Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi



Google'ın Nexus 7 Smart Cover-gibi manyetik sensör var keşfetti

Akıllı Coverlike mıknatıs sensör sahip olarak Google'ın Nexus 7 keşfetti
Sen kendi resmi özellikleri listesinde bu bulamazsınız, ama Google'ın Nexus 7 tablet görünüşte otomatik olarak uyku ekran ayarlamak olacak bir mıknatıs özellikli sensörü var - düşünmek zor değil iPad'in Akıllı Kapak . YouTube kullanıcı wwscoggin kendi çerçevesi boyunca bir mıknatıs süzülen tarafından cihazın sol alt yanında işlevleri keşfetmenize ve pin-işaret başardı. Android Polis belirttiği gibi, özelliği nadiren Android tablet üzerinde bulunan ve ASUS 'kararlılıkla konusunda hiçbir kelime yok edilir Akıllı Vaka -esque durumlarda kullanılabilmesi olacaktır. Biz uç eylem çoğaltmak mümkün oldum, ama bunun için, aradan sonra video yakalamak bizim söylediklerimizle yetinmeyin.

Google Arama perakende web sitelerinin anlık arama verir Yazarken

Google Arama perakende web sitelerinin anlık arama verir Yazarken
Google'ın arama motoru ve onun yüce amaçlı kutuda Chrome bir süre için genel bir anlık arama özelliklerini verilen ve şimdi Google'ın paylaşım perakende ortakları ile aynı arama iyilik ettiler ki. Yazdığınız gibi Google Arama denilen, AdWords reklamverenleri kendi web sitelerinde Google'ın tahmini ve anlık arama erişim sağlayan bir pilot program var. Müşterilerine daha hızlı ve satıcıların aradığınızı bulmak anlamına gelir paralarını alıcılar her zamankinden daha hızlı dedi ayırabilirsiniz. Yazarken ilk 25 milyon arama, her yıl için ücretsiz olarak ara, bu nedenle büyük olasılıkla yakında perakende web sitelerinde bu yaygın görüyor olacağım. İşte size online mağazacılık geleceğe tanıklık etmek sadece Sabırsızlanıyorum eğer aradan sonra video çıkışı kontrol dedi.

Microsoft ve NBC bildirildi arkadaşı-zonlu almak için web, MSNBC.com üzerine splitsville çağırıyor

Microsoft ve NBC web'de splitsville çağırarak rivayet, MSNBCcom friendzoned almak için Microsoft ve NBC Karmaşık bir ilişki diyebileceğimiz oldu. Onlar beri TV uzayda ayrılmış oldum MSNBC 2005 yılında sadece NBC ait varlık oldu, ama online atmak bu güne kadar devam etmiştir. Daily Beast 's tipsters doğru ise, ancak, NBC kaldırıma ilişkisi durumu ve tekme Microsoft ile biraz daha az muğlak alabilirsiniz. Şimdi Comcast ait NBCUniversal sözde MSNBC web sitesi üzerinden eşit kontrolü paylaşmak zorunda da irked ve Redmond Kullanıcı yüzde 50 hissesini de satın, Microsoft ambalaj göndermek istiyor. Mevcut yönetim kalmak isterken, MSNBC online personeli keşfedilen bağımsızlığını yansıtan bir NBCNews.com etki üzerinden Microsoft kampüsünde ve hop çıkmak istiyorsunuz. Bir NBC temsilcisi bir anlaşma imzaladı olduğunu doğrulamadı, ancak görüşmelerin yer aldığını söyledi - en söylentiler almak daha bir tepki kesinlikle çok daha fazlası. Bir konuda rivayetler arasında imzalanan anlaşma ile "gün," biz Microsoft ve son kez terk alır olup olmadığını öğrenmek beklemek için uzun olmayacak.

NYC ücretsiz kamu WiFi davasını başlattı, skeevy ankesörlü telefon için bağlar

NYC ücretsiz kamu WiFi davasını başlattı, Skanky ankesörlü telefon için bağlar
Bedava Kablosuz WiFi otomatik olarak Starbucks ile ilişkilendirmek türden bir şey olabilir, ama bugünden itibaren, bu kısa liste NYC ankesörlü eklemek mümkün olacak. Şehrin pilot program, sadece resmen başlattı, beş kasaba ve nefret etmek için turist biteviye çarpıldı sakinlerine ücretsiz kablosuz servis yaymayı hedefliyor. Herhangi merak geçenler için, kolayca çok göze çarpan tabelalar (yukarıda görüldüğü gibi) tarafından bulunabilir ve - Staten Island ve Bronx sürüyor planlı bir rollout - Şu anda, sadece on kiosk yerlerde Brooklyn, Queens ve Manhattan üzerinden canlı olarak . Dışarıda ve Big Apple ve 4G LTE bağlantı hakkında sadece hardal kesmek değil eğer öyleyse, neden Kral Belediye Başkanı Bloomberg vermeyin şehir WiFi bir deneyin? Hotspot özellikleri için aşağıdaki kaynağı kadar vur.

Lockheed Martin F-35 Lightning II Stealth avcı kokpit gösterici hands-(video)

Lockheed Martin'in F35 Lightning II Stealth avcı kokpit gösterici Handson Video
Biz bir fuar veya ürün lansmanı olay en sık, her yıl gemide en-rota uçaklar çeşitli başında yüzlerce saat geçirebilecek, fakat bazen biz nadir bir fırsat var kurulu askeri uçak atlayıp , alakasız ürünler test etmek için, ya da, daha alışılmadık, boyunduruk arkasında bir koltuk almak. Ne yazık ki bugün ne yaptığınızı değil - yani, tam olarak değil. Biz daha yakından bakmak alıyor F-35 savaş uçağı da Lockheed Martin'in sadece bizim ülkenin başkenti dışında Fighter Gösteri Merkezi'nde, ama kurumsal bir kompleksin ortasında olmak, hiçbir gerçek Lightning II taraftan var. Biz ancak, bir simüle yolculuğa başardık - Bu sıradan 4D hastalığı tetikleyen eğlence parkı heyecan değildir. F-35 inanılmaz söz değil, açık farkla en gelişmiş Lockheed güncellenen radar ile bugüne kadar jet, tüm iç silahlar, geliştirilmiş izleme sistemleri, bir siperlik okuma ile 360 ​​derecelik kızılötesi kapsama ve tam gizli tasarımı yetenekli cam kokpit fazla 9,3 milyon yazılım kodu çizgileri ve 12 saat veya daha uzun uçuş harcama vardiya bitebileceğini pilotlar için genel bir yumuşak bir deneyim tarafından desteklenmektedir.
Uçak ise F-35 halihazırda 2012 yılında 500'den fazla uçuş ile, ABD'de alanı bol zaman gördü ve daha sonra bu yıl Birleşik Krallık'ta silahlı kuvvetler yolunda önümüzdeki hafta ve Hollanda yapmak için ayarlanmış oluyor, ama bu uçan görevli pilotlar oldukça aşina, kamu Lockheed en son hava savaşçı yaşama fırsatı olmadı. Biz Uçulabilir F-35 kokpit topraklanmış bir yinelenen içinde simüle misyonu uçtu ve yetenekleri ve gelişmeler oldukça açık - kesinlikle bir önceki nesil uçağı bir F-35 karşılaşmak istemiyorum. Çift 8 x 10-inç dokunmatik özellikli ekranlar, silah sistemleri için özel modülleri ile, hedefleme ve navigasyon kolay erişilebilir gayrimenkul 8 x 20 inç vermek için birleştirir - siz de bağlı olarak farklı paneller taşıyabilirsiniz mevcut objektif. Sol ve sağ tarafında joystick çifti siz de düşman el sanatları veya toprak tabanlı hedefleri izlemek için imleci icar, doğrudan erişim sağlamak ve kask monte Kaygan Heads-up ekran kızılötesi haritalama ve enstrüman okuma sağlar . Genel olarak, bu inanılmaz güçlü bir sistem gibi görünüyor. Ne yazık ki, burada teşhir mock-up kamuoyunun erişimine değil, sizin için de bize katılırsın bir arkası sahneleri hemen aradan sonra bakın.

Virgin Galactic duyurdu LauncherOne uydu araç

Virgin Galactic duyurdu LauncherOne uydu araç
Bir uydu Bina, artık o gerçekten çok bir sorun değil. Onlara bu özentilerinin gelen büyük çocuklar ayıran nedir, iyi, Başlarken başlattı. Virgin Richard Branson LauncherOne - o cevabı olduğuna inanıyor. Dünya'nın yörüngesine giren uzay için dağıtım sistemi etrafında dayanmaktadır WhiteKnightTwo , tarafından kullanılan aynı fırlatma platformu SpaceShipTwo onun alt yörünge yükseklikleri ulaşmak için. LauncherOne bir tüp benzeri roket iki aşamalı roket motorları ayırma ve başlamadan önce, onun annesi gemi ile 50.000 metreye kadar yapılır. 225 £ çakmak uydular Güneş-Eşzamanlı alçak yörüngesindeki ulaşabilir ederken güncel tasarım, alçak yörüngesindeki içine 500 kiloluk yükleri sunma yeteneğine sahiptir. Virgin Galactic zaten Skybox Görüntüleme ve GeoOptics dahil olmak üzere ilk müşterileri, kaydoldum söylüyor. Ne yazık ki, veya ne kadar sizin göklerde yerleştirilen arka bahçesinde inşa casus uydu almak için mal olacak herhangi bir kelime yoktur. Aradan sonra video ve PR göz atın.
Güncelleme: Şimdi Virgin Galactic müşterilerinin başka biliyorum. Asteroid madencilik başlangıç ​​Gezegensel Kaynakları etti duyurdu o "LauncherOne gemiye önümüzdeki yıllarda Arkyd-100 Serisi uzay aracı birkaç takımyıldızları başlatacak." olacak

Indirmek için artık iOS için Facebook SDK 3.0 Beta iOS 6 için sıkı bir entegrasyon planları içerir

Indirmek için artık iOS için Facebook SDK Beta 30 iOS 6 için sıkı bir entegrasyon planları içerir Üzerinde kaydırın, Twitter - Bu düştükten sonra, sizinle kasabadaki tek sosyal ağ olmayacak OS düzeyinde entegrasyon iPod Touch, iPad ve iPhone'da. Geri duyurulduğu gibi Haziran ayında WWDC , Facebook olacak bir oyun alanı iOS 6 başlatılması ile, ve kıyafet yeni SDK 3.0 Beta tam olarak geliştiriciler oraya ne ihtiyaç vardır. Diğer şeyler arasında, yeni kod üstün kullanıcı oturum yönetimi, karaya millet almak için yerli UI görünümleri, takviye Facebook API desteği ve iOS Geliştirici Merkezi hazır kullanımı vaat ediyor "anahtar kavramları." IOS 6 topluca başladıktan sonra sorunsuz giriş açısından Twitter benzer bir deneyimi sağlayarak, bu SDK "kullanılabilir, otomatik iOS 6 yerli Facebook Oturum kullanmak" olacaktır. Marş almak için hazır mısınız? Aşağıdaki kaynak bağlantı üzerinde indirme alın.

Microsoft, güvenlik açığı keşfinden sonra, Windows Gadget nuking danışmanlık, bizim stok widget yasını

Gadget ile Windows 7
Gördüğünüz İster Windows Vista ve Windows 7 kullanışlı araçlar veya bozulmamış masaüstü üzerine bir yanıklığı olarak Gadget'lar, sen Güvenliğiniz için onları kapatmak isteyebilirsiniz. Mickey Shkatov ve Toby Kohlenberg masaüstü widget 'web tabanlı bir kod olduğunu kusurları olduğunu bulmuşlar kötü niyetli becerikli, hatta kaçırılan meşru becerikli, saldırı her zamanki caddeleri üzerinden gitmek zorunda kalmadan bilgisayarınızı tehlikeye izin verecek. Güvenlik açığı için Microsoft'un kısa vadeli yanıt olsa da, köklü bir tanesidir: bir geçici yama onun ardından sadece çorak bir masaüstü bırakarak, tamamen Gadgets devre dışı bırakır. Kohlenberg ve Shkatov de sunmak önce gelen bir Gadget-dostu bir çözüm üzerinde hiçbir kelime yoktur Black Hat Konferansı 26 Temmuz'da, ama biz Microsoft'un nihai cevabı herkesin taşımak için şüpheleniyoruz Windows 8 Gadgets bile bir seçenek değildir. Tabii önlenmesi ihlalleri, önemini anlamak - biz sadece biz biraz erken minyatür anlık borsa ve hava durumu tahminleri vazgeçmek zorunda olacağını hayal kırıklığına konum beklenenden daha .

Nikon D800 pil ile birlikte satılan paketleri ve yanıklara bağlı D7000 DSLR hatırlıyor

Nikon D800 ve D7000 DSLR ile satılan pil paketleri hatırlıyor
Nikon aldım herkes için bazı önemli haberleri D800 veya D7000 bu yılın başlarında DSLR. ABD Tüketici Ürünleri Güvenlik Komisyonu ve Sağlık Kanada'da kameralar ile satılan pil paketleri potansiyel bir yanık tehlikesi nedeniyle bir gönüllü geri çağırma kapsamında olduğunu duyurdu. Bildirilen yaralanan olmadı oldu da, Nikon bunları kullanıcılara bir risk eritebilir ve poz neden olabilir ısınma akülerin Kuzey Amerika dışında yedi raporları aldı diyor. Geri çağırma, ABD (Mart ve Nisan aylarında satılan) ve 1.100 Kanada (Şubat ve Mart aylarında satılan), artı dünya çapında bir ek 195,000 pil paketleri içinde 5.100 pilleri kapsamaktadır. Söz konusu pil paketlerinden birinin alan kişiler kamera çıkarın ve ücretsiz değiştirilmesi için doğrudan Nikon irtibata tavsiye edilir. Tam ayrıntıları aşağıda kaynak bağlantı bulunabilir.
Güncelleme: Bazı açıklamalarda belirttiğimiz gibi, Nikon ilk başlandığında , bu Nisan ayında kendisini hatırlamak, ama şimdi CPSC ve Kanada Sağlık seviyesine yükseldi.

Yayın: Ouya başarısı Microsoft, Nintendo ve Sony için kaçırılmış bir fırsat

Yayın Ouya başarısı Microsoft, Nintendo ve Sony için kaçırılmış bir fırsat
Bugünün oyunları her zamankinden daha büyük, pırıltılı ve daha etkileyici iken, konsol oyun altın çağı geride olduğunu düşünmek zor değil. Geri 80'lerin ve erken-orta 90'larda, yeni bir konsol dizleri selefine kesmek yıl her çift çıktı ve zaman acımasızca vahşi hepsini yapmak zorundaydım sert oyun ve banka hesapları, gerçek bir heyecan vardı. Şimdi, kendi yaş gösteren ve daha fazla hile üzerine atma, modern konsolları ile telafi etmek için çok fazla makyaj gibi, gerçekten düzgün bunları herhangi biri hakkında heyecan almak zor.
Hiçbir çıktı Ouya ve, tek başına 24 saat içinde ortaya 2.600.000 $ dayanarak, o heyecan yenilemeyi başarmıştır demek güvenlidir. İşte bu yılki E3'te halsizlik hissi genel bir tezat var. Ben de heyecanlıyım - ama dikkatle öyle.

Mac için Tweetbot ücretsiz alfa olarak geldiğinde, biz eller üzerinde hızlı vermek

Mac için Tweetbot ücretsiz alfa olarak geldiğinde, biz hızlı bir Handson vermek
Görünüşte bir iPhone (ve genellikle iPad) kullanılır herkes bilir Tweetbot - bu, zaman zaman go-Twitter uygulaması gitmek için tercih edenler için resmi bir rota . Sadece Mac için Tweetbot ücretsiz bir alfa sürümü yayınlanmıştır Tapbots, sonra, bu kullanıcıların zevkine var. Eğer tahmin ediyorum gibi, masaüstü dünyasının çok app güç kullanıcı mojo ile getirmek için bir girişim var: Eğer, içerik sadece retweets kontrol aşırı konuşkan insanlar veya dizilmiş tweetleri kapatmak ve sadece akışı sürüklenme izlerken daha başka daha fazla kontrol elde edebilirsiniz tarafından. Bu kadar yeni MacBook Pro için Retina-hazır (çoğunlukla) bile var. Alpha eksik şeyler adil bir miktar olacağı anlamına gelmez; bu icloud veya girmeleri olmaz Dağ Aslan örneğin, resmi olana kadar Bildirim Merkezi. Sadece app Mac App Store yüzleşmeye hazır olduğunda Dağ Aslan ya da daha yeni gerektiğini unutmayın - bu ve birkaç potansiyel hata ile başa çıkmak için istekli iseniz Ancak, bir kenara diğer uygulamalar fırçalamayı zaman olabilir onunla çalışır halde Aslan bugün.
Biz uygulaması ile hızlı bir dönüş oldu ve bu büyük ölçüde, kalay üzerine söylediklerini yapar: Mac, Tweetbot var. Birincil farklılıklar bir fare işaretçisi ve daha geniş bir ekran alanı mevcut olduğunda mantıklı değişikliklerdir. Sen, cevap retweet, yoksa daha çok sayısız musluk ve iOS apps bira kullanmak yerine, hover gibi görünür düğmelerden tüm konuşmaları görebilirsiniz. Bu sizin bir şey eğer, harika bir minimalist uygulaması var, ve bu bazılarını almak için birden fazla pencere (şu anda bir klavye kısayolu ile) açabilirsiniz TweetDeck tarzı güç kullanıcı düzeni. Bizim ana sancı? Mac Tweetbot her zaman canlı bir akış içinde güncelleştirir ve aralıkları için bir seçenek var, siz bir sürü insan takip ederseniz, bir şey kaçırabilir bir şans var. Yine de, bir alfa için, bize heyecan kendi de dahil olmak üzere bir kaç müşteri gibi isteyen bırakmaz kesinlikle bir cilalı ve yararlı bir çaba var.

Jelly Bean gayri resmi beta sürüme (video) Amazon Kindle Fire tereyağı yayılır

Jelly Bean inşa gayri resmi beta Amazon'un Kindle Fire tereyağı yayılır
Jelly Bean (lar) herkes için - aslında, Google ile teknoloji anlayışlı yeraltı bitti herşey budur AOSP 4.1.1 'in sürüm . Kaynak kodu kullanılabilir yapıldı değil iki gün sonra, erken oluşturmak ve çalışan almak için çalıştı hashcode adında bir geliştirici olan Amazon'un Kindle Yangın . Eğer Bezos destekli kayrak çekirdek ve 2.3 temellerinin ötesinde bir yazılım güncelleştirmesi için resmi bir plan henüz ilan derin gömülü Gingerbread ile yoğun bir şekilde özelleştirilen UX çalıştığını, hatırlıyorum edeceksiniz. Yani, yazılım-geçmişte yaşayan hasta, ancak bunun için 200 faturaları ile yollarını tam olarak hazır olmayan maceracı sahipleri için çok şimdi Nexus 7 , beta ROM hazır yer almaktadır. Doğal olarak, not almak, cihazınız şeyler ama giderek almak için özel bir kurtarma ile köklü ve yüklü olması gerekir, bu iş-in-ilerleme tam olmaktan uzaktır: donanımsal video hızlandırma henüz desteklenmiyor ve WiFi biraz istikrarsız olduğunu . Düzeltmeler yolda kendine güvenen, bu nedenle daha az dertsiz anda yanıp sönen kaçınmak isteyebilirsiniz. Herkes için, aşağıdaki kaynağında gerekli dosyaları bulabilir ve bunu da yaparken, aradan sonra video tur göz atın.
Güncelleme: mürettebatın yanı sıra WiFi çalışan Google'ın uygulamalar (Oyun Deposu, Gmail vb) var gibi görünüyor. Güncellenen tur video göz atın burada .


ThinkGeek Mark VII Sonic Tornavida evrensel uzaktan Comic-Con için zaman içinde Whovians memnun

Oynamadı, Geek açıkladı Sonic Tornavida düşünün
En çok Dr Matt Smith Mark VII Sonic Tornavida içinde yatan müthiş yetkilerinin kullanımı olmak istediniz? Peki, tam olarak hala bir değil gerçeklik görülen uzay-bred ulağı gadget yolunda Doctor Who , ama ThinkGeek bir IR-paketleme çoğaltma evrensel uzaktan yeterince iyi geliyor ve eğer Değnek Şirketi size örtülü var. Bu BBC lisanslı Mark VII uzaktan bütün 13 farklı hareket jestler kullanılarak kontrol edilir 39 komuta kadar işler. Tabii ki, TV ve dünyadışı bir biçimde AV cihazları ve seviyor kontrol eğer sadece bir şey değil, ThinkGeek Kullanıcı Sonic Tornavida feneri sağ, hep orada? Orada fiyat üzerinde herhangi bir kelime henüz, ama San Diego Comic-Con katılımcılar deneyebilirsiniz 12 Temmuz başlayan BBC America Booth (# 3629) de ilk elden çıkışı. Mark VII uzaktan şimdi biz aradan sonra basın açıklaması yönlendirecek olacak, böylece 31 Ağustos'ta ThinkGeek web sitesinden 99 $ için satış gitmek için ayarlanır.
Güncelleme: Video demo aradan sonra ekledi.


Video sürücüleri olasılıkla Dağ Aslan, suçlu ile Apple gün batımı birkaç 64-bit Mac'ler

About This Mac OS X Dağ Aslan
Apple sahip, OS X yükseltmeleri ile donanım gereksinimleri yakın bir yayılmasını isteyen için iyi bilinen bir sıcak patates gibi PowerPC düştü Snow Leopard sadece üç yıl Intel anahtarından sonra geldiğinde. Bu politikanın bir fan konum olsun ya da olmasın, kesinlikle ileriye taşımak oldu Dağ Aslan . Ne zaman yeni bitmiş 10.8 bir tat inkar edilecek bazı MacBook Pro'lar, Mac Pro'lar ve diğer erken sistemleri: İşletim Sistemi Mac App Store vurur, 64-bit Mac'lerin çok ilk dalga ekarte edecek. Ars Technica bazı sleuthing karışımı dışında Mac'ler çok kısa Dağ Aslan 64-bit Ütopya ile güzel çalmıyor 32-bit sürücüler kullanıyor gibi, grafik sürücüleri ziyade Apple'ın bölümünde kaprislerini meselesi önerir ölçekli dönüştürme çabası. Sadece birkaç yıl önce bazı Mac'lerde güzel bir kuruş düştü edenler için biraz teselli var. Apple'ın hala bazı sistemlerini desteklemek için ekstra mil gidiyor, dedi - bir bu okuyorsanız orijinal alüminyum iMac , size oldukça oturuyorlar.

Jawbone Jambox Android uygulaması desteği, yarı-ironik sessiz moda alır

Jawbone Jambox incelemesi
Düzenli satın edenler Jawbone Jambox de bakmak zorunda Big Jambox sadece bariz fazla Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca gıpta ile sahipleri: büyük bir model Jawbone Companion app Android sürümünü destekleyen ve sesli vermek için tek kişiydi gibi belirgin olmayan ses çerez hatırlatıcı, Google Takvim randevuları. Boşluk yazılım tarafında şimdi özgün Bluetooth ses tuğla bir sürüm 2.2 güncellemesi ile kapanıyor. Bu eksik Companion destek ekleyerek birlikte, biraz yanıltıcı sessiz modda şimdi var - bir paperweight içine hoparlör dönüm değil, sadece sesli kontrolü ipuçları kapatarak oluyor ve ses ister. Ince ses tonları gibi bu ve küçük tweaks fantezi vurursa Jambox güncelleme hazır ve bekliyor.

Samsung'un Stephen Woo açılış ile CES gün iki tekmelemek için

Samsung'un Stephen Woo açılış ile CES gün iki tekmelemek için
Bu düşünce olabilir, "bu konuda konuşmak için çok erken CES , "ve sizi sağ olsaydın, ama değilsin. Ocak ayında tüketici elektroniği fantezi, yakın inching planlar şimdiden atılmaktadır ve Samsung Başkanı Stephen Woo onun takvim randevuları dolduruyor. Bunlardan en önemli Vegas festival günü iki tekmelemek için ayarlanmışsa açış olacak. Tartışma büyük ölçüde küçük şeyler üzerinde durulacak ve biz önemsiz şeyler demek istemiyorum, biz bileşenleri demek. Işlemci, bellek, SIMS ve kamera sensörleri dışarı pompalama - gadgetlarınız yapmak silikon Bütün bu küçük şerit ileri sanayi bastırıyor ve Samsung'un önemli bir oyuncu gerçekten ne olup gidin. Eski Bell Laboratuvarları ve Texas Instruments çalışan bir gelecek vizyonu taşıması deneyim onun 20 yılı aşan getirecek, tahminen Sammy'nin çipleri tarafından desteklenmektedir. O da yeni bir şey tanıttı mı ... belki bir sonraki nesil akıllı CPU? Sadece beklemek ve görmek gerekir. Bunu bu rezervasyonlarda başlayabiliriz sanırım.

Google ve Sustrans birleştirme güçleri, Birleşik Krallık Maps bisiklet gezinti getirmek

Google ve Sustrans
Londra kent sokakları ve dev tepeler veya tehlikeli trafiğini engellemek için istekli üzerinden yol Pedaling? Peki, Google Maps senin en iyi arkadaşın olmak üzereydi. (Hala kinda sorta) arama şirketi getirmek için Sustrans ile ortaklığa bisiklet yönlere ile harita uygulaması İngiltere'den bir kullanıcı için. Şimdi, tipik sürüş, yürüyüş ve toplu taşıma seçenekleri yanında bir sevimli bisikleti simgesi görürsünüz. Gerçekten, daha söylenecek çok şey var değil, biz ABD'de olan bir özellik zevk oldukça uzun bir süre ve biz bu gölet üzerinde dostumuz nihayet partiye katılma olması çok sevindiricidir. Şey entrikaların sen bu tür eğer aradan sonra bir kutlama video  var.

GameCircle başarıları getiriyor, Amazon'un tablet oyunu eşitleme kaydetmek

GameCircle başarıları getiriyor, Amazon'un tablet oyunu eşitleme kaydetmek
Hazır olun Kindle Yangın fanlar, Amazon oyun düelloya atma ve tüm cemaat üzerine alıyor. Içerik dev sadece GameCircle, kendi özelleştirilmiş Android platformu üzerinde oyunlar yayınlamada geliştiriciler için yeni bir aracı duyurdu. Bu bir oyun bir kullanıcı dışarı çekmeyin bir başarı sistemi ve lider kurullarının kolay entegrasyon sağlar. Bunun yerine basit bir pop-up yeni bir kupa verildi ve bunu size (tahminen nerede doğru geri gidelim kapanış oldum ne zaman başlattı kesme halatlar , flinging kuşlar veya çekim zombi). Ancak belki de en heyecan verici, cihazlar arasında ilerleme eşitlemek için yeteneğidir. Seni terk olursanız olun, verileriniz Amazon'un büyülü bulut gönderilir ve yeni bir cihaza imza veya yanlışlıkla oyunun silmek durumunda geri aşağı doğru çekilir. Tabii ki, biz size Kindle Yangınlar arasında geçiş ne kadar süre harcadığınız ... çok emin değiliz sürece ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder