Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

GreatCall çıkışları bütün Smarts olmadan bir telefon istiyorum millet için, Jitterbug Plus, Samsung yapımı

GreatCall çıkışları bütün Smarts olmadan bir telefon istiyorum millet için, Jitterbug Artı Samsungmade
Üst düzey bir dostu telefon tür özellikler ekleme amacı, fakat şık tasarımı, geliştirilmiş pil ömrü yenilgiler ve hoparlör artırdı? Tabii, biz bunu alacağım. Yani, yeni elde edeceğiniz ne Jitterbug Plus, gerçekten sadece arama yapmak ve almak için gereken kullanıcılar için bir barebone cep telefonu, ve belki de zaman zaman sesli kontrol edin. Tarafından üretilen Samsung , no-frills R220 açıkça işaretlenmiş Evet ve Hayır düğmesi seçenekleri ve 5Star Acil Müdahale ajan ile irtibata koyar bir panik düğmesi dahil olmak üzere büyük, arkadan aydınlatmalı tuşları ile inanılmaz kolay bir arayüz içerir. Bu son model bir düğme (eğer vazgeçmek gerekir dokunarak ile Facebook fotoğraf göndermeyi sağlayan bir çok temel 1.3-megapiksel kamera, ekler Instagram olsa, filtreler). Jitterbug Plus, Best Buy, şirketin online mağaza ile birlikte Radio Shack ve Fry'ın gibi perakendeciler de 99 $ için kırmızı veya gümüş olarak artık kullanılabilir, ancak fiyatlandırma kısa lansmanı sonra $ 119 zamlanması bekleniyor. Genel olarak, cihaz CNET aşağıdaki linkten bulabilirsiniz ki, onun gözden telefon "overpriced" olarak adlandırılan olsa, yaşlılar için mükemmel bir seçim gibi görünüyor.

Adafruit Kullanıcı Pi Cobbler koparma kiti Ahududu Pi pimleri çalışmak koyar

Adafruit Kullanıcı Pi Cobbler koparma kiti Ahududu Pi pimleri çalışmak koyar
Ona bırakın Adafruit gerçekten bir ürünün DIY vadettiğini yardımcı olmak için. Üzerinde olanlar pimleri Ahududu Pi bunu bizim el attı ve sadece onlarla ne yapacağını emin değildi neden andan itibaren bizimle alay etti. Forumun vericiler tam olarak kolay onlarla oynamaya yapmadı. Aslında, prototip bir Pi gömülü bir proje tellerin bir karmaşa olmaya yazgılı lojistik bir kabus gibiydi. Pi Cobbler bir şerit kablo, bazı başlık pimleri ve özel bir PCB ile bu sorunu çözer. Kiti kolayca lehimsiz deneyleri için bu 26 I / O pinleri çalıştırmanızı sağlar ... sonra tabii Cobbler birlikte lehimlenmiştir ettik. Bütün, demonte paketi bize tatlı bir anlaşma gibi sesler sadece $ 7.95, geri koyacaktır. Her pin güzel ve açıkça etiketlenmiş Özellikle yana. Sizin sipariş kaynak link kadar vur.

ITC HTC ürünlerine karşı acil yasağı için Apple'ın isteği reddeder

ITC HTC karşı acil yasağı için Apple'ın isteği reddeder
Onlar olmuştur Tıpkı, gibi ürünleri bir X ve EVO 4G LTE devam edecek ABD Gümrük üzerinden dökün ITC şimdi iddia edilen ihlal ürünlere karşı acil yasağı için Apple'ın isteğini reddetti gibi. Haber Cupertino kıyafeti bir dışlama düzen açısından atlamak için yalan beyanda bulunmak ve HTC suçlanan hangi bir acil yasağı kendisi için Apple'ın isteği şu geçen Aralık ayında yayınladı . Komisyon olmadığından en son kararında, ITC, "Apple geçici acil eylem yerindelik göstermemiştir" bulundu ve devlet için gitti, "Komisyon tüm konu HTC ürünleri gözaltına Gümrük doğrudan değil Katılımcıların halen komisyonun sınırlı dışlama amacıyla ihlal olup olmadığını belirlemek için gerekli bilgiler. " Sadece dün, ITC HTC'nin ürünleri Aralık ayında dışlama düzenin ihlali olurdu Apple tarafından düzenlenen bir patent ihlal etmeye devam belirlemek için soruşturma başlattı. ITC sorunları kadar daha kesin bir bulgu, ancak HTC rahat bir nefes gibi görünüyor.

Hakim Koh tedbir fiyatına yalanladı, mağazalar Samsung Galaxy Tab 10.1 dışarıda tutar

Hakim Koh tedbir fiyatına yalanladı, mağazalar Samsung Galaxy Tab 10.1 dışarıda tutar
Samsung Hakim Lucy Koh kararını temyiz etmek hızlı olabilir Galaxy Tab 10.1 satışları durdurmak , ama tokmak ile kadın bükme değil. Reuters'in haberine göre, Hakim Koh satışları şu an için mağaza raflarında boş tutarak, bir karar bekleyen devam etmesi için firmanın isteğini reddetti. Hikaye elbette bitmedi - Samsung itiraz kazanırsa (veya daha büyük anlaşmazlık ) tablet sürüler halinde mağaza dönecektir. Tüm bu karmaşa arkamızda olduğunda iki şekilde de, hepimiz bir zaman bekliyoruz.

HBO Go güncelleme ICS Android tablet kadar destekler

HBO Go güncelleme ICS Android tablet kadar destek
HBO Go zaman birkaç hafta önce Kindle Yangın için başlatılan bu uygulama hala resmen diğer Android tablet destek vermedi tuhaf görünüyordu, ama şimdi durum değişti. v1.5 Google Oyna artık kullanılabilir ve sürüm notları da 4.04 Ice Cream Sandwich yazılımı çalıştıran Android tabletlerin destekler göstermektedir. Yani lokavt görünecektir Nexus 7 şimdi ama yaygın henüz yayınlanmamıştır yana, biz geçmesine izin edeceğiz (bu Netflix Jelly Bean desteği ile geçen hafta güncellendi dikkati çekiyor olsa da.) arasında bir son değişiklik tablet uygulamalar Warner Cable desteklenen bir sağlayıcısı olduğunu Saati olur. Her zamanki uyarılar hala geçerlidir (HBO gerekir ve tabii ki, Pay-TV oturum) ama güncelleştirilmiş app kaynak link şimdi mevcuttur.

Amazon bildirildi UpNext kazanmaz, 3D harita savaşları (: değeri değişebilir güncelleme) gerçekten başlamak

Amazon bildirildi UpNext kazanmaz, 3D harita savaşları gerçekten başlamak
Biz de 2012 3D harita yılı diyebilirsiniz. İkimiz de gördüm Apple ve Google, kendi kartlarını göstermek, ama GigaOM şimdi duyar Amazon başlayanlar UpNext alarak atladı etti. Ayrıntılar yetersizdir, ancak yaklaşık 2.500.000 $ anlaşma Amazon gezinme ve önemli binalar hakkında ekstra bilgi ile tam 50 ABD şehirlerinin başlangıç ​​3D, Android-yerli haritalar, verecekti. Online satıcı şimdilik söylenti topraklarında çok bırakır, hangi kazanım oluyor olup olmadığını teyit etmemiştir. Yani Amazon bu sıçrama alarak hayal etmek zor değil, dedi. Kindle Yangın resmi Android ekosistemin kesilir ve onun yaratıcısı parçası üzerinde bir çaba olmadan 3 boyutlu haritalar yerleşik almazsınız - bir satın alma kesinlikle hızlı yolda olduğunu haritalama koyardı.
Güncelleme: okuyucu James işaret ettiği gibi, anlaşmanın değeri daha yüksek olması muhtemeldir: 500.000 $ yatırım yatırımcıların şirketin tüm kontrol ve satış fiyatı yüksek değildi izin sürece, beş kat yatırım karlılığı arasında tartışma ölçüde temsil edebilecek fazla 2.500.000 $. Amazon herhangi bir resmi yanıtı olmadan, olsa, satın o kamuya detayları rapor etmek olmadığı kadar küçük olduğunu olası var.

Elpida Memory kadar Micron kaşık toz, 2500000000 $ için yüzde 50 üretim artışı

Elpida Memory kadar Micron kaşık toz, $ 25 milyar 50percent üretim artışı
Orada kuşku yok Mikron her şeyi nakliye, üretim bileşenlerinin lehine PC'ler uzak yoğunlaştırdığını SSD'ler için CMOS sensörler son yıllarda, ancak yarı iletken üreticisi, sadece diğer şirketler arasında da köprü daha yakın 2,5 milyar dolarlık bir adım attı Samsung, çip üreticisi en iyi rakip de dahil olmak üzere aynı pazarda,. Anlaşmaya göre, Tokyo'daki genel merkezi Elpida Memory, Micron üretim kapasitesi açısından yüzde 50 destek kumaşı, Idaho merkezli holding büyüyen şemsiyesi içinde düşecek. Bu artış ise, büyük pahasına geldi - işlem 2019 boyunca devam edecek olan dolar nakit 750 milyon gelecekte taksitte 1750000000 $ (? Bir milyon dolar 1,750 kolay ödemeleri) dahil. Satın alma aynı zamanda Micron için toplam 89 hissesini veren, Elpida yatırımı tamamlayacak hangi bir ek $ 334,000,000 için Rexchip Elektronik alanında 24 oranında hissesi ile eşleşmiş oldu. Yapar miktarı oldukça önemli görünürken, yatırımcılar ($ MU) şu anda en fazla yüzde 4, bu sabahtan beri Micron'un stoku, gemide görünmektedir. Her iki fırsatlar bildirildi önümüzdeki yıl içinde kapanacak.


Birleşik Krallık otel Kindles için kağıt İnciller terkediyor, Rocky Raccoon e-mürekkep yararları hakkında bilgi almak için

Kindle için kağıt İnciller terkediyor İngiliz otel, Rocky Raccoon eink yararları ile tanışma
Hotel Indigo en Newcastle yerde, en azından, bir Kindle baskısında lehine standart ciltli İncil terkediyor değil - Belki kağıt kesikleri sonuçta yaratıcısı master planının bir parçası değildir. Otelin GM getiriyor hareket diyor, Amazon'un e-kitap okuyucu da 148 oda için, kentin zengin yayın tarihi ile tutuyor. Cihaz yüklenebilir diğer dini metinleri ile, İncil ile önceden yüklenmiş olarak gelecek. Müşteriler ayrıca fatura eklenecektir dini olmayan metinleri, indirebilirsiniz. Hareket şu anda 16 Temmuz'da değinilecek deneme amaçlı, altında değerlendirilmektedir. Promosyon zincirindeki diğer oteller genişletilmiş olacak mı yok kelime.

Microsoft: doğamızda bu zorlu henüz Windows Phone 8 yapabileceği her şeyi göstermek için yapar

Microsoft, doğanın Windows Phone 8 yapabileceği her şeyi göstermek için sert yapıyor
Microsoft gördüm Eğer Windows Phone 8 açıklayacak ve sadece öyle ki gibi göstermek için göze çarpan yeni özellikler, bir avuç dolusu hayal kırıklığına uğradılar , yeni Başlat ekranında ve NFC desteği , endişelenmeyin: bu sadece buzdağının görünen kısmı var. Kıdemli Ürün Müdürü Greg Sullivan (resimde yok) Şimdiye kadar verilen bilgilerin çok geliştiriciler lütfen erken ortaya gerekiyordu ve BT yöneticileri, birçoğu son dakikaya kadar beklemek olamaz Pocket-tüy bırakmayan söyler. Cupertino belirli bir rakibi farklı olarak, Microsoft ile çalışmak ve sadece donanım ve yazılım hem de kontrol olanlar gibi, OS duyurulur "saat sonra" gitmeye hazır olamaz ortakları yelpazesine sahiptir. Ne olursa olsun - şimdi ve yıl sonu arasında yüzey bekleyen halka dönük bir Windows Phone 8 özellikleri bir sal var gibi geliyor gibi bu bölünmüş, bizim için iyi bir haber gösterimleri geçirdiğimiz Haziran ayında olmuş olabilir muhafazakar.


Acer Aspire V3 yorum: back-to-okul sezonu için uygun fiyatlı, Kepler-paketleme dizüstü

DNP Acer Aspire V3 incelemesi
Geri CeBIT'te Mart ayında, Acer bunlar arasında, yeni dizüstü bilgisayarlar ile ilgili bir takım açıkladı Aspire Timeline Ultra M3 Ultrabook kolayca en ünlü oldu. İnce tasarımlara ve anlık-on teknolojisi basının dikkatini hoşt-ins iken Ama revved-up iç ve ayrık grafik ile biraz daha kalın makineleri "kapağına bir kitap yargıç yok" felsefesi şampiyonları. Ve üstelik, herkes çok daha az-artı 1.000 bir sonraki PC dolar harcamak, bir DVD sürücü ile parçasıdır isteklidir.
Bu nedenle Acer Aspire V3 14 den 17.3 inç arasında değişen ebatlardaki mevcuttur, (bu inceleme amacıyla, biz Orta siklet 15.6-inç versiyonu bir göz attım). Bir ağır 5,8 £ ağırlığında ve olumlu gibi M3 gibi 0.8-inç kalınlığında dizüstü bilgisayarlar yanında şişmiş görünmenize rağmen, V3 NVIDIA şeklinde ciddi güç paketleri Kepler grafik ve Core i7 Ivy Bridge CPU. Ve pazara giderken damlatmalı birçok Ultrabooks aksine, bu adam back-to-okul sezonu için uygun bir seçim yapmak, rekabet fiyatlandırılır. Ama 850 $ satın alabileceğiniz en iyi mainstream dizüstü nedir? Görelim.

Canon, PowerShot S100 mercek hatası teyit etkilenen kameralar için ücretsiz onarım sunar

Canon, PowerShot S100 mercek hatası teyit etkilenen kameralar için ücretsiz onarım sunar
Seç PowerShot S100 kameraları bir lens hatası karşılaşmış, Canon onun Ürün Tavsiyeleri sayfasında doğruladı. High-end point-and-sürgünler açıklanmayan bir dizi arıza optik neden olan bir "kamera içinde kesilmiş parçası" ile ilgili sorunlar vardı. Sorun bu belirli bir kısmını neden olduğu varsayılarak - Canon sorunu ısı veya neme maruz kalmaları ile bağlantılı olabilir, ama nedeni ne olursa olsun, şirket bile out-of-garanti kameralar için, ücretsiz onarım sunan olduğunu göstermektedir. Diğer ülkelerde sahiplerine ulaşmak mümkün olmalıdır olsa, yeterlik S100s olsa 29 41 (29xxxxxxxxxx, örneğin) kadar herhangi bir sayı ile başlayan bir seri numarası olmalıdır ve bu özel teklif sadece ABD ve Porto Riko sakinleri kapsar yardım için yerel destek merkezleri. Aşağıdaki kaynak link de tam danışmanlık bulacaksınız.

Google şok: Amerikalı web şirketi web $ 500 milyarın Amerikan ekonomisi artırdığını söylüyor

Google bronz işareti
Kim bir şirket olduğunu biliyordu çok para yapar web ABD ekonomisi için önemli olarak web pitch istekli olurdu? Google, sadece gerçek dünyada alışveriş körüklemekle önemli ölçüde kredi aldı gibi, nefes almak gibi doğal sanıyor. , Google bu avı bir çok görev almıştır demek güvenlidir - - Amerikalıların yaklaşık yüzde 97 bildirildi yerel bir iş için çevrimiçi arama ve geçen yıl tuğla ve harç mağazalarında kişi başına yaklaşık 2.000 $ 'lık bir ortalama geçirdi. Arama devi internet-sadece satış hariç bile web, ABD ekonomisine yaklaşık 500 milyar dolar pompaladı olduğunu iddia etmek tahmin eder. Bu biraz güvensiz olarak karşısına çıkıyor olsa da bu, kesinlikle internet Amerikan iş için olmuştur ne kadar temel taşlarından gösteren şaşırtıcı sayıda var: bildirildi olduğunu bir şirket sıkı inceleme altında düzenleyicilerin bunun için yapıyor ne kadar iyi göstermek için istekli olabilir zorlu ekonomik zamanlarda, kamu.

HTC Kuzey Amerika başkan olarak eski AT & T exec Mike Woodward alır

HTC Kuzey Amerika başkan olarak eski AT & T exec Mike Woodward alır HTC son zamanlarda ABD gemileri ile daha iyi bir ilişki elde etmek için mücadele ediyor ve bu sadece zeki (dolambaçlı varsa) bir yaklaşım seçmiş olabilir: bir yöneticileri işe. Bugün itibariyle, AT & T'nin eski telefon portföyüne Başkan Yardımcısı Mike Woodward dünya çapında satış başkanı Jason Mackenzie doğrudan raporlama, şimdi Kuzey Amerika bölümünün HTC'nin başkanıdır. Yeni pozisyonu mutlaka ona herhangi bir ayrıcalıklı erişim almazsınız, ama kesinlikle oluyor HTC birisi verir de tecrübeli taşıyıcılar bir cihaz piyasaya dışarı istiyorum ne. Biz Woodward stratejisinin ne olacağını görmek için biraz beklemek gerekecek; şirket daha istediğini söylemek kafidir bir X -seviye beklenti ve bu inişli çıkışlı daha az, 4G Esin benzeri bültenleri.


Microsoft çoğu Windows kullanıcıları için 39,99 $ Windows 8 Pro yükseltme teklif sundu

Microsoft çoğu Windows kullanıcıları için 3999 $ Windows 8 Pro yükseltme teklif sundu
Microsoft şimdiden Windows 8 ayrıntılı etti yükseltme yolu yeni bir bilgisayar satın olanlar için, ve şimdi nihayet onların mevcut PC yükseltme yaptığınızda herkes teklif ile ne ödeyeceğini teyit oldu. Windows XP, Windows Vista ya da sadece 39,99 $ için bir Windows 8 Pro yükseltme indirmek mümkün Windows 7 irade çalışıyor olanlar. Bu kadar yakın Windows 7 gibi sırasıyla 50 $ ve Home Premium ve Pro yükseltmeleri için $ 99, koştu şirketin önceki yükseltme fiyatları, bir feryat var. Sen bunu perakende 69,99 $ ile çalışan olsa yükseltme paketlenmiş DVD versiyonu, isterseniz biraz daha fazla ödemek zorunda olacak - promosyon önümüzdeki yıl 31 Ocak'ta sona erdiğinde bu fiyatların iki yukarı gidecek gibi de geliyor . Beklendiği gibi, yükseltme işlemi o anda kullandığınız işletim sistemine göre değişir. Vista üzerinde bu kişisel dosyaları ve Windows ayarları, ancak uygulamaları getirmek mümkün olacak ise Windows XP'den bu sıçrattı tüm yol, onlarla kişisel dosyaları getirmek mümkün olacaktır sadece. Media Center hakkında merak ediyorsanız yükseltme tamamlandıktan sonra Ve, bu ücretsiz bir seçenek olarak sunulacak.

Google'ın Patrick Brady Nexus 7 'dört ay içinde baştan sona' gitti anlatıyor

Google'ın Patrick Brady Nexus 7 'dört ay içinde baştan sona' gitti anlatıyor
Geçtiğimiz yıl ise CES , biz tablet, iyi, sonra tabletten sonra tablet ile sular altında kaldı. Bazı bazı küçük olduğunu, büyük olduğunu ve bazıları sadece haklıydın. Birkaç olsa da, tür duvar kağıdı soluk ve geri dönmedi. Böyle küçük bir prototip olduğu NVIDIA tarafından getirilen sadece 250 $ - oynamak bizim için, Tegra 3 güç ve şaşırtıcı bir fiyat etiketi ile ASUS bir 7-inç tablet. Biz kısaca bizim eller var (aşağıda videoda görülen) ve etkileyiciydi, ama tekrar geri dönmemek üzere yok oldu.
Bir ay sonra, Android Ortak Mühendislik Patrick Brady Google'ın Direktörü katıldı Matias Duarte ASUS ile karşılamak ve Google'ın ilk Nexus tablet, 7-inç, Tegra 3 motorlu olacak projeyi başlatmak için Taipei Nexus 7 için yakında piyasaya sürüyor Bir daha da şaşırtıcı 199 $. Tesadüf? Google'ın güçlü küçük tablet olduğu nasıl meydana geldiği hakkındaki Patrick ile bir tartışma için bize katılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder