Translate

Popüler Yayınlar

26 Temmuz 2012 Perşembe

Hasbro Lazer Tag hands-(video)

Hasbro Lazer Tag Handson Video
NERF düştü, ama oldu Hasbro'nun Lazer Tag sistemi hala biz Şubat ayında bir tadı var aynı harika oyuncak. Fark, şimdi onlar hazır perakende konum vardır. İki paket 1 Ekim planlanan iken iDevice dock ile tam Bireysel patlatıcıları,,, sadece bir hafta içerisinde raflarda olacak. Arkadaşı iOS uygulaması iTunes üzerinden zaten mevcuttur, ancak bir temsilcisi Hasbro hala beta formu (bir güncelleştirmenin bu etiketi kaldırmak ve set-up başlangıç ​​basitleştirecek yolda) olmak olarak tanımlamaktadır. Aynı rep de Engadget bileşik tarafından salıncak ve bize hemen Washington Square Park'ta bir test çalıştırması için çıkardım kendimizi test etmek patlatıcıları bir yığın, vermek için yeterince güzel oldu. Geçmişte bazı gösterimler için mola ve "Lazer" savaş royale bir tat üzerinde Başkanı.




Sıcak tutkal ve başlık pimleri gitti, ama temel tasarım aynı kalır. Biz eylem görmek için henüz vardı birkaç fiziksel özelliklerinden biri cihaz beşiği kendisi oldu. Tabanca içine iPhone Kilitleme tam sezgisel bir işlem değildir, ama bir kez bunu birkaç kez yaptım çok daha kolay olur. Önce o ses jakı veri kablosunu bağlayın, güvenli tutmaya yardımcı olmak için bir cilt halinde telefon ya da iPod kayma gerekir. Sonra biraz kafa karıştırıcı mandalı yerde şeyi kilitler. Yine, hemen belli değil mekanizma nasıl işler kilitleme, ama bir kez bunu anlamaya bunu yapabilmek için de zor değildir ve kesinlikle güvende hissediyor. Oradan app kadar yangın (ve blaster açık olduğundan emin olun) ve sadece bir tek veya çok oyunculu oyun tercih meselesi. Tek oyuncu modunda, patlama uçağı ve bir AR savaşta oda etrafında sinek yabancılar. Tek oyunculu oyunlar aracılığıyla uğraştığınız zaman kilidini ve yükseltme silah, özel saldırılar ve "kesmek", kalkanlar ve sağlık artırmak olduğunu puan kazanır. Biz tek oyuncu modunda bir kaç dakikadan fazla çok zorlayıcı değil, yalan olmaz. Düşman animasyonlar büyük değildir ve biz gereksiz yere zor oyunu bulundu - iki gün içinde ve biz hala ikinci düzey yenemezsin.
DNP Hasbro Lazer Tag Handson
Ok ama işte, tek kişilik bir oyun sadece bir uygulamadır - diğer insanlarla laser tag oynamanın gerçek eğlence için, bir deneme. App takımlarında ya da her erkeğin ya da kadının kendileri için fending bir kaotik yalnız modunda da 24 oyuncuya kadar destekler. Eğer gitmem kez birkaç sürprizimiz var. IPhone içine Stare ve lazer patlamalar rakiplerinizi postu gibi izliyorum, sonra çalıştırın ve kendi silahları ile size üzerinde kilitlemek gibi ördek. Silah size blaring tarafından kişinin merceği altında olduğunu bildiririz "tehlikesi!" Bu,-tabii ki oldukça zor birisinin gizlice yapar. Sen sesini kısın, ama bunu yaparken oyunun dışında yedekleme ve ayarlar menüsünde ses efektleri düşürmek için gerektiren bir sinir bozucu bir deneyim olabilir - her seferinde bir puan. Hatta yoluyla ırk düğmeleri ses kadar tutun ya da aşağı değil, 100 'den yüzde sıfıra almak için ekrana 99 kez dokunun gerekecek.
DNP Hasbro Lazer Tag Handson
Size ana gerekir ki üç düğme vardır. Hangi tetik, açıktır ki, silah patlar; hangi ön tetik açar ve kapatır kalkan ve bir musluk ile silah reloads ön kavrama kolu, ya da basılı tutun eğer silah menüsünü seçin yürütmektedir. Eğer kalkan meşgul zaman ekran maviye döner ve silah size zarar veremez bu da zarar ama edilemez olduğunu belirten, düşük nabız sesi yayar. Eğer zarar almak gibi iOS HUD sol üst köşesinde sanal çatlak ve sağlık metre geliştirecektir azalacaktır. Rakibin zap ve üst patlama animasyon üzerinde bir için tedavi olacağım. Cazibesi burada artırılmış gerçeklik unsuru olsa da, bir iPhone veya iPod touch yoksa dışında sol hissetmek zorunda değilsiniz. Bir smartphone gerek kalmadan silah ve çoğu özelliğini tüm çalışmaları. Ekipleri ve seçmek için tetiği değiştirmek için ön kola basın. Bir büyük sınırlama sadece uygulaması olmadan iki varsayılan sanal silah erişebilirsiniz olduğunu. Iki paket sonbahar kadar beklemek ve 75 $ geri koyacaktır sahip olacaktır Tek patlatıcıları, 40 $ için 1 Ağustos tarihinde raflarda olmalıdır.

 
Android nerds (ebeveynleri bodrumunda çok pratik) onları alırken pozlar çok meşgul Charlies Angels facebook fotoğraf çektiren - bir Apple hayranı olarak ben onlar katlettiler olacağını bilmekten.
 Android Army vs Takım Apple ... Bu tamamen harika maç olacaktır.Sanırım ancak onun Nexus ile benim iPhone ile serin AR özelliklere sahip bir oyuncak almalısınız ona zaman evet ben sadece arkadaşımın yüzündeki göz görebiliyordu.Şimdi bazı Hedef stok olarak, boyuta da web sayfasına göre: http://www.target.com/p/lazer- ...
 Onlar hala tüm oyunlardan bazı şeyleri, ama böylece eklenen iPhone olmadan çalışır. Aslında bunu istiyorum . Arkadaşlarımın bir çift daha bunu alabilir bu yüzden Android cihazlar ile çalıştı diliyorum.iyi ben bunun bir şaka olduğunu biliyordum, ama benim mizah alaka sahip olmayı tercih! belki çok yüksek hedefliyoruz?Bu bir şaka. Açıkçası lazer etiketinde ya 100 yıl civarında olmamıştır.Android ile çalışacak olun. Bazı arkadaşlar ... Android Army vs Takım Apple ile maç tamamen harika olurdu.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder