Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Mikroskop altına Triple-ekranda oyun kurulumları, ulaşılabilir bir lüks sayılır

Mikroskop altına Triple-ekranda oyun kurulumları, ulaşılabilir bir lüks sayılır
Ile oyun kurulumları üzerinden salyalar yardım edemem üç ekranlar ? Teknik Raporu açlık bilir, ve Gigabyte'ın üçlü ekran çabaları detaylı bir bakış ile cravings doyurmak için hedefliyor GeForce GTX 680 OC ve ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II Top . High-end GPU'lar atlatmak Battlefield 3, Arkham City, Rage ve birkaç diğer oyunlar koştu - sıcaklık, oyun performansı, gürültü seviyesi ve daha fazla rakip - görkemli bir ekstra geniş çözünürlük her başlık çıktısı, birkaç ile tarafında tuhaflıklar. Tech Report da bir süre yaşadım ilk "yeni nesil oyun deneyimi" olarak deneme öven, onun ilave ekranlar vazgeçmeye istekli dayağı ortaya çıktı. Bu sizin için ne anlama geliyor? Yazar güzel özetliyor: "Birkaç kısa yıl içinde, surround oyun çok daha ulaşılabilir bir şey egzotik bir lüks biraz olmaktan gitti." Çok panelli bir oyun kurulum takılmaya bir kısaltılmamış, 11 sayfalık dökümü bekliyor yerin altındaki kaynağında hedef, girişim olması halinde.

Q2 ve Q4 XBee kontrolörleri yalpa çemberleri en hantal robotik projeleri ele almak zorunda

Q2 ve Q4 XBee kontrolörleri yalpa çemberleri en hantal robotik projeleri ele almak zorunda
Evet, biz bir gördüm XBee radyo arayüzü daha önce RC robotlar, ama Kuantum Robotik 'açık kaynak XBee el kontrolörleri naif bize bırakacak kadar yalpa çemberleri, butonlar ve geçiş anahtarları var. Q2 ve Q4, Kickstarter üzerinde fon açık hem de, ana işlemci olarak hareket verileri ve Parallex Pervane aktarmak için bir XBee kablosuz alıcı verici kullanmak ve her iki model seçenekleri bir ton ile utanç en kontrolörleri koydu. Q4 dört PlayStation tarzı joystick, Q2 spor iki RC yalpa çemberleri, hem de eldeki proje dayalı ek işlevleri ekleyebilirsiniz değiştirilebilir kullanır iken. Açıkçası, daha karmaşık bir robot, daha eğlenceli bu denetleyicisi olan - aşağıdaki videoda bir altı ve bir robot kol ile Q4 etkileşen bir göz atın.

Samsung Akıllı TV'ler, jestleri ile ücret savaş Angry Birds arazi

Samsung Akıllı TV'ler, jestleri ile ücret savaş Angry Birds arazi
Yeşil domuz için hor derin sonra çalışıyorsa size belki, bir akıllı telefon üzerinde daha büyük bir şey için savaş aldı zamanı ifade edebilir. Nasıl hakkında Samsung Smart TV ? Firmanın Flickr sayfası göre, Rovio Kullanıcı Angry Birds kez daha oturma odanıza kendi savaş alıyor ve platformun hareket kontrol özellikleri kullanarak edilecektir. Sammy'nin gibi geliyor Akıllı Etkileşim kurulum kanal değiştirme ve kanepeden web tarama kıyasla biraz daha iyidir. Akıllı TV sahip değil misiniz? Otur, Xbox ve fantezi Kinect algılayıcı onların olacak savaş günü yakında.

Eski Windows Phone Direktörü Robert Williams Amazon katılır, söylenti pot kıpırdanırken

Eski Windows Phone Direktörü Robert Williams Amazon katılır, söylenti pot kıpırdanırken
Biz hiçbir CSI dileriz, ancak bir telefon yapmayı planlıyor, Amazon olsaydı, kesinlikle emin olmak isterdim geliştiriciler mutluyduk biz bazı kilo olduğunu, patent dünya ve bir fikir vardı uç tasarımı . Tüm sıralaması ile, büyük olasılıkla büyük bir rakip ile İş Geliştirme üst düzey bir Direktörü kiralamak istiyorum - ki ne olduğunu tam olarak budur. Eskiden Robert Williams, Microsoft Windows Phone pozisyon App Store Direktörü olarak kampında Bezos, at üzerinde yoldaşı WP mezunlar, Brandon Watson, katılmadan olduğunu söyledi. Tabii ki, bu sadece şirketin Android piyasası adına stratejik bir hamle olabilir ve Amazon telefon çok hala sadece bir söylenti olduğunu, ancak uygun başlangıç ​​bulmaca daha fazla parça ile, ve üzerindeki herşeyi açmak için kitap satıcısı yeteneği kafasını, biz sadece onu ekarte çok uzağız.


IDC ve Gartner: Apple, Asus ve Lenovo yıldızlar kalırken PC pazarında 2. çeyrekte dümdüz

Apple, Asus ve Lenovo yıldızlar kalırken IDC ve Gartner PC pazarında 2. çeyrekte dümdüz
Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer için fazla mesai olabilir Apple uzak tutmak size araştırmacılar sorarsanız, ama onun şirketi büyük ölçüde inşa PC pazarının baltalayan Gartner ve IDC . Intel'in zaman iyi bir işarettir - geleneksel bilgisayar sevkiyatı 2012 yılının ikinci çeyreğinde bir nokta onda biri tarafından bırakılan bu iki tahmin Ivy Bridge işlemciler ve bir dalga Ultrabooks bir PC rönesans açmak gerekiyordu. Asus ve Lenovo büyük sıçramalar yaparken, HP ve Dell, çürümek alıyor: Tam sayıları değişse de, iki dünya sahnesinde bir kısmen tanıdık tablo çiziyor. , Kim soracak bağlı olsa da, Acer ya da dördüncü sıraya Dell aşağı tekme ya da işgal olduğunu tüm çok rahat nokta kendisi. Bu sefer de olabilir, ancak ekonomi ve tabletler, bir kez daha gergin PC güncelleme yapanlar-verebilmek için suçlanmaktadır Windows 8 için beklemek biraz uzakta tutmak için lider.
Çekişme noktası varsa, bunu ABD rakamları var. Gartner ve IDC hem Acer, Dell ve HP hepsi bir yenilgi aldı katılıyorum. Bu herkes için geldiğinde iki analisti grup olsa da, birbirleri ile uyuşmamaktadır. Apple kadar 12 olarak yüzde pazar payı kazandı, ama ya artmış ya da sevkiyat küçüldü olacak; bu Lenovo veya Toshiba olağan şüpheliler ilk beş dışında tamamladıktan var. Geçmişte yaşadığınız gibi hassas grupları aynı makul düzeyde varsa tüm PC üreticileri, Yine inç bildirdin kadar Buna göre, inanmayarak ile sonuç almak, Microsoft bir süre için kendi emelleri ertelemek zorunda kalabilirsiniz daha uzun.

Ilk Sony duyurdu medikal dereceli OLED ekranı, cerrahi tüm-çok-canlı renklerle işlenmiş olur

Sony duyurdu ilk medicalgrade OLED ekranı, ameliyat biraz grafik alabilirsiniz
OLED ekranlar her yerde vardır ve bunlar sürekli konum büyüyor , ama şimdiye kadar herhangi bir hastane bulmak zor oldu. Sony'nin 25 inçlik PVM-2551MD en göz alıcı adı yok olsa da, onunla ilk ve tek OLED ekranı bulunuyor FDA cerrahide kullanım için onay. Organik ekran daha yüksek kontrast ile cerrahi için gerçek bir yardımcı olabilir, yok denecek kadar bulanıklık ve daha gerçekçi renk - Hayır, doktor bir şeyler daha hoş (veya iğrenç) o bir safra taşı kaldırarak esnada bakmak sadede değil LCD'ler karşı üreme değiştirmek için pinti. Bize hastalar olasılıkla çok daha uzun bilinçsiz gitmek alır daha için artık nakliye 2551MD görmez, bu yüzden takdir etmek zor olabilir; bu cerrahlar daha hızlı işlemleri tamamlamak ve daha az hata ile, ancak, hepimiz senin biçmek olabilir yardımcı olur .

Garmin GLO Portatif GPS ve GLONASS alıcısı: konumunu yenileme hızını 10 kat daha hızlı tipik bir GPS daha

Garmin GLO Portatif GPS ve 10 kat daha hızlı tipik bir GPS daha GLONASS alıcısı konumunu yenileme hızı Haritalar. Herkes onları seviyor. Şirketlerin bol bazı kapalı gösteren ederken Ama çok fantezi harita güncellemeleri , biz hala yolu güncelleştirmek ve önderlik etmek bizim yer için bekleyen, yüksek binalar bakıyordu, yere bırakılmak konum. Garmin onun ilk GPS ve iOS ve Android cihazları her iki bağlayabilirsiniz GLONASS-uyumlu bir alıcı ile sorunu çözmüş oldu düşünüyor. GLONASS 'ek 24 uydu kanyonlar ve kentsel alana yayılmış sinyali için bir mücadele daha az pick-up ile faring yapacak ise ilk kilit-on kez, görünüşe göre tipik bir GPS göre yüzde 20 daha hızlı. Garmin, aynı zamanda saniyede 10 kez konumunu yenileme hızı upped etti: Tipik bir GPS alıcıları sadece her saniyede bir kez güncellenir. Bu Bluetooth aracılığıyla cihazlara bağlanır ve tek bir şarjla 12 saatlik bir navigasyon destek sunacak.
Eğer bir pilot iseniz, onun Pilot navigasyon uygulaması için bir bağlama atar Havacılık paketi, güç kablosu ve altı aylık deneme için bir GLO bile var. Kanatları olan 139 $ şimdi sıra ve nab kendi sürüm atlayabilirsiniz ise standart alıcı, $ 99 fiyatı, Ağustos ayında başlayacak.

Toshiba'nın yeni 2,5 inç sabit diskler AL13SE: 10,500 RPM 900GB depolama kadar

Toshiba çıkışları yeni 25inch AL13SE sabit 900GB 10.500 RPM depolama sürücüler A 2.5-inç sürücü 10,000 RPM hızlarında iplik kadar? Tabii, biz bunu gördüm daha önce ama sadece veri 600GB değer için yeterli oda. Toshiba, bununla birlikte, AL13SE adlandırılan yeni 2,5 inç HDD ile 900GB kapasitesine upping tarafından atalardan uydurma sahiptir. 300GB, 450GB ve 600GB lezzetler de sunuluyor, ve hepsi kadar 10.500 RPM dönerler ve önceki nesil disklere göre sürekli transfer oranlarında% 32 artış söz edilir. Ayrıca, AL13SE gönderir ve SATA çoğumuz kullanımı sürücüler dışında adamlar IT hayatını kolaylaştırmak için bir 6Gbps SAS 2.0 bağlantısı üzerinden veri alır. Ne yazık ki, Tosh yeni sürücüler maliyetinin ne olacağını söylemiyor, ne de satın alınabilir olacağım, ama sen aradan sonra ve aşağıdaki kaynak linkten  tüm sürücü detaya inme olabilir.

BMW iDrive Touch, ConnectedDrive 3 boyutlu haritalar, LTE entegrasyon çok yakında getiriyor

BMW iDrive Touch, ConnectedDrive 3 boyutlu haritalar, LTE entegrasyon çok yakında getiriyor
Bir şeyin olacağını haber topuklu Sıcak ilk otomobil şirketi spora Nuance Dragon Sürücü! onun fantezi sürmek bazı BMW, şimdi zarif iyileştirmeler ve eklemeler bir avuç açıkladı oluyor ConnectedDrive eğlence sistemi. Yeni başlayanlar için, Alman kıyafeti bazı sayılar, sürücüler genel kolay konsol boyunca gezinmek için bir çoklu dokunmatik ped kullanma yeteneği veren, iDrive Touch (bir noktada önümüzdeki yıl başka bir yerde, bu ay Çin'de mevcut) adlı yepyeni bir özelliği yoktur getiriyor / metin girişi ve haritaları uygulaması kullanırken tutam-to-zoom yetenekleri kullanın. Olan, konuşan BMW de bu temelde direksiyonuna millet kendi konumunu çevresindeki sokak ve binaların bir "gerçekçi tasviri" verecek ", 3D Kent Modelleri" başlatıyor - Ancak, bu çerez söz değer sadece "faydalı olacaktır yerleri seçin. " Dahası, BMW'nin yeni donanımlar LTE entegrasyon için bir hız artışı sayesinde oluyor, ancak bu yılın Kasım ayına kadar beklemek gerekecek dedi.

Kobo güncellemeleri Dokunmatik eReader yazılım ve Desktop uygulaması, bu sonbaharda İtalya gidiyor

Görüntü
Kobo açıkça olmak gibi önemli şeyler üzerinde duruldu oldu Rakuten tarafından satın alınan ve Japonya'da piyasaya geç olarak, ama e-okuyucu üreticinin bu hafta açıklayacak birkaç bit var. Listenin başında, ihmal için bir yazılım güncellemesi olup Dokunmatik eReader yeni bir dilek listesi özelliğini getiriyor, böylece gelecekteki satın alma için başlıklar kenara ayarlayabilirsiniz. Bir yeni yeniden tasarlanmış ana ekran ve biraz Bookshelf özelliği tür, yazar ve faiz ile seçimleri düzenlemenize olanak, biraz daha özelleştirilebilir aldı şeyleri düzene vaat ediyor. Kobo Desktop uygulaması, bu arada, şirketin daha iyi zevkinize kitapları tavsiye yardımcı olmak için, onun profilini yarışması için bazı tweaks aldı.
Şirket ayrıca Dokunmatik eReader sunacağımızı duyurdu İtalya'ya , Mondadori Grup izniyle. Lansmanında, 30.000 başlık İtalyan mevcut olacak. İtalyan e-okuma meraklıları € 99 sonbaharda için Köşesi / Kindle rakibi yakalamak mümkün olacak.


Sinema teçhizat, sizin NEX-5N sıcağında dışarı alır size aksesuarları slayt sağlar

Sinema teçhizat, sizin NEX5N ısı dışarı alır yerine aksesuarları slaytlar
Sony NEX-5N bu güzel var olan, APS-C boyutlu sensör ve nezih video kalitesi hala bir çift bir video kamerası olarak darbelere karşı sahiptir: çelimsiz boyutu zor uyduruvermek yapar ve iyi ısı dağılımı değil. Tinkerer Richard Gale ısınma sorunu ve filtreleri ve jeller yerleştirmek için olası bir anamorfik adaptörü ve mat kutusu durdurmak için bir soğutucu ve fan ekleyerek, onun prototip NEX-5N sinema konut olan tikler ele almıştır. Mat kutusu ile anamorfik kiti hala bir fiyat etiketi ile sadece bir kavram iken geçici £ 1500 fiyatı (2400 $), sen kit objektifi, 5 "Sony LCD, ve aksesuarları ile konut, NEX-5N olacaktı. Ne fikir olacak Yeterli emir almadıkça olur, ama köşeli siyah kıyafeti nihayet minyon verebilir aynasızlar cam bir çekim büyük çocuk cred film.

Insert Coin: Karton Robot, vinç koparma ve maymun iştahlı bir çizgi (video) ile öğrenme getiriyor

Yılında Ekle Coin , bunu üretim vurmak için önce finansman gerektiren heyecan verici yeni bir teknoloji projesi bak. Bir proje pitch istiyorsanız, lütfen bize bir ipucu gönderin ile konu satırı gibi "Insert Coin".
Takın Coin Karton Robot maymun iştahlı iyi bir doz artı koparma ve öğrenme, vinç getiriyor
Karton Robot tüm Kickstarter levha üzerindeki vinç pençe patlaması düşürdü para işi , ve dedi ki "Hey, burada da biraz eğlenin bakalım." Bu bir robot kolu , dört adım motorları, bir denetleyici, USB bilgisayar bağlantısı ve bir pençe ya da akıllı telefon kamera montaj ile oluklu mukavvadan yapılmış bir yapı oluşan kiti. Çorap ve içi doldurulmuş hayvanlar gibi küçük nesneleri almak veya mümkün iken Vincin çevresinde bir akıllı telefon, hayali bot ana işlevi çocuklar ile çalışmak için de daha güvenli olan esnek yüzeyi ile birlikte bu ekleme ile eğlenceli olacak gibi görünüyor. Bu amaçla, mech en yapımcısı inşa etmek kolay olurdu sadece söyledi, ancak kaynak kodu verdiği için ve dahil olacak her $ 3k kitleri biri bir ABD okuluna bağışlanacak olur, kaldırdı. Eğer öğrenme ve hafif peluş oyuncak vergisi (montaj gerekli) için kendi karton-y bot kol kiti istiyorsanız Yani, asgari rehin $ 175 - how midilli kadar görmek Kickstarter kaynağını kontrol etmek veya aradan sonra video.

Plextor M5S SSD Temmuz ayı ortasına geliyor: Sağlıklı hızları 64GB için $ 99 başlangıç

Plextor M5S SSD 64GB için $ 99 başlar toppy hızları ve bottomy fiyatları vaat ediyor
SSD pazarının sonunda biz seçici olmak gelemez noktasına ulaştı, ancak fiyat ve performans M5S en karışımı bir görünüm değer hale getirir. Bu sürücü 64GB, 128GB için $ 160 ve 256GB için 299 $ 99 $ fiyat etiketleri ile birlikte doldurur bile tutarlı fiyatları sunmak için Plextor Kullanıcı Gerçek Hız teknoloji ile desteklenen, okur rastgele iddia / sırasıyla 73k ve 70k IOPS kadar yazar. M5S zaten beş yıl garanti (olarak görülen eksikliği dışında eleştirecek çok fazla bir şey bulundu SSD İnceleme, tarafından bir kez üzerinden verilmiştir MS3 ) ve genel onu doyurucu önerisi verdi - Daha fazla Kapsama kontrol tam bir inceleme linki.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder