Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

13:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!

13:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!
Bugün Great Western Podcast var: Boise yerel teknoloji sihirbazı Zach Lutz Seattle ve Tuz Gölü Brad Myriam katıldı. Biz de konum olursa olsun, cep editörleri üçlüsü kablosuz anlayış ortak dize araya bağlanır. Biz aşağı çekileceğini ve telefonları ve diğer ufacık cihazların dünyadaki en son olaylar hakkında sohbet kısaca bize katılın.

T-Mobile incelemesi için Samsung Galaxy Not

Tmobile inceleme için Samsung Galaxy Not
Samsung Galaxy Not anlatmaya gerek yok akıllı nadir bir cins arasında yer alıyor. Bu unutulmaz ve dönem yaygınlaşması için tek başına sorumlu, polarize oldu "phablet." Son zamanlarda karşı taht savunmuş olan, aynı zamanda bu kategorideki tartışılmaz kralın LG Optimus Vu . Kenara Not bölgenin genişleyen görüntüsünden çok cazibesini işlevselliği notepad benzeri ile telefon endows S Kalem kalem ile sıkı yazılım entegrasyonu yatıyor.
Ilk (ve ikincisi biz Galaxy Not Yorumlar) zaman, Android 2.3 özellikli. O zamandan beri, dublaj verimlilik uygulamaları yeni bir dizi ile birlikte, Android 4.0 için bir güncelleştirme aldı oluyor Premium Suite . Şimdi telefon olarak T-Mobile geldiğinde (bir sözleşme ile 250 $ ve 50 $ indirim sonra) yanı sıra, biz yeni bir türevi değil, sadece gözden geçirme fırsatı alıyorsun, ancak bu durumda, en son işletim sistemi. Zaten Galaxy Not hikayesi çok biliyoruz, ama şimdi soru kalır: sadece ne kadar metnin yeniden kaleme alınmıştır? Bulmak edelim.

Windows 8 ile ASUS Tablet 810 FCC geçmiş yolunda dönüşümleri

Windows 8 ile ASUS Tablet 810 FCC geçmiş yolunda dönüşümleri
ASUS, kendi istediğiniz gerekir Windows 8 tablet ailesi olarak birlikte hareket etmek. Tablet 810 Sadece iki gün onun küçük kardeşi, bir ziyaretten sonra FCC geçmişte salladı etti Tablet 600 . Biz çarpıcı bir vahiy, 810 için dosyalama (TF810C gibi) derdim bu değil iken beklenen bir WiFi-tek cihaz gösterir NFC eşitleme hızlı periferik için. Eğer, yani ve bunun ABD ulaştığında - 11.6-inç dönüştüren kayrak hala kablosuz yaşam sahip rağmen birkaç anahtar detayı yoksun çıplak. Onayı engel temizleme Ancak, ASUS, Intel tabanlı bir Windows 8 tablet ile kapısının ilk çıkışı biri olmanın birkaç engelle yaprakları 26 Ekim sonra etrafında toplar.

E3 2015 yılına kadar kalıyorum, LA seviyor

Ubisoft UPlay yanlışlıkla web eklenti exploit içerebilir, Ezio onaylamayacağını

Assassin Creed 2 - Ezio Auditore da Firenze
Eğer Assassin Creed 2 (veya diğer oynadım Eğer Ubisoft oyunları), sizin için beklediğinden çok daha sinsi infiltrasyonu yüklemiş olabilirsiniz. Ubisoft'un UPlay etrafında Tavis Ormandy tarafından bazı gözetleme hizmeti tarayıcı keşfettiler etmiş görünüyor eklentisi , web yerel olarak saklanan oyunlar başlatmak istedim, web siteleri kullanabilirsiniz şey için bir filtre yok - başka bir deyişle, bu olabilir iyi bilgisayara doğrudan erişim istediği kötü kodlanmış sayfa açık sezon olacak. Sözde, yanlışlıkla arka kapı Kapanış exploit eklenti devre dışı bırakma gibi minnetle kadar kolaydır, ama onun kopya koruma sistemi ile online güvenliği için büyük bir üne sahip olmayan bir şirketten internet entegrasyonu karşı başka bir vuruş olabilir. Çok ihtiyaç duyulan eğer biz, kusur onaylamak ve çözüm olabilir öğrenmek için Ubisoft dışarı ulaştınız. Şu an için kesinlikle eklenti kapatmak istiyorum ve bunun yerine bir masaüstü kısayolu ile Ezio Auditore Da Firenze maceraları devam ediyor.

Apple, 'en başarılı OS X sürümü' dört gün içinde üç milyon Dağ Aslan indirme bildiriyor

Biz üçüncü parti kaynaklardan hafta sonu öncesinde bazı rumblings duydum ve saat gibi Apple, hafta sonu gişe hasılatı ile hafta başladı etti. Cupertino numaralarına göre, OS X'in en son sürümü için yapım, dört gün içinde üç milyon indirme vurdu "Apple tarihindeki en başarılı OS X sürümü." Fiyat kesinlikle Apple'ın numaralarına göre, 200-artı özellikleri için 20 $ çalışan, Dağ Aslan hızlı başarısında rol oynamıştır. Listesi Bildirim Merkezi ve AirPlay yansıtma ve on-eski işletim sistemi için küçük tweaks bir seçim gibi büyük eklemeler içerdiğini. Daha fazla bilgi aradan sonra, alışıldığı kendini tebrik basın açıklaması bulunabilir.

Kuratas, 13-ayak mech: Kendi iç Ripley Unleashes, 1.350.000 $ maliyeti (video)

Kuratas, 13foot Mech senin iç Ripley Unleashes $ 135,000,000 Video maliyeti
Suidobashi Heavy Industries, en son projesi, 4.4 tonluk Kuratas için son rötuşları attı. Cep takım dünyada obsessives sanatçı teşekkür edebilirim Kogoro Kurata bir pilot içinde barındırmak için alana sahip robot çerçevesi, ve robotik uzmanı Wataru Yoshizaki. Mech dokunmatik ekranlı arayüzü bile Kinect tabanlı bir hareket arayüzü ve ürperti uyaran "smile-aktif" ikiz BB Gatling silahlar içerir. Sen kendi dizel motorlu canavar özelleştirebilirsiniz distopyacı renk takım sizin seçtiğiniz, ama tavsiye edilir: 1.350.000 $ fiyat etiketi bir yapay deri iç, bardak tutucu veya telefon cubby gibi daha fazla özelleştirme seçenekleri içermez. Kuratas Ancak, kokpitten telefon görüşmeleri doğrudan yapabilme yeteneği ile geliyor, bu yüzden onlar için geliyorlar ki, düşmanlarınızı söyleyebilirim.

CIA yusufçuk drone, neredeyse 40 yıldır modern İHA yendi ezdiğimi edildi (video)

ABD askerleri şok veri toplamak, Afganistan'da patlama sensörleri giymek

ABD askerleri şok veri toplamak, Afganistan'da patlama sensörleri giymek
Afganistan'da bin cephe personel etrafında, gelecek ay başlayan Asker Vücut Birimi, etkilerini kaydetmek için bir sensör kiti test başlayacak patlamalar insan vücudu üzerinde. Bu konuların en keyifli olmasa da, patlama sensörleri 2014 yılında askerlerin kafası ev önce mümkün olduğunca çok veri toplamak için dışarı fırladı edilmiştir. ABD ordusunun sensörleri geliştirildi Rapid donatılması Kuvvet ve Georgia Tech Araştırma Enstitüsü, tamamlayıcı tedavi geliştirmek için sarsılmaların ve travmatik beyin yaralanması üzerine bilgi toplamak istiyoruz. Bu da süper askerler, bir sarsıntı sonrasında geri başlık ve daha da kötü bir yaralanma olasılığı artan durdurmak için kaynağında kullanılacaktır. Ayrıca sensörler yolcular IED patlamaların etkilerini ölçmek için, askeri araçlar üzerinde yapılacaktır. Ekstra ekipman 2 £ muhtemelen Asker Vücut Ünitesi çok popüler yapmayacağız ekleme, ama bunu rafine oldu kez kiti yarım kiloluk azından tartmak olabilir sanılmaktadır.

HTC Seul ofis kapanıyor, Kore Koreliler bırakır

HTC Seul ofis kapanıyor, Kore Koreliler bırakır
Zaten sonra çıkardı Brezilya ve Kuzey Carolina'da bir araştırma binası kapatıldı HTC, şimdi Seul Güney Kore başkenti ofisini kapattı. Hareket "operasyonları düzene" ve satan odaklanmak Tayvanlı üretici çabalarının bir parçası olduğu Tek markalı yerine Nokia'nın gibi - bu başarı şansının yüksek olduğu pazarlarda yakışıklı coğrafi çekilme ama burada üzerinde, Windows Phone bağlılığını takip çok küçük ölçekli. Henüz kaybolur kaç işleri temizlemek değil, ancak HTC bu üzüntü "diyor HTC son birkaç yıl içinde yaşanmıştır büyümeye katkıda bulunmuş insanlar üzerinde doğrudan etkisi vardır." Bugünkü haliyle, analistler saymak olduğunu açıkça tutunmak değer olmayan, sadece bir veya iki puan ile HTC bırakarak Samsung, LG ve Pantech kural, iç pazarın yüzde 90 payı gibi Korece üreticileri.

Engadget ilk Birleşik Krallık Giveaway: Üç Sony Xperia S telefonları birini kazanabilirsiniz!

Engadget ilk Birleşik Krallık Giveaway üç Sony Xperia S 'birini kazanmak
Siz istediniz, size pined ve o burada - ilk (ama kesinlikle son değil) Birleşik Krallık yarışmaya bekliyoruz. Yargılamanın başlaması için, Sony'nin en yeni amiral gemisi, üç sahip Xperia S Atlantik'in doğu tarafında okuyucularımıza sunuyoruz. Bunu İngilizler için ilk yarışma var, biz sadece girmek için aşağıdaki Yorum bırakmak, sonra aradan sonra kurallara kadar okumanızı tavsiye ederiz.
Ne yazık ki, sevimli robot bizim hediye olarak kapmak (sorduk) için yukarı değil, benzer bir otomat Krallık'ın birçok bölgesinde izini yönetmek, Sony, döviz serbest bir Xperia U net olabilir, ayrı bir yarışma çalışıyor - ipuçları için daha fazla kapsama alanı bağlantıyı ziyaret edin. İyi şanslar!

Samsung Odyssey ile ilgili detaylar ve Marco Windows Phone 8 cihazlar taşar

Samsung Odyssey ile ilgili detaylar ve Marco Windows Phone 8 cihazlar taşar
Eğer Apple ve Samsung yasal Tussles alamıyorduk düşündüm Eğer yeterince ilginç , başka bir dosyalama tüm akıllı telefonlar babası olmadığını ortaya çıkarmıştır Galaxy boru hattına en az iki adet Windows Phone 8 cihazları var. Dosyalama göre bir çift çekirdekli 1.5GHz çalışan hem Verge tarafından gün ışığına çıkarıldı oldu Qualcomm MSM8960 henüz LTE bölgeler için tercih Samsung'un yonga - yonga. Odyssey Microsoft'un kendi için 4.65-inç yüksek çözünürlüklü Super AMOLED ekran ve NFC hazır olan, Samsung'un üst seviye Windows Phone olmaya hazır görünüyor mobil ödeme planları . Bu arada, Marco görünüşte bir ihtimalle nazik fiyat için, yakın alan lezzetleri ve evin mütevazı 4-inç WVGA Super AMOLED ekran vazgeçmek olacaktır. Yasal belgelere göre, her iki cihaz bu yıl 4. çeyrekte piyasaya kadar dişli - Biz Windows Phone 8 gördüm sonra bütünüyle .

Gizemli 10-inç BlackBerry PlayBook Vietnam görünür

Gizemli 10inch BlackBerry PlayBook görünür
Duyduğumuz en son bir bütün kavramları 10-inç PlayBook olmuştu rafa söylentiler RIM yerine onun BB10 planları ve gelecek nesil akıllı telefonlar üzerinde yoğunlaşmak istediğini düşündüren ile,. Ancak, biz sadece büyük BlackBerry döşeme çok benzediğini şey gösteriş, Tinthe bu görüntüleri aldık. Mevcut için tablet karşılaştıran fotoğraflar Bir avuç, 7-incher ve bir iPad, BlackBerry satışları dahil olmak görünen forum üyesi quang3g, tarafından gönderildi.
Tipler-akıllı, donanım kenara büyük yer kaplayan ve iPad rekabet yerine, RIM'in ilk tablet geldi geniş şekli daha yakın görünen bir ekran oranı ile büyük ölçüde değişmeksizin var. Kısa devrelerde atış göre, bu tablet aynı zamanda bir SIM yuvasına ve hücresel telsiz içerdiğini bilmenizde yarar var iken, hala-ince 10 inç çerçeve içinde yer güçlü bir 7250 mAh pil var - yeterince eti ayırt burada değil ama olsun Bu 4G fırsatlar veya 3G (HSPA +) radyo dalgaları. Biz PlayBook bu lezzet varlığı (veya iptal) üzerinde resmi bir kelime için beklerken, aşağıda kaynağında tablet birkaç resim daha az şüpheci bir yana bakışta alabilir.

Veri-aç kalabalıklar Olimpiyat TV yayınları yağma, okçular uyarılmak

Veri-aç kalabalıklar Olimpiyat TV yayınları yağma, okçular uyarılmak
Tarafından sosyal medya ve konuk oyuncu kutlayan bir açılış töreni ile dünya çapında web babası , siz ne düşünürsünüz oyunlar güzel Twitter dostudur. Peki, bunca, Londra ordularını plaj voleybolu bilet puan kadar şanslı değildi olanlar için TV yayınları kesintiye önlemek için kendilerine acil olmayan metinler ve tweets tutmak için söylendi gibi. Öneri bisikletçiler 'GPS mevcut veri eksikliği nedeniyle erkekler bisiklet yol yarışı ile bumbled yayıncılar sonra gelir. Bilgi darboğazı belirli bir ağ ve veri yükünü paylaşarak tartışılmıştır ilgili gibi görünüyor, muhtemelen yoluyla da Twitter . Böylece, bir sonraki neyin - IOC olasılıkla oturum değil kitlelerin söylüyorum herhangi bir etkisi olmayacağını bilir verileri nefret edenler .

Microsoft, davası bir stand olarak iki katına Kama Mobil Klavye, introlar

Görüntü
Gördüğümüz gibi Windows 8 bu sonbaharda nakliye başladığında, sunulan tablet / dizüstü melez hiçbir sıkıntısı olmayacaktır. Bu klavye rıhtım genellikle ayrı ayrı satılacak yana Ama, bu aynı zamanda ilgili üçüncü parti alternatiflerin yükleri görmek anlamına gelecektir. Dışında kalmak değil, Microsoft sadece onun gelmiş geçmiş en küçük fare ile birlikte, Bluetooth cep klavye duyurdu - Herhangi bir Windows tablet ile kullanılabilir her ikisi de.
Bu Kama Mobil Klavye ile başlayarak, benzer Zaggmate Kullanıcı iPad durumda bunun daha fazla seyahat-esnek hale getirmek için zor bir durumda olduğunu da, 2010'dan itibaren. Burada, yine de, gövde, bir tablet, stand olarak ikiye sağlayan, esnek bir kauçuktan oluşur. Tuşları üzerinde koyarak ayrıca pil ömrünü uzatmak için izin klavye kapanır. Tahta üzerinde, ayrıca Tılsım Bar gibi bazı Windows 8 özellikleri, özel kısayol tuşları bulacaksınız. Adından da anlaşılacağı gibi,, klavye arka biraz, diğer tarafta batarya kapağı sayesinde (. Bu arada iki adet AAA hücreleri, alır) bir uyarı çıkıyor: Windows 7, 8 ile kullanabilirsiniz rağmen ve RT, ve hatta Mac OS X, ancak Vista ile uyumlu değil. Üzgünüz, millet.
Benzer şekilde, küçük Kama Dokunmatik Fare eşleşen yumuşak bir yüzeye sahiptir ve aynı zamanda Bluetooth özellikli olduğunu. Microsoft'un sırasında diğer fareler gibi, bu yüzeylerin çok çeşitli kullanılmasına izin, BlueTrack teknolojisine sahip. Tek AA pil ile çalışan fare, aynı zamanda kapanır zaman onunla eşleşmiş oldu, hangi cihazı size güç aşağı. Bu ürünler, 79,95 $ için klavye perakende 69.95 gidiş için fare ile, Microsoft'a göre, "yakında" gönderecektir. Şu an için, sizin izleme keyfi için aşağıdaki fotoğraflardan oluşan bir sürü var.

Microsoft çıkışları Bluetooth özellikli Şekillendirici Dokunmatik Fare, Şekillendirici Mobil Klavye eşleştirme

DNP Microsoft açıkladı Scult Dokunmatik Fare, eşleştirme Sculpt Mobil Klavye
Donanım haber Lots bugün Microsoft'un çıkan. Hayır, bu tür donanım, fareler (ve klavyeler de) sadece bir sürü. Bu şık Kama fare ve klavye ek olarak, şirket sadece yeni bir "Şekillendirici" satırı parçası olarak iki ürün duyurdu. Birincisi kadar, tüm bu farklı değildir Şekillendirici Dokunmatik Fare, orada bu onu, Bluetooth üzerinden bir USB dongle karşı çalışır dışında. Geçen yılın aksine Dokunmatik Fare bugün bir yazılım güncelleştirmesi var, bu çok dokunmatik bir şerit olarak tam dokunmatik yüzeye sahip değil, karmaşık üç parmakla dışında öyle. Yine de, tokatlamak yukarı ve aşağı için kullanmak, ve yan yana. Yapabilirsiniz Ve, Microsoft'un serisinin diğer ürünleri gibi, var BlueTrack neredeyse her yüzeyde kullanılmasını sağlayan teknoloji. İlginçtir, sen Vista kullanıcıları şans outta vardır, yani kullanmak için Windows 7, Windows 8 veya Windows RT gerekir. Bu arada, Şekillendirici Mobil Klavye geçen yılki benzer Bluetooth Mobile Keyboard 5000 Windows 8 için özel kısayol tuşları vardır bu sefer sadece. Her iki ürün de, "yakında" mevcut olacak ve $ 49.95 perakende olacaktır.

Windows için Dokunmatik Fare yaklaşan destek 8 jestleri Microsoft detayları

Biz zaten Microsoft, yükseltme biliyordu Dokunmatik Fare Windows 8 hareketlerini desteklemek için, ancak kıyafet parmak hareketleri, tam, Şimdi, Redmond fare aslında almazsınız olsa bile, hepsi açıklayan yerleşik edileceği teyit asla Win8 kadar güncellenen satışa Ekim ayı sonunda. Firmaya göre, o Charms ortaya çıkarmak için sola açık programlar ve iki arasında geçiş yapmak için sağa tokatlamak iki parmak edebileceksiniz. Aşağı yukarı üç parmaklarını kaydırarak Semantik Yakınlaştırma kullanmanızı sağlayacak. (Doğal olarak, sizin Başlat ekranında fayans üzerinde hareket etmek için iki yana geçirmek mümkün olacak, ancak muhtemelen zaten tahmin etti.) Biz sadece güncellemek için kaşıntı olduğunuz Engadget HQ burada bir Dokunmatik Fare var, Bu sürücüler bundan üç ay düşene kadar, ama biz sadece bizi oyalamak için başka bir şey bulmak gerekecek gibi görünüyor.

Apple, Sony, kopya vermedi kanıtlamak için, mahkeme celbi de 'Mor' telefon prototipi ortaya

Apple mahkeme celbi de 'Mor' telefon prototipi ortaya, Sonyesque tasarım öncedir
Apple v Samsung sırasında ortaya skeçler önceki toplu iPhone aslında olabileceğini ileri sürdü Sony fikirleri ödünç , ama yeni bir dosyalama durumda olmadığını göstermek için tarihin içine çok daha eskilere uzanmaktadır. Verge lekeli evrak son sal bir "içerdiğini [yukarıda solda] Mor "prototip olduğu Ağustos 2005 etrafında yapılmış ve nihayet ortaya çıktı iPhone birkaç işaretlerinden taşımaktadır edildi. Sony tarzı prototipleri daha sonra geldi ve görünüşe göre sadece bir olan "eğlenceli yan projesi." AllThingsD aynı zamanda iPhone gibi görünüyordu ne olabilir bazı ilginç irdeliyoruz Apple'ın birikimi, 100 prototipler etrafında bir araya çizmiştir.

Nasıl Droid RAZR Maxx değiştirmek istiyorsunuz?

Nasıl Droid RAZR Maxx değiştirmek istiyorsunuz
Engadget kuleleri tartışma ortak bir konu ile bizim editörler aşk-nefret ilişkisidir Motorola Droid RAZR Maxx . 8.9mm akıllı güzel narin, ama ciddi bir cansız ekran, zayıf kamera ve Android şirketin şatafatlı zarını engel oluyor. Onun batarya: Ancak, burada takımın birden fazla için go-telefon olduğunu gösterir bir koruyorsun vardır. 3,300 mAh suyu paketi uzun yolculuklarda ya da ticari fuarlar, gerek günümüz panteon, neredeyse her akıllı telefon daha dayanıklı olduğunu. Ama nasıl hakkında sen orada? Eğer onun kusurlarını görmezden, ya da sadece göğüs kurtulmak zorunda olduğu bu telefon hakkında bir şikayetiniz var mi? Üzerine mum ve bang tut ... Aşağıdaki yorumlar, elbette.

Görselleştirildiği: Apple'ın alt satırında iDevice etkisi

Apple'ın alt çizgi üzerine iDevice etkisi görüntülendi
Apple'ın Q3 kazanç geçen hafta yüksek sesle ve net çaldı: iDevices Cupertino faturalarını ödüyoruz. Geleneksel Rakamsal bir yüzde 84 artış gerekçe göstererek, çıplak gerçekleri ortaya konan iPad 2011 tarihinden itibaren satış ve benzer bir yüzde 28 sıçrama iPhone . Tabii ki, satış verilerinin iyi organize tablolar herkes için değildir, ama iyi bir grafik sevmez ki? Stuart Carlton renkli istatistik yukarıda criss-cross üreten, grafik, ürün kategorilerinin her dolduracağı Apple'ın gelir yüzdeleri kendi üzerine aldı. Grafik Apple'ın Q3 satış verileri karşılaştırır uzanan birkaç yıl ve ikinci bir grafik (kesintisinden sonra) doğrudan Apple'ın ücreti geri kalanı ile iPhone, iPad ve iPod gelir payı karşılaştırır. Kendiniz için veri almak ya Carlton kendi yorumları için aşağıdaki kaynak link vurmak için okuyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder