Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Lenovo IdeaTab S2109 incelemesi: Birkaç çok acayip bir bütçe fiyatlı ICS kayrak

Lenovo IdeaTab S2109 birkaç çok tuhaflıklar ile budgetpriced ICS barut gözden
Lenovo notu var: bu şirket yeni bir tablet piyasaya yüksek zamanı. Ürünleri ile Acer , Asus ve Samsung bu son birkaç ay bize bol meşgul, Lenovo zor ile ilgili kalmanız IdeaPad A1 ve ThinkPad Tablet 2011. Yani IdeaTab S2109 , 350 dolar, 9.7-inç kayrak çalışan Dondurma Sandviç, tam zamanında geliyor.
Bu tablet, Haziran ayında başlattığı şaşırdık demek değil. S2109 onun büyük yaptı FCC de ilk Mart ayında ve Lenovo ile varış alay YouTube video 8.9mm kalınlığında yekpare kabuk ve 1.024 x 768 IPS LCD ekran vurgulayarak. Şirket işaret etmek kadar hızlı değildi şey, bu cihaz bir TI OMAP 4430 işlemci yerine hızla yeni tablet norm oluyor Tegra 3 işlemcisi barındırıyor olmasıydı. Peki nasıl performans biriktirecek geliyor? Bu halindeyken ayak biz son zamanlarda gördüğümüz tüm bu diğer orta sınıf, 10-inç slates karşı karşıya mı? Kullanıcı bir göz atalım.

Google + iPad hits App Store, Apple kayrak ile Hangout davet ediyor

Görüntü
Olarak söz I / O, Google + şimdi sahip geri geç Haziran ayında yolu çok kendi tam iPad destekli uygulaması vardır. ITunes üzerinden şimdi mevcut, app AirPlay ile bir televizyona Mekanlar akışı ve yorum eklemek için bir tutam mesaj genişleterek paylaşmak için akışından Mesajları sürüklemeye yeteneği gibi bazı tablet odaklı özellikler sunar. Güncellendi Google + iPhone app, bu arada, kullanıcılar Google + Etkinlikler oluşturmak ve yönetmenizi sağlar. Uygulaması aşağıdaki kaynak link artık indirilebilir.

Microsoft Windows 8 detayları Dosya Tarihi, Time Machine ile bizi

Microsoft Windows 8 detayları Dosya Tarihi, Time Machine ile bizi
Microsoft hala her keşfetmek için belirlenir köşe ve bucak arasında Windows 8 yeni resmi yolunda Ekim fırlatma , ve şimdi Dosya Tarihi, bizim veri korumaya yönelik Yenilenmiş yaklaşıma yönelik dikkatini sallanan oldu. Microsoft itiraf yeni bir bileşen takviyesi Windows Yedekleme, app "çok popüler değil" dir, ve OS X getirerek daha biraz daha şeffaf ayarla ve unut onu Time Machine , Windows kalabalığa stratejisi. Biz şikayet konum değil ki: tüm kişisel dosyaları otomatik bir sürüm ile uyumlu bir yedekleme alma aynı temel felsefe biz tatil yaparken geçici bir iç korumaya alabilirsiniz, özellikle de herhangi bir platformda uygundur. Platformlarda bazı farklılıklar da eşit ödülleri ve dezavantajları var. Dosya Tarihi frekans (Sonunda!) ve yedekleme yaş dahil olmak üzere Apple meslektaşı daha yedekleri üzerinde daha fazla kontrol sağlar, ancak bir Time Machine sürücü gibi bütün uygulamaları yedeklemek için kullanılamaz. Her zaman bu derinlemesine Windows 8 keşiflerle, kaynağında görmek çok daha fazlası var gibi Hiç İstemeden bir dosya silme endişe oldum, bu yüzden yoluyla tıklayın.

Sony Xperia miro ve Xperia tipo hands-(video)

Sony Xperia Miro ve Xperia Tipo Handson Video
Onun akıllı telefon liste Sony'nin küçük eklemeler geç Ağustos ayına kadar başlatmak değildir, ama bu bizi bugün erken Carphone Warehouse Noel (zaten?) Londra'da Show'da iki yakışıklı ile dabbling durmadı. Ilgi noktası burada hem cihazlar üzerinde hazır gitmek geldiğinde Dondurma Sandviç vardır. Xperia tipo çift slot kardeşi Asya'da başlatılması ile, onun tek SIM kılığında Avrupa'da gelecek. Bu 3.5 gram elinde hatasız hafif hissediyor, sadece web tarama için yeterli yaklaşık 3.2-inç 480 x 320 TFT ekran ve 800MHz işlemci ise. Arka göstermek bir 3.2-megapiksel kamera, microSD depolama genişlemesi için oda ile, var.
Xperia miro size önceki cihazlarda etkilendim aynı Exmor R sensör bulamazsınız rağmen, 3.5 inç dokunmatik ekran genişler ve whacks beş megapiksel kamera. Desteğini gördük hem de renk seçenekleri ne yazık ki düz olmasına rağmen Android kapasitif düğmesi satırının altında güzel bir eğrilik, var. Sıralamada, her iki cihaz teknik yiğitliği ile wow gidiş değildir - onların fiyatları ile olabilir ancak. Xperia tipo biraz daha büyük Xperia miro bir ay sonra yaklaşık varacak ise £ 100 altında fiyatlandırılır (az 155 $), £ 150 civarında fiyatlı Ağustos ayında gelmesi ayarlanır ($ 232). Eylem hem de yakışıklı bir video için kırılma geçmişe Başkanı.

DARPA Yenilik Evi proje ekipleri görüntüleme verileri almak istediği, büyük resmi görmek

DARPA Yenilik Evi projesi bir ortam görselleştirmek için yeni yollar uydurmak için takım istiyor
Kötü adamlar nerede? Askeri uçakları da dahil, bu gün her yerde gözleri ve kulakları var , büyük ve küçük , uydu , radar ile görüntüleme, LIDAR infrared, termal ve hatta düşman kendi cep telefonları. Sorun tüm bu görüntüleme almak ve çevrenin tek bir resim oluşturmak için nasıl. Bu amaçla, DARPA ve Arlington George Mason Üniversitesi farklı sensör bilgi çatırdayan yeni yollar icat etmek denemek için bir "pota tarzı" yaşam ortamında sekiz hafta boyunca bir araya sekiz takım koyacağız ilk Yenilik Evi Projesi, yarattık. Askeri araştırma kolu çözümler hayal etmek "başarısızlık korkusu olmadan" bir şekilde off-pist düşünmek için bu birimlerin istiyor, uzman ve askeri ve akademik çevreler rehberlere erişimine sahip olacaktır. DARPA'nın zamanki aksine zorlukları büyük bir ödül var, projeyi kabul eden tüm takımlar fon 30.000 $ alırsınız, ancak dört hafta kesme hayatta kalmak için gitmek grupları bir ek $ 20K alacak. Teklif (gerekli herhangi bir akademik kimlik bilgileri ile) 31 Temmuz 'a kadar kabul edilecek ve yarışma 17 Eylül tarihinde ciddi başlayacak. DARPA ekipleri hakları tutun sağlayan, oluşturulan herhangi bir yazılım lisansı alacak - ve sıkı bir bitim tarihine takım tabanlı araştırma için yeni temalar, yolda kavramını devam umuyor. Yani, veri, görüntü ya da "coğrafi" whiz eğer - ve bir evde kilitli akla ve DARPA tarafından beyin fırtınası silah altına koymayın.

Hafta sonunda mağazalarda US Cellular web sitesinde yarın, Samsung Galaxy S III kullanılabilir

Hafta sonunda mağazalarda US Cellular web sitesinde yarın, Samsung Galaxy S III kullanılabilir
Samsung Galaxy S III şu anda ABD'de dört ulusal ağların her müşteriler tarafından çok zevkliydi, ama ne regionals hakkında ediliyor? US Cellular , bu amiral gemisi taşıyan oluyor duyurmaktan küçük millet ilk, bize bugün teyit cihazın 16GB versiyonu itibaren online yarın satışa sunulacak ve hafta sonuna göre perakende raflarına doldurulmuş olsun gerektiğini söyledi. 32GB modeli geliyor, ama kesin tarihler henüz belli oldu. Fiyat? 16GB ve 32GB 250 $ için 200 $, hem de sonra 100 $ indirim posta-in. , Siz USCC kullanıcılar Rejoice, GS III ihtişamıyla Ravish sıranız sonunda burada olduğu için.

Steve Ballmer, Microsoft'un Apple ortaya herhangi bir boşluk bırakın 'etmeyeceğini söyledi

Steve Ballmer, bir teslim epey bir haber Toronto şirketin Worldwide Partner Conference dün yaptığı açılış sırasında, ama onun tartışma sonrasında CRN verdiği röportaj için onun güçlü bazı kelimeleri kaydettiğiniz gibi görünüyor. Ben de onun gibi cesur değil tüketici bulut. Değil donanım yazılım yenilik ", ekleyerek," biz kesinlikle net biz Apple ortaya herhangi bir boşluk bırakmak için gidiş değildir yapmaya çalışıyoruz "dedi. Biz Apple bu herhangi terk edilmez kendisi tarafından. ne olacak değil. değil bizim seyretmek. " Onun akıllı strateji değişikliği dahil sorulduğunda ise, Ballmer, "r ight şimdi Yüzey gerçek çalışıyoruz. Odak bu. Yani, bizim çekirdek var" dedi diye bir "görünüm eklemek yaptı rağmen, biz ne göreceğiz Diğer önünde tek ayak "ve kapıdan dışarı almak" bugünkü ortakları kadar konuşmadan önce. Ayrıca şirketin odak koymakta olduğunu belirterek, Microsoft'un perakende mağazaları ve web sitesi başlangıçta Yüzey tablet için birincil kaynak olacağını teyit etti " o Microsoft.com bunları sipariş ve satış ortakları durdurma hiçbir şey olmadığını da ekledi.

Dropbox Pro hesapları aynı fiyata iki katı depolama olsun, 500GB seçeneği tekmeler için atılmış

Dropbox Pro hesapları aynı fiyata iki kat olsun
Eğer bir dijital Hukuk, yükleme şey ve muhtemelen için aklınıza gelebilecek her şey var Dropbox Pro hesabı? Mutlu gün, burada tekrar arkadaş: depolama hizmeti aynı maliyet (yönelik 50GB ve 100GB planları iki katına, onun Pro hesapları yükseltti Pro 100 $ aylık 10 ya da yılda 100 $ 'dır ve Pro 200 $ aylık 20 ya da 200 $' dır daha yüksek katmanlı 500GB seçeneği eklerken) yılda. Biz hala üst uç depolama seçeneği mal olacak tam olarak ne kadar duymak için bekliyoruz, ama Dropbox yeni fiyatlandırma bu akşam planlıyor yayınlamak için bekliyor.

Sony VAIO T13 incelemesi: şirketin ilk Ultrabook back-to-okul seti hedefliyor

Sony VAIO T13 incelemesi şirketin ilk Ultrabook backtoschool seti hedefliyor
Yakın zamana kadar, Sony'nin adı Ultrabook yapımcıları sürekli büyüyen listesinde yokluğu olmuştur. Tabii, biz bildiğiniz VAIO T serisi şirketi CES beri alay cam arkasında isimsiz bir notebook, ama onun alamadım resmi ortaya çıkarmak , Avrupa pazara Mayıs, kadar - son nesil Sandy Bridge ile işlemciler. Yani Ivy Bridge CPU hem Ultrabooks ve mainstream dizüstü bilgisayarlar için şimdi görgü gereği olduğu bir sıçrama yapmak için bir yoldur.
Neyse ki, Sony 13-inç serbest, sağ ABD tarafında şeyler var VAIO T13 yedekte Ivy Bridge işlemciler ile. Bu yeni yongalar dışında Ultrabook aynı fırçalanmış gümüş alüminyum tasarım söz değil, Avrupa modeli ile aynı özellikleri sunuyor. Bir zaten kalabalık pazar girerken marka ketçap ciddi bir oyunun parçası olmasına karşın, kendi VAIO T 770 $ yarışmak fiyatlandırılır. Diyelim T13 tam inceleme tedavi vererek Ultrabook oyuna Sony bekliyoruz.

Verizon Galaxy Nexus AOSP kat geri karşıladı, Sprint Google tarafından shunned

Verizon Galaxy Nexus AOSP kat geri karşıladı, Sprint Google tarafından shunned
Yavaş yavaş ama emin adımlarla Google onları önyükleme verdikten sonra geri AOSP içine kat CDMA aygıtları getiriyor Şubat ayında sürücü sorunları bitti. Nexus S 4G edildi karşılanmasını geçen hafta ve şimdi Verizon Galaxy Nexus Android açık kaynak kodlu site üzerinde katılıyor. Geliştirici portalı için ve sizin için ikili bulacaksınız üzerinden on Başkanı Android sürümü 4.1.1 . LTE Gnex henüz rağmen, sürücü desteği henüz kabul edilir ailesinin oldukça tam teşekküllü bir üyesi değil "deneysel". Hata bir grup varsa Yani, korkutmasın. Ne yazık ki, Sprint hayranları için kötü haber var. Google görünüşte desteklenen geliştirici cihazların listesine taşıyıcı LTE Nexus ekleme gibi bir niyeti yoktur. Jean-Baptiste Queru, AOSP kurşun, için açık kaynak OS özel yapılar getirmek için bir plan olduğunu Android Bina Google grubu söyledi Toroplus .

NFC tabanlı seyahat check-in için Apple nötralizan patent, henüz NFC iPhone söylentileri bastırmak değil

Checkin NFCbased seyahat için Apple nötralizan patent, iPhone dedikoduları bir nebze bastırmak değil
Apple edilmiştir NFC patent peşinde yıldır, ama sadece şimdi kendi yaklaşımı için bir ABD patent oldu ulaşım check-in - gerçek dünyada teknolojinin en yaygın kullanımlarından biri. Uçaklar, trenler ve (kiralık) otomobil sadece gezgin onboard hop bir NFC donanımlı cihaz dokunun olurdu ve: dosyalama teorik bir iTravel hemen hemen her araç için rezervasyon ve bilet bilgileri saklamak ve yol boyunca tutardım uygulaması açıklar hattının ucunda otel ayrıca hafif bir yumru vasıtasıyla kimlik bilgileri alacaktır. Bariz kağıt tasarruf tedbirleri yanısıra, iTravel pasaport bilgileri, parmak izi veya screener başka türlü bizim bavullar hokkabazlık duyarım ederken görmek isteyebilirsiniz başka bir şey vererek havalimanı güvenlik hattının önemli parçaları atlamak yardımcı olabilir.
Tüm idealdir geliyor, ama o rezervasyon başlamadan önce Güney Pasifik yolculuğu bir NFC donanımlı test emelleri ile 2012 iPhone , bu hatırlıyorum: patent aslen 2008 yılında açılmıştı. Biz açıkça iTravel görmedim olduğu gibi kendini gösterebilir ve Wall Street Journal tarafından son üfürümler Apple bugün bile tüm NFC-in-ticaret fikri konusunda hevesli olmadığını ileri sürmüşlerdir. Yine ile Hesap Cüzdanı kanatlarında bekliyor, patent yardım ama Apple gelecekte yakın alan kablosuz bir iPhone hakkında daha ciddi ise spekülasyon yakıt değildir.

AT & T, Samsung Galaxy S II Skyrocket ICS güncellenir

Skyrocket ICS güncellenmiş AT & T Samsung
Galaxy Not AT & gibi, bugün Android 4.0 için değerli yükseltme alma T tek cihaz değil Samsung Galaxy S II Skyrocket çoğunluğa atlıyor. Ne yazık ki, bu üzerinde yenileme almak için bilgisayarınızda Kies istemci içine almak gerekir demektir OTA güncelleme değil. Eğer bir güncelleştirme bu şekilde hiç yapmadım, bir sonraki seviyeye cihazınıza itmek hakkında ayrıntılı bilgi için bol kaynak link kafa.

Heins: Bir 'cihazların daha az sayıda' odaklanarak RIM

Bugünkü sırasında hissedarlar toplantısında , RIM CEO'su Thorsten Heins Kanadalı akıllı telefon üreticisi bir yapabilmeniz için yaptığı planları belirterek, "düzene" gibi terimleri dışarı attı "yalın, ortalama av makinesi." Planı işgücünün azalması (daha önceki işten çıkarmalar ile o toplantıda "yapmak için inanılmaz zor bir karar" olarak anılacaktır) ve cihazların daha küçük bir sayı odaklanarak, sınırlı şirketin üretim alanları içerir. BlackBerry 10 tam QWERTY cihaz tarafından kısa bir süre sonra takip edilecek, Kuzey Amerika pazarının ihtiyaçlarına hitap amaçlayan bir dokunmatik cihaz ile başlatacak.

Motion Computing işletme için CL910 tablet açıkladı, Windows 8 yükseltmeleri vaat ediyor

Motion Computing işletme için CL910 tablet açıkladı, Windows 8 yükseltmeleri vaat ediyor
Microsoft'un kaygan yüzey slates Windows tablet tüketiciler için bekliyor, ama iş millet edilmiş olabilir? Hareket bilgisayar 1.6GHz çift çekirdek ile onların dikkatini, ferahlatıcı onun kurumsal kayrak tutmayı umuyor Intel Atom N600 işlemci, 128GB SSD ve Bluetooth 4.0 desteği. CL910 adlı 10.1-inç döşeme, onun en 15.5mm çerçeve korur selefi gibi eski donanımın USB port, SD kart yuvası ve Gorilla Glass 1.366 x 768 paneli korunmaktadır. 1260 $ Windows 7 Professional yüklü bir tablet satın alır, ama Redmond en yükseltme için uygun olacaktır Metro revizyon rafları vurur. Resmi basın açıklaması için  aşağıdaki kaynak linkten  bir göz atın.

Thorsten Heins, Mike hissedarlar toplantısı sırasında RIM kuruluna seçildi Lazaridis

Research in Motion için alıngan hissedar toplantısı olması beklendiğinden neyin çırpınışları akıllı telefon üreticisi yönetim kurulunun bir parçası olarak teyit edilen 10 yönetmenlerle, oldukça statükoyu konuda şeyler başladı. Bu liste CEO'su içerir Thorsten Heins ve kurucusu Mike Lazaridis. Seçimler, bir katılımcı kaydetti, sırasıyla yüzde 14,8 ve Heins ve Lazaridis için tevkif oyların yüzde 19,1 ile "değil ezici bir onayı," idi.

Nintendo 3DS XL yorum: daha büyük daha iyidir, ama yine de oldukça yeterli değil

Büyük Nintendo 3DS XL incelemesi daha iyidir, ancak yeterince çok
Eğer taşınabilir oyun üç boyutlu istiyorsanız, istiridye kabuklu ve büyük, sonra Nintendo'nun 3DS XL bu geniş, sıradışı gereksinimlerini karşılar. Bu bir tasarım yenileme olduğunu daha yakından referanslar hem önceki nesillere DS donanım (ve gelen Wii U ) - tüm bir ölçüde büyük, 3D özellikli, paralaks bariyer ekran touting ederken. Kenara daha büyük bir pil, ilk önce bir yıl boyunca ne gördüm XL iç donanımı rehash: denetimleri (hafif) sert oyun-kur ikinci analog stick, hiçbir ek ile aynı kalır. Ne öyle değer için, cihazın fiziksel boyutları iki katına çıktığını eşleşen, (en orijinal 2GB)-kutusunda bir 4GB SD kart ile gelen yok. 18 ay oyun, uzun bir süredir , özellikle bu gün ve 3DS satışları son zamanlarda karşı direnen rağmen Sony'nin en son , biz saymak 3DS XL kendi atasının itiraz çift vardır. Neden sağ aradan sonra biz açıklayacağız.

AT & T Atrix HD 99 $ fiyatlı: (video) 15 Temmuz geliyor

Biz zaten var iken özellikleri baktı , AT & T, Bell Kanada onur yapacak ederken, bu ay ABD Motorola'nın büyük ve sıska levha getireceğini duyurdu oluyor "bu yaz." 99 $ fiyat vasıl, Atrix HD Modern beyaz ve titanyum renk hem de mevcut 4.5 inç 720p ekran ile birlikte LTE bağlantı kravat olacak. Daha da iyisi, tüm 15 Temmuz'da, bu hafta gelen oluyor. Eğer erken bir evlat olmayı düşünüyorsanız ücretsiz Araç Dok dahil Akıllı Eylemleri ile mükemmel çalışması için tasarlanan bir "süre", her biri ile gemi olacak gibi sonra, hızlı hareket etmek isteyeceksiniz. Son olarak, bu veri kullanımı, batarya durumu ve daha fazla görüntüleme, kendi AT & T, hesap bilgileri doğrudan sahiplerine almak için tasarlanmış ana ekranda Motorola'nın "daire widget", sahip olan ilk cep telefonu.

Kinect PlayFit, Xbox Live için başlattı size 'Star Wars' oynarken yaktığınız kaloriyi tüm izler

Görüntü
Oynamaya uygun alın "Star Wars?" Bu rüya, öyle değil mi? Microsoft, bu rüya onun ile gerçeğe dönüştürmek için arıyor Kinect PlayFit, yeni bir spor pano Xbox Live kullanıcıları gibi Kinect başlıkları arasında yakılan kalori izlemenize yardımcı olur "Dans Merkezi 2", "Your Shape Fitness", evet, ve "2012 Evolved Kinect Yıldız Savaşları. " Pano sıralaması, liderlik ve topluma entegrasyon dahil olmak üzere "sosyal motivasyon," bulunmaktadır. PlayFit bütün ABD merkezli Xbox Live üyeleri için ücretsiz olarak bugün başlatıyor. Daha sonra bu hafta ABD dışındaki alanlara isabet olacak, böylece herkes çok çok uzak bir galakside bir ter kesebilirsiniz.


Canon'un MG2220, MG3220 ve MG4220 all-in-one ile PIXMA hattı genişletir

Canon, MG2220, MG3220 ve MG4220 allinones ile PIXMA hattı genişletir son ikisi için ekler AirPrint
Okula alışveriş geri için bol zaman içinde, Canon üç yeni teklifleri ekledi PIXMA aile. Şirket, sadece MG2220, MG3220 ve MG4220 hepsi-bir-arada yazıcılarda ortaya çıkardı. Trio x 6 inç baskılar 4 kenarlıksız makinesi, yüzü ile 4,800 x 2,400 dpi maksimum çözünürlük, mürekkep ve kağıt hem değişen kolay FastFront sahiptir altında bir dakika ve 8,5 x 11 boyutları kadar işler. Bu arada diğer modelleri her spor kablosuz yetenekleri MG2220 ile, reklamı kopyalama, yazdırma ve tarama işlevlerini bekleyebilirsiniz. Anılan dikmek AirPrint, Google Cloud Print ve Canon'un kendi Easy PhotoPrint mobil uygulaması içerir. Bu yeterli değilse, yazılımın iki yeni bit Resmim Bahçe ile mevcut olacak ve senin, senin Günleri yazdır ile Facebook galerilerine erişebileceksiniz.
Pahalı çifti aynı zamanda daha yüksek fiyat etiketi için uygun ayarlamalar için bir 2.5-inç LCD aşağı maliyetleri ve MG4220 Tacks tutmak için Otomatik Çift Taraflı Baskı Sundu. Kıyafet bu çevre birimleri raflarda ne zaman herhangi bir bilgi sunmuyor, ama zamanı geldiğinde, sen MG3220 için 79,99 $ ve her şey dahil MG4220 için 129,99 $, MG2220 için 69.99 Amerikan Doları fiyatları bekleyebilirsiniz. her üç model bir göz aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Canon SELPHY CP900 kompakt fotoğraf yazıcısı duyurdu Eğer arka koltuğundan gelen defterine sağlar

Canon SELPHY CP900 kompakt fotoğraf yazıcısı duyurdu Eğer arka koltuğundan gelen defterine sağlar
Eğer Grand Canyon fotoğrafları yazdırmak için eve dönene kadar kelimenin tam anlamıyla sabırsızlanıyorum, şimdi şanslısınız. Canon on-the-go kartpostal biraz kolaylaşır yapar SELPHY CP900 kompakt yazıcı duyurdu. Periferik katma yararlanarak WiFi yetenekleri , bir hafıza kartından ya da Android ve iOS cihazları için Easy PhotoPrint uygulaması yardımıyla bu görüntüler sizden yürüyüş seferine çıktı edebileceksiniz. Tabii ki, 4 x 6 inç fotoğraf ile sınırlı olacak, ancak yeni aksesuar önceki modellere göre Çantanızda daha az yer kaplar. Bir elektrik prizine bulamadınız mı? Telaş yok. Sen orta safari yazdırmak için isteğe bağlı pil / şarj combo için savurganlık olabilir - bunu seçmelisiniz. Cihaz aynı zamanda son ayarlamaları ve kopya başına bir dakika altında bir bekleme süresi için 2.7-inç LCD ekran taşıyor. Bir çıkış tarihi ile ilgili Ayrıntılar kıt, ama gelmesi ne zaman cep telefonu kiti yaklaşık 100 $ için siyah ve beyaz seçenekleri hem de mevcut olacak. Şimdilik, bir kaç alternatif açıları altında galeride bekliyor.

Apple 20 Temmuz tarihinde (güncelleme: neden burada) Çin'de yeni iPad başlattı

iPad 2012
Apple hakkında için bulmacanın önemli bir bölümünü tamamlamak üzere yeni iPad'in dünya rollout : sadece kendi Retina ekran-paketleme tablet 20 Temmuz tarihinde Çin'de ulaşacak doğruladı. Şirket yerel fiyatlandırma hakkında belirli değil, ancak kendi mağazalarında ve yetkili satıcıları aracılığıyla WiFi ve hücresel sürümleri hem de umut verici. Şirket, geçmişte görmüş çetelerin ve scalping bazı önlemek için ve 19 Temmuz'da başlayan alma için rezervasyon açılacaktır hevesli - şirket alışılmadık 09:00 ve öğle arasında, her gün sadece üç saat rezervasyon pencere sınırlayıcı olmasına rağmen. Dışarı sallar ne olursa olsun, resmi Çin genişleme sayısının tutmak olasıdır sapan teslim ithalatı minimuma.
Güncelleme: Bazı commenters belirttiği gibi, Çin uzaya çoğunlukla yardımcı olan Proview ile ateşkes . Mevcut iPad tasarım oldu Mart ayından bu yana sertifikalı ; Apple sürümde adıyla Proview bahsetmek ilgili değil, ama büyük olasılıkla başka bir riske düşkün değildi mağaza yasağı sadece tamamen savaşı önlemek olabilir zaman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder