Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Numaralarına göre Apple'ın S3 donanım satışları: 17 milyon iPad'ler, 26 milyon iPhone, 4 milyon Mac'ler


Apple ile bulunuyor üçüncü çeyrek mali alışılmış olduğu gibi, bugün, onun büyük donanım bütün kategoriler için bazı satış rakamları sağlanan oluyor. Bu Q3 (iPad modele göre bir arıza üzerine bir kelime yok, olsa da) içinde satılan 17 milyon adet, bir önceki çeyreğe göre bir kuyruklu yüzde 84 yıldan yıla yüzde 44 fırladı iPad rekor satış headliner edilir. Bu "sadece" yüzde 28 daha mütevazı yıldan yıllık büyüme (ve 2. çeyrekte 30 milyon bir damla), kısmen nedeniyle hiçbir şüphe temsil etmesine rağmen iPhone satış, aynı zamanda yukarı yıldan yıl 26 milyon adet olan sonraki model çıkana kadar millet bir satın alma kapalı tutuyor.
Daha şaşırtıcı Biraz MacBook yeni bir barut rağmen çeyreğinde bir hatta dört milyon satış için sadece iki yüzde yıl içinde yıllık büyüme gördü, şirketin Mac satış rakamları - 2. çeyrekte yüzde yedi büyüme ile karşılaştırıldığında . Bu dizüstü bilgisayarlar genel bazı oldukça düz bir büyüme ile sonuçlanan kadar yüzde 8 iken yüzde 13 yıldan yıl aşağı edildi masaüstü satışları bir dalış, en azından kısmen açıklanabilir görünüyor. Son olarak, gibi bir süredir eğilim olmuştur, şirketin saygıdeğer iPod çizgi 6,8 milyon satış için yıl boyunca yıllık yüzde on düşürme ile, ele telefonlar ve tablet olarak tutarlı bir düşüş görmeye devam alanlardan biridir çeyrek için. Apple, kazanç aramak üzerinde belirtildiği gibi, olsa da, bu iPod numaraları aslında beklenenden daha iyi olduğunu ve iPod touch daha tüm iPod satışlarının yarısından için muhasebe, çok kategoride en popüler cihaz olmaya devam ediyor.
Güncelleme: Apple, kazanç raporunda herhangi bir Apple TV satış rakamları ifşa etmedi, ama Tim Cook kazanç çağrı bunları sağlamak için mutluydu. Şirket yıl boyunca yıllık etkileyici bir 170 yüzde, Q3 sırasında 1.3 milyon Apple TV adet sattı. Hala resmen bir "hobi", görünüşte değil, Tim Cook, şirket inanmıyordu eğer o peşinde olacağımı söylüyor biri. KAYNAK: Apple

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder