Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi


Jelly Bean port-ROM yanıp gerekli Galaxy S III için tereyağı geçer

Görüntü
Devs salmak için yalnızca bir gün sürdü Jelly Bean 4.1 Android topluluğunun istekli Göbek içine kendi sunucularında sınırları ve dışından. Ve bu girişimci hackerlar o alıyorum herhangi bir zaman israf değil OS kadar tereyağı Galaxy Nexus telefonları üzerinde çalışan (evet, hatta Verizon denizaltılar için). Şimdi, iyi haber Samsung TouchWizzed şekilde lehine saf Google yolunu forsook herhangi tüketiciler için yol açık. Bu doğru, bir (çoğunlukla) çalışma noktası için kullanılabilir hale getirilmiştir Galaxy S III (I9300) başarıyla uygulanan bu noktaya yükseltme özellikleri bazı görmelisiniz kullanıcılar. Eğer kamera, WiFi, Bluetooth, NFC, depolama ve ses erişim kaybedersiniz size yanıp sönen şekilde yetenekli iseniz bir test çalıştırması için götürün, ama akılda çekinmeyin. Bu yapı, bir günlük sürücü için mükemmel ROM uzak olduğunu söylemeye gerek yok, ama ilk elden kontrol etmeye meraklı iseniz, çalışırken hiçbir zararı yoktur. Nasıl yapılır adım adım için aşağıdaki kaynağı kadar vur.

Maingear Darbe 11 yorum: küçük ve şaşırtıcı derecede güçlü oyun dizüstü

Maingear Darbe 11 küçük ve şaşırtıcı güçlü oyun dizüstü gözden
Oyun dizüstü garip hayvanlar vardır. Onlar LAN parti tüm yol lugged olmuş olabilir, onlar bir uçak kullanmak çok eğlenceli değil. Bu Alienware 11-inç gelişine kadar olan M11x ağırlık ve pil ömrü pahasına hızlı iç durdum. Bu kabaca edildiğinde yanked ana şirketi Dell tarafından, bu gerçekten hareket halindeyken bir oyun dizüstü ihtiyacı vardı insanlar için piyasada bir boşluk bıraktı.
Neyse ki, Clevo onun W110ER, Maingear ve diğerleri gibi şirketlerin satmak için biraz uğraştık bir 11-inç dizüstü bilgisayar ile adım attı kendi . Bir Ivy Bridge işlemci, NVIDIA Kepler tabanlı GeForce GT 650 milyon ve aynı 1366 M11x olarak x 768 ekran Ambalaj, açıkça Alienware ayakkabıları adım çalışıyor. Yani, bu, küçük ama güçlü oyun dizüstü bilgisayarlar için standart taşıyıcısı yeni? Gerçekten güç bizi uçuracak mı? Eğer birini beklemeye almak için 999 $ minimum kısmını isteyeceksiniz? Öğrenmek için okuyun.

Yeni sistem, size beyin MRI kullanarak yazın sağlar

Yeni sistem, size beyin MRI kullanarak yazın sağlar
Bu değil okuma akla başına söylüyorlar. Bunun yerine Bettina Sorger, Joel Reithler, Brigitte Dahmen ve Universiteit Maastricht'te Rainer Goebel bir kullanarak beyindeki kan akışını izlemek ve görüntüleri ilişkilendirmek için bir yol yakalanan anladım MRG alfabenin harfleri ile. Tüm sistemi öğrenmek ve her birey için yapılandırmak için yaklaşık bir saat sürer. Araştırmalar sağlıklı bireyler üzerinde duruldu, ama açıkça felç ve benzeri hastalıklara yakalanan insanlarda ALS kazanmak için en sahiptir. Sorger nihayet bir anda mektubunu düşünerek dış dünya ile iletişim kurabilmesi için "kilitli-in" hasta etkinleştirmek için umuyor. Açıkçası, hastaların çok daha az pabucu biri onlarla etrafında, evlerinde bir MRI yüklemek mümkün olacak değildir. Toplanan veriler elektrik veya ışık sinyalleri izlemek hastalar için daha az doğru ama daha taşınabilir sistemler ince uyarlamak için kullanılabilir. Gerçek asıl meseleye ilgileniyorsanız, kaynak bağlantıyı tam araştırma ödevi kontrol edebilirsiniz.

HP, x86 yerine odaklanmak, ARM tabanlı Windows tabletleri bina kapalı düzenlemeyi planlıyor

Onunla tabletler halinde Microsoft'un kendi itme tarafından ertelendi oluyor İster Yüzey ya da sadece bir bekle-gör yaklaşımını alarak, HP, şimdi bu sunan ARM tabanlı Windows 8 (ya da arasında yer olmayacaktır onaylamıştır RT OS yaptığında) donanım uzun zamandır beklenen ilk bu yıl. Bu ihtimali ilk bugün SemiAccurate önceki tarafından rapor edildi ve şimdi düz HP sözcüsü Marlene Somsak gelen resmi bir kelime vardır Bloomberg tarafından yedeklenmiş. O yerine HP x86 uygulamaları "sağlam ve köklü ekosistem bu zamanda en iyi müşteri deneyimi sağlar sözlerine ekledi x86 tabanlı cihazlar, o diyor ki bir karar" Müşterilerimizin girdi etkilenmiştir, "üzerinde duruluyor ve sadece olacağını kaydetti yakın gelecekte. " Dahası, Somsak HP'nin ilk Windows 8 tableti kesinlikle kadar olan satırları iş pazarında, üzerinde durulacak söylemek için gitti sızdırılmış cihaz olduğunu yukarıda betimlenen geri birkaç ay su yüzüne çıktı.

BMW ve Toyota işareti anlaşma spor araba ve EV teknolojisi konusunda işbirliği yapmak

BMW ve Toyota işareti anlaşma EV teknolojisi ve gelecekteki spor araç üzerinde işbirliği
Orada henüz bu vardı gereken özellikleri bir sürü değil, ama BMW ve Toyota onlara ettik piller çok daha fazla işbirliği göreceksiniz yeni bir anlaşma imzaladılar var zaten mutabık birlikte çalışacak. Automakers göre, yeni düzenlemeyle bunları dört temel alanlara odaklanmak görürsünüz: ". Mimarlık ve gelecekte spor araç için bileşenleri" bir yakıt hücresi sistemi, motor elektrifikasyon, hafif teknolojileri ve, en son değil, ortak geliştirme Ne yazık ki, iki taraf bir sonucu olarak görebilirsiniz araç türleri hakkında çok gösterge sunuyor. BMW Norbert Reithofer ortaklığın amacı Toyota'nın Akio Toyoda o "heyecanlı olduğunu" BMW ve Toyota, hem sürekli iyi otomobiller yapmak istiyorum "ve ekliyor ise" daha fazla, sürdürülebilir bir gelecek teknolojiler bizim rekabetçi konumunu güçlendirmek "olduğunu sadece dedi Bu ilişki sonucu olacaktır araba düşünmek. "

ASUS 'Cedar Trail-yüklü EeeBox EB1030 Nettop, masanızın temiz tutar yeşil beceriksizdir

ASUS 'Cedar Trail-yüklü EeeBox EB1030 Nettop, masanızın temiz tutar yeşil beceriksizdir
Biz yer kaplayan adil bir pay gördüm nettoplarına listesine eklemek için bir daha ne kadar, bizim çok kendi kalabalık salonlarda geçmesi? Özellikle, en çevre dostu, enerji verimli bilgisayar olarak gösterişle olan biri. Bu tam olarak nedir ASUS onun düşünüyor EeeBox kenara nispeten minimalist tasarımı (genellikle nettop ile olduğu gibi) spor dışında, aynı zamanda Intel'in en son toplu övünüyor EB1030, Cedar Trail işlemcileri . Bu Atom işlemciler (1.86GHz) ile birlikte gitmek için, ASUS kullanıcıları 4GB RAM ve 32GB SSD iyilik ile birlikte bir 500GB sabit disk ile o kadar yük seçeneği sunan, bunu alabilir gibi yapılandırılabilir gibi bu mini makine yapıyor. Böyle bir HDMI, VGA, mikrofon, kulaklık girişi, kart okuyucu ve dört adet USB, iki-nokta-İSG gibi seçenekler sunarak, birim oldukça standart Limanlar-bilge. Tabii ki, ödemek gerekecek nakit miktarı başlamak üzere ayarlanmış fiyatlandırma ile, tercih edilen kurulum bağlıdır € 296, ya da Amerikan doları cinsinden yaklaşık 370 $.

PSA: MobileMe sonu, hemen hemen geçmek veya dışarı çıkmaya zamanı

PSA MobileMe ile son çok yakın
Ölüm çanı MobileMe için zil edilmiş bir süre , ama bundan kurtulmak umuyordum, kulaklarınızda ellerinizi yaşadım eğer, ne yazık ki bu böyle değil. Yarın servis vahşice mera aşağı koymak, çıkarılmadan önce, son kez onun depolama-çizmeler asmak görür. Eğer 20GB zeytin dalı Apple teklif üzerine size açmak için yeterli değildi icloud , daha sonra bu sanal şeyler toparlanmalı ve kapı yolda size isabet etmez emin olmak için son çağrıdır. Kesiliyor yapmak asla kolay olsa da, orada bol fazla balık olarak deniz .

Microsoft Windows Phone 8 Pazarda 180 ülkede listeler, uygulamalar ekran boyutuna göre filtreleme yapabilirsiniz diyor

microsoft-180-ülkelerde-in-windows-telefon-8-pazaryeri
Şimdi toz büyük Windows Phone 8 yerleşik kıldığını hoedown , Redmond tüm ayrıntıları dolduruyor duyurular . Zekâ için, sadece kendi WP erişim alacak 180 ülke arasında bir listesini yayınladı pazar ve geliştirici uygulama merkezi. Bu sayı 63 piyasaları ve bugün 38 app hub büyük bir sıçrama olduğunu ve in-app satın alma yakında ile, Microsoft bu noktaya vurgu - ile birlikte 100.000 uygulamaları geliştiriciler için - stokta. Yazılım devi, aynı zamanda kullanıcıların daha kolay hedefleme sağlar ", diğer önemli özellikleri" pazarda telefonu ekran çözünürlüğü ve uygulamalar tarafından filtre edeceğini sözlerine ekledi. Ülkeniz kesim yapılmış olmadığını görmek için, çok uzun bir liste için kaynağa göz atın.

Dünyanın en küçük USB 3.0 4K kamera, saniyede 21 kare sunuyor ceplerinde sığar

Dünyanın en küçük USB 4K 30 kamera cebe uygun saniyede 21 kare sunar
USB 3.0 bir 1080p kamerası, mümkün olduğunu kanıtlayan sonra hiçbiri sürpriz , Nokta Gri en son ek boru 4.096 olduğu ferah USB 3.0 portu üzerinden x 2.160 görüntüleri kullanarak yapabilirsiniz biraz daha etkileyici, bu "buz-küp boyutlu" kamera Sony'nin yeni IMX1221 Exmor R sensör. Büyüklüğü sayesinde, kamera yayın ve yüksek çözünürlüklü optik denetim de dahil olmak üzere, iş odaklı uygulamalar yönelik olduğunu - 945 $ satış fiyatı açıklayan bazı yol gider ki. 

2013 yılında başlayan uluslararası uçuşlar seçmek için WiFi-uçuş Delta genişleyen Gogo

Delta Havayolları iç ABD sayıda uçuş WiFi sunan bir yabancı değil, kullanarak Gogo kullanıcısının hava-yer bağlantısı kurulumu aslında denizler üzerinde çıkarmadan onu korumuştur. Tüm 2013 gelmek değiştirmek için ayarlanmış oluyor ki, Delta'nın uzun menzilli uçağın 150 olarak tüm bu yüksek bant genişliği kullanımı yapacak Ku-band kapasitesi uydular Gogo son birkaç ay içinde elde edildiğini. Güncellenmiş kurulum size Atlantik'in seviyor üzerinden Facebook durumunuzu güncelleyebilir sağlayacaktır, ancak onu tam yaklaşık 2015 yılına kadar dışarı atılmasında edilmeyecektir. Çok eski püskü değil - O zamana kadar, havayolu dünya çapında 1.000 Gogo donanımlı uçak etrafında işletim olacak tahmin ediyor. Bir şey varsa, 10.000 feet vurmak için beklemek kesinlikle tüm uluslararası iş-a-holics orada daha ilginç olabilir gidiyor. 

Gigabyte Aivia Xenon çift modlu touchpad mouse başlattı

Gigabyte Aivia Xenon çift modlu touchpad mouse başlattı
Gözümüzün ilk gelen cihaz üzerine indiğinde Gigabyte Yukarıda gördüğünüz, onlar bakıyordu tam olarak ne işe onları bir kaç saniye sürdü. Bilindiği üzere - - bir çifte hayat yaşayan Aivia Xenon gibi olsa bunun için bir neden var. Gündüzleri, bu multi-touch jestleri desteği ile, sıradan bir PC fare var. By night (iyi ve gün çok, isterseniz) taşınabilir bir touchpad var. Melez cihaz, 1000dpi çözünürlük, 10 metre mesafe kadar kullanılabilir (sunumlar vb) ve özel jestleri oluşturmanızı sağlar yazılımı ile birlikte geliyor olabilir sunuyor. Iki kuş, ama bir taş yalnızca alanınız varsa, daha fazla bilgi için kaynak link inin.

Google + patent uygulaması detayları sosyal ağ çevreleri ile taşıyıcı kişiler entegrasyon myFaves benzeri

Sosyal ağ çevreleri ile Google patent uygulaması detayları myFaveslike taşıyıcı kişiler entegrasyon
Iterek daha fazla taşıyıcı ile sınırsız arama planları , biz ihtiyacı mutlaka var diyemeyiz yesteryear arkadaşlar ve aile özellikleri Atlantik'in bu tarafında, ama ne zaman A iyi ole ABD ötesinde ağları bol biraz daha cimri olan konuşma süresi Sayım işlemleri geliyor. Yayınlanmak üzere son Google patent başvurusu geçtiğimiz Aralık dava ve senaryo tam da bu tür kapsar, iddia ediyordu Google + geleceğin profili oluşturmak için bir seçenek dahil edebileceğimiz bir teorik serbest arama sağlayacak daire, "Telco Co arama Preferred" Kendinizi ve arkadaşlar küçük bir grup arasında.
Uygulamaya göre, böyle bir telefon numarası gibi yarı-kamu bilgileri, Google ve kayıtlı bir servis sağlayıcı arasında paylaşılmış olacak ve online kişiler listesine ve gelen arayanlar ekleyerek bırakarak, Google + içinde indirimli arama ilişkileri sürdürmek olacaktır. Ayrıca, belirli gruplar kişiler için zil sesi olarak özel kurallar, dikte, ya da aynı ağ üzerindeki arkadaşlarınız ile doldurulur taşıyıcı markalı çevreler oluşturmak daha kolay bir çağrı için fatura kesilir olup olmadığını belirlemek için yapım olabilir Belirli bir kullanıcı. Tüm patent başvuruları gibi, Google'ın teslim semere vermek hiçbir garantisi yoktur, ama iyimser hissettiğiniz takdirde, tüm hukuk dili için aşağıdaki kaynak link kadar vurabilir.


Distro Sayı 47: ABD baskısı Made in

ABD baskısı Made in Distro Sayı 47
Bu A ABD'de millet biraz biraz vatansever almak eğilimindedir yılın bu zamanı. Çok yakında, Devletleri'ndeki bizler, tüm ızgara ve bazı havai fişek yakalamak için acele önce birkaç sosisli ve / veya hamburger geri koyarak hakkında olacaktır. Biz ruhunu canlı tutmak için arıyoruz Haftalık de. Bu sefer, biz sunuyoruz bir Nevada'da güneş-jeotermal hibrit enerji santrali ve sadece ne kadar para o internet sunmak için gereken mücadele başyazı ile ABD baskısı Made in American Samoa - arasında birkaç durak ile birlikte. Nexus 7 ve Nexus Q ortaya çıkarıldı Google I / O ve Mountain View bölgesindeki millet gadget'lar çifti üzerinde bazı ön düşünceler sunuyoruz. Bu fantezi Tesla S daha yakından bakmak için 'kendinizi jonesin bul? Siz şanslısınız. Bu hafta "Eyes On" yeni $ 50,000 EV bazı detay çekimleri bulabilirsiniz. Peki ne bekliyorsunuz? Yüksek sesle ağlayan kapağında bir canavar kamyon var! Seçtiğiniz indirme yöntemi ile son sayısı için sağ dalış.
Distro Sayı 47 PDF
ITunes App Store Distro
Google Çal Store Distro
Distro APK (sideloading için)
Facebook Distro gibi
Twitter Distro izleyin

Google'ın inanılmaz Aksesuar Development Kit demo donanım Inside (video)

Google'ın inanılmaz Aksesuar Development Kit demo donanım ile DNP Handson
Google I / O bu yıl en ilginç şey değil ise ucuz tablet ya da bir çift overpriced gözlük ya da bir katil klavye . Bu, ister inanın ister inanmayın, bir alarm saati edilir. Ama sadece bir alarm saati - Bu potansiyeli olan bir çalar saat olduğunu. Ne, yukarıda görmek ve bir aradan sonra videomuzda Android Aksesuar Development Kit hakkında bilgi edinmek için gitti katılımcılara dağıttı oldu alet. Bu basit sayılar ve basamak görüntülemek için kullanabileceğiniz ön RGB LED bir dizi var, ama sensörler bir kuş sürüsü sayesinde - ve bağlantı seçenekleri bol - bu sadece başlangıç. USB? Kontrol edin. NFC? Kesinlikle. Accelerometer, kolorimetre, manyetometresi, barometre, higrometre, termometre? Evet, hepsi ve daha fazlası.
Sadece mıknatıslar ile birlikte düzenlenen bir garip biçimli saat olarak ne başlar gerçekten şaşırtıcı bir şey kesmek için potansiyeline sahip - ve bu nokta. Bu grubu, geliştiriciler sensörler geniş bir ürün yelpazesine dayanan çılgın fikirlerini her türlü denemeye ne gerek var. Bu dev çalışır bazı kombine bulduğunda, yeteneklerini güçlendirici bir koleksiyonu var ve onlar etrafında dönüp yeni bir şey haline döndürmek olabilir. Biz istekli mühendislerin ADK demo birimleri ile ne yapacağını görmek için, ama şimdi bunu aşağıdaki videoda kutudan çıktığı anda neler yapabileceğini görebilirsiniz çok arzu ediyoruz.

Samsung zoom seven İngilizler için 26x lens ile WB100 kamera getirir

Samsung İngilizler zoomloving için 26x lens ile WB100 kamera getirir
Samsung sessiz olmuştur SUPERZOOM kamera önünde, ama WB100 ile kavgaya geri sıçrayan oldu. Kamera bulunmamış gördük uzun zoom , ama 26x lens ve geniş açı 22,3 mm minimum zoom, olasılıklar, tatil sırasında rastlamak hemen her şey kare sığması vardır. Yerine bir lityum-iyon paketinin AA pil kullanma seçeneği de gezginler odaklanan vurguluyor. Biz aksi takdirde 16 megapiksel sensör ile çok kasıtlı orta-of-the-road kamera bakıyoruz, ISO 80 ile 1600 duyarlılık (yalnızca 3-megapiksel fotoğraflar isterseniz 3,200) ve 720p film yapma. Şirket ülkeleri, Birleşik Krallık dışındaki WB100 tedavi almak hangi olarak fiyatlandırma, ne de söz sahibi değil - şimdi, bu kamera İbiza bronzlaşmış İngiliz boynuna asılı görmek çok olasıdır.

Nike + FuelBand iOS uygulaması arka planda Yolu, senkron birlikte çalıştırmak için güncellenir

Nike + Fuelband iOS uygulaması arka planda Yolu, senkron birlikte çalıştırmak için güncellenir
Eğer dolanabilir karar verirse yeni Nike + bileklik bu yılın başlarında, bir iOS uygulaması güncelleme bazı katma işlevselliği sayesinde almak üzereyiz. Birincisi, kıyafet mobil yazılım yolu entegrasyon ekledi. Kullanıcılar artık süre dışarı onlar için ziyaret ettiğim yerlerden takip edebilirsiniz jog veya bisiklete binmek anları / eşleriyle başarıları dedi ve paylaşmak. Gün yakın geldiğinde, yol boyunca bu noktaları-of-faiz uygulaması ilerleme grafiği üzerinde görünecektir. Ayrıca, pil durumu, offline veri erişimi kontrol yeteneği yanında FuelBand Kullanıcı düğmesini basılı tutarak ve iPhone veya iPod touch ile zaman ayarlayarak eşitleme arka karşılaşırsınız. Aşağıdaki galeriye yenileme, sprint ile görmek için ne bekleyebilirsiniz hızlı bir görünüm için.

Instagram web Foto Sayfa ekler: yeni renkler, kullanıcı yorumları, çok başka

instagram-foto-sayfa-yeni-renk-kullanıcı yorumları
Instagram onun ile briskly boyunca hareket oldu Android ve iOS uygulamaları, ama yenilikçi-tinter-fotoğraf paylaşım- Facebook satın Kullanıcı web varlığı karşılaştırıldığında geride olmuştur. Eğer yeni bir masaya bağlı sayesinde eğer Ama işte iyi bir haber şimdi "Fotoğraf sayfasına," hangi, giriş profil değiştirme ve yorum eklemenize izin verir veya görüntüleri seviyor. Tweak diğer mavi ile app eşleşen, site için yeni bir görünüm olduğunu, söyleyebiliriz Facebook esque tema ve büyük resimler, o göstermek için şüphesiz cesaret mega-megapiksel akıllı kameralar. Büyük olasılıkla birleştirici web sunan ve uygulamalar bir ilk adım olduğunu ve Foto Page gibi bir ismi olan, hiç kimse pazarlama whizzes o Facebook ganimet israf onu suçlayamaz.

İnternet öncülü Fransa teklifleri Adieu: Minitel yarın kapatılacak

miniteli-to-be-kapatma-in-fransa-Yarın
Geri 80'li yılların ortalarında, para transferi e-postanızı kontrol, hisse senedi alıp çevrimiçi bir seyahat rezervasyon fikir hepsi bir oldu uzak rüya . Ama siz olmak olduysa Fransa zamanda, zaten kablolu oldum olabilir ve yıl boyunca bu şeyler yapıyor - her evde olan devlet-destekli Minitels sayesinde. Ülkenin çok daha devlete ait France Telecom erişim tekel ve herhangi bir içerik arz gazete şirket olmak zorunda olsa bile, salt metin terminaller başka ve gururlu daha birbirine edildi.
Zaten çıkardı ve kısa sürede suni gazete şirketlerinin ödenmiş Minitel hizmet sunmak değil-öylesine-gizli amaç için her yerden fışkırıyordu. Hatta bilgi, finansal erişim, bilet, online alışveriş ve bazı yaramaz metin tabanlı servisler (sacré bleu!) Verilir. Dorukta olduğu 1998 yılında, sistem, bir milyar doların üzerinde gelir bir yılda üretilen ve birkaç isim çevrimiçi perakendeciler 3 Suisses ve La Redoute için yıllık gelirinin yaklaşık% 15'ini oluşturmaktadır.
Ama Fransa, bir ada ülkesi olabilir ve Minitel gerçekten başka bir yerde yayıldı asla. İnternet sistemine coup de grace verdi ve onu yerinden, ve hala her yıl milyonlarca insan tarafından erişilebilir oluyor da, France Telecom kez ve tüm bu Cumartesi fişi çekeceğim. Milletin teknolojik kurşun üzerine inşa etmedi, ama çoğu Fransız millet muhtemelen onlar neredeyse 20 yıl internet yendi bilerek, nostaljik kutuları hatırlayacağınız Bazı pişmanlık.
[Resim kredi: Musée de l'Informatique]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder