Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Google antitröst kulunç üzerinde AB ile yerleşmeye sunar, zeytin dalı şimdi tam uzatıldı

AB bayrakları
Google var biliyor başgösteren AB antitröst davası onun arama pratikleri değişim bir tür gönüllü değilse, bu nedenle başkanı Eric Schmidt bir çözüm sunan bir mektup göndererek, bu tamamen şaşırtıcı değil Avrupa Komisyonu'nun rekabet başkanı Joaquin Almunia. Almunia, uzun Google haksız olabileceğini duyduğu endişeleri yayın olmasına rağmen bu potansiyeli ateşkesi gerektirir sadece ne detayları tamamladı altında kendi hizmet lehine diğerlerinin üzerinde - sonuç daha organik olsaydı o en mutlu olurdum. Google ortaya takip etmeye hazır olup olmadığını söylemek zor, ama bir barış jesti değiştirmeye gerek yoktur bu şirketin daha önce firmanın görünümünden keskin bir mola. AB'nin geçtiğimiz günlerde eğer biz şaşırmam incelme Microsoft başarı mahkemede kendi şansını denemek için Google tereddüt bıraktı.

Kobo eReader 'yerelleştirilmiş deneyimi' Temmuz ile 19. pazarı vuruyor, Japonya'da ön sipariş için rötuş

Rakuten ortaya beri niyetini Kobo kaldırsanız için, e-okuyucu üreticisi açıkça Japon pazarı vurmak için gidiyordu. Gibi geri bir hafta kadar not, şirketin eReader Dokunmatik Temmuz ayında Rising Sun Land varacağım - 19 Temmuz kesin olmalıdır. Ayrıca bugünden itibaren, bu ülkede müşterilerine ¥ 7980 (veya 100 $) için okuyucunun ön-sipariş edebilirsiniz. Kobo yerel para birimi, içerik ve lansmanı için zaman Japon kitapların bir "sağlam" sunan dahil olmak üzere okuyucuya bir "tamamen yerelleştirilmiş" deneyim vaat oldu.

ComScore: iOS ve Android pazar payı tırmanmaya devam ediyor, RIM ve Motorola düşmeye devam

ComScore iOS ve Android pazar payı tırmanmaya devam ediyor, RIM ve Motorola düşmeye devam
Bazı hardcore smartphone için hazır pazar payı numara? ComScore May 2012 ayında sona eren üç aylık dönem için 'em var ve muhtemelen korkunç sonuç sürpriz olmayacaktır. İlk olarak, akıllı telefon platformları mücadele edelim: Apple ve Google küçük bir artış posted ay üzerinden ay (üç aylık bir süresi boyunca 1.7 ve 0.8) sırasıyla 0,5 ve yüzde 0,1. Bu Şubat ayından bu yana bir puanlık onda kadar dürttü olsa, Microsoft (Windows Mobile ve Windows Mobile oluşan), Nisan ve Mayıs ayları arasında hiç oralı olmadı. RIM, bir ay içinde yüzde 0,2 düştü, ama zaten çok daha acı acı yaşadı - yüzde 2.0 - üç aylık döneminde. Symbian da Şubat ayından bu yana yüzde 0,2 ay üzerinden ay ve yüzde 0,4 aşağı gidiyor, benzer kaygıları geçti.
Belirli üreticileri gelince, Apple bir kez daha yüzde 15 payı toplam son üç ay boyunca müşteri tabanına yüzde 1,5 ekleyerek, üstüne çıkıyor. Hala yüzde 25,7 olarak toplam pazar payı paketi önde gelen Samsung, sadece 0.1 oranında büyümüştür. Her büyük Amerikan taşıyıcı Galaxy S III dağıtmanın OEM başarısı göz önüne alındığında, bu sayının önümüzdeki çeyrek içinde kadar hatta daha hamle olacaktır sanıyorum. LG, Motorola ve HTC sırasıyla 0,3, 0,8 ve yüzde 0,2, kaybetme: payı kaybediyor şirketler arasında.

AiAiAi Sermaye kulaklık atım getirmek, sokaklarda istismar almak (video)

AiAiAi Sermaye kulaklık atım getirmek, sokaklarda video kötüye çekmek
Danimarka'nın AiAiAi onun kulaklık hedefleyen bir üne sahiptir özel dinleyicileri . Değiştirme kulaklıkları geçer kent sakini bir öğütücü ile çok et sever: Bu sefer, biz çok iyi bildiği birisi amaçlayan oluyor. Sermaye aşırı kulakları 'güçlendirilmiş fiberglas kabuk yağmur ve kar dayanıklı, rahat diğer kulaklık çiftleri dövdü diye darbeler almaya saymıyorum olacak şekilde tasarlanmıştır. Katlanabilir seti de aynı şekilde bizi Capital'in 40mm sürücüleri aracılığıyla iPhone'un çağrı almak için bir ışık ve rivayete rahat ayracı gibi bir in-line mikrofon aracılığıyla hem de uzaktan, başımızın üzerinde tutmak için her türlü bahane verir. 125 $ olarak, çift kulaklık dünyasına en düşük maliyetli bir giriş değil, ama hava faul döndüğünde kapak için dalmak zorunda bizi yedek parça, eğer iyi bir pazarlık olabilir. Sen aradan sonra bir video kendiniz için AiAiAi en itici bir fikir edinebilirsiniz.

Nokia, kendi WiFi patentleri Nexus 7 basamakları iddia Jelly Bean için biraz hamur istiyor (güncelleme: Nokia deyimi)

Nokia, kendi WiFi patentleri Nexus 7 basamakları iddia Jelly Bean için biraz hamur istiyor
Biz hayranları konum Nexus 7 . Nokia Bununla birlikte, bu nedenle çok keskin değildir. Bu ASUS ve Google ortak bir proje, bir lisans olmadan Nokia WiFi patentler kullandığını Inquirer iddia ediyor. Bile sormadın iki şirket, Nokia savunuyor. Bu standartlara dayalı patent meselesi olarak, Nokia, sadece kibarca öksürüp ve yerine içine lansmanı daha telif soracaktır olması daha olası başka bir hukuk mücadelesi hala tam olarak küçük bir suçlama değil -. Biz ASUS ve Yorumlarınız için hem Google uzandı ettik, ama biz ya kendi alt satırları potansiyeli isabet ile mutlu olacağını hayal bile edemiyorum. Finlandiya kaldı ne bir dilim gönderme biraz acı daha fazla olabilir zaman o 199 $ Jelly Bean tablet zaten hemen üzerinde çalıştığı varolmayan marjları .
Güncelleme: Biz de bu konuda resmi bir açıklama almak için Nokia uzandı ve şöyle konuşmuştu:
Nokia, özellikle mobil cihaz üreticilerinin çoğu dahil olmak üzere, standartları temel patent portföyü için, 40'tan fazla lisans var. Google ne Asus Ne bizim patent portföyü altında lisanslanmıştır. Henüz standart temel patentleri altında lisanslı değildir Şirketler sadece bize yaklaşmak ve bir lisans için kayıt olmalıdır.

Made in America: Bir sonraki telefon Homegrown olabilir?

Made in America sonraki telefon Homegrown olabilir
"Made in America". Nedense, benim anne - ve benim akranlarının çok anne - bu ifade görmekten büyük gurur. İnsanların alt ürünleri satın gördüm sadece, çünkü bazı hayali bir çizgi boyunca bizim 50 büyük devletlerin yerine birinde birlikte atılmış olduğunu tekrar ilan etikete "başka bir ülkede." Insanlar aslında iddiaların meşru olduğunu söyledi olmadığını kontrol edin eğer bana bir bölümü merak ediyor. Bir işletme mezunu olarak, ben tam bir sınırları içinde üretim malları önemini anlıyoruz. Ihracat ve ithalat arasındaki vurdu gereken hassas bir denge ve bu dengeyi nasıl çalıştığını iyi bir ülkenin ekonomik büyüme menteşeleri büyük bir parçası var.
Benimkini ben de büyüdüm olandan çok farklı bir Amerika hatırlar önce nesil şüpheleniyorsanız - bacalarından yüksek binalar sayıca az birini ve işleri gerektiren çelik burun ayakkabı daha süslü bir derece gerektiren dışında övgüyle karşılanmıştır bir ve "doğru adam bilerek." İmalat, bazı gerçekten aracılığıyla Amerika belkemiğini oluşturan gerçekten kere denedikten ve çekiç sallamak ve merdiven tırmanma görüntüleri ile birlikte gelen ulusal gururun bir anlam var. Dedikleri gibi "Biz, bu ülkede yerleşik".

ICS kök-artık ücretsiz kullanılabilir Jelly Bean Sound Arama özelliği

ICS Jelly Bean Sound Arama özelliği artık kullanılabilir rootfree Eğer şu anda Ice Cream Sandwich Jelly Bean lezzet biraz fışkırtma alabilirim biliyor muydunuz? Hiçbir şey mega var - Google'da Ses Arama için sadece bir kök olmayan APK, yeni bir in-house rakip Shazam ve SoundHound, XDA at üzerinde kullanıcı "asdfzz" nezaket. Ayrıca "Google Kulaklar," olarak bilinen widget şu anda uzak sunucular üzerinden bir parça analiz ve Google Oyun içinde sonuç getirerek, üçüncü parti uygulamalar için benzer bir şekilde çalışır, ancak gelecekte - Cep Telefonları göre Fan - bu işletim sistemi içinde doğal olarak çalıştırarak daha yüksek hız ve diğer Google hizmetleri ile daha iyi entegrasyon elde edebiliriz. Bir bütün ROM yanıp için yukarı iseniz Tabii, o Jelly Bean zaten bulunabilmektedir bütünlüğü .

Engadget Giveaway: AT & T bir Beats-etkin HTC Bir X, nezaket kazanın!

Engadget Giveaway bir AT & T HTC Bir X kazanın!
Ne kutlamak için en iyi yolu Elektronik 'Beats var MOG edinimi ? Nasıl hem sunan bir telefon kadar uzak verme konusunda? AT & T, bize yepyeni bir gönderilen HTC Bir X içinizden biri, sevgili okuyucular bunu dağıtıp tek amacı için. Bu şu anda bizim biridir favori telefonları paranın satın alabileceği, bu nedenle cüzdanınızı o kartı dışarı kazma olmadan bunu elde etmek için bir fırsat olduğu gerçeğini tadını çıkarın. Her zaman olduğu gibi kazanmak için girebilmek için yorum. Not: Bu bir T-markalı AT & telefonu olduğu, bu hediye sadece ABD için olacak.

StatCounter: Windows 7 artık bilgisayarların çoğu güç, Haziran ayında yüzde 50 barajını geçti

StatCounter Windows 7 artık bilgisayarların çoğu güç, Haziran ayında 50percent eşiği geçti
Windows 8 düşüş 2012 sürümü ile ufukta olabilir, ama Microsoft'un güncel işletim sistemi, Win 7 , sadece geçen ay yüzde 50 barajını geçerek, dünyanın en üretken PC işletim sistemi oldu. Göre StatCounter , geçen sonbaharda altın yıldönümü sefer XP geçti Windows 7, aynı dönemde Microsoft'un eXPerience için yüzde 29,9 oranında göre, dünyanın bilgisayarların yüzde 50,2 üstünde onun yolu yaptı. 2001 yılında başlatılan, XP runner-up pozisyonda kalır, ama başlamak için fazla bir pay hiç Vista ile birlikte sürekli bir düşüş gösterir. İşin tuhafı, iOS de biz temsil tahmin StatCounter Kullanıcı grafik, mütevazı bir bölümü gibi görünür iPads (Android öncesinde biraz işaretli olan şirketin ayrı mobil işletim sistemleri izler,) aynı kategori içinde bu durumda sonbaharda. Windows 7 çalıştıran bir bilgisayarınız varsa, size iyi şirket olduğunuzu bilmek bile emin olabilirsiniz. Ve biz bu mevcut XP kullanıcılarının daha fazla sayıda hareket edeceğini hayal 2014 geliyor Microsoft yaşlanma binyıllık desteği sona erdirme sözü verdi. StatCounter en çizelgeleri tümü için aşağıda verdiğimiz kaynak link kadar vur.

MasterCard ve T-Mobile Q3 Avrupa'ya NFC ödeme (video) getirmek için

MasterCard ve Tmobile Q3 video Avrupa'ya NFC ödeme getirmek için
Polonya ve Almanya tarafından desteklenen MasterCard ve akıllı telefon ödemeleri almak için önümüzdeki iki ülke olabilir Deutsche Telekom . SIM tabanlı NFC çözümü kullanacak ABD bankanın işleme ClickandBuy hizmet ve sunulacak T-Mobile , 2013 yılında bu yıl ve Almanya 3. çeyrekte Polonya'ya yayıyoruz, müşteriler. Bu son ortaklık Vodafone topuklar üzerinde gelir Visa ile eşleşmeyi de Alman pazarı için bir itme yapmak söyleniyor. Ne görülecektir Mobil ödemeler için talep aslında olup olmadığını ya da değil - teknoloji ABD'de çıkarmak için henüz, bir akını rağmen finansman ve altyapı MasterCard ve gelen Google . NFC nakitsiz işlemlerin geleceği hiç kuşku yoktur, ancak büyük olasılıkla müşteri ve perakende cephede hem de halen sınırlı uyumlu cihazlarla, ana isabet birkaç yıl uzakta kalır. Bir anda Avrupa pazarında fethetmek için DT push yakından bir bakış, bir NFC donanımlı SIM kart için aşağıdaki bağlantıları kadar vur. Sonra hızlı bir intro için kırılma geçmiş atlamak, Deutsche Telekom CEO'su Rene Obermann ve MasterCard CEO'su Ajay Banga (yukarıdaki gibi fark olabilir ki iki rastgele beyler) tamamlayıcısı.

Mozilla ayarlamak taşıyıcıları ve mobil telefon üreticileri ile ilgili bir takım Firefox işletim sistemi için söylüyor

Tabii bunu "gibi akılda kalıcı değil Gecko Boot , "ama Mozilla'nın yeni vaftiz Firefox OS zaten Deutsche Telekom, Smart, Sprint, Telecom Italia, Telefónica ve Telenor gibi taşıyan bir dizi ile lehine kazanmıştır - olarak daha önce bildirilen , Telefonica ait Vivo Brezilya'da gelecek yılın başlarında ilk telefonlar tanıtmak için ayarlanır. Şeylerin üretim tarafında, ZTE ve TCL Communication Technology (Alcatel One Touch) HTML5 destekli mobil işletim sistemi tabanlı telefonlar için imzaladı. Firefox OS lider mobil işletim sistemleri için düşük fiyatlı, giriş seviyesi alternatif olarak konumlanmış olacaktır.

Onaylandı: HTC Droid Incredible 4G LTE 150 $ Verizon Temmuz 5 geliyor

Onaylandı: HTC Droid Incredible 4G LTE 5. Verizon Temmuz geliyor
Geçen haftaki gibi sızdırılan belgeler önerilen, HTC Droid Incredible 4G LTE 5 Temmuz başlayan Verizon üzerinde mevcut olacaktır. Taşıyıcı bugün resmi duyurusu yapılan ve sözleşme üzerinde 150 $ için nab yakışıklı bu perşembe yapabileceksiniz - 50 $ posta-içinde indirim sonra. Hafıza Jog için Incredible 4G LTE 1.2GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci paketleri ve 4 inçlik QHD ekranda HTC'nin Sense UI ile 4 Dondurma Sandviç çalışır. Birlikte iki telefonlar dokunarak bilgi paylaşımı için Android ışık teknolojisi ile birlikte, gemide Ses Beats da bulunuyor. Tüm basın bilgi için mola geçmişte Başkanı.

Beats Elektronik satın MOG ile resmi alır, bunu dürüst bir müzik aktarım servisi yapar

Beats Elektronik satın MOG ile resmi alır, bunu dürüst bir müzik aktarım servisi yapar
Bu yazı bir done-anlaşma olarak kabul edilerek, şimdi bir süre duvara oldu Mart ayında , ama şimdi iki tarafın ortak olacak. Inşa Dre, parlak renkli teneke teklifleri biraz içerik ekleyerek, hizmet akışı MOG müzik satın olduğunu Electronics, ev Beats. Hiçbir maliyet kelime, ama MOG bir ballpark rakam verebilir, böylece bugüne kadar fon 33.000.000 $ artırdı söyleniyor. Bu nedenle HTC'nin bu yeni ilişkisi dahil olabilir veya nasıl Beats-yatırımcı olup olmadığı da belli değil, ama eğer son olaylar herhangi bir gösterge vardır, bu cephede çok fazla beklemiyordum gitmez.

Sony S-Serisi XQD hafıza kartları Japonya'da 32GB 500 $ 'dan başlayan, 168MB / s hız rekor

sony-xqd-hafıza kartı-hız rekoru-168mb-s
Sony'nin yeni S-Serisi XQD hafıza kartları size sürekli ham fotoğrafları veya yüksek veri hızı HD çekim yaptığınızda da bir nimet - onlar 168MB / s transfer hızı ile, Japon pazarında 11 Temmuz geldiğinde satın alabileceğiniz en hızlı olacak video. Şirket bir gerekir iddia Thunderbolt hafıza kartları için kullanılan PCI Express Gen arayüzü üzerinden gelen tüm bu hız, yararlanmak için bilgisayarınızda bağlantısı. 32GB ve 64GB modelleri de tüm bu medya koymak alanı bol olacak, ancak sırasıyla $ 503 ve $ 754 ayar, ayrıcalık için ödeme gerekir. Zaten biri için para aşağı plonked ettik Tabii ki, bu fiyatlarla bir sorun olmayabilir birkaç cihaz onları destekliyoruz.

Resmi VLC Android için dışarı şimdi app: Sadece kararsız bir beta, ama çalışıyor

Android için dışarı şimdi Resmi VLC uygulaması, ancak sadece bir 'kararsız' beta sürümü
Tamam, VLC bir zamanlar olduğu medya sevgilim olmayabilir, ama yine de hayranları bir lejyon var - olarak kanıtladığı ( resmi ) beta sürümü ılık Google Oynayan üzerinde bekliyoruz. Yapı kararsız olduğu ve olabileceği net bir uyarıya rağmen "Yavru kedi öldürmek," kullanıcıların Android 2.1 ve üstü çalışan cihazların geniş bir yelpazede çok düzgün, çok formatlı video oynatma rapor ve herhangi bir gerginlik zaman içinde şüphesiz çözülecek - bütün mesele bu açık kaynak ve iyileştirme için olgunlaşmış olmasıdır.


Ooma Linx genişletici FCC bir ziyaret yapar, telefonlar ekstra DECT mesafe gidelim

Ooma Linx genişletici FCC bir ziyaret yapar, telefonlar ekstra DECT mesafe gidelim
Bir VoIP telefon şirketi için, Ooma bize gösterdi yana olağandışı sessiz olmuştur HD2 cep telefonu bu Ocak ayında CES. Neyse ki, Dave Zatz tarafından farkedildi FCC dosyalama şirketin yakın gelecekte chattier almak olduğunu kayma izin verdi. Yardımseverlikle sağlanan manuel bize söylediği gibi, yaklaşan bir Linx adaptörü için, geleneksel telefon konuşma sağlayacak Telo baz istasyonu üzerinden DECT . Amaç Ye Olde hoops üzerinden atlamak aksi Telo taşımak veya gerek kalmadan 21. yüzyılın katılmak bodrum Telefon Kablolu izin - bu bile getireceğim faks makinesi hala 1994 tutunarak eğer, onboard. Bu sabit hat telefon, modern girmeden önce Linx bizim antika telefonlar toz sarsmaya hazır olacak sadece zaman biz atışından toplamak değil, ancak sipariş görünüşte tüm belgeleri ile birlikte, bekleme çok uzun olacak değil dünya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder