Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi


Sony Xperia tipo FCC içine sidles, esniyor ilham

Sony Xperia tipo FCC içine sidles, esniyor ilham
Başka gün, başka FCC dosyalama. Bu sefer olsa da, sunulan belgelerin bazı wunderphone yaklaşan varıştan bize tüyo değildir - bu sadece Sony'nin son zamanlarda outed var Xperia tipo . Küçücük 3.2-incher - resmi bir Euro için belirlenen bu Ağustos eğmek - onun 480 x 320 TFT ekran ve yalnız 800MHz Snapdragon işlemci ile hiçbir manşet olduğunu. ICS Telefonun şöhret gerçek iddia onun durumu ise tek ve çift SIM tatlar . Ve ilgili Komisyon docs belirtilen radyolar dayalı - GPRS / EDGE / GSM 850 ve 1900; WCDMA 850 ve 1900 - Bu mütevazı telefonu AT & T üzerinde düşük-uç yatak görebiliyordu Heyecan? Ne biz. Yine de, kullanım kılavuzu incelemek telefonun iç işleyişini bir tur atın ve aşağıda kaynak bağlantı, yoğun hukuk dili ile ayrıştırma yapabilir.

Lexar XQD bellek kartlarını duyurdu, Nikon D4 dikkatini çekmek için Sony ile düello olacak

Ilan Lexar XQD hafıza kartları, Nikon D4 dikkatini çekmek için Sony ile düello gerekecektir
Nikon'un D4 şu XQD topa sadece belle ve bugüne kadar, Sony'nin sadece hafıza talip oldu. Ancak, Lexar sadece D4 duygularına için rekabet kartları yeni bir hat ile geldi oluyor. Özellikleri ve fiyatları hiç bahsedilmemesi ile şimdiye kadar - Fremont merkezli şirket, PCI Express tabanlı bellek oluşturmak için Nikon işbirliği, ve 2012 yılı üçüncü çeyreğinde bazen pazar vuracak söylüyor. Ne yazık ki biz Lexar sunduğu Sony'nin karşı yığını nasıl bilmiyorum demektir H serisi veya S-serisi piyasada zaten kartları. Eğer Lexar yeni kartlar hakkında daha fazla bilgi için, kontrol çekinmeyin beklerken O, dedi hoş bir veri Ulaştığında D4 'em koyarak edilecektir.


Gelişimsel bozukluğu olan bir çocuk için en iyi tablet, yazılım ve vaka: Engadget Ask?

Gelişimsel bozukluğu olan bir çocuk için Engadget iyi tablet sor
Size sorular var ve cevaplar için dünya sormak için yeterince cesur iseniz, burada bunu yapmak için çıkış olduğunu biliyorum. Bu haftaki Engadget Ask soruşturma onu dört yaşındaki oyunlar yardım ve evde iletişim kurmak istediğini Kim, dan bize geliyor. Kendi bir soruşturma göndermek için arıyorsanız, Engadget [dawt] com [at] sormak bize yazmaktan.
"Ben dört yaşında, gelişimsel gecikme kızı için bir tablet alıyorum bakıyorum. O oyunları oynamak ve ne istediğini söylemek için onu terapist ile bir iPad kullanır, ama ben de aynı almalısınız emin değilim ev. özel şartlar gibi kullanışlı bir Android alternatif var mı ve bunun için sağlam, su geçirmez çantası ile uyumludur? "
Bizim iki kuruş için, böyle durumlarda, süreklilik muhtemelen dikkate almak önemli bir faktör olduğunu söyleyebilirim. Ancak, biz de birkaç kolay gelemez dolar yüzlerce çalıştırmak uzman apps bazı, bu yüzden bizim toplum için üzerinde soru dönelim farkındayız. Bu alanda deneyim var mı, ya da belki de zaten bu durumda oldum? Her iki şekilde de, neden bildiklerini paylaşmak değil mi?

Google mesaj Android 4.1 Jelly Bean changelog, ayrıntılı olarak en son tatlı araştırıyor

Google Android mesaj 41 Jelly Bean changelog, ayrıntılı olarak en son tatlı araştırıyor
Biz kesinlikle dalmıştır ettik Android 4.1 Jelly Bean en yeni özellikler, ancak Google kendisi şimdi bize resmi bir changelog aracılığıyla güncelleme Şeker yüklü kalbin tam bir keşif vermektedir. Google Artık güncellenen kamera uygulaması ve diğer temel bileşenleri kolaylıkla nedeniyle elde ederken, kontrol listesi de kesinlikle daha vardır tereyağlı Takvim gibi anahtar bireysel uygulamalar şimdi çarçabuk ile gitmek daha zarif geçişler var - biri düşünürdüm daha hissediyorum Android genel hızı. Arıza bile Google'ın pek sırasında aydınlatılan bu köşelere gider Google I / O açış erişilebilirlik ve yeni klavye ince nüanslar gibi. Kimin Jelly Bean ateş o kontrol var sıralama iseniz Galaxy Nexus yükseltme neredeyse ekranın bir delik delme konum, böylece sık sık, Google (şüphesiz geçici) plasebo vardır.

Utah araştırmacıların Spintronik 'LED oluşturmak, bu parlak, daha ucuz' ve çevre dostu var iddia

Utah araştırmacıların Spintronik 'LED oluşturmak, onun', parlak ucuz 've ecofriendly iddia Spin? Tam olarak değil yeni bir terim 'yuvarlak bu parçalar, ama Utah Üniversitesi'nden fizikçiler sonunda TV'ler onlar bugün bile daha keskin görünmesi olabilir benzersiz bir şekilde bunu uyguluyoruz. Varlık artık televizyon ve bilgisayar ekranlarında kullanılan LED çeşitleri, aydınlatma, trafik ışıkları ve çok sayıda "daha ucuz ve daha çevre dostu olduğu söyleniyor yeni bir" Spintronik "organik ışık yayan diyot (o kısa, OLED var) boru çalmak edilir elektronik cihazlar. " Z. Valy Vardeny daha hala ", tamamen farklı bir teknoloji" da diyebileceğimiz kadar ileri ve gidiyor, bir prototip zaten yapılmıştır. Bugün turuncu bir ışıltı üretir - - birkaç yıl içinde ürün kırmızı, mavi ve beyaz sıkma OLED'ler mümkün olacak profesörü yeni çıkmış teknoloji umuyor. Bu zorla okumak için bir çok şey var, ama burada bizim bir soru: bu şeyleri yapmak olacak Galaxy S XI açık güneş ışığında kusursuz görünür? ("Evet" deyin. Lütfen)

Beacon Ses Phoenix yorum: Bizim yeni favori taşınabilir hoparlör

Beacon Phoenix Bluetooth hoparlör incelemesi
Biz bunu kabul edecekler: biz bitkinsin. Çok kötü, orta halli ve hatta bunu düşünmekten yorgun olduğunuz taşınabilir hoparlör evrende yüzen sadece tamam şeyler vardır. - Biz farklı favori yaşadım Tivoli artık neredeyse 10 yıldır, ve bu onun unglamorous öldürmek için bir sürü alır, ama ayırt edici, ayaklı - iPal. Ve biz orada kalmaya devam edeceğini tahmin ediyor. Ama yeni gelen Beacon biz biraz daha küçücük kaide üzerine hemen yanında koymak için istekli olduğumuzu bir yumuşak kırmızı elbiseli bir sıcak küçük numarası vardır. The $ 99, beyzbol ölçekli, Bluetooth-paketleme Phoenix kolektif derileri altına aldı ve biz neden söylemek istiyorum.

Engadget Podcast 301 - 2012/07/14

Live! Hamptons gelen, o Cuma gecesi oldu! resmi Engadget Retreat Basement Garage Studio, Çevreyi rahat olduğu, kayıt şüpheli ve tavşan hemen köşeyi dönünce her zaman. Engadget Podcast bir kez daha gerçekten hakkında sohbet etmek Tesseracts var olduğu sürece dünyada tatil gibi bir şey yoktur kanıtlamak.
Hosts: Tim Stevens, Brian Isıtıcı
Misafir: Richard Lawler
Yapımcı: Trent Wolbe
Müzik: Orbital - Asla
02:05 - Thorsten Heins, Mike toplantı hissedarlar sırasında RIM kuruluna seçildi Lazaridis
07:47 - Heins: RIM bir 'cihazların daha az sayıda' odaklanarak
16:00 - Nintendo 3DS XL yorum: daha büyük daha iyidir, ama yine de oldukça yeterli değil
- 23:01 12 saat altında $ 950k (güncelleme: Bu bir rekor) Ouya Kullanıcı 99 $ Android tabanlı oyun konsolu Kickstarter hedefe ulaşması
08:00 - Ouya Android tabanlı, kırılabilir oyun konsolu şimdi resmi: biz tasarımcı Yves Behar (: finanse güncelleme) ile sohbet
33:00 - Viacom kanalları iki şirket DirecTV sonra kaybolur bir anlaşma ulaşamıyor
37:00 - LG Optimus Vu incelemesi: Galaxy Not almak için bir 5-inç, kalem özellikli telefon
40:12 - bazı müşteriler için Nexus 7 ön sipariş gemi - sizin var?
49:15 - Cinematic Marvel Universe 10-diskli Blu-ray kutusu açıkladı Tesseract ve tüm
52:00 - Columbia House hala var, ilk Blu-ray özel kulüp başlattı



Podcast duyun



Podcast abone

[ iTunes ] doğrudan iTunes (geliştirilmiş AAC) içinde Podcast abone olun.
[ RSS MP3 ] RSS toplayıcıma Teknoblog Podcast besleme (MP3) ekleyin ve gösteri otomatik olarak teslim olması.
[ RSS AAC ] RSS toplayıcıma Teknoblog Podcast besleme (geliştirilmiş AAC olarak) ekleyin.
[ Zune ] Zune Marketplace doğrudan Podcast abone olun.
Podcast indirin

LISTEN (MP3)
LISTEN (AAC)

Samsung 7 Serisi Oyun incelemesi: şirketin ilk oyun dizüstü ABD yolunda yapar

DNP Samsung 7 Serisi Oyun dizüstü incelemesi
Tabii, ince, hafif ve enerji tasarruflu dizüstü tasarımında son trend olabilir, ancak taşınabilir bilgisayar bir kategori isteklere karşı gitmekten çekinmiyor: büyük boyutlu oyun dizüstü bilgisayarı. Bu büyük makineler genellikle 17 inç aşan ekranları ve kaputun altındaki en güçlü yonga, çift haneli ağırlıkları ile flört. Samsung'un Series 7 Gamer 8,39 £ ağırlığında ve güç bol ambalaj, tabii ki, bir istisna değildir. Makinenin son ABD ilk Ancak, pazara ilk adımını, değildir - bu makinenin ilk Avrupa'da ortaya çıktı , geçen yılın sonlarında eski bir işlemci ve GPU ile de olsa. Şimdi, Sammy teçhizat getirdi stateside yani Yeni Dünya için yeni parçalar, bir 2,3 GHz Core i7-3610QM işlemci ve NVIDIA GTX 675M grafik işlemcisi ile süslemeye. Nasıl Samsung'un ilk büyük boyutlu oyun makinesi kadar ölçer? Bulmak edelim.

Google Street View ile beş Kaliforniya merkezli ABD Ulusal Parklar getiriyor

Google Street View ile beş Californiabased ABD Ulusal Parklar getiriyor
Sanal bir tur alarak Amazon veya Antarktika ? Street View ile tamamen yapılabilir. Amerika'nın en iyilerinden Ama bazı Milli Parklar ? Evet, o çok uzun zaman olmuştur. Bugün, Google Street View beş Kaliforniya merkezli Amerikan Ulusal Parklar dahil duyurdu ve ziyaret etme fırsatı (bir ömür boyu) almamış olanlar için, mutlaka bir göz değersiniz. Daha Ağaçsakal tip karakterler arayanlar Sequoia ve Kings Canyon Milli Parklar kendi tarayıcınızı olurken üst, Redwoods Milli Parkı başlayarak, dünyanın en gizemli ağaçların bazı bir sokak düzeyinde bir görünüm sağlar. Doğal olarak, Yosemite ve Joshua Tree (yukarıda gösterildiği gibi) de dahildir ve yakalamayı başardı motorcars Google'ın kadro 360 derece görünümleri gerçekten ihtişamını yakalamak oldukça şaşırtıcı bir iş yapmak. Zor kısmı? İlk çapraz hangisini bilmek.


BAE Systems insansız Astraea hakkında konuşuyor: bu hafta 'havada kalamaz hiçbir neden

BAE Systems Astraea
BAE Systems 'Astraea yeni bir kavram değildir - Şirket şimdi oldukça zaman kendi insansız potansiyeli oynamaya oldu - ama tüm görünen bulunuyor tamamen az pie-in-the-sky şimdi Farnborough Havacılık Fuarı başladı duyurdu. Tipik olarak, İHA küçük, drone-tipi olduğu düşünülmektedir aparatları ; bunlar genellikle uzaktan silah sesleri veya keşif gerekli askeri tatbikatlarda kullanılır. Açıkçası, birisi açık sordu zamanıdır: "Neden?" Lambert katkılama-Hepenstal, Mühendislik Direktörü Sistemleri ve Strateji, BAE ve Astraea Programı Direktörü az Askeri Hava ve Enformasyon son zamanlarda bu özel uçak olabileceğini belirterek, sözü edilen etkinlikte konuşan "yeni bir pazar açmak." O devam etti: "Mevcut arama ve kurtarma uçağı ancak bir, insan dayanıklılık ile sınırlıdır İHA onlar haftaya kadar kalamaz hiçbir neden yoktur. " Ne yazık ki, o da onboard bir pilot olmadan havada gerçek insanlar kadar nakledilmesi için herhangi bir planları var olmadığını doğruladı, ancak zengin ve kendinizi kapalı çekin kadar ateşli iseniz ... iyi, bize video göndermek emin olun. Ayrıca, Godspeed.

Android uygulaması için XBMC ortaya; yakında artık kaynak kodu, beta APKs (video)

Sürpriz sürpriz, sonra iPad geçen yıl üzerinde haşhaş , XBMC geliştiriciler bir Android uygulaması olarak çalışan medya merkezi bir versiyonunu yarattık bu gece ortaya çıkardı. Şu anda takım Pivos XIOS DS set-top box üzerine kararlı vardır ve bir telefon ve bir tablet üzerinde çalışan gösteren bir video (aradan sonra gömülü) yayınlanmıştır. Tabii ki, Android donanım ses ve video çözme farklı çeşitleri çoğunlukla bir yazılım sadece mesele, ama evrensel donanım çözme plandadır. Gerçekten adanmış şu anda kaynak kodu kazıp, ancak beta test için APKs vaad edilen "önümüzdeki haftalarda." Blog yazısı göre, şu anda bir topluluk üyesi oluşturulan dokunmatik odaklı cilt içerir ve Google resmen oyna bu hit herhangi bir sürümünü önce daha fazla kullanılabilir olmasını umuyor.



RED5 uzaktan kontrol düzlemi de biri gibi, bir kartal gibi casus uçabilir

RED5 Spy Hawk
RED5 en Spy Hawk Kullanıcı bir hobisi hayallerinin şeyler gibi görünebilir, ama böyle masum bir zanaat değil. : Uzaktan kumanda planör diğer zaman onur geleneği olan bir kısım rekreasyon melding, onun lakap ima şey tam yapar casusluk . Bu doğru, CIA-türleri isteyen burun-gömülü, vericinin 3.5-inç LCD ekran dahili 5 megapiksel kamerası ile çekilen geçişi video intel toplama bir headstart alabilirsiniz. Bu değerli keşif kaybolmak diye Ve bir de 4GB SD kart güvenle yağmurlu bir tür şantaj gün için tüm tasarruf sağlayacak. Otopilot bir stabilizasyon özelliği drone en 7.4V Li-ion pil, sadece uçuş süresi istila kesintisiz mahremiyet 15 dakika boyunca olduğu gibi, rüzgarlı havalarda dik tutmaya, ama heyecan temper da bulunuyor. Eğer değilseniz Spidey duyuların bir-Tinglin 'Sadece bu sinsi oyuncak uçak var bilerek, aşağıda 305 $ (£ 249) ve ön-sipariş kaynağında ile barış yapmak için hazırlamak vardır.

(: RIM yanıt güncelleme) RIM Mformation patent davada tazminat olarak 147.200.000 $ ile vurdu

RIM Mformation patent davası ile tazminat 1472000000 $ ile vurdu
RIM sadece sabit alarak tutar patent arenada bayıltır. Nokia, dönüş vardı birkaç gün sonra ekstra ihlali iddiaları üzerinde kazık cihaz yönetimi geliştirici Mformation Teknolojileri iddia edilen bir uzaktan yönetim patenti ihlal ettiği için RIM karşı ağır bir 147.200.000 $ kararı kazandı. Her BlackBerry için tazminat miktarı $ 8 a kadar bağlı BlackBerry Enterprise Server can damarıdır iş olan bir şirket için hiç de küçük bir etkisi - belli bir noktaya kadar. Sadece rahatlama Hakkında kesinlikle soğumuş olacaktı gelecekte cezalar, bir kaçış kurtarma çabaları bir şirket için ipler zaten . Waterloo mürettebat henüz karara yanıt vermedi, ama zarar bu tür bir itiraz olmadan oturup bırakarak şirketin hayal etmek zor.
Güncelleme: RIM karara tepki olarak bir bildiri yayınladı ve şaşırtıcı olmayan bu kararın iptali umduğunu ileri hareketlerde koyarak. Onu Mformation davası deflate umduğunu olan, aynı zamanda patent açıklık gibi konular karara henüz işaret hevesli var.

Greenpeace: Apple'ın enerji politikası geliştirdi, hala icloud gelen kömür dumanı kaldırmak gerekir

Görüntü
Apple son çekilme (ve sonrasında çevre nerede durduğunu merak sonraki dönüşü kendi dizüstü bilgisayarlar ve gelen masaüstü) EPEAT rating sistemi ? Greenpeace etti şirketin geniş arka uç enerji politikalarını özetleyen, iyi zamanlanmış bir rapor yayınladı. Örgüte göre, "Apple'ın temiz enerji politikalarının önemli ölçüde iyileştirilmiştir, ancak sektör liderleri ile karşılaştırıldığında şirketin, hala enerji seçenekleri için düşük puan alır." Greenpeace önümüzdeki yıl kömür-free hedefe Cupertino bağlılığı alkışlıyor, ancak şirket oraya nasıl yüksek sesle soruyor, güneş ve diğer yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yaptı ise, hala kömür güveniyor çıkışlarından güç satın aldığını kaydetti. Örgüt ayrıca, çevre planları şeffaflık Apple'ın eksikliği uyarman için zaman aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder