Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Virgin Mobile bugünden iPhone taşımak için, Sir Richard onun en iyi Fonz gösterim yapar

Bugün iPhone taşımak için Virgin Mobile, bunu duymuştum umuyor
Virgin Mobile sunan iPhone bugün itibarı ile Ön ödemeli müşteriler için. Sprint iştiraki şirket Chicago'da markalı perakende mağaza açmayı göreceksiniz yeni bir perakende stratejisi kickstart olay kullanıyor - başarısına bağlı ülke çapında yaygınlaştırma ile. Tüm taşıyıcı yakışıklı alabilmek için Apple için minimum bir taahhüdü yapmak zorunda olduğundan, Virgin tahsisi Sprint'in 15500000000 $ bir parçası olduğunu görmek ilginç kumar henüz hala yakışıklı ödemek . Yakışıklı planları 300 sesli dakika, sınırsız mesaj ve veri için 30 $ başlarken, 4S bir 16GB iPhone için geri 650 $ kullanıcıları ayarlamak, ancak otomatik aylık ödemeler için taahhüt yalnızca. Olacak

Ultrabook satışları 2012 yılının ilk yarısında, Windows 8 sabırla bekler

Ultrabook satışları 2012 yılının ilk yarısında, Windows 8 sabırla bekler
Biz çok gördük Ultrabook haberleri biz onlar üzerinde alıcı konum düşünmeye başlıyoruz son zamanlarda. Pazar araştırma şirketi NPD Group 2011 yılında aynı dönemine göre bu yılın ilk beş ayında prim, Windows dizüstü bilgisayar satışlarında yüzde 39 sıçrama (900 dolar ve üstü), raporlama, bizim şüpheleri onaylamak için çekildi. 700 $ artı, Windows dizüstü bilgisayar satışlarında yüzde üç düşüşe rağmen, Ultrabook bu desteğinin payı yaklaşık yüzde 11 kadar artmıştır. Analistler back-to-okul alımları beklendiği tüm Ultrabook pazarına genel bir artış ile, post-yaz Blues gerçekte bu düşük-uç modelleri satış toplayacağının tahmin Windows 8 geliyor. Rakamlar bize yok bir şey bu satış geliri, sahip ne etkisi olduğunu Apple'ın sıska amiral gemisi , ama emin bilmek istiyorum. 

Shuttle, Cedar Trail aşağı sessiz nettoplarına alır XS35V3 ve XS35GTA V3 duyurdu

Shuttle, Cedar Trail aşağı sessiz nettoplarına alır XS35V3 ve XS35GTA V3 duyurdu
Nettop vogue, biraz dışarı süzüldü, ancak Servisi kendi masaüstü küçük ve sakin isteyenler için ateşi canlı tutuyor. XS35V3 ve XS35GTA V3 daha çağdaş geçtikten Cedar Trail her şeyi tam geçişli olarak çalkalama olsa bile, dönemi, güç bir fansız 27W çizmek tutmak 2,13 GHz Atom D2700 işlemciler. Bu sınırı 3D performansı için bir asansör için Radeon HD 7410M grafik getiriyor GTA varyantı ile test olsun belki, ama ne Mini masaüstü tam enerji şirketi merhamet dilenmek yapacaktır. Ya alıcı bırakılmış bir barebone dizüstü bilgisayar büyüklüğünde sabit diske sahip kiti, optik sürücü ve OS - eğer aynı anda alamazsanız, sadece HDMI, VGA, USB ve kart okuyucu gerekecek Eğer şirket tutmak. Bunun maliyeti nerede Avrupalılar, henüz çatlak alma tek olanlar € 172 XS35V3 ve hızlı GTA kuzeni almak için € 233 (290 $) için (214 $) vergi öncesi.

Android PC akçaağaç sarılmış olur, bu prim tatlı yerinde hits

Android PC akçaağaç sarılmış olur, bu prim tatlı yerinde hits
Tipik bir barebone Android PC gerçekten şezlong yanında yapmak ve ciltli ilk sürümleri yığını olmayacak düşünüyorsanız, Jeffrey Stephenson, en son da ilginizi çekebilir durumda mod . Altında kuş bakışı akçaağaç, akrilik panel ve mesh, en mütevazı VIA 49 $ Acero evler Neo-ITX tabanlı sistem kartı fare ve klavye eklentileri hazır Android 2.3 bir yineleme çalışıyor. Up 720p grafik onun VGA ya da HDMI portu aracılığıyla çıkışı olabilir, mümkün olduğu ve 800MHz işlemci kadar büyük oyun heyecan teslim olmasa da, biz zaten joystick var seçti .

Retina desteği, kolay uzaktan desktopping: iPad için Splashtop büyük güncelleme alır (güncelleme: ancak bir fiyata)

Splashtop web üzerinden büyük güncelleme retina desteği, yeni UI, kolay uzaktan desktopping alır
Eğer bulmak için uyanıyorum Eğer Splashtop PC veya Mac güncelleştirilmesi için yalvarıyor üzerine Çıtası widget, o buna değer muhtemelen - bir var özellikle yeni iPad ortalıkta. Splashtop 2 o korkunç bakmadan 10-inç ekrana tüm Windows veya OS X masaüstü sıkmak için çocuk oyuncağı yapar Retina ekran, çalışmak için optimize edilmiştir. Sistem ayrıca IP adresleri, parolalar, port numaraları veya Google hesap bilgilerinizi girmeniz gerek önlemek için yeniden tasarlandı. Bunun yerine, tüm cihazlar üzerinden bir kez çalışmalıdır yeni bir Splashtop 2 giriş yaratacağız. UI bir sürü dost görünüyor, (edit: Yeni bir müşteri iseniz aşağıya da bakınız, aynı WiFi ağı dışında bağlantıları için gerekli) ağ performansını "güçlendirmek" in-app satın yeni bir var, artı için geliştirilmiş destek var akıcı video 30fps yukarı akış. Android güncelleme yakında gelmesi gerekirken (Heyhat, yine de Windows Media Center kullanıcıları için tam ekran desteği de var.) Yeni flama ve iPad uygulaması, şu an mevcuttur. Bir eylem görmek ister misiniz? Promo video için kırılma geçmişte Başkanı.
Güncelleme: Biz tam ilk başta bunu takdir etmedi, ama çapraz ağına uzaktan desktopping yeni müşterilerine ücretsiz artık. Eğer ilk kez Splashtop için geliyorsanız, etkinleştirmek in-app satın (ayda 1 $ veya yıllık 10 $) yapmak zorunda "Her Yerden Erişim." Büyük ölçüde ücretleri ilk yıl için telafi eden bir yüzde 80 indirim - İşte iPad için Splashtop 2 app şu anda $ 2 için satıyor dedi.

Reuters: RIM BlackBerry başkalarına ağı açabilir, Ballmer ile katılmak

Q1 kazanç işten çıkarmalar ve yakışıklı bir sonraki nesil bir gecikme RIM haberler şaşırtıcı Reuters'e göre "duruma aşina insanlar" her zamanki bazı söylentilere yol açtı. Bildirildiğine kurulu tarafından kabul ediliyor seçenekler muhtemelen de eski co-CEO'su takip olasılık gibi, sizi şok olmayacak ağını açmak Jim Balsillie planı başkalarına ve / veya veya doğrudan satmak. Alternatif bir yol Microsoft ve bildirildiğine için Waterloo millet üzerinde tam saha pres koyarak olmuştur Steve Ballmer, gelen Nokia çekin ve Windows işletim sistemi kampa kollarını getirmek. Bu teknoloji bağımsızlığı vazgeçmek anlamına çünkü bu seçim bildirildi az çekici, ama biz gelecek kazanç projeksiyonları benzer şekilde iç karartıcı kalırsa bu duygu ne kadar sürdüğünü görürsünüz.

Rice Üniversitesi araştırmacıları sprey pil, elektronik banyo karoları oluşturmak

Rice Üniversitesi araştırmacıları sprayon pil, elektronik banyo karoları oluşturmak
Sıvı güneş hücreleri oldukça düzgün olan, emin olmak için, ama mevcut üreten boya maç zor bir renk olabilir. Bir sprey pil: İyi bir şey, daha sonra, Rice üniversitede olduğu araştırmacılar mükemmel bir tamamlayıcısıdır geliştirdik. Özel olarak formüle edilmiş boya katmanlarını dikkatli bir şekilde beş kat olarak, ekip cam, seramik, çelik ve esnek polimerler dahil olmak üzere çoklu yüzeyler, lityum iyon depolama ince bir kat uygulamak için bir yol buldu. Erken deneyleri umut verici - dokuz sıradan banyo karoları için işlemi uyguladıktan sonra, boyalı pilleri sürekli elektrik 2.4 volt dışarı pompalama, altı saat boyunca güç LED'leri küçük bir dizi (yazım "Rice") başardık. 60 şarj / deşarj döngüsünden sonra, araştırmalar piller kapasitelerinin çoğunu muhafaza söylüyorlar. Neelam Singh, Pirinç lisansüstü öğrenci ve takımın raporun baş yazarı, modern yöntemleri ile birleştiğinde teknoloji sadece artıracağını söylüyor. "Sprey boya zaten endüstriyel bir süreçtir, bu nedenle sanayi içine bu dahil etmek çok kolay olacak" dedi. "Biz gerçekten bu bir paradigma değiştirici olarak görüyorum." Aradan sonra kendiniz için süreçler (ve meyveler) Kapsam.

GameStop, Nexus 7 satmayı planlıyor Android tablet ticaret-ins alarak başlar

Nexus 7 incelemesi ana ekran
Google'ın Andy Rubin önerilen Nexus 7 olurdu üçüncü taraf ABD mağazalarında ulaşmak sonunda - biz sadece bu hızlı olacağını düşünmemiştim. GameStop o bir 16GB versiyonu için ön sipariş almaya söylüyor Android 4.1 bugünden itibaren tablet. 249 $ anda, onun şu anda özel Google oyna evinde yaptığı tam olarak ne mal olacak, diğer bir deyişle, taraflar biri zaten jilet ince kar marjları üzerinde gönüllü bir isabet alarak olabilir. Buna Google kaynaktan doğrudan sipariş olanlar için geçerli olduğu gibi 7-inç kayrak aynı Temmuz ayı ortasına kadar süre kabaca gelen edilmelidir.
Ticaret-ins yer yoktu eğer GameStop olmaz, ve emin yeterli, oyun perakendecisi yem olarak Nexus 7 kullanıyor. Önceki bir sızıntı Onaylanması, zinciri şimdi bir Android tablet ticaret-ins kabul donanım deposuna geliyor nasıl bozulmamış bağlı olarak nakit olarak $ 200 (veya mağaza kredi 250 $) değer kadar. Sağ kartları oynamak ve hemen hemen ücretsiz Google-mübarek tableti alıyoruz. Ekstra bir teşvik olarak, olan döviz Nexus 7 satın yönelik doğrudan gider herhangi bir viteste değeri yüzde 30'luk bir artışı kazanırlar. GameStop aniden backrooms yaşlı Android tabletlerin bir fazlalığı karşı karşıya kalırsa ASUS yapımı Nexus fiyat-performans oranı çevreleyen vızıltı bilerek, biz sürpriz olmayacak.

Adobe, Android 4.1 Flash desteği almayacağını doğruladı, Google Oynat'tan yeni Flash yüklemeleri 15 Ağustos durur

Adobe Flash Platformu
Adobe hakkında çok kamu kesimi mobil Flash bırakarak geçen sonbaharda. Yeterince açık değildi durumda, geliştirici sadece kuma bir çizgi çizdi: Android 4.1 değil, ve hiç, Flash için sertifika alamazsınız. Bu konuda firma, Flash yayınlanmaz söyleyerek kısa durdurma, ancak web tarayıcısı eklentisi yüklemez, Adobe size yardımcı olmayacaktır açıkça görülmektedir (ya da görkemli bir şekilde sonları) Nexus 7 . Sadece noktası vurgulamak için, firmanın da 15 Ağustos itibariyle Google Oyun Flash'ın yeni tesisler durdurulması edilir. Güvenlik güncellemeleri ve diğer hayati yamaları mevcut kullanıcılar için devam edecek. Bu vahim günden sonra herhangi bir taze indirme Ancak, eski sürümleri için Adobe'nin mozolesine gelmek zorunda olacak. Şirket zaten söylemişti HTML5 ileri yoluydu telefonlar ve tabletlere - şimdi bu iddiayı yedekleme oluyor ne kadar çabuk biliyorum.

Coca-Cola'nın A011 otomatı (çok) güç kullanmadan soğuk içecekler tutar

Coca-Cola'nın A011 otomatı (çok) güç kullanmadan serin içmeye devam ediyor
Yani belki o kendinden soğutma soda altın çıkarmak değildi, ama Coca-Cola güç kullanmadan kendi içecekler serin tutmak için başka bir yöntem üzerinde çalışıyor. Fuji Electric Perakende Sistemleri ile ortaklaşa olarak, şirketin enerji kullanmadan en fazla 16 saat için içecek soğuk tutma kapasitesine sahip A011 satış makinesi geliştirdi. Enerji kullanımı yüksek olduğunda, daha yüksek güç kapasitesi varken, gece için, gün ortasından itibaren soğutma işlemi kaydırarak A011 çalışır. Makinenin soğutma güç durur sonra bile, birim sıcaklık sadece teşekkür vakum izolasyon ve hava geçirmez bir tasarıma, biraz yükselir. Teoride büyük, değil mi? Eh Coca-Cola Japonya Japonya'nın toastiest alanlarda iki, Gifu Prefecture ve Saitama Prefecture Kumagaya City Tajimi City iki aylık bir pilot program ile bu yaz test ürünü koyacağız. İşler iyi gittiğinde ise, şirket bu güç olmadan gidebilirsiniz süreyi uzatmak için A011 çimdik olacaktır. Oda sıcaklık soda işte çalışır umuyor, en kötüsü.

Ağustos için planlanan Canon 7D 2.0.x firmware güncellemesi, ücretsiz fixins bol getiriyor

Canon 7D Ağustos için planlanan 20X firmware güncellemesi, ücretsiz fixins bol getiriyor
İnanması zor, ama biz Canon'un için önemli bir firmware güncellemesi kapsamında son son kez 7D DSLR iPhone 4 aklımızda hala taze idi. Şimdi, yaklaşık iki yıl sonra, Canon, yakında çıkacak olan kamera için yeni özellikler bir kuş sürüsü kadar sunuyor - ve bedava - güncelleme 2.0.x. Ateş millet, başlatmak için RAW patlama modunda (RAW + JPEG 17), 25 kare sürekli çekim yapabiliyor bilmek mutluluk duyacaktır - daha önce sadece 15 kalmış. Ayrıca doğrudan kameradan formatı yanı sıra belirlediği Otomatik ISO modu için 6400 (3200 itibaren) maksimum limit çekilen görüntüleri düzenlemek mümkün olacak. Bu yeterli değilse, Geotaggers Canon ayrıca GP-E2 GPS modülü (aslında yapacak bilmeli tanıttı 5D Mark III) 7D uyumlu. Son olarak, kameramanların ses ve çoklu kamera çekim bölümlerinde güzel bir yumru alıyorsanız; elle 64 ses seviyeleri (Mark II gibi) seçeneği ile mikrofon girişi ve güncelleştirilmiş bir alt menü arayüzü kontrol edebileceksiniz Videolarınızı 'dosya adlarının ilk dört karakteri değiştirilmesine izin verir. Güncelleme erken Ağustos ayına kadar mevcut olmayacaktır, ancak aşağıdaki kaynak link tam detayları ve bir video demo bulabilirsiniz.

Pentagon yörüngesinden feshedilmiş uydular, MacGyver yenilerini hasat Phoenix duruşması başladı

beşgen-başlar-anka-ölü-uydu-deneme
Phoenix Frankenprogram süresi dolmuş uydular cesetleri hasat ve DARPA'nın biri gibi görünüyordu yenilerini cobble için daha daft fikir , ama bu aslında gelişiminin ilk aşaması başladı etti. Küçük taban ünitesi iskelet satlets takip - robotik kollar ve gerektiğinde bağımsız olarak çalışmak için yeterli işlem beygir gücü ile doludur - planı öncelikle bir hizmet zanaat çalıştırmaktır. Hizmet mothership öncesi seçilmiş kadavra kapma ve robot-uzuvları ile kullanılabilen parçaları, özellikle değerli anten dizileri, kapalı halde, "mezarlık" adı verilen bir yörünge alana atmak olacaktır. Bu parçalar kullanılabilir Pentagon uydular oluşturma ve pound lansman başına maliyet $ 10,000 tasarruf, barebone birimlere jüri hileli olacaktır. Şimdiye kadar, gerekli teknolojiyi geliştirmek için bir 2.500.000 $ sözleşme yerine koymak ve no-frills satlets için teklifler geçen hafta dışarı gitti edilmiştir. Kirli işler bol hala ihtiyaç bulunmaktadır, bu nedenle aradan sonra görmek için video kontrol aşırı-ayrıntılı planı yapabiliyorsak un tartışmalı yörüngedeki soğuk metal 300 dolarlık bir milyar dolar.

Ideum hızlı Platformu ve Pro çoklu dokunmatik masa tanıttı, PixelSense nothin '(video) var olmadığını söylüyor

Ideum, hızlı Platformu ve Pro çoklu tablolar tanıttı PixelSense şey var değil diyor '
Kim bilebilirdi ki dev multi-touch tabloları sonraki büyük hız yarışı tetikleyebilir? Ideum açıkça PixelSense tabanlı düşünüyor Samsung SUR40 sadece 55 inç hız canavarı bir çift, 40-noktalı dokunmatik yüzeyler (ama dışarı atılmasında, çünkü o AMD Athlon II X2 ile kalıyor değil Yüzeyler Platformu ve Pro). Platform saygın bir çift 2.2GHz Core i7 ve 8 GB RAM var, ama aynı zamanda müze sergi uygulaması yeterince hızlı yük olmayacak bu durumda 256GB solid-state sürücüler bir çift taşır. Pro anahtarları iki değil oldukça standart olarak trim hızlı 500GB sabit diskleri Atlamalı. Bu daha bir dört 3.4GHz Core i7 ve NVIDIA'nın bu amaçla oluşturan Quadro gerçekten stresli projeler için 600 - kombinasyonu bile daha sorunsuz onun daha çok kullanıcı ve görevleri dengeleyebilir MT55 Pro atası. Ham hızı dışında bir tablo toplama svelteness karşı genişleme çoğunlukla bağlıdır: Platform bir SUR40 olduğunca kalın yarısı ise Pro, sen fantezi olabilir SSD ve diğer yükseltmeleri bırakabilirsiniz içinde tam teşekküllü bir HP kule vardır (iki at inç) ve büyük kardeşi daha genel sleeker. Biz fiyat teklif almak için çalışıyoruz, ancak biz aile sehpa yükseltme dışarı geçmişte olasılıkla kural erken beş haneli rakamları gördük. Sen aradan sonra bir video ile kendinizi ikna edebilirsiniz.

Vana Kaynak Filmmaker şimdi portallar (video) ile yönetmenlik konum, herhangi bir kaynağı oyun bir film yapar

Vana Kaynak Filmmaker şimdi Portallar video ile yönetmenlik konum, herhangi bir kaynağı oyun bir film yapar
Oluşturma Machinima bir video oyun motoru ile genellikle iki gerçeklerinin biri kabul gerektirir. bu fudging bir sürü gerektirir veya aksiyon figürleri ile oyun tüm sofistike olacağı ya o Valve Software , bu ikiliğin çok mutlu olmadığı bir genel beta olarak, Kaynak Filmmaker kendine özgü film yapma aracı gönderme oluyor nedeni budur. Bu Left 4 Dead olsa, Kaynak motor üzerinde çalışan herhangi bir oyunu 2, ailede Portal 2 ya da böyle, run-throughs düzenlenmiş ve özel yüz ifadeleri doğru aşağı disseke oyun olabilir. Aradan sonra video Vana açıkladığı gibi, atma Oyun dereceli PC görevi de yönetmenlerin herhangi bir değişiklik son sahnede tam olarak nasıl görüneceğini görme avantaj sağlar; hiçbir kaba wireframes veya pre-render burada var. Aşı Francis Ford Coppolas proje sayfasına Filmmaker beta daveti için kayıt olabilirsiniz. Birisi bütçe sonuçları ile ne kadar ileri gidebilirsin görmek için sadece istiyorsanız, biz de son Team Fortress 2 karakter profilini Video ekledik, atlamadan sonra, Pyro ile tanışın.

Emekli Donanım Mühendisliği Bob Mansfield Apple Kıdemli Başkan Yardımcısı Dan Riccio yerine

Emekli Donanım Mühendisliği Bob Mansfield Apple Kıdemli Başkan Yardımcısı Dan Riccio yerine Apple Donanım Mühendisliği onun Kıdemli Başkan Yardımcısı duyurdu Bob Mansfield , emekli ve önümüzdeki birkaç ay boyunca Dan Riccio onun rolü aktarmak olacaktır. Mansfield 2005 yılından bu yana Mac mühendislik ekibi lideri olarak ve sırasında bir exec olarak daha görünür bir rol üstlendi olup 2008 yılında görev değişimlerinin . Ayrıca önde gelen iPhone ve iPod mühendislik 2010 yılından beri (o zamanki sözünü Mark Papermaster gelen rolünü devraldı merakla o etrafında zamanlanmış bir hareketle anten sıkıntılar başladıktan bu yana) ve iPad. O başka bir satın alma, entegre ederken bu yılın başında önceki işveren, Raycer Grafik ve en son bizim radar attı edinilmiş 1999 yılından beri Apple ile çıkmışa flash bellek üreticisi Anobit . Eğer onun yerine tanımak istiyorsanız, Dan Riccio henüz iPad donanım mühendisliğinden sorumlu başkan yardımcısı olduğunu. Hem bireyler üzerinde birkaç ayrıntı için aradan sonra basın açıklaması edin, Mansfield en emeklilik sonrası planları üzerinde hiçbir kelime yoktur.

Miselu Neiro synth üzerinde Yamaha Vocaloid: özel hands-on Google I / O 2012 (video)

Miselu Neiro synth üzerinde Yamaha Vocaloid: hands-özel Google I / O 2012
Zevk mi bizim ilk göz sergilenecekken olan son uygulamalar az Miselu 's Neiro Android synth burada Google I / O 2012 ? Daha fazlasını mı istiyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Söz verdiğimiz gibi burada Yamaha ile eller özel bir var Vocaloid video oyun tasarımcısı - app teknoloji kendini arkasındaki adam tarafından demoed Tetsuya Mizuguchi . Biz synth aynı 3 oktav prototip sürümü üzerinde çalışan yazılım inşa erken oynamak için şans var biz geçen gördüm de SXSW . Karar? Bu kod ön-alfa durumu dikkate alındığında oldukça iyi çalışır. Düzenleme ve oynatma - - app iki çalışma modu özellikleri eski yazdığınızda veya konuşma metni ve klavye ile "şarkı" onları önceden cümleler seçti ve izin veren mevcut bir melodi ve ikinci eşlemek icar. Resimler bin kelimeye bedeldir, bu yüzden aşağıda bizim galerimize bir göz atın ve bizim eller üzerinde izlemek aradan sonra video vardır.

Nexus S 24 saat altında Android oyunları çalıştırmak için hacked

Nexus S 24 saat altında Android oyunları çalıştırmak için hacked
Başlığında sözcüğü "run" çok dikkatle seçilir. Geliştirici Christina Kelly yukarı ve çalışan Kılıçlar ve Askerler başardı Nexus S , ama oyun gerçekten oynanabilir değil. Bir dokunmatik ekran ya da aslında başlık kontrol için başka bir yolu olmadan, yapılacak çok ekranı bakmak yanında orada değil. Yine de, 24 saat altında Google'ın yeni akış cihazı zaten onaylanmamış uygulamaları ateşlemek için yapmış olduğu gerçeği hacker toplumu ile geleceği açısından iyiye işaret. Cihaz birden devs eline alır almaz bunu Hulu ya da Netflix uzak olarak hareket Android telefonu ile, bu çalışan almak için bir çıkış yolu birisi rakamlar daha önce de zaman meselesi sadece hayal edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder