Translate

Popüler Yayınlar

8 Mart 2012 Perşembe

win8

Windows 8 Tüketici Önizleme









cnet Editör incelemesi

tarafından: Seth Rosenblatt 28 Şubat 2012 tarihinde
Kalkış: Microsoft Windows 8 bugün Mobil Dünya Kongresi'nde etrafında iskele ve gizlilik en çekildi .Windows-8 tüketici önizleme, geçen hafta resmen bilinen Windows 8 beta (download), kullanmak ve bu Microsoft en çok entegre ve yetenekli işletim dışarı yaptı, hiç sistemdir.Yeterli kişi bakım sorudur?

Windows 8 beta masaüstü ve Tablet- ama insanlar bu gibi?

Ama kısa bir özeti arıyor, görüşmek üzere burada bir miktardır olağanüstü Değişim: Windows 8, kullanılacak bir esinti.Bu sosyal ağ ve eşitleme ile aldattı, Photoshop ele sağlam, doğru klavye ve fare touch taşıdığında, ve top-notch bazı güvenlik.
Ve rağmen ne Microsoft donanım üreticileri ve geliştiriciler tarafından güçlü bir ilgi olduğunu, bunun etkilerini en iyi belirsiz.Windows 8 öncül altı sözleriyle özetlenebilir: Windows 7 Vista doğru yapılması olduğunu.
 





Windows 8, çok zor satmak nedenlerle Microsoft tarafından kendisi, donanım ortakları ve tüketicilerin ortaya kaprislere.İlk başladığında Windows 8 olan ilk bakışta bunu öğrenmek kolay, ama mutlaka belli bir iş akışı, en iddialı işletim sistemiyle.İkincisi, Windows 8 deneyiminizi zamankinden daha donanımınıza daha bağımlı çünkü o-ecek iş masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ve Tablet.
Son olarak, ve bu bir Windows 8 gemiler ikinci yarı-in bu yıl başlıyor, tüketiciler için değil kadar güçlü kanıt yoktur çözülecek belirten, tüketici üzerinde istediğiniz ne puanıApple Tablet insanlar, istediğiniz değil yapılan?Tablet büyük bir akıllı telefon veya ince bir dizüstü bilgisayar gibi?Orada hem sağlam güç modları, hem de casual dokunmatik sağlayan işletim sistemi ilgi?
Oturum açma
Windows 8, üzerinde bazı büyük günlük sunar.Bir hesap oluşturabilirsiniz, ancak işletim sistemi sonsuz bir Microsoft hesabı kullanırsanız, daha faydalı olacak.Sen-ebilmek almak o-e doğru senin Windows 8 ayarlarını senkronize Internet Explorer Geçmiş dahil,.Bu arka plan ayarları, adres defteri, bu hesabı başka bir Windows-8 makineyle de dahil olmak üzere veri, oturum açtığınızda başkalarına Facebook ve heyecan, e-posta ve anlık ileti hesaplarını gibi eşitlendiğini gösterir.
The lock screen has been enabled to surface content from your apps, including unread e-mails and calendar appointments.
Kilit perde uygulamalarınızı, okunmamış e-posta ve takvim randevuları yüzeyler içeriğine dahil oldu.
(Kredi: Microsoft)
SkyDrive entegrasyonu dosyaları eşitlemek için kullanılan uygulama eşitleme Ayrıca Windows özellik deposu için planlanmaktadır.
, İlk kez, girişi bir PIN veya bir resim girişideğişikliği kayıt en kısa sürede eşitleme ile.Görüntü girişi oldukça serin ve arka plan olarak bir fotoğraf oturum., Çizim fotoğraf, bir satır, bir daire ve bir noktadan oluşan hızlı bir dizi giriş yapabilirsiniz sonra siz.
Benim fotoğraf benim Facebook fotoğrafları seçin, ben senkronize girişi olabilir, Windows 8 ile gelen yerli fotoğraf app kullanarak vardı.Süreci kolay ve ayarları kullanarak fotoğraf app fotoğraf Seçici araç benim Facebook hesabınıza erişmek.
Zaman zaman fotoğraf, günlüğü'nde verdi ve diğer zamanlarda ne zaman o inşaat ilk denemede, gereken birkaç denemeden.Bu başka donanım ile ilgili bir şey daha fazla görünüyor.
Eksik olan bir katil yüz tanıma giriş özelliktir.Bunlar apps kanıtladı basılı fotoğraf pirzola için dayanıklıdır ve o-cekti var olmak çok yararlı, daha bir Web kamerası ve giriş, fiziksel olarak bilgisayarın dokunmadan bilerek yüz.En azından kimse bu işletim sistemine entegre etmiş, ancak üçüncü şahıslara KeyLemon ve FastAccess gibi kendi sürümleri bir süre çalıştı çünkü bu büyük oyuncular er yerine daha sonra gelecek bekliyoruz.
 


Windows 8 gidin: touch
Onlar-ebilmek yönlendirmek-e iki şekilde Windows 8, ve sen-ebilmek kullanma onları-e doğru aynı zamanda, böylece bu tür işkence ise yeterince iyi çalışırlar.
Hepimiz gördük, Windows 8, son derece dokunabilirsiniz.o o dokunmak istiyor ve açıkçası dokunmatik en kolay yolu için.Ne yazık ki bu noktada Windows 8 beta bir Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile gelir ve iş akışı basit olsa da, mutlaka net değil.
This quirky split keyboard works best with thumbs. Think: tablet, held vertically with two hands.
Bu kaprisli bölünmüş klavye başparmak ile en iyi sonucu verir.Düşünüyorum: tablet, düzenlenen iki elinizle.
(Kredi: Microsoft)
Windows 8 ekranın üst kısmında her yerinden olacak.De sağ kenarından Windows 8 cazibesini ortaya çıkarmak için tokatlamak.Da dahil arama, paylaşım, başlangıç, aygıtları ve ayarları anında tanınabilir.Başlat düğmesi verir sonra oturum ve burada gördüğünüz Başlat ekranında beklediğiniz faaliyetlerinizin çoğu yerde Microsoft.En az bir uygulaması başladıktan sonra son açılan app. sol kenarından geri çalmak
Sen-ebilmek koşmak bir hakkında-turn sol kenarından.Küçük bir darbe daha sonra çizgi kenarına geri ve bize kullandığınız, almak yerine bir kenar çubuğu küçük, son altı Apps ile son uygulaması çekin.Alt-sol ana ekranda küçük bar köşesinde küçük resmi, başka bir şekilde "Ev." teklifYani evet, "Tat", ama hayır bilinen başlangıç gizlemek için elde etmek zor değil.Edge başlangıç ekranına hakkında aynı çaba alır.
Daha iyi bir kullanıcı arabirimi özelliklerini Windows 7 olarak sol veya sağ tarafında ekranı sürükleyerek yalnızca bir program başlık çubuğunda üzerinden başlatmak bölünmüş ekran görünüm.Bunun için Windows 8 güncellendi.Eğer sen almak o yavaş ve tutmak size sol kendisine yakın, ya da bir dikey ayrımını doğru görünüyor, bar, eğer sol kenara çekin, bir uygulaması olanÇubuğu belirir, app bırakmak ve o "kenarına yapışır".Ekran ile üçüncü bir uygulaması, sadece yaklaşık sürüklenerek için ve üçte iki önceki uygulaması için ayrılır.
Fayans, Microsoft'un dönem uygulama simgeleri için gruplar halinde düzenlenmiştir.Uzun basın bir kutunun seçecek ve oradan kendi konumunu veya grubu değiştirebilirsiniz.Sen de pinching azaltmak ve grupların genel bir görünümünü almak için veya bir taşı sağ ve yayın sürükleyerek özel gruplar oluşturabilirsiniz.
Nerede sol ve sağ kenarları genel uygulamalar için üst ve alt kenar kendisi vardırInternet Explorer'da, örneğin, bunun anlamı, Adres çubuğunun sonunda bulunur ve elbise sekmeleri vardırAna ekranda size bir liste görünümü tüm apps olsun.Posta, hesaba dahil Microsoft olmayan set up, Gmail oluşturduğunuz klasörler, eşitleme vb. gibi yapabilirsiniz.
De hemen hemen tüm durumlarda bu çalıştı.Bana benim önceki app. takvim, zaman zaman yaklaşık yarısını bana bir gün yerde çekildi bağlantıları silmek o was mucip beni sorunları tek çekerBu kolayca bir faktör olabilir, demo aygıtı Microsoft Windows 7 ile şu anda mağazalarda Samsung Tablet bana ödünç.
The desktop tile will take you to the desktop view of Windows 8. It's like Windows 7, but with a cooler secret identity.
Masaüstü kiremit Windows 8 Masaüstü görünümü alır.Bu Windows 7 olarak ama bir soğutucu gizli kimlikle değil.
(Kredi: Microsoft)
Masaüstü döşemeyi doğrudan Windows 7 stilindeki masaüstü çöp, geleneksel Internet Explorer, Windows Explorer ve vazife içine atlayacaktır.Senin sistem tepsi yanında bir klavye simgesini Windows 8 yazılım klavyesini görüntüleme için dikey hizalama için ayırma seçenekleri veya stilus el yazısı için zorlar.Yan kenar hala burada, ama iş ve Windows 7 dokunmatik daha çok daha iyi.Yanı sıra eski demo bana Microsoft Windows 8 Masaüstü modu ödünç donanım, inanılmaz derecede doğru gerçekten çok etkilendim.
Windows 8-Masaüstü modu ise tabii ki gerçekten Metro arabiriminde geçişin kolaylaştırılması için.Daha aşağıda bölüm özellikleri.
Gezinti Windows 8: Klavye ve fare
Çünkü Windows 8 pc ve Tablet için tek bir sistem olarak tasarlanmıştır, o da inþaat ile klavye ve fare gibi dokunuşla.Gibi görünen herşeyi ile Windows 8, bu iki ana hizmet.Tabii o vermek sen doğruluğu için Photoshop, düzenlemek veya elektronik gezinmek hücreler gerekli, ama aynı zamanda Microsoft hangi kullanım Windows 8 duyurdu büyük bayrak sallayarak.Touch, fare gibi doğruluk ve klavye hotkeys Windows 8'i almak için ise Microsoft söyleyecek.O-ebil sen vermek yoluyla Mors kodu işletim sistemiyle arabirim oluşturmak için bir yol, burada için olurdu.
Sadece sıcak anahtar taşı iş, ama ne söyleyebilirim Gönderen, büyük tuşları Windows 7'de aynı işlevi Windows 8 yanı sıra bazı yeni çalışacak.Kazan dahil + otomatik olarak depolanan fotoğraflar uygulaması, ya da açılış ekranı ve en yakın zamanda arasında geçiş yapmak için Windows tuşunu app. kullanılan daha sonra almak a screenshot, basınç
, Sadece baştan vermek homescreen, app sürükleyebilirsiniz en iyi klavye işlevleri biridir..Ridiculously kolay ve etkili: türü "Ma", açılış ekranı ve adlarında "Ma" ile apps listesi eğer ekranın ortasında görünür ama sağ tarafta, apps, ayarları çevirebilirsiniz, dosyaları var aynı dizeyi, "Ma".
İlk fare Windows 8'e bağlandığınızda pek oldu.En kısa sürede fareyi hareket bir kaydırma çubuğunun altındaki ekran başında görünen ama.Sonra gruplarınız arasında gezinmek için kaydırma çubuğunu kullanabilirsiniz veya dikey hareketi tarafından Windows 8 yatay kaydırma olarak yorumlanır öylesine sen dafür kaydırma - tekerlek.
Swipe up from the bottom edge of an app and you'll get app-specific controls. In the case of IE 10, this means your URL bar on the bottom and tabs thumbnails on top.
App altından kaldırmak ve app özgü denetimleri olsun., IE, url çubuğunun altındaki anlamına gelir ve küçük üst sekmeleri 10,.
(Kredi: Microsoft)
Noktası başlangıç ekranınızın sol alt köşesinde, ya da sol üst köşesinde, en ziyaret edilen için fare işaretçisini hareket önce son uygulamaSonra farenin sol yanına taşırsanız, o-ecek göstermek en son kullanılan diğer apps.
Etkin uygulamalar için de fareyi oldu.So IE, bir ok gibi sol taraftaki gezinti geri ve OK İleri nav sağ tarafında görüntülenen.Çekicilik ve fare navigasyon kenarı boyunca ortaya çıkarmak için sağ alt köşesinde fare.
Sağ fare düğmesi ile hangi "app kenarları," Büyüteç sağ tarafındaki kaydırma ve gruplar artışlar işaretlenmiş bir düğme ise ekranın üst ve alt kenarından app özgü seçenekleri görüntüler.
Kilit perde üstünde tıklatın ve parolasını sor iletişim kutusunu göstermek için yukarı sürükleyin.o sesleri nasıl akışından etkileyen bir çok farklı ama aslında çok kolay.Resim için hatta fare oturum açabilir.
Öyle etkileyici ne kadar iyi Microsoft dokunma iş akışı fare ve klavye ile çoğaltmak.İkimiz de çok önceden görmüş gibi inşa sanmıyorum.İkna etmek için de arabirim arabirimi Windows sahibi ile çeşitli yolları vardır ve belki hatta kuşkucular önceki, Windows 8 tüm bu ve bir çanta yongaları olduğunu uzun bir yol gitmek.Özellikle ama hem iyi uygulamaları ile iş.
İşlevleri
Sosyal ve modern bir işletim sisteminde beklenenden uç üzerinde Windows 8 eşitlemek için güvenlik yaşıyor.Ve eğer orada başka bir şey, Windows 8 ile tümleşiktir.
Windows ise oldukça sosyal kelebek 8.Sadece Shmooze olabilir en iyi biri, aslında en iyi olabilir.Eğer sen are seyir için tümleşik bir sosyal deneyim, Windows 8 çok yakın, bunun tüm.IOS aksine, hangi gerektirir apps sokmak, kova ile bilgi, Windows 8 geniş ve geniş Is. sankiBaşlangıç ekranında fayans yerli uygulamalarınıza; yerleşikOnları decouple mümkün değildir ve neden istediğiniz için bir neden görmüyorum.
The People app tile will surface recent updates, too.
İnsanların uygulaması son güncelleştirmek-e doğru yüzey döşeme.
(Kredi: Microsoft)
Bilgi bir pencereden bakarken değil aksine gelir olarak döşer yüzey.Ne mikroskop did you see?Kadar posta app önizleme geçerli e-posta;sonraki randevu takvimi uygulaması gösterir.Sen-ebilmek koymak bu bilgileri beta sürümü olmasına rağmen sadece yüzey previews takvim ayrıntılı yüzey kilit ekranınızdaki, test olabilir.
Kişiler birden fazla kaynaktan insanlar app. entegreAynı kişinin farklı ağlardan algıladığında, bir araya getirir.Rağmen bazı Tuhaflıklar en başarısız olmadan, birleştirilmiş bulundu.Fiziksel adresleri Bing Haritalar için hızlı arama ve insan-haç gibi bir app--diğerleri üzerinde mesajlaşma gibi uygulamalarla eklenmesini hesapları bir bağlantıyla görüntülendiği.
Arama genel ve ara kanca etkinleştirilmiş olduğu tüm apps verileri içeren.Tabii ki bu varlık Windows bu ayarları deforme kolay.
Bu ilk almak zaman açılmış değil Windows bellek yazıldı ancak Microsoft bu söyledi 8 uygulamalar aracılığıyla Windows eşitlemek için mağaza.Orada da bir canlı, geliştiricilerin tek oturum kanca sdk ve yukarıda belirtilen SkyDrive dosya eşitleme.Apps birbirlerine ve bir bütün olarak Windows 8 ile entegre olarak, onlar da syncable.Kendi Microsoft girişi her bilgisayarda Windows 8 ve hemen apps, ayarları ve dosyaları ve gözatma geçmişi yıkılarak kullanın.
Internet Explorer 10 beta sürümü daha dikte dan IE 9.IE 9 ve 10 olan Internet Explorer henüz yanı sıra çeşitli kaynaklardan en standartlarına uyumlu sürümleri son derece iyi bloke kötü amaçlı yazılım ve phishing tespit.
De muhtemelen sizin, çift sistem bütünlüğü denetimi nasıl güvenilir tekne buluşacağız şeyler vardır ve SmartScreen koruma korumak phishing ve kötü amaçlı yazılımlara karşı.XBox oyun ve XBox eşlik eden apps için Windows 8; XBox içerik çekme gibi özellikler vardırWindows 8-ecek install; verilerinizi silmeden yeni bir yükseltme seçeneğive diğer başlangıç ekranında ve Masaüstü görüntülemek birden çok monitör desteği.
Bazı insanlar bulmak o sarsıcı, Windows masaüstü ekran araçları Windows 8'de gösterilen, çoğu ekran başından başlatırsanız.Yine de Microsoft daha erişilebilir yapmak için bazı çabalar vardır.Gibi Görev Yöneticisi renklerde yenilenmiştir, çizelgeleri ve sekmeler.
You can search your apps in Windows 8 by clicking the right-edge Search icon, or just begin typing on a keyboard from the Start screen.
Sen-ebilmek aratmak uygulamalarınızı Windows 8, arama simgesini sağ kenarını tıklatarak veya ekrandaki klavyede yazmaya başlamak sadece başlangıç.
(Kredi: Microsoft)
Gibi standart özelliklere bakmak, ama Windows için uygulamalar için sağlam bir temel sunar ve başlamanıza yardımcı olmak için 8 beta şekil., Donanım üreticileri Windows 8 bu yılın ikinci yarısında teslim zaman, kendi tercih edilen uygulamalar ekleyebilir, şaşırmayın.
Performans
Windows 8 önemli bir unsuru, gelen, henüz değil, sahip olması hissediyor hızlı.Sen vurmak ve orada konum.Dokunun ve siz orada.Fare around hissediyor sadece gibi hareketli ve bir hız ve zaten başka hiçbir Windows sürümü olan Windows 8 yanıt.Üçüncü destekliyorsa bu büyük revizyon entegrasyonun yanı sıra orada yüzey pillar, Windows 8 büyüyecek.
Tüm bu daha etkileyici demo donanımım Samsung tablet Windows 7 için geliştirilen düşünün.Kesinti ile etkileyici bir dakika değildi.Çizme yukarıya oldu ancak giriş ekranı almak için üç soğuk bot 10-13 saniye arasında yanan.Ekran girişi ekranında 3 saniyeden daha az her üç soğuk önyükleme başlatma aldı.
Microsoft Windows 8 SIP pil ömrü üzerinde gerektiğini söyledi.Biz altı gün ben acı bu iddia sadece tam olarak nasıl kriter fırsat, ama yerçekimi hergün sadece eski almak için günde yalnızca bir kez Tablet modeli.Bu "Unplugged" için iyi bir ücret tutmaya ve kullanımda, şu anda piyasadaki birçok Tablet için henüz bir şey değil.
It's not all flash and bang in Windows 8. The decidedly unsexy Task Manager has been given a new coat of paint, and is easier to use, too.
Tüm Flash ve Windows 8 patlama değil.Kesinlikle unsexy Görev Yöneticisi'ni ve yeni bir kat boya verdi için kullanmayı kolaylaştır.
(Kredi: Microsoft)
Sonuç
Vista gibi Windows 8 indi Ayrıca şok edici olurdu.İle hem yeni hem de tanıdık bir yakın tüketici deneyim ve yeteneklerini canlandırıcı farklı pakette budur.Donanım üreticisi gemide, Microsoft geliştiriciler yatırım ağırlıklı içinde ve orada hiçbir şey oldukça gibi o orada onun meblağlar olun, çünkü diyor.
Şirketler olacak muhtemelen bunu, gıda yanı sıra bazı "erken uygulayıcılara" ve elbette Windows In.Ama ortalama bir tüketici ile olacak?Microsoft atanan kadar zemin elma masaya ve ayrıca bazı Meslektaşlarım CNET metroyla atlamak için masaüstü ekranlar şaşırırlar.En devastatingly göre belki de çok az insan bir 10 saniye öğretici olmadan kenarları kavramını sadece.Çok değil, ancak yeterli Adressiz giderse, Windows 8 kişi terk.
Bence üçüncü bir oyuncu Tablet oyunda yer ve Google has left kapı iyi bir mücadele için açık yuva No. 2.Ama aynı zamanda Windows kaç kişi var, büyük bir akıllı telefon yaklaşırken 8 Tabletleri ile hayal kırıklığı için sağlayacaktır düşünüyorum.Kesinlikle dass değil.
Masaüstü ve Tablet Windows 8 birleştirmek için bir girişim.Microsoft Tablet alanda rekabet etmek istedim, çok fazla seçenek var gerçeği ışığında işletim sisteminin çivilenmiş.Çok fazla olsa da kaderi Windows 8 ortaklıklar üzerinde yaşıyor.Donanım, uygun fiyatta bağlıdır, ne kadar yakından tüketicilere Saha kabulü gerçeğe karşılık gelen ve, Açıkçası, ne elma does.Sonuçta Microsoft tek kontrolü ve o biricik kýsmen üstünde.
Öncesinde Windows 8 için uzun, dar bir yol olsa.Sonraki büyük şey olabilir, ama çok oda için missteps değil.
 

Favori aygıtlarınızdaki favori videoları izle.

Publisher'ın açıklaması

Microsoft:

Bugün, ikiden fazla dışarı-in üç adet cep telefonları - dizüstü, Netbooks, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve mazisi vardır.Neredeyse her pc kablosuz bağlantı.Altında on inç duvar aralığı izler üzerinde birden çok ekran hd ekranlar.Depolama terabayt megabayt ve bulut hamle büyüdü.Çok çekirdekli işlemci ve yüksek performanslı grafik normal.Getir onlar yol boyunca ve yol bilgisayar düşünün zengin özelliklere sahip mobil dokunmatik ekran değişti.Patlama sosyal teknolojileri, bulut tabanlı hizmetler ve uygulamalar tarafından Web Hizmetleri erişim vermek insanlar bağlanmanın ve paylaşmanın güçlü yeni yöntemler.Modern bilgisayar çok daha odaklı insanlar ve uygulamalar üzerinde işletim sistemi olarak.Manzara bu değişiklikleri Windows en önemli değişiklikler motive.
Ne olduğu Windows 7 büyük tasarlanmış Is., daha fazla güvenlik, daha hızlı başlangıç ve daha uzun pil ömrü sağlayan sonraki sürümü Windows (kod Windows 8), geniş çeşitli cihazlar ve yonga üzerinde çalışacak.Windows 8 genişletilmiş yeni bir dokunuş için en iyi duruma getirilmiş arabirimiyle bu temel işlevi.Windows 8 sağlar platformu inşa tamamen dolu perde uygulamaları, modern Web standartlarını temel alan yeni nesil ve yeni Windows kullanılabilir mağaza.Biz Windows deneyimi yeniden ve zaten aşk her şeyi inşa.

  • "İyi ama geliştirilmesi"
    8 Mart 2012 | Optizap tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Çok hızlı ve kesintisiz bulundu.Metro tarzı, ı beğenmek Teamviewer 6-benim robot 4 ICS Ped kullanımı ile., TeamViewer ebil yükseltmek için entegre dokunmatik öğeleri, yalnızca fare dokunmatik yerine totally awesome olurdu.Kullanıcının güvenlik filtreleme için esnek seçenekler ile 7 ve Ebeveyn Web daha esnek denetler ve önemli ölçüde geliştirilmiş her kullanıcı için ebeveyn denetimi gizlemek yardımcı olacaktır, ancak sürücü, bunun için seçeneği.
    Dezavantajları
    Hiçbir topu ve Masaüstü bölümünde arama yavaş verimlilik-köşe sonra 3 daha fazla tıklama arama var Metro ekranına gidin.Kaplama taşlarının Metro, siz her şeyi Android 4, bindirme yapabilmek. bir sayfa bağlantıları koymak istiyorumDaha ilginç aletler ile yapabilirdi.Dosyaları adl apps elde edilebilir henüz değildir, ancak Microsoft büyümeye bağlı.
    Özeti
    Microsoft Seri ve iyi değer ilginç bir gelişme denetleyin.
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (0) (0)
  • "Şimdiye kadar büyük oldu."
    7 Mart 2012 | Okadams tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    7 Daha hızlı ve bunu öğrenmek için zaman ayırın bir kez Windows kullanımı basit.
    Dezavantajları
    Bir çok eğitim, ama bir önizleme işletim sistemidir.Yalnızca, yazıcı başarısız oldu.hp kullanılabilir bir sürücü yok.Geçici bir çözüm var ve bu gidin.
    Özeti
    İnşaat büyük üstünde benim laptop.Değişiklik gibi insanlar dissing insanlar.Hani yazın...ben 53 ve şeyler bulundurmaya çalışın.Alır ve bunu öğrenmek gerekirBir kez bunu, sonra o inşaat büyük.
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (0) (0)
  • "Bu darbe olamaz!"
    7 Mart 2012 | Dksullivan_99 tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Love you hızını, yol nasıl, hangi hep beraber geldi.Her şeyi aynı masaüstünü, sen-ebilmek düşün her şey ve daha fazlası.
    Kullanmak ipuçları need?Gitmek için onlar ne ve nasıl sizin için her şey işleri göstermek windowsclub.com.Artık çok kolay!
    Dezavantajları
    Tüm köşeleri şeyler yapmaya sıcak noktalar olduğunu bilmiyordum ben tüm bilgileri okuyun.sanırım benim hatam.
    Özeti
    Başında, ben bir şekilde kayıp.koyun (yaklaşık 30 dk için) ama karışıklık ve sonra tüm bilgi (kolay bilgi) windowclub.com, hepsi de o okumak.En iyi Windows'un henüz öyle.Onlar-ebilmek geliştirmek o, ama onlar her zaman bir şekilde yapmanız için olup olmadığını bilmiyorum
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (0) (0)
  • "Büyük gelişme önceki sürümü."
    7 Mart 2012 | Kkwegman tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Hızlı Kurulum, çok az sorun.
    Dezavantajları
    I-si olmak için maceralı nasıl şeyler çalıştığı, az bilgi mevcuttur.Blue tooth fare ile vardı sorunların başarısız.Management Server yapar blue tooth özellikleri ve kontrolsüz güç kazanmak için gitti.
    Özeti
    Bu Windows 8 tüketici önizleme eğlenin.
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (0) (0)
  • "Kesinlikle korkunç..."
    7 Mart 2012 | Darren Dheilly tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Ben iş değil me... içinZaman boya kalemi verdi.
    Dezavantajları
    Ne f...?Microsoft nedir?Kazanan 8, iş dünyası için değil kendisi ayak vurmaya?Emin!Belki Redmond artık tablet üretici pazarda paylaşımlar var?Call it "Microsoft kiddie."
    Özeti
    "İyi gemi kadar Lolly pop..."İsraf-in zaman...Bence her ikinci Bayan ürün önemsiz görünüyor - nasıl Vista xp sonra oldu...7 iyi oldu...8? Da işsiz sorular.
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (0) (0)
  • "İlginç yeni arayüzü, performans iyileştirmeleri"
    5 Mart 2012 | SWtester tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Pc performansını artırmak, en azından üstünde benim laptop kazanmak 7 yeni Metro arabirimi iletileri, takvim ve diğer görevler için idealdir.Fare ve klavye ile iyi.Çok kararlı bir beta için.Bütünleşmek mikroskop güvenlik gerekli temel virüs koruması.Geliştirilmiş batarya hayat.WIndows 7 ve Vista'da disk birleştirme geliştirildi.
    Dezavantajları
    Yapabileceğiniz bir anahtarı geri kazanmak 7 arabirimi ve bu varsayılan değeri olanlar Metro arayüzü sevmiyorum.Ne bir şekilde veya başka bir arabirim çok bazı insanlar için revizyon gibi bence.Metro arayüzü biraz çocuksu, ama birçok kişi için iyi bir şey olabilir.Çift arabirim, size yavaşlatmak.
    Özeti
    Biraz çalışmak, ama Metro harika bir fikir ve performans geliştirmeleri çok iyi şimdiye kadar 9 ay ya da öylesine ile rtm önce bağlantılardır.Herhangi bir nedenle vardır, eski Başlat menüsü kaldırılması için bir yol için bu standart ve Metro bir seçenek olmamalıdır.
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (0) (1)
  • "Spongebob SquarePants aşk yeni kullanıcı arabirimi"
    5 Mart 2012 | Blue922 tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    ...... .Hiçbiri
    Dezavantajları
    -Metro UI çocukça.Çok gittim kötü bir fikir far.

    -a örtülü girişimi, ms ilgili Tablet tüm bir Tablet/touch UI tüm platformlarda (çok kötü bir fikir) kullanımına zorlama.

    -Sinek - kurumsal ortamlarda olarak asla.
    Özeti
    Win9 bekleyin veya Linux veya Mac geçiş

    Hiç bir şirket ortamında yüklü bu irade (bir başlangıç düğme) yüklü olduğu tek yolu varolan bir yükleme seçeneği ve aptal bu çiniler gizleme 7 Masaüstü UI kazanmak.Döşeme yer nereye verimlilik bir masaüstü veya dizüstü bilgisayarda yer in. var
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (0) (1)
  • "Mutlak çöp"
    5 Mart 2012 | Cashep9999 tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Her şey ı bulabilirsiniz.
    Dezavantajları
    Tam bir felaket olur.Şimdi teknik olarak sadece çocuklar destekleyebilir "bir şey görününceye kadar fareyi sol alt köşedeki hareket. "Evet, Evet ı bilmek orada'hiçbir şey, sadece tutmak hareketli fare kurmak o kadar. " Bu kullanıcı arabirimi asla ekonomide uçacak. "İş adamları yoğun ve kullanıcı arabiriminde köklü değişiklik bulmak için zaman var.Windows 8-ecek var olmak tam flop.Gerçekten günlük sorunları insanlar var pc ile... deneyin sorun, düzgün çalışması için bir yazıcı görünmüyor Kablosuz ağ bağlantı sorunları, yapamaz, bir dosya almak uzak masaüstü... Biliyorsunuz, insanlara yardım Danışma şeyler olsun çağrılar hakkında bütün gün uzun
    Özeti
    Microsoft ödenen gerçek kişi, bu felaket Tasarım?, ms stok şimdi satmak!
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (2) (1)
  • "Zorunlu bir Tablet os-e doğru masaüstünde"
    4 Mart 2012 | MS_must_B_Trollin tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Aslında WIN8 bir bilgisayarda kullanılan bir kişiyle, Win7 değil çok daha iyi sunduğu şey
    Dezavantajları
    Başlat düğmesini, çirkin ve kafa karıştırıcı arabirimi, kullanıcılar için hoş olmayan manevralar, fare veya korkunç arama fonksiyonu da, dokunun değil.Zorla, underground bile o masaüstü iş için korkunç ve zaman alıcı bir yol.

    Görevli bozuldu.Pandora metroya IE (Metro diğer tarayıcılardan çalıştırabilirsiniz) çalıştırdığınızda, farklı bir uygulama için geçiş akışı dururGibi yararlıdır?Arka planda ne zaman e-posta, simülasyonlar, modelleme veya cad çalıştırmayı deneyin?Hayırlı olsun, basitçe imkansız.

    Dediğim gibi arabirimi kafa karıştırıcı hantal ve hassasiyeti yüksek derecede fareyi kullandığınızda gerektirir.

    Kiremit ve renkler Metro arayüzü çirkin, yararsız BLOB'lar vardır.Gözleri ve boşa alan suşların.

    Bu bir Tablet os olarak büyük bir potansiyel var ama bu os bir verimlilik aracı olarak dipsiz.Yararlı bir şeyler yapmak için bilgisayarınızı kullanıyorsanız, WIN8 kaçının!
    Özeti
    Bu Açıkçası ms plana itme kullanıcılara dokunmatik ekran ve Tablet parçasıdır.WIN8 olan bir Tablet ciltte üstünde Win7, Gezinti bazı çirkin zarı ve kötü şeritler lehine eski işletim sisteminin en iyi özelliklerini geliştirdi.Bir Tablet os as. geliştirilen açıkMasaüstü ya da verimlilik dizüstü kullanıcıları olursa olsun size anlatmaya çalışıyorum ne ms için tasarlanmamıştır.

    İğrenç, kafa karıştırıcı ve gereksiz yere sert-e doğru kullanın.Firmamız bu Win7 lehine olarak kaçınılması ki biliyorum biz sürece yapabilmek.ms, ellerini limon oldu.

    Korkunç.Ne düşünüyordun?I can't believe, eğitimli insanlar bu ücretli bir ekip olduklarını.
    Bu değerlendirme yararlı buldunuz mu? (2) (0)
  • "Bunu önlemek değil download zaman değer."
    4 Mart 2012 | Hugh750 tarafından
    Sürüm: Beta-Windows 8 tüketici Önizleme
    Profesyoneller
    Görev Yöneticisi'ni hızlı
    Dezavantajları
    (o olmalı hurdaya ve brought sırt-e doğru xp arabirim) Metro arabirimi ve hiçbir başlamak düğme.
    Özeti
    5 Yaşındaki bir hp laptop ran o ve çok iyi koştu, ancak bazı özellikleri kırık olduğu (ama ondan beri onun a beta yorum-in onun anlaşılabilir).
    vermeiden Sie bisher Windows 8
    Fanden Sie diese Bewertung hilfreich? (1) (0)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder