Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Nielsen kazançları dışarı Q2, iPhone Ekes ABD akıllı telefon payının yüzde 52 civarındaki robot var

Nielsen kendi kazançları üzerinden Q2, iPhone Ekes ABD akıllı telefon payının yüzde 52 civarındaki Android vardır
Şüphe Android yakında sadece tarafından silinmiş oluyor ABD'de çoğunluğu akıllı telefon platformu haline gelecek olsun veya olmasın olarak olsaydı Nielsen . Google sonra ikinci çeyreğinde devrilme noktasına geçti kışın yaklaşıyor yeşil robot işletim sistemi üzerinde bazı varyant çalışan mevcut akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 51.8 ile. Biz geçmişte de gördüğümüz gibi, olsa, artış zaten sıkılmış olan platformların giderler çoğunlukla geliyor hayatlarının bir inç içinde böyle BlackBerry (yüzde 8,1) ve Windows (yüzde 4,3 kombine) olarak. Apple hala yıpratmak için bir konumda değil: yüzde 34,3 tırmanma tutulur ve sadece biraz geri yönü son alıcıların dikkatini salladı. Çoğumuz için gerçek soru Samsung atmış bir yaz olur ne merkezi olabilir Galaxy S III Amerikalılar az ölçekli Curveball ve herhangi bir yeni iPhone hâlâ büyük olasılıkla birkaç ay uzaklıktadır.

WSJ: sosyal haber sitesi Digg Sinking NYC firması Betaworks (updated) tarafından satın

Sosyal haber sitesi Digg Sinking NYC firması Betaworks dolar 500K için satın
Digg , bir zamanlar sosyal medya dünyasının parlayan yıldızlarından biri, artık eski halinin hüzünlü bir kabuktur. Kevin Rose tarafından kurulan bir zamanlar kudretli haber paylaşım hizmeti, sadece Wall Street Journal'a göre, önemsiz 500.000 $ için Betaworks denilen küçük bir New York firması tarafından kaptı olmuştur. Site hala yaklaşık yedi milyon ziyaretçi bir ay çizer, ama bu fazla 30 milyon olan 2008 doruk sırasında çekiyordu olan bir feryat var. Ve özelliği için ödenen cep değişiklik onun ömrü boyunca yatırımcılardan alınan dolar üzerinde 45 milyon kıyasla sönük kalır. Satılık en yüksek profil exec, sorumlu şimdi yukarıda Gül, gidişinden şu Google Ventures . Betaworks marka News.me, geçen yılın Nisan ayında başlatılan başka bir sosyal haber servisi, içine katlama dahil canlandırmak için planlıyor. Anlaşma yalnızca özelliğin kendisi ve marka içerir - Digg'in kalan çalışanların hiçbiri Betaworks için hamle yapacak. Tabii ki, çok azdı Washington Post iştiraki Sosyal Kodu daha da işgücünün yarısından fazlasını oluşturuyordu floundering servisi, 15 mühendis işe bir kez terk etti.
Güncelleme:. Bu "500.000 $" figürü bütün hikayeyi olmayabilir, çıkıyor gibi TechCrunch ve AllThingsD nakit harcama yanında düşünmek daha çok şey var ki her iki rapor vardır.

AMC akışı kendi sitesinde Bad sezon prömiyeri Breaking yaşamak, Bulaşık müşteriler sevinmek

AMC akışı kendi sitesinde Bad sezon prömiyeri Breaking yaşamak, Bulaşık müşteriler sevinmek
Evet! İyi haber etkilendi olanlarınız için vardır devam eden karışıklık TV şebekesi sadece kendi internet sitesinde Walter White ve Jesse Pinkman dönüş canlı izle olacağım açıkladı: Bulaşık ve AMC arasında. Muhtemelen fark edeceğiniz gibi, bu açıklamayı kısa bir süre sonra gelir Dish Network ortaya bırakarak edildi yerde kanal tutmak için bir anlaşma ulaşamadım her iki taraf sonra kendi serisinde Bad ve Mad Men Breaking ev - eğer orada hiç ile başlamak için masaya biriydi. Bununla birlikte, AMC onun yere basman interwebs için alınmış oluyor ve bu Pazar sezon prömiyeri serbest canlı akışı kaydolmak için Bulaşık müşterileri davet eden bir sayfa silindir dışarı etti. Özellikle, TechCrunch bir rapor AMC rep hemen hemen Sezon Beş eğlenceli katılmak isteyen herkese kapılarını açıyor "izleyiciler aslında Bulaşık aboneleri, olduğunu doğrulamak için ağ için gerçek bir yolu yoktur" bu sitenin söyledi. Siteye frekans ayarlama planlıyorsanız güzel akışı jest için aşağıdaki linki aşağı, bu yüzden bir yer imi vermek

PSA: Verizon Samsung Galaxy S III nihayet bugün mağazalarda gelen

PSA Verizon'un Samsung Galaxy S III nihayet bugün mağazalarda gelen
Aldıkları iddia ediyorum bazı şanslı millet rağmen kendi GS3 için biraz erken (ve diğerleri hala sabırla teslimat için bekleyen) beklenenden daha, Big Red müşterilerinin iyi bir öbek hevesle bekliyoruz edildi Geçtiğimiz Salı yalnızca tarafından alaşağı edilmesi için, bir beklenmeyen bir gecikme . Bugün Verizon sadık nihayet Samsung'un biri dolanabilir olabilir bir gün gibi Neyse ki onlar için, ama, göründüğü grafik-avı Galaxy S IIIs. Şunları yapabilirsiniz veya bilmiyor olabilir gibi ağ sunan doğal olarak, bu yeni bir iki yıllık bir anlaşma gerektirir - 16GB 250 $ için 200 ile spacier 32GB satış koşarak Mermer Beyaz ve cihazın Pebble Mavi lezzetleri hem de. Tüm bu iyiyse, o zaman insan merkezli deneyimi almak için en yakın perakende satış mağazası sından - ya da her zaman kolay yol almak ve Verizon sitesinden düz bir kapmak olabilir.

Yahoo tehlikeye 400k hesapları üzerinde, sunucu ihlali doğruladı

Yahoo tehlikeye 400k hesapları üzerinde, sunucu ihlali doğruladı
Online hesap güvenlik ihlalleri bu gün görünüşte sıradan - sadece sormak LinkedIn veya Sony - ve şimdi hack kurbanlarının listesine Yahoo adını ekleyebilirsiniz. Şirket kendi sunucuları bu hafta başlarında ve veriler kısaca çevrimiçi yayınlanmıştır çalınan 400.000 'den fazla hesaplarının kullanıcı adlarını ve şifreleri aldığını teyit oldu. Kimlik yana web çekti, ancak onlar sadece Yahoo hesapları için değildi çıkışı, döner Gmail, AOL, Hotmail, Comcast, MSN, Küresel SBC, Verizon, BellSouth ve Live.com giriş bilgi olarak da çalınmakta, olup edilmiştir Ekranda yerleştirilir. İyi haber? Ihlalinden sorumlu olanların tapu sadece Yahoo, yazılım güvenliği konusunda zayıf göstermek için yapıldığını söyledi. Zekâ için:
Biz bu alt güvenliği yönetiminden sorumlu taraflar bir uyandırma çağrısı olarak bu almak değil, bir tehdit olarak umuyoruz. Bizim açıklama çok daha büyük zarara neden olmuştur Yahoo Inc ait Web sunucuları sömürülen birçok güvenlik açıkları olmuştur. Hafifçe onları almak etmeyin. Subdomain ve savunmasız parametrelerini daha fazla zarar gelmemesi için henüz gönderilmediğini.
Buna karşılık, Yahoo açığı için düzeltme çalışmaları olduğunu söylüyor, ancak soruşturma devam etmektedir ve sistem tamamen güvenli olması için henüz bulunmuyor. Bu arada, şirket ihlali için özür diledi ve buna göre kendi şifreleri değiştirmek için kullanıcılar öneriyor. Aşağıdaki resmi parti çizgisi okuyabilirsiniz.
Tüm ürünlerimiz arasında, kullanıcılarımızın ve veri güvenliğini sağlamak için Yahoo! biz çok güvenliği ciddiye alıyoruz ve koruyucu önlemlerin büyük yatırımlar yapmaktayız. Biz yaklaşık 400.000 Yahoo! ve diğer şirket kullanıcıların adlarını ve şifrelerini içeren Yahoo! Katılımcı Ağ eski bir dosya (daha önce İlişkili İçerik) 11 Temmuz dün çalındı ​​onaylayın. Bunlardan, Yahoo! hesaplarına az% 5 geçerli şifre vardı. Biz etkilenen Yahoo! kullanıcılarının şifrelerini değiştirerek olan ve kullanıcıların hesaplarını ele geçirilmiş olabileceğinden şirketleri bilgilendiren, bu verilerin açıklanmasına neden güvenlik açığı tespit edilir. Biz etkilenen kullanıcılara özür dileriz. Kullanıcıların düzenli olarak parolalarını da değiştirebilir ve adresindeki çevrimiçi güvenlik ipuçları ile kendilerini tanıtmak için teşvik security.yahoo.com .

AUO, LG, Toshiba LCD fiyat sabitleme dava yerleşmek için 571.000.000 $ ödemek, bozuk plak atlama tutar

AU Optronics 71-inç 3D LCD
Şekilde LCD fiyat tespiti davaları kadar haşhaş ve kısa düzeni yerleştikten tutmak, onlar stilin dışına sanacaksın. Bir hesaplaşma yüz son rengarenk grup içerir AU Optronics , LG ve Toshiba ya bir sınıf hareket dava hukuki gazabından kaçınmak için ya da olağanüstü bir ödemek için sekiz ayrı Amerika ülkeleri için 571.000.000 $ toplam ödemeyi kabul etti kombinasyonu olan, ince. İddiaya göre, üçlü PC'ler ve süreç içinde TV'lerin fiyatları yürüyüş, 1996 ve 2006 yılları arasında LCD fiyatlar yapay olarak yüksek tutulur. Hafif bir büküm burada var: Ekran inşaatçılar dürüst tutarken birincil hedeftir, sınıf aksiyon durum halk için bazı direkt ödülleri net olacaktır. Skandalı haksızlık tutulduğunu iddia Amerikalılar hangi "en az" $ 25, alabilirsiniz çok daha ileri gidiyor , altı yıl öncesine göre bir LCD satın doğru.

HTC Vertex testlerinde açılır, tabletler için bir X kas bir dilim getirebilir

HTC Vertex testlerinde açılır, tabletler için bir X bir dilim getirebilir
HTC için bekleyiş yangınları stoking olmuştur tablet dönmek , ve bu küçük alev hızla tam bir yangın dönüşüyor. Vertex lakaplı bir levha 1.3GHz NVIDIA ile testlerde su yüzüne çıkmaya başladı Tegra 3 ve benzer Tegra 3-donanımlı göre belirgin ölçüde daha geniş olan bir 1.280 x 752 çözünürlük kullanılabilir Bir X 720p ekran. Android 4.0 (ve muhtemelen Sense 4.0) dışında, ancak gitmek için başka yetersiz var. Sonbaharda bir Vertex son üfürümler bir arkada 2 megapiksel kamera ve ön 1.3 megapiksel shooter taşıyan vardı, ama biz hala doğru olmak saymak olmaz artık yeterince uzun oldu - ya da yeni kriterler mutlaka biz almak nelerin yansıtmaktadır. Diyelim sadece çıkan cihazın pahalı daha rekabetçi olduğunu umuyoruz Jetstream .

Insert Coin: Armut Apple uyumlu hoparlör yuvasında Bluetooth getiriyor

Insert Coin, biz, üretim vurmak için önce finansman gerektiren heyecan verici yeni bir teknoloji projesi bak. Bir proje pitch istiyorsanız, lütfen bize bir ipucu gönderin ile konu satırı gibi "Insert Coin".
Insert Coin Armut sizin Applecompatible hoparlör yuvasında Bluetooth getiriyor
Konuşmacılar ne güzel bir dizi. Bana sadece benim smartphone sağ th yanaşabiliyor edelim ...
Veya belki de bir özel Apple Dock konnektörü ile donatılmış değildir cihazların binlerce sahip olmak için tek başına. Evet, bu doğru kaydırın zamanı geldiğinde Android veya Windows Phone yerine, duymak olasıdır tek ses halinde kadar kazıması 30-pin fiş gıcırdatmak olduğunu. Hoparlör teçhizat paketleri ise Bluetooth , onu kullanabilirsiniz, ancak bunun olmayacağını birçok biri sahipseniz, muhtemelen Armut isteyeceksiniz. Bir belki daha popüler meyvesi bazı isim ve tasarım esinlenerek, Armut yüzden tutarken işinizi tunes oynamalarını, neredeyse her akıllı telefon ya da tablet eşleştirmeden portundan güç çizim, herhangi bir dock bağlantısı donanımlı hoparlör seti, Bluetooth bağlantısı da getiriyor elinde cep telefonu. Bu 75 metre dışında (aşağıda kaynak link olarak Feat kanıtlayan bir video var), 30 metre kapalı ya kadar sunar, ve Bluetooth çıkış sunan herhangi bir uygulama ve cihazlarla çalışır.
Kablosuz gadget tasarımcısı çeviriyor Kickstarter üretime Armut başlatmak için gerekli olan fon. Takımı zaten çalışan bir prototip geliştirdi, böylece konum kanıtı var vaporware yedekleme değil , ve 30 $ 'a rehin size 250 erken kuş cihazlardan biri net olabilir. O ilk run sonra, bir kutup beyazı ya da simsiyah Armut için 40 dolar (bu da beklenen perakende yerde olmak olur) teslim etmek gerekir. Geliştiricilerin önceki yatırımları karşılamak ve üretim aşamasında (hayır, "olmayacak cihazın itmek, 40.000 $ yükseltmek için umut ediyor ABD'de yapılan bir hoparlör sanık Armut pop-up görmek istiyorsanız eğer öyleyse, ") Size yakın, sizin rehin yapmak için aşağıda verdiğimiz kaynak link kadar vurdu. Ayrıca hızlı bir intro video için mola ve önceki Ekle Coin proje ile ilgili bir güncelleme geçmişte atlayabilir.


NBC'nin 2012 Londra Olimpiyatları ikinci bir ekran ve Android ve iOS lansmanı bugün için akarsu uygulamalar

Android ve iOS için NBC 2012 Londra Olimpiyatları uygulamalar artık mevcut
NBC onun için iki tamamlayıcı mobil uygulamalar teslim ediyorum bahsedilen geniş Londra Olimpiyatları kapsama ve şimdi de ulaştık. Android telefonlar ve tablet gibi iPhone ve iPad için mevcut olan bu bilgi sunmak ve streaming video canlı gibi işlemek için Adobe teknolojileri üzerine inşa konum her yerde TV tüm içeriğini görüntüleyebilmek için gerekli tüm kablo sağlayıcılar ile kimlik doğrulama . NBC Olimpiyatları Canlı Companion özel olarak çalışmak üzere tasarlanmıştır ikinci ekran onlar Televizyon seyrederken kullanıcılar istatistikler ve ekstra bilgi çekmek için ve NBC Olimpiyatları Ekstra uygulaması kullanıcıların her yerde canlı akışı her olayın video sağlar yaşayın. Çoklu kamera açıları, NBC dün açıkladığı ve kullanıcılar bile isteğiyle iki uygulamalar arasında geçiş yapabilirsiniz Facebook tie-ins gibi sosyal özelliklerini destekler.
Açılış Töreni başladı bir kere 'bütün, şimdi giriş yapmak ve böylece kimlik iş teknolojinin bazı hızlı bir video önizleme için aradan sonra kontrol edin ve oyun içine ayarlamak için planlıyorsanız.

Yeni 2012 iPhone bildirildi vücut kaçaklar, cam ön parlaklık için zaman verir

Yeni 2012 iPhone vücut sızıntıları rapor, ön cam parlaklık için zaman verir
Uzun boylu, çoğunlukla alüminyum hatırla 2012 iPhone kabuk sızdırılmış olduğu ortaya çıktı? O geri döndü. Bu kez, KitGuru ne iddia kabaca sağlam cam ön paneli ile bir "test örneği" olduğunu ortaya çıkardı. Biz koyu çelik tarafı, alüminyum arka ve gördüm yeni dock bağlantısı , ama önce ön bize bitmiş ürün (gerçek ise) sonu nasıl olacak çok daha iyi bir fikir verir. Bir yanında oturan 4S iPhone , bu yeni model kullanılabilir alanının daha iyi kullanılması yoluyla daha o büyük ekranda şeyler olacağını önerilir - biz 2007 yılından beri tanıyorum iPhone'lar üzerinde çok daha az boş yer var. Burada gösterilen tasarımı ile el-ele gidecek ne yakın ise biz hala emin bilmiyorum da sonbaharda 6 iOS , görmeye başlıyoruz yeterince duman Yakın bir yangın olması kaçınılmazdır oluyor ki.

Amazon Oyun Bağlan bağlantıları free-to-play, MMO oyunları hesaplarını saklamak için, 1-Click yolu içine çok fazla dönüyor

Amazon Oyun Bağlan bağlantıları freetoplay ve alışveriş hesaplarına MMO oyunları, yolu içine çok fazla 1Click dönüyor
Amazon, yaz tatilinde oyun için serbest zaman çok olmalıdır: Sadece bir gün sonra GameCircle açıklanması bir bulut altyapısı olarak, bu oyun çok daha kolay oyun içerik satın alma yapmak için bağlayın dışarı paça oluyor. Bir kez bir başlık entegre oluyor, yeni platform müşterilere free-to-play oyunları içerik satın almak, ya da doğrudan, devasa online oyunlar abone izin verir Amazon hesapları - hayır kopya-yapıştır hokkabazlık dahil, bile oyun hesabı yerinde yapılmalıdır. Oyun geliştiriciler Bir avuç zaten Süper Monday Night Combat yaratıcısı Uber Entertainment ve Tankları 'Wargaming.net Dünya da dahil olmak üzere, sıraya var. Eğer sanal mal ve satın almak için 1-Click gerekir ki yeterince oyun dalmış yapıyorsanız MMO çok daha hızlı yenilemeler, Amazon size kapalı sahiptir ... Ayrıca yavaşlatmak ve isteyebilirsiniz ancak rahatlamak .

Toshiba, bilgisayar, tablet ve TV tasarım grupları birleştiren dijital uyum hub hedefliyor

Toshiba, bilgisayar, tablet ve TV tasarım grupları birleştiren dijital uyum hub hedefliyor
Toshiba gereken birkaç Japon teknoloji devlerinden biri olan yüksek sürüş nakit açısından, ancak şirket hala yağ kesmek için yollar arıyor - sürecinde bazı yeni tasarım olsun saymıyorum. Firmanın için tasarım ekibi birleşiyor Regza TV, PC ve tablet grupları barındıran, aynı batı Tokyo tesis haline. TV fıstık ezmesi içine almak çok çikolata gibi bilgisayarlar ve tablet (veya tersi) etkiler nereye dahil maliyet düşürücü bir miktar var da, vardiya yardımcı olacaktır "füzyon ürünleri," Toshiba, diyor. Kalite ve üretim kontrolleri ve fason üretim kendisini daha fazla olan Japonya bırakıyor nerede nifak solun sadece miktarı, Toshiba TV üretimi olabilir. Biz olduğunu düşünüyoruz kadar Excite 13 ile başlayan bir TV gibi neredeyse çok fazla, biz sadece grup bu yılın sonunda birbirleriyle rahat olsun sonra Toshiba'nın tasarım nirvanaya liyakat var olup olmadığını öğreneceğiz.

Do-it-yourself Pius elektrikli araç bırakmadan Japon şirketi, adı belirsiz tanıdık geliyor

Doityourself Pius elektrikli araç bırakmadan Japon şirketi, adı belirsiz tanıdık geliyor
Bu ev yapımı bug-zap lightsaber oldukça tekne yüzer değil mi? Sonra nasıl kendi yapımı ile ilgili elektrikli araç ? Ile karıştırılmamalıdır - Yani Japonya'da MODI Corporation "Pius" kit araba ne zaman satmayı umduğu fırsat Toyota Prius - önümüzdeki bahar kullanılabilir hale gelir. "Mikro kompakt araç" için resmi sitesinden Özellikleri 885mm geniş, uzun boylu, 1,230 mm uzunluğunda ve 2,500 mm olan bir araç ortaya koyuyor. Tam şarj Aralığı 25 kilometre ya da biraz üzerinde 15 km uzaklıktadır. Azami hız ne yazık ki Doc Brown zaman yolculuğu için kullanabileceğiniz araçların listeden diskalifiye 35km / s vardır. Şirket EVs çalışmak nasıl bir öğrenme aracı olarak kullanmak için tek kişilik kolej ve mekanik okullarda satılmasını bekliyor. MODI Corporation araç için fiyatlandırma sağlanan ancak beyaz, kırmızı ve mavi olmak üzere altı renk, mevcut olacağını açıklamadı. Evet, Drayson Racing 850 beygir gücü ile oldukça snuff kadar değildir B12/69EV . Sonra tekrar, biz onlar ki biri için do-it-yourself kitleri var sanmıyorum.

Microsoft'un ilk uluslararası mağazası Kanada'da bu sonbaharda açılacak

Microsoft'un ilk uluslararası mağazası Kanada'da bu sonbaharda açılacak
True North o kadar yaşamak ve isteyen vardı Microsoft Store o yararlanmak için yakın sübvansiyonlu Xbox 360 anlaşma? Yoksa, biliyorsunuz, Windows Phone Bir vermek onun para için çalıştırma ? , Bu sonbaharda kesin olmalıdır - tüm plana göre giderse Eh, sen de aynı şekilde çok yakında yapmak mümkün olabilir. Kanada Hakem göre, Redmond kendi Tedd Ladd onun şirketin hakkında kendi dekore perakende mağazaları açmak için sitenin söyledi Poutine Land of off tekme şeyler yardımcı olmak için yer olarak seçilmiş olan Toronto Yorkdale Alışveriş Merkezi ile, bu yıl uluslararası. Şu anda, Microsoft 20 B & M mağazalarında tüm A ABD'de, bu nedenle bu ülkelerin kıyafeti ilk dışarıdan işaretlemek olacak - ve yeterince şaşırtıcı, aynı zamanda söz Ladd açıldığında, bu belki de ima 31 olacaktır biraz daha var yolda.

LUMOback akıllı duruş sensörü hands-(video)

LUMOback akıllı duruş sensörü ile hands-Özel
Arkasındaki kurucularından biri - Biz ilk Andrew Chang tanıştı LUMOback o bizim panelin sonunda bize yaklaşırken - SXSW ve bize akıllı sensör duruş göstermek için teklif etti. Haklı sonra giyen ve yerinde bizim için demoed edildi. Biz iletişimde kalmak için yeterli etkilendiler. Hızlı ileri dört ay ve cihaz başlattı üzerine Kickstarter ve şimdiden 100,000 $ fon hedefi aştı. Biz son zamanlarda üretim öncesi için mockup gelen cihazın evrimi hakkında biraz daha bilgi edinmek ve bazı eller almak için zaman Andrew yakaladı.
Biz akıllı duruş sensörü kendimizi giyme şansı alamadım ederken, Andrew bize ayrıntılı bir özet verdi ve aşağıdaki foto galeride bulabilirsiniz cihazınızın çeşitli tekrarlamalar beraberinde getirdi. LUMOback bir 8.5mm kalınlığındaki cihaz belinize karşı bir kemer ve es gibi giyilen oluyor bir kredi kartı kabaca boyutudur. Bu sensörler, bir titreşim motoru, bir iOS uyumlu dolu oluyor Bluetooth 4.0 LE radyo ve şarj işlemi yaklaşık 4 gün sağlayan bir Li-Ion pil. Sadece görülebilir bileşenleri tek bir kapasitif düğmesi, bir LED ve bir mikro-USB şarj portu vardır. Bu sıçrama dayanıklıdır ve ayarlanabilir elastik kayış sahiptir.
Donanım ilginç olabilir, ama gerçekten LUMOback kullanışlı hale yazılımdır. Çalıştırdığınız takdirde Bluetooth üzerinden bir iOS cihazı ile eşleştirilmiş, akıllı duruş sensörü, ayakta oturarak veya aşağı attı, yürüyüş, izler. Eğer ayakta veya otururken, bu hımbıl eğer bilir ve isteğe bağlı titreşimli sizi uyarır. Hatta sol veya sağ tarafında, sırt, size uyuşuk ve hangi tarafa konum ölçer ne kadar ve karnınızın üstüne koyarak yapıyorsanız bilir. En iyisi, uygulama, zaman içinde duruşunuzu günlüklerinin geribildirim verir ve size nasıl hissettiğini dergi sağlar. Orada bir sosyal ağ bileşeni de var, ve diğerleri ile bu bilgilerin bazılarını paylaşmak mümkün olacaktır.
Andrew ve ekibi hala verdiği donanım ve yazılım (Gördüğümüz şey henüz sonuçlanmadan), ancak LUMOback akıllı duruş sensörü arasında 100 $ ve 125 $ bu sonbaharda zaman gemileri maliyet gerekir. Video elimizi için kırılma vurdu ve aşağıdaki ekran galeri kontrol ediniz.

Google Haritalar web ve mobil 44 Afrika ülkesi için yönlere yürüyüş ekler

Google Maps, 44 Afrika ülkesi için yönlere yürüyüş ekler safari dışında eğlenceli alır
Üzerinde olsun iki tekerlek , örtü altında veya zalim boyunca sulu metresi , Google Maps orada almak istiyor. Ama uzun, zorlu yaya ne yürümek? Peki, bugün, 44 Afrika ülkesi, yanlış bir ayak koymak için kendi web ve harita hizmeti mobil sürümlerini yönlere yürüyüş tanıtım sayesinde gerek asla. Arama devi başka bir yerde sonuna kadar eğer öyleyse, size güveniyoruz gerekebilir, yeni özellik hala beta olduğunu hatırlatmak için sivri diğer yöntemleri nerede olduğunu öğrenmek için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder