Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Higgs bozonu, sadece, muhtemelen, daha fazla veya daha az ATLAS ve CMS ekipleri tarafından varlığı kanıtlanmış olabilir

Higgs bozonu, sadece, muhtemelen, daha fazla veya daha az ATLAS ve CMS ekipleri tarafından ispat edilebilir
Biz vardı yanlış alarm teori-birleştirici olası keşfi üzerine Higgs bozonu geçen yıl, ama alay ve biraz prodding sonraki ay içinde de bize zor parçacığın çok daha kesin kanıtlar vermiş olabilir. Doğa çıkan bazı nadir söylentilere göre, her iki CERN'in diğer bir deyişle, hemen hemen somut kanıt - ATLAS ve CMS dedektörleri bir ispat 4,5 ila 5 sigma seviyesi içinde için Higgs varlığını düşündüren parçacık çürümesi sinyallerini gördük. İşte bu değil oldukça 5 artı meseleyi halletmek için gerekli, ama eskisinden daha kesin çok daha yüksek bir seviyeye var. Yangına körükle gitmek ister gibi, hatta CMS ekibi olduğunu açık açık söyleyen bir kısa bir süre yayınlandı, CERN yapımı video (ne yazık ki, çekilmesinden bu yana) bulunan ScienceNews "yeni bir parçacık gözlendi."
Herhangi bir madde var olsun veya olmasın, başka bir konudur. Doğa bilimciler, sözde halen CERN ScienceNews için biraz garip iddia yaptı ise ne yanked videoyu bir kaç önceden kaydedilmiş sadece biri olduğunu, Çarşamba günü bir etkinlikte söylemek için dışarı çalışmakta olduğunu duyar segmentleri olası sonuç üstünü örtmek için yapılan - bilirsiniz, yolu bu "Dewey yenilgiler Truman" çeşit. Bilim adamları çizim tahtasından geri gitmek zorunda olmadıkça, olsa, şu andan itibaren odak Higgs varlığını çok daha nasıl davranacağını öğrenmeye daha fazla olabilir. Herhangi bir önemli gerçeği bizim Bağımsızlık Günü barbeküler kadar ateş konum gibi fiziğin standart modelinin geçerliliğini kanıtlayan araştırmacılar görebiliyordu.

Nikon DSLR inceleme için Solmeta N3 coğrafi etiketleme modülü: hızlı GPS kilitleri, az pil tüketimi

Nikon DSLR incelemesi hızlı bir GPS kilitleri Solmeta N3 coğrafi etiketleme modülü, az pil tüketimi
"Nikon GP-1 alternatif" sık sık Google'ın basit sorgu kutusuna yolunu bulur bir arama bir sebebi var. Basitçe, sadece GPS add-on evrensel fakir bir satın alma kararı olarak görülüyor üzerinde Nikon'un adı ile. İlk olarak, 200 dolar civarında hala doğru ... iterek oldu olmasına rağmen dört yaşında . Ama belki de daha önemlisi, büyük bir pil domuz olduğunu ve (read: Dört-beş dakika) Eons sürer bunu kapalı Durumum için fotoğraf makinenizin güç anahtarı fiske her zaman kapatmaya sahip ederek suyu korumak için çalışırsanız sağlam bir GPS kilit almak . '
Son zamanlarda, Montana, Wyoming, Idaho, Oregon ve California seyrek nüfuslu alanlar üzerinden götürdüler bir yolculuğa başladı. Doğru dergi Amerika'nın en bozulmamış vahşi bazı yoluyla çekim binlerce hassas yerlere bir konum etiketleme modülü kullanarak amaçları için, biz Solmeta Kullanıcı sarılı N3 Geotagger bir Nikon D3S üstünde. Bu farkında için, N3 İlk CES 2012 olarak tanıttı ve kısa bir süre önce şirketin Hong Kong merkezinden tüm dünyada alıcılara doğrudan sevkıyat başladı. Bizim için çok sürpriz, sadece GP-1 outgun değil başardı, ama aynı zamanda da bizim yüce beklentileri aştı. Daha duymak ister misin? Aradan sonra bize katılın.

Tasarım firması video olmamış dokunmatik WebOS telefonu bir bakış sunuyor

Eh, içine HP'nin kısa bir akın kalan birkaç sürprizleri var gibi görünüyor WebOS donanım. WebOS Milleti keşfettiği gibi, tasarım firması Şeffaf Evi çok net bir dokunmatik ekran yalnızca WebOS akıllı telefon olan bazı sekiz ay önce "WindsorNot" olarak tanımlanan bir cihaz kısa bir klip yayınlanmıştır. Site belirttiği gibi, daha önce yukarı dönmüştü aynı cihaz gibi görünüyor sızan fotoğrafları "kod adı altında Stingray "ve telefon Öncesi 3 ile aynı 3.6-inç ekrana sahip olduğunu tahmin ediyor. Detaylar ötesinde kıt, ama aradan sonra video Neler olmuş olabileceğini iyi bir görünüm elde edebilirsiniz - yayınlanmamış TouchPad Go (aka noktada, yeni bir bakış söz değil Opal aşağıda bağlantısı Şeffaf Saray'ın Vimeo sayfada).
Güncelleme: bu zor kaldığını benziyor. Video artık ne yazık ki çekilmiş.
2 Güncelleştirmesi: Biz Şeffaf Evi isteği üzerine video hala kaldırdık. Yukarıda görüntü cihazı, daha önce sızan fotoğraftır.

RIM'in Thorsten Heins şirketin reddediyor 'ölüm sarmalı,' BlackBerry 10 başarılı bir geçiş öngörüyor

RIM CEO'su Thorsten Heins RIM CEO'su olmak, iyi, tatsız bir görev vardır. Yine de, bazı rağmen kasvetli numaraları , exec şirketin doğru yolda olduğunu düşünüyor. Heins üstlendiğinden bu yana, şirket Hareket geçiş Araştırma yardımcı değişiklikler uygulamaktadır, bu CBC Radyo söyledi BlackBerry 10 olduğunu ekleyerek, "onun var gibi şirketin yanlış bir şey şu anda yok." Heins Metro Sabah radyo programında söyledi, Evet, çok, çok an meydan olan "ekleyerek," Bu şirket orada dünyanın görmezden değil, ne de bir ölüm sarmal içinde. "- Özellikle ABD pazarında Bunu nasıl tarif ederdiniz bir yol: Biz bir geçiş ortasında konum ". Bu, Heins ısrar, RIM hangi bir geçiş var "başarıyla ortaya çıkacaktır." Dahası, Heins de bugünün bir op-ed vardır Globe & Mail, o çok kesin bir dille bu tutumunu yineledi ve "BlackBerry dışarı sayılmaz" diyor. Aşağıdaki kaynak link de bulabilirsiniz.

Atmos Dolby surround ses Gerçek dünya gösterim (kulak-on)

Dolby Atmos Gerçek dünya izlenimlerini surround ses
Dolby ve AMC hem de pazarlama "Brave", ilk filmin karışık ve Dolby sunulan sürümü ile büyük ölçüde bu geçmiş hafta sonu surround ses teknolojisindeki en son olarak Atmos . Orada sadece 14 dünya tiyatrolar şu anda kurulum ve bunlardan biri ve sadece bir saat uzaklıkta biri ile sizin gerçekten trek yapmak ve kim yapamaz olanlar için geri rapor karar verdi. Bu yeni teknoloji hakkında izlenimlerimizi yutturmaca kadar yaşamak görmek için okuyun.

Samsung upstages Sony ile EX2F 549 $ için nokta ve ateş f/1.4-equipped

Samsung upstages Sony ile EX2F pointandshoot f14equipped
Samsung oluyor kendi WiFi donanımlı flaunting edilmiş Akıllı kameralar geçen yıl boyunca, ama genel olarak önemli olan görüntü kalitesi tradeoff , biz korkunç etkilendim edilmemiştir. EX2F Ancak, biz elimizi almak için nihayet arzu ediyoruz bir modeldir. Herhangi bir nokta-ve-çek için oldukça feat - - tam boyutlu bir flaş ile birlikte, çift görüntü sabitleyici, 12,800 bir üst ISO ayarı (genişletilmiş) Bu, 12.4 megapiksel CMOS atıcı f/1.4-2.7 lens barındırıyor , 24-79mm 3.3x lens ve 3 inçlik dönebilen VGA çözünürlüğünde AMOLED ekran. Yani tam manuel çekim modu, RAW seçeneği, 1080/30p HD video yakalama ve Uzaktan Vizör ve Otomatik Yedekleme dahil WiFi seçenekleri, standart bolluk ek olarak var. Aksesuar eklentiler optik vizörü, harici mikrofon ve ikincil bir flaş (küçük bir pop-up modeli dahili ve geri çekilmeler kullanılmadığı zaman) içerir. Orada fiyatlandırma veya kullanılabilirlik hiçbir ipucu, ama bu sektörün önde gelen f/1.4 lens ile, profesyonel seviyede özellikler ve AMOLED ekran, biz EX2F eminiz ucuz gelmeyecek . Tam PR aradan sonra.
Güncelleme: Bu, üzerinde önemli ölçüde daha büyük 1-inçlik sensörü ile karşılaştırıldığında, EX2F bir 1/1.7-inch sensör olduğunu göstermiştir Sony RX100 . Samsung kamera 549 $ fiyatlı olacağını onaylamıştır ve Ağustos ayında raflardaki planlanıyor.

Motorola Foton S Sprint LTE ile FCC içine rahime

Motorola Foton S Sprint LTE ile FCC içine rahime
Bu nedir? Sprint LTE, EVDO ve model numarası ile Motorola XT897 tarafından onaylanan elde FCC ? Bu olabilir gibi Neden görünüyor Foton Q LTE ! Biz NFC ve LTE bant 25 (Sprint 1900MHz lezzet) paketleri aslında kaydetmek detay şekilde çok toplamak mümkün değildi, ama bu son altı üzerinde yeni cep telefonu seçenekleri eksiklik hayal kırıklığına Motorola hayranları için iyi haber ay. Ölçümler ve diğer eğlenceli numaralarını sizin doldurmak için linki daldırın.

NEC LaVie Z Ultrabook kesinlikle kilo kaybetti: sadece 875 gram ve Japonya'da 1.600 $ dan fiyatlı

NEC LaVie Z Ultrabook kesinlikle sadece 875 gram kilo kaybı ve Japonya'da 1.600 $ dan fiyatlı vardır
Biz ne zaman kimse şikayet rapor onun LaVie Z Ultrabook için 999 gram (2.2 pound) NEC ilk iddia ağırlığı, ancak bu istatistik acımasızca haksız olduğunu çıkıyor. Sayesinde onun 0.59-inç kasa kullanılan magnezyum alaşımlı lityum sadece 875 gram (1.9 pound) de 13.3-inç dizüstü bilgisayar aslında ipuçları ölçekler - kötü değil 1.3kg hala vardır düşünmeniz netbook gezegen dolaşıp. Tabii ki, Intel'in resmi Ultrabook spec doğrultusunda, bir asgari Core i5-3317U işlemci (evet, bu var alıyoruz Ivy Bridge ) ve 128GB SSD, artı USB 3.0, SDXC yuvası, HDMI çıkışı ve 8.1 saatlik bir iddia pil ömrü . Core i7-3517U ve 256GB SSD ile top model eklemek olurken, Orada ABD fiyatlandırma kelime yok henüz, ama bu temel spec Japonya'da ¥ geri 130,000 ($ 1,600) belirlediğiniz başka bir ¥ 30,000 ($ 375) faturanıza.

Google'ın Nexus 7 tablet iFixit devrelerde laboratuvarları vurur

Google Nexus 7 tablet iFixit devrelerde laboratuvarları vurur
Biz her zaman güvenebilirsiniz iFixit onun spudger ve en son tableti teknoloji ile kirli aşağı almak ve ve biz eli boş bugün eve gitmiyorsun. Son kurbanı Google'ın yakın zamanda duyurulan olmak olur Nexus 7 10 üzerinden 7 bir "repairability puanı" (başarmıştır, Kindle Yangın değiştirilebilir bir batarya ve standart Phillips vidalar dahil olmak üzere birçok erişilebilir parçaları ile 8 ile bir çentik geçmiş squeaked), . Sitenin nihai amacının onları sağ salim terk ederken bizim gadget'lar açma hassas bir süreçtir göstermek için olsa da, iFixit de iyi millet 21 çöp Nexus 7'nin bağırsaklar iki düzine yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla, süreç bizi eğlendirmek için başarısız asla - onarım kılavuzu adım. En büyük hayal kırıklığı keşif maliyetli bir önerme olabilir olası değildir kalıcı olarak Corning cam kaplama yapıştırılmış, ama böyle bir bileşen yerine, tabletin 200 $ fiyat etiketi verilir ekran görünmektedir. Orada üzerinde gawk pek çok daha, ama size iFixit için kafa gerekir, iyi, senin düzeltme olsun. Aşağıda bizim kaynak linkten yoluyla tıklayın.

Apple İtalyan önyükleme alabilir, yerliler için 2 yıl garanti itmek için 30 gün var

Apple İtalyan önyükleme alabilir, yerliler için bir 2year garanti itmek için 30 gün var
İtalyan regülatörü AGCM Apple ile kısa bir sigorta göze çarpıyor. Sonra bir 900.000 € para cezası verilmesi uygun ulusal yasa gereği ücretsiz 2 yıl garanti sunan değil Apple (1,1 milyon), ajansı şimdi geçici bir sürgüne karşı karşıya olabileceğini iPhone üreticisi uyarıyor - ve biz demek istemiyorum Elba üzere . Ek bir € 300,000 ($ 377,490) potansiyel ince üstüne, Apple şimdi iddia her zaman gerekmez müşterilerine anlatmak için çok az yapmak için tüm İtalyan iş bir 30 günlük kapatma kadar yüzleri AppleCare genişletilmiş kapsama alanı için. Onun cazibesini kaybetti özgün ince üzerine, Apple'ın ana tampon çekiç düşer önce, şikayetleri ele almak için 30 günlük bir penceredir. Biz Apple zaman içinde politikalarını çimdik eğer henüz görmedik, ancak Amerikan firması önemli bir Avrupa kanadı bile anlık kapanma riski olacaktır inanmak zor.

Navigon Temmuz 16 üzerinden, 2.1 versiyonu indirim alımları iPhone artırır

Navigon 16 Temmuz aracılığıyla, sürüm 21 indirim alımları iPhone artırır
Navigon oluyor onun iPhone App 2.1 sürümünü piyasaya, bir gün erken bu tatil yolları bombalamaya. Ücretsiz güncelleme ekler Google Street View bir ek $ 6 için bir G-kuvveti içeren bir kokpit görüntüleme ile birlikte hedef,,, hız ve pusula bilgisi yaklaşım olarak açılır. Engelleme özelliği yeni bir El Rota sizin app geliştirilmiş start-up ve harita oluşturma performansını ve birlikte atlamak tercih ettiğiniz yolun bir bölümü belirleme sonra alternatif bir yol sunmak için zorlamak sağlayan da bulunuyor Retina iPad uyumluluk. Kuzey Amerika versiyonu 40 $, ayrıca 20 dolar kapalı iken app ABD versiyonu, 30 $ (20 $ indirim) için kullanılabilir, ve bölgesel tatlar 20 (10 $ off) $ için geçerli olacak. In-app alımları da $ 15 FreshMaps ABD (normalde 40 $), 10 $ için FreshMaps Kuzey Amerika (aşağı 20 TL), 20 $ için FreshMaps MyRegion (yerine 50 $) ve $ 4 için yukarıda belirtilen Kokpit (düzenli olarak 6 $) dahil olmak üzere, iskonto edilir. 16 Temmuz aracılığıyla çalıştırmak indirimler tüm, bu nedenle App Store kadar vurdu ve şimdi indirme olsun.

On Android cihazlarda biri tarafından tüketilen Dondurma Sandviç

On Android cihazlarda biri tarafından tüketilen Dondurma Sandviç
Google'ın Android işletim sistemi için son Pano numaraları serbest bırakıldı. Karar? On cihazlarda Bir yararlanıyor Dondurma Sandviç seçtikleri mobil işletim sistemi olarak. 2 Temmuz güncel olan numaralar, koymak Gingerbread 64-yüzde kurulum tabanı ile ilk sırada yer (Android 2.3); takip Froyo 10,6-yüzde 17,3 ve yüzde ICS (Android 2.2). Jelly Bean (Android 4.1), az daha geçen hafta açıkladı Google IO Geliştirici Konferansı , (henüz resmi olarak kullanılabilir değil gibi) raporu bu örneği dahil edilmemiştir. Bütün istatistikleri görüntüleyebilir ve bize Android codebase telefonunuzun yorum yoluyla sallanan ne bildirmek için çekinmeyin kaynak link çarptı.

Skytex duyurdu İkizler ve Protos: ICS tablet X-Men gibi o ses

Geçen sefer biz Skytex gördüm , onun tablet Windows 7'nin sıcak bir dilim kadar hizmet edildi. Şimdi, bu, Androids bir çift ile geri her kolunun altında biri. Skypad İkizler (179 $) sadece az 7 ölçer Skypad Protos (279 $), Ice Cream Sandwich 9.7 inç. Slates Her ikisi de Mali 400 GPU ile sarsarak-up, 1.2GHz Cortex A8 silikon üzerinde çalışır. Diğer iç 8GB depolama ve 1GB veya RAM, HDMI ve genişleme için microSD kart yuvası (32GB'a kadar) içerir. Büyük Protos bir IPS ekrana sahip ve kameralar bir çift (5 - ve 2-megapiksel) küçük İkizler sadece bir (2 megapiksel) bulunur. Bu slates şimdi trend ne biliyor gösteren, hem de bulut depolama 5GB ile gelen, o kutunun içine bu gün neyin hepsi değil. Rekabetin yoğun alma de ucuz sonunda ölçek olsa da, orada onlar sevkiyatına bu ay başlattığınızda, kredi kartı almak için yeterli mi?

Cisco, internet geçmişini görmek için sağa üzerinde aşağı destek

Cisco, internet geçmişini görmek için sağa üzerinde aşağı destek
Cisco için herhangi bir yedek sempati var mı? Şirket, sadece çeşitli bir mola yakalamak olamaz donanım şemaları , ve şimdi beklenmedik bir yönden aggro getting: onun genel olarak güvenilir Linksys yönlendiricileri kullanıcıları. E2700, E3500 sahipleri ve E4500 modelleri son zamanlarda yönlendirici giriş kimlik bilgileri otomatik bir firmware güncellemesi sonrasında çalışmayı durdurdu ve bunun yerine yeni kayıt soruldu keşfetti Cisco Bağlan Cloud yeniden erişim platformu. Onlar yeniden başlatarak bu önlemeye çalıştı, onlar bildirildi kandırma olma duygusudur yol açan, onların ileri ayarları üzerinde kontrolü kaybetti.
Daha da kötüsü, Connect Cloud hizmeti açıkça Cisco'nun bir kullanıcının "internet geçmişi", "trafik" ve "diğer ilgili bilgileri de göz izin ek bir gizlilik politikası ile geldi." Cisco "pornografik veya saldırgan amaçları" için ya da ihlal için yönlendirici kullanmış olduğu keşfedildi "Eğer fikri mülkiyet hakları," sizin bulut hesabınızı kapatın ve etkili bir şekilde yönlendirici sizi kesmeye hakkı saklıdır. Şimdi, dünyanın büyük bir ahlaki yiğitlerini ihtiyacı olduğu, bu durumda Cisco gerilediler ve soruna neden olan paragraf kaldırıldı, ancak aşağıdaki kaynak linkten ExtremeTech 's Joel Hruska gibi sadık Linksys müşterilerinin bir demet yabancılaştırıcı önce görünüyor.

Araştırmacılar oluşturmak 'lastik bantlı elektronik' maddi, yüzde 200 (video) kadar uzanan yeteneğine

Araştırmacılar oluşturmak 'rubberband elektronik' esneme yeteneğine sahip
Ile önemli sorunlardan biri, gömülü tıbbi cihazlar mevcut elektronik esneklik eksikliğidir. Neyse ki, az Mühendislik McCormick Okulu'ndaki araştırmacılar Northwestern Üniversitesi orijinal büyüklüğünün yüzde 200'e uzanan yeteneğine sahip elektronik bileşenler oluşturabilirsiniz yeni bir malzeme geliştirdi. Büyük engellerden bir katı metal parçalar ile gerilebilir elektronik iletkenliği önemli damla uğramış ancak bu çözüm 'gözenekler' sahip polimerler elde edilen bir esnek, üç boyutlu bir yapı içerir kadar olmuştur. Bunlar daha sonra güçlü iletkenlik korurken, tüm önemli boyut ve şekil değişiklikleri ayarlayabilirsiniz sıvı metal ile doldurulur. Biz mevcut çözümler karşı gidiş yeni gerilebilir malzeme çok kısa bir video gömülü ettik - doğru aradan sonra var.

Sony Music Unlimited hizmeti sonunda, Japonya vatan ulaştığı 10 milyon parça erişim sağlar

Sony Music Unlimited aboneliği serivce nihayet, Japonya vatan ulaştığı 10 milyon parça erişim sağlar
Dünyanın geri kalanı bir süredir Sony'nin müzik akarsu mallar örnekleme, ama olmuştur, tüm sen-dinleyebilirsiniz abonelik hizmeti nihayet ayda 1480 ¥ fiyatlı, Japonya'da bugün başlattı. Music Unlimited şimdi hem de hizmet verdiği Sony donanım ve çeşitli seviyor ile ayak-to-toe gitmek için bir teklif mobil işletim sistemi ', Spotify . Varsa - - Kullanıcılar hala bulut hizmet için mevcut müzik koleksiyonu 'eşleştirmek' ve uyumlu herhangi bir aygıt üzerinde bulunan müziklerin ve hatta çevrimdışı oynatma için kendi çalma listelerini önbelleğe mümkün olacak. 

Google Chrome (: sabit! Update) blank.html yönlendirme arar

Google Chrome blankhtml yönlendirme arar, ama bir düzeltme var
Orada hiçbir kelime tam olarak neyin neden olduğu ile ilgili henüz, ama çeşitli Google Chrome, kullanıcıların hiçbir yere gitmek amaçlı kutuda / adres çubuğundan bu arama bildiriliyor. Anlık sonuçlar düzgün görünmesi ederken, bir kez kullanıcı hits de sadece boş olan bir blank.html sayfaya gönderilir konum girin. Insanların sorunu bir kaç saat geri gidiyor farkında ve biz de sonunda bunu görüyorsanız 116 ileti uzun bir Google Grupları konu var. Iplik, kullanıcılar, "Arama Motorları Yönet" seçeneğini http://www.google.com/search?q url =% s (o bir şey adlandırılmış olabilir) yeni bir arama motoru ekleyerek, ayarlar menüsü girmeden öneririz Yukarıda gösterildiği gibi ve sonra varsayılan yapma. Yani, aşağıdaki yorum aynı görüyorsanız eğer bize bizim için hile izin vermedi.
Güncelleme: Google, sorunun çözülmesi gerektiğini bize anlatıyor, cevap verdi "çoğu kullanıcı." Varsayılan arama değiştirdiyseniz, bu bir Google sözcüsü bir açıklama için aradan sonra kontrol ederken, geri dönmek için herhangi bir şekilde iyi bir dönem olarak gözükmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder