Translate

Popüler Yayınlar

29 Temmuz 2012 Pazar

Afrika'da Twitter Çalışması Sayısal uçurum daralıyor


Güney Afrika 140 karakter. . Imago / Anka Ajansı Uluslararası: Twitter sonraki kıta Resim alır
Twitter Afrika kıtasında yakalar. Bir İngiliz araştırma bile güney Afrika'da artan küresel iletişim müdahale olduğunu gösterir. 

Afrika bile twitters: Twitter sonraki kıta almıştır. Kullanan küresel tartışmaların içine daha fazla karışımlı Portland İletişim, kurulan Tony Blair'in iletişim danışmanlığı bir yüksek rütbeli eski üyeleri, Afrika kıtasında, tarafından yapılan son araştırmaya göre özellikle Twitter .
Çalışmaya Portland göre, 11,5 milyon tweets 2011 yılının son çeyreğinde yayınlanan ve bir coğrafi konuma temin edildiği, analiz edildi. Veri Afrika'da 500 en aktif Twitter kullanıcıları arasında yapılan bir anket ile desteklenmiş edildi.

Böylece, ikinci yerleştirilmiş Kenya (2.476.800) ile yaklaşık iki katı kadar Güney Afrika, konumu ile en aktif tweets (5.030.226), geldi. 1.6 milyon ve 1.2 milyon tweets ile Nijerya ve Mısır'ın ardından üçüncü ve dördüncü sırada yer.
Öncelikle bir haber kaynağı olarak, Twitter Afrika'da kendisi kurmuştur. Sun, katılımcıların yüzde 68'i önemli bir bilgi kaynağı olarak Twitter kullanmak. Afrika Twitter kullanıcılarını takip Özellikle uluslararası haber (yüzde 76), aynı zamanda eğlence (yüzde 69), ulusal haber (yüzde 68) ve siyaset (yüzde 55).
Şaşırtıcı Popülerlik
Afrika'da Twitter Yani, şimdi Geraldine de Bastion, Berlin Newthinking Store'da gelişmekte olan ülkelerde sosyal ağlar konusunda uzman açıklar nasıl şaşırttı çok popüler. "Twitter Afrika'da sorunlu bir geçmişi var aslında Twitter, 2008 yılında SMS tweets imkânı ortadan kaldırılmıştır vardı pazar payı çok düşük. Mobil İnternet kullanımı ve kısa kodlar ve SMS ile fırsat restorasyon kullanımı yoluyla tweet oldu, çünkü yazmak, Afrika'da Twitter kullanımı yine keskin bir şekilde arttı. "
- Muhtemelen çünkü 500 Afrikalı Twitter kullanıcılarını odağını Portland akıllı telefonların yüzdesi anlamlı olarak daha yüksek tahminler olsa bile ona göre, Afrika, cep telefonlarından tweets yüzde 57 gelir: Portland İletişim çalışmada da bunu göstermektedir.
Dijital bölme içinde kapatılır gerçeği, bununla birlikte, önemli ölçüde, çalışma belirgin değildir. Bir yandan yeni bir fenomen eğilim vardır. Arasındaki 60 20 ve 29 yaşında Afrika'nın en aktif Twitter kullanıcılarının yüzde de yazarlarına göre - küresel ortalama, oran 39 yıldır.

Ne çalışma, ancak üzerinde duruluyor değildir: Geraldine de Bastion notları gibi Twitterer muhtemelen, kentsel alanlarda ve görece iyi ailelerin ağırlıklı olarak köken: "Tabii ki, Facebook ve Twitter üzerinden iletişim öncelikle iyi eğitimli, ağırlıklı olarak öğrenciler, üniversiteler, aynı sonuçları. ama aynı zamanda belli genişlikte. Özellikle genç nesiller genellikle Internet ve, internet kafe gibi sosyal ağlara erişim değil, aynı zamanda cep telefonları üzerinden. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder