Translate

Popüler Yayınlar

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Çalışma eğilimi bulut

İş dünyasında yeni bir trend bulut adlı çalışma: kiralama için projeyle ilgili bağımsız internet şirketleri. Kalıcı çalışanların gitmelidir.



Bu hafta beri kendilerini Ay'a bir kale içinde yerleşik Weltraumnazis, Alman sinemalarda. Ama uzun önce film "Demir gökyüzüne" gitti, çöp gözlük bir duygu neden oldu. Olağandışı içeriği sadece. Fince yönetmen Timo Vuorensola de yeni yöntemler öncüsü kabul. Yani, üretim maliyetlerini taraftarları arasında bir oranda toplanan ve onları film öğeleri ve promosyon malzemeleri tasarımı katılmak.
Yaratıcı projeler, hayranları için güzel bir girişimi benzediğini birçok faaliyet alanları içinde olan bir yaklaşım olduğunu. Crowdsourcing olduğunu daha fazla şirket yapmak yöntemi kullanın. Bir "oğul" yaparak Internet kullanıcıları tarafından bir şirket için belirli görevleri çözmek için teşvik edilir. Şimdiye kadar geri bildirim, örneğin, özellikle bir ürün geliştirmek için elde edilebilir. Giderek daha çok şirket iş organizasyonu içinde ama aynı zamanda oğul kaldırılmasını uygulanır. 


Bu gelişmenin öncüsü olan platformlar üzerinde şirket kullanıcıları için basit görevleri sağlar. Bu yapılan sonra küçük araştırma veya çeviri. Amazon's "mekanik Türk" ya da Alman şirketi clickworker.comen ünlüsü Bu platformlar arasında bulunmaktadır. Ama büyük proje siparişleri hakkında en iyi şifre ya da Twago, artık Internet'e yukarıdaki tüm kendini işçi burada customers ve orders rekabet bilgi teknolojisi alanına yazılır.
Ne kadar bu yaklaşımı tüm kurumsal yapıları, IBM fuarlarında değişebilir. Şubat ayında Almanya'da en fazla 8.000 pozisyonların ortadan kaldırılması duyurdu Amerikan O şirketin istiyorum ki bulut daha koymak ilan çalışıyor. Yani burada BT altyapıları üzerinden işgücü alanında kullanılabilir ilke, bulut devri denir. Ayna üzerinde yer alır, IBM radikal çekirdek işgücü azaltacağını gösterir belge. Kalan işçiler gerekli sanal ağ, ilgili projeler için rekabet serbest uzman bir grup üzerinden işe olmalıdır.
Özel bir meydan okuma
Şirketler sadece şimdi kapsamlı çalışma, bulut yararlanmayı IBM istediğiniz gibi olduğunu kavramı ile şimdiye kadar yapmak sınırları vardır. "Zor", Karlsruhe araştırma grubu hizmet böylece Araştırma Enstitüsü, şu anda bir sistem "insanlar bulutlar" için geliştirilen "kalite yönetimi temsil eder." Nedeniyle "sınırlı denetime yer Crowdworker" sen-ebil "sınırlı bireysel sonuçları kullanmaları". IBM tarafından finanse edilen araştırma grubu, bu nedenle kadar "ölçeklenebilir Kalite Yönetim mekanizmaları" Gelişmiş.
Görünüşe göre bir daha böyle bulut sistemleri için şu anda ihtiyacıdır. Yani Amerikan O şirket Saba Mart, bulutlar gelişmekte olan insanlar için "devrimci" bir yazılım sonunda duyurdu. Şirket yeni bir "insan bölüm" "Etkisi, itibar ve etkisi" kendi işgücü ölçmek mümkün kılan sahiptir. Saba, böyle "sosyal yazılım ürünleri" önümüzdeki beş yıl içinde yaklaşık % 40 büyüme bekliyor. 

 Patlama diğer tarafı: daha fazla yayılmasını çalışma esnekliği. Katja Kullmann yazarı Geçenlerde yazdığı gibi umutlu yaratıcı serbest, "üzgün gün işçi" zaten sıfır'ın yıldı. Şimdi diğer sektörlerinde olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder