Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Nexus 7 ön siparişleri (: modele özel bir ABD detayları Update) Birleşik Krallık ve Kanada'da satışa

Nexus 7 preorders Birleşik Krallık ve Kanada'da satışa
Nexus 7 makine tam hızıyla devam ediyor. Google'a göre, tüm ön-siparişleri, ABD ve Avustralya'da 13. Cuma gününe kadar yer dolu olan (bazıları hala yolda olabilir de) bugün itibariyle, ve Birleşik Krallık ve Kanada'da dostlarımız yakında onların alıcı olmalıdır. Teslimatlar halen istekli "footie" hayranları ve toplumsallaşmış tıp yararlananların elinde Jelly Bean 7-inç koyarak, dalgalar halinde dışarı gidiyoruz. Eğer aldık gönderi henüz bildirim? Bize yorum olarak bildirin.
Güncelleme: Google beri kendi sitesinde ifadesi ve ne yazık ki, "bütün" ABD ve Avustralya sevk olmayabilir değişti. Şimdi sadece "çok" var.
2 Güncelleştirmesi: Google şimdi modeli tarafından parçalanarak daha ayrıntılı sağlayarak, yine ifade değişmiştir. Itibariyle 07:50 ~ ET, o tek başına 16GB siparişleri tüm 19. sevk edilecek 11 veya Temmuz tarihinden önce yerleştirilen tüm süre bağımsız 8GB versiyonları, sevk edilmiş veya 13 Temmuz öncesi sipariş gösterir ve ayrıca gecede nakliye yükseltilmiş olan . Bir durumda, şarj cihazı veya Nexus S gibi aksesuarlar ile sipariş? Ekstra bit takip edilebilir ancak Sizin kayrak bu hafta, gece, gemi olacak "yakında." Anladın mı? Bu at ağzından tüm düz almak ve bunu (kaçınılmaz olarak) bir kez daha güncellendi olup olmadığını kontrol etmek için kaynak link çarptı.

Ahududu Pi duyurdu Raspbian, performans iyileştirmeleri ile optimize edilmiş bir işletim sistemi yükseltme abound

Ahududu Pi duyurdu Raspbian, performans iyileştirmeleri ile optimize edilmiş bir işletim sistemi yükseltme abound Hiçbir yazılım güncelleme performans artışı getiriyor biri olarak oldukça çok tatlı olduğunu ve tam olarak ne Ahududu Pi kullanıcıların en son beklediğiniz Debian tabanlı işletim Raspbian olarak da bilinir. Için özel olarak optimize edilmiş 35 $ bilgisayar , Raspbian web tarama deneyimi kayan nokta işlemleri için daha kapsamlı bir destek sunar ve bu ile daha hızlı. En son sürüm aynı zamanda firmware, çekirdek ve uygulamalara iyileştirmeler getiriyor ve genel kullanıcılar için en uygun dağıtım olarak tavsiye edilir. Raspbian bir SD kart görüntüsü indirilmeye hazır, bu yüzden kendinize bir iyilik yapın ve bugün dolanabilir.

Başarıyla Solar3D tarafından imal 3D, ışık yakalayan güneş pilleri

3D, lighttrapping güneş hücreleri başarıyla Solar3D tarafından imal
Solar3D muhtemelen özellikle aşina bir şirket değildir ... en azından henüz değil. Kaliforniya merkezli üretici, sadece başarılı bir üç boyutlu uydurdu güneş paneli bir silikon üzerinde nano ölçekli kuyularda tuzakları güneş ışığı olduğunu. Belki de en heyecan verici, prototip panelinden off-the-raf teknoloji kullanılarak inşa edildi Panasonic seri üretim fiyatı yasaklı yüksek olmamalı, yani. Daha fazla test gereklidir, ama ortaya çıkan paneller kadar şimdiki nesil 2D olanlara göre daha verimli yüzde 50 olmalıdır. 


Yeni tablet UI, tokatlamak navigasyon ile Evernote güncellemeleri Android uygulaması

Yeni tablet UI, tokatlamak navigasyon ile Evernote güncellemeleri Android uygulaması
Evernote aşamalı en son bir yeni bir tokatlamak-dostu arayüzü getirerek, kendi Android uygulaması için işlevsellik ekleyen güncelleştirme bu Mayıs. Bugün app sürüm 4.1 kadar adımları ve akıcı bir liste görünümü ve bu not listesi, tam ekran yapmak için olarak okutma etkileşimleri ile tamamlamak, telefonlarında arayüzü eşleşen tabletler için yeni bir kullanıcı arayüzü içerir. Telefon ve tablet kullanıcılarına hem şimdi alt listeleri oluşturabilir ve Evernote yanı gerekli hata düzeltmeleri ve performans tweaks dahildir. Google Oyna indir nabbing kendinize en son sürümü kontrol edin.

PayPal, Card.io görsel kredi kartı tarayıcı platformu, satın alır, ne burada ne de orada

PayPal, Kardiyo görsel kredi kartı tarayıcı platformu, satın alır, ne burada ne de orada Ne zaman Düşünce PayPal, mobil ödeme oyun upping yapıldığını açıkladı Üçgen Meydanı'nda bu yılın başlarında rakip? Tekrar düşünün. Burada rağmen, iyi, burada, PayPal'ın sahip memnun değil ediliyor ama plastik taramak için tek bir yol ve bu yüzden onu tersledi oluyor Card.io . Unuttuğunu durumda, Card.io görsel bir akıllı telefonun kamera kullanarak kredi kartı bilgileri toplar - hayır tarama Dongle gerekli - elle ödeme bilgisi girmek zorunda parmak ve başparmak kaydedin. Oh, ve PayPal diğer uygulamalar 'erişim konusunda fişi çekin korkarak millet için s SDK Card.io ' endişe etmeyin, - PayPal Card.io 's teknolojisi geliştiriciler için kalacak bize sağlar.

Elektrik uçağı transatlantik girişimi (video) başlangıcı olarak taksi testleri gerçekleştirir

Uzun ESA elektrikli taksi testi
EV flyer Uzun ESA Atlantik ötesi için ilk elektrikli uçak olma arayışı yüksek hızlı taksi testleri başladı. Tarafından tasarlanan, Uzun EZ kiti uçağı kullanarak Burt Rutan volt-sadece powertrain için bir platform olarak, yüzyılın projesi Uçuş zaten tutan elektrik meraklısı Chip Yates, buluş olduğunu 190mph hız rekorunu bir EV motosiklet üzerinde. Geliştirici planı yolculuk yapmak için yeterli suyu vererek, havada ana Uzun ESA gemi ve döviz pil ile dock beş uçağı filosu kullanmaktır. Başarılı zemin denemeleri boot EV uçağın hız ve yükseklik girişimlerinin ardından 2014 için planlanan transatlantik girişimi, ile, bu ay uçuş testleri yol açacaktır. Bu karmaşık bir planı Yates öngördüğü gibi ticari elektrikli havacılık neden olabilir eğer görülecektir - ama video bakılırsa aradan sonra bunları deneyin izlemek eğlenceli olacak.


Web için geri alım seçeneği Sprint çiviler, ticaret-kredi ise online alışveriş sunar

Web için geri alım seçeneği Sprint çiviler, tradein kredi sunarken, online alışveriş
Sprint geri alım programı kadar olmuş ve bir süre çalışan, ama şimdi kablosuz taşıyıcı online satın alma ile birlikte ticaret-ins sunuyor etti. Lütfen seçerken marka spanking yeni akıllı telefon tercih, kıyafeti otomatik olarak eski yakışıklı olduğu değeri belirlemek ve birden fazla cihaz için toplam kredi izlemek için süreç boyunca size rehberlik edecek - hesap kredi için 300 $ maksimum. Teknoloji kadar sayımı sonra, bir ön ödemeli kargo etiketi nakliye için dışarı gönderilecektir. Sprint sizin paketi alır ve bir kez üzerinden içeriğini verir kadar Tabii ki, geri alım anlaşması tam miktarını teyit edilmeyecek.

Yahoo Q2 2012 kazanç raporları, gelir değişmeden kalır

Henüz 24 saat bile onun duyuran beri yeni CEO , Yahoo notu sadece birkaç finansal rakamlar ile, ikinci çeyreği için mali sonuçlarını açıkladı. Gelir zorlukla geçen yılın aynı dönemine yana değişen 1.2 milyar $ olarak rapor edilmiştir. Net gelir aşağı Q2 2011 238.500.000 $ dan, 228.500.000 $ olarak gerçekleşti. Yedekte yeni lideri ile, şirket hala amaçlamaktadır hisselerini yarısını satmak hisselerinin yaklaşık yüzde 20 toplamları Alibaba içinde. Yakından bir göz, gelirinin en Yahoo'nun kendi ürünlerini geldi; yaklaşık 535.000.000 $ ise $ 461,000,000 arama, görüntülü reklamları geldi. Bu yineledi bu çifti ve gelecekteki reklam boru hattı hala tie-ups arasındaki patent meseleleri ile geldiğinde bunu Facebook ile vurdu anlaşma. Tüm detaylar için basın açıklaması kadar vur.

13500000000 $ in tırmıklar, cepleri 2800000000 $: Intel Q2 kazanç raporları

Intel Q2 kazanç raporları
Intel, içinde 12900000000 $ dan, yılın ikinci üç aylık mali dönemde $ 13500000000 içinde yan yatan, 2012 2. çeyrekte eski oyunlara geri ilk çeyreğinde ve sağlam bir yüzde beş yıl boyunca yılda . Para bu etkileyici kazık, Chipzilla aynı dönemde geçen yıla göre Q1 ve üç yüzde 100.000 $ kadar, net gelir 2.8 milyar $ cebe başardı. Bu yatırımcılar mutlu hangi kazanç hisse başına sağlıklı bir $ 0,57, eşittir. PC Client Grup gelirlerinin yüzde üç oranında büyüyecek görerek, yavaş ama kararlı bir büyüme yaşamıştır, ama büyük bir hikaye gelirleri sırasıyla, 2800000000 $ için yüzde 14 tırmanmaya gördüm Veri Merkezi bölümüdür.
Ancak, tüm şarap ve gül değil, işlemci devi de hedefine bu çeyreği biraz kısa düştükten sonra Q3 için beklentilerini düşürdü. Büyümenin devam etmesi bekleniyor, ancak bir çok daha yavaş sayesinde az olan "zorlu makroekonomik çevre." Tabii ki, Q3 bir tahmin $ 14300000000 önceki maç olur kazançları kayıt ve pek de sniff şey olduğunu.
Bugünün kazançları sırasında Paul Otellini ürünlerin şimdiki nesil ne kadar iyi performans hakkında övünmek zaman aldı diyoruz. Üretim bir önceki nesil donanım daha çabuk kadar hızlandırıldığını vardı ve CPU önceki hatları daha iyi satıyordu. O hiçbir özelliklerini verdi olsa Ve, o şirketin izleme Intel'in donanım tarafından desteklenen en az 20 Windows 8 tablet söyledi. Şirket ayrıca AMD'nin alt ucunda küçük bir şerit geri ödemelerine PC pazarındaki (itiraf sınırlı) büyümenin çoğu alacak söyledi. Otellini ayrıca Clovertrail cihazlar sadece yeni işletim sisteminin açılışında Windows 8 tablet içinde shoehorned gereken zamanda piyasada olacağını yineledi.

Microsoft Office kadar görüşmeler 2013 entegrasyonu, Windows Phone 8 için Office bir alay verir

Microsoft Office kadar görüşmeler 2013 entegrasyonu, Windows Phone 8 Office'in bir alay verir
Microsoft bize anlattı olabilir Windows Phone 8 hakkında çok Haziran ayında, ama çok Office bileşeni güncelleme gerektirecektir ne dışında kaldı. Neyse ki, Partner Group programı kurşun John Jendrezak yeni Office Hub ilk gerçek bakış da dahil olmak üzere, kaputun altında bize peek izin için gönüllü oldu. Için app bağlantısında Ofis 2013 Office belgeleri masaüstü telefon daha sorunsuz bir şekilde senkronize olacak ve masaüstü sürümünden okuma pozisyonda senkronizasyon gibi mobil diyarına uzanacak ima oluyor: daha fazla deri derin burada görmekten görünüyor fazladır. Birçok gizemleri hala Ofisi daha cebe sürümünde tamamen farklı ne olarak kalır. Bir çevrimdışı Ofis bir hapishane gibi hissediyor kaynak link de bulut ile yeni iş takımın cemaat hakkında daha fazla bilgi yoktur ancak, bu yüzden de kazmak.

Microsoft, Windows 8 dokunmatik klavye tasarımı içine Delves bize ekstra rahat olmak istiyor

Microsoft, Windows 8 dokunmatik klavye tasarımı içine Delves bize extracomfy yazarak Metrostyle olmak istiyor
Microsoft son zamanlarda dokunmatik ekran üzerinde büyük olmuştur - bazen, gerçekten büyük - hangi şirket keşfetmek isteyeyim sadece doğal kılan , Windows 8'in ayrıntılı klavye ekranda. Kullanıcı Deneyimi ekip üyesi Takımı Knox açıkladığı gibi, şirketin günde bir yaklaşık yüze yaptı kabaca dokunmatik foisting bir masaüstü işletim sistemi üzerinde. Windows 8 klavyesi parmaklar için optimize edilmiş, ancak diğerleri tipik tablet kullanımı için duruş ve sık bazı yanlış tuşları vurmak bizim eğilimleri gibi özledim diye biraz inceliklerini barındıran değil sadece. Redmond az mürettebat sonuçta eski moda fiziksel düğmeleri rahatlatan bazı yaratık bize hatırlatırken dokunmatik klavye tüm avantajlarını ortaya çıkarmak için umuyor. Microsoft klavye araştırma anlamak için kesin yolu olasılıkla bir pick up olacak Yüzey tablet bu sonbahar, ancak gerçek camına parmaklarını koymak için sabırsızlanıyorum bize kim kaynak linkten Knox Kullanıcı her şeyi kapsayan genel bakış üzerinden üstlerinde.

Steve Wozniak, sırtında çantası içeriği ortaya bir sürü şey var

Steve Wozniak sırt çantasında otopsi, mayıs evi Apple cihazlar alır
Bu biriymiş ne olur ise Apple'ın kurucu ortağı .

Crucial gemileri mSATA tabanlı m4 SSD yükseltme, sizin Ultrabook iyi hissetmemiştim

MSATAbased m4 SSD yükseltme dışarı Crucial gemileri, sizin Ultrabook iyi hissetmemiştim Crucial zaten m4 ​​SSD şeyler başarmış Ultrabook boyutları içine , ama 7mm kalınlıkta tasarımı hala paketinde ince dizüstü bilgisayarlar için çok iri olabilir. Bunu akılda tutarak, flash bellek gurusu sadece m4 mSATA, dönen bir disk için bir önbellek olarak ya da bir ana sürücü olarak ya anakart yanında cozily oturur bir barebone kartı sevkıyat başladı. Hala onun birçok gibi hızlı bulunuyor büyük kuzenleri saniyede 500MB / s okuma hızları ile. Biz en alıcılar düşük fiyatlarla tarafından sokulmuş olacaktır sanıyorum: Bir önbellek dostu 32GB SSD sadece $ 53 ve bir 256GB örneğin en fazla 226 $ de, o dönen sürücü vermek tamamen verimli bulunuyor Ultrabook kolunda bir atış.

E-bike bir gerçeklik haline gelir Faraday porteur kavramı, Kickstarter (video) satış öncesi başlattı

Görüntü
Son kez biz gördük Faraday elektrikli bisiklet , sadece Oregon Manifest tasarım yarışmasında galip ortaya çıktı. Tasarım Ideo ve Portland'ın Rock Lobster Çevrimleri tarafından yaptırılan, retro tarzı sürüş sonsuza konsept cehennemde çürümeye mahkum edildi - baş tasarımcı Adam Vollmer Faraday Bisikletler adı altında üretime bisiklet basın Ideo çıkıncaya kadar olmasıdır. Şimdi tasarım mükemmel oldu, şirkete bir satış öncesi başlatılması oldu Kickstarter er, için, ilk üretim run kickstart.
Düşük-fi bakışlarla kanmayın, paralel top tüpler hangi yolculuk 10 ila 15 kilometre için iyi bir güç bir ön motor, lityum-iyon pilleri bir dizi tutun. Iki ön dişleri modüler raf sisteminin temeli olan ve kötü ışıkta otomatik olarak devreye LED farlar çifti içerir. Bu 45 dakika içinde şarj ve 40 pound civarı ağırlığındadır. 5400 $ için mevcut fiyat düzeyde daha ucuz - bisiklet geri ikinci bir çalışma gelecek yıl üretilen zaman dolardan 3,500 az 300 $ size koyacaktır Grace Bir biz New York sokaklarında sürdü. Etrafında atmak için bazı suçlu tarzı nakit var, bir koleksiyoncular baskısı Rock Lobster Paul Sadoff tarafından el bitmiş üzerinde 10.000 $ geçirebilirsiniz. Molasından sonra video ve daha fazla ayrıntı var, ancak uyarılmak - Kendinizi çok hızlı bir cüzdan biraz açmayı bulabilirsiniz.

Sonos nihayet iOS uygulaması, Android tablet UI retinanın destek ekler

Sonos nihayet iOS uygulaması, Android tablet UI retinanın destek ekler
Bu iki yıl içinde alınmış oluyor, ama Sonos nihayet Retina Ekran desteklemek için iOS uygulamaları için yüksek çözünürlüklü grafik ekledi. Müzik dinlemek uzaktan nihayet modern çağın içine başlattı bugünün Güncelleme kadar çok daha düşük çözünürlükleri için tasarlanmış bir arayüz ile saddled edilmiştir. Neyse ki, şirket arka arkaya sürümü lag icar kaçınarak, baskın düştü birinde iPhone ve iPad uygulaması hem Retina desteği getirdi. Android uzaktan da nihayet bir tablet UI teslim, bugün güzel bir güncelleme var. App teknik etti desteklenen ara için Google destekli slates, ama iPad versiyonu gibi birden çok sütun ile gerçekten optimize arayüzü yoksundu. Şimdi onları indirmek için kaynak linkler çarptı.

Re-Reading Rainbow: LeVar Burton ile bir röportaj

LeVar Burton bir an almak zorundadır O bunu tüm alarak, bir mendil ile gözlerini dabs, duraklar:. Soluk beyaz oda, katlanabilir sandalye sıraları gazetecilerin, sanayi temsilcileri ve arkadaşlar ile dolu, güneşin aşırı maruz , kırmızı, turuncu, sarı, yeşil ve mavi. Büyük balonlar, odanın köşelerine sarkan küçük, boş bir sepet taşıyan, sıcak hava balonları gibi giyinmiş. Bir gitar altın çağında bu yana, bir düz ekran monitör Rainbow logosu kirişler Okuma büyük ölçüde değişmeden sırasında bir çeyrek yüzyıl önce, sahnenin köşesinde kapalı bir amfi yanında oturuyor. Burton, çok, kenara yakın kısa kesilmiş saç, daha düzgün bakımlı sakal ve akıllı, hardal takım elbise ceket, o günlerden bu yana çok değişmemiş görünür.
Ilgili duygusal olarak bol Burton çağırır yapımcı Mark Wolfe tarafından bir giriş kuyruğunda aşamada vurma, elbette var, "benim en iyi arkadaşım." Reading Rainbow dönüş - şimdi bir iPad uygulaması şeklinde - çok uzun zaman olmuştur, sevilen çocuk serisi 26 yıl çalıştırdıktan sonra, 2009 yılında havasında çekilmiş olan bu yana büyük ölçüde MIA having. "Bu yapımında iki yıldır," Burton, biz yaklaşık bir saat sonra bir görüşme için oturup olarak onun samimi nazik ritim başlıyor "ve ben gerçekten sadece tepki ile bunalmış ediyorum. Bir film yapma gibi. Sen Sadece bu yüzden yakın ve bazen perspektif kaybetmeye, sen bu tür bir şey, ağaçlar yüzünden ormanı göremez. çok kan, çok ter, çok çalışma, içine gitti o kadar çok var. "
Bir çok, kesinlikle, Burton tema şarkısı besteci Steve Horelick ve izleyicilerden şarkıcı Tina Fabrique dışarı singling, lansman gitti. "Onu yüz yüze toplantı benim ilk kez," diye sahnede onu getirmek için bir el uzatmak, açıklıyor. Tek bir gün son iki yılında çıkarılan ve bir buçuk yıl o hattı şarkı uyanmak olmadığını sanki "gökyüzünde Kelebek," diye başlar. Burton "bir göz atın, bir kitapta," diye devam içinde neredeyse herkes koro ekler By içeri katılır "Ben yüksek olarak, iki kez gidebilirsiniz". Bu blogcular dirsek kurşun pleksiglas arkasında stantlarda tablet çekmek için birbirleriyle ve kalabalığın şarkı tamamlanmadan önce "Bir Okuma Rainbow" diyen Burton, gözleri sadece buzlu olanlar değil teknoloji basın toplantıları standart taksi, karşı yerleştirilir gerçeküstü bir manzara evde.

Atılım Hareket eski Apple IAD VP Andy Miller Başkan ve COO olarak yararlanıyor

Eski bir Apple IAD VP Andy Miller, Başkan ve CEO olmak Hareket musluklar Atılım Apple'ın eski IAD VP (ve Quattro kurucularından) Andy Miller, sadece sadece Cupertino çete ayrıldıktan sonra geçen yıl Highland Capital genel bir ortağı olarak işe aldı, ama şimdi zaten başka oldukça yüksek profilli konser için hareket var. Atılım Hareket var Miller aslında kendi ile en herkes hayrete düşmesi sonrasında malların teslim edilmesi oldukça zor bir görevi bakan bir şirket merkezi bir rol almasını, yeni Başkan ve CEO COO olacak duyurdu yeni jest kontrol teknolojisi . Fortune belirttiği gibi, ancak, hareket tam bir sürpriz değil. Highland Capital Leap destekliyor ve Miller'ın kendisi bildirildi son birkaç ay içinde şirket üzerinde yaptığı süre yaklaşık yüzde 80'i para harcıyor. Açıklamada, bu ekleme ", teknoloji endüstrisinde en etkili isimlerinden ve şirketleri ile çalışma şansına olmuştur ve ben hiç bir teknoloji hakkında oldum gibi Atılım heyecan gibi ben değilim" Miller kendisine oluyor söyledi "Bu temelde bizim hayatımızda bu kadar çok cihazlar ile etkileşim biçimini değiştirmek için gidiyoruz olarak Atılım potansiyeli, sınırsızdır."
Güncelleme: Leap Hareket uzandı ve Miller Başkan ve COO olacağını bize haber, şimdiki CEO'su ve kurucularından Michael Buckwald rapor etti. Resmi basın açıklaması aradan sonra bulunabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder