Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Şimdi All Pro: Native Instruments Traktor DJ yazılımı ve Traktor Scratch yeni sürümünü duyurdu!


Berlin yazılım şirketi, dijital DJ çözümü Traktor ve Traktor Scratch yeni sürümleri ile gelir, ve 1 olmuştu: Biz merkezi Native Instruments ile diğer gün izlemek için izin verildi beta yayımladı sonra, şimdi resmi var Kasım. Yenilenmiş kullanıcı arayüzü daha iyi kontrol altına tüm önemli fonksiyonları vardır, yapının etkisi artırılmalı ve düzeldi, tarayıcı kapak sanat ve MIDI açısından ve dolayısıyla yazılım ve denetleyiciler arasındaki etkileşimi doğru geleceğe baktı. Pek çok yeni özellik sayesinde her iki versiyonu şimdi gururla adını "Pro" taşıması şaşılacak bir şey yok. Aradan sonra dolu basın açıklaması!
TRAKTOR PRO DJ ekipmanları bağlantılar kanıtlanmış en iyi çalışma kavramları ile yeni bir kullanıcı arayüzü, modern arayüz tasarımı tanıttı. Net, yüksek kontrastlı elemanları ile açık, ölçeklenebilir ekran düzeni optimal herhangi bir ortamda yakalayabilir edilebilir. Böyle TRAKTOR PRO döngü ve cueing gibi tüm temel performans özellikleri gözden geçirilmiş ve sezgisel ve doğru canlı durumlarda hizmet edilmesi için optimize edilmiştir. TRAKTOR PRO Sync fonksiyonları DJ'lerin performansları yaratıcı yönlerini konsantre ek özgürlüğü verir. Hassas yendi ızgaraları artık tüm parçaları için otomatik olarak oluşturulur ve tempo-senkronize etkileri ile birlikte birden fazla deste kullanırken bile, her şeyin inceliğini kalır "Sync Kilidi" fonksiyonu, garanti edilir. Yeni "nicemlenmiş navigasyon" aynı zamanda yendi hokkabazlık ve parçaları yeniden düzenleyerek spontan olarak yaratıcı teknikler izin DJ'ler farklı döngüler, işaret noktaları veya parça atlama başka herhangi bir keyfi parçası arasında sorunsuz sağlar. TRAKTOR PRO büyük bir, son derece güçlü ve kullanımı kolay Effektionsektion yaratıcı ses manipülasyon olanakları genişledi. İki ayrı multi-efekt üniteleri stüdyo kalitesinde DJ-standardı reverb fazla 20 farklı efekt türleri sunan ve "Mulholland Drive", "Iceverb" ve "Ters Tahıl" gibi olağandışı yaratıcı etkilerini geciktirmek. Kadar altı efektleri serisi ve atanmış esnek bir kapak bağlanabilir ve aynı zamanda herhangi bir sorun olmadan herhangi bir zamanda tempoya senkronize edebilirsiniz.

Djler kümesi üzerinde mükemmel kontrol sağlamak amacıyla, TRAKTOR PRO kapsamlı bir MIDI kontrol fonksiyonlarının yanı sıra piyasadaki tüm ilgili DJ denetleyicileri için anahtar teslimi dönüşümler sunuyor. Yeni "MIDI değiştirici" de dinamik düzenleri, parametre çözünürlük kendiliğinden ayarı ve daha fazlasını, daha esnek bir kontrol olanağı sağlar. TRAKTOR PRO genişletilmiş MIDI senkronizasyon işlevleri de karışımı içine sorunsuz entegre davul makineleri, sequencer yazılım ve benzeri ekipman sağlar.

Yeni nesil TRAKTOR Beatport, elektronik müziğin önde gelen indirme mağaza ile entegrasyon yeni bir seviyeye yükseltti olduğunu. 2009 yılının başlarında Beatport tüm yeni sürümleri, uygun TRAKTOR meta DJ'ler kendi koleksiyonu hiçbir ekstra çaba ile bu parçaları bütünleştirmek için izin dahildir.

TRAKTOR PRO ve TRAKTOR KARALAMA PRO daha da iyi artımlı arama, taşınabilir veri toplama ve ayarları, her deck için anahtar düzeltme ve filtre, döngüler, FX sesleri ve çizilmeye örneklerinin bir kütüphane, hem de 64-bit işletim sistemleri ile tam uyumluluk içerir Apple ve Microsoft.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder