Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Tep Kablosuz veri 1GB, $ 5-bir gün için Avrupa çapında hotspot kiralama hizmeti dahil tanıttı

Veri 1GB $ 5aday için Tep Kablosuz açıkladı Europeanwide hotspot kiralama hizmeti dahil
Hardcore Jetsetters hala dönüm edilmelidir Xcom'u Küresel , iPhone Seyahat veya yerel cep telefonu dükkanı vardıklarında, ancak Avrupa topraklarına geçme zaman megabayt yakıyor edilmeyecek olanlar şimdi başka bir alternatif var. En iyi Birleşik Krallık bağlı için seyahat edenler tutmak için bilinen kıyafet şimdi AB içinde 38 ülkede mobil veri erişimi sağlamak için tek bir kiralama hotspot sağlayan, biraz dışında dal. Bu ayrıcalık için günlük 5 $ ödeyeceğim, ama burada vurucu: verilerin sadece 1GB olursa olsun kalmak ne kadar süreyle, dahildir. O tahsisi yoluyla çiğnemek ise, size ekstra bir 1.4GB için $ 55 veya başka bir 4GB için 95 $ ödemeniz gerekecektir. Verilen, bu ne önemli ölçüde daha az bulunuyor AT & T ve Verizon onların indirimli küresel planları için kayıt bile şarj olur. Bu yolda çalışanlar için ideal değildir (bu merak için, aynı havuzları. Arasında $ 180 ve $ 250 aday olacağını), ama sadece Eurotripping sırasında bir oturaklı Bucket List ile gözyaşı arıyorsanız ... de, aşağıda kaynak bağlantı bugün siparişinizi verebilirsiniz.


Griffin'in kendi iDevice ile güzel müzik yapmak için $ 80 artık MIDIConnect (video)

Lütfen iDevice güzel müzik yapmak için $ 80 Griffin MIDIConnect artık
İlham gelen grev olabilir her yerde ve şimdi sizinle bunu kanalize etmek için uygun bir müzik aleti kullanabilirsiniz MIDIConnect 80 USD Griffin Teknoloji edinilebilir. Birimi tıngırdamak için, sakatat veya doğrudan gidip bir MIDI enstrüman tickle sağlar GarageBand ve diğer iOS müzik uygulamaları ve aynı zamanda akış tersine - kendi Cupertino cihaz tuşları, davul ya da bir gitar kendisi bir MIDI sinyali gönderip olmak için izin . Hijyen uğruna, ancak, muhtemelen oldukça kadarıyla mola gösterileri altında video olarak beste bizim taşınabilir almak istemez.


Londra Metrosu: tüp için NFC mobil ödeme teknolojisi 'çok yavaş'

Londra Metrosu NFC teknolojisi 'çok yavaş' Bu fikir test oluyor da birkaç kez geçmişte, Londra'nın metro sistemi mobil tabanlı ödeme teknolojisi yakın zamanda elde edilmez. Müşteri Deneyimi Direktörü Shashi Verma mevcut NFC teknolojisi 500 milisaniye bariyer altına düşmesi mümkün olmadığını söyledi GigaOM - şey, yüksek yayık Oyster kart tabanlı turnikeler Londra talepleri için hangi Ulaştırma. Verma "endişeleri NFC teknolojisi ve ben etrafta sadece, ilave EMV . Biz sektöründe bu alanda yapabilirsiniz herhangi bir ilerleme görmek istiyoruz. " Londra etrafında yolculuk ederken onlar bu temassız ödeme bakmak istiyorsanız, İngilizler kendi telefonlarına tutkal NFC kartlarını olacak gibi en azından yakın gelecek için, görünüyor.

Hizmet için Wilson Elektronik 'Şık 4G-V Verizon aromalı sinyal güçlendirici raporları

Hizmet için Wilson Elektronik 'Şık 4GV Verizon aromalı sinyal güçlendirici raporları
Sık sık süper duper 4G hizmeti LT-Eh? Daha fazla olduğunu bulmak istiyorsanız, LTE daha sonra merak olabilirdi Wilson Elektronik ' Şık 4G-V, cep telefonu sinyal güçlendirici . Eğer olsaydı, şimdi mağazalarında mevcut var gibi, bar arıyorum havada elini sallayarak durdurmak ve bazı sayfaların arama cebinizde sopa zamanı. Tabii ki, bu kadar Verizon akılda büyük kırmızı Kullanıcı 700MHz hizmeti ile dizayn 4G-V Şık ile birlikte, en çok yarar olacak müşteriler. O eski güzel 2 dedi - ve 3G hizmetleri hala bir bacak kadar verilir. MSRP kapalı alan kullanımı için opsiyonel aksesuar kiti (şu anda hiçbir fiyatı) ile, standart bir "araç" modeli için 129 $ kalır.

Bildirilen yeni DARPA şefi gerçek inek, yeşil teknoloji tartışmaların çizgi getiriyor

Bildirilen yeni DARPA şefi gerçek inek, yeşil tartışma çizgi getiriyor
Koşu DARPA her zaman teknoloji savviness belirli bir miktar talep etti - bu ne de olsa, internet oldu Oluşturuldu - ama yeni bir lider ile yeşil boya ilave bir kat alabilirsiniz. Ajans bildirildi yeni yönetmen olarak arati Prabhakar çekilen, ve onun kemer altında sadece ajansın kendisi çok daha fazla olduğunu notları Kablolu etti. Along DARPA'nın Mikroelektronik Teknoloji Ofisi bulundu kadar ileri gidiyor, o Ulusal Enstitüsü Standartlar ve Teknoloji (koştu NIST ) ve sonunda güneş enerjisi şirketi desteklenen girişim sermayesi şirketi Aralığı Araştırma ile anlaştı Solyndra yanı sıra çok sayıda diğer yeşil teknoloji projeler. Bu son karar uçaksavar adil bir pay çekti: Solyndra kamu finansman yaklaşık 500 milyon aldı ve hala altına girdi. Bunu akılda tutarak, anonim bir üst düzey askeri Personeline Prabhakar şüpheli hükümet kredisi katılan ve "kapsamlı yapılan inceleme" geçti olmadığını iddia ediyor ki onun için olduğu gibi finansman onu DARPA teknoloji yatırımları üzerinden aynı gölge olacağı şüphelidir giden yönetmen, Regina Dugan. Randevu kamu yapılır durumda bile, şüphe yok ki hem o ellerinde can temiz enerji ve genel teknoloji içgörü potansiyel olarak büyük miktarda yanı sıra onun dürüst tutmak isteyenler için, Prabhakar yakından izleyen olacaktır.
[Resim kredi: SRİ]

Beş kentin ABD pilotu sırasında yükseltme sunmaktadır seçin 2G abonelerinin teşvik edilmesi için T-Mobile

Fivecity ABD Pilot sırasında yükseltme sunmaktadır seçin 2G abonelerinin teşviklendirmek Tmobile
Büyüyen bu yorgun EDGE sadece cihazı T-Mobile ? Eğer taşıyıcı gibi kötü senin yaptığın gibi yükseltmek istiyor ve bazı ek teşvikler anahtarı motive yardımcı olmak için yol tekme istekli olabilir. Kendi 2G ağ cihazları temizlemek için bir girişim olarak, T-Mobile bildirildi Boston, DC, Los Angeles, Miami ve New York piyasası tarafından biraz farklı indirimler ile 5.000 seçin müşteriler her hedef, bu ay bir pilot başlatılan ve olabilir bir feragat yükseltme ücreti, Miami millet için sadece kadar $ 100 (Boston) veya 50 $ (NYC, DC), herhangi bir telefon kapalı, ya da, bir Samsung T259 için kendi cihazı takas seçeneği, t359 Gülümseme ya da içerir Gravity TXT ile ücretsiz imzalamak için yeni sözleşme. Bir 2G cihazı (1.000 veya daha fazla aylık dakika Klasik ya da Eski aboneler eğer TmoNews göre, müşteri hedefli bir teklif alabilirsiniz iPhone dahil değildir). Pilot başarılı olursa, T-Mobile taşıyıcının bir parçası olarak, ek şehirlerde müşterilere teklif dışarı rulo olabilir refarming HSPA + ağ kapasitesini arttırmamız çaba. Tam bir teklif dökümü aşağıda kaynak bağlantı mevcuttur.

HTC Birleşik Krallık'a gelen başka bir tablet doğruladı

HTC kenara bazı, tablet ön sessizliğini korumuş , Windows Brou-ha-ha . Ama PC Advisor göre, şirketin İngiliz kıyılarında başka bir tablet başlatmak için planları vardır. Afiş gelmesi son tablet kalır - 4G ağlarının eksikliği nedeniyle, Jetstream Atlantik boyunca yolculuk yapmadım. Bu yıl içinde bile bir lansman hiçbir vaat ve OS tamamen Android veya başka bir şey olup olmayacağı için bile bir selam ile, bir çok muğlak alay kalır. Bu, bir strateji sunmak için benzersiz bir şey olana kadar HTC görünüşte geri tutuyor diğer şirketlere tablet kazık önlemek için bir teklif sonrası gibi görünüyor de-rans .

Nokia isabet başka bir üçlü patent combo yumruk ile RIM'in

Nokia hit başka triplepatent combo yumruk ile RIM'in
Oyun yasası, en büyük temsilcisi olan o mahkeme tutar. Mobil dünyada, yine de, bu tüm sadak patent hakkında. Nokia, kendi payına var zaten fleksiyonda onun dava-kas RIM (diğerleri arasında) karşı. Şimdi, bu son başvurusu sırasında odasında başka bir üç haşhaş oluyor. Yine, Almanya var, mobil dünyanın Madison Square Garden -. Özellikle Münih FOSS Patent Nokia, RIM, çok daha güçlü bir IP portföyü olduğunu ileri sürerken, bu Waterloo olasılıkla countersue hala olacaktır. Yani, bir konsantre belki de başka bir yararı cihazların daha az sayıda ? Az patent ayak üzerinde yürümek.

Airbus Elektronik uçuş Çanta uygulamalar iPad anlayışlı pilotları zaman ve kağıt tasarrufu

IPad anlayışlı pilotlar için Airbus Elektronik uçuş Çanta uygulamaları zaman ve kağıt tasarrufu
Bir süre için şimdi iPad'ler için kullanılmış kağıt yerine bir de pilot günlük görevleri . Airbus ayrıca Apple kayrak yönelik Elektronik uçuş Çanta (EFB) uygulamaları ile neden daha ileriye bakıyor. Çok yakında, havayolları uygulama paketi "Airbus ile FlySmart" ile PC işletim sistemleri çalışan mevcut EFB teknoloji bir alternatif olacaktır. Uygulamalar ekipleri performansını hesaplamak ve sağlayacak kılavuzları danışın birkaç yüz yazdırılan sayfaları çevresinde sepeti gerek kalmadan. Tabii ki, App Store yazılımı dedi erişmek için, size gerekli indirme izinleri almak için bir müşteri olması gerekir.


Ouya oyun konsolu Kickstarter tarihinde 2.000.000 $ tutarsa, o ne yapacağını bilmiyor

Ouya oyun konsolu Kickstarter tarihinde 2.000.000 $ tutarsa, o ne yapacağını bilmiyor
Öncelikle ayrıntılı zaman Ouya dün 99 $ Android tabanlı oyun konsolu, bunu Kickstarter at üzerinde sıcak bir özellik haline gelecek bir his vardı. Ama yine de, biz bu beklenen bir yolu yoktur: Projenin sadece bir rekor kırarak içindeki ilk 950.000 $ hedefi geçmişte hızlandırdı olan, ilk gün 2 milyon dolarlık yükseltti 12 saat . Şimdi, destekçilerine bir e-posta, bu proje "streç gol" hakkında geri bildirim istedi - hatta daha fazla nakit yapar ve loftier emelleri üzerine dikti mümkün olup olmadığını, diğer bir deyişle, ne yapmalıyım. Eğer bir destekçisi değilsen sen ise potansiyel bir destekçisi daha sonra kaynak bağlantısını kontrol, e-posta kontrol ve geleneksel bir VC iseniz o zaman ağlamak.

WSJ Amazon akıllı telefon söylentileri üzerine çanlar, 4 diyor - 5 inçlik cihaz için test olduğunu

Amazon smartphone olasılığını herhangi güçlendiğini ya da Wall Street Journal sadece kağıt parçaları tedarikçi böyle bir cihaz yapmak kadar dişli söylüyor, çok kaynaklarına sahip kanıtlamak istiyor olsun. Bir telefon test, her zaman bilgilendirici adı açıklanmayan kaynaklara göre devam etmektedir, ve seri üretime bu yıl sonunda veya gelecek yılın başlarında başlayabilir. Orada yazılım gibi ne olabilir veya cihazın nasıl satılabileceği hiç âyetlerini hala, ama raporda genişliyor Geçen hafta Bloomberg ilk âyetlerini 4 arasında etmek mümkün boyutu aşağı daraltarak - ve 5-inç. Söylentiler doğruysa tabii, o zaman muhtemelen göreceksiniz yeni Kindle Yangın belki biz bir Amazon telefon neye benzeyeceğini daha iyi bir fikir olacak o zaman boyunca getirmek için herhangi bir güncelleme yazılımı varsa, ilk yine sokaklara .

Magellan Explorist 510 Deniz Edition Korsan Günü gibi Talk için zaman içinde, denizciler üzerine dikiyor

Yeni Magellan Explorist 510 Marine Edition'da denizciler üzerine dikiyor

Rağmen Magellan navigasyon cihazlarının çeşitli öncelikle kara insanları tarafından kullanılan, taşınabilir GPS birimleri MiTAC Digital Corporation hattı için orijinal Portekizce adaşı su üzerinde gezinerek kendi üne unutulmamalıdır. Bunun gibi, denizciler için yeni Magellan Explorist 510 Deniz Edition sürümü oldukça uydurma olduğu kabul edilebilir. Bırakmadan gelen Taze yedi yeni Roadmate GPS üniteleri, kendi Magellan'in son eklenen Kaşif hattı özel Navionics çizelgeleri ve yukarı deniz iki mil ABD kıyı suları için veri sahiptir. Ayrıca iç sularda bilgi var - 12.000 göller için yüksek çözünürlüklü içerik dahil. Su geçirmez Navigasyon cihazı için diğer özellikleri arasında dahili kamera ve doğrudan güneş ışığı altında okunabilir 3 inçlik renkli dokunmatik ekran yer alıyor. Kaşif 510 Deniz Edition sürümü 479,99 $ tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile, MagellanGPS.com ve yetkili satıcıları Ağustos olman için ısrar edilir. 

50 $ 8 Ağustos gelen T-Mobile myTouch ve myTouch Q, biz eller devam

T-Mobile myTouch ve myTouch Q resmen açıkladı, biz Handson gitmek
T-Mobile'ın myTouch ardından geçmiş yıllarda HTC ve LG tarafından yapılan izinden, bu sefer Huawei ve şanslı üreticisi - bir barut ve Kızaklı QWERTY, hassas olması - serisi cihazlar, yeni bir çift ile geri döndü. Tabii ki, biz bu orta yakışıklı sonsuz geçmesi gördüm dikkate alınarak, bu kadar bir şok sahip olduğunu söyleyemeyiz söylentiler mermi , FCC sertifikasını ve hatta bizim çok kendi elleri-ons Huawei HQ (cihazlar nerede ziyaret ederken ) Ascend G312 ve G312 QWERTY gibi daha resmen bilinir. Ama nihai üretim hattı için nihayet hazır ve 50 $ posta-içinde indirim sonrası 50 $ 8 Ağustos hazır olacaktır. MyTouch Q siyah beyaz sunulacak ise myTouch, siyah ve koyu kırmızı gelecek.
Peki özellikleri ne tür biz myTouch ve myTouch Q (veya güçlü kişisel tercihinize bağlı olarak, sevmemek) keyfini bekleyebilirsiniz? Birçok potansiyel alıcılar için büyük bir hayal kırıklığı olacak, yeni başlayanlar için, özel bir özelleştirilmiş UI Android 2.3 çalışıyor. Ayrıca, her iki cihaz, 1500 mAh batarya, dahili depolama, 4GB microSD genişleme, 720p video çekebilme yeteneğine 5MP arka kamera, 0.3MP ön bakan cam, HSPA + bağlantı ve belirsiz bir 1.4GHz CPU (4 inçlik WVGA ekran sunacak ama biz onu) 1GB RAM eşlik tek çekirdekli MSM8255T olması gerektiğini daha önce bildirdi. Bizim galeri ve eller-video çıkışı kontrol ve ardından ilk izlenimler duymak aradan sonra okumaya devam etmek için aşağıdaki gidin.

Myanmar, ekonomik hücresel yabancı Telco'ların için kapıları açmak için internet servis planlıyor

Myanmar, ekonomik hücresel yabancı Telco'ların için kapıları açmak için internet servis planlıyor
Iri fiyat etiketleri tam olarak yapılmış değil cep telefonları nakit sıkıntısı çeken Myanmar her yerde. AFP'ye göre, ülkenin 60 milyon nüfusunun yaklaşık yüzde 96 bir cep telefonu sahibi olmayan, ama yakında değişiyor olabilir. Myanmar Posta ve Telekomünikasyon Bakanı, tein Tun, tarafından açıklanan yeni bir reform planı nihayet verebilir bir strateji ortaya koyan millet bir çatlak dedi uygun fiyatlı cep telefonu ve internet hizmetleri. Eğer başarılı olursa, girişimi uluslararası bir ihale süreci başlayacaktır Telco'ların şirketlerin devlet telefon sağlayıcı ve ISS Yatanarpon Teleport ile ortak sağlayan, ülkede mağaza kurmak için. Orada ortaklıklar birleşme olabileceği durumlarda bir kelime yok, ama burada 200 $ olduğunu umarak var SIM kart Myanmar kayıt ücretleri yakında geçmişte bir şey haline. Aşağıdaki kaynak linkten tüm ayrıntılar.
[Resim kredi: Shutterstock]

AT & T, Samsung Galaxy Not Dondurma Sandviç ve Premium Suite uygulamaları süpürür

AT & T, Samsung Galaxy Not Dondurma Sandviç ve Premium Suite uygulamaları süpürür
Işte burada, beklendiği olurdu gibi : Android 4.0 ve Samsung Premium Suite uygulamalar için artık kullanılabilir Galaxy Not AT & T ile ilgili Güncelleştirme kullanılabilir hale verilmeyecek olsa da over-the-air, hem PC hem de Mac kullanıcıları indirebilir ve Samsung Kies içinde en son işletim sistemi yükleyebilirsiniz. Premium Suite içinde S Kalem geliştirilmiş uygulamalar için olduğu gibi, S-Not yeni bir sürümünü bulacaksınız bir S-Memo widget ile birlikte Wolphram Alpha ile spor entegrasyonu, bu Evernote ve Google Drive hem de eşitler. Son olarak, My Story uygulaması bir kullanıcı mektup yazmak için izin Samsung Apps içinde eklenti indir, oluşturmak kartları ve multimedya albümü olarak kullanılabilir. Tam kurulum yönergeleri için, sadece aşağıdaki kaynak link kadar vurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder