Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Limited Edition Xbox 360 Halo 4 May 8, 11 yerli ve sınırlı sayıda üretilen yeni kablosuz kumandanın aynı gün olduğunu

Microsoft resmi olarak iç piyasa, sınırlı sayıda vücut Limited Edition Xbox 360 için Halo 4 duyurdu. Piyasaya çıkış tarihi 8 Kasım, aynı gün, 39.980 ¥ ve yumuşak tavsiye edilen perakende satış fiyatıdır. Paket gövdesi Xbox 360 S Design Limited (320GB HDD ile birlikte) İçeriği, denetleyici SE telsiz tasarımı bu paket iki sınırlıdır ve oyun ve kulaklık içerik, siyah Halo Edition 4 oyun yazılımı kablolu, sınırlı bir tasarım değil Böyle avatar indirme gibi öğenin Elbise kodu.

Limited Edition vücut kasada Xbox 360 ilk yarı saydam bir malzeme benimseyen, ancak mavi ve beyaz koyu gri tonlarda Halo tema dört grafik tabi. Böyle açılması ve kendi gücü ile disk tepsisini kapatmak ve, düzenli sürümünde ayrıca parlayan mavi denetleyici Xbox Guide düğmesine RoL ve yeşil vücut özellikleri gibi ses efektleri ile donatılmalıdır.

Diğer taraftan, Xbox 360 kablosuz kumandanın imajını da başka bir SE ürünleri (Halo 4 Limited Edition) 'dir. Başka bir tasarım, burada gümüş ve Birleşmiş Milletler Uzay Komutanlığı saydam malzeme "BMGK" logosu desen düzenlenir ve ayrıca durumda vücut tarafından sınırlı sayıda ile paketlenmiştir. Aynı gün yayımlanan, fiyat ¥ 5980 olduğunu. Kodu (Halo 4 T-shirt) indirmek için tıklayınız Avatar öğeler bulunur.

KAYNAK: Microsoft

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder