Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Tre "iblis" Yeni Mari 2 "," 28 Temmuz 3DS LL aynı gün yazılım Download 3DS sürümü


Nintendo Nintendo 3DS kartı yazılım indirme satışları ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Önceden bildirildiği gibi ilk başlık, iki (beyin iblis eğitim Profesör Ryuta Kawashima korkunç Geliştirme Enstitüsü, Yaşlanma ve Kanser, Tohoku Üniversitesi tarafından denetlenmektedir beş dakikalık bir tren), "Torre iblis" ve "New Super Mario Bros 2". Nintendo 3DS LL 9:00 'dan 28 Temmuz vücudun aynı gün saat, e-mağaza dahili gövdesini indirebilirsiniz.

Gelecekte Nintendo için 3DS kartı indirilebilir bir paket ve tüm Heibai ilkesi (". Bugüne kadar 3DS kartı başlığı" açıklamasını eklenen referans sil düzeltme) olarak yazılım satacak.

Indirilebilir sürümü satışı anmak için değil, satış, iki kez Kulübü Nintendo Virtual Console başlığı noktası "Donkey Kong Orijinal Edition", alıcı da tüm alıcılara 20 "yaz aylarında iki ek puan verilir Başlat kampanyası sürümünü indirmek "de yapılacaktır. Temmuz 28 Eylül'e kadar 2 Dönem.

Düzeltme: yerine Başlığı eski eser parçası anlamının, şu ana kadar satıldı "- şimdiye kadar önerilen perakende sırasıyla fiyatı aynı üreticinin (kutulu) Nintendo 3DS kart yazılımı olarak," ifadesi "versiyonu da her zamanki gibi fiziksel kartlarını duyurdu sorunları, devam önceki iş tanımını silmek "şeklinde. )
KAYNAK: Nintendo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder