Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi


Paketleri 720p ekran, Snapdragon S4, hiçbir isim: Sony LT30 Bluetooth sertifikalı

Sony LT30 Bluetoothcertified edilir paketleri 720p görüntü, Snapdragon S4, adı yok Bir as-yet habersiz Sony telefonu sızıntılı sevdiğiniz, Bluetooth SIG at üzerinde bir dosyalama başka bir resmi itelemiş, nezaket verilmiştir. Cihaz 720p ekran ve Sony'nin taşıyan önemli bir 4.6-inç ekran evler Mobile Bravia motoru yazılım tweaks. Bu görünüşte Sony'nin "premium ürün hattı" sihir çekimleri halen var olmayan iken ve biz bunu tanıdık bir ses yay tasarımına sahip olacaksınız söylendi konum bir parçası ve bir metal arka kapak - Sony telefonları için bir seyreklik. Cihaz öneririz önceki bazı kriter görünüş ve kullanıcı arayüzü profilleri LT30 model numarası tallies Android 4.0 ve LTE-dostu Snapdragon S4 paketi olacak ise bu baş döndürücü özellikleri rağmen, telefon, 9 mm ve 140gr civarında bir ağırlığı ince kalır işlemci. İyi haber, sonra düşündüm eğer Sony yeterli telefonları piyasaya değildi bu sene .

2012 Olimpiyatları için uzaktan kamera düzenekleri kadar Reuters aşçılar, insanlar yürümek değil onları bağlar

2012 Olimpiyatları için uzaktan kamera düzenekleri kadar Reuters aşçılar, insanlar yürümek değil onları bağlar
Tabii, 2012 Olimpiyatlarına kadar dişli olabilir HD , 3D ve hatta Super Hi-Vision yayın yapıyor, ancak bu fotoğraf onun cazibesini kaybetti hala anlamına gelmez. Aslında, Reuters fotoğrafçıları Fabrizio Bensch ve Pawel Kopczynski stadyum mertek uzaktan kumandalı kamera düzenekleri tüneyen, sonraki seviyeye Olimpiyat fotoğraf alıyor. İkilinin 2009 yılından beri gelişmekte olan sistem, açmak odak ayarlamak ve kablosuz komutları alabilirsiniz. Bir kez fotoğraf tersledi, onlar bir düzenleme sistemine gönderilir ve dağıtım sonra kapalı konum. Takım oyunları 27 Temmuz günü vuruşunu önce farklı Olimpiyat tesislerinde cams yüklemeden fazla 12 saat harcamaktadır. Arada, sürat kurulum fotoğraflar için kaynak olabilir.

SRK yarışmasında 26 düğmeli Starcraft II çarşı denetleyici üretiyor, muhtemelen Zerg sazlıkların (video) durmayacak

SRK yarışma 26button Starcraft II çarşı denetleyici üretiyor, muhtemelen Zerg sazlıkların Video durmayacak
Neredeyse bir cesaret olarak, Shoryuken (SRK) Starcraft II için bir savaş oyunu tarzı denetleyici üretmek için fanlar meydan okudu. Mauricio Romano bu yarışma bunları aldı ve şaşırtıcı bir şekilde parlatılmış ile kazandı çarşı sopa kendisine ait. Onun köşe bir on-denetleyici, iki tuşlu fare dönüştü Bir ağırlıklı olarak Ultrastik joystick olduğunu. Sen, bir PC oyun düz bir joystick sarılmak olur diye düşünüyorum, değil mi? Bu süreç içinde, tipik bir klavye zamanki 101 anahtarlar için en uygun 26 düğmeleri bir dizi kırpılmış olan Blizzard'ın gerçek zamanlı strateji epik. Bir tek, cilalı USB çevre içinde paketlenmiş, one-off prototip tasarımıyla bir hayal etmek yeterince iyi Major League Gaming yolda bunu yaptırmayı yanlısı. Biz de, şimdi buz üzerinde fikrini koymak istiyorum: Mauricio aşağıdaki videoda gösterdiği gibi, öğrenme eğrisi en oyuncular elmas lig deniz savuşturmuştu ve her an blitzes Zergling olmayacak yeterince diktir.

HTC Q2 2012 finansal sonuçları ortaya koyuyor: 57.8 oranında net kar damla gümrük sorunları ve zayıf satış suçladı

HTC aşağı geçen yıl T $ 17520000000 bu kez Q2 2012 toplam T 7400000000 $ ($ 250 milyon), için denetlenmemiş sonuçları ile, üç aylık kar önemli bir düşüş bildirdi. Bu şirketin kıyasla bir iyileşme işaretleri iken bu yılın korkunç ilk çeyreğinde ise, HTC, zayıf beklenenden Avrupa satış rahatsız oldu gümrük sorunları gibi high-end cihazlar için ABD satış engel olmuştur Bir X . devam eden küresel rulo rağmen -out One serisinin, satışları geçen ay konsolide satış ile, durak devam Mayıs değişmeden 30 milyar dolarlık ve Haziran 2011 'den yüzde 33,4 daha az T ulaştı.


PC kasasının içinde rave Nzxt konaklar, giriş için 33 $ ücretleri

PC kasasının içinde rave Nzxt konaklar, giriş için 33 $ ücretleri
Sen var müzik , klima , ve kimyasallar . Bir RGB durumda ışığı kontrol - Şimdi ihtiyacınız olan Hue Nzxt renk, parlaklık ve paketlenmiş bir iki metre, 24-LED ışık şeridi titreşim ayarlamak için kadranları ile yedek sürücü yuvası doldurur. Fake bazı ID, $ üzerinde 33 el ve lazerler için ulaşır.

Panasonic P-08D Eluga Canlı tablet, FCC hızlı bir sıçrama yapar sır tutar

Panasonic P-08D Eluga Canlı tablet, FCC hızlı bir sıçrama yapar sır tutar
Bu bizim Panasonic'in gördüm çok uzun zaman önce değildi Eluga Canlı kayrak biri olması mukadder NTT DoCoMo kullanıcısının yaklaşan levha teklifleri, ve şimdi kendisi sondalama FCC ofislerinde gölet tüm yol boyunca karaya başarmıştır. İlginçtir, ama korkunç heyecan verici değil, dosyalama ortaya Panasonic'in bu mutlaka hiç çıkmayacak anlamına gelmez ama, teorik olarak herhangi bir hıçkırık olmadan, AT & T'nin eski nesil dalgaları kıyıdaki için izin vermelidir - P-08D tablet 850MHz bandını destekleyen . Tabii ki, biz sırasında hakkında söylemişti beklenen WiFi yetenekleri ve bu DLNA akışı mallar ile birlikte gider daha önceki görünümü . Sık sık olduğu gibi, ancak Eluga Live'ın son FCC ziyareti hiç ABD'de gün ışığını göreceksiniz garanti etmez, ama sihirli kapıları açık tutmak yok. Eğer dokümanlar tam set bir özet vermek için istekli iseniz, aşağıdaki kaynak linkten yapabilirsiniz.

Bloomberg: Amazon bir smartphone planlıyor

Beri Amazon donanım söylentiler en iken Kindle Yangın başlatılan etrafında toplanmış olan tabletin 10 inçlik versiyonu , Bloomberg "madde bilgisi olan insanlar" bir smartphone eserler olduğunu söylüyorlar. Kablosuz patent (muhtemelen bu yüzden Amazon şu anda Samsung ve benzeri şirketlerin karşılaştığı zorlukların türlü defetmek için bir sözde kovalamaca etrafında söylentiler merkezi HTC ) ve ortaklık Foxconn üretim için. Hiçbir bilgi cihazı gibi veya ne zaman gelecek ne olabileceği üzerine henüz, ama biz hemen çok heyecanlı almıyorum konum - bununla önce bu yolun aşağısında oldum Vizio Telefon çıkmadı. Amazon kesinlikle onun AppStore ve medya dağıtım hizmetleri ile cep telefonu pazarına girmek için altyapı var, ama herkes bir (muhtemelen) reskinned-Android cihaz üzerinde iki yıllık bir sözleşme içine atlamak için hazır mı?

Facebook ve diğerleri 6214 millik Asya-Pasifik denizaltı kablo internet yatırım, arkadaş isteği zoka lag

Denizaltı kablo Neredeyse Asya-Pasifik bölgesinden dünyanın geri kalanı için internet bağlantıları yavaş ve gecikme-basmış olabileceğini herkesin bildiği gerçek haline geldi, ama bu varsayım Facebook ve Dotcom liderliğindeki konsorsiyum Zaman başkaları varsa ilgili düz çaldı üzere onların yol. Ittifak Asya Pasifik Ağ Geçidi, bir 6214 millik bir araya 450.000.000 $ yatırım yapıyor denizaltı kablosu Japonya, Malezya ve Güney Kore arasında çalışacak. Fiber optik boru sadece Singapur üzerinden trafik güzergahı geniş hacimli ihtiyacını azaltmaya yardımcı olur ama, birçok durumda, çok fazla trafiğin düz Amerikan kıyılarına göndermek olmaz - Facebook ve çok web sektörünün halen en çok ev sahipliği yapan büyük bir yardım okyanusun doğu tarafında içeriğini. Daha hızlı 2014 yılı yazına kadar yerinde olmayacak olsa da, hangi daha doğrudan bir bağlantı kesinlikle gerekli olabilir noktası tarafından, hala arkadaş poke isteyenler bu bize umut verecek fotoğraf yüklemek rekor sürede.

Samsung Galaxy tüm bu telefon üzerinden satış Q2 sayesinde rekor kazanç bekliyor

Samsung'un tam kazanç sonuçları Nisan - Haziran 2012 döneminde 27 Tem kadar dışarı çıkmıyor, ama Reuters yatırımcılara rehberlik erken bir rekor 6700000000000 ₩ (5900000000 $) olarak şirketin kar tahmin raporları. Bu, çoğunlukla sürekli genişleyen (ve giderek tarafından hedef güçlü satış nedeniyle var dava Galaxy smartphone) hattı. Satış tahminlerinin biraz altında daha önceki tahminler, ve her bölümü için özel bir numara var ise, analist tahminleri bir Bloomberg dökümü bu ay etrafında gitmek daha iyi haberler var olması gerektiğini göstermektedir.

Microsoft, yüksek performanslı dokunmatik ekran patenti için geçerlidir

Microsoft, yüksek performanslı dokunmatik ekran patenti için geçerlidir
Microsoft'tan dokunmatik lag aldı bir proof-of-concept demo ile hepimizi salya geldiğimde hatırla 1ms ile 100ms ? Eh, Redmond onun yorulmak bilmeyen bir ürünü koruduğu araştırmalar bir patent başvurusu ile. Iddiası bir sonraki hareket için gidiyoruz nereye kadar eğitimli bir tahmin alan bir öngörü sistemi kullanımı yoğunlaşmıştır ve gecikme en aza indirmek için bazı ciddi önişleme yapar. Sonuçta çok uzun zamandır akıllı algoritmalar sürpriz yok gibi, düzgün bir hareket UI. Tamamen beklenmedik ve bütün bu önceden yüklenmiş animasyonlar bazı grafik kekeme sonuçlanan yıkanmalıdır bir şey yapın. Bir akıllı telefon veya tablet iniş dışarı uzun bir yol var gibi Biz de olsa, henüz geniş patent heyecanlanmak olmaz gibi görünüyor. Biz Mart (aradan sonra gömülü) gördüğümüz klip parmağınızla takip beyaz bir leke biraz daha fazlasıdır. Hatta bu teknoloji bazı gelecekteki Windows ürünleri içine giderse, sizin dokunmatik ekran deneyimi çok daha düzgün biri olmasını bekliyoruz.


App Store içine spam-mutlu iOS trojan pusulası, hızlı moda çekip alır

App Store içine Spamhappy iOS truva pusulası, hızlı moda çekip alır
Bunu türlü teknolojik vaftiz diyebiliriz ... değil sadece Apple isteyeyim tür. Bul ve App Store vurdu ve bir indirme cüret edenler için tahribat oluşturmak başardı Çağrı, öncelikle bir jailbreak gerek kalmadan iOS vuran ilk deneysel olmayan kötü amaçlı yazılım yapmak olarak bilinen bir Rus aldatmaca uygulaması. Olarak Kaspersky öğrendim, sadece scamware değildi, ama bir trojan : başlık okutma izni sorduktan sonra kişileri, sahneleri ve o listedeki herhangi bir telefon numarasının metin Spam Daylights dışarı arkasında bir uzak sunucuya göndermek olacaktır. Neyse ki, Apple zaten hızlı bir şekilde uygulaması yanked ve uygulaması App Store politikaları ihlâl ettiği için çekildi o Loop anlattı. Biz hala uygulaması ilk etapta Oraya sadece neden bilmek istiyorum, ama Android ikna iseniz biz de herhangi bir soğukkanlı davranması mutlu mesut karşı dikkatli olurdu. App zamanda Google Play üzerinden sokuldum ve Kaspersky Android trojan olduğunu hatırlatır bize istekli " yeni bir şey , "kötü amaçlı yazılım için gerçek çözüm balık görünümlü uygulamalar dikkat etmek, kullandığınız hangi platform olursa olsun.
[Resim kredi: C Jones Fotoğrafçılık (duvar kağıdı)]

Yolsuz uygulamalar sorunun farkındayız Apple, (: Sabit! Update) bir düzeltme üzerinde çalışıyor

Yolsuz uygulamalar sorunun farkındayız Apple, bir düzeltme üzerinde çalışıyor
Daha önce bu sabah, raporları App Store etkilenen uygulamalar sürekli çöküyor sonuçlanan, iOS ve Mac kullanıcıları için bozuk ikili itme olduğunu dolaşan başladı. Marco Arment, Instapaper şöhret, fark ilk ve çok vokal biriydi - Medyada ve Apple birçok dikkatine sorunu getiriyor. Etkilenen uygulamalar listesi gibi yüksek profilli başlıklar dahil olmak üzere, oldukça şaşırtıcı olan Angry Birds Uzay , Yahoo! Elbette Arama, Google Reader ve, Instapaper. Etkilenen geliştiricilerin sayısı şimdi 115 başı çekiyor, bu yüzden bu güncelleştirmeler kapalı tutardı. İlk birkaç saat için Apple konuda anne oldu, ama sonunda destek forumlarına sorunu kabul ve hatta e-posta yoluyla geliştiriciler için dışarı ulaşmıştır. Şüpheleri olduğu görünmektedir FairPlay DRM kökünde, ama biz Apple resmi bir kelime bulana kadar biz onun ayaklarına suçu döşeme imtina edeceğiz. Cupertino umarım daha ziyade, daha erken teslim edilecek bir düzeltme, üzerine (biz yorulmadan varsayıyorum) çalışıyor.
Güncelleme: Apple sorunun ve sabitlenmiş bir "DRM üretilen kod sunucu" nedeniyle olduğunu AllThingsD onaylamıştır. Etkilenen son kullanıcılar bozuk uygulamaları silmek için tavsiye ve onları tekrar indirmeniz edilir.

Artega iflas için otomatik iş, dosyaları satmak için başarısız

Artega elektrikli otomobil üretim iş, iflas dosyalarını satmak için başarısız
Şeyler Tesla Motors 'de inanılmaz derecede umut verici görünmektedir olarak California'daki merkezi , dünyanın öbür tarafında bir rakip için durum oldukça korkunç büyüyor. Artega Cenevre Otomobil Fuarı'nda kalplerimiz ulaştı ile güzel geçen yıl göster all- Elektrik SE spor araba , şirketin satmak için başarısız sonra iflas etti "Asyalı bir yatırımcı." Bu arada, Artega iş ortakları arayışı devam edecek ve 34 çalışanı ile Alman operasyonu çalışmaya devam edecektir. Haber özellikle Tesla'nın Roadster, az söylemek hayal kırıklığı üretimden bırakarak 2011 yılında. Doğrudan Artega bir (almanca) açıklama için aşağıdaki kaynak link kadar vur.

Engadget Podcast 04:00 ET canlı bu gece!

Frank Miller'ın 300 ifadesiyle, "Bu kavga yerdir. Ölürler yerdir!" Bu kelimeler Teknoblog Podcast bu bölüm için özellikle geçerli, ancak bu bizim 300. baskısı ve biz oldukça Spartan hissettiğiniz değil. Belki bunu tadil edeceğiz, "Bu sohbet nerede podcast, bu nerede olduğunu." Bu devam eden bir çalışma var, ne söyleyebilirim? Umarım biz bu gece 04:00 canlı gittiğimde biraz daha aşağı çivilenmiş şeyler olacak. Öğrenmek için tek yol!

Google Galaxy Nexus ihtiyati tedbir kararı nedeniyle Çal deposundan çekildi onaylar, önümüzdeki hafta dönecek

Google Galaxy Nexus ihtiyati tedbir kararı nedeniyle Çal deposundan çekildi onaylar, önümüzdeki hafta dönecek
Bugün Google Çal deposundan bir Galaxy Nexus satın almak için deneyin ve yukarıda gördüğünüz "çok yakında" mesajı ile karşılaşacaksınız konum ve biz artık resmen nedenini biliyorum. Şirket akıllı telefon gerçekten Yargıç Lucy Koh Kullanıcı sonucunda çekip çıkarılmış olduğundan ABC News onaylamıştır son kararını cihazı karşı tedbir kaldırmak değil. Ayrıca bunun yeni ile nakliye olacak zaman, önümüzdeki hafta cihazın satış devam etmeyi planladığını, ancak, teyit oldu Jelly Bean Google anlaşmazlık konularını ele alacak diyor bir değişiklik - işletim sistemi.

Geri dört sürümleri için Windows Server 2012 pares, küçük işletmeler paranın karşılığını daha vermek görünüyor

Geri dört sürümleri için Windows Server 2012 pares, küçük işletmeler paranın karşılığını daha vermek görünüyor
Microsoft, bu yıl onun işletim sistemi güncelleme ilgisinin tahsis edilmiştir Windows 8 değil, takım elbise giyen, Windows Server 2012 muadili. Gizem Bazı büyük ölçüde basitleştirilmiş bir sunucu işletim sistemi serisinin sözcük yukarı temizlendi. Windows Server Sadece dört sürümleri biraz nazik bir özelliği yamaç yapma üzerine bir vurgu ile, Server 2008 R2 okkalı 12 ve BT backrooms oturup olacak. En büyük gelişme, Datacenter eşdeğer göre Windows Server 2012 Standard seti yakın özdeş bir özelliktir: Datacenter tek avantajı küçük işletmeler bazı nakit kurtarmak için bir yol veren, sınırsız sanal makineleri için atlama olduğunu. Sadece 15 veya 25 derece gerçek makineleri onboard hop gerekiyorsa Vakfı ve Essentials bu kıyafetler için temel kapsayacaktır. Tüm ama OEM sadece Vakfı için kopya başına $ 425 $ 4809 arasında taban fiyatlarının hala evde bir dolabın içine saklanmış bir PC Sunucu 2012 yükleme olacağım şüpheye yapmak, ancak bu ve arasındaki malumu akıcı Windows 8 seçim Microsoft kaçınmak istediği sürümleri sel olduğu Windows Vista ve 7 gün boyunca şaşkın alıcılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder