Translate

Popüler Yayınlar

29 Temmuz 2012 Pazar

Afrika için iPad rakip Malik kuvvet Starlight yerine


O bir tablet gibi görünüyor değil sadece - ayrıca bir görüntü: VMK
Bir Kongolu girişimci Afrika pazarında Apple ile rekabet edecek bir hap geliştirdi. Ancak Çin Android cihazı yaptı.
Tablet kendi iPad iş dünyası ile Apple bir numara olmaya devam ediyor olduğunu. Samsung, HTC ve diğer şirketlerin Google'ın Android işletim sistemi ile rakip ürünler geri ölçüde piyasada bulunmaktadır. Verone Mankou, teknoloji start-up kurucusu VMK Kongo Cumhuriyeti, şimdi en azından Afrika pazarına uygun bir rakip ürün için oluşturmak istiyor: Tablet Way-C ("yıldız ışığı"), temel teknolojinin kendisini Orta Afrika geliyor.
Sadece orta-20s, ve BT geldiğinde ülkesinin Cumhurbaşkanı tavsiye iddialı fikir Mankou maliyetleri, altı haneli euro aralığında bir start-up sermayesi. Bu nedenle, her ayı Apple tablet-gibi zarif logosu tasarlanmış "tasarlanan ve Kongo'da tasarlanmıştır." Üretim kendisi, bununla birlikte, genç girişimci Çin dış kaynaklı olmuştur. "Bu şu anda burada bizimle birlikte uygun fabrikaların bir eksikliği olduğunu basit bir nedeni var," Mankou diyor. Ayrıca, Asya'da üretimi şu anda Afrika'da çok daha ucuzdur.

Oldukça yolu-C ucuz hala mobil operatörleri ile işbirliği içinde pazarlanmaktadır değil 230 € birim maliyeti vardır. Yani, tüm sonra, Apple'ın en düşük fiyatlı iPad gerektirir yarısı fiyattır. Mankou diye hiçbir teknik taviz gitmek için C-Way söyledi. Yoksul hedef gruplar için ucuz bir tablet oluşturmak için orijinal plan, bu nedenle VMK ilk terk ettiler.
Teknik olarak, VMK-tablet Google'ın Android işletim sistemi, "Gingerbread" çalışıyor. Son sürümü değil, onları Afrikalı koşullara adapte Mankou istiyor. Yerel alışveriş çözümü için çiftçiler için yardım programı aracılığıyla sosyal ağ - O yerel programcılar, C-Way gelişimi için özel uygulamalar yardımcı olur. Tablet programlamak zamanki robot geliştirme ortamı ulaşır. VMK kendi web sitesinde tablet için optimize edilmiş uygulamalar sergileyecek.
İçinde, tipik bir robot
Aksi takdirde, Way-C, diğer Android Tablet biliyoruz ne bağlı: birimi genişleme yeteneği ile depolama 4 gigabayt vardır ve kapasitif çoklu dokunmatik kontrolleri ile 7-inç ekrana sahip ve kablosuz alıcı kablosuz internet için donatılmış.
Dahili 1.2 GHz işlemci hızlı. Sadece 380 gram ağırlığı ile, pil Internet işlemi dört saat, en az tutmak gerekir, 3D oyunları, flash videoları oynamak gibi, mümkündür. Ekran çözünürlüğü 480 piksel 800 olduğunu. Bir kablosuz modülü Ancak yüklenir.
Uygun, C-Way ülkenin iki büyük şehirde şu anda - Brazzaville ve Pointe-Noire, ham petrol başkenti. Kongolu büyük bir azınlık olduğu yerde Mankou, tablet değil, diğer Afrika ülkelerinde satmak ve Fransa istiyor. "Talebin olduğu yerde." Mıydı bugüne kadar yerel medya veri 5.000 adet göre, Kongo Mankou Cumhuriyeti Hükümeti üretim maliyetlerinin yüzde 50 oranında soru, silah altında sübvansiyonlar başvurdu üretilir.

Proje Kongo Demokratik Cumhuriyeti çok daha büyük sınırları arazi, aynı zamanda bir amiral gemisi projesi olarak hizmet vermektedir. Kurucu Mankou bir "uyuyan dev" olarak Afrika görüyor. Start-up ve kuluçka artık bölgedeki teknolojik uyanışı olarak katılıyor. Yardım Apple ve Samsung gibi piyasa devlerinin çok az şu anda pazar gözlemlemek o da burada. "Bu tabletler tüm insanlar için kullanılabilir olmalıdır." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder