Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi


Samsung S Sağlık hizmetleri başlattı: Monitör kilo, kan şekeri ve tüm grafikler

Samsung, kan şekeri S Sağlık hizmetleri Monitörler ağırlığı başlattı ve tüm grafikler
Samsung, geçen S Sağlık sırasında geçerken uygulaması büyük açıklanması benzer S-suffixed uygulamaları ve aynı zamanda açıklandı olduğu hizmetlerin bolluğu tahminen nedeniyle - Galaxy S III. Hizmeti, artık görünüşe sunarız ne daha fazla bilgi yanında, Samsung'un vatan başlattı. Bu metrik ölçüm çizelgeleri bir sal gibi kalp hızı monitörü ve bağlantı dostu terazi gibi sağlık cihazlara Bluetooth ve USB üzerinden bağlanmak için yeteneğini de içerir. App kaydedebilir ve hatta grafik sağlık inişler ve çıkışlar, yemek ve tam olarak ölçmek ne "düzenleyen" yardımcı olmayı amaçlayan olacak siz egzersiz ne kadar . Şimdi Samsung App hub başlatmak ve ABD ve beş yolunda yapacak etmek-teyit edilmesi Avrupa ülkeleri yakında. Samsung sağ aradan sonra bir Google-tercüme açıklamasında "sıcak duygusal deneyim" açıklayayım.
Güncelleme: Biz sadece uyumlu sağlık cihazların bir başlangıç ​​listesi ile birlikte uygulaması artık Birleşik Krallık'ta yaşayan olduğunu ekliyor, İngilizce sürümünü aldık. 

Sony 380.000.000 $ için Gaikai bulut oyun hizmeti satın

Sony 380.000.000 $ için Gaikai bulut oyun hizmeti satın
Cloud-tabanlı oyun servisi Gaikai yakın zamanda adım bahar bol oldu, ve şimdi nedenini biliyorum: bu nakit oldukça önemli toplamı için kendini satmak için bir anlaşma meşgul oldu. Kendileri bir pazarlık var gibi 380.000.000 $ anlaşması biraz geçen hafta bazı söylentiler onun hakkında bandied $ 500 milyon altında olduğunu, bu yüzden belki de SCE execs hissediyorum.
SCE patronu Andrew House yaptığı şirketin "oyun platformu bilgi" ile Gaikai Kullanıcı "mühendislik yetenek" sendika yol açacağını söz verdi "emsalsiz bulut eğlence deneyimleri." Onun parçası için, Gaikai CEO'su David Perry diye Sony yardım etmek "onur" olduğunu söyledi "onların ekosistem büyür." Bunların hiçbiri Japon devi, yeni satın alma veya nasıl potansiyel Vereceğimiz ile ne yapacağını tam olarak ne kadar ışık tutuyor (hayali?) Gibi TV rakiplerine doğrudan bir hizmet tedariki beceriksizlik Samsung ve LG . 

Apple, iPad ticari anlaşmazlık 60.000.000 $ ödüyor Proview ile barış yapar

Apple, iPad ticari anlaşmazlık 60.000.000 $ ödüyor Proview ile barış yapar
Bu yılın başlarında, iPads edildi raflardan uçan Çin - ancak için beklenen nedenleri . Slates Shenzhen Proview Teknoloji, iPad marka üzerinde hak iddia etmişti yerel bir firmaya verilmiş bir emir sonrasında mağazalar kaldırıldı ediliyordu. Tedbir sonra olacağını tepkiyle anlaşmazlık raged ise tablet satışları sürdürme, bir Shanghai mahkeme tarafından. Bugün, Apple ve Proview kalanına Proview kasasına dolar 60 milyon ve madde koyarak, bir çözüm için geldim.
Hissediyorum kaybetti? Size yetişmek edelim. Way geri yüzyılın başında, Proview en Tayvan şube onun için "iPad" marka tescil Kişisel İnternet Erişim Cihazı Apple'ın kendi farklı değildi bir all-in-one PC - iMac . Daha sonra Apple, muhtemelen Shenzhen Proview Teknoloji iddiası yer Tayvan şube, gelen adının dünya çapında hakları satın alacağını - Çin yardımcısı bakanı Sanayi ve Ticaret için Devlet İdaresi (SAIC) buna rağmen daha sonra ilan Proview markanın gerçek sahibi . Bugün hızlı ileri ve iki firma nihayet alışma.
New York Times'a göre, Proview başlangıçta kadar 400.000.000 $ olarak sığındığı, ancak borçlarını ödemek için daha az bir miktar için yerleşmek için kabul etti. Her iki şekilde de, Apple, Guangdong Yüksek Halk Mahkemesi göre, zaten toplamı aktardığınız için arkalarında anlaşmazlık koymak için görünüşte istekli görünüyor.

IBM Laboratuarlarında mobil uygulaması prototip ile artırılmış gerçeklik alışveriş geleceği daldığında

IBM Laboratuarlarında mobil uygulaması prototip ile artırılmış gerçeklik alışveriş geleceği daldığında
Eğer getiren aynı şirketten ThinkPad bir mobil alışveriş uygulaması: ve Model M, bugün IBM olarak bilinen bir klavye tankı son tüketici gelişim sergiliyor. Bu sesler gibi garip gibi, bir sır değil Big Blue bazı oldukça parlak halk istihdam ve şimdi şirketin günlük alışveriş alışkanlıkları ile artar gerçeği birleştirmek için arıyor. Hala sadece bir prototip olsa da, uygulaması tüketicilerin, smartphone kamera ile ürün koridorlarda kaydırmak ve ekranda ek ayrıntıları görüntülemenize olanak sağlar. IBM dediği gibi, alışveriş gibi alerjenler, şeker içeriği ve biyo-bozunur ambalaj gibi bilgi hazinesi ağırlayacak uygulaması, girdi, kendi ihtiyaçları ve tercihleri ​​olabilir. Perakendeciler ile ortaklıklar aracılığıyla, IBM, aynı zamanda devletlerin mağaza daha iyi bireysel tüketicilerin satın alma alışkanlıkları anlamanıza yardımcı olacak uygulama içine promosyon ve sadakat programları entegre umuyor. Yani siz sahipsiniz, alışveriş geleceği olarak IBM tarafından getirildi.

Nasıl Sony'nin Tablet P değiştirmek istiyorsunuz?

Nasıl SONYS Tablet P değiştirmek istiyorsunuz
Sony'nin Tablet P muazzam oldu kumar rahatlıkla bir ceket cebine kaydırın anlamına geliyordu onun kapaklı form faktörüne sahip. Dayanıksız inşa kalitesi, yazılım desteği eksikliği ve oyun seçenekleri eski tarafından yenilgiye edildi: Ne yazık ki, korkunç yürütme muzdarip Xperia Oyna . Ama tabii, bu sadece bizim incelemesi var - bu yüzden günlük sürücü olarak var gibi dışarı ne olmuştur? Satın aldığınız ve bir kullandıysanız, neden aşağıdaki yorum farklı yapardım neler Sony söylemiyorsun?

Prototip Canon EOS-1D C ilk DSLR 4K video bildiriliyor ortaya

Canon EOS1D C İlk 4K video bildiriliyor underwhelms ortaya
Eğer göz şeker tür merak olduysan Canon'un EOS-1D C yeteneğine sahip, şans olabilir. EOSHD at üzerinde mürettebat görünüşte yayımlanmamış, profesyonel kalitede erken bir prototip bazı 4K örnek görüntüleri budaklı olan DSLR . Klibin sahne bölümü eksik de olsa, bize pürüzsüz görünüyor. Böyle bile olsa, EOSHD yorum bir "önceki tüm DSLRs göre görüntü kalitesi için büyük adım" video görüntüleri ile fotoğraf kadar keskin değil iken 1D X (1D C en az varlıklı kardeş) ve "değil neyin doğru yakın 4K gibi görünmelidir. " (Tabii ki, gerçek arayan herkes 4K Sony'nin $ 70k hızlandırma tavsiye edilir F65 CineAlta , bu nedenle sizin için ne ödeme olsun sanırım). Sen aradan sonra, ne yazık ki bir Vimeo dostu 1.920 x 1.080 ölçeklendirilmiştir, dakika süren klip bakabilirsiniz. Sizin zor beğenen göz Ham görüntüleri talep ederse, ancak, neden kaynak link mevcut birkaç saniye kapmak ve Düşüncelerinizi bizimle izin vermeyin? İşte yorumlar için ne, tüm sonra.

Green Inhabitat Haftası: enerji toplama tuvalet, ampul onarım ve kayan, güneş enerjili çare ev LED

Her hafta bizim arkadaşlar Inhabitat recap haftanın en ilginç yeşil gelişmeler ve bizim için temiz teknoloji haberleri - bu Green Week var.

Yeşil TKTKTK DNP Bu Hafta
LED teknolojisi sanatçı olarak bu hafta yaz güneşi daha parlak parlayan Bruce Munro bir - şimdiye kadar yaptığı en büyük aydınlatma tesisatı için planlarını açıkladı LED çiçek binlerce alanında Avustralya'nın Ayers Rock gelecek yıla kadar bahar. En iyisi, tüm kurulum ile güçlendirilmiş olacak güneş enerjisi ! Ayrıca Rice Üniversitesi yeni üzerindeki anahtarı çevirmek gördüm Epiphany Skyspace bir - yeşil çatılı bir ışık parlak mavi gölgelik ile tepesinde oldu pavyonu. Hala ikna değilseniz LED bizim check out - Gelecekte, biz son zamanlarda, ışık göstermek için eminiz iki video üretilen beş profesyonel aydınlatma tasarımcıları ile görüşme , bugünün on sanat devlet LED ampuller ve biz vermek olarak izlemek Inhabitots editörü Julie bir Seguss ampul revizyon onu faturalar kapalı üzerinden 400 $ tıraş eder. Ve geçiş yapmaya hazırsanız, bizim kılavuzu kontrol LED ampuller ile harika görünüyorsun 24 muhteşem yeşil lambalar .
Bu hafta aleminde bazı heyecan verici yeni gelişmeler gördüm yenilenebilir enerji . İlk olarak, Birleşik Krallık'ta bir grup bilim adamı geliştirilen yeni bir enerji hasat cihazı uyluk ve kaval arasındaki ortak bağlanır. Cihaz bir kaç olası uygulamalar isim, güç monitörler ve mobil cihazlar için kullanılabilir. Bu arada, Singapur Nanyang Technological University bilim adamlarının icat ettiği elektrik enerjisine insan atıkları dönüşüyor yeni bir tuvalet yüzde 90 varan yıkama için gerekli su miktarını azaltıyor. Biz de diyoruz, kazan-kazan!

Kavga, fantezi ve gelecekteki: Açık Anahtarlı

Her hafta Ross Rubin katkıda Açık Anahtarlı tüketici teknoloji hakkında bir sütun.

DNP mücadele, fantezi ve geleceği üzerine Anahtarlamalı
Bu Nexus One duyurduğu Yüzey duyuran Microsoft'un motivasyonları Google dan anlamlı farklılık olsa da, Redmond şirketi Google, lisans olanlar ile yarışan bir cihaz piyasaya ayarlanmış bir emsal yararlandı. At Google I / O , tekrar donanım pazarının yaklaşmak Google'ın dönüş, yeni kategoriler ve hedef farklı rakipler içine şirket aldı üç cihaz bu kez oldu. Her ürünün yörüngesini şirketin yönü hakkında ipuçları ortaya çıkarır.


Üretim R8 e-Tron Na ¼ rburgring az tur rekoru kırdı Audi, daha EV palavra hakları kazanır

Üretim R8 etron Nrburgring az tur rekoru kırdı, Audi kazanımlar EV palavra hakları alır
Söylemek yeterlidir, Audi onun için basın yükleri bu geçen hafta toplayan oldu e-Tron araçlar. Son zamanlarda, R18 e-Tron liderliğindeki zafer topuklar üzerinde sıcak 24 saatlik Le Mans , otomobil üretimi için bir dünya rekoruna sahip EVs Almanya'nın at Nürburgring . Bir all-elektrikli R8 üretim modeli kullanarak, sürücüsü Markus Winkelhock 8:09.099 bir tur zamanı ile 12.92-millik çevresinde sıkıştırılmış. Bir karşılaştırma için, yaklaşık yedi dakika ve 57 12 saniye benzinle çalışan üretim otomobili ile en hızlı tur anda Gumpert Apollo Sport tarafından tutulur - bir 700 hp (515 kW) Audi V8 motorunu kullanmaya işte öylesine-olur ki . Audi göre, R8 kullanılan güç ve 820Nm tork ile 280kw dışarı pompalamak iki elektrik motoru özelliğine sahip, bu yıl halka çıkacak ne temelde aynıdır. Yani, sınırlayıcı 155 mph (250 kph) olarak ayarlandığını notları autoblog dedi - Eğer bir tane satın alabilirsiniz zaman 125 mph (200 kph) dışarı Başa ayarlanmış olacak. Tüm detaylar için aradan sonra basın açıklaması kadar vur.
Güncelleme: Biz yanlış maksimum hızları üzerinde kph ile mil kadar karıştırılır. Biz numaraları ayarladım.

Nike + Basketbol ve Eğitim, stat ayakkabı fırlatma izleme, kick off 'Açık Oyun, Dünya' meydan okuma (video)

Nike Basketbol ve Eğitim, stat izleme ayakkabı başlatmak, yarışma ', World On Game' tekmelemek
Nike + spor izleme platformu için yaklaşık edilmiş iken yıl , ayakkabı devi sadece sadece sağ yerleşik teknoloji ile ayakkabı salıverilmesiyle Nike Hyperdunk + (son görüldüğü FCC aracılığıyla skying ilk sırada), uygun ilk basketbol ayakkabısı eğitim ayakkabılar kadınlar için Lunar Hyper egzersiz + ve Lunar TR 1 + erkekler içindir. Tüm özellik olan kullanıcının hareketini izler, yeni Nike + Basınç Sensörü, ama aynı zamanda hafif Flywire inşaat ve Lunarlon yastıklama sadece. Hem kablosuz, oyun sırasında bir eğitim egzersiz parçası olarak bir dunk veya hareket üzerinde yüksekliği etkinliği izleme, kullanıcının telefonu (şu anda sadece, önceden iPhone 4S donanım da 20 $ Nike + Sport adaptöre ihtiyacınız olacak IOS) veya PC'lerde uygulamaları kendi veri aktarabilirsiniz veya matkap.
Peki bir Nike tüm bu verileri ile ne yapacaksın? Yaz için ilk planı tüm Nike + kullanıcılarının çeşitli kategorilerde kişisel iyileri belirlemek için teşvik pro sporcular esinlenerek zorlukların bir dizi "Dünya, On Oyunu" vardır. Eğer hala bu araya geliyor nasıl emin değilseniz, aradan sonra gömülü birkaç demo videolar vardır. Şimdi yapmanız gereken bize varsa bildirin, tüm terli almak için (başka) birini bulmak çalışır ve afiş üstüne bize tutmak - herkes son zamanlarda Dan Cooper görülür ?

Mercedes bildirildi Tesla ile olan elektronların hepsi gidiyor, B-Serisi, E-Cell Plus, EV için hibrid planı notlarına

mercedes-no-hibrit-için-e-hücre-artı-Tesla
Bir Mercedes 'planları B-Serisi E-Cell Plus, hibrid plug-in yön değişikliği için başlı olabilir. Tüm NaCl bir kaşık ile bu al, ama başkası tarafından yapılan bir all-electric motor gibi görünüyor Tesla EV kurulacaktır. EV 'ABD hedef pazar sıfır emisyonlu araçlar için mümkün olan daha yüksek indirimler ve teşvikler - Yeşil notları autoblog olarak, anonim bir sözcüsü bildirildi sistem anahtarı-up ekonomi nedeniyle yapılıyor iddia etti. Hiçbir teknik detayları yeni powertrain verilen, ancak orijinal fikir yedekleyerek bir 67 beygir gücü gaz motoru ile, B-Serisi kompakt bir Volt gibi 138 beygir gücünde elektrikli motor var idi. Stuttgart otomobil etkin bir yüzde beş olduğu için en azından, iki şirket arasındaki işbirliği, mantıklı olur paydaş Tesla içinde. Eğer Merc dokunuşla bir EV için dışarı bekliyordum Yani, ayrıntılar için kaynağa göz atın.

Engadget sor: buna değer KIRFs mısınız?

Engadget KIRF yetmeyecek onu mısınız sor
Size sorular var ve cevaplar için dünya sormak için yeterince cesur iseniz, burada bunu yapmak için çıkış olduğunu biliyorum. Bu haftaki Engadget Ask soruşturma nitelikli bir akıllı telefon istiyor ve bunu elde etmek için karanlık tarafa girişim için hazırlanan Sabin, değil. Kendi bir soruşturma göndermek için arıyorsanız, Engadget [dawt] com [at] sormak bize yazmaktan.
"Biliyorum, ben bir salak gibi ses. Biliyorum, ama ağır maliyet olmadan, tam özellikli bir akıllı telefon istiyorum. Ben kilitsiz bir telefon arıyorsanız ve Android çalıştırmak Çin Global iPhone KIRFs bazı rastladım ediyorum. Ben durumda eğer yazılım iş yapabilir çünkü, ben, ROM'lar yükleme jtags vb binada hiçbir beceriksiz değilim, ama donanım sağlam olup olmadığını bilmek istiyorum. "
An için, çeşitli etik ve yasal quandaries kenara koyarsak, çok iyi bir soru. Teknoloji yollarını bilenler için KIRFs kullanışlı akıllı mısınız? Eğer bu ödeme fiyatı tam bir kalabalığın arasından yararlı performans ve blöf yolunuzu bekleyebilirsiniz böyle bir standart donanım çalışır mı? Grubu ile deneyimlerinizi paylaşın - size daha sonra daha iyi hissedeceksin emin olabilirsiniz.

Microsoft bir şans yakalar: ITC remands Motorola durumda, Xbox 360 soluklaştırır en az bir 2012 yasağı

Microsoft ve Motorola
Uluslararası Ticaret Komisyonu'nun bu karar verdiğinde işler, Nisan ayında oyun için korkunç aradığınız Xbox 360 Motorola'nın patent ihlal ve konsolun ABD'de gelecek şüphe vardı. Ajans mutlaka kararını değiştirmiştir değil, ama sadece Microsoft'un önemli (ve muhtemelen kalıcı) ertelenemez verdi. Komisyon, ilk iktidar verdi İdare Hukuku Yargıç geri Motorola davası tutuklu ettiği hemen hemen yeniden başlatılır saat: Yeni bir iktidar ay gelmeyecek, ve her zamanki inceleme sürecinin bir gecikme daha garanti bile karar Motorola lehine bir kez daha çalışır. Patent elbise watcher Florian Mueller artık, Xbox 360, en azından 2012 yılında yasağın herhangi bir gerçek tehlikesi yok edeceğinden emindir. Yeni bir karar düpedüz açık Microsoft olmazsa, yine de Motorola, standartlara dayalı patentleri kullanarak herhangi bir yasaklama girişiminde engellenmiş olabilir zaman, Kasım ayı ortasında bir Microsoft dava duruşması geçmişte herhangi bir iktidar iter. Biz nadiren bu tür bir çoğunluğu ya da toplam ters gördüm ITC bunu temyiz aşamasında ulaşmadan önce patent anlaşmazlığı, ama burada bu kapak olay ayrı bir şans var - ITC Apple'ın başarılı kullanıyor özellikle bir S3 Graphics zafer görevden yargıcın yeni bir şablon olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder