Translate

Popüler Yayınlar

24 Temmuz 2012 Salı

Irobot, InTouch açıkladı Sağlık RP-VITA telepresence robot, doktorların telefon şekilde hasta başı

iRobot, InTouch Health announce RPVITA telepresence robot, let doctors phone in bedside manner
Da cevapsız not, biraz daha iRobot'den özerk küre biçimli süpürgelerden -- bu gün sağlam çalışır askeri projeler, tüketici elektroniği ve tablet-kontrollü telepresence robotlar. Bu yılın başlarında, iRobot retooled bile kendini inşa etmek için yeni ortaya çıkan bir teknolojileri grubu, bir ortaklık InTouch ile birlikte Sağlık için onun AVA telepresence teknolojisi daha iyi. Bugün her iki şirketin açıkladığı meyve, emek -- Uzaktan Algılama Sanal + Bağımsız Teletıp Assistant, veya RP-VITA. Projenin amacı, en iyi iRobot'in AVA telepresence birimleri InTouch ile sağlık'ın kendi botlar, kullanımı kolay bir sistem sayesinde doktorlar için hasta olmadan uzaktan engel teşkil ediyor fazla karmaşık teknoloji.
RP-VITA özellikleri yüksek teknoloji ürünü ve engel algılama ve önleme teknolojisi, basit bir iPad için kullanıcı arayüzü kumanda ve etkileşimi ve arabirim ile aygıtlar ve erişim elektronik tıbbi kayıtlar. Uzaktan takım zamanla dolaşabilmek için belirtilen hedef hedef bağımsız olarak, ancak bu özellik hala gözden için FDA tarafından boşluk. iRobot ve InTouch hakkında iyimser olduğu, fakat talep, RP-VITA sadece bir başlangıç. "Bu bizim ilk yayılmaya devam etmiş, sağlık hizmetleri pazarında, RP-VITA temsil eden güçlü bir platform." dedi Colin Açısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'SU iRobot, "biz pek çok fırsatlar bitişik pazarlara." yeni teletıp assistant, düşünülen bu ilk InTouch Sağlık'ın 7 Yıllık Klinik Yenilikleri Forumu bu hafta. Kontrol tuşuna basın sonra bırakın bu ayrımı tam ayrıntıları.



INTOUCH SAĞLIK VE IROBOT ORTAYA RP-VITATM TELETIP ROBOT KLINIK YENILIKLERI FORUMU

Ilk en son'nin teletıp hizmetlerine yazdımcı oluyor en son teknoloji ürünü bağımsız seyir ve mobilite

SANTA BARBARA, CA (24 Temmuz, 2012 ile ) - InTouch Sağlık, lider olarak akut bakım uzaktan algılama teletıp ve iRobot (NASDAQ: IRBT), bir lider robotik sunan teknoloji tabanlı çözümler, bugün şirketler açılışını yapacak, çığır açan RP-VITA (Uzaktan Algılama Sanal + Bağımsız Teletıp Asistanı) InTouch Sağlık 7. Yıllık Klinik Yenilikleri Forumu, 26 Temmuz - 28 in Santa Barbara, CA. RP-VITA, ilk uzaktan algılama çözüm hasta bakımı için araya en son teletıp teknolojisini InTouch Sağlık en son bağımsız seyir ve mobil kullanım için geliştirilen iRobot Ava™ mobil robot platformu. Hastane için market, RP-VITA geliştiren hasta bakım sağlayarak doktor, doğru zamanda doğru yerde ve erişim için gerekli klinik bilgi acil eylem.




Gerçek Zamanlı erişim önemli klinik veri, bir dizi yeni iş akışı için iyileştirme doktorlar, hemşireler ve diğer hasta bakım ekibi üyelerinin. Örneğin, RP-VITA entegre edilebilir canlı hasta verilerini elektronik tıbbi kayıt ve özelliği teşhis cihazları gibi otoscopes ve ultrason. Sahip, en son elektronik steteskop. O Bir ek özelliği RP-VITA bünyesinde özerk seyir ve sunduğu için FDA 510 (k) boşluk. Bu özellik, bir uzaktan doktor veya hemşire hasta başı monitöründe göndermek için RP-VITA bir hedef hedef tek bir tıklama ile, bir dizi çığır açan klinik uygulamalar. InTouch Sağlık boşluk bekliyor bu özellik için Q4 2012. Gelişmiş Bir navigasyon özelliği sayesinde RP-VITA daha iyi yönetmek için sürüş ve seyir sistemi elemanları, sağlık hizmetleri, profesyonel odaklanma hasta bakım görevleri. Yüksek teknoloji ürünü ve Engel algılama engellerden kaçınma (ODOA) teknolojileri güvenli, hızlı ve son derece esnek seyir klinik ortamda.
"RP-VITA yükseltiyor nezaret için hasta bakım uzaktan ve için proaktif olarak kontrol bir durum gibi," dedi Jason Şövalye, M. D. , Yönetmen, ÖNDEN DARBE Taşıma Programı ve Yardımcı Klinik Profesörü Kaliforniya Üniversitesi, Irvine. "Robot, kullanımı kolay I can unutun teknoloji ve odaklama klinik gerekir." Dr. Şövalye led klinik doğrulama işlemini ÖNDEN DARBE.
Bazı RP-VITA'nın yeni ve benzersiz özellikler şunlardır:
RP-VITA, doktorlar, un herhangi bir klinik, hasta veya bakım ekibi yönetimi süreci uzaktan. Bu yeni bir mobilite düzeyini, yardımcı programı ve kullanım kolaylığı sağlık uzmanları, akut bakım pazarı.



Bu o eski her şeyi benziyor "Siz olacak ..." AT & T reklam nihayet listesinden kontrol edilebilir. oldukça serin :) daha az özelliklere sahip elma pahalı sürümü için bekleyemeyiz.
Bildiğim kadarıyla tıp uzmanları gidin ve hastanelerin büyüklüğü, sayısı ve yoğunluğu gitmek.Küçük bir bölgesel hastane ER bunlardan biri park ve sihirli bir inme merkezi yeteneğine sahip olabilir. CT taraması ve Atlanta süper duper nörolog batı Teksas ER doc ile yan yana (tam anlamıyla) çalışabilir ve her iki hastanın değerlendirebilir hale getiriyor. Bu okşamaya ve ilaçlar gerekli almak arasındaki bir zaman yarım saat keser çalıştıkları yerlerde. Bu işlem ve ölüm arasındaki farkı olabilir. Ben ise gerçek bir uzman olması garip faktörü üzerinden alırsınız.Bugünün "doktor" (bir bütün olarak medecine çok sınırlı bilgi ile aka uzmanları) gerekmez Sadece ne. Başka bir yol gerçekten hala henüz bir fatura göndermek rahatsız değil.Bu kapak telefonu teknolojisinde en son noktadır Yani, Matron kullanmak izin sanmıyorum ki koğuşunda hemşire ....
Ve sağlık sigortasına sahip olanlar için, ben yanlış tanı durumlarda mutlaka sigorta şirketlerinin hasta dönüş ziyaret ödemek için daha fazla para maliyet, kadar gidecek bu yana sigorta şirketleri, bu yeni teknoloji hakkında çok mutlu olmayacak eminim.Hastalar hala kendi doktorları ile "sanal" bir randevu için tam fiyat ödemek zorunda olacak merak ediyorum. Ben bir doktor ziyareti için cebinden ödeyerek ediyorsam Şahsen, ben şahsen doktoru görmek isterdim.ama ne bir yanlış numara alırsam? Bir proctologist yerine bir nörolog alırsam gibi?? Ben birinde sonuç görmek nefret ederim!Lütfen bakım planı çalışıp çalışmadığını öğrenmek hariç ziyareti bağlamında, doc ne bekliyorsunuz? Gördüğünüz ETMEYİN onlar kitap üzerinde yapmak zorunda eseridir.gw812 bir nokta vardır. Bir an sürede taraftan uzman var serin olurdu. Diğer taraftan, ancak, bu sadece uzman söyledi daha fazla zorlayacak değil mi? Tek yapmaları gereken tüm telefon Şimdi, istek sayısını önemli ölçüde artış olmayacak?Bu şey bir servete mal olacak + doktorlar bir servet = hastane faturası şarjVe sana doğru tanı o kadar emin olmazdım.


Onlar görmek ve yapabildin hızlı kararlar zaman senin çoğunlukla doğru düşünüyorum, orada iyi bir iş yapmak, tıbbi olanlar, ancak bunlar olamaz gibi en hareket eve ve aynı tedavi için beklemek eminim, doktorların yapabileceği çok az şey kolay bir web-MD aynı olsun.

Bu sadece bir doktor tabi ne kadar az gösterdiğinde o / o? Sen olduğunu görmek, ama hizmet kalitesi artmadı, ama belirttiğim gibi düşmüştür. Bazen bir doktor veya personelinin bakım farkı oluşturan, ancak Teknoloji ve İnsan Tıp uzmanları aynı seviyede olduğu bir Tıbbi dünya hayal edebiliyorum hangi teknolojinin önemli ölçüde artmıştır. Bu herkese açık olacak bir fark olurdu ama bugünün sabır çoğunlukla kendileri hakkında 50 yıl önce olduğu gibi gibi cahil, insanlar insan vücudunun bilgisine Doktor ve personelin bu çoğu terk edecek ve olması parmaklarınızın ucunda bu kadar kolay olan bilginin bu gün ve yaş bir utanç! ve kendi gözlemlerim daha farklı düşünenler için?, çünkü; genel deneyim eksikliği olabileceğini düşünüyorum, ben değil, tıbbi bir profesyonel olarak değil, bir hasta olarak Hastaneler hayatımı iyi bir bölümünü geçirdim, bu yüzden benim gözlem ve görüşleri kendi tabii ki değil liyakat olmadan. Hastane muhtemelen omuz bir doktor gibi baş Giydirdiğim Hindistan çağrı merkezi, gelen doktorlar dış kaynak olacak. Veya bazı üniversite öğrencisi evden çalışma.Belki onlar da hemşire ihtiyacı veya eşiniz getirmek olmaz. Sadece ihtiyacın olan ne varsa intrument kapmak ve doktor nerede sopa söyleyecektir. HahahaBu hastalarda tanı söz konusu olduğunda ciddi bu gibi teknoloji yok. 
Bu gerçek bir doktor değil! Ben o mırıldanıyor ve kapı için bir b-line yapar, ancak o bir panoya aşağı değil ileriye dönük, ve oluyor çünkü söyleyebilirim.




Ayrıca, Samsung / Apple patent davalarındaki Yargıcı olarak yukarı iki katına çıkarabilir.Bu doktorlar yeterince onlar benim 3. dünya ülkelerinde bu bir kaç büyük bir fark yaratacağını düşünüyorum olmasa bile içeri hastanelerde hastalara destek sağlayan, alanında büyük bir gelişmedir. Bazı buzz gelecekteki ürün işbirlikleri ile ilgili etrafında oluyor, iRobots ve Elma ekibi ile ilgili bir makale : http://www.newsgrape.com/a/Dk8 ...

Ocak ayında, yatırım iRobot $6 milyon InTouch Sağlık. Bu genişletilmiş ortak geliştirme ve lisans sözleşmesi kurulması 2011 yılında kurulmuş olan üzere sağlık uygulamaları için iRobot'platformlar dahil olmak üzere, iRobot Ava.
RP-VITA eklenecek paketi cihazları, FDA-silinmesi Sınıf II InTouch® Teletıp Sistemi. Bu boşluk içinde etkin hasta izleme acuity yüksek olduğu ortamlarda ani klinik işlem gerekli olabilir gibi, YOĞUN BAKIM ve acil servis takmayı kolaylaştırmak için, hızlı değerlendirme ve tedavi ve diğer zaman kritik durumlar.



"RP-VITA bir oyun değiştirici akut bakım teletıp, köşenin baş taşı oldu birçok yeni klinik uygulamalar ve kullanımlar. RP-VITA bir platformu geliştirmek hemen mevcut sağlık modelleri ve ek işbirliği ve kalkınma yeni klinik yenilikler yalnızca hayal edin," dedi Wang Yulun, Doktora, InTouch Sağlık'ın Başkanı ve CEO'SU.



Yeni BIR, basit kullanım iPad[ 1] kullanıcı arabirimi hızlı ve kolay gezinme için her yerde, RP-VITA gerekir, yanı sıra ile etkileşimi, hasta, aile ve bakım ekibi.

InTouch Sağlık öngörülüyor genişletilebilir RP-VITA platformu ek değer ekip düzenlemekten çok geniş bakım, bir klinik asistanı verimliliği artırma ve kalite ve hasta avukatından geliştirmek için bakım deneyimi.
"Bu bizim ilk yayılmaya devam etmiş, sağlık hizmetleri pazarında, RP-VITA temsil eden güçlü bir platform ve bekliyoruz pek çok fırsatlar komşu pazarlar. Robotlar gibi, RP-VITA ve iRobot Ava, kolay kullanım ve navigasyon bağımsız olarak gerçek dünya ortamları. Uygun olmalarının çok çeşitli uygulamalar için ev, mağaza, endüstriyel ve diğer ayarları," diyen Colin Açısı, Başkan ve CEO'SU iRobot.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder