Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Qualcomm Snapdragon S4 Pro (APQ8064) MDP kriterler (: video güncelleme) rekabet uçuracak


Qualcomm Snapdragon S4 Pro MDP kriterler rekabet uçuracak
Olarak belirtildiği önce, sadece ilk dört çekirdekli yonga tarifeleri nasıl görmek Qualcomm'un son geliştirme platformu üzerinde elimizi ele verdik. Ve o çocuk, APQ8064 biz zaten üst çift çekirdekli yonga S4 zaten bazı yönlerini kendi dört çekirdekli rakiplerini yenmeye ne gördüm, bu yüzden dört çekirdekli S4 sadece doğaldır - gerçekten hayal kırıklığı değil, ama hiç sürpriz olmalı onları yok etmek Pro. Eğer aradan sonra bizim grafikte de görebileceğiniz gibi, APQ8064 tabanlı MDP kolayca Tegra 3 tabanlı bir X ve Nexus 7 yanı sıra Exynos 4412 tabanlı Galaxy S III yendi. Mali-400 grafik kartı ile dört çekirdekli Galaxy S III sadece 60fps etrafında kalan kalan cihazlar, 99fps ile ikinci olurken, kısmen Adreno 320 grafik çekirdeği sayesinde, MDP bile, bizim GLBenchmark testinde şaşırtıcı bir 132fps attı.
Açıkçası, soru bu fazladan iki çekirdek karşılığında ve daha güçlü bir grafik çipi pil ömrü orada ne kadar büyük bir ticaret-off kalır. Bu bizim Snapdragon Kullanıcı Krait mimarisi ve uyumsuz saat hızına sahip çekirdekler tekrar Tegra 3'ün ispat edecek bir duygu var, dedi 4-PLUS-1 gibi birçok zaten biliyor olabilir - tasarım pil verimliliği için en iyi çözüm değildir. APQ8064 tabanlı ürünler bu yıl da hazır olduğu zaman Göreceğiz. Şu an için bizim numaraları ve fotoğraflara bakmak.
Güncelleme: MDP ile hands-video için mola vur. Ayrıca, en kötü ışık koşullarında 13-megapiksel otofokus kamera ile bir şans oyunu vardı ve oldukça iyi şartlar göz önünde bulundurularak kendisi beraat ettirdi. Aşağıdaki örnek galerimizi ziyaret edin.
Myriam Joire Bu katkıda sanrılama eller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder