Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

FCC geçmişte NTT DoCoMo salıncaklar için Panasonic'in Eluga V

Panasonic Eluga V
Panasonic'in Eluga V akıllı telefon geldi NTT DoCoMo Mayıs ayında sırt ve şimdi şirket onun yakışıklı biri düştüğü FCC yeraltı sığınağında. Dondurma Sandviç çalışan telefonu kablosuz şarj etme, onun gördüğüm aynı su ve toz geçirmezlik, 4.6-inç, 1280 x 720 ekrana sahip iki kardeş , HSPA, Bluetooth 3.0 ve 802.11 b / g / n WiFi. Hükümet onay haberleri Ancak bir Amerika'da lansmanı için umutlar kadar izin vermeyin, bu sadece turistler yakışıklı en kısa sürede de gümrük ulaşmak gibi zapt olmaz sağlamak için var.

BAE Systems sizindir devam 'NAVSOP emin sadece jammin, GPS olmadan konumlandırma yapar yapar'

BAE Systems devam sizindir 'NAVSOP GPS olmadan konumlandırma yapabilir, emin sadece jammin yapar'
Tam bu durumda GPS ve GLONASS yeterli bir kısaltma çorba için yapmadığını, BAE Systems navigasyon suyuna bir tane daha eklemek istiyor. NAVSOP (Fırsat sinyaller aracılığıyla Navigasyon) biz hücre kuleden biliyorum bazı temel kavramları kullanır nirengi ve bir konumda kilitlemek için yer bulma WiFi, ancak yakınlardaki radyolar gibi bir sinyal dışarı iter neredeyse bir şey, gelen haritada yerini çok daha ileri gidiyor ve TV'ler. Hatta bunu bakıyor sinyal ne tür bilmemiz gerekmez, ve yerlerde çalışmak için GPS bir kentsel kanyon veya doğal ayni olsun, orada kendi konumunun alabilirsiniz. BAE birçok GPS biten umutları konusunda heyecan duymaktadır sıkışma asker ve karşı İHA kez ve herkes için,: sadece yeni teknoloji sinyali engellemek için girişimleri çoğunlukla geçirimsiz, pozisyon düzeltme almak için kendisini girişiminde sıkışma kullanabilirsiniz. Neyse ki, savunma şirketin kökleri siviller için kullanımı engelleyen, bu nedenle gelecekte akıllı telefonlar için hiç belki bir şans var varsayımları kullanarak kendi yatakları almak için - dünyada hükümetler olduğunu, fikir imzalaması koşuluyla.

  BBM aşağı raporlama Kullanıcılar (: RIM üzerinde var update) daha az sosyal olmaktan Instagram katıldı

, BBM aşağı raporlama Kullanıcılar daha az sosyal olmaktan Instagram katıldı
Önce sonra Netflix, Instagram şimdi BBM,? Biz popüler BlackBerry servisi güneye olduğunu Twitter gürültü bol ile birlikte raporlar alıyoruz. Emin için bir fotoğraf paylaşım, BBM-er değilseniz bu anti-sosyal haftasonu bir halt için yapar. Bazı okumaya neden arada, hizmet etkilenen oldum varsa bize bildirin teknoloji haberleri ? Biz ettik bol !
Güncelleme: Biz sadece kendisi durumu açıklayan RIM gelen kelime aldık. Temelde, BBM ve web tarama ile bazı hıçkırık olabilir, ancak her şey normale döndü olmalıdır. Aşağıdaki yanıt göz atın:
Bugün, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın bazı bölgelerinde bazı müşterilerimiz etkilemiş olabilir bir servis sorunu yaşadı. Tarama ve BlackBerry Messenger ile ilgili bazı küçük sorunlar halen devam edebilir, ancak diğer tüm hizmetler normal olarak faaliyet gösteriyor. Biz zor durumda olabilir, bu bölgelerde herhangi bir müşteriye özür diliyorum.

Gear4 hoparlör dock Google'da Jelly Bean için USB ses I / O 2012 (Video hands-on) destekler

Gear4 hoparlör dock Google I / O 2012 olarak Jelly Bean için USB ses desteği
Başka gün, başka hoparlör dock. Biz başlangıçta işten Gear4 de 'en son aksesuar Google I / O 2012 biz ekli fark kadar Nexus 7 kulaklık girişi (veya kablosuz olarak bu konuda Bluetooth üzerinden) aracılığıyla sadece USB port üzerinden dijital ses oynama yerine edildi. Bu çıkıyor Jelly Bean USB ses, koçbaşı Android cihazlar için aksesuar yepyeni bir nesil bağlı oluyor bir yazılım özelliği destekler. Çalar saatli radyo ile Gear4 evrensel dock hoparlörü USB ses işlemek için ilk. Herhangi bir uygulama için ses Jelly Bean USB portuna yönlendirilebilir iken, işlevsellik Android eski sürümleri eksik. Neyse ki, Gear4 alarmlar, senkronizasyon süresi, radyo ayarlamak ayarlamak ve Android eski sürümlerinde USB port üzerinden medya oynatmak için kullanılabilir olan aksesuarı ile bir uygulama içerir. Daha fazla bilmek ister misiniz? Aşağıdaki galerimizde bulabilirsiniz ve elimizi-video aradan sonra olacak.

Android Ordu: kaldıraç taşınabilir savaş ağ ve akıllı telefonlar için ABD askerleri

Android ABD Ordusu kaldıraç taşınabilir savaş ağa asker ve akıllı telefonlar
Akıllı telefonlar: savaş iletişimin geleceği? Bu Warfighter Bilgi Ağı-Taktik veya WIN-T olarak adlandırılan taşınabilir kablosuz ağ, geliştirilmesi yoluyla ABD Ordusu hedefidir. Ordu ile asker donatım tarafından savaş neredeyse anında dijital iletişim getirmek için kaldıraç WIN-T umuyor Motorola Atrix cep telefonu Android bir ölçüde değiştirilmiş bir sürümü çalışıyor. Askerler ve merkezi komuta ikisi arasında; Wired tarafından bir sunum sisteminin ana hedefi bilgi ve istihbarat paylaşımı olduğunu açıklıyor. Dostu birliklerinin yerleri, şüpheli araç veya insan ve gözetim video insansız alansal araçları (İHA) tüm eşleştirilir ve alanında askerler ve kadınlar ile paylaşılabilir. Bu orta doksanlı beri Pentagon'un bir rüya oldu, ancak son zamanlarda parasal ve smartphone işlem gücü gelişmeler nedeniyle teknolojik olarak mümkün hale gelmiştir. Bu asosyal, öyle büyüleyici ... ve bu ordu hakkında konuşmak için istekli olduğunu şeyler. Write-up için tam kaynak link çarptı.

Sen tek değilsin, Merak etmeyin: Netflix iş yerinde, aşağı henüz yöneticileri zor (Güncelleme: yedeklemek)

Merak etmeyin, Netflix işte, şu anda hizmet yöneticileri zor tek kişi sen değilsin
Bu Cuma gecesi ne yapmalı? Yaş eski soruya Eğer yanıtınız " Netflix , "o zaman büyük olasılıkla şirketin video streaming hizmet dışı saçma şu anda bu keşif üzerine bu akşam bir kaba şok bir parça aldı. Olduğunu neden merak ediyorsanız, orada kötü hava şartları nedeniyle Virginia güç kaybediyor Amazon EC2 bazı sunucuların bağlı görünüyor. VentureBeat belirttiği gibi, o da şu anda Instagram ve Pinterest gibi sitelerin etkileyen bir problem. Onun parçası için, Netflix "Biz bazı üyeleri filmler ve TV şovları akışı sorunları yaşıyorsanız farkındayız. Biz sorunu çözmek için çalışıyoruz.", Bu devletlerin hangi, kendi Twitter hesabı üzerinden sorunu kabul etti Yani, siz sahipsiniz. Şimdi geriye kalan tek soru bu kırmızı zarflar biri kadar yangın kıracağım olmadığıdır Hulu Plus, ya da film arzularını doyurmak için tiyatro keşfe.
Güncelleme: @ Netflix sadece tweeted herkesin geri olmalı, ya da kısa olacak. Amazon AWS pano bunu AM 03:13 itibariyle iyileşme oluyor gösterir, böylece tüm tilt-kaymıştır cumartesi günleri brunch resimleri ve daha sonraki hayali kurulu güncelleştirmeler için hazır olmalıdır.

[Bu gönderen herkese teşekkürler]

Tokyo Üniversitesi, sabun köpüğü 3D ekran inşa, görüntü pırıl temiz kalır garanti (video)

Tokyo Üniversitesi, sabun köpüğü 3D ekran inşa, görüntü gıcırtılı Temiz video kalır garanti
Vardır şelale ekranları , ama eğer isterseniz ekran biraz daha fazla olması ne ... bozulmamış? Araştırmacılar Tokyo Üniversitesi yüzeyi değiştirmek için ultrasonik ses sabun köpüğünün vurur bir ekran geliştirdi. En azından, bu görüntü elde etmek için sabun filmi off ne kadar açık bakışlar değiştirebilirsiniz. Sabun özelliklerini yararlanarak zaman gerçekten yaratıcı alır: Tek bir ekranda bir 2D görüntü doku ve tandem birden çok ekran biraz yapışkan hologram ne miktarda oluşturabilirsiniz değiştirmek için yeterlidir. Sabun yerine hepimizin çocukları gibi biliyordu kolayca patlama karışımı daha sağlam kolloidler yapılmış gibi, kullanıcıların bir iş sunumu haşhaş aşırı dokunmatik mutlu meslektaşı hakkında endişelenmenize gerek olmayacaktır. Biz sırasında teknolojiyi daha yakından bakmak söz ediyorsun; var atlamadan sonra teknolojinin bir video önizleme var SIGGRAPH Ağustos ayında expo, ancak bunu henüz vahşi köpüklü ekranlar bulmak alacak kaç yıl bilmiyorum.

HTC Temmuz ayında ABD için bir şey 'İnanılmaz' takılıyor, bir 4G LTE Droid tasarıyı uygun olabileceğini düşünüyorum

HTC Droid Incredible 4G LTE
HTC, alacağı sadece zaman asılı Verizon abonelerinin terk edilmiştir Droid Incredible 4G LTE biz geçen ay New Orleans bunu gördüğümden beri. Şirket, sadece beklemeniz sona gelmek olduğunu bir değil-öylesine ince ipucu düştü - HTC'nin ABD dalından bir heyecan güncelleme olacak önümüzdeki hafta bize gelen bazı "özel eğlence" umut verici "inanılmaz," hangi biz bir refurb satış içermeyen eminiz 2010 orjinal . Ipucu iç belgeleri, bir işaret ile hala biraz şifreli, hatları iken 5 Temmuz sürümü . Biz Big Red uyarlaması için erken sıraya istiyorsanız Bağımsızlık Gününde çok sert parti karşı öneriyorum HTC Bir satır .

FCC Cuma: 29 Haziran 2012

FCC Cuma 29 Haziran 2012
Engadget burada Biz en son FCC dosyalarında üzerine eğildiler çok yönlü çok fazla zaman harcamak eğilimindedirler, net veya doğrudan ol 'Federal İletişim Komisyonu sitesinde olabilir. Biz muhtemelen tek tek orada iner tüm malzemeyi kapsayacak (istiyorum) olamazdı bu yana, her telefon ve / veya tablet, geçen hafta içinde onay damgası almanın ayrıntılı bir liste kadar topladık. Tadını çıkarın!

ABD'de Samsung Galaxy Nexus karşı Apple toprakları ön yasağı (güncelleme: arama patent anahtarı)

Galaxy Nexus HSPA
Bu, Samsung en iyi hafta olmamıştır. Yargıç Lucy Koh sadece birkaç gün sonra bir ön yasağı verilen Galaxy Tab 10.1 satış, o benzer bir verilen isteği ile takip oluyor Galaxy Nexus . Hakim Koh zaten diye düşündüm işaret etmişti Apple'ın dava dört patent üzerinde hak olabilir, ama o son bir deneme kararı orada kadar potansiyel zarar telefonu satış durdurma değerdir karar oluyor ki artık yalnızca. Samsung, hiçbir şüphe Android 4.0 'ın slayt-to-kilidini mekanizması (diğer unsurların yanı sıra) üzerinde merkezleri anlaşmazlık, itiraz çalışacağız, ama çok daha fazla aciliyet buraya giden Tab 10.1 ile daha var: Galaxy Nexus hala geçerli mi? -nesil cihaz, sadece Google'ın oldu Android 4.1 telefonu amiral gemisi . Samsung'un oran Apple zaten patentlerden biri kullanılan vermiştir büyük değildir HTC keder vermek ithalatı ile.
Güncelleme: Patent davası gurusu Florian Mueller olarak bulundu , yasağı için clincher Siri bağlantılı oluyor birleşik arama patent oldu. Hakim Koh dört patentlerle ilgili Apple'ın görünümü inanmaya eğilimli olmasına rağmen, arama patent ihlali olan bildirildi bileklerine bir tokat daha hak edecek biri. O benzer Apple'ın patent meşru ve büyük olasılıkla her an işten olmayacak olduğuna ikna oldu.

Görselleştirildiği: iPhone beş yıl baslattiktan sonra

IPhone beş yıl baslattiktan sonra görüntülendi
Eğer bir şekilde bunu cevapsız durumda, bugün ise önemli bir kilometre taşı teknolojisi nostalji: bu beşinci yıldönümü var orijinal iPhone lansmanı. Size anıları keşfetmeye izin vereceğim delinin gün kendi açısından, ama ComScore sahipliği yetiştirilen ve yılda kaymıştır ne kadar görsel bir arıza üretti. Özellikle ekran-toting Retina 2010 yılında piyasaya sürülmesi sonrasında, bu evlat edinme hızlanan eğrisi üzerinde olmuştur görmek zor değil iPhone 4 : Bu ​​geçmişteki gibi, sahipleri yaklaşık dörtte üçünü ya iPhone 4 veya alabilir iPhone 4S . Ve 2007 sayısında? IPhone'un sahipleri sadece yüzde ikisinin hala aktif olarak en ziyade hatırlamak daha Siri olurdu göstermektedir alüminyum kaplı ilk modeli üzerine düzenliyoruz. Hayranı değilseniz veya olsanız yana geçti bir rakip için, grafik biri ne kadar uzak bir hatırlatmadır Steve Jobs ' büyük projeler geldi.

Recon gözlük kazanç Facebook entegrasyonu ve Google I / O da artırılmış gerçeklik (video hands-on)

Recon gözlük kazanç Facebook entegrasyonu ve Google I / O da artırılmış gerçeklik (video hands-on)
Unutmayın Android SDK olduğunu Recon Aletleri nihayet Heads-up ekran gözlük için açıkladı? Peki şirketin burada kendi emeğin meyvelerinin kapalı gösteren Google I / O 2012 iki demo ile - özellikle iki yönlü Facebook entegrasyonu ve artırılmış gerçeklik bir kullanılarak Kontur kamera. Ilk demo olarak, gözlük bir uygulama bir Android telefon üzerinde çalışan ile Bluetooth üzerinden eşleştirilmiş. Snowboard veya skying ederken atlamak her zaman, gözlük ivme verilerini hangi mesajların mesafe, yükseklik ve uçuş süresi Facebook gösteren bir grafik yakışıklı gönderilir. Sonrası yapılan tüm yorumlar ardından hemen Heads-up ekran geri aktarılmaktadır. Ikinci demo gözlük bağlı ve Bluetooth ile eşleştirilmiş bir Kontur kamera kullanır. Eğer etrafına bakmak gibi, kameradan çıktı Heads-up pusula ve gözlük GPS verilerine dayanarak yakındaki tren istasyonlarına mesafeyi gösteren etiketler ile artar görüntüler belirir. Harika, değil mi? Aşağıdaki galeride göz atın ve bizim iki hands-videolar için mola çarptı.

LG Optimus L7 yorum: LG'nin yeni UI 3.0 ile güzel bir giriş seviyesi Android 4.0 akıllı telefon

DNP LG Optimus L7 incelemesi LG UI 30 tanıttı güzel, entrylevel Android smartphone 40
Otomobil bayiliği için son seyahati düşünün. Diyelim biriktirir ve BMW kadar vurmak söylüyorlar. Eğer baktım olsa da - hatta tahrik psikometrik - M3, sizin daha iyi kararı (ve bütçenize) bir 328i ile lot kovmak için neden iyi bir şans var. Tabii, bu sadece bir dört-silindirli motorun içinde var ama araba büyük taşıma ve iyi gaz kilometre sunar oldu. En iyisi, siz direksiyonuna almak için para kafirleri miktarda harcama yoktu. Aynı cep telefonu ile gider. Bir sahip olma hayalini eğlenceli olsa da bir X , bir Galaxy S III veya Optimus 4X HD , onlar bir nedeni superphones denilen konum: onlar harcanabilir gelirin adil bir miktar güç tüketen bireylere hitap. Alışveriş sonuçta elinde başka bir şey ile ayrılsam bile supercars gibi, onlar, mağaza insanları getirmek için tasarlanmışlardır.
Enter LG Optimus L7 . Firmanın giriş seviyesi serisinin yüksek sonunda konumlandırılmış, bu akıllı 328i olmayı hedeflemektedir. Tabii, kimse üzerine saçmalamak için sıraya Kullanıcı, ancak LG, tüketicilere sırıtarak tutmak için yeterli zerafet ve pizzaz ile pratik bir seçim olabilir, bu hedefliyor. Tabii ki, bu tatlı nokta elde etmek zordur, ve biz kabul edilebilir fiyat ile performans ve olanaklar dengelemeye çalışırken ıskalamak bol akıllı telefon üreticilerinden gördüm. Yani, meydan Optimus L7 yükselişi mi? Biz günlük sürücü olarak onunla Geçtiğimiz hafta geçirdim, ve biz arama yapmak için hazırsınız. Cevap için okumaya devam edin.

05:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!

DNP 05:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!
Normal süre, düzenli bir yer. , Ne bekleyin? Bu gibi telaşlı ve çılgın hafta boyunca, biz Teknoblog Podcast her zamanki gibi yapıyor olacağım düşünmek aynı derecede şaşırtıcı var - Cuma günü öğleden sonra 17:00 de. Tıpkı geçen hafta olduğu gibi, bu kesinlikle kaçırmak istemiyorum biridir: Google bir kaç şey açıkladı, RIM birkaç kalpleri kırdı ve biz birkaç cihazları inceledik. Kulak verin ve Myriam ve kablosuz olarak yaban hafta şiirsel Brad ağda tadını çıkarın!
Invalid Date

Nexus S Cracking, Google'ın 25-watt'lık saplantı amplifiye

"Biz bir somun eksik konum," şaşkın bir Matt Hershenson, eski diyor Tehlike kurucusu ve şimdi Android için donanım Google'ın müdürü açılmış bir fotoğrafı boş bir noktaya işaret ederek, Nexus S . Onun parçaları beyaz bir arka plan üzerinden dışarı saçılmış olan , mükemmel starkly şey küresel doğa ile tezat doğrusal şeklinde düzenlenmiş. "Vay, sen haklısın," Joe Britt, Google'da mühendislik direktörü ve bir başka eski Tehlike kurucusu kabul eder. "Bu aydınlatıcı gibi, biliyorsunuz, codexes hazırlamak için kullanılan rahipler." Hershenson kaçırmadan referans alır: "Herkes en az bir hata yapmak için gereken şey mükemmel olamaz.".
Yani, onlar mühendisler ve tasarımcılar ve malzeme uzmanları ile el-ele çalıştı S. biz yeni Nexus gelişimi içine gitti ne her detayını aracılığıyla bize yürüyerek 45 dakika harcamak çifti, öğrenme oldum her şeyi aykırı yataklarından LED'ler her şeyi sağlayarak, iyi, mükemmel idi. Fiyatlandırma: Ama dediğim birçok bu ışıklı cihazın önemli bir kusur olduğunu, bir şey, bir şey daha var. Insanlar yüksek kavramı, düşük işlevsellik, sosyal medya manşet 299 dolar ödeyecek? Q için geldi nasıl bir aradan sonra bize katılın, ve neden Britt ve Hershenson bir başarı olacağını düşünüyorum.

IRL: Bose SoundLink, DropCopy ve Worldmate Altın

Hoşgeldiniz IRL , biz gerçek hayatta kullanarak ve zaten resmi gözden tedavisi var ürünler ikinci bir göz atın konum araçlar, uygulamalar ve oyuncaklar hakkında konuşmaya devam eden bir özellik.

Mutlu Cuma, millet. Onun hayvan tavşan onun önceki kurulum (hayır, gerçekten) ortadan kaldırdıktan sonra o çok daha az havadan, DropBox daha DropCopy uygulaması kullanmak istiyorum neden kendi Andy Bowen açıklar ise gerçek hayatta bu hafta, Brian, Bose SoundLink yatırım. Ve Google I / O, detayları TripIt üzerinde Worldmate erdemleri dışarı yolculuk bu hafta sık pilotunu mil kadar racked Darren,. Bunnies! Daha apps karşı uygulamalar karşısında Apps. Sadece aradan geçen tüm bu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder