Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi


Apple Mountain Lion Gold Master indirmek için yukarı

Apple OS X 108 Mountain Lion Gold Master indirmek için yukarı
Geçen ay WWDC de, Apple söz tüketiciler Mountain Lion kendi kurtlanmış paws Temmuz gelip almak mümkün olacaktır. Bugün şirketin geliştirici indirme sitesi isabet Gold Master tohumlar, tam pişmiş olmaya bir adım daha yaklaştı OS X'in en son sürümü gibi görünüyor. Bize olmayan geliştiriciler için hazır olduğunda işletim sistemi yükseltme siz 20 $ dolar çalışacaktır. Bu arada, burada bir hands- OS beta sürümü ile.

Samsung EX2F eller f/1.4 lens ile nokta-ve-ateş (video)

F14 objektif Handson video ile Samsung EX2F pointandshoot
Biz genellikle Samsung'un de dahil olmak üzere temel nokta ve sürgünler, son tur ile unimpressed oldum orta Smart serisi , ama biz bir üretici değil, megapiksel sayısı kadar darbeleme daha optik odaklanmak seçmesi zaman aldırmak eğilimindedir etiket itiraz artırmak için. 200 $ altı atıcılar ile karşılaştırıldığında, 549 $ cepte taşınabilir modeller için oldukça sınırlı bir pazar var - genellikle isteyen bir fiyat noktasında sahipleri tam manuel kontrol arayışı içinde yüzeysel özellikleri ötesinde kazmak-olurdu, katı yüksek ISO performansı, hızlı odaklama ve bir düşük ışıkta çekim ve alan derinliği hem de sağlar. lensi Samsung'un EX2F bir 12.4-megapiksel 1/1.7-inch CMOS sensör, 12,800, 3 inç VGA çözünürlüklü bir üst genişletilmiş ISO ayarı sunan, tasarıyı uygun görünüyor AMOLED ekran ve - mücevheri - Bir f/1.4-2.7, 24-79mm lens. Bu optik EX2F selefi, iki yaşındaki üzerinde hassasiyet ilave bir 2/3 durak sunar TL500 . Diğer avantajlar hafif magnezyum alaşımlı gövde, harici mikrofon veya flash eklemek için bir NX güç pin özellikli flaş ve yeni bir mikro-USB tetik kablosu içerir.
EX2F sırasında 2010 model göre belirgin ölçüde daha hafif olmasına rağmen bizim eller, çok TL500 en heft korumaktadır - en azından bir boyut açısından. Kameranın ayak izi ile yapmak mümkün olduğu gibi, bir cebe sığacak çok hantal yapan Sony RX100 flip-out AMOLED ekranı kesinlikle kabul Ayrıca olmasına rağmen,. Bir NX gibi akıllı UI modu gibi çekim modları (sağda) ve yakalama hızı (solda) ayarlamanıza izin veren çift kontrol aramalar yapmak, anahtar ayarlara anında erişim sağlar. Ek gölge ve vurgu ayrıntıları korumak için (biri karanlık, diğeri pozlanmış) iki arka arkaya çekim birleştirir HDR modu kamera yeni bir da bulunuyor. Kamera, güç odaklı ve hızlı bir görüntü yakalama, bugün hızlı bir çekim sırasında daha önce çok duyarlı oldu. Biz herhangi bir resmi kararın geçirmeden önce bir ofis ortamı dışında çıt daha fazla zaman harcamanız gerekir, ancak bu cihazın böyle bir itiraz görmek kolaydır - ve daha az Engelsiz nokta ve sürgünler üzerinde avantaj. Şimdilik, aşağıdaki galeride yakından bakmak ve bizim eller gösteriye aradan sonra olabilir.

4D teknolojisi eylem hissetmek ve koku yardımcı olmak için 200 ABD sinemalara geliyor

Koreli şirket hissediyorum yardımcı olmak için ABD sinemalarında 4D teknolojisi koymak, eylem kokusunu
Gürleyen 64-track müziği Esnediğimizde yapmak sinemada? Zaten hakkında yorgun 4K , 3 boyutlu ve yüksek kare hızları ? Eğer öyleyse, bir şirket Kore CJ Grup seslendi sizin sersemlik sizi patlama olabilir - bu yaklaşık 200 tiyatro stateside 4D denilen getiriyor. Bu fazladan 'D' Eğer uzay eğrilmesine izin vermeyeceğim, ama yerine hareket ve yumruk, bu koltuklar ile diğer duyular oyun haline getirecek kokan çiçekler veya barut ve yapay rüzgar, yağmur ve şimşek gibi şeylerden. Tüm bu ekstra uyarılma etrafında sekiz dolar bir koltuğun navlun çarpmamaya olabilir, ve film ev sahiplerinin her salonu güçlendirme için 2 milyon dolarlık maliyetinin yarısını ödemek gerekecek. Ama CJ Grup Asya ve Meksika gibi pazarlarda son derece popüler oldu, bu yüzden tiyatro hızlı maliyet var telafi var iddia ediyor. Tabii ki, tüm bu Strang ve durm istemem bazı filmlerin , ama sinemasal squealers sürü bir kullanabilirsiniz iyi bir doz ekstra ruj.

IndoorAtlas haritası interiors (jeomanyetik) yürürlükte bozuklukları kullanır, koridorda 3 (video) için bir yol çizmek

IndoorAtlas koridorda 3 video, harita interiors jeomanyetik yürürlükte bozuklukları kullandığı yolda bizimle devam
İçişleri navigasyon sadece sadece bir kendi haline gelen , ancak IndoorAtlas bu gibi nefes gibi doğal yapabilir bir teknoloji geliştirdi - bir akıllı telefonun haritalama yazılımları kadar ateş, ya da en azından. Finlandiya'nın bir ekip tarafından geliştirilen Oulu Üniversitesi , yöntemi bir mobil aygıt üzerinden konumlandırma elde etmek için dünya üzerindeki her yerde eşsiz jeomanyetik alanı belirten dayanır. Bu az 6.6 metre, sadece doğru değil, ama olmadan çalışabilir kablosuz sinyaller yardımıyla ve fani teknolojileri korkutmak olurdu derinliklerde: IndoorAtlas zaten derin bir maden 4593 feet testler gerçekleştirdi. Jeomanyetik yer bulma gelecekte daha platformları ve ipuçları ile, bir Android API aracılığıyla zaten mevcuttur. Biz bakkal ile hem de IndoorAtlas aradan sonra bir video yapar gezinmek bizim akıllı telefon kullanıyorsanız önce hala uygulama geliştiricilerin bakım seven bazı ihale gerekir.

Verizon Wireless inceleme için Samsung Galaxy S III

Verizon Wireless inceleme için Samsung Galaxy S III
Kız arkadaşını üç kez bir bayan olabilir, ancak Samsung Galaxy S III dört kez bir akıllı telefon değil - ABD geliyor, en azından zaman. Dört ulusal taşıyıcıların her biri kendi smartphone lineups eklemiş olursunuz Nitekim, üreticinin yeni amiral gemisi cihaz, bir grand slam stateside hücresel eşdeğer vurmayı başardı. Orijinal yana ilk kez Galaxy S serisi iki yıl önce kendi yaptı, müşterilerin sadece gezegenin en iyi cihazlardan biri kullanmanın ayrıcalığını için anahtarlama taşıyıcıları rahatsız olmayacaktır.

Ancak Amerika topraklarında orijinal Galaxy S saltanatı ile ilgili oldukça önemli bir yıldız vardı: dört büyük ağlar taşıyıcı markalı iterasyon hiçbiri onlara ilham orijinal modeli ile aynı adı veya tasarım kullanılmış, bunu teklif bile. Hızlı ileri iki yıl 2012, ve bu tamamen farklı bir ballgame var - her mobil operatöre Galaxy S III aynı ad ve tasarım taşıyor. Bir tutun & T markalı AT onun yanında modeli T-Mobile örneğin meslektaşı ve dışında iki söylüyorum oldukça zor bir zaman olacak. Sprint ve Verizon ile aynı; kenara sırt ve bir çift diğer küçük farklılıklar üzerine logolar, dilerseniz yönüyle aynı tam telefon görüyoruz.

Verizon plaka hızlandırma zamanı için sığınağın bekleyen edilmiştir, ancak müşterilerin bir anlatılmamış sayısı kuşkusuz çok olmuştur sadece. Marka tanıma ve top-of-the-line özellikleri göz önüne alındığında, Galaxy S III Big Red 'sırasının içindeki all-star olmayı bir çekim vardır. Peki nasıl Samsung'un yeni sevgilisi ülkenin en büyük ağ üzerinde tutmaktadır? Öğrenmek için yedinci atış streç sonra bize katılın.

MIT araştırmacıları, çoklu kaynaklardan enerji üretmek için çip geliştirilmesi

MIT araştırmacıları, çoklu kaynaklardan enerji üretmek için çip geliştirilmesi
Biz farklı cihazların sayısını gördüm enerji üretmek oldukça MIT araştırmacıları bir ekip tarafından geliştirilen bu yeni çip gibi çeşitli kaynaklardan, ama hiçbiri. Işık, ısı ve titreşim: Aynı anda üç farklı kaynaklardan enerji üretmek mümkün var. Anahtarı hızla boşa gitmiş o herhangi bir enerji önlemek için her zaman üç kaynakları arasında geçiş (ve çok fazla güç kendisini çekemez) kapasitörler saklanan ikincil kaynaklardan gelen enerjiyle, yapabilen gelişmiş bir kontrol sistemi daha sonra dinlenmek üzere - basitçe en bol olanı esas kaynakları arasında geçiş mevcut sistemlere karşı çıktı. Doktora öğrencisi Saurav Bandyopadhyay açıkladığı gibi, verimli bir şekilde bu farklı kaynaklardan yönetme "bu kaynaklardan birçok aralıklı ve öngörülemez olduğu için, büyük bir avantaj" bir olabilir ve içindeki pil veya mevcut farklı uygulamaları bir dizi kullanılan çip kurşun dönüşebilir enerji hasat yöntemleri yeterli değildir: uzak yerlerde çevresel sensörlerden gelen biyomedikal cihazlar her şeyi.

D-Link iki yeni yönlendiriciler ve NAS sürücü ile Cloud sırası genişler

DLink iki yeni yönlendiriciler ve NAS sürücü ile Cloud sırası genişler
D-Link ile genişletiyor Cloud iki yeni yönlendiriciler ve iki-bay NAS cihazı duyuran, bugün sanatçısını. Cloud Gigabit Router N600 600 Mbps isabet ederken Cloud Gigabit Router, N300, 300 Mbps yeteneğine sahiptir. Her iki ürün de DLNA desteği ve Gigabit Ethernet portu ile birlikte bir ağ üzerinden içerik paylaşımı için bir USB bağlantı noktası içerir. Yönlendiricileri de şirketin yer alacak mydlink kullanıcıların Android ve iOS için bir uygulama üzerinden kendi ağlarına sekmeler tutmak sağlar Cloud Services işlevselliği. D-Link de 3TB sabit diskleri destekler ve RAID 1, RAID 0, Standart ve JBOD kolları yeni ShareCenter 2-bay Cloud NAS, tanıttı. Iki router gibi, 2-bay Cloud NAS DLNA desteği ve uzaktan ağ izleme için mydlink mobil uygulaması ile çalışır sunuyor. Göre SlashGear N600 sizi 84,99 £ (yaklaşık 131 $) mal olacak ise, N300, 64,99 £ (yaklaşık $ 100) için gidecek. NAS 89,99 £ (139 $) hakkında geri ayarlamanız gerekir, ve her üç cihaz 16 Temmuz'da ön sipariş için hazır olacaktır.

T Samsung Galaxy Not ICS AT & yarın geliyor güncellemek, Premium Suite sunar

T Samsung Galaxy Not ICS AT & yarın geliyor güncellemek, Premium Suite sunar
Ne kadar iyi ki olacak Samsung Galaxy Not Bunun üzerine Ice Cream Sandwich olduğunda olacak? AT & T kullanıcıları Samsung uzun zamandır beklenen yükseltme (bir kaç şanslı yarın başlıyor kapılarını çalıyor olacağını bize doğruladı, bulmak üzereyiz test), bugün daha sonra alıyorum. Yeni özellikleri için olduğu gibi, Galaxy Not en son yenileme biz zaten beklemiyorlardı şey sunmaz: ICS özellikler standart paketi ek olarak, aynı zamanda aynı Premium Suite ile geleceğiz biz sırıtmak üstünde gördüm uluslararası Not birkaç ay önce. İkincisi artık Wolphram Alpha ile entegre olarak yeni Suite, S-Memo ve S-Note bazı büyük gelişmeler sunmaktadır. Ne yazık ki, biz Galaxy S III serisi (S-Beam, S-Voice, bu nedenle Smart Stay ve üzerinde) vurgulanan gördüm yazılım özelliklerini hiçbir yerde bulunabilir, ama en azından başka yeni ürün bol olacak Bir süre için meşgul ediyor.
Güncelleme: Samsung basın açıklaması, bu yüzden aşağıda bir göz atın!

D3200 inceleme için Nikon WU-1a kablosuz mobil adaptörü: Bir uzaktan tetikleme / kablosuz ekran olarak Android kullanan

Uzak bir tetikleyici kablosuz ekran olarak Android kullanan D3200 incelemesi için DNP Nikon WU1a kablosuz mobil adaptörü
Kablosuz görüntü veya uzaktan tetikleme kurulum: DSLR çekim dünyasında, kesinlikle iki şeyden biri bahsederek kişinin dikkatini yakalamak. Bunların hiçbiri tam olarak taze kavramlar, ama Nikon'un bugüne kadar en umut verici aksesuarları birini vurgulamak için tuhaf bir canavar seçti. 60 $ WU-1a Kablosuz Mobil Adaptörü , öncelikle iki şey sağlar. Öncelikle, Android telefon ya da tablet (ve yakında, iOS cihazı) kablosuz bir ekran gibi çalışmasını sağlar. Bir görüntü çekmek ve saniye içinde, bu görüntünün kendi D3200 en arka yüzünde bulunan 3-incher daha çok daha büyük bir ekranda ogling için hazırdır. Dizüstü çekerek olmadan her çekim gözden geçirmek için bir çok daha iyi bir yolu arayanlar için, bu.
Diğer fonksiyon - biz Engadget en fazla ilgisini edildi biri - kablosuz bir çekim tetiklemek için bir mobil cihaz kullanma yeteneğidir. Adaptör, uzak bir hücresel veri sinyali veya WiFi ağ olduğunuzda bile bir bağlantı sağlayan bir Android cihazı ile sohbet etmek için WPS (WiFi Protected Setup) dayanır. Tüm sonra, emin profesyoneller acemiler daha bu özellikler daha fazla isteyen olacağı görünüyor - Açıkçası biz aşırı D800, D3S ve D4 gibi tam kare atıcılar önce giriş seviyesi D3200 kazanç uyumluluk görmek bummed edildi. Sonunda, ancak, daha spendy müşteriler uzaklarda, çok uzaklarda bir hayal kırıklığının tutulması en iyisi. Biz açıklamak gibi bir aradan sonra bize katılın.

Thorsten Heins, BB10 gecikme konuşur tam dokunmatik cihaz ile Ocak ayında 'RIM, iman yeniden' sözü verdi

Bütün rağmen azap ve sıkıntı geç RIM de CEO'su Thorsten Heins havlu atmak bir uzun, çok uzun bir yoldur. Bir "inkar sonra ölüm spirali "ve doğrudan yanıt Globe & Posta okuyucu sorulara, kendisinin önümüzdeki yıl geliyor gördüğü hakkında konuşmak CIO 's Al Sacco ile oturduk - ve neden başka bir çift beklemek zorunda gidiyoruz BB10 için ay. Gecikmenin sebebi, diyor, "biz buna şeyler eklendi çünkü değildir. Bizim yazılım grupları aslında farklı özellik bileşenleri kodlama o kadar başarılı oldular, çünkü gecikme ... biz entegrasyon çabaları kaptırmışım." Diğer bir deyişle, şirketin çok fazla şeyler eklemek değil, sadece çok fazla şey vardı. Bu işlerin çok farklı bir durum var.
Oyunun devlet olmanın, tekrar erteleme kararı doğal bir olduğunu, Heins diyor. "Ne ben orada halka taahhüt biz BlackBerry 10 gemi, biz yüksek kalitede yapmak olacaktır." Ve o, elbette, gemi ne için büyük umutlar besliyor. "Tam dokunmatik cihaz ve gelen QWERTY ile Ocak ayında, sanırım RIM inancını yeniden olacağını düşünüyorum." Yani 2013 CES RIM'in son ve en iyi umudu yapabilir cihaz için bir Ocak açıklaması, ya da en azından son bir ortam meydana çıkarıyor, ima gibi görünüyor.

Facebook App Merkezi İngilizce konuşan dünyanın bütün 7 yeni ülkelerin, battaniye ile dünya turu geçer

Facebook Uygulama Merkezi Englishspeaking dünyanın bütün 7 yeni ülkelerin, battaniye ile dünya turu geçer
Facebook Uygulama Merkezi ile pasaport oldukça çok son zamanlarda damgalı yaşıyor. Sadece gün sonra HTML5 uygulaması portalı Birleşik Krallık'ta ayak , yedi fazla ülkeye sıçrama yapmak oldu. Brezilya, Fransa, Almanya, Rusya, İspanya, Tayvan ve Türkiye, tüm masaüstünde de hem web uygulamaları kullanarak bir çatlak alacak Android ve iOS yerli müşteriye olduğu gibi. Yeni grup önümüzdeki birkaç hafta içinde onboard geliyor. Bu arada, İngiliz sık bir görünüm sağlar ülke - Avustralya, Kanada, Hindistan, İrlanda, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve ABD - artık her kullanıcı için Uygulama Merkezi kaynağı. Sanal gümrük iddiaları boyunca hız yardımcı olmak için, Facebook doğru yolda geliştiriciler için bir çeviri aracı dışarı paça edilir. Uygulama Merkezi, tüm Facebook dünyanın bir dayanak noktası olduğunu önce biz bir Jetpack Joyride maraton saat sonra üç şirketin küfrederek sonunda olsa bile, uzun olmamalıdır.

LG Optimus 4X HD incelemesi: runner-up için dört çekirdekli tahta

Dört çekirdeğe tahta DNP LG Optimus 4X HD incelemesi runnerup
LG devam eden bir akıllı telefon sorunu var: Bir kaç yiğit çabalarına (rağmen G2x akla geliyor) şirketi rakibi Samsung gölgesinde yaşamaya devam etmektedir. Bu kırgınlık çoğu gelişigüzel isnat edilebilir cansız yazılımı ile birlikte donanım (size, bakıyorsun Spektrum ). Geçen Şubat ayında da Mobil Dünya Kongresi de dahil olmak üzere cihazların çekici bir koleksiyon ile LG, baharatlı şeyler Optimus L7 , Optimus Vu ve Optimus 4X HD - ilan ilk dört çekirdekli yakışıklı biri olan ikincisi. Küresel sürümleri nerede Şimdi, altı ay sonra, biz bir dünyada yaşıyoruz HTC'nin bir X ve Samsung Galaxy S III superphone pazar payı ve dört çekirdekli taç hakim. Beni-de bir benzeri özellikler Tegra 3 işlemci, 4.7 inçlik HD ekran, 8 megapiksel kamera ve Dondurma Sandviç gemide, Optimus 4X HD büyük liglerde oynamaya hazır görünüyor. Eğer başarılı ya da tavada sadece flaş mı? Bu madde her tarzı mı, yoksa masaya eşsiz ve anlamlı bir şey getiriyor? Bizim tam inceleme için kırılma çarptı.

IOS 4.3 için Twitter, Twitter kendisi ve App Store'dan erken kızdırır alır in-tweet içerik gobs vaat ediyor

IOS 43 Twitter erken kalksa Twitter kendisi ve App Store'dan kızdırdığı, intweet içerik gobs vaat ediyor
Twitter için bir itme yapıyor mobil genişletilmiş tweets ve onun yerel apps 'tweets yakın gelecekte ekstra dolması alacak bazı çok güçlü işaretler şimdi var. 9to5 Mac okuyucu Sonny Dickson geleceğe App Store düzen etrafında Bazı pusudalar bir henüz yayımlanmamış göstermiştir Twitter belirli mesajların içindeki bağlantıları için "daha etkileşimli deneyimler" taşıyan 4.3 sürümü - Arkadaşına gerçekten bulursa başka bir deyişle, bir multimedya fantezi bekliyoruz New York Times makalesi. Seçici getirerek bildirimler de zaman Mark Zuckerberg nihayet bulmak için,-app aşırı agresif uyarıları bir son ile by-kullanıcı bildirimleri çok ihtiyaç duyulan arıtma almalısınız mesajları tekrar . Twitter güncelleme çoğunlukla gizli kalmış olsa da, şirketin kendi kurumsal gelişim VP Kevin Thau kendini kontrol altına alamamıştır: onun girişimi one-up Facebook bu hafta sonu kesinlikle bizim üzerinde oturuyor olmadığından biraz redesigned iOS uygulaması gösterdi kendi cihazları. Rağmen üçüncü parti uygulamalar güncelleme kimlik üzerinden Sonraki Web üzerinden Münazarat - kasıtlı olup olmadığını bilmiyoruz - iOS Twitter'da tüm işaretler (ve şüphesiz Android) bir melodi-up uzun zaman önce alıyorum.

Engadget Giveaway: İki Meizu MX 4 çekirdekli telefonlar birini kazanabilirsiniz!

Engadget Giveaway iki Meizu MX 4core telefonları birini kazanabilirsiniz!
Nasıl Kuzey Amerika'da hemen hemen başka kimse sahip olduğu bir telefon kullanmak istiyorsunuz? Bu haftaki hediye için biz ender bir şans sunuyoruz: Meizu onun bir çift bize bağladım tam 4 çekirdekli akıllı! Bu Pasifik (şu anda oluyor bu tarafında satılacak henüz bir Android cihazı kapmak için büyük bir fırsat var Çin'de nakliye sadece) ve onunla birlikte gitmek için bazı büyük özellikleri var: 1.4GHz dört çekirdekli işlemci, 1GB RAM, pentaband 21Mbps HSPA +, 1,700 mAh pil, 8MP arka kamera ve VGA ön bakan cam. Kesinlikle yarışmaya katılmak için aşağıdaki Yorum bırakmak isteyeceksiniz. İyi şanslar!

Microsoft, 82-inç dokunmatik ekran üreticisi ile, çift Perspective Pixel kadar kazanmak

Microsoft zaten onun için sevgi ifade etmiştir Perspective Pixel Kullanıcı şirketin bir canlı demo sırasında belli oldu dev kapasitif dokunmatik ekran, Windows 8 sunum Mobil Dünya Kongresi'nde bu yıl, ama şimdi bu dostluğu biraz daha resmi bir hale gelmiştir. Toronto Microsoft Worldwide Partner Conference açılış sırasında bu sabah, Steve Ballmer bu Perspective Pixel Microsoft ekran üreticisi kazanılmasını, in-house gelen olacağını duyurdu. Hareket geçen ay başlayan, donanım imalatı için şirketin son vardiya ile uyumlu görünmektedir Yüzey giriş ve son zamanlarda yeniden üzere güçlendirilmiş taahhüdü PixelSense MS sadece eller üzerinde biraz daha fazla almak için bir fırsat ele geçirdi - akıllı masa çözüm . Tam (sınırlı) ayrıntıları aradan sonra basın açıklaması bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder