Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

1.2mm LCD monitör "SİNEMA EKRAN" IPS çerçevesi genişliği, LG MHL destek iki model

LG Electronics, Japonya sadece 1.2mm sıvı kristal ekran çerçevesinin genişliği iki modeli duyurdu. Ürün adı IPS237L-BN tipi, 23 IPS277L-BN 27 tip. Tasarım "SİNEMA EKRAN" 1.2mm genişlik ve sol üst çerçeve olarak kabul edilen ve sağ, çoğu ilk bakışta kenar yok denir. Video izleme "" bir sinema ekranı, büyük ve ferah, çerçevenin en istememesindendir olarak ekranda takip "daldırma duygusu geliştirir, LG" diyor.

Ancak, sol, sağ ve dar bir çerçeve çerçeve "gizli ekranı" 10.2mm, 9.6mm 23 tipi olmayan görüntü alanında modeli 27 mevcut olduğu durumda, görüntü görünecektir görüntüler aslında oldu. Gibi akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayar gibi yaygın, geniş ve düz ön panel Bazı küçük bir ekranda küçük bir devlet yoktur.

Bir özelliği olarak MHL destekler, kitap aynı zamanda bir şarj kablosu ve yine başka bir akıllı telefon bağlayabilirsiniz. MHL (Mobile High-Definition Link), mobil cihazlar 1080p/60fps mikro USB terminali MHL desteği sıkıştırılmamış video kadar taşıyabilir gibi televizyon gibi MHL HDMI terminali, desteklemek için standart. Ekran tarafında mobil beslenebilir, ne de video oynatma, cep telefonu pili off keder için geliyor.

Çoğu zaman (örneğin TV katalog çıkışı ve çıkış, vs HDMI Optimus serisi, GALAXY dizisi, aynı zamanda, kendi iç kabul neden MHL arasında akıllı uzatıldı olarak, yaz 2012 akıllı modelleri yazılması genellikle) bilmiyorum. Kablo tipi 27, karşılık gelen tipi 23, her iki bağlıysa MHL akıllı hemen bağlanabilir.
KAYNAK: LG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder