gözlük demek onlar sadece şeffaf , piksel yok.

Baş positiion ve hareket izler ve 3D yanılsaması verir bu kızılötesi kamera, umarım bu burun takip ederek gözlük takılıp kızılötesi fenerleri gerekmez bekliyor ve ben hiç lcd yükseltmek gerekmez. Sorun 1 kişi için onun bir yanılsama olduğunu ve baş izleniyor oluyor kişidir ve bunların çoklu ve wideranging bakış açıları gerektirir olarak sadece 3D oyunlarda değil film için çalışmaya devam
High Def Digest son zamanlarda göz problemleri ya da baş ağrısı olsun, yetişkinlerin yarısından nasıl daha fazla bahsediyor 3D görüntüleme ile ilgili sorunlar olduğunu bir makale yayınladı. Daha fazla potansiyel müşterilerinin yarıdan tam ürün kullanmak mümkün değilse, çok uzağa gitmeye gitmiyorsun.

http://hdgear.highdefdigest.com/news/show/3D/Don 't_Love_3D__It_Might_Be_Your_Eyes/4089

Bu Uncharted 2 denir, içine bak.Zaten 3D üzerinde çalışıyor durdurmak ve benim uçan araba olsun!
Zaten yakın yirmi yıl için bu çalışıyor Moller etmemiş.Uçan bir araba görmek istiyorum da  FAA spor Pilot sınıf lisans ve spor Pilot uçağı biz öngörülebilir gelecekte almak yakın olacağını düşünüyorum. $ 140.000 USD, muhtemelen Icon A5 olduğu en iyi onun rağmen ortalama.
Inanılmaz derecede zayıf, Tampa Sony mağazasında 3d çalıştı. Ben gözlük nefret ediyorum, onlar rahatsız edici. 3d "deneyim", beklediğiniz tam olarak oldu. Universal Studios Muppets 3d daha iyi biraz. Bu deneyim için gerçekten iyi bir şey getirmemiştir. Onun sadece nedeniyle bebek aşamalarında, ancak resim, çok akışkan oldukça yapışkan değildi. Ancak, tek başına kavramı üzerine kesinlikle bir hile dayanır. Bir süre benim büyük ekran HD tv devam edecektir.

 
3D ekranda geçen yıl Wipeout HD demo'd Sony göre, mevcut tüm başlıkları 3D firmware güncellemesi ilk 3D televizyonlar gönderirken etrafında muhtemelen bazen bu yıl yayımlanan PS3 3D desteği olmalıdır. Şahsen ben bu için sabırsızlanıyorum. Bu nedenle bir büyük ekran 1080p TV'yi satın kapalı tutulan ve yerine Full HD yeteneği ve ben şu anda TV alıcısı alışmak asla yaşadıkları halde yerleşik ATSC TV alıcısı ile 26 "LCD bilgisayar monitörü satın aldım.
3D fiyatları yapay olarak yüksek tutmak için "upgrade" sürünen bir başka aşamalıdır.
CES Asus 3D oyun dizüstü demosu oldukça etkileyicidir!
Bu sadece bir düzmecedir.Asus 3D oyun lapto demo CES oldukça etkileyici idi. Kimsenin sözü neden sadece merak ediyorum? bu bebek üzerinde 3d vay denemek için çok eğlenceli bir oyun olacak!
3D oyun oldukça süre için yaklaşık edilmiş. MSI 3d Shutter gözlük vardı ve 'Uru:
Çağ ötesinde Myst oynadı. ÖNCE 3D ALTI YIL içinde   "Çok eğlenceli oldu, ancak bir veya iki saat daha oynanırsa baş ağrısı indükleyici, 3 boyutlu gözlük ücretsiz olduğu kadar, kazandı yakalamak.
Yenileme hızları yavaş olmuştur ve baş ağrısı da budur, çünkü  3D sürece olduğu gibi alıyor temel nedeni vardır. 240Hz yenileme hızı ile her bir göz için 120Hz farkedilemez olmalıdır ve baş ağrısına neden olmamalıdır.TV izlemek için üzerine üzerine gözlük koymak zorunda hayal edemezsiniz. Oyun için kulaklık analoji kullanarak biraz kapalıdır. Ben oyun için kulaklık takmak zorunda değilsiniz.


Ben daha çok 3d teknolojisi daha sonraki TV'de büyük ekranda daha iyi bir resim olurdu. Onlar resim kalitesi ile ilgili tüm vardı ve söylenti onların 10G serisi mevcut en azından bir 75 "ekran olacağını vardı, çünkü ne yazık ki Kuro TV'ler bir utanç gelecek değildir.
Panasonic plazmalarda daha iyiye gidiyor ve LCD'ler daha iyi almaya devam ederken, hala IMHO uzakta bile 9G Kuros olan büyük ekranlarından iyi bir yolu vardır. Evet Pansonics şimdi daha siyah siyahlar iddia - ancak resim kalitesi hala Pioneer televizyonlar ile rekabet için 3 yıl önce serbest görünmüyor. Ekranlar şimdi ve neden halt biz hala 65 sıkışmış "Biz 80 bir kaç üretim dörtlü çözünürlükte, benzeri ekranlar? Görünüyor".
Ben ekonomi berbat gerçekleştirmek ancak daha iyi TV'ler olmadan da şirketin ve ekonomi yenilerini satın almak çok nokta yoktur.Yatay görünüme Test.Kimse büyük bir şey olacağını düşünüyor. Elbette herkes bizim TV'ler yerine kadar hepimizin sonu olarak sonunda kendi tv inşa olacaktır. 3d sürümünü gösterir olacak veya atıştırma. Böyle saçma bir teknoloji yerine,  piksel almak ne kadar yakın olursa olsun böylece göremiyor çözünürlüğü artan konsantre olmalıdır. O da 3d "ya da uçuyor değil" hepimiz istiyoruz neden olmaz mı? Bu daha yeni TV (destekleyen teknoloji ile birlikte) bir aşağı ekonomide dışarı itmek için bu şirketler için bir yol gibi.

1950'lerde  başarısız oldu ve şimdi de nüfusun% 30'u kişileri veya düzeltici lens takıyor bir nesil tekrar çalışıyor, ve bu kişilerin çoğunluğunun "3D" ile iyi çalışmaz Böyle benim gibi gözleri. Ben baş ağrısı ve genelde özellikle sinemalarda UP gördükten sonra, kusmak istiyorum.
3D darbeler kadar basit. Nüfusunun 1/3 bu saçmalıklarla olduğunda bunu dışarı geliyor ve anlamı yok. Bu, herkes için eğlenceli olmalı, öyle değil.3D şekilde abartılı olduğunu. Ben özellikleri ile TV izlerken hayal ve ne özellikleri olanlar hakkında yapabilirsiniz.
WoW 3D gitti. O anda aslında NVIDIA 3DVision ile out-of-ekran 3D efektler sahip olduğunu birkaç PC oyunları biri. Ben WoW oynamak ama oyunu 3D okudum gelen oldukça etkileyici değil.
Bu eğlenceli ve artık 2D WoW oynarken sevmiyorum.Herkes bu bir içerik dağıtım açıdan ne kadar zor olacağını işaret etti? Şimdi 3D ile aynı sorunu düşünün. Gerçekten bazıları bile HD için bunu yapmayacağım zaman şirketler 3D reklam ve tanıtımlarını üretimi için dışarı kabuk bekliyor musunuz? Bu sizin izlediğiniz ve sizin gözlük yaparken bir 2D ticari yanacak spor ne olursa olsun olayın ortasında olacağım anlamına gelir. Temelde, insanlar muhtemelen sürecinde TV uzaklaşıyorum, 3D onların gözleri dinlenmek için bir şans olarak reklam araları kullanmaya başlayacak.
Bazılarınız "kimin umurunda" diyor, ama bunu seviyorum ya, TV programlama toplu hala büyük ölçüde reklam desteklenmektedir değil ve gerçekten onu her yerde var en az kadar, 3D hakkında jazzed olan reklamverenler göremiyor olabilir. Ve reklamverenler kurulu, yayın için 3D içerik üretimi finanse iyi şanslar değilse tek kelime: hile.
Düşünün bir başka faktör 3D (TV'ler için) SD olmasıdır, bu HD 3D değil.
Yani standart def bir döngü birkaç film izlemek için yeni bir oyuncu, pahalı gözlük bir set ve bir kaç çift satın almak için gidiyoruz? 


Bu yanlıştır, biz de kısmi HD 3D olarak hem burada hem Full HD 3D bahsediyoruz. Ben kısmi ile neyi kastediyorsunuz? Herhangi bir tanım tarafından hala HD (720p sadece 0,9 megapiksel is) 1 megapiksel olan 960x1080.
Biz tam holografik 3D ekranlar sahip kadar dışarı tutuyorum. Aslında ekran dolaşmalarına ve arkasından tam anlamıyla Megan Fox  bakabilirsiniz nerede, biliyor. Şimdi bu 3D olduğunu. Veya daha da iyisi, Star Trek TNG gelen Holodeck. Holodeck porno, hmmmm, olasılıklar.
Görüp fonksiyonu veya değer eklemeden bir ürün veya hizmet ayıran ilginç özelliği Böylece, bir hile sadece farklılıklarına dayanarak satar ve daha anlayışlı ve zeki müşteri itiraz olmayabilir"
"Bir tuhaflık abartılı coşkusu ile bir süre takip eden bir uygulama ya da ilgi fad doğası bireydir O sahip olduğu düşünülen bazı şey bir birey / birey toplumun boyunca faiz olarak adlandırılan olabilir bazı erdem yani oluşur moda diyet, vb fad olarak kabul şeyin faydası egzersiz bilimsel olarak doğrulanmadı olabilir veya rasyonel kanıtı olmayabilir. "
Şimdi bu saçma Lütfen dur.
Ben daha iyi bir görüntüleme deneyimi ev yapan teknoloji için tüm yaşıyorum ve 5 yıl içinde yalnız görüntüleme için 3D kullanarak kendimi görebiliyordum.
Ama şahsen CES ''08 ve '09 streaming medya evriminde büyük hikâyeler olduğunu düşünüyorum. Popbox, Boxee Kutusu ve benzer diğer aygıtlar olgunlaşıyor ve video içeriğinin daha fazla çevrimiçi kaynaklarına bağlanırken daha iyi UI alıyorsanız. Sanırım içeriği almak nasıl (yayın vs talep / streaming) biz içerik (3D) görmek nasıl önce değişecek bahse girmeye hazırım.
Umarım biz hala 2D görüntüler ve içerik (stereoskopik vizyonu var, ve 3D içerik baş ağrısı alamadım bizler için) destek bol alırsınız.
3D istedi tüketiciler mi? Hayır! Üreticileri 3D istiyorum. HDTV'lerin bir emtia haline gelmiştir. Üreticileri için bir yol bulmak için özellikler eklemek istiyorum:

 1. HDTV'lerin fiyat artırın.2. Zaten yeni bir tane satın almak bir HDTV sahip insanları ikna etmek.
Ben tekrar söylüyorum, önce bu blogged ama ettik. HD / DVD formatında benzer, ben çok 3DTV biçimi büyük fiyasko başka bir şey olmayarak sona erecek sinirli bahis. Bu hile içine satın düşünüyordu herkes bu kapalı tutmak için kendilerini teşekkür edecekler.
"Teknolojisi pazar yerinde bir başarı olarak tarihe görülecektir olsun ya da olmasın hava besbelli hala bu ..."

3D/IMAX Sizin öncül bir "BÜYÜK" hareket tiyatro gibi AVATAR gibi gişe rekorları kıran filmler için çalışan Bunu vereceğim çalışması yapar. Harika bir deneyim. Ancak küçük ekran ve günlük TV / Oyun düzenli güne çevirmek için yakın gelmiyor.
Yani NO, 3D biz yayıncılar veya elektronik üreticilerin ihtiyaç teknoloji değildir.

3D 1950'lerden beri var - hala yakalanmış değil. Sadece bir yenilik her kuşak sonra bir süre kaybolduktan 3d film bir çift ile çıkıyor. teknoloji sektörüne yakalamak için 3d ile, doyumsuz edilir.
Aslında çevresinde biraz heyecan vardı bu yıl CES, at cevapsız çoğu üretici Courier tipi dizüstü MSI olduğu ürün getirdi. yenilikçi olan gerçek bir form faktör var, aslında yeni bir pazar açabilir. tek bir cihaz ile netbook, dizüstü bilgisayarlar ve Ereaders değiştirin.
daha büyük tablet ekranda aşağı bakarak, ayrıca denenmiş ve başarısız form faktörü olduğu çok ergonomik olmayan bir film vb izlemek için bu büyük bir şey tutun berbat bir şeydir., sonra ekran aşağı düz yazarak ve sizin için boyun süzme zaman Ekranın tam tepeden bakmak. ve kim onları her yerde cam katı bir 10 "düz plaka taşımak istiyor, kurye cihaz, hafif bir işletim sistemi, flaş dolu OS hiçbir uyumluluk sorunu bir boyun dostu yönde inceleyen bir ekrana sahip dizüstü bilgisayar gibi ve küçük tipleri kapatır vs .
3d porno ... nihayet!
"WoW hiç 3D giderse"
Nvidia 3D vizyonu doğası gereği bu zaten. Volumetrik duman ve diğer birkaç tecnhniques 3D deneyimi çok daha çekici oynarken yapmak için bir yıl önce istihdam edilmiştir. Ayrıca ben duydum kutusunu alanı denetleyicisi derinliği düz orada her zamanki 29 saat için oynuyor nedeniyle WoW'ers beklentisi uygulanan ve baş ağrısı sıktı edildi. Onun zor değildir 3D WoW yorumları bulmak için, ve çoğu etkileri ve bunun için içerik eklemek için çaba sadece ölü için sol rekabet halinde olduğunu söyledi. Soru bu teknolojinin kapalı alır daha çalacak olduğunu.
Açıkçası kimse hisse beri podcast tartışılmıştır gets nasıl karar ile
umarım bu size yardımcı olur. Harika bir podcast diğer akıllıca.

Birçok kişi HDTV birlikte gelen zaman daha yüksek bir çözünürlük ve daha net bir resim var umursamadı yüzden hiçbir fikrim yoktu. : Burada 1,99 $ simgesi eklemek:Ama bilmek güzel size ne söylediğini umursamıyorum.
Aslında 1080p  ve küçük tüketicilerin bu kablo bugüne kadar onlar şimdi bunu daha iyi sunmak için özen düşünmek için kaliteli HD takdir edeceğinizi umuyoruz var. Siz olsa bu rüya tutmaya devam edebilirsiniz.

Mutlaka podcast üzerine son sözü olacak gibi fikirleri bir savaşı kazanmak için umut edemez. :)
Podcast büyümek ya da izleyici tutmak için sizi hedef kitlenize ne istediğini yansıtacak konuları yapısı gerek var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder