Translate

Popüler Yayınlar

29 Temmuz 2012 Pazar

Amazon kendi akıllı telefon üzerinde çalışıyor Çöp torbası ile Alışveriş

Donanım: 2007 yılından bu yana, Amazon Kindle e-kitap okuyucu, tablet bilgisayar Kindle Fire 2011 tarihinden itibaren. Şimdi muhtemelen bir akıllı telefon ekranı takip edecek. DPA
İnternet şirketi Amazon görünüşte telefonu iş bir Eintieg planlıyor. Içeriden bir rapora göre, online perakendeci artık bir iPhone meslektaşı geliştiriyor.

Amazon telefonu işine girmek, bir medya raporu istiyor. Apple iPhone ile rekabet edecek bir cihaz için Çin sözleşme üretici Foxconn ile çalışan dünyanın en büyük online perakendecisi, haber ajansı yazdı Cuma günü Bloomberg madde ile tanıdık iki kişi gerekçe.
Işletim sistemi Amazon, Google Android ayarlanır. Şirket ayrıca, şu anda baştan dava savuşturmak için, kablosuz teknolojiler için patent elde edilir. Bir Amazon sözcüsü bilgi hakkında yorum yapmıyor.

Online perakendeci donanım satışı ile deneyim oldu - 2007 sonlarından bu yana, Amazon'un e-kitap okuyucu Kindle, sonbahar 2011 tarihinden itibaren, tablet bilgisayar Kindle Yangın. Bu Amazon müşterileri kitap ve dergi okuyabilirsiniz Apple iPad cihazı gibi cihazları ucuz bir alternatif vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder