Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi


ASUS Trafo Başbakan TF700T ABD dağıtımı planlanan gün önce, Office Depot da 'stok' göstererek

ASUS Trafo Başbakan TF700T ABD dağıtımı planlanan gün önce, Office Depot da 'stok' göstererek
16 Temmuz? Niçin beklemek? Öncesinde daha önce tam üç gün planlanan ABD çıkış tarihi, ASUS ' Trafo Başbakan TF700T Office Depot gelen hemen şimdi "stok" olarak gösteriyor. Orijinal beri en olanaklar unutun idare ettik olanlar için açıklanması yaklaşık altı ay önce, bu bir iç Android 4.0, Bluetooth 3.0, 802.11b/g/n, 32GB, 10.1-inç (1920 x 1200) ekran ambalaj depolama ve NVIDIA'nın Tegra 3 vites dönüm tutmak. Beklendiği gibi, 499,99 $ tahmini teslimat ile, istediği fiyat ise "nakliye ortakları önümüzdeki hafta tekrar işe almak gibi en kısa zamanda." Oh, ve scalpers - bu müşteri başına sınırı iki var. Sadece bir Heads-up.

Sıfır Motosiklet 'hava şartlarına eksikliği' ile 2012 modelleri hatırlıyor

Sıfır Motosiklet 'hava şartlarına eksikliği' ile 2012 modelleri hatırlıyor
Eğer alsaydık Sıfır Motosiklet onun üzerinde teklif bir bisiklet satın 25.000 bedava milleri için, bir düzeltme-up yakında için bu tekerleklere dönüm olabilir. Göre Asfalt ve Kauçuk , elektrikli motosiklet yapımcısı nedeniyle 2012 adet 254 geri çağırıyor "yetersiz hava şartlarına." Etkilenen modeller Motosiklet yağışlı havalarda sırasında elektrik kesintisi neden olabilecek pil yönetim sistemi içinde bir elektrik kısa açısından risk altındadır. Sıfır hatalı bir motosiklet ile sahiplerine bildirecek ve ücretsiz bisiklet tamir edecektir diyor. Bu şirketin ilk geri çağırma değil - 2009 yılında, o eğilimli oldukları modelleri çekti daha normalden daha çökmesini ve sadece birkaç gün önce Sıfır hatalı bir fren ışık anahtarı 2011 ve 2012 bisikletleri hatırlattı.

Sony'nin en yeni PlayStation 3 yeniden sadece Brezilya'nın Anatel tarafından outed almak mı?

Unutmayın gizemli yeni PS3 versiyonu değil çok uzun zaman önce FCC geçti? Bu liste bir yeniden onaylamak için fotoğraf yoktu rağmen, yeni bir yedekte resimlerden oluşan bir dörtlüsü ile Anatel (aslında FCC Brezilya versiyonu) vurdu. Özellikle, söz konusu FCC ziyaretinden 4K etiketleme ile de örtüşen, modelleri CECH-4011A, CECH-4011B ve CECH-4011C değinir - Eğer Hatırlayacaksınız, geçerli Slim PS3 3K bir model numarası vardır. 250GB ve 500GB türevleri ile birlikte Tecnoblog, şok edici bir depolama-sıkışık 16GB versiyonu için üç model noktasına göre. Bu Anatel belge Sony olarak gözükse de, biz Tecnoblog olduğu gibi fotoğraf yüklemek mümkün olmamıştır söylememeye gafil duyarım. Ve kesinlikle daha az çekici - - apart görünmesini ekstra ince gelen görünüm, açısından sistemi özellikle bir üst yükleme disk sürücü (bu PS3 için bir ilk olacak) sallanan gibi görünüyor. Şimdilik, inanmayarak bu potansiyel sızıntı alarak öneriyorum, ama geri kalanı biz Sony şey resmi duymak eğer biz size haber vereceğiz emin olabilirsiniz.

Giada en i53 mini-PC, tüm kağıt kesim olmadan, kitap boyutunda olan

Giada Kullanıcı i53 miniPC tüm kağıt kesim olmadan, booksized edilir
Biz ", bir breadbox daha küçük" ile gitmiş olurdu ama kitap boyutunda Giada yeni anlatırken, sadece de çalışabilir gibi görünüyor mini-PC . I53 paketleri bir Ivy Bridge Core i5 işlemci, standart (i3 ve ve i7 sürümleri de mevcuttur), 4GB RAM ve alt-bir kilogram, kitaplık hazır form faktörü içine 500GB sabit disk. Sistemi USB 3.0 ve HD video desteği ve renkli bir uzaktan kumanda ile birlikte gelir, böylece bir mesafeden onu boot edebilir. I53 yaklaşık $ 520 için satmak gerekir.

Alt yarış kazanan Simmtronics '81 $ xpad başlangıçlar,

Alt yarış kazanan Simmtronics '81 $ xpad başlangıçlar,
Pazarda bu noktada ucuz tablet dolu. Bazıları oldukça etkileyici , başkalarının yapmak olasıdır gözyaşı sizin saç dışarı. Biz noktası olmayan bir high-end piksel iterek makinesi olma, Simmtronics xpad ikinci kategoride sıkıca düşecek söylemek onun güvenli düşünüyorum ama. Xpad mümkün olduğunca uygun olacak şekilde tasarlanmış bir derece özelleştirilebilir Android barut olduğunu. Hint şirketi sadece AED299 için elinizin avuç Dondurma Sandviç koyar, ya da yaklaşık $ 81 7-inç A8 çalışan makine açıklamadan, bu hafta Dubai'de ürün ötesindeki atkıları aldı. Şirket bile zor çok daha fazla uygun hale hangi yaklaşık 40 $ için fiyatları aşağı itebilir iddia aakash . Alt ırk henüz aşırı, ama Simmtronics yenmek için artık şirket gibi görünüyor değildir.

Ofis Sonraki blog tablolar geleceği hakkında tüm yanan soruları cevaplamak için burada

Ofis Sonraki blog tablolar geleceği hakkında tüm yanan soruları cevaplamak için burada
Microsoft kamuya tüm ürünlerin geliştirilmesi izleme bu gerçekten büyük bir alışkanlık var. Windows 8 iyice Binası içinde dokümante edilmiş Windows 8 blogu ve artık Office Sonraki Ofis at üzerinde parlamaya zamanı olacaktır. Site Ya mermi listeleri dolu bir yer, PJ Hough, olmayacak inç pişmiş olan yeni özellikler de, güncellemeleri tasarım kararları tartışmak ve peeks sunmak için Redmond bir çıkış uzak emekçi mühendisler ve geliştiriciler verecek Ofis Bölümü için program yönetimi Başkan Yardımcısı, kendi seçimleri bilgilendirir verileri ve geri besleme de ortak olacağını yaptığı açılış sonrası söz - sadece ne, ama neden söylüyorum. Şimdi paylaşmak için yeni bir şey var mı? Engadget sayfalarının minutia dolu önce ne yazık ki hayır, ama muhtemelen uzun sürmeyecek Ofis 15'in geliştirme.

HP Envy Sleekbook 6z yorum: AMD iç organları alınmış, ucuz ince ve hafif

DNP HP Envy Sleekbook 6z AMD içi bir almostUltrabook
HP geç olarak Ultrabook sanatçısını dışarı Etleri alma oldu, en son metal kaplı ekleyerek Envy Spectre XT karışımına, ancak şirket aynı zamanda Sleekbook hattı ile pazarın alt ucunda hitap ediyor, geri Mayıs ayında duyurdu. Bir ya da bu nedenle onlar Intel'in Ultrabook kurallarına uymuyorsunuz yani - Karıştırmamak, bu ince ve ışık sistemleri Sleekbooks az pahalı olması dışında, yeni Envy markalı Ultrabooks tam olarak aynı görünüyor. 600 $ olarak başlangıç ​​fiyatı hoş ve düşük tutmanıza yardımcı olan bir spec - Böyle bir dizüstü bilgisayar, Envy Sleekbook 6z, AMD Trinity APU ile Ultrabook kat dışında duruyor.
Yani HP'nin Sleekbooks hendek Intel işlemciler hepsinde değil, arasında ve biz hızla eski seçti AMD ve Intel tabanlı modelini seçme şansları olduğunu söylemek değil. De ve biz sen hayal - Sonuçta, 6z biz test etme şansını yaşadım ilk Trinity güçlü sistemin, bu yüzden nasıl yığınlarının kadar son Ivy Bridge makinalara karşı görmek için doğuştan meraklı idi. Yani herhangi bir fazla uzatmadan, öyle başlayalım.

Nevada yüksek çölde ilk güneş-jeo bitki büyür

Nevada yüksek çölde İlk solargeo bitki büyür
"Amerika'da yalnız Yolu" olarak bilinen ve sonunda Churchill kırsal ilçe kendinizi bulacaksınız Nevada otoyolun bir streç ile US Route 50 üzerinde Sürücü batı. Pony Express rota bir kez tek bacak, sulama daha bir asır kadar önce tarım toplumlarının gelişen içine Churchill'in yüksek çöllerin parçaya dönüştürdü. Hızlı ileri bugün ve Churchill kendisini bir başka ilginç ikilemi ev sahipliği yapan bulur - ilk-ve-kendi türünde yer ve gök hem yenilenebilir kaynaklar hasadı elektrik üreten santral.

Google kutlamak için bir tekerleme yazar, sevkıyat Nexus 7 ön siparişleri başladı

Google kutlamak için bir tekerleme yazar, sevkıyat Nexus 7 preorders başlar
Dr Suess değil ama Google'ın sadece kendi ilk markalı tablet, lansmanı hakkında velvele bir bit yapmak zorunda Nexus 7 . Arama devi bir kaç hafta geri atkılar aldı, ama şimdi ön sipariş nihayet Jelly Bean-ambalaj kayrak için $ 199 (veya 249 $) aşağı plunked olanlara nakliye başladı. Size bir kaç şarj sonunda kredi kartı vurduğunu ve şimdi resmi Google Nexus Twitter hesabı cihazlar kamyon üzerine paketlenmiş edilmiştir onaylamıştır bize uçlu. Yani, Google Çal deposunda erken sipariş vermedi tereddütlü olanlar biri değilseniz, kutluyoruz.

Veho Muvi HD 'NPNG' Edition'ı eylem kamera gösterim (video)

Veho bültenleri Muvi HD 'NPNG' Edition'ı eylem kamera, biz Handson gitmek
Eylem kameralar. Biz onları seviyoruz. Çok yeni bir spor vites satın alma gibi, tek bir sahibi size gerçek benliğini olduğunu bildiğimiz maceracı bir adım daha yakın hissetmenizi sağlar. Biz olsak da aşina olan fazla bir yarışmacı "için gnarly taht orada sıralamasında oda? bir daha için değildi "dedi, Veho bile 'leri bir süre için cep dostu kameralar yapıyor, eylem çeşitliliği , ama bu en son sürümü - Hayır Proof No Glory (aşırı spor Video hub) ile birlikte - yüksek oktanlı pasta kendi dilim oyma yönünde henüz net hareket yapma görür.
Muvi HD ailesinin son üyesi 720p (30 ve 60 fps hem de) artı her zamanki diğer kararlar ile birlikte, saniyede 30 kare tam HD yapacak - 960p, WVGA, vs Tabii ki, o da (fotoğraf yapacağım Bunları sakıncası yoksa tüm geniş açı olmak üzere) ve isterseniz bu hatta sadece ses kayıt edeceğiz. Şimdiye kadar, çok iyi. Gerçekten bize ilgi var olan şey, Veho bir vizör / ekran ve standart olarak bir uzaktan kumanda da dahil olmak üzere harekete kameralar ile bizim en yaygın hata-ayıların ezilmiş iki sahip olmasıydı. Yani, kanıtlamak için kalplerimizi ve zafer umut ile, biz bir bağlanmış ve bir gezintiye götürdü. Gösterimler için mola geçmişte Scoot.

Bob Mansfield: 'uygun tüm Apple ürünlerinin insan sağlığı ve çevre üzerinde geri döndü'

Bob Mansfield 'uygun tüm Apple ürünlerinin insan sağlığı ve çevre üzerinde geri döndü'
Eğer bir kariyer tamamlamayı çalışıyoruz oluyor istemiyorum burada bir şey, Moorea gezmeye planlamak ve genellikle goof off net için son kontroller için beklerken: Bir şey değiştirmek talebiyle çok sayıda insanın. Yani onun Apple çalışanı rozetini çevirmek ve yapacağız önce bir Bob Mansfield sadece hafta ile ilgili ne muhtemelen ... iyi, ne istediği . Şirketin sadece altı gün sonra , ürünlerini yanked EPEAT yeşil kayıt dışında, uygun tüm Apple ürünleri geri döndü. Neden? Eh, çok şehir, kurum ve kuruluşları (San Francisco, size kötü kötü bakarak konum) listede bulunmayan ürünleri satın olmayacak, ve Bob (bir aradan sonra tam gömülü), kaldırılması bir mektuba göre "Bir hataydı."
O da "Apple, bizim sektörün en çevreye duyarlı ürünler yapar" ve bu sektörde başka hiçbir şirketin tüm ürün söyleyebiliriz belirtiyor "sıkı ENERGY STAR 5.2 hükümeti standart aşıyor." İlginçtir, o da EPEAT ile Apple'ın ilişkisi bildiren "Bu deneyimin bir sonucu olarak daha güçlü hale geldi," emin hangi başlamak için aşağı gitti ne bir mucize yapar. Şimdi, Bob -.. Emeklilik yok e-postalar odaklanın.

Google, Android için My Tracks 2.0 sunar istatistikleri Google Earth ve agregasyonu çalma içerir

Google Earth ve istatistik agregasyonunda oynatılmasını içerir, My Tracks Android için 20 sunar
Google'ın hayranları oldum çoktan My Tracks app - belki de tek sorun Android münhasırlık ise, en azından Windows Phone, iOS veya BlackBerry kullananlar için. Tabii ki, Columbia GPSPal aynı görevlerin bazıları başarır, ama hatta benim Tracks 2.0 belirlenen özelliği ile rekabet etmek için büyük bir elden geçirme gerekiyor. Oyun Deposu hiçbir ücret için artık kullanılabilir, yeni rota izci Android için Google Earth üzerinde turlar, ishal vb oynatmak için yeteneği ekler. Ayrıca, şimdi agrega performans eğilimleri göstermek için zaman içinde istatistik ve biz kullanıcı arayüzü olduğunu söyledi konum "basit ve hızlı." Önce inşa Kullanıcı grafik sistemi üzerinde bu kadar istekli olmayanlar da olduğu söyleniyor yeni çıkmış çizelgeleri / istatistik tabloları, kazmaya "okumak daha kolay." Yani, Crystal Lake çalıştırmak gece yarısı hakkında nasıl?

Lenovo IdeaPad U310 incelemesi: kitleler için makul fiyatlı bir Ultrabook

Sıska, Intel ve OEM ortaklarına yardımcı olmak için tasarlanmış nispeten pahalı şeyler genel dizüstü satın alma halk üzerinde iyi bir izlenim bırakmak: Orada bir süre için, Ultrabooks bir yürüyüş halo ürünlerin neredeyse tamamen oluşturdu. Ama ile 110-plus modelleri boru hattı, hepsi pahalı, doğru olamaz? Artık, Ultrabooks biraz daha az homojen bakmaya başladığını fark etmişsinizdir: büyük olanlar, daha ağır olanlar, optik sürücüler bazı ayrık grafik ile bazı olmuştur.
Sonraki kadar: ucuz olanları. Sadece back-to-okul alışveriş sezonu için zamanında, biz onları pek çok geleneksel iplik sabit diskler ve biraz daha ağır çerçevelerle daha makul Ultrabooks dalgası görüyoruz. Bunlardan biri olan Lenovo IdeaPad U310 , Core i5 getiren bir makine, 799 $ için 4GB RAM ve melez depolama. Oh, ve tasarımı hoş andıran IdeaPad U300s , biz geçen yıl gözden yüksek uç Ultrabook. Hiç şüphe yok ki, o zaman,-artı 1.000 dizüstü dolar harcamayı göze alamaz insanlar için cazip bir seçenek olacak. Ama buna değer mi? Bulmak edelim.

Sprint Kansas LTE üzerindeki anahtarı çevirir, sizin Galaxy S III sadece bir sürü daha var

Sprint Kansas LTE üzerindeki anahtarı çevirir, sizin Galaxy S III sadece bir sürü daha var
Birkaç hafta geriye, Sprint onun taze söylemişti Long Term Evolution dalgaları toplam isabet olacağını 15 Temmuz beş pazarlar , ama şanslı bir kent beklenenden daha önce bir wee bit değişiklikler vuruşu görmekte olduğu gibi görünüyor. S4GRU göre, site tüm iddia, sizin gibi millet sonsuz ipuçları ile vurulmuş Şimdi Network diğerleri de St Joseph, Manhattan ve Missouri gibi yerlerde artırır hız fark edilirken LTE sinyal, şimdi Kansas yaşamaktadır. Nasıl hakkında olsa? Parlak yeni LTE uyumlu döşeme (read: Is Galaxy S III veya EVO 4G LTE ) şimdi "gerçek 4G" tedavi alıyorum? Bize aşağıdaki yorum olarak bildirmekten çekinmeyin.

Bir Optimus 4X HD CyanogenMod geliştiriciler tokat Jelly Bean, alay CM10 (video)

CyanogenMod geliştiriciler Optimus 4X HD tokat Jelly Bean, CM10 didiklemek
Bu uzun sürmedi. CyanogenMod arkasındaki erkek bir vaat hızlı dönüş onun yakındaki Jellybean tabanlı güncelleme için ve zaten çalışılabilir CM10 ROM'lar alay edilir. CyanogenMod Kullanıcı Ricardo Cerqueira ilan, erken CM10 kendi YouTube sayfası oluşturmak bir video attı "yaşasın!" Erken bir yapı üzerinde çalışan LG Optimus 4X HD ve ekran kilidini açmak ve kaydetmek ve bir video oynatırken geçiyor. Yapı halen Google ile bazı sorun yaşıyor yenilenen arama entegrasyonu , ama dikkate Android 4.1 'in kaynak kodu yayınlandı birkaç gün önce , hızlı bir gelişme umut verici. Aradan sonra kendiniz için Cercuiera en hızlı tanıtımımızı inceleyin.

LG Optimus Vu incelemesi: Galaxy Not almak için bir 5-inç, kalem özellikli telefon

DNP LG Optimus Vu incelemesi
Sanayi taklit, tüm sonra, başarılı bir ürün içten işareti - teknoloji şirketleri lideri takip oyunun hiçbir yabancıyız. Durumunda Galaxy Not Samsung'un phablet harikası yurt dışında ve hatta burada ABD piyasalarında bazı beklenmedik popülerlik zevk olmuştur. Ama bu kez-niş kategorinin şirketin sahipliği hakkında kalemi-toting öncülük kopyac bir dalgalanma, itiraz edilecek olan LG Optimus Vu (866 $ kilidi). Bu demeden gitmek gerekir: onun başarılı rakibi ile eşit fatura atmak hatta iddia etmek istiyorsa bu 5-inç değil-bir-smartphone değil,-henüz-bir-tablet Önümüzde dik bir tırmanış vardır.
Tabii ki, Vu henüz, şu anda Android Gingerbread çalıştıran bir Kore-sadece mesele var her cephede bir saldırı başlatıyor değildir. Bir 1,024 x 768 HD-IPS LCD ekran, çift çekirdekli 1.5GHz Snapdragon işlemci: yarışma, olsa (. Bir LTE radyo ile biraz kendini kurtarır), düello iç yapıları Vu olağandışı karışımı verilen bir tane bile değil olmayan, genişletilebilir depolama, bir geniş 2,080 mAh pil ve bir bölgeye özgü T-DMB TV alıcısı 32GB. Ama bu kategorinin kralı tahttan, ya da en azından geçerli bir alternatif sunmak için yeterli olabilir mi? Bu dikdörtgen ceviz ve pazarlama gürültü harmanlaması olarak aradan sonra bize katılın.

GameTanium Android mobil oyun abonelik uygulaması dışında Verizon rulolar

GameTanium Android mobil oyun abonelik uygulaması dışında Verizon rulolar
Mobil oyun seviyorum, ama bir başlığı dolar bir çift harcama ile gelir taahhüt nefret? GameTanium 6 $ bir ay boyunca "sınırsız oyun" sunan, mobil oyun modeli tüm kalıcılığını dışarı alır. Hizmet Verizon abonelerinin 100'den fazla akıllı telefon ve Meyve Ninja ve Doodle Tanrı gibi sık kullanılanlar dahil 50 tablet oyunlar, erişim sağlar. Bu gibi isimlerle de dahil olmak üzere 30'dan fazla cep telefonu ve iki tablet kullanılabilir Droid Incredible 4G LTE ve Droid Razr . Verizon da başlamak için üç günlük deneme kadar sunuyor.

Distro Sayı 48 Nexus S, Levar Burton ve daha geldi

Distro Sayı 48 Nexus S, Levar Burton ve daha geldi
Geçen haftaki hot dog ve ev yapımı dondurma comas kurtarmak için kısa bir soluklanma sonra, bizim tablet mag geri faaliyet halindedir. Sırayla tekrar bizim e-yayın işleri Başlarken, Brian Isıtıcı Rainbow, yeni iPad uygulaması ve Star Trek araç gereç Reading hakkında sohbet etmek Levar Burton ile oturur. Engadget HQ tarafından Alexis Santos damla çoğumuz için çocukluk nostaljiden başka bir bit vurmak NASA'nın operasyon fazla üç yıl sonra bir tur başlatma Kontrol Merkezi (LCC). Gözden cephesinde, biz kolları sıvayıp hem de koymak Nexus S , bazı derinlemesine izlenimlerini sunarken atlatmak ve Samsung 9 Serisi. "Eyes On" en son gadget gezileri ve "Hands-On", I / O katılımcılara sunulan Google ganimet bir göz alır Gaikai Kullanıcı kurucusu Q & A PowerPoint tanrılar onun güven itiraf Bunun için bizim söylediklerimizi dikkate almayın. Izleyin indirme linkleri birkaç tıklama ile e-dergisi kopyanızı Yakalayın.
Distro Sayı 48 PDF
ITunes App Store Distro
Google Çal Store Distro
Distro APK (sideloading için)
Facebook Distro gibi
Twitter Distro izleyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder