Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Fujitsu Stilistik Q702 hibrid tablet ve LifeBook T902 Cabrio dizüstü tanıttı

DNP AMBARGO Fujitsu
Geri Computex fuarında geçen ay gördüğümüz onlarca sürgülü olanlar, dokunmatik olanlar, katlanabilir olanlar: Windows 8 hazır ekranda Ultrabooks. İlginç olsa da, iş yerlerine yönelik hemen hemen hiç kimse yoktu - bilirsiniz, Microsoft'un önemli müşteri gruplarından biri. Bugün olsa, Fujitsu değil bir açıklanması olduğunu, ancak iki cihaz kurumsal kalabalığa yönelik: Üslup Q702 dizüstü / tablet hibrid ve LifeBook T902, konvertibl bir dizüstü bilgisayar.
Q702 ile başlayarak, isteğe bağlı bir klavye dock ile çalışıyor ve kalem giriş destekleyen 11.6-inç tablet var. Evet, biz bu noktada çok iyi bildiği bir form faktörü, ama bu en az bir (böylece TPM, Intel Anti-Theft teknolojisi, Computrace destek ve WWAN ve LTE bağlantı built-in gibi işletme dostu özellikleri ile kendini farklılaştırmak için yönetir kadar, AT & T, biliyorum, Verizon ve Sprint) yönetim kurulu olacak. Kaputun altında, Ivy Bridge 4GB RAM işlemcileri (Core i3 ve i5) ve depolama alanı 128 GB'a kadar SSD çalışır. Bir 11.6-inç, Windows tablet bekleyeceğiniz gibi Fujitsu da Gorilla Cam kaplama eklendi ve 400 nit parlaklık için kışkırtmalar rağmen, çözünürlük, 1366 x 768. Kendi başına, 1.88 kiloluk tablet çalışma zamanı 4.5 saat (dock ekstra 5.5 ekler) için derecelendirilmiştir. Ek olarak, hangi konuşan yerleşik bir pil, dok iki adet USB 2.0 / 3.0 port, Ethernet girişi ve VGA ekler.
İlerlemek, LifeBook T902 yerine bu adam bir daha yüksek çözünürlüklü 13-inç Gorilla Glass ekran (1,600 x 900 bu sefer) ve Ivy Bridge işlemciler (Core i5 ve i7 yongaları, hassas olması) tarafından desteklenmektedir. Diye içimden 4.1 kiloluk isteğe bağlı WWAN veya LTE radyo ile birlikte, RAM, 16 GB'a kadar tıkmak bir beden. Ayrıca yedek bir batarya ya da sabit disk, ya da belki de bir optik sürücü eklemek için kullanabileceğiniz modüler bir koyda, ev var. Fujitsu, 11 saate kadar az pil ömrü sırada yer aldı, ama bu devam edebilir ve bu ikinci pil satın varsayarak oluyor. Burada da, sen TPM ve Computrace desteği gibi güvenlik özellikleri bulabilirsiniz, ancak Q702 tabletin aksine bir parmak izi algılayıcısı ve BT-dostu vPro yongaları ekler.
Q702 ve T902 hem de Windows 7 ile gemi, ama Win8 doğal yükseltilebilir olacak. Hem de 1099 $ 'dan başlayan Q702 melez ve 1899 $ ve yukarı gidiş için T902 ile birlikte, üçüncü çeyrekte bir ara gelmesi arayın. Cabrio bir görüntüsü .

Sharp 200.000.000 $ için Dell ve diğerleri ile LCD fiyat sabitleme uyuşmazlığı

keskin yerleşir-ile-dell-için-200-milyon
Gibi görünüyor ne için üzerine öfkeli oldu bir LCD panel fiyat sabitleme tiff zaman enkarne , Sharp o gitmesi için 198.500.000 $ için Dell ve iki isimsiz şirketleri ile yerleşmiştir. LG, Samsung ve Toshiba gibi Japon panel üreticileri de yasal polis kuşatması sanık, ve çok sayıda para cezaları ve yerleşimlerin bir milyar dolar daha fazla toplam zaten AT & T ve ABD Adalet Bakanlığı ve seviyor dışarı ödenmiştir. Bu karar topuklar üzerinde sıcak gelir 87.000.000 $ aksilik Sharp savunma kenarından almış olabilir bir iktidar - Toshiba için mahkemede.

Bing Fonu çevrimiçi hizmetler bir sonraki büyük şey için Microsoft arama yardım şekilleniyor

Bing Fonu çevrimiçi hizmetler bir sonraki büyük şey için Microsoft arama yardım şekilleniyor
Microsoft Online Hizmetler Bölümü (OSD) tam olarak, son zamanlarda en acı son olarak paylaşmak için iyi haber, bir sürü olmamıştır yazma aşağı 6200000000 $ aQuantive satın alma sayesinde, bu yüzden bir sonraki bahis için daha yüksek bir güç dönerek oluyor. Şu anda içerir - Şirket "OSD yenilik dalgası getirebilir" olabilir startups besleyeceği Bing Fonu adında bir melek inkübatör, yaratma gibi görünüyor MSN elbette adCenter ve, Bing. Şirketin BingFund.com yukarıda gösterilen sadece mandalina teaser hosting, Bing Fonu detayları hakkında biraz nazlı kaydedilirken, ZDNet 's Mary Jo Foley bazı kazmaya ortaya çıkarmıştır Rahul Sood bu melek fonun başkanı melek olacak Eğlence ve Cihazlar Bölümü (aka Xbox Division) çekiliş. Kim daha iyi, biz demek, ünlü bir ile yaptığı çikolatalı doğum günü pastası kesilerek açık fikirli Voodoo PC kurucusu fazla MacBook Air ve daha sonra dedi ki : ". PC sektöründe her yönetici bir Apple dizüstü bilgisayar kullanmak gerekir"

Google bir kayıp Nexus 7 satıyor?

Google bir kayıp Nexus 7 satıyor
Andy Rubin zaten Google Nexus 7 donanım kar etmeyi değil bilinmektedir yaptı - Ona göre, bu maliyet satılan ediliyor. Ancak, TechInsights (ve Fudzilla tarafından rapor) tarafından yürütülen bir devrelerde Nexus 7'nin parça başına bildirildi $ civarında 184 kadar ekleyin çünkü bizim 'indirim' gerçek ölçüde, underplayed olabileceğini düşündürmektedir. Hatta paketleme, dağıtım, destek, pazarlama ve bohça parçası olarak geliyor derli toplu $ 25 Google Oyun çeki gibi tüm ek maliyetlere girmeden Yani, sadece bir 8GB model için geçerli istenen fiyat aşağıda $ 15 º. Kimin Google ve ASUS müzakere başardı fiyatlarını biliyor çünkü Şimdi, bu rakamlar, güvenilir olmayabilir, ama yine de daha fazla kanıt (bulunuyor durumda bunu gerekli bu tablet, akıllı satın alma için yapar).

Birleşik Krallık Yargıç Galaxy Tab, iPad gibi 'cool olarak değil', ödüller Samsung tasarım takım kazanacak diyor

Nasıl ki nihai hakaretle yasal ödül için? Birleşik Krallık'ta bir yargıç Samsung için bir kazan teslim fikri mülkiyet anlaşmazlığı Galaxy Tab iPad gibi "iyi olmayan" ve Apple'ın tablet ile karışık bu nedenle olası değil çağırıyor. Dava kazanmak hakareti ekleme, Yargıç Colin Birss Samsung'un slates "Apple tasarımı ile sahip olduğu understated aynı ve çok basit yok" dedi. Galaxy Tab yargıç göre, kendi ince form faktörleri verilen iPad ve cihazların sırtında "detaylar" dan farklıdır. Onun çok-cool-için-elbise iktidar ile Apple'ın mutlu değilse, o da Cupertino itiraz 21 gün verdi.

Nokianın bir kuş sürüsü iddia edilen bir geliştirici app akması: 'Lumia 1001' teorik HP'nin yeni tops

Oynamadı bir geliştirici app Nokia'nın sadece kaçak bir küme mi
Orada bir telefon ekranı daha photoshop kolay bir şey, ama bir Nokiapoweruser okuyucu BKİ ekran görüntüleri olduğunu iddia sızdıran beş (sayı 'em) farklı yaklaşan Nokia akıllı telefonlar. Gösterilen tanınmış modelleri - diğer herhangi bir kanıt olmadan - Nokia 510, Nokia Belle 805 ve Lumias 920, 950 ve 1001 bulunmaktadır. Bunlar üst üste olan zaten gördüm şirket bile dikizlemek yayınladı önce, bize Nokia'nın tüm olası WP8 sanatçısını bir Bizarro dünya görüşü vermek, kaynak aynı tip, Nokia 910. Biz potansiyel özellikleri ve gagalama düzeni hakkında geviş getirmek için seviyorum, ama telefonu tamamen soyut kayrak bahsediyoruz beri, devam edin ve kendi icat ediyorum.
[Resim kredi: Nokiapoweruser]

Çin androidler aynı zamanda (video) eşofman, spor oyun, ancak giymek

Çin androidler giysiler giymek ve pinpon oynuyor, ama aynı zamanda video at
Geçen Pekin Enstitüsü ile görüştüğümüzde botlara ailesi , yeteneklerini (ama güzel) tai chi hamle yavaş uzatıldı. BAD-4 hala eski zarif rutinleri geçiyor, ama şimdi o bir insan yüzü giymiş ve onun yaratıcılarından biri gibi görünmek için spor getiriliyor: dönersek üç yıl sonra, biz onlar güzel birlikte geliyorlar görüyoruz. 140 kiloluk android belirli yendi Japon alternatifler tam çalıştırılan vücut ve birisi iyi bir saç kesme vermeye çalıştığında şaşkınlık ve korku gibi duygular, taklit edebilen bir yüz hem de alarak. Bu arada, kardeşi BAD-5 görünümleriyle rahatsız etmiyor, ancak bunun yerine bir gün rakipleri üzerinde alma umuduyla ping-pong oynamaya mezun oldu Zhejiang Üniversitesi . O kadar 200 çekim kadar mitingleri koparmak için yüksek hızda görüntü işleme ve özgürlük 32 derece kullanır ve o aradan sonra video sizi etkilemek için elinden geleni yapacağım.

[Resim ve video kredi: CCTV-4]

Üç hafta Facebook kazanılmasından sonra Face.com öldürür geliştirici API'leri ve Klik'in uygulaması

yüz-com-öldürür-geliştirici-apis-facebook
Şirket ne zaman bir dalgalanma üç hafta önce Face.com 's geliştirici topluluğu geçti Facebook tarafından satın . Sonuçta, ne dünyevi nedenle sosyal ağ ürünün üçüncü parti geliştirici destek devam etmesi için olurdu? Olarak çıkıyor Yok, - API desteği firmanın kupa tanıma yazılımı için erken Ağustos ayında atılır, ve iPhone app, Klik'in, artık App Store'dan gitti. Aksine son güvencelere rağmen (yukarıdaki resim) Face.com geliştiriciler gönderilen bir e-posta göre, Zuckerberg ve Co için kaynaklarını adamak için fişini çekti. Doğal olarak, ani ters iltihaplı olduğunu "boykot" ve benzeri dil Tweeting önde gelen üyelerinden olan grup, "boşa çalışma ay." Bir umut şerit kimsesiz geliştiriciler için, ancak, var - toplumun en az bir üyesi o Ekim'e kadar bir API uzatımı oldu diyor. Bu arada, geliştiriciler olasılıkla tahliye olacak - ve hatta mümkün olmayacaktır izlemek artık duygu olduğunu rollercoaster.

HP, dört yeni işletme ve tüketici Ivy Bridge içleri ile all-in-one tanıttı

HP Ivy Bridge içi dört yeni iş ve tüketici allinones tanıttı
HP duyurdu geri Nisan ayında yeni Ivy Bridge masaüstü bir sal, ama all-in-one onun kolunun birkaç kadar vardı. Compaq Elite 8300, Compaq Pro 6300, Envy 23 ve Pavilion 23: Bugün şirketin iş ve tüketici hedefli makineleri karışımı tanıtıyor.
Ilk iş modelleri üzerinde duralım. 879 $ başlayarak, 23-inç Compaq Elite 8300 ikinci ya da üçüncü nesil Intel işlemciler ve tümleşik ya da ayrık grafik kartı seçenekleri ile kullanılabilir. A $ 929 yapılandırması Multitouch özellikli ekran ile geliyor. Compaq Pro 6300, yukarı 799 $ ve gidiş için, dokunma işlevi sunmuyor, ama Elite 8300 gibi biriyle yapılandırılabilir, HP ProtectTools ile kurumsal dostu güvenlik yazılımını içerir ve Ivy Bridge veya Sandy Bridge işlemciler. 6300 özellikleri 21-inçlik LED-arkadan aydınlatmalı ekran ve isteğe bağlı 2 megapiksel web kamerası. 6300 3 Eylül'de raflardaki olurken Compaq Elite 8300, satışı 10 Eylül'de devam edecek.
Şeylerin ev PC tarafta, bir 23-inç 1080p ekran ve kenardan kenara cam, bağımsız bir tasarım taşıyor $ 950 HP Envy 23, var. Beats Audio gemide olduğunu ve modelin kadar depolama 2TB, Ivy Bridge veya AMD trinity işlemciler ile kullanılabilir, bir HDMI girişi bağlantı noktası, bir Blu-ray sürücü, bir TV alıcısı. Envy 23 gibi, dolar 650 HP Pavilion 23, bir 23-inç 1080p paneli vardır ve 2 TB sabit disk ve Intel (yukarı Core i5 Ivy Bridge) veya AMD işlemci birine ile yapılandırılabilir. Her iki model de Ağustos 5 satışa sunulacak. Dolu basın afı için mola geçmişte baş ve bizim eller fotoğraf: matkap biliyorum.

Nasıl Panasonic Lumix DMC-GX1 değiştirmek istiyorsunuz?

Nasıl Panasonic Lumix DMCGX1 değiştirmek istiyorsunuz
Biz bu parçalar yaklaşık GX1 için büyük, hayır, masif yumuşak nokta var. Bu ediliyordu yorumlanan bu yıl içinde CES ve merceğin arkasında bizim adam hızla bizim kıskançlığın hedefi oldu. Aslında test ederken gerçekten bize çekinme yapılan tek şey kit model için 950 $ fiyat oldu - aksi takdirde biz obligingly açılması bizim cüzdan hissediyordu. Ama nasıl bu güzellikleri biri için tercih yaptım sizin kim dersiniz? Deneyiminizi kendi eşleşen veya yol boyunca bazı beklenmedik diken diken oldu mu? Şimdi bunları paylaşmak için bir şans.

Verizon Web sitesi hala ön siparişleri nakliye, iki gün arka Galaxy S III durumu iter

Verizon Web sitesi hala preorders nakliye, iki gün arka Galaxy S III durumu iter
Bir toplayıp bakıyorum Galaxy S III bu Salı Verizon gelen? Daha iyi zamanlamak istiyorum. Taşıyıcının web sitesine göre, Samsung'un en son Galaxy smartphone çelişen, 12 Temmuz kadar mevcut olmayacaktır evvelce 10 Temmuz raf tarih. Henüz olsa kızabilir etmeyin, biz onların telefon zaten sevk ettiğini okuyucuların raporlar sözediliyor, ya da bazı durumlarda zaten ön sipariş Verizon orijinal programı yapışmasını düşündürmektedir geldi. Bekleyen sıkışmış? Parlak tarafında bak, Verizon münhasır olduğu engellemeyi üzerinde okumak için fazladan iki gün var bootloader kilitli sağ,?


Green Inhabitat Haftası: güneş enerjisi, karton kaleler ve Ölüm Yıldızı pinpon topu yükselişi

Her hafta bizim arkadaşlar Inhabitat recap haftanın en ilginç yeşil gelişmeler ve bizim için temiz teknoloji haberleri - bu Green Week var.

Güneş enerjisi, karton kaleler ve Ölüm Yıldızı pinpon topu Yeşil yükselişinde Inhabitat Haftası
Bu en iyiler için büyük bir hafta oldu temiz teknoloji ve yeşil mimari - özellikle de Avrupa'da. Birincisi, üzerinde inşaat Shard , mimar Renzo Piano bunu yapmak, Londra sarılmış 's parıltılı, 72 katlı gökdelen, Avrupa'nın en yüksek binası . Londra Filarmoni Orkestrası eşliğinde bir lazer ışık gösterisi tam bir gece kutlaması yapıldı. Sadece nehir aşağı bir mil, inşaat Blackfriars İstasyonu, ilerlemeye olduğunu , dünyanın en büyük güneş köprü . Tarihi köprü ile donatılmış olan güneş dizi yılda temiz elektrik 900.000 kWh üretecek. Ve Almanya'da, güneş enerjisi üreticileri yeni bir dünya rekoru var o dönemde ülkenin toplam elektrik üretiminin yüzde 4.5 - 2012 ilk altı ay boyunca şebekeye elektrik şaşırtıcı 14.7 TWh pompalama,.

AllThingsD: Yeni Kindle Yangın Q3, 2012 yılında 1.280 x 800 çözünürlük, gemi yer alacak

AllThingsD: Yeni Kindle Yangın Q3, 2012 yılında 1.280 x 800 çözünürlük, gemi yer alacak
Söylenti ve dedikodu yayan zaten: Amazon Kindle Yangın halefi serbest edinmiş bu yıl . Kesinlikle yeterince makul görünüyor; Kasım orijinal 200 $ barut bir yaşında olacak gel, gençler tarafından geride bıraktı Nexus 7 . AllThingsD göre ise, Amazon şeyler taze tutmayı amaçlamaktadır - Bir ince profili, bir 1.280 x 800 çözünürlüklü ekran ve dahili bir kamera ile tablet güncellenmesi. Kaynaklara göre "Amazon planları ile tanıdık," tablet daha önce kullandığı rivayet Temmuz / Ağustos debut ile hemfikir, geç bir Q3 lansmanı hedefleniyor. Ince detayları - birim fiyat ve iç özellikleri gibi - yine MIA, ama biz eğer size haber vereceğiz söylenti değirmen yeni bir şey dışarı çalkalar.

Dracula, Mumya ve bir Blu-ray seti gelen diğer altı korku klasikleri Ekim 2 (video)

Dracula, Mumya ve diğer altı korku klasiklerinden bir Bluray dizi geliyor
Evrensel Classic Monsters: The Essential Collection 2 Ekim raflarda gelmesi ve sekiz klasik korku filmleri paketi olacak, bunlar mümkün olan en kaliteli görülebilir böylece tüm restore. Sürümler arasında Blu-ray 3D (evet, seviyorum onu başlangıçta vuruldu ve 1954 yılında 3 boyutlu arka çıktı Dial M For Murder) yanı sıra, Dracula, Frankenstein, Mumya, Görünmez Adam, restore Black Lagoon Creature from olduğunu Frankenstein, Kurt Adam ve Phantom of the Opera Bride. Bu bütün bir parçasıdır devam eden Evrensel yüzüncü kutlama kendi kasalarında yüksek çözünürlükle ilk kez bizim sık birçok salmak görmek oldu. Aradan sonra Blu-ray sürümü yanı sıra ekstra her bir film için dahildir hareketleri ve hangi tüm ayrıntıları ile bir basın açıklaması için hazırlık Dracula üstlenilen süreci ayrıntılı bir featurette kontrol edebilirsiniz. Tabii ki, böyle bir paketi downside pahalı olmasıdır - MSRP 160 $, ancak şu anda 112 $ fiyatlı Amazon'da ön sipariş için var.

On Anahtarlamalı: Netbook Legacy

Her hafta Ross Rubin katkıda Açık Anahtarlı tüketici teknoloji hakkında bir sütun.
DNP Netbook Eski Açık Anahtarlı
ABD netbook pazarına çıkmak için Toshiba'nın kararı açıklarken, Engadget o olduğunu eulogized "minik bilgisayarlarını sevenler için üzücü bir gün." Toshiba ile ultra taşınabilir piyasasında öncü Libretto ve Portege , geç pazara girme rağmen iyi-regarded netbooklar arasında yer aldı ne üretti. Gerçekten de, hatta bir-zaman arkadaşlar (örneğin Dell ve Toshiba gibi) ve benzeri çok yıllık düşmanlar (Apple gibi) tarafından netbook'lar üzerine döküm birçok iftira ile, netbook hızlanan çıkış pazarda bir boşluk bırakacaktır. Birçok tüketici 250 $ veya daha az için bazı yapılandırmalarda Windows uygulamaları, mevcut yeni çalıştırabilirsiniz entegre bir klavye ile 10 inçlik cihazın değerini gördü.
Klavye: Ve yine, büyük bilgisayar şirketleri alanında, örneğin Logitech ve ZAGG, yanı sıra Brydge veya en Origami durumda Örtmek, bugünkü yeni yollar en göze çarpan eksik bileşeni ile iPad birleşmeye overfunded Kickstarter projeleri gibi aksesuar üreticileri kaçmak bile . Onu optimize edilmediği için bir klavye ile eşleştirilmiş 10 inçlik tablet ise 10-inç netbook istenmeyen olduğunu uyumsuz görünüyor. Ve iPad Bluetooth kullanan en klavyeler, kullanımı uçuşlar (hatta olarak verboten olan WiFi onaylandı).

Roskva elektrikli motosiklet karbon fiber şasi ve kıyafet ile Norveç'te ortaya

Roskva elektrikli motosiklet Norveç karbon fiber şasi 94hp motorlu 112MPH hıza ortaya
Elektrikli motosiklet pazarında seçimler sadece suludur almaya devam ediyorum ve hala gibi daha yerleşik markalar ile sopa gerekecek süre Brammo , Sıfır ya da BRD bir satın alma yapmak için arıyorsanız, yeni sıcak bir prototip sadece tanıtıldı o hepsini biraz görünmesi için tehdit ... yaya. Bu Oslo Yaşam Bilimleri Üniversitesi (UMB), Norveç az beş kişilik bir ekip Roskva denir. Bir MotoGP bisiklet gibi az 25kg ağırlığında ve hatta karbon tekerlekler üzerinde yuvarlanıyor bir karbon fiber birleşik bir çerçeve ve kaporta hepsi var. Bir 94HP motoru oomph sağlar ve 62 millik bir menzile sahip, 112MPH hakkında bir üst hız sunuyor. Şey gerçek üretim haline getirebilir, ama biz sadece sağ aradan sonra sizi bekleyen şey, ikinci bir resmi hala çok, çok kıvrımlara daha olduğunu aynı garajda, var olduğunu kesin olarak söyleyebiliriz zaman veya eğer yok kelime bizimki.
[Resim kredi: Henrik Holmberg]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder