Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Autodesk Scaleform Flash 299 $ (video) için yüksek teknolojili taşınabilir aygıt oyunlar oluşturmak için kullanmanıza olanak sağlar

Mobil platformlar için DNP Autodesk Scaleform Flash için 299 $ HighEnd akıllı telefon ya da tablet oyunlar oluşturmak için kullanmanıza olanak sağlar
Bazı büyük Got akıllı telefon oyun fikirleri ve Flash yetenek, ancak bütçe ve hiçbir programlama anlayışlı çok az? Mobil platformlar için Autodesk Scaleform bir mancınık, top veya seçtiğiniz herhangi bir oyun silah gelen bu fikirleri başlatmak izin verebilir - tüm ihtiyacınız olan Adobe oluşturma araçları ve 299 $. Eğer tam gaz Birlik oyun yanı sıra, mobil işletim sistemi için gerekli olan motorun içine Flash varlık ve animasyonlar dönüştürmek için araçlar sunan bir platform başı fiyatı (iOS, Android veya Windows 8) budur. Bu kullanıcılar pürüzsüz oyun ve keskin görünümlü oyunlar vererek, senin eserin son akıllı telefon grafik ve çoklu-işlem yetenekleri tam olarak yararlanmak izin verir - şirkete göre. Yazılım yoğun küçük cihazlar ve düşük maliyet için optimize edilmiş binlerce Scaleform konsol ve PC versiyonları dayanmaktadır. Eğer gelecek oluşturmak için deli Flaş Skillz var düşünüyorsanız Yani, Infinity Blade , nasıl güç olarak görmek  video kontrol edin.

Ouya Android tabanlı, kırılabilir oyun şimdi konsolu resmi: biz tasarımcı Yves Behar ile sohbet (güncelleme: finanse edilen)

Boxer8 en Androidbased, fazlasıyla kırılabilir Ouya oyun konsolu resmi olur, biz Yves Behar ile bir sohbet
Ayrıntılar Bir avuç kısaca daha önceki proje hakkında dışarı çıktılar, ama şimdi o buradadır: Ouya değil, sadece TV oyun konsolları kıyasıya dünyaya övmeyi ama kale direğinden denemek ve kaydırmaya bir girişim. Onun kalbinde, tasarım dört çekirdekli bir oyun teçhizat daha akıllı telefon gibi geliyor Tegra 3 Android 4.0 çalıştıran depolama ve 8GB. Zeki, ama tamamen yeni değil - lüks, RF kablosuz gamepad standout yerleşik bir trackpad tanıdık çubukları ve düğmeler ile birlikte mobil oyunlar oynamak içindir. Ama tamamen açık donanım ve yazılım, free-to-play oyun ve tüm önemli 99 $ fiyat vurgu yaparak, sistemi oyuncuların en azından bir alt statüko ile sinirli olduğu oyun sektör öncüleri, bir avuç bir kumar gerçek bir mola istemek yeterli. Bir Kickstarter projesi gibi Ouya (ve ile sohbet eklendi detayları da dahil olmak üzere tüm detaylar için okumaya devam Jambox ) tasarımcı Yves Behar .

Garmin duyurdu Fenix, cebi derin outdoor türleri (hands-on) için ilk GPS izle

Garmin duyurdu Fenix, deeppocketed outdoor türleri Handson için ilk GPS izle
Zorunlu emeklilik önce kalan birkaç yıl olabilir, ama adanmış otomotiv hiçbir soru var GPS üniteleri dışarı yolda. Entegre ürün, uygulamalar ve havacılık sektörü gibi şirketler tutacak Garmin ayakta, ama şimdi diğer pazarlara odaklanmak için herhangi bir zaman kadar iyi - ve nerede daha iyi bileklerinde daha küresel konumlandırma iyilik tokat. Saatler geçen ay GPS-az takip, rehberlik devi için büyüyen bir odak gibi görünüyor Garmin Swim giriş. Bu cihaz nispeten dar bir hedef (yani spor 150 dolar yatırım yapmak isteyen yüzücüler) vardır, ancak firma ile tekrar bir bir altimetre, barometre, pusula, isteğe bağlı harici ANT sıcaklık sensörü ve Bluetooth bağlantısı ile komple, giyilebilir çok yönlü. Zaman ve sensörleri kalibre etmek için değil, aynı zamanda bir rota izlemek için, yol işaretleri doğru yönlendirebilir ve TracBack ile başlangıç ​​noktasına geri rehberlik sadece kullanılabilir bir GPS alıcısı da bulunuyor.
Fenix, tam özellikli izle çağrıldığını gibi, Ağustos ayı sonunda mağaza vurduğu zaman 400 $ piyasaya çıkması bekleniyor. Dört faturaları neredeyse lüks kol saati kategori için uygunsa, ancak dijital takılabilir gitmek, kesinlikle üst sonuna yaklaşıyor oldu. Biz bir ofis ayarı (tam olarak ideal bir engebeli bir GPS izleme için bir ortam, ama biz NYC ortasında yapabileceği en iyisi), cihazı denemek için bir fırsat vardı ve Fenix ​​ona ağırlık yeraldığını vardı - kesinlikle küçük bilek yersiz bakacağız ve muhtemelen moda-bilinçli arkadaşlar arasında herhangi bir puan olacaktır. İç geeks Ancak yatıştıran edilmelidir - muhafaza kesinlikle konut için yeterli bir boyutu bu araçların her görünüyor. Ayrıca bir saat gibi oldukça güzel çalışır - varsayılan modda, o saniye belirtmek için rakam etrafında bir şık halkası ile, arkadan aydınlatmalı LCD üzerinde büyük karakterler tarih ve saati gösterir. Garmin Fenix ​​bir geç-Ağustos gemi tarih için yolda olduğunu, galeri gezinebilirsiniz.

Jolla başlangıç ​​MeeGo patent, Nokia cesaret nod (: sadece kısmen doğrudur güncelleme) alır

Jolla başlangıç ​​Nokia MeeGo patent, cesaret nod alır
Biz zaten MeeGo hizip, Jolla, biraz sonra olduğunu biliyorum farklı bir yol biz bilinen ve üzerinde sevdim ne N9 , ama korkmayın: orijinal OS akıllı özellikleri korunacak her şans var, en Nokia sadece patent başlangıç ​​bir hediye sarılı paket verdi çünkü. Kimin o "iyi ve açık bir ilişki" dedi zevk - Jolla kurucusu Jussi Hurmola ItViikko röportajda fedakar jest söz, o patent transfer edildiği tam olarak belirtmek olmasa, eski işvereni karşı olan sıcak kelimeler - Bizim kendi değeri olarak güçlü bir ipucu verebilir.
Güncelleme: Biz patent ItViiko 'nin söz doğrulanmamış spekülasyon olduğunu söyleyerek forumlarda bir dizi hakkında yorum gördüm, bu nedenle daha fazla açıklama için Nokia uzanarak konum.
Güncelleme: özür dilemek tüm. Kaynak makale yapan çalışanlara verilmekte patent açıklama oldukça doğru değildi çıkıyor. Nokia denilen bir inkübatör programı aracılığıyla Jolla destek oluyor bize Köprüsü , ama aslında Köprüsü başlatılırken herhangi bir patent üzerinde vermemiştir.

Avusturya şehir şey QR kodları, NFC ve etiketleri ile halk kütüphanesi inşa

Avusturya şehir şey QR kodları, NFC ve etiketleri ile halk kütüphanesi inşa
Gariptir, Klagenfurt, Avusturya şehri bir kamu bulunmamış kütüphane de Almanca Dil Edebiyat Festivali'ne ev sahipliği yaptı bile. Ancak, Proje Ingeborg lakaplı bir girişim 70 çeşit kitap depoya belediye çeviriyor QR kodu ve NFC çipi donanımlı çıkartmalar. Kasaba boyunca sıvalı, büyük ölçüde, bunlar kamu malı eserler indirebilirsiniz web sayfaları yönlendirmelidir Project Gutenberg . Oftentimes, e-kitaplar alakalı yerlerde yer alacak - böylece Arthur Schnitzler örneğin, polis karakolu yakınında Killer bulunuyor bulacağınızdan emin olacağım. Çabasının ardında bir takım da kitap, müzik ve diğer dijital içerik dağıtımı yerel yetenek ile ortak olacak Ağustos, gel. Yerini daha güçlü bir bağ kurmak için bir çaba olarak, organizatörler bağlantıları dizine arama motorları engellemiş, böylece küratörlüğü mal erişmek için Klagenfurt ziyaret etmek gerekir. Bir kitaplık halinde şehir açmak isterseniz, grup kısa süre sonra kendi sistemini çoğaltmak için talimatları yayımlamayı umuyor.
[Teşekkürler, Michael]

Kouziro el sanatları kablolu-yalnızca, 21.5-inç Android 4.0 mega tablet, bize bir şey için en telafi düşündürüyor

Wiredonly, 215inch Android 40 mega tablet Kouziro el sanatları
Kouziro gördüm eğer merak ediyorsanız ASUS Trafo AIO ve biraz Freud gıpta geliştirdi. Kesinlikle 21.5 inç içine veering olmadan Android 4.0 çalıştıran en büyük araçlarından biridir şirketin FT103 tablet, açıklayamadığım yardımcı olacağını tam boyutlu TV toprakları . Eğer ani flashback yaşıyorsanız Toshiba Excite 13 ve bu levhanın tüm 11 pound civarı lugging düşünce ürkütür, sen Kouziro taşınabilirliği çevredeki herhangi bir bahaneyi yapmaz bilerek rahat bir nefes nefes alacağım: pil var, ve kickstand yerine kucağınızda kırma daha masanın üstüne dik tutar. Cansız 1GHz TI OMAP depolama 4428 işlemci ve 8GB kesinlikle rağmen, dikkat çekmek için çok fazla bir şey olmayacaktır. Hepsi aynı, HDMI giriş ve 1080p ekran çözünürlüğü başka bir cihaz için çok akıllı ikincil ekran yapabilir ve ekstra ekstra ekstra büyük boyutu o zamanki ön kamera ile birlikte tam iki USB portu ve Ethernet şeyler ve sağlar cep genişleme. Japonya'da Temmuz ayı sonlarında serbest bırakılması ve ¥ 34,800 ($ 437) fiyat kutusunda ne için tuhaf değildir - sadece FT103 ev aldıktan sonra arkadaş ve ailenin psikanaliz için kendinizi brace.

Ve resmen T Watson konuşma API bültenleri AT, kendi uygulamaları için devs babel balık biraz verir

Ve resmen T Watson konuşma API bültenleri AT, kendi uygulamaları için devs babel balık biraz verir Ma Bell yönelik Watson konuşma tanıma sistemi üzerinde çalışıyor sert oldu yıl ve 2012 yılında bir teknoloji gösterisi gördü otomobil ve gerçek zamanlı tercüman uygulaması . Ay bu geliştirici kitlelere Watson becerileri vereceğini duyurulmasının ardından, AT & T ile iyi yaptı vaadi ve resmen Speech API yayınladı. Eğer AT & T, unuttum Nüans sesli web arama, sesli-metin ve konuşma-metin dahil olmak üzere - - herhangi bir app içeriksel olarak doğru sonuçları sunmak, böylece rakip farklı kullanım durumları için özel oldu. Bir promosyon video için geçmişte molasında, baş Watson'ın yeteneklerini test etmek kodlayıcıları itchin 'arasında iseniz, o zaman erişim kaydolmak için aşağıdaki kaynağını tıklatın.

Intel, silikon fab donanımı üreticisi ASML yüzde 15'i satın alma, üretim makineleri hızlı yapılan istiyor

Intel, silikon litografi donanımı üreticisi ASML yüzde 15'ini satın almak için, çip fab makineleri daha hızlı bir şekilde yapılan istiyor Chipzilla, millet kendi yaşasın twiddling tarafından yarıiletkenler kralı olarak yerini alamadı. Bu bize daha hızlı ve daha iyi silikon sunarak Vadisi devi haline geldi ve son 4100000000 $ alım - silikon üretim ekipmanları üreticisi ASML Holding NV'nin yüzde 15 hissesini - CPU yığın üstüne Intel tutmaya yardımcı olacaktır. Daha büyük çaplı silikon gofret kullanmak için kendi çip üretim süreci retooling sürecinde, Intel'in görmek, which'll kılmak Ivy Bridge , Valleyview ve diğer gelecek hepimiz için daha ucuz fiş. Intel, üretim çizelgesi ile hiçbir futzes sağlamak için çok para aşağı düşmek istekli olduğunu neden böyle retooling uygulamak için yıllar alabilir, hangi muhtemeldir. Şirketin yatırım muhtemelen tamamlanıncaya kadar hızlı yolda ASML en önemli litografi ekipman almak için nüfuzunu verecektir. Buna Hop beyler, biz pazarlık-bodrum fiyatlarla bizim CPU istiyoruz ve şimdi onları istiyorum.

Sıradaki Sorun onun all-you-okuyabilir iPad dergisi mağazası, planları 10 $ başlar bir ay getiriyor

Sonraki Sayı iOS onun allyoucanread dergisi mağaza getiriyor, planlar ayda 10 $ 'da başlayacak
Biz duydum son kez Sıradaki Sorun , all-you-can-okuma yakında söyleniyor bir IOS sürümü, Android başlangıç ​​yaptı dergisi mağazası. Üç ay sonra, başlangıçta sözünü imal edilmiştir: dükkandan bir iPad uygulaması App Store ABD'de yaşayan, şimdi yukarı ve iOS üzerinde çalışan olduğunu. Eğer Sıradaki Sorun çalışır şekilde aşina değilseniz, bu 39 başlık bir kütüphane için sınırsız erişim elde Aylık abonelik ile, dijital dergi Netflix gibi olta balıkçılığı oldu. Eğer tabloid ve diğer haftalık dergilerin tüm bu artı erişim istiyorsanız Kısacası, ücretleri tüm aylık ve iki haftada mags için aylık $ 10 ve $ 15 yıkmak. Son bir şey: ücretsiz uygulaması sadece dergisinin okuyucu, siz Sıradaki Sorun tarayıcı tabanlı uygulamalar yoluyla indirmek gerekir mağaza .
Eğer yaklaşık 40 küsur başlık bu listede temsil edilecek dergi ne tür merak ediyorsanız Şimdi, eğer, dergi yayıncılığı her kodaman gemide olduğunu biliyoruz: Conde Nast, Zaman, Hearst, Meredith ve News Corp anlamına gelir Esquire, GQ, Vanity Fair, Sports Illustrated ve Popular Mechanics gibi New Yorker, dahildir. Bir röportajda, bir şirketin temsilcisi Sıradaki Sorun Medya ek yayıncılar ile yıl sonuna kadar iki katına katalog yanı sıra mürekkep fırsatlar umduğunu söyledi. Büyük uyarı, öyle görünüyor ki, içerik sağlayıcılar, böylece iOS ve aynı seçenekler sunulan Android uygulamaları güvenmiyoruz, bir başlık bir platformda kullanılabilir, ancak değil diğer yapmak ayrıcalığım olması. Biraz belirsiz hissediyor musun? Aradan sonra (evet, dört) demo videoları şirketin yeni müşteriler 30 günlük ücretsiz deneme sunuyor ve biz de olmayan biri var, ama dört.

Wacom çıkışları Cintiq 24HD dokunmatik, en büyük kalem ekran multi-touch kontrolleri ve daha ekler

Wacom çıkışları Cintiq 24HD dokunmatik, en büyük kalem ekranı çoklu dokunmatik kontrolleri ve daha ekler
Daha mütevazı bir topuklar Sıcak Wacom Cintiq 22HD Kullanıcı giriş, kıyafet de onun 24HD kalem ekran yeni bir sürümünü duyurdu. 24HD dokunmatik etiketli, gelecek sunan şirketin çoklu dokunma işlevi ekler 24 inçlik giriş aygıtı - adı öneririm gibi. Eklenen özellikler burada bitmiyor. Bir dokunmatik özellikli 24HD da Adobe RGB gam% 97 kapsayan ve ekrandaki renkler geliştirir arka RGB uygulanması sırasında 1,07 milyar renk gösteren gelişmiş bir ekran Sundu. Sans-dokunmatik sunan benzer şekilde, kullanmak için bekleyebilirsiniz Hızlı Tuşlar dokunmatik ek olarak maksimum verimlilik için iş akışı özelleştirmek ve Dokunmatik Halkaları. 24HD dokunmatik hit raflar, bu gelecek nice oynayacağız zaman Windows 8 işletim sistemi. Bu pahalı çoklu dokunmatik komutlar özelleştirmek için olsa da, gerekli yazılım gerekir.
Eğer düzenli ol '24HD için splurged değilseniz, size hayal kırıklığı anlayabilirim. Ancak, Wacom bu kalem sadece sürümü ile aynı anda yayınlandı, fakat geliştirilmesi uzun beklenenden biraz daha aldı edilecek dokunmatik modeli için öngörülen söylüyor. Gecikmenin nedeni, kit yazılım palmiye reddetme gibi mükemmel özellikler için gerekli ekstra zaman oldu. Harekete, - periferik Şirket ayrıca yazılım geliştiricileri jest teknoloji almak ve potansiyelinin tam aralık vitrin olacak özellikler oluşturmak umuyor Adobe . Itchin 'zaten bir tane dolanabilir için? Peki, bu model üzerinde ellerini almak ve kalem ekran (daha önceki sürümde dolardan 1100) için 3699 $ ödemek için hazırlıklı bazen Ağustos ayında kadar beklemek gerekecek. Sizin tasarruf hesabı boşaltmadan önce biraz daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?  aşağıdaki galeride .

Wacom duyurdu Cintiq 22HD kalem ekranı, biz el-go (video)

Wacom duyurdu Cintiq 22HD kalem ekranı, biz Handson Video gitmek
Oh, bütün gün karanlık bir odada oturmak ve sanat yapmak için ödenir. Hayır telefon görüşmeleri, stres yok, bir PC ve yepyeni bir 1999 $ Wacom Cintiq 22HD tablet ekran (ve belki de eşit derecede iyi tasarlanmış bir çift dışında hiçbir teknoloji Beyerdynamics ). Ne yazık ki, sadece bizim Distro dergisi ekibi böyle yaşarsınız - Engadget takımın geri kalanı spec sayfaları ve hızlı eller gösterimleri, sen aradan sonra ne bulacaksınız hassas olan ile yetinmek zorundadır.

BMW 3 ve 7 Serisi Nuance Dragon Sürücü ile ilk olacak! Gemiye Mesajlaşma

http://www.engadget.com/2012/07/09/nuance-dragon-drive-messaging-on-bmw-7-3-series/
O sadece dün gibiydi Bir ​​şekilde hissediyor Nüans onun açıkladı Ejderha Sürücüsü! süreci bağlı araçların içine taze bir göz / Eller serbest mesajlaşma sistemi sunarak sürücülerin hayatını kolaylaştıracak yılında umuduyla dünya oluşturma. Ne yazık ki, o zamanlar anlayışlı şirket otomobil üreticileri ile herhangi bir ortaklık ilan etmedik - hala, biz sesli dikte sürüş boyunca gelmek isteyen de bunlardan biri daha önce çok uzun olmaz bir his vardı. Iyi haberi çok yakında değiştirmek için var olmasıdır. Kıyafet kendisi Per, BMW var Ejderha Sürücü getirmek için karar! 3 Serisi Touring ve çevre dostu 3 Serisi ActiveHybrid almak bekleniyor ile 2012 7 Serisi daha sonra bu ay, "bu yıl." için teknoloji Özellikle, Dragon Sürücü! dahil çoklu dil desteği sunacak, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca ve Almanca. Hiçbir sözcük hizmet için ücreti olacak, sadece ne kadar henüz, ama biz kendilerini bu yeni Beemers biri karaya edenler biliyor musunuz Ejderha Sürücüsü almak için bir iki aylık deneme alacaksınız! hızlı bir spin için.

Kickstarter Avrupa'ya biraz sevgi gönderir, bu sonbaharda başlayan Birleşik Krallık projeleri destekleyecek

Kickstarter Avrupa'ya biraz sevgi gönderir, bu sonbaharda başlayan Birleşik Krallık projeleri destekleyecek
Kickstarter Kullanıcı ABD tabanlı mikro finansman sitesi gördü ölçülebilir başarı Atlantik'in bu tarafında, ve şirketin bu yıl İngiltere için hizmet getirerek, bu momentumu yararlanmak planlıyor gibi görünüyor. Bir şirket sözcüsü önceki bir tweet kadar teklif edildi ötesinde hareket üzerine yorum yapamayan, ama yukarıda gördüğünüz 110 karakterleri tarafından bakarsak, daha fazla bilgi, Kickstarter planları bu sonbaharda başlayan Birleşik Krallık projelere site açmak için görünür daha sonraki bir tarihte gelecek. 140 karakterlik sınırı bile yerine gayri sign-off ötesinde ayıracak fazla yer ile, mikro boyutu alay sorumlu zor olduğunu - bu sitede sadece daha fazla açıklamadan önce bir satır yılında ördek almak istiyor gibi görünüyor. Şimdilik, yazıyı okuma ve Twitter'da düşüncelerinizi paylaşmak için aşağıdaki kaynak link kadar vurmak çekinmeyin.

Artık Android 4.1 Jelly Bean kaynak kodu

Android Open Source Project teknik lider Jean-Baptiste Queru işletim sisteminin yeni sürümü için kaynak duyurdu, Android 4.1 Jelly Bean (için bültenleri anmada ICS , Gingerbread ve Froyo ), bugün sunulacaktır. Şu anda, ikili Nexus S ve yakında söz Motorola Xoom sürümleri ile, Nexus 7 ve Galaxy Nexus için kullanılabilir. Her zamanki gibi, bu onların bu cihazlar için yapılar üzerinde çalışmak için daha fazla üreticileri için geri sayım başladı alır ve benzeri üçüncü parti kodlayıcıları demektir CyanogenMod de dalış yapabilirsiniz. Şimdi tarafından kullanılması gereken bir diğer şey de yine kod çoğaltılır gibi şeyler canlı gitmek için biraz zaman alabilir bu bir uyarıdır. En son inşa veya vurmak üzerindeki tüm bilgileri için kaynak link Hit AOSP daha bu tam olarak ne olduğunu ve onu nasil elde etmek için site.

Yeni Google Chrome beta sürümü web kamerası eklenti ücretsiz gidelim, görüntülü sohbet çok daha az Gösterişli alır

Yeni Google Chrome Beta webcam go pluginfree sağlar, görüntülü sohbet çok daha az Gösterişli alır
Google umutları kadar söz edilmiştir WebRTC entegre içine Chrome son birkaç aydır. Şimdi web tarayıcısının yeni bir beta ile teoriyi pratiğe geçirebilmek için hazır. Yükseltme tipik mikrofon ve web kamerası gibi bir eklenti kullanmadan tarayıcı konuşmama izin WebRTC kullanır Flaş ya da başka bir şey çok 2011 kadar . Sadece her zamankinden daha sıkı, Google ayrıca denetleyicilerinde güvenmek zorunda kalmadan Krom içine dokunun sağlayan gamepad programlama arabirimi inşa edilen doğrudan donanım desteği bu geleceği kucaklamak Native Client 'sihir. Ile tie-ins daha doğrudan dahil olmak üzere kaynak bağlantı, daha fazla bekleme var Cloud Print , aramızda daha maceracı hemen (ve oyun) sohbet etmek alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder