Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Toyota ücretsiz Entune yükseltme gönderir, üç uygulamalar ve ses kontrolü ekler

Toyota ücretsiz Entune yükseltme gönderir, üç uygulama ve ses kontrolü ekler
Bir Got Toyota ile Entune ? Sonra posta kutusuna bir göz atın. Biz ücretsiz yükseltme müşterilere gönderilecek başladığını kelime alıyoruz. : Yenileme biz ilk olarak geçen yıl Ocak ayında tekrar duyunca apps bazı ekler iHeartRadio , MovieTickets.com ve OpenTable. Yanı sıra daha radyo, kitap sinema bileti ve restoran masaları tadını alabilmek olarak, yeni bir ses tanıma güncelleme yolda gözlerini tutarken daha yapmak anlamına gelir. Toyota emin için, parçalanması için daha fazla kapsama alanı bağlantısını kadar dokunun bilmek istiyorsanız bunu, en modelleri yükseltme olacağım diyor.



Engadget sor: En alt 310 $ enerji tasarruflu HTPC karavan için?

Engadget sor: En alt 310 $ enerji tasarruflu HTPC karavan için?
Size sorular var ve cevaplar için dünya sormak için yeterince cesur iseniz, burada bunu yapmak için çıkış olduğunu biliyorum. Bu haftaki Engadget Ask soruşturma bize geliyor onun retro, karavan için bir hiper-verimli medya manşet arıyor Martin, gelen var. Kendi bir soruşturma göndermek için arıyorsanız, Engadget [dawt] com [at] sormak bize yazmaktan.
"Eşim ve ben olacak küçük bir 70'ler kervan yenileyen ve filmler ve TV şovları bizim kütüphane izlemek için bir güç tasarruflu medya merkezi / PC tamamen istiyoruz. Biz Avustralya olduğumuzdan, Ahududu Pi gibi kiti elde tutmanın zor, hatta kadar $ 300 TL (yaklaşık $ 310 USD), verimli eşit güç olan bir şeyi arıyoruz. Cheers! ""
İşte bu haftaki sorun, Engadgeteers var - bunun için kadar hissediyorsunuz? Bizim güney yarımkürede arkadaş bir retro-karavan pilleri tahliye etmeyeceğini 310 $ altında bir güç etkili HTPC bulmanıza yardımcı olabilir? Biz bu insanları bir rockin 'medya-akar cennete geçici ev açmak yardımcı olabilir misiniz? Paylaşmak için bazı uzmanlık var eğer yorumlar bizi vurdu.

Foxconn fansız nano bilgisayarlar, fiyatlı tarihli ve tweaked olsun

Foxconn fansız nano bilgisayarlar, fiyatlı tarihli ve tweaked olsun
Bu Foxconn yerleşik nano bilgisayarlar hatırla yüzüne Mayıs ayında geri? Dev üreticinin son zamanlarda bir Rus dilinde basın açıklaması birkaç beklenmedik tweaks detaylandırma, onları resmi yaptı. Şimdi bir zarif siyah kaplama süslen, nettop aynı I / O, ancak DVI resmi basın açıklamasında bir söz olmamasına rağmen karışımı içine atılmış olabileceğini FanlessTech ipuçları tek bir görüntü nezaket destekli olacak. AT-5250 modeli yürüyüş olmayacak Cedar Trail başta planlandığı gibi bir Atom D2700 ile - bunun yerine, gözünü bir 1.86 GHz D2550 ayarlanır. Diğer yandan, AT-5600 beklenen AMD E450 APU yanında Radeon HD 6320 paketi olacak. Kendi varsayılan 200 $ altı fiyat etiketi aşarak, onlar bu Eylül başlattığınızda, sırasıyla, $ 260 ve $ 280 yukarı çalmaya ayarlamak konum. Tercüme basın açıklaması için mola geçmişte Yolculuk.

PSA: Galaxy Nexus HSPA + pikaplar satışı tekrar Google Çal mağazasında (güncelleme: '1 -2 hafta içinde şimdi nakliye ')

Google Oyun mağaza tekrar satışa PSA Galaxy Nexus HSPA kadar, '23 hafta içinde gemi '
Ve sadece bu gibi geri döndü. Bir dünün ardından geçici konaklama ve yasağı ve biraz daha erken - Hakim Koh, yakında-to-be Jelly Bean yüklü cihaz Oyun mağazasında satışa yine Google tarafından HSPA + Galaxy Nexus üzerine bekleniyor . Hatırlayacak olursanız, Android 4.1 görünüşte 12 Temmuz konuda bir yanıt verecek kadar sahip Apple tarafından anlaşmazlık içinde büyümüş sorunları azaltır, Google'ın notları. Siparişler yılında piyasaya çıkması planlanıyor "iki üç hafta," (aşağıda güncelleme bakınız) bu yüzden size taze ve damak tadınızı son Android şeker düzeltme elde etmek amacıyla lezzetli iken bir hızlı kapmak öneririm.
Güncelleme: Peki hızlı olduğunu söyledi. Sadece birkaç saat satış için gittikten sonra, nakliye tahmini'' iki üç hafta düşürülmüştür'''' bir iki hafta için.'' Bu, neredeyse tadını böylece yakındır.


Çelik taburunda Engadget amblemi: Heavy Armor kontrol edilemeyen VT'ler daha şık hale getirir

Engadget amblemi Çelik Tabur Heavy Armor görünür, sizin VT sadece techier var
Çelik Tabur serisi hayranları severek gezegendeki en sert oyun gibi hissetme, bir süre için, onların arkadaşları için de masif, 40 tuşlu kumanda kapalı gösteren ve hatırlayacaktır. O günler ne yazık ki sahip olduğu muhteşem denetleyici uyumlu değil gitti, Xbox 360 , ama tabii bu gün denetleyicisi Çelik Tabur:. Heavy Armor serisinin en son, Kinect destekli giriş ve siz olacağınız etrafımıza bakarsak Yukarıda, çok kendi Engadget logosu size tüm Dikey Tank üzerinde sıva olabilir bulmak. Bu oyun ile sınırlı bir süre yaşadım, biz Joystiq at üzerinde dostlarımızın duyguları echo zorunda sonuçlandırmak kontrolleri, iyi, en hafif deyimiyle kırık olduğunu. Ama hey, bu logo kazmak!

BitTorrent Tork alfa internet üzerinde dosya tohumları koyar, masaüstü uygulamalar bayat görünmesini sağlar

BitTorrent Tork alfa internet üzerinde dosya tohumları koyar, masaüstü uygulamalar bayat görünmesini sağlar
Neredeyse hiç aksatmadan, BitTorrent siteleri de masaüstünde olsun, özel bir istemci yoluyla yaymak zorunda kalmışlardır veya bir router . Neyse ki, BitTorrent Tork sadece kendi yazılım zincirlerinden eş indirme hizmeti özgürleştirmek için alfa şeklinde geldi. Şimdi gereken, bir JavaScript uygulaması ayrıştırabilirsiniz bir web tarayıcıdır. Yeni rota gitmek her zaman pratik olmamıştır ki paylaşımını sağlamak için bazı özgürlük tanıyor: şirketin Tork Labs hileler arasında sürükle-bırak paylaşımı, geleneksel indirme içine sel dönüşüm ve video streaming için bir sunucu üzerindeki yükün hafifletilmesi vardır . Alfa aşamasında onu ilgi odağı için hazır kala süre ile Tork bırakır, ancak denemecileri bugün dağıtık dosya paylaşımı ile tinkering başlatmak için kaynak link vurabilir.

Apple EPEAT yeşil tescil çeker, federal kurumlar bilgisayarları satmak mümkün olmayabilir

elma-çeker-out-of-EPEAT-yeşil-kayıt
Apple eski MacBook Pro ve MacBook Air modelleri dahil EPEAT çevre derecelendirme sistemi, gelen tüm dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar geri çekti. IFixit göre, kim son zamanlarda parçaladı bir MacBook Pro ve retina ekran olasılıkla daha küçük ve hafif dizüstü bilgisayarlar ve daha uzun pil ömrü lehine bir tasarım yönü ile ilgili oldu. Bunu yapmak durumunda ve diğer parçaların geri dönüşümü imkansız kılmak, alüminyum kabuk tutkal hücreleri onları gerekli - iFixit her yerinde (çok zehirli), pil cesareti dökülmeden pilleri çekin olamazdı. Cupertino kararı ile elektronik satın alma yüzde 95 EPEAT standardına uygun olmalıdır yana birçok federal kurumlar, bu ürünleri satın almak mümkün olamayabileceği anlamına geliyor. Bunun üzerine, sertifikasyon gerektiren birçok eğitim kurumları da Mac alımları çıkmak yanı sıra HSBC ve Ford gibi büyük şirketler gerekir. Şu anda, iPhone'lar ve iPad'ler bu sertifikasyon muaf olan, ancak özellikle EPEAT onun uygunluk touting Apple son reklamları dikkate alındığında, şirketin bazı 'yapmak splaining olabilir.
[Resim kredi: iFixit]

Japon bir grup, yollarda güç olabilir araba, 4-inç beton blok ile elektrik iletir

Japon grup, 4inch beton blok ile elektrik ileten yollarda araba güç potansiyeli gösteriyor
Bir yatırım kararı elektrikli araç söz konusu araç sınırsız aralığı sunduğu takdirde haklı çıkarmak için çok daha kolay olurdu. Yani başarılı bir 10 santimetre kalınlığında beton blok ile elektrik iletebilen Toyohashi Üniversitesi araştırma grubu kablosuz güç prototip, arkasındaki konsepti gibi görünüyor. Yokohama, Japonya'da bir gösteri sırasında, ekibin bir ampul (sadece yukarıda teçhizat görebilirsiniz) kadar juiced sonra iki lastikleri, beton bloklar bir çift ile güç 50 ve 60 watt arasında gönderdi. Proje (elektrikli Karayolu üzerinde Elektrikli Araç) EVER denir ve birgün araba yolun hemen altında gelen elektrik sabit bir akış, bir şarj için teşekkürler üzerinden çekmeye gerek kalmadan bir otoyol boyunca hareket tutmak için kullanılabilir. Yani, bugün başardınız ne kadar iki kat daha kalın bulunuyor beton içerisinden yaklaşık 100 kat geçerli maksimum yük pompalamak için bir ihtiyaç, açıklanmayan verimlilik düzeylerini artırmak saymıyorum - EVER bazı tekerleklerini döndürerek almak için önce aşmak için bazı ciddi engeller vardır - ama grup bildirildi böyle bir çözüm, bir gün benzin olmadan A noktasından B noktasına bizi alabilir bize oldukça iyimser yapma görevi kadar olduğunu söyledi. O zamana kadar, muhtemelen isteyeceksiniz bir pit stop veya iki planlamak ayrılmadan önce garaj .

Samsung Galaxy S III patlayan 'dış kaynak' kaynaklandığını bulur kitabı bir 'hata' olduğunu söyledi

Hatırla erimiş Samsung Galaxy S III birkaç hafta önce İrlandalı bir forum yüzüne? Samsung bunu telefonun kendi içinde cihaz, herhangi bir şey değil uygulanmakta olan "dış enerji" bir sonucu olarak meydana karar verdik, bir üçüncü taraf araştırma ile birlikte, ona bakan ve söyledi. Hasar telefon mikrodalga gidiyor görünüşte tutarlıdır. Gönderen dillo2k10 o ıslak var sonra telefonun kurtarmak için bir girişim başkası tarafından bir hata olduğunu belirten Boards.ie bir güncelleme gönderdi. Bağlantılı Samsung Yarın yazılan Birleşik Krallık telefonun kendisi zarar ısı üreten sorumlu olmadığını bulma Yangın İncelemelerden bir rapor vermekte, bu nedenle GSIII sahipleri (ve skinny jeans cepler) rahatlayacaktır gerekir.


Mozilla topluluğuna kendi kaderine terk Thunderbird (etkili) balta veren

Mozilla bildirildi topluluk bırakarak, Thunderbird kendi kaderine etkili balta veren
Mozilla'nın Thunderbird posta istemcisi sadece kendi gibi yıldızlık aynı seviyede zevk değil Firefox kuzeni . Şirketin aktif Thunderbird geliştirme organizasyonu almaya planları onaylamıştır olarak geliştirici, daha çoğu daha bu tutarsızlık duygu olmalıdır. Vardiya resmen Vakfı merkezine enerji sağlayan bir uyarlaması olarak bükülmüş olan Firefox OS ve her zamanki tarayıcı planları , ama Mozilla uygun sadece bir müşteri için hata düzeltmeleri ve güvenlik güncelleştirmelerini ele ne zaman ki en "değil bir öncelik," biz ' d o buz üzerinde Thunderbird koyarak söylüyorlar. Buna göre, TechCrunch gösterisi Mozilla noktada proje ekibi bazı dışarı hareket ayrıntıları sızan; herhangi bir yeni özellik gelecekteki yükseltme programı biraz öngörülemeyen daha fazla olacaktır göstermektedir topluluk, gelmek zorunda olacak. Yazılı duvara yakında nihai stratejinin önce iyice düşündüm için mevcut sahipleri gıda olabilir yani erken Eylül ayında kaynaklanmaktadır.

Google Nexus 7 tablet, ABD ve Kanada'da Staples Temmuz ortasında varış tarihleri ​​alır

Nexus 7, Kuzey Amerika'da Staples midJuly varış tarihleri ​​alır
Bu, 8GB ve 16GB türevleri hem bir sır değil Google'ın Nexus 7 kendi Play mağaza yerleştirilen ön sipariş iki ila üç hafta içinde nakledilmesi için kurulmuştur. Gibi perakendeciler iken gamestop de detaylarıyla ilgili anne kalıyor, Staples 16GB model için onun ABD ve Kanada web sitelerinde gerçek varış tarihleri ​​hızlandırdı. Görünüşe göre, rezerv biri 250 $ düzenlemek Birleşmiş 50 içinde hızlı parmaklar Jelly Bean 10 Temmuz'dan önce yüklenmiş slates, 13. gibi erken gelmesi bekleyebilirsiniz - Staples notları dedi o ilk bu "sınırlı sayıda" stok gemi ayarlanır "Temmuz 12 ve 17 Temmuz arasında." Great White North Zımba sitesine Başlık, tablet 259 Kanada Doları için 23 ve online mağazalarda Ancak, çevrimiçi sipariş gemi olabilir zaman üzerinde hiçbir kelime yoktur raflarda için listelenir. Biz hala bu noktada bazı NaCl ile bu tarihler almanızı tavsiye ediyoruz, ama yakında bir sipariş için ise Ağustos önce senin olacak bahse girmeye olasılıkla güvenlidir.

JBL ekstra-küçük Soundfly BT prize hoparlör FCC tarafından berbat olur

JBL extratiny Soundfly BT prize hoparlör FCC tarafından berbat olur
JBL da bilinir taşınabilir hoparlörler , ama bir FCC dosyalama neredeyse pek farkedilmez hoparlörler yapmak için istekli olduğunu ortaya çıkarmıştır. Soundfly BT günlük temsil edecek Bluetooth hoparlör güç kablosu atlayarak, isteğe bağlı olarak bir doğrudan duvar prizine takmak için çok nadir yeteneği kaydedin. Önceki nesil tonlarında AirPort Express , herkes? Orada diğer alanlarda çok gizem değil, ancak 20W stereo çıkış, bir otel odasında güç bağlantı noktası kapalı asmak kadar küçük bir şey için alışılmadık güçlüdür. Manuel ve canlı fotoğraflar arasında, yaklaşık kalan tek bilmece Soundfly BT resmi çıkış tarihi ve fiyatı vardır.

Furby 2012 için bir yeniden başlatma alır, biz el-go (video)

DNPFurby Handson Video
Erken 21. yüzyıl için güncellemek için tüm çocukluk oyuncakların, Furby no-beyin gibi görünüyor. Sonuçta, elektronik paketlenmiş Amalgamated hayvan yabancılık tüylü top yüzden kendisini ulusal güvenlik için bir tehdit olarak Pentagon tarafından yasak başardı genel şaşırttı. Furby ilk 2000 (ilk üç yıl içinde etkileyici bir 40 milyon adet satmayı yöneten) yılında görevden sonra, Hasbro , Emtro-Tronic Furbies 2005 yılında hattı yenilemek için artan yüz duygular ve ses getirdi oyuncağın büyük versiyonları denendi orijinal çizgi başarısını yakalamayı başarısız tanınması.
Hattına son eklenen ona getirerek, bizim eski tüylü dostum için çok daha önemli güncellemesi işaretler güncel yenilendiğini estetik, yeni iç organ ve Apple'ın iPad için bir iştah ile, akıllı telefonlar ve tablet ile büyüyen bir nesil için. Hasbro bir spor çantası içinde paketlenmiş bir kürklü mavi ordu ile ofisimizden attı biraz, için - dördü aslında - Biz squirming ve ayrıntılı biraz Mogwai esque yaratık bizim eller başardı.yeniden doğmuş Furball bazı izlenimler göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder