Translate

Popüler Yayınlar

24 Temmuz 2012 Salı

Apple 2,02 $, artı 3,10 $ talep ediyor ... Samsung zarar 2.5 milyar dolar toplam eşittir

Apple demands $2.02, plus $3.10, equals a total of $2.5 billion in Samsung damages Apple olduğunuzda 2525000000 $ ne kadar büyük? Bu etkilemez yaşam standartlarını eminim Cupertino, içinde, ama ABD mahkemeleri aracılığıyla rakip çekme değerinde olduğu açıkça yeterlidir. Şekil Kaliforniya'da Samsung ile savaşa run-up sunulan Apple'ın tazminat iddiası, ortaya, Avrupa ve Avustralya'da diğer iddialar oldukça ayrıdır. Zaten bu kavga hasta ve yorgun değilseniz, o büyük amorf toplam arkasında meblağlar meraklı okuma olun.
Foss Patentler bir birim maliyet dökümü göre, Apple, "overscroll sıçrama," izin olanlar için başka 2,02 $ "yakınlaştırmak ve gezinmek için dokunun" bir "kaydırma API dahil olanlar için 3,10 $ kullanan her önceden satılan Samsung ürünü için 2,02 $ istiyor "artı bir Apple tasarımı patent ya da kırar her cihaz için 24 $ mega ticaret elbise sağ . İşte Apple'ın iddiası toplu anlamına gelir - kadar 2000000000 $ gibi - oldukça teknik ihlaller daha estetik için aslında. Tabii ki, bu rakamlar ABD mahkemesi sonunda her iki taraf için ödül karar verebilir ne alâkası var ve ne de Samsung'un burnundan kan herhangi bir stratejik değeri, ya da faktör yapmak negatif PR ancak böyle kavgalı davranışı arasında büyüyebilir .KAYNAK:FOSS Patents

 Böylece Samsung TouchWiz üzerinden dava konumu?
 Microsoft ve Apple yerde bir anlaşma var gibi kesinlikle emin Apple çıkarılabilir bir klavyeye sahip bir Ultrabook karşı gidiş üzerinde durmak çok şey yok  görünüyor.Bu kaydırma hakkında değil, sizin kaydırma üzerinde, bir şey aslında Samsung Android etrafında kodlanmış zıplama efekti ile ilgili.Benim özgün (düzenlenmiş) sonrası son satırına bakın. İsterseniz, geri kalanı önemli değil taklit edebilirsin. Ben özellikle s / w geniş patentler ile başlamak meşru olduğuna inanıyor biriyle bir tartışma ilgilenmiyorum.Ama bunu kaydırma zıplama efekti için (de) olduğu doğrudur. Ben netleştirmek için yazılan kaydetmiştiniz.Ve çok yakın zamanda 25 daha fazla patent verildi. Eğer bir araya koyamazsınız durumda, daha kim bilir neler .....


Yok kaydırma çubuğu (kaydırma API bakın) bir patent de vardır.
http://www.theverge.com/2012/7 ...
Veya kaynak yanlısı bir elma sitesi:http://www.appleinsider.com/ar ...


 Ben PalmOS üzerinde yaptım. Zıplama efekti gelince: bunu kabul oluyor da saçma ama her durumda Samsung overscroll kızdırma sahiptir ve oldukça uzun bir süre var.

Yeni kendisi tarafından Eh kaydırma şey yok. Disappearing kaydırma çubuğu üzerinde bir patente AYRICA vardır. Orada bu konuda dahiyane bir şey değil ve neden burada: Bir cep çok küçük bir ekran var. IPhone dönmüş küçük. Eğer cihaz (herhangi bir aygıt) bir test konum eğer öyleyse, o zaman göreceksiniz ki ilk şey her zaman mevcut kaydırma çubuğu sayesinde, ekran emlak bir kayıptır. Çözüm açık değil mi??
Kullanıcı bir adım daha atalım. Tarayıcıları pazarında vardır ki, örneğin için görüş başlık dışında tutarak, aynı zamanda maksimum ekran gayrimenkul. Bu aynı zamanda tasarım bariz bir şeydir. Patent verilmiş ASLA olmalıdır. Yani bir sorundur. Bu tamamen Apple'ın suçu değil. Ama onlar bunu sürdürmeye çalıştıkları için, kısmen.

Sıçrama şey, ben TouchWiz kendi patent için etrafında bir çalışma oldu mavimsi bir overscroll etkisi olduğunu düşünüyorum.



Eh, yasadışı herhangi bir trol yanıtları çalışıyor değilim, ama aynı zamanda MS aslında benzersiz uygulamaları ile geliyor olabilir mi? Sen WP7 istediğiniz tüm eğlenceli yapabilirsiniz, ancak onun Metro UI, iOS gelen, onun oldukça farklı olan itiraf etmeliyim. Aynı kendi W8 tablet özlemleri için de söylenebilir. Temelde, imkansız bir iOS cihazı ile bir Windows Phone veya Tablet karıştırmayın.
Ama aynı zamanda ikisi arasında Karşılıklı Garantili İmha bir öğesi vardır eminim. Zaten geçmişte onların büyük savaşlar vardı ve bir süre önce (yasal) balta gömdüğü söz değil.
Onların çapraz lisansı var ve b) birbirlerine dava değil bir anlayış var a) çünkü MS ile bunu yapmayacak.Evet, iPhone kadar geldi şimdiye kadar herhangi bir cihaz üzerinde herhangi bir şey kaydırıldığını hiç çünkü.
  

 Evet, olabilir. Birisi gelip bir hap yoluyla, tüylerin zaman kesin yöntemi kullanmak için olsaydı Ve sonra, size dava etme hakkı olacaktır. Eğer kellik için çare bulma, bir patent süreci olmadığını söylüyorsun?
Şimdi, bu aynı kişilerle birlikte geldi ve ne yaptığını yapmak için farklı bir yol bulursa, o zaman onlara dava olamazdı. Sen deneyebilir, fakat süreçleri farklı olsaydı, üzerinde durmak için yasal bir bacağı yok olurdu.
Samsung, sadece geldi Apple tasarlanmış ve patentli ve aslında lisans olmadan kullanılan ne aldı. Yani, Apple ve Android gibi nefret, sırf otomatik adil değil. Özür dilerim. Yasa gerçekler değil, duygular çalışır.
Ben dev süreç içinde çok yakında patent dosyalama, demekti.Eğer HW ilgileniyor zaman, GB  kadar kolay değil.
Hakim Apple Samsung önceliği olduğunu kanıt olarak 2004 yılından itibaren bir "ipad" erken bir kroki kullanılmıştır.Bir "2004 erken sketch" kesinlikle ayrıntılı bir spec, ya da bir uygulamasıdır.
Ben saç büyüme hap patent için dava açmak olabilir ... tam olarak nasıl kullanılacağını ve ne açıklayan etkisi budur. sonra birisi nihayet icat.
Yani, fiili uygulama ya da detaylı bir spec her türlü olmadan patent göndermek için çalıştı ve şimdi Apple aynı şeyi yapıyor olduğunu varsayalım? Rağmen, söz konusu patent zaten ayrıntılı ve uygulanmaktadır?
Büyük argüman. Eğer bir fikir üzerinden takip edemez, sırf başkalarının patent aynı şekilde işlemek anlamına gelmez. Iş yap ve ödüllendirilir olsun.
Aslında, patentler hakkında oldukça LOT biliyorum.Ayrıca birkaç kez kendi patent başvurusunda bulundu ve henüz uygulama (ya da detaylı bir spec) vardı, çünkü bazı "genericness" ya da temel, hatta olmanın nedeniyle onaylanmış alamadım.
Bu yüzden Apple diğerleri ABD Patent sistemde değil mi bazı haklar vardır ki, tahmin ediyorum.Tamam, ne? Bu patentler hakkında oldukça LOT biliyorum, ama size patent istemi kabul olmamıştır? Birisi uygulamadan önce ev ödevini yapmadı ... Sana da yorum yapmadan önce ödevini yapmadı seziyorum. Ben henüz benim yol ve yazılı sınavlardan başarısız sürüş hakkında çok şey biliyorum söyleyerek gibi.


Dokunmatik ekran Apple'ın kullanımı öncedir önce sanat var çünkü verilmiş olmamalıdır.
Belki sadece aptal bir fanboy değildir ve onlar sadece yenilik bastırmak ve tüketici zarar verdiği gerekçesiyle patent bu tür izin verilmemesi gerektiğini, herhangi bir akıllı kişi olabildiğince görebilirsiniz. Patent sisteminin tam tersi amacı.
Sevindim iyi hangilerinin ve verilmemelidir gerektiğini belirlemek için patent hukukunda bilgili.
Belki Samsung avukat gidip olmalıdır.
Eğer: "Sayın yargıç, ben bu davayı reddetti istiyorum"Hakim: "Hangi gerekçeyle?"Eğer: "Ben patent ilk etapta verilmiş gerektiğini sanmıyorum."Hakim: "Peki bu kararın arkasında bir mantıktır?"Eğer: "Skill ... çünkü Apple sevmiyorum ...?"Yargıç "," Apple, şimdi para toplamak. Eğer bir beceriksiz avukat var çünkü Samsung, "çift ödeme.

 Apple zoom musluk kullanmaya başladı uzun önce bir resim veya grafik standardı olmuştur üzerine Büyütmek için tıklayınız. Tabletler dokunmatik ekranı kullanmak göz önüne alındığında, nasıl bariz bir iyileşme yakınlaştırmak için dokunun değil mi?Biliyorum! Zoom dokunun robot üzerinde standart bir özellik! Elma Google bu dışarı almalıdır. Onlar Samsung karşılaştığı tehdit hakkında endişeli gibi görünüyor.Ve sadece Apple herhangi bir alt dik yapamadım düşündüm ...IPad Samsung'un sekmesinden ne zarar geçirmişti? Yaşlılar ve çocuklar için tamamen yararsız ve sınırlı oyuncağı bir pazar payı kaybetmek dışında?
Veya nokta daha, nasıl "ihlal" gibi zoom, sıçrama ve aptal iddiaları geri kalanına dokunma gibi yaptı, Apple için bir zarar?
Bu nihayet (şimdi onlar IP korumak artık Apple'ın noktası olduğunu biliyoruz) hakimler iddiaların tamamen sahne elma atmak ve geçersiz olacak durumda olabilir


Onlar (FingerWorks?) Yaptığı şirket satın ve böylece tüm tasarım ve patent haklarına sahip değildimiydi?
Sadece vay. Şey varsa, bunlar bu miktar para cezası hak kazandı.Apple'ın iddiasına toplu - çok ise $ 2 milyar - oldukça teknik ihlalleri (aka teknik "başarıları") daha estetik için aslında. Elma IP (şu anda sadece "aklı başında" bir yer) Birleşik Krallık'ta, çalıntı mahkemeler cehenneme gitmek elma söyledi ve sammy orada kendi web sitesinde herhangi bir IP çalmadım tüketicilerin anlatmak için söylenmişti değildi. ABD Patent sistemi bozuldu ve elma oraya kendi advantige nasıl kullanılacağını biliyorum. Onlar anticompetetive, hiçbir soru sormadı. Apple bu $ 2billion hak etmiyor.Apple tasarım / kaydırma bu yöntemi ne yakınlaştırmak için dokunarak bu yöntemi icat etmedi.Heck, (ancak 1990'lı yaptığımız gelen 2000'li yıllarda ve cihazlar telefonlar vardır) zoom musluk kullanmak bile yok.Ben bir şey dizayn / icat ettiği bu afişleri, bazı diliyorum, patent o, sonra ben gelip onu çalmak, bahsedilen tasarım / buluş ve onlar düşünüyor ince  milyonlarca yapmak?Hakkında zamanı. Ben Apple borçlu her kuruş alır umuyoruz. İstediğiniz ama Elmalar IP çalındı ​​olmasıdır herhangi bir şekilde giyinmek.Bu arada Samsung, hala herkes için çipin maliyeti masraflar için standart bir patent cihazı sonuna maliyetinin% 2.25 talep ediyorlar. , Fuar Makul veya orada Sigara Descriminatory değil.KİMSE, para için dava lisans ücretleri toplamak, ya da Apple kullanarak gülünç geniş ve genel patentleri için bir şey gerekir.

Unbelivable patent sisteminin Apple tarafından kırılma noktasına istismar nasıl olur. Eğer mobil teknolojisi için bir uzaktan ilgili patente sahip herkes Apple yapar şekilde nakit isterim, ne olacağını düşünebiliyor musunuz?
Telefonun, gerçek fiziksel üretilen ürün, ve "sen benim fikrim çaldı" bazı belirsiz iddialar patentler, 5000 $ 500 $ ödeyerek bitirmek istiyorum.

Onlar bir bütün olarak Android korkuyorlar, ama Samsung çoğu. Ben sadece tüm uygulamalar ve Apple aracılığıyla vardı ve bunu yapmak için herhangi bir dış etki olmadan Android satın herşeyi dampingli olduğu son iki yılda biliyorum kaç kişi biliyor musunuz. Neredeyse tüm dedi neden diye sordum ettiklerinde yıl sonra aynı telefon yılın sahip yorulmuştu. Bu yavaş yavaş Apple Android için daha fazla satış ve pazar payı kaybediyor tarafından tek seferde oluyor değil. Onlar korkuyor yayınlanıyor.
S-Ses ve Siri hemen hemen aynı verimlilik açısından vardır.
Gerçek ve tek büyük oyuncu burada Google Voice Search, sen youtube bu demolar gördünüz mü? Çok etkileyici.
Ve benim beyin parçası bir ağzıma apoptoz ne Siri sormak vardı. Siri hiçbir fikrim yoktu, ama en azından teslimat için bana sipariş   teklif etmek. Beynimin Bölüm A şey meydana gelmeden önce benim iPhone 3G ev düğmesine üç kez basarak benim başparmak geçiriyorBölüm B Galaxy Not sürümü 2 için sabırsızlanıyorum.Bu bir şaka olup olmadığını Bölüm beynimde bir sorar.Bölüm B o olmadığını anlıyor ve böylece parçası A. söylerBölüm A apoptoz uğrar.Compitition Pretty emin etkisi bu asthetical kullanımlar Apple zarar, değil. Apple resold Apple ürünleri için yeterli ödememek için tüketiciler dava açabileceğini, bunlar olur. Açıkçası burada sorun ilk etapta bu patent verilmesine kişi ile. Nerede ve niçin dünya durgunluk üzerine teetering ve insanlar işlerini kaybetme ederken milyonlarca dolar ve milyonlarca dava için harcanan hangi koşullar oluşturmak için işlerini kaybetmiş değil?
Ve bu sadece Apple yönelik değil. Tüketicilerin yararı için artık, çünkü bu patent savaşı, bir şekilde durdurmak zorundadır.
çoğu ilk talep sonra çıkarıldı bu yüzden elma kaydırma patent para almayacaksınız.ama ciddi SCROLLING?! GERÇEKTEN? elma altında düşükler  elma onlar infringue patent için nokia için daha fazla ödemiş gerektiğini düşünüyorum.

HTC: Biz bir şarkı ve bir şarkının paten olacaklar sadece
Topu çok zor Apple Inc benimle dava
Samsung:
bu yüzden topu çok zor Apple Inc istiyorum sue beni,de ilk Apple Aşkım, beni davaBenim gibi şirkete 50 bin, nelerBeni hatırlatması için lütfen olabilir?
Çok zor Ball, bu sh! T çılgın,hepiniz sh değil mi bilmiyorum! t faze bana?ve biz gitmek, Apple istiyorum sue,Bu sh! t sos gibi iyi de ben, bak
çok zor top, bu sh! t garip,biz bile, burada olmak varsayalım değildirçok zor top, biz burada bu yana,o, biz beslenebilir sadece doğru
Ben psikopat değilim, ben, gidebilirApple, istediğini alSamsung, LG, Moto,Asus,
çok zor top, daha fazla hisse senedi varkırmızı sıcak iyi telefonlarımasaüstü daha fazla telefonlarHancock daha fazla güç,
top çok zor, ben de şok oldumBen de RIM gibi olmak için varsayalım yaşıyorumEğer kaçtı, ama kaçtıGeçmişte varmıyor, çok berbat
çok zor topu, ödeme sağlardava, bu yüzden topalrennovate, eğitme, baştan başlamak ve yenilik
çok zor top, hareket bakSadece, sen H karşılamak izin verebilirBüyük çocuklar, yeni oyuncaklar,GİT TAKIM, ANDROID

Birisi bir cam bölme tutan bir ahşap veya PVC 4 taraflı yapısı patentli ve Microsoft dava diliyorum.Geri 60 "Apple" adında bir şirketi vardı, onlar bir kayıt stüdyosu vardı, Abbey Road (evet stüdyo Beatles yılında rocorded) olarak biliyorum, ama Steve ve Steve adında 80 iki adam adlı bir şirket oluşturduk olabilir "Apple" gibi.Recored şirket Steve ve Steve dava ve mahkeme iki şirketin aynı şeyleri (müzik endüstrisine tek ve bilgisayar endüstrisi az bir) yapmıyorlar çünkü aynı ada sahip karar verdi!Bugün bunu deneyin ve size önünde çim üzerinde düzine katmanları alırız. Onlar (çeşit) yaptı. Beatles ait Apple kolordu müzik
http://en.wikipedia.org/wiki/A ...
Apple defalarca Apple kolordu müzik şirketinin ticari kullanarak davası açıldı ve ihlal için yerleşim açısından da orijinal halinde (ler) kapatmak için kabul ettiğini ve biraz ödemek zorunda kaldı.
Ayrıca lisans "IOS" ve Cisco / Linksys'in "iPhone" marka zorunda görün ve bu Çinli şirket "iPad" Çin markası
.
Birisi kendi logosu estetik tasarımı için elma (meyve) ve sue elma (teknoloji) patentini diledi.
Eski PalmOS gelen bir şey gibi bakmak için. ve sonra iPhone sonra kendi Android arayüzü tasarımı değişti.Şimdiden Android iPhone öncesinde olduğu kurulmuştur düşünüyorum.Google, Apple yaptım sonra telefonu iş almak isteyen gibi.Gerçekten bu haber teknoloji toplumu değil sadece her yerde bilinir oldu istiyorum.Insanlar biraz ip Samsung ile ihlal için suçlanıyor bildirin.Apple veya kaydırma sıçrama üzerinden kullanmak için o zaman böyle Blackberry gibi diğer üreticilerin dava gidiyor musun Apple sadece yine büyük kötü zorba oynuyor?
Ve bunun para konusunda asla olduğunu biliyordum. Bu sadece benim için bunu doğruluyor.
Elma sahibi bu patentlerin en dokunmatik temel bilgisayar bulunmaktadır. Onlar patent zengin yerdir.Evet - Samsung ve Nokia, tüm bu patente sahip ve tam ekran, klavye dışı ilk olan, multi-touch, tutam-to-zoom, dikey eko-sistemi, akıllı telefon, iş ve bu teknolojileri ile tablet mevcut yineleme. Dostum, bu iki gibi kesme kenarı tasarım ve teknolojisi isterdim.Doğru değil Samsung ve Nokia patent portföyü sıralamasında lider olan .. Apple bile en iyi 10 yapmaz.
Bu gerçekten yola bunu gelecek yıllarda onlara iyi olabilir Stomp ayak üzerinde yürümek için değil Elmalar uzun vadeli çıkarına olduğunu düşünürdüm.
Bunu söylemekten nefret ediyorum ama Google bu gün Apple'ın kadar derin bir cepleri var. Google reklam dünyasında bir öldürme yapar ve hisse senedi fiyatları bir göz bu kez Google'ın hisse senedi aslında Apple'ın daha yüksek olduğunu size gösterir.
onlar eğer yapabilirlerse eminim ..1. Apple derin cepleri var2. Apple daha geniş bir patent portföyü vardır3. O size karşı bir dava getirmedi zaman mahkemede kimse mücadele edemez .. Apple Samsung, Google mücadele ediyor.

Google umudu bir patent ise bir patent, sonra onlar da daha sonra katlayabilir.Google daha sonra Apple dava çalışır alır umuyoruz. Apple daha sonra Google üzerinden tam monte önünü açacaktır.Bu bildirim sistemi patent almak için bekliyor. ama, elma tarafta patent sistemi gibi görünüyor ABD patent ofisi steve iş şerefim üzerine bir gösteren, nasıl kod biliyordu vermedi adam vardı demek.Android açık kaynak olarak geliştirilen olmasıdır ... kullanmak için tüm ücretsiz. Apple Googles fikirler ve tasarımlar aldı ve daha sonra onları patentini aldı. Xerox Parc ile yaptım aynı şekilde. Bu Apple hakimler iyilik, neden Google'ın Samsung senide bu zedelenmişlik en büyük Amerikan şirketlerinden biri olduğunu söylemez olduğunu sadece ABD'de var!

Bu onların laywer ücretleri geri ödemeyi taahhüt eder hepsi bahane var.Samsung onlar Doğa UX OS 1.0 kullanmak yapacaksın nelerdir sonra hiçbir Android işletim sistemi olması Google devralmaya çalışırsa Google, Samsung da korkacak hiçbir şey yok?Google, aslında samsung korkuyor.Bir holding olarak Samsung Apple yılda yaptığından daha çok daha yapar. Samsung'un mobil departmanı değil, ama Samsung basitçe diğer milyar dolarlık işleri birinden fazla sermaye aktarabilirsiniz.Samsung Apple değerden çok daha büyük, onlar üzerinde Apple birkaç kez satın alabileceği, onlar da onlara füze ateşi ve sadece onları yoketmek olabilir. Apple küçük zamanıdır.2250000000 $ gerçekten Apple için bir şey değildir.Samsung olsa aynı diyemeyiz.
Samsung için bir şey değildir. Sammy Hadi, bu dilenci kaltak bazı cep değişikliği vermek. Belki o zaman yenilik olacak.Bu teknoloji tamamen Opera öncedir. tekrar deneyin. Özellikle uygulama 2007 yılına kadar dava edilmemiş olabilir, ama bu 1990 geri dönüyor opther elma patentlerden teknolojisine dayanmaktadır.Apple bile mobil sektörüne girmeden önce bile düşündüm Opera bu teknolojiyi kullanarak olmuştu.
Belki size ha, bağlı patent okumalısınız? 61 iddialar ... SIXTY ONE ALACAKLAR. Bu aslında soyut (ve soyut yalnız) olduğunu düşünüyor okur herkes gibi guesture uzaklaştırmak için basit bir musluk ile hiçbir ilgisi yoktur. Tüm moronlar not, abstreact ve patent özeti aslında PATENT parçası değildir, bu iddiaları açıklayan ne bağlamında gözden yardımcı sadece metin var.
Ayrıca, bu bir yöntemdir. Bir yöntem, değil bir fikir. Herkes adımları alternatif bir ve benzersiz seti kullanarak aynı görsel olarak bu süreci taklit olabilir.
Dokunarak, onun ardından 2 bağımsız parmak musluklar, en iyi şekilde uygun genişliğini belirlemek için web içeriği ANALİZ zor kısmı (ve patent et) dayalı bir web sayfasında Alakalı içeriği algılama ve görüntü ölçekleme hakkında üzerine ilgili değil web sitesi doğal olarak ekrana sığacak şekilde. Bir web sayfasında, yan metin tarafı 2 sütun boyutları sabit veya belirttiğiniz yoktur. Bu patent aslında SONRA nesneleri, alanları ve üzerinde sınırları ölçme, İLK sayfa oluşturma tekniğini kullanarak ve onları sınıflandırmak ve sanal nesneler (orijinal web sayfasına bir parçası değildir veri oluşturma) onları tercüme edilir. Sonra daha kolay, küçük bir ekranda bir web sayfası okuma yapmak için tam ekran yakınlaştırılabilir bu tıklanabilir alanlar yapar.
Bu çok karmaşık bir patent, bu yakınlaştırma eylemi ile ilgisi vardır, VERİ ANALİZİ ile ilgili her şey var. Ama sadece thye patent içinde ne tanımlamak düşünme özetleri okumak salak troller olduğunu asla anlayamazlar ...
Ayrıca, hayır, elma şu anda (kullanımda henüz dokunmatik donanım üzerinde biraz var ama aktif kullanımda hiçbir şey yok) kullandığınız tüm dokunmatik teknoloji üzerinde patente sahip. Ayrıca dokunmatik kendisi ile ilgili bir patent, sadece BAZI sopecific guestures ve sistem reaksiyonları var. Herkes guestures patentini, bunlar can t patent elma patentini sonuçlarının belirli serisi oluşturarak bu özel guestures kombinasyonu. Nmind tutun, yine patent YÖNTEMLERİ değil, fikirleri vardır. Siz bir tepki almak için bir şey dokunmadan fikrini patent alamayacağı, ancak bu reaksiyonun belirli girişi dayalı bir gerçeklik yapımında inviolved adımları patentini CAN. Yani, tüm dokunma gueastures böylece patentli olduğunu doesn anlamına gelmez; bile pinching ve yakınlaştırma patentlidir demek. Orada nesnelere parmak hareketi eşleşen katılan matematik bir sürü var ve aynı reasults almak için birçok farklı yöntem ve HER seperatelly patentli ve diğerleri ihlal etmeden kullanılabilir.

Yakınlaştırmak ve gezinmek için dokunun"? Yani şimdi bir patent şey?
Yup: http://patft.uspto.gov/netacgi ...
Apple, bu çığır açan bir teknoloji icat önce, dokunmatik ekranlar sadece bakılabilir.
Verilen görünüşe sürme ve dokunmatik ekran üzerinde dokunarak hem de patentini aldı, ben "ekrana dokunarak hakkında düşünme", rekabet, "X yapmak için ekrana dokunarak değil" "ekrana bakıyor ama dokunmaya izin verilmemesini" ile sınırlıdır tahmin ve "hiç bir şey yapmamasını dokunun"
Orada şansı bu patent geçerli olduğunu nelerdir?


 Bu mobil işletim sistemleri ile ilgili bir şey, birçok kişi (ios veya android) kendi sözleşme her defasında işletim sistemleri geçiş.
Ben diğer vs bir savunarak değilim, İKİ savunarak ediyorum. Benim iş deneyim, hem de benim akran grupları ve taban TÜKETİCİ memnuniyeti sadece ilgili.SİZ daha android gibi olabilir, ama aslında genel kamu değil, ve bu tartışılan değil, anket havuzu sadece istatistik anomoly ortadan kaldırmak için yeterince büyük. İnsanlar, genelde insanların, kesinlikle iOS daha fazla tercih ederim. İş adamları da iOS daha fazla fakat çoğu teknik vs estetik nedenden dolayı tercih ediyor. IOS üzerinde dramatik android tercih gösterilen sadece gruplar kendilerini bir istatistiksel sapma olarak elimine edilen miktarın piyasanın% 1'den az, ve teknoloji blogcuları ve gadget afficianados vardır.Yine, bir android kullanıcı değilim, ama fugures mantığı görmek ve bunları inkar edemem. Android için en büyük sorunlar henüz destek kalitede, güncelleme sıklığı, cihazın varyans, özel sistemlere (hatta temel uygulamaları kullanarak uyumlu değil aynı OS cihazları yapmak) ve tüm eksikliği ancak Android en yaygın sosyal sistemlerin varlığı bağımlılığı. Pil ömrü ve aksesuar compatibiltiy en çok şikayet listelerinde de çok yüksek olduğunu ve cihazın inşa kalitesi de büyük bir tanesidir.Aslında robot satın insanların% 70'i yine aynı şirketten başka bir cihaz satın olmayacaktır vardır. Bunların% 60, başka bir robot satın, ama bir rakibin olacak. Bu yüksek tüketici cirosu ve yüksek ciro sonunda onlar sadece diğer şirketlerin, diğer platformlar çalışın anlamına gelir. insanların çoğu kendilerini alternatif arıyorsanız sonra, bir platform iki kez bir şirket tarafından yakıldı ve izin verir. iOS alıcıların% 90'ı yeni bir satın alma ve EVER industires en yüksek müşteri memnuniyetini numaraları (şimdiye kadar yapılmış HERHANGİ taşınabilir elektronik aygıt için) tekrarı ile, bu son derece sadık bir müşteri tabanı var. Onlar iyi destek, güvenilir cihazlar ve sözlerini bir araya geldi ve sık sık aştınız olsun çünkü sadık demektir. Apple bir pazarlama sadece satış öncesi DEĞİLDİR deha, ancak satış sonrası da, ve satış sonrası, çoğu robot üreticileri bir puan için büyük bir yağ kaz yumurta almak ve müşteri muhalefet için temel sebebidir.

Bu ortak kullanıcı ile ilgili bir iş argümanı kullanarak konum! Öyle düşünmüyorum. Ortak bir kullanıcı olarak, bu konuda (veya maden; Hades de ben hiç zevk ile iş karışacak hiçbir şekilde) iş deneyimi kadar umurumda değil. Benim şirket yakında bize işle ilgili aktiviteler için iPads verecektir, ama ben onlar için çalışmaktadır budur çünkü sevmiyorum bir ekosistem içine almak gerek bakın.
Bu ortak kullanıcı ile ilgili bir iş argümanı kullanarak konum! Öyle düşünmüyorum. Ortak bir kullanıcı olarak, bu konuda (veya maden; Hades de ben hiç zevk ile iş karışacak hiçbir şekilde) iş deneyimi kadar umurumda değil. Benim şirket yakında bize işle ilgili aktiviteler için iPads verecektir, ama ben onlar için çalışmaktadır budur çünkü sevmiyorum bir ekosistem içine almak gerek bakın.
Bunların biri için ödeyeceğim? Siz ve onunla yapamayacağımız şeyler söyle sonra emin ... ve. Özellikle şirket hakkında umursamıyor gibi yüksek güvenlik standartları verilmiştir.

 Yine, KABLO bulma (hala sanki son 3 yıldır telefonları ile birlikte sadece 30 pin kablo, bulmak kadar kolay, ama son 10 için dünyanın # 1 müzik çalar değil) kolaydır, ama gerçek Sorun yalnızca ortak USB maksimum güç söndürmek olmayan bir ŞARJ KAYNAK bulmaktır. Ortak USB aslında, WiFi ve BT etkin varsa şimdiye kadar sahibi var Android cihazların herhangi bir ücret talep ADD arabada GPS çalışan yalnız izin veremem. USB güç aşabilir telefonuna özgü özel bir güç tuğla gerektirdiğini yapmak için.Her elma tuğla her elma telefonunuzla uyumlu olduğunu ve her iPad tuğla gücü her iPad ve her telefon olabilir. Şarj süresi üzerinde bile ekran ve GPS gibi az 2 saattir. Core 2 veya daha yüksek yonga seti ile herhangi bir intel anakart ayrıca HiPower USB, ama SADECE uyumlu fiş ve bu bir çip-güç kablosu gerektirir itebilirsiniz. Android yoksun beri yonga güç kabloları, Intel HiPower USB portları android cihazlar için kendi maksimum güç itin GEÇMEZ.Bu benim bir konudur. 3G üzerinden pandora dinleme ve yaklaşık 4 saat içinde araba ile BT oynarken, arabamda dash USB portu, ekran ve GPS ile, benim iphone şarj CAN. Benim android telefon ekranı ile KAPALI, aynı USB bağlantı noktası olabilir; t ücreti 7 saat altında telefon i çalıştıran tüm pandora olsa bile, BT ve 4G kapatın ve stereo aux girişi içine tel. Evo 4G iPhone daha bir SMALLER pil bulunuyor. Fark USB portu android cihaza aynı watt itmek değil mi. Eğer bir güç algılama metre (kablo etrafında manyetiklerin kullanmak olanlarından biri, ben de araba çalışır PoE switch portları test güç çıkışı için birine sahip olur) varsa, bu kolayca doğrulanır. Ben 3.5 olsun Android açarken iOS açılırken, ben, liman 5.5watts çıkmak.Benim sorun bir kablo bulma DEĞİLDİR, benim sorunu 7 ya da 10 watt güç tuğla finging edilir. Ben özellikle kullanışlı bir telefon için yapılmış bir tuğla yoksa ben yaklaşık bir saat içinde% 70 benim iphone şarj edebilirsiniz, ben iki kez bu süre içinde% 70 benim android şarj edemezsiniz. iOS herhangi bir USB portundan = yük, çok değil QAndroid ve bu benim Evo 4G bunun% 90 yiyebilirsiniz gerçeği ile kötü yapılmış büyük bir fark olduğunu; s 17:00 pil ve pandora oynuyorum nerede ben pek kullanmak 6 saat iOS bir gün, ve bu aramaların 5 kere numara yaptı, ve ben gün aynı noktaya tarafından yaygın olarak hala% 40-50 pil de değilim.Apple'ın 30 pinli bağlantı kendileri hakkında DEĞİLDİR. Aslında, bu kabloyu bir mikro USB dışında yapmak için onları daha maliyetlidir ve diğer şirketlere yüzlerce MFi aracılığıyla lisanslı, böylece sadece kendi orijinal artan maliyet telafi etmek için yeterince pazar satış sonrası kablo başına birkaç kuruş olmadığını görmek cihaz başına. BİR TEK PORT İLE ANALOG VE DİJİTAL VİDEO VE SES İKİ YAPMAYA tek yoludur, çünkü Apple 30 pin kablo kullanır! USB, hatta yeni bir sistem Samsung ve bir fe diğerleri o portu üzerinden analog yapamaz, USB üzerinden HDMI yapabilirsiniz kullanarak, ve can vardır; t bu port üzerinden eşzamanlı video ve veri hem yapmak, elma üç yapmak ve yapabilirsiniz aynı anda şarj. (USB video + ücretsiz veya veri + şarj yapmak ve analog fonksiyonları vardır yapabilirsiniz). Yani, Apple Dock bağlantı t6o USB ya da dijital video / çıkış için ses çözmek için karmaşık devreler var olan bu cihazlara OLMADAN, cihazların bir miriad kullanılabilir gerçek bir evrensel adaptör. Çünkü iskele liman, bir saatli radyo, sadece bir analog ses ve 0,75 $ port telif ücreti ile birlikte saatli radyo olduğunu. Android için aynı tamamen gereksiz iyon elma dünyası olan USB bağlantı noktası ile yerel iletişim chippery yılında yaklaşık 30 $ eklersiniz. Bu; izin sa sabırsızlıkla tasarımı şeyler her türlü USB olabilir ve zamanda bir iPod (herhangi bir dijital video standart mikro noktasına başlamak için zaman vardı üzerine ANKASTRE edilemediğini birden fazla bağımsız portu gerektiren meseleleri ortadan asla ) ile. Apple NO ONE için bir çözüm olduğunu şey tasarlanmış ve şimdiye kadar yapılmış en başarılı tek ve en uzun ömürlü emtia adaptörü olmuştur.
Simon Craddock SandbagsMC yanıt olarak şunları yazdı:Bir kablo bulmak aslında çok kolay yani Micro USB yeni Uluslararası standarttır. Sanırım hariç Hemen her üretici artık bu standart arayüz benimsiyor kim ... değil herkes için işler daha kolay yaptık ne socomplicating son kullanıcıya daha kendilerine uygun farklı bir versiyonunu getiren Apple.


Peki, Apple kendi özel "kod hile" kopyalanmış olduğunu biliyor mu?Diğer bir deyişle, temel işlem patenti edilemez. Örnek bir kavram herkes sahip olamaz gibi "yakınlaştırmak için dokunun". Ancak, gerçekleştirmek için özel yöntemler tamam "Büyütmek için dokunun".Ancak, patent davalarında Apple'ın davranışı oldukça tersidir. Apple mümkün olan tüm uygulamaları tüm hak iddia gibi görünüyor - slayt kilidini açmak için- Birleşik arama- Dikdörtgen tablet- Metinlerde tespit köprüler
Apple kendi "kaynak kod" bir özellik "çoğaltmak" kopyalanır kanıtı ile geliyor sürece Yine, bu davaların sadece başka bir rekabetin hiçbir engelleme yöntemi vardır. Apple'ın keza sırf yorum yapmak için Bağlantısı "Biz boşta ortalıkta çok fazla para var, neden bazı avukatların iddia bizim rekabet bazı önemsiz patentleri kullanmak için para ödemeniz değil"

Genel yöntem aynı, bu yüzden lisans talep "görünür". Toplantıları birkaç AY gerçekleşmesi, zaman rakip% 99 bir mahkeme kararı olmadan kendi kaynak kodu herhangi söylemeyi reddetti ve dava böylece mahkeme arabuluculuk kod ortaya koyuyor zorlayarak sipariş edilebilir olur, ve daha sonra karar verirseniz aynı yöntemi veya değildir ve çoğu zaman yine mahkemeye geçin.Evet, fikir yakınlaştırmak için dokunun olabilir; t patentli olabilir, ama programlama parmak belirlemek için kullanılan altta yatan belirli adımlar bir nesnenin nasıl belirleneceği, aslında amaçlanan bir musluk (değil bir accitental basın) olduğunu değil; t zaten önceden programlanmış onlar genişletmek isteyebilirsiniz nesne yatılı ide4ntify nasıl konumu ve yakınlaştırma gerçek animasyon (bir animasyonlu hatta kendini statik ya da web üzerinde 3. parti içeriği gibi animasyon amaçlı asla nesnelerin katmanları, tercüme bahsediyoruz özellikle tıklayın sayfa), ve nasıl sayfanın kendisi boşaltma olmadan bellekten o sayfanın diğer bölümlerini kaldırmak için, tüm kompleks ve patent mümkün olduğunu söyledi.Apple slayt, kilidini patent okumak için iddia değil, onlar zaten elma Kullanıcı slayt yatay iddia ihlal etmez bir yay dilimleme idare oldu BounceBack animasyon, zamanlama, vb dahil olmak üzere, bunu yapmanın bir yöntemi iddia ediyoruz.Birleştirilmiş arama: BU BİR OKUYUN GO. Bu son derece kompleks var. bu; s DEĞİL locak + web arama ile ilgili. Yeni veriler gerçek zamanlı olarak, değerlendirmek için onun tam bir sistem yerel veya uzak ya da her ikisi, PLUS, aslında bu veritabanları ve tüm altyapısı OLUŞTURMA süreçleri olabilir birden fazla bağımsız veritabanları arasında kullanıcı (satır içi komple), tarafından girilir onlar saklanan konum (kendi patent arama MOTOR hakkında olduğu kadar, lokal cihazda dosyalardan oluyor arama), önceden birçok bağımsız faktörlere dayalı bu veritabanları ve ağırlıklandırılmasında tüm mantığı birbirlerine karşı veritabanları içinde öğe ağırlık, Arama terimlerinizi kendilerini ve alaka faktörler (ayrıca sadece paterni karakterlerin eşleşen gerektirir, ama ağırlık ek çarpanları geçerli diğer veri tabanlarında arama terimleri THEMSEVES arasında GÜNCEL arama sadece tek kelime ancak paternler üzerine dayalı olan alaka tarafından büyütülmüş Doğal konuşmaya ilişkin olarak), ve tüm bu olanlar datatabses özel çapında bilgi listesini güncelleştirerek bir insan kolaylıkla gerçek zamanlı anında biçimlendirilmiş bir UI dönmek için. Oh, ve Google veya Yahoo da WAS önce, 1992 yılında patenti alındı. Bu, tüm bu nedenle aranır CAN saklanması için önceden ağırlıklı veri ve tüm motor bilinmeyen bir (önceden belirlenmiş değil) kaynağı arasında ilişkisel olmayan bilgi arama üzerinde büyük bir temel patent. Bu sadece web veri, ancak dosya sistemlerinden tarih, dosyaların içi ve özel hazırlanmış ek veritabanlarına (wolfram alpha nedir gibi) içerir. Bu, ona doğru yolu vardı; zamanı. Bu patent arama kapsar şeylerin çoğu basitçe patenti alındı ​​zaman yoktu ve bu yargıç bu kadar ağır kaydetti yüzden büyük ve karmaşık bir patenti vardır."Köprü" patent. Yine, BT GO OKUYUN. A) Köprüler MAKE değil, bir SEÇİM sağlamak SEÇİLEN nesneleri yapar. Bu patentin bir yarım bulunuyor. Diğer yarısı ve önemli kısmı, ilgili dizeleri veya desen eşleştirme kullanarak OLMADAN bağlamsal referans verileri bulmak için bir işletim sistemi sağlar 80'lerin kalma teknolojidir. Bu unformulated belgeler ve metne belirli bir öğe kimlik bir yapay zeka yöntemidir. Yeryüzünde HER TEK işletim sistemi üreticisi Elma, kenara birkaç robot üreticileri, bu patent lisansları. Bu veriler metin olarak tanınır nasıl bir kurucu patent ve bir PDA fikri bile öncedir, tek başına bir smartphone sağlar. Bu, kendi güçlü patent insanlardan biri. Hayır, metin içinde bir telefon numarası bulmak için ilişkisel bir arama kullanarak ve bir arama yapmak için tıklanabilir sağlayan bu patent neleri kapsadığını DEĞİLDİR. Bu patent yerleri daha sonra tıklanan tespit nesne üzerinde bir UI özelliği, etrafına metin tanıyarak ve telefon veritabanı yanı sıra önceden tarihinin kayıtlara eşleştirerek bir dizi belirleme kapsar, ve, aramak için kullanıcı seçenekleri sunar mağaza ya da ne olursa olsun bu sayı. SADECE çevirmek Android telefonlar ihlal etmeyin. Bu adresler, telefon numaraları, sağlanan olguların oranı SSNS, kısmi web adresleri ve daha fazlası için geçerlidir, ancak tüm kullanarak içeriksel ve ilişkisel DEĞİL arama. Bağlamsal içerik unformated metin tanıma (basit bilgisayarlar tarafından daha önce olsa hesaplanamaz geliştirildi zaman 80'lerde BÜYÜK olan), ve patent bir bağlantı üstüne (değil seçimine uygulanması basit bir yöntem: Bu patent, 2 şey üzerinde bir patent ) bir bağlantı oluşturmak basit. Eğer insanlar sizin lanet mouthes açmadan önce bu patentler OKUYUN, biz uzun zaman önce bu trol karışıklık sona erdi olurdu. Kasıtlı cehalet cezalandırılmalıdır.Yine, tüm troller için, Apple iPad SHAPE üzerinde bir patente sahip ETMEZ. Apple, kendi tasarım, patent, tou herhangi okumak zahmetine sikikleri eğer, o patent kendi referanslarında IBM temel şekli bağlıyor. Süs tasarımı 19 madde, değil genel şekli olduğu ONE sesleniyor. Onun hakkında estetiği bu şekle UYGULANAN. HERKES bir fesleğenle dikdörtgen bir tablet yapabilir, 100'den fazla benzersiz birimleri yapılmış oldu, ve sadece bir hiç, bu süs tasarımı dayalı dava olmuştur. Ayrıca unutmayın, aslında başlığında "patent" Yukarıdaki patent aynı yapmaz diyor. Bu, ABD Patent ve MARKA ofisidir. Süs patent fonksiyonel patent DEĞİLDİR. "Patent" sadece belge, yasal belge türü anlamına gelir. Ne bu belgede listelenen orada birkaç ve süs tasarımları aslında belirli bir görünüm veya tasarım ticari markalarıdır olan, patent TİP tarafından not edilir. Onlar sadece teknik patent durumlarda, MARKA durumlarda taşımamayı getirilebilir. Bu lanetli "patent" sürekli yaşatılır fikri tam bir patent ve marka hukuku farklılıkları anlayış eksikliği (ne olursa olsun başlığı belge ayılar), yanı sıra trollish BS sürekli iletmeleri BİLE DEĞİLDİR bir fikir perpetuating kanıtlıyor .Ihlalin PROOF diğer tarafça ortaya ALINMAYACAKTIR. Yalnızca bir dava olduğunu vahiy zorlayabilir. Onlar IF; alternatif, ihlale yöntemi (elma bir liste MP3 bilgileri görüntüleyen ilgili benzer bir durumda kanıtlanmıştır gibi) kullanmak için kanıtlanmış onayladığında, daha sonra davayı düşürdü ve elma insanlar için yasal ücretler ödemek zorunda olan onlar (Eğer dava ve kaybederseniz, tüm masrafları size olan) dava açtı.Diğer bir deyişle, temel işlem patenti edilemez. Örnek bir kavram herkes sahip olamaz gibi "yakınlaştırmak için dokunun". Ancak, gerçekleştirmek için özel yöntemler tamam "Büyütmek için dokunun".
Ancak, patent davalarında Apple'ın davranışı oldukça tersidir. Apple mümkün olan tüm uygulamaları tüm hak iddia gibi görünüyor- Kilidini kaydırın- Birleşik arama- Dikdörtgen tablet- Metinlerde tespit köprüler
Apple kendi "kaynak kod" temel bir özelliği uygulamak için kopyalanan kanıtı ile geliyor sürece Yine, bu davaların sadece başka bir rekabetin hiçbir engelleme yöntemi vardır. Apple'ın keza sırf "biz boşta ortalıkta çok fazla para var, neden bazı hukukçular bizim rekabet bazı önemsiz patent iddia kullanmak için para ödemeniz değil"




Bir kablo bulmak aslında çok kolay yani Micro USB yeni Uluslararası standarttır. Sanırım hariç Hemen her üretici artık bu standart arayüz benimsiyor kim ... değil herkes için işler daha kolay yaptık ne socomplicating son kullanıcıya daha kendilerine uygun farklı bir versiyonunu getiren Apple.
Burada tersine bir deneyim yaşadım. , Yaklaşık 2 yıl önce benim ilk droid geldiğimden beri 2 başkaları vardı. Ben OS güç ister, ama onun aslında birçok yönden alt ve çünkü olabilir ortak şeyler için kullanılabilirlik ve güvenilirlik için t müvekkilimin ağlarının güvenlik standartlarına uygundur, ben sadece bunu kullanarak sorunları yaşıyorum. Benim geçerli sözleşme, onlar tabanı kullanarak kendi cep phione% 100'e droidler yayınlanan ve daha üst konumlarda için android tablet, yöneticilerin, yöneticiler, vb (en az 12 ay önce) 2011 yılında yayınlanan tablet% 90, olmamıştır 3 aydan fazla ağ üzerinde. Bu son çeyrekte% 80 idi. Personellerimiz verilen android telefonlar% 70 şirket için ödeme yapmaz ve daha fazla olanların yarısından onların irtibat numarası olarak kendi olmayan şirket telefon listelemek için bize talimat var ve sadece (ve sadece, çünkü e-posta için droid telefonu kullanmak bir iOS cihazı taşımak biz) kendi iOS cihazlar sunucuları dokunmasına izin reddetme
Arkadaşlarım, bu sefer s 2010% 80 android vardı Cristmas. noel 2011, sadece 5 25'den fazla özgün android sahiplerinin robot var,% 60 bu yaz aşağı idi, geri kalan her iOS gitti ve biri hariç hepsi onlar geri asla konum yemin ediyor.
Apple% 90 + müşteri tutma vardır. Android mobil telefon üreticileri bireysel olarak% 30 altında zevk ve android az% 75 tekrar alıcılar vardır. Bant masal açıkça gösterdiği, COMKMON kullanıcılar android, onlar gibi değil gerçekten yapmak; onun tarafından hayal kırıklığına yeniden ve desteği ile onların satıcıları ve taşıyıcıları tarafından bunun için olsun. Bu memnuniyeti değerlendirmesi YOLLU iOS altındadır.
Yine, ben bu söyleyerek bir android kullanıcı değilim. Ben 3. robot aygıtta değilim, merak ediyorum tüm HTC tekrar fuck me olacak nasıl olduğunu ve benim maliyetleri tekrar yeni bir telefon geçiş olacak ne. (Kendimi zorunda çünkü) bir şirket telefonu olarak iOS var ve ben dürüst olacağım, uygulama kalitesi yüksektir, telefon istikrarı iyidir, pil ömrü WAY iyidir, 3. parti compatibiltyi yüksektir ve destek walk-in ve çok iyi. Ben, (mikro USB değil çok, bir simlpe kablo evet, ama aslında bana bir özel-evrensel değildir duvara wort, hiçbir kapatarak ya gerektirmeden kısa sürede cihazı şarj edebilirsiniz biri) her zaman her yerde bir kablo bulabilirsiniz müvekkilim bunu kaldırması halinde ve en sonunda; elma innevitable ile ilgili yasağı, o) bir okul değil, ben gerçekten biri için ödeyeceğim hiç Android kalmak için hiçbir neden, 2 cihazlar için ödemek için hiçbir sebep olacak , muhtemelen geçiş olacak.
zaten benim iphone 4 satılan ve sgs2 birkaç ay önce aldım ve ben herhangi bir ios çalışan ürünün geri dönmez asla.Patent okumaya dönün, aslında bir zoom eylem neden dokunarak kadar basit değil. Patent için soyut tam olarak en iyi yazılı iş değildir ve basın yaygın patent ne yanlış yorumlarlar. Hiçbir şekilde elma aslında yakınlaştırmak için neden ekrana dokunarak patentini edilir. Hatta tutam-yakınlaştırma bir patent yok. Bu patent yakınlaştırma denetimlerini yeniden çizilmesi veya releaseing UI olmadan 2 ayrı zoom işlemleri arasındaki eylem için musluklar izin ilgili. Bu; bazı önemli sistem kaynak tasarrufu ve yanıt eklemek, onun aslında yakınlaştırmak için dokunarak hakkında kod sa hüner.Yine bu kadar önemli? Kırık patent sistemleri dünyasında öyle değil. Biz iOS Android gelen son birkaç sürümlerde çalınmış ve hatta RIM olan her şey uzun bir liste yapabilirsiniz. Sen Android ile aynı şeyi yapabilirsiniz .. bu canavarın doğasıdır.Evet, ama robot dünyanın sayılmaz ki. Bana sorarsanız, elma ve google yıllardır bu adamlar müthiş edilmiştir. Sadece robot ve ios gördüğümüz şeyler bakmak ve onlar ilk yapıldı yerde kontrol edin. Jailbreak topluluğu awesome. ex .. yüz kilidini bir örnektir.
Eğer öyleyse, jailbreak vardı aslında bir tartışma konusu yapar.Nokta tartışmalı hale Android önce kamuoyuna 2009 yılında ilk bültenleri olduğunu ve aslında ortalama yıl boyunca farklı varyantları eser olmuştu. Bazı nasıl Android ana işlevi sadece bültenleri oldu günde ortaya düşünüyorsanız o zaman gerçekten yorum sizin kadar aptal olduğunuzu ve gelişim döngülerinin hiçbir şey bilmiyoruz.2008 yılında jailbreak bildirim damla su değil miydi?Blackberry değil Android ilk sesli komutlar vardı. Kim aslında ilk birleşik arama vardı? Kim aslında ilk sesli komutlar vardı?Aslında Bildirimler Elma Google sökük şeyler olduğunu, her şeyin Apple diğerleri sökük.Symbian kopyalama simgeler, klasörler, bir Ayarlar menüsü, dikdörtgen şeklinde telefon, yuvarlak köşeler için Apple dava gerekir. Apple kopyalanan bildirim şeyleri seviyorum.Tamam, bu yüzden yaptı.Google sadece her şeyi yırttı.Google üzerinden nihayet patent aşağı bildirim damla almak ve Apple özellikleri her iPhone için 10 £ sormak umut ............ Apple - sizin abartılmış ve bu patent bok ile çok zaman harcamaya.Hayır size açıkça eksik ne olduğunu ... bir sorun var. Bu konuda iPhone veya herhangi bir telefona anahtarı iletişim sağlayan bir sistemdir. Ağır iş tüm başkası tarafından yapılan ve Apple bu arada siyah bir dikdörtgen patentleme pennies için kullanmak mümkün olması gerektiğini düşünüyor edildi. Bu bir sorun görmüyorsanız o zaman FRAND ve standart patent sistemi daha büyük sorunları var. Sistemi bozuldu ve er bunu daha iyi off herkesin olacak ele alınabilir.Hiçbir sorun yoktur, elma farktır lisans zorunda değildir. Onlar ne isterlerse onu sorabilirsiniz dolayısıyla neden güç bir konumda bulunmaktadır. İnsanlar gibi olmayabilir, ama bu hayat.Yani burada aslında önemli patent sorun .... Apple başkalarının sırtına bu teknolojileri kullanarak değildi, onlar bir telefon olmazdı olduğu için. Onlar bunun için Pennies etmelidir ama diğerleri hakkında gerçekten bir zıplama efekti ... kimsenin umrunda dolar ödeyecek ve hiçbir fonksiyonel amaca hizmet gerektiğini düşünüyorum. Bu standart bir patent sistemi olarak FRAND sistemi bozuldu nedenidir. Ve Apple dahil tüm hem cehennem istismar edilir.Apple bir güç konumunda, bu ne isterlerse onu sorabilirsiniz dolayısıyla neden FRAND patent değildir.Onlar istedikleri ASK, ancak zarar bakımından, yalnızca makul miktarlarda mahkeme sistemi tarafından kabul edilir. Elma bu fiyatlarla başkalarına bu ruhsat verdi, sonra po9of, onlar makul bir konum. Onlar değil varsa, değeri dayalı lisans ve değerli diğer benzer teknolojiler için referans olacaktır.Apple bir güç konumunda, bu ne isterlerse onu sorabilirsiniz dolayısıyla neden FRAND patent değildir.Ben büyük bir ayrım var kabul ederken, ben bu patentler elma en değerlemesi çılgınca katılmıyorum. Bu teknolojiler olsa da, yanı sıra patentli markalı kendi karmaşıklığına uygun değerleri olması gerekir, ve diğer lisanslı mülkiyet konusu ile ilgili.
AirPlay sadece $ 4, Bonjour 2 dolardan daha az olduğunu, diğer birkaç elma UI patentler, $ 1 altında bu kadar basit, bunların ilk iki için $ 0,05-0,10 üstleri vermek I'de ve kaydırma kilit patent için belki $ 0.75 (da onunla ; aslında oldukça karmaşık değil, Simpel kaydırma kilidi).
Samsung'un temel IP ve 400 kez kaydırma sıçrama üzerinde daha fazla yani 2 $ için yarım cent değer atayın. Ve Mueller bunun doğru bir mantıktır.Bu aslında her iki şirket için biraz para.
Bu samsung da ödemek isteyen bile olsa patent kullanma koruma olsun yerleşmek sonra elma aslında, vazgeçmiş gibi gelebilir.
ama samsung bir kaydırma ışık bütün samsung telefonda yerini sıçrayan bir etkisi daha microsoft karşılığında aktif senkronizasyon için bir yol daha az ödeme hadi.


 Bu teknoloji önemli olduğunu ve değerini değer sürece formülü, ne kadar karmaşık olduğu fark etmez. Kendi TÜM patent portföyü için 25 $ - Lets perspektif koymak, Microsoft 5 $ ücretleri. Tek bir patent aygıt başına 1 doların şekilde çok fazla.Bir teknoloji serbest olup olmadığı önemli değil, belirli lisanslar altında gelir. Açık kaynak kodlu bir şey% 100 ücretsiz olduğu anlamına gelmez.Sen de diğer tarafı cihazları sattığı ticari takdim bağlı olduğunu kanıtlamak zorunda, çünkü ne yazık ki ticari elbise için, gibi basit değildir. Bir ticaret elbise Winning Apple için neredeyse imkansızdır.


 2,02 $ WAY çok yüksek bir asaletidir. Ben TÜM GÜN Bu savunuculuğunu yapıyorlardı. Noktası patent geçerli ARE, ve Samsung cihazları da (noktadan hakkında bilgilendirilip, elma samsung bilen bazı kanıt olmadıkça, öne mücadele yolunu seçti edildi satan kez bir parçası için en az kasıtlı ihlali için onlara kadar borçlu I) derece şüpheliyim önce hakkında patent,. Ben son derece karmaşık ve veri analizi, içerdiği nedeniyle ilk iki için $ 0,05-0,10 (ince, ve üçüncü için 0,75 $ ya da öylesine, katılıyorum; değil gerçekten hiç kaydırma hakkında, hatta bonjour daha kod fazla satır veya diğer protokoller).Ayrıca, bir havuz lisans DAİMA bireysel patent lisanslama daha ucuz olacak. MS 25 $ yukarı şarj, ama bu sefer o HALA sadece temel patentleri var, o da zaten yerinde bazı çapraz-lisanslama ya da diğer PC yazılım lisanslama sahip şirketler, ve diğer lisans düzenlemeleri çerçevesinde havuz bazı patent tüketilmesi içerebilir. Yani 25 $ mevcut üreticilerine, ve hala bir toplu fiyattır. Yasal sözleşme oluşturma maliyetleri Still in oynamak zorunda gibi onlar düşük hacimli olacak, özellikle de yerinde hiçbir lisans ile sokak kapalı bazı yeni şirket, daha fazla ödeme, MS 20-30 $ yerine bir havuz için 25 $ oluyor ayrı ayrı patent lisanslı kaç bağlı olarak, ama aynı zamanda lisanslı ne ve kim izlemenin hukuki baş ağrısı ortadan kaldırır. Apple, bu teknisyenler çoğu lisans kullanılabilir aslında hangi yoluyla MFi program aracılığıyla aynı şeyi yapar.Ticari takdim hukuku hakkında komik şey, bir kez; onlar gerçekten don, ihlalin gerçekleşmesi MUYDUNUZ kanıtlanmıştır; kazanmış veya kaybetmiş oldu ne kadar satış yoluyla umursamamakta, TÜM satış hacmi hemen ihlal edilir. Bir gerçek sayı bulma zordur, ama matematik yaklaşık bu kadar var mıdır ve bunun için de mahkemeye toleranslar içinde doğru. Onlar doulbe tarafından kapalı olsa bile, bu, aksi halde yasal markaları için uygulanan olabilir trebble zararlardan daha hala az. Elbise ödemeleri HER ZAMAN ne ticaret, bu zarar kanıtlamak için "imkansız" uzaktır. Peki, yine emoptional sıkıntı kanıtlayabilirsin? Yoksa, doğru, civial durumlarda, kesin hasar onlar bir ihlal aksi takdirde kırarak yapmış olabilirsiniz HERHANGİ kar terk ederken, şirket ihlali kapalı yapılan kar daha az olmayan bir miktar, genellikle üstüne ekleyin, guestimate, GEREKLİ DEĞİLDİR Yasa devam etmek için masaya teşvik bırakır, zarar hemen hemen her zaman müdür tarafından bu miktarı aşan, bu nedenle ve bu, tekrar calculte kolay bir miktarda var: cihaz başına kar toplam ihlal cihazların sayısı x sattı. Onlar gerçekten bilmiyor; bu satış LED ne kadar ihlal gerçeklerini t BAKIM, sadece OLDU ve birisi de genel yapıyor para KAYIP yeterli cezalandırılacak sahiptir. Onlar elma kayıplarda (hangi kanıtlamak için evruy zor) kapsayacak şekilde çalışmıyoruz, basit matematik bir samsung kazançlar, ofset çalışıyoruz. Size inanıyorum ne üzerine geveleyip açılmadan önce daha bu süreci hakkında bilgi edinin. Içtihat ve on bin ticari takdim olgu yüz yıl katlanacak getirmek olabilecek herhangi bir karar öncedir.
Bu teknoloji önemli olduğunu ve değerini değer sürece formülü, ne kadar karmaşık olduğu fark etmez. Kendi TÜM patent portföyü için 25 $ - Lets perspektif koymak, Microsoft 5 $ ücretleri. Tek bir patent aygıt başına 1 doların şekilde çok fazla.
Bir teknoloji serbest olup olmadığı önemli değil, belirli lisanslar altında gelir. Açık kaynak kodlu bir şey% 100 ücretsiz olduğu anlamına gelmez.
Sen de diğer tarafı cihazları sattığı ticari takdim bağlı olduğunu kanıtlamak zorunda, çünkü ne yazık ki ticari elbise için, gibi basit değildir. Bir ticaret elbise Winning Apple için neredeyse imkansızdır.
Ben patent için veren değerler nominal üzerinden yol olduğunu düşünüyorum. En çok patent pennies max değerdir. Bu yüzden patentler 0,01 $ gibi düşük olabilir. Ve bu patentlerin Apple en büyük olasılıkla Microsoft ile çapraz lisanslama olmuştur.Lisanslama tüm teknoloji nedeniyle AirPlay maliyeti $ 4. Patent değil sadece.Şimdi ticaret elbise için, Apple onu da vazgeçmeyeceğim. Imkansız olduğunu birinin gitmesi kanıtlamak için yeterlidir çünkü.kuruş patent son derece basit fikirler ya da standartlar vardır. Standart dışı patentler genellikle 5-10 kat daha basit eylemleri için değer taşırlar. $ 0,02-0,10 tesis demek değildir. Diğer patent oldukça karmaşık aslında, ve durumlarda gerekli bir sistem; bu yolu sadece kaydırma ötesinde ve veri ve sonrasında işlenen bilgilerin görsel analiz içine geçiyor; s nesne boyutu ve yerleştirme belirlemek ve buna göre akıllı algoritmalar dayalı ilerlemek için render . Başlangıçta, bu sizi dalışa kadar, ve sonunda basit geliyor aslında daha teknik yer sadece bir el sıkışma ve sürücü paylaşım protokolüdür bonjour, daha ve ben de, kendi kaydırma analizi patent çok iyi yakından $ 1 getirmesi olabilir inanıyorum bu kadar tam olarak değil. Muhtemelen kod yüz bin birkaç satır, ve iOS pürüzsüz kaydırma UI alt çoğunun kurucu unsurudur.AirPlay çoğu serbest ve açık protokolleri, ve aynı zamanda bonjour patent yığın içerir.Ticaret elbise ihlalinden dolayı tazminat kanıtlamak zor değil. Evet, onlar biraz daha keyfi, ancak konum ihlali başladıktan sonra onlar aslında şirketin genel büyüme bakmak, sadece ihlal cihazların satışlarında artış tahmin ve yerini olabilirdi her cihazın kar takas. Çünkü; s potansiyel keyfi, bu zararların trebbled değildir. Orada bunun için karmaşık matematik var, ama çok özel ekonomik teorisi ve istatistiksel analize dayalı matematik, ve onlar bu şirketin başka türlü olurdu daha fazla satmak için neden olabilir kaç cihazların yaklaşık% 10-20 withing belirleyebilirsiniz. Diğer taraftan, en hakimler sadece, satılan ihlal aygıtların toplam sayısını bakmak ITS kar bulmak ve ihlal edildi partiye bu kârın% 100 atayın.Ben patent için veren değerler nominal üzerinden yol olduğunu düşünüyorum. En çok patent pennies max değerdir. Bu yüzden patentler 0,01 $ gibi düşük olabilir. Ve bu patentlerin Apple en büyük olasılıkla Microsoft ile çapraz lisanslama olmuştur.
Lisanslama tüm teknoloji nedeniyle AirPlay maliyeti $ 4. Patent değil sadece.
Şimdi ticaret elbise için, Apple onu da vazgeçmeyeceğim. Imkansız olduğunu birinin gitmesi kanıtlamak için yeterlidir çünkü.
tazminat talebi gelir olgusal kaybı açıkça, o AŞIRI dava açtı şey İÇİN dava açtı ne DEĞİLDİR olduğunu.
 
Kasten ihlal doğası gereği, mahkeme ödülü, onadı bile, neredeyse kesinlikle artı yasal ücretler, trebble olacaktır. Elma aslında zaten birisi ve / veya makul olduğu için bu ücretleri lisans DO, bu değerlerin doğru olduğunu gösterebilir elbette sorundur. Mahkeme kolayca slayt bouce patent yerine sadece 2.02 $ 0,10 değerlidir kural olabilir. elma 2,02 $ ödeyerek bu patentlerin lisans mevcut ise ancak o çok daha kolay hale getirir.
 
Şahsen, bouce geri patent valied olduğuna inanıyoruz yapmak, böylece musluk zum patent (ki dokunmadan, yakınlaştırma konusunda gerçekten, o zaman, geçici olarak görüntü dönülüyor veya yeniden işleme OS olmadan yeniden yakınlaştırma; s sadece dokunmayın ) uzaklaştırmak için, ANCAK, ben eski cihaz başına birkaç kuruş TOPS ya da sadece düz bir lisans ücreti değer olabilir hissediyorum, ikincisi ise en az bir sent değer olabilir. Kaydırma API, o biri için belki de 0,75 $ biraz daha karmaşık. (Iken kaydırma dikey yatay hareket etmesini önler ve gerçekten değil, sürecin bir parçası olarak basit bir kaydırma kilitleme bir AI ve predictave hareket algılama kullanan biri). Ticari takdim gelince, ben pazar yerinden her iOS cihazın kar, yani yaklaşık 250 $ her biri, değil $ 24'ün altında değil de, ben elma olan birinde düşük ateş düşünüyorum değeri aslında çalışsam. Ben AirPlay sadece $ 4 olduğu fikri üzerine bu dayandırarak ediyorum ve çok sayıda başka elma patentleri çok daha karmaşık ve basit animasyon yakalamak çok kritik çok daha fazla cihaz olduğunu 1 dolardan az, elma öyle hissediyor ne kadar yararlı olursa olsun için lisanslıdır.
Onların FaceTime ve Siri gibi şeyler yazdı ve Kablosuz Synch gibi diğerleri sökük şirketleri satın .. Apple da yaptı diyemem.Onlar android mr önce kendi cep telefonu işletim sistemi vardı. doesn'tknowitall - sucked, ama onlar vardı.Evet, samsung kendi yazılım oluşturmak o kadar yenilikçi, bekleyin.Ben yıllar önce Windows XP çalıştıran bir Toshiba Tablet vardı. Herkes iPad duymuştu uzun zaman önce. MS sonra geri gelecek gibi haplar kadar bigging, ancak hakkında çok az şey  edildi.
Aslında MS ilk Apple sadece iyi pazarlama vardır yaptım ... Yeniden oyuna geç olmak ve Crapple sermaye Congrats.Ben prototip dokunmatik cihazlar oluşturmak için ilk sana değil, tüm aslında tüm insanların Nokia bulacaksınız bir ilk olduğunu düşünüyorum. Onlara Talihsiz stratejik iş kararları (zaman iyi sayılır) onlar şimdi ödüyoruz özelliği telefon yolu onları aşağı aldı. Aslında Apple yenilik dalâlet ve kör olduğunu düşünüyorum herkese Heck. Elmalar temel iş zaten orada neyin geliştirmektir. Onlar sezgisel iOS arayüzü için çok iyi ve eller bu aşağı yapmak ama burada sınırlı dürüst olalım ve berbat. O kadar teknoloji anlayışlı olmayanlar ise belirli bir pazar için hizmet vermektedir. Dokunmatik cihazlar 10 yıldır Sony Ericsson, Palm Pilot tüm dokunmatik bir kalemle olması ve parmaklarınızla dokunmayın vardı süredir var. Giriş ve algılama DA aynı yöntem.Apple sadık şimdi bütün yürekten bir kez MS mahkum eylemlerin aynı tip destekleyen bu komik buluyorum. "Biz düşman karşılaştık ve o biziz"

 Apple'ın kazanç çağrısı bugün emmek olacaktır sanırım. Yenilik onların eksikliği örtbas etmek için herhangi bir bahane bulmaya çalışıyorum.Açıkça her cihaz daha önce kendi saçmalılarına kriterleri değil, son iki ay içerisinde satılan her Gs3 cihazı uygun olduğunu sattı diyor.Peki, nasıl eşit 2.5billion 10 milyon cihazlar tarafından cihaz başına 30 $ mı? Apple her zaman matematik  olduğunu biliyorum, ama gerçekten?Insanlar bu şirketler çok daha önemli haberler için büyük yeni yem siteleri silecektir artık mahkemeye gidemez bir yasa geçmek için sabırsızlanıyorum!Bu şimdiye kadar aptalca şey. "Onlar, patent sistemi kötüye böylece bunu yapmak gerekir ve o ahlaki olurdu".
Onlar için geçerlidir ve bunun için bir patent alırsanız, evet, evet gerektiği ve onlar biz doğru bunu yaparken de olabilir.böylece google açılan sekme için Apple dava gerekir?No Patentler rekabet aşağı tartın. Birbirlerini kadar iyi şeyler yapmanın bin yolu yoktur. Biz Apple "zoom dokunun" gibi basit fikirleri patentini izin verirseniz, bu şirketlerin daha iyi tasarımlar özel mülkiyet iddia edecek ve her şirketin bir kaç tasarım patentleri borçludur şekilde parçalanma olacak çünkü, yarışma için bir felaket olacak ama hiçbir şirket hepsini birleştiren bir cihaz yapabilirsiniz. Bir şirket diğerlerinden daha fazla bu tür patent varsa, o zaman tüketici çekecek ve diğerleri ölür gibi yenilikler durdurabilirsiniz.Firmaların cihazları üstün tasarımlar uygulayabilirsiniz eğer Rekabet çok daha iyi olduğunu. Onlar yaparsanız yapın, rakiplerinden daha sonra yapacağını biliyorum çünkü Bu şekilde, şirketler, bugüne kadar bir kenar almak için yenilikler yapmaya zorlanıyorlar.
Yenilik bir piramit gibidir. Sen daha yeni ve üstün tasarımlar, yeni zemin koymak için hangi vakıf gibi, üzerine inşa eski tasarımları erişmeniz gerekir. Patentler ile, vakıf olarak eski tasarımları kullanarak insanları yasaklamak ve piramitler duramaz.
Birisi biz çok erken düşündüm 16x9 olurdu kare televizyon patenti için başvuruda düşünülen olsaydı. Patentler rekabet canlı tutmak, başka şirketlerin yeni şeyler yaratmak olun. Ve yeni şeyler hepimiz istiyoruz.Kaydırma Çubukları? NOONE?? GERÇEKTEN? BS! Kaydırma çubukları, yaklaşık 30 yıl-bir "sıçrama" olabilir biri için patent beri var? Bu aptal olduğunu ve Apple ağır anlamsız davalar için ABD mahkemeler tarafından ceza hak ediyor. Hemen bir kare aygıt oluşturmak çünkü kare cihazlar patentini almak anlamına gelmez, aksi kimse kartları, bilgisayar ekranları, mikrodalga kapılar, fırın kapıları vb oynarken, düz ekran televizyon olurdu.Eğer 'estetik' heceleyemem zaman düzgün bir şey okuyamaz ve yazılım tasarım fikirleri hakkında iddia Apple tarafından standardize edilmiştir. Apple çok nadiren standart vardır. Ben fiziksel bir bağlantı olduğunu hatta bu yüzden çok daha Firewire (IEEE 1394) 'den almak ve yok eminim. Ben WebKit.Also gibi teknoloji, standartlar burada değil konuşuyorum, ben oldukça siz buna bir cevap yazarak ne zaman doğrudan yanıt kutusunun üzerinde, tamamen yanlış şekilde benim yazı okuyun başardı nasıl anlamıyorum. Dürüstçe. Bir platform olarak Android, yenilikçi, açık kaynak ve kullanımı ücretsizdir - Samsung bu platform aldı ve bazı kaydırma etkileri ve tap (genelde yerli) özelliği zoom / gezinmek eklendi üstüne UI koymak için, tüm platform acı vardır. Bu sadece doğru değil.
Ben sözlerimi kaydetmek ve size bir kaç gün önce Notch ortaya attığı bir yazı başvurmalıdırlar. Kafası o çivi vurarak düşünceler O hoş çok puan .. http://notch.tumblr.com/post/2 ...

Onlar bunu yaptı ve bunu yapmak için NASIL gösterene kadar, kimse bunu yapıyordu, çünkü böyle şeylere patentleri elde edebiliyoruz. Swizzle Stick gibi ... bir STICK var! Bu bir patente sahip. Her şey size kızdırdın olmamalıdır. Apple tüm bu başkası kopyalanır ve dedi ki, daha sonra gerçekleşen ve yapmak için Ar-Ge yaptığı zaman ve para harcanan olsaydı "Peki, sadece aşikar ... bu ne kadar olmalıdır ..." Eğer (gerekir) yanı sıra dava edeceğini. Bu yanlış bir şey bulabilirsiniz.
Buna ek olarak, aynı zamanda sıçrayan bir kaydırma çubuğu estetik (tüm tanım olarak bir tasarım estetik olan) "inovasyon" patent ve doğru olmadığını söylüyorlar? Ne yenilik mi? Nasıl "scroll" peşin mi? Saf tasarım. Size bir örnek Apple önce yakınlaştırmak için musluk yaptığını bir diğer şirket verebilir misiniz? Neden sadece zaten Jeff Han ve şirket tarafından kurulmuş gibi yakınlaştırmak için tutam kullanmasın?
Kimse bu şeyler tarafından rahatsız edilmelidir. Apple yaptım önce hiçbiri "standart" idi. Ayrıca iyi bir tasarım sırf Apple kullanmak herkes için dışarı vermek gerekir anlamına gelmez olduğunu hatırlamamız gerekiyor. Bu Apple'ın cephanelik bir araçtır. Onlar nasıl kullanıldığını üzerinde kontrole sahip olmalıdır. Insanlar bunu kullanmak istiyorsanız, onlar için ödeme gerekir. Insanlar yaratmadı ki diğer teknoloji / programlama fikirler için ödemek gibi. Onlar üzerinde iyi düşünülmüş, çünkü bu tasarım özelliklerini popülerdir. Bu gibi insanlar. Yani, bu gibi insanlar, çünkü onlar gibi her şeyin standardı olması gerektiğini düşünüyorum. Ama ben kesinlikle katılmıyorum gerekir. Samsung, HTC, Google, Motorola, RIM, IBM, Lenovo, LG ve diğerleri aslında standart patentleri kullanmak MUYDUNUZ şeyler yapmak seçmiş olabilir ki sayısız başka yolları vardı. Bunların çoğu basitçe Apple ilk patentini öngörü olduğunu Apple iyi bir fikir kopyalamak için seçti.
Tamamen adil oyun.



Eğer yanlış bir trol olduğunu nedenini biliyor Samsung yaptı özelleştirmeleri ve genel donanım tasarımı :) ilgisi var? elma HTC :) sonra gidiyor çünkü böylece .
Iddia edilen ihlaller Android parçasıdır, bu nedenle HTC karşı durumda Samsung karşı kadar güçlü olacaktır.
Okuduğunu anlama yerine kneejerks, salak deneyin!
elma ve MSFT çapraz patent anlaşması var. Yasal olarak bu :) üzerinden birbirleriyle dava edemez.Haklısın onlar para konusunda çok fazla önemsemiyorum konum. Ama Samsung korkuyorlar. Tüm Apple korku Android aslında. Onları bir Windows telefon 7 için LG dava çalışırken görmüyorum, ben de size yeterince yakın bir yere sıçrayan kaydırma görmek veya zoom dokunun olurdu baktı, emin değilim.elma para umurumda değil. onlar tanrı daha fazla para var. onlar sadece htc herhangi bir dava var. Saçma. Samsung'un kara bak, sonra HTC'nin bak. Samsung çarpınca nedeni budur.Her akıllı telefon olduğu gibi HTC, bu aynı patentleri ihlal. ama samsung Burada büyük balık olduğunu.Tüm Android cihazları "overscroll sıçrama", "zoom ve gezinmek için dokunun", "kaydırma API," _including_ HTC içerir. Üzgünüm lol ama Samsung hak. Eğer bildiğiniz HTC bu pozisyonda gelebileceğimizi sanmıyorum, onlar elma yapar her şeyi kopyalamayın.Bu iş çığırından çıkıyor edilir. Onlar zengin iken kötü parçası, nasıl defans Apple veya Samsung birinin çok. Bir harman ve diğer savunmak için ya da özellikle Apple, bunlardan herhangi bir indirim alınan son kez bu konuda, posta kutunuzdaki Apple ya da Samsung da bir çek gördüm en son ne zaman oldu. (Black Friday herkes)
Apple diğer şirketlerin peşine zamanlarını israf durdurmak için gereken ve zaman geçirdiğini yenileyerek, yeni şeyler, onlar üstünde kalmak istiyorsanız. Eğer hala eski teknoloji olan bir cihaza tutarak sırasında sizi Apple'a ne kadar inançlı olursa olsun, bu yeni teknoloji ve fikirler ile diğer cihazlara görmek üzücü oldu, çünkü Müşteri, bu boğa bok yorulmadan ve hareket ediyor. Orada burada birkaç eklemeler, daha iyi bir cihaz, o dışarı çıktığında orijinal iPhone olduğunu wow faktörü, gitti yapmaz. Onlar gerçekten neyin önemli olduğunu dikkat çünkü diğer şirketler, kadarıyla yenilik ve teknoloji olarak üzerinde sinsice edilir.
Bir araba şirketi, çünkü başka bir şirket tarafından kendilerine düşürüldüğü bir emir bir model satması yasaklandı nerede örneğini verebiliriz?Bu davaların oradaydın. Tartışmalar günümüzde serin çünkü onlar sadece artık daha çok vurgulanır.tanrım, bu davaların ne zaman duracak? elma hukuk firmaları para dökerek durdurmak ve Ar-Ge üzerinde daha fazla harcama başlamak gerekir şahsen (yerine elma yapmak için kullanılan iyi ürünler yapmak!) oyun rekabet çıkarmak için kendi dava nedeniyle bu benim son iphone ve artık elma ürünleri destekleyerek olmayacağını karar verdik. i diğerleri bana katılmak ve aynı şeyi umuyoruz!Kimseye zarar onun Samsung olmuştur varsa.Ve o zaman onlar bir Android telefon olduğunda en diğer insanların yaptığı gibi, bir iPhone olsaydı olacaktır.

Kaydırma çubukları ve yakınlaştırmak ve vurma gezinmek yeteneği sıçrayan uğruna yenilik stifles herhangi bir yazılım patent sadece yanlış. Düz yanlış. Nasıl Apple bile ilk etapta bu gibi patent verildi? Sadece p * Ben bu gibi yazılar okumak, her zaman, dışarı gün, günde beni sses.
Apple, Samsung parçaları satın alır, Apple Samsung dava açtı ...Eğer yemeyin Sh **, öyle değil mi?Ben elma lol Sh! T yemekten hoşlandığını düşünüyorum.Samsung bir konglomera - 'Çakıltaşı' vurgu.Zavallı adam / büyük sözler ile kız karıştırmayın.Bu nedenle, elma her iki parti için adli masraf ödediBenim Samsung ürünlerinin hiçbiri çok Apple ürünleri gibi olmuştur. Onlar olsaydı, herhalde bunları satın olmaz. Bu yazıda bakalım. "Overscroll sıçrama? Lanet olsun, benim salonda çıkmak."
Keşke?
Onlar tehdit değil mi? Onlar gibi pazar payı akıllıca görünüyor.Peki bu iki büyük robot OEM'ler olan açık değil mi? Samsung ve HTC. Onlar tehdit değil, çünkü Motorola da değil birçok olarak elma gelen dava zarar gördü.ve ne gazillion diğer android OEM'ler hakkında? açıklayabilir?İşte HTC üzerine çalıştı bir kaç elma gibidir:http://www.engadget.com/2010/0 ...http://www.engadget.com/2010/0 ...http://www.ubergizmo.com/2011/ ...http://www.theverge.com/2012/5 ...http://www.iphonehacks.com/201 ...




Benim bir iPhone var, benim bir sonraki telefon Samsung olacak.Ihtiyacınız olduğunda iyi bir yargıç nerede? Bu çok saçma.Samsung, Google'ın Oyun Mağaza kredi Apple ödemek gerekir.Açgözlü bir kirli teknoloji şirketi anlamaya git lol hepsi değil! En azından Bill Gates dünyanın en talihsiz alanları kurtarmak için bu kirli hileler kullanıyor ... Bir şekilde :-) Robin Hood gibi. Yani hemen hemen tüm şirketler bunu aslında bazı hak değilse olurdu. Yasal Birçoğu.Bu arada Apple ABD vergi kar milyarlar gizlemek için muhasebe hileler (birçok diğer şirket gibi) kullanıyor.
http://abcnews.go.com/Technolo ...
Samsung, sadece onlar Apple ürünleri için sunmak her bölümü için birkaç sent yükselebilir. Bu şekilde Apple faturası kendileri ödeyecek ... de aslında Apple kullanıcıları LOL bu ödeme sona erecek.Biz yapmak. Özellikle Amerika'da.Onlar sokağın yanlış tarafında götürmek. Ne gerçekleşip olacak bekliyorsunuz?İngiltere'de mahkeme salonuna Apple durumlarda gönderin ve ne olacağını görün!Sadece bu kadar basit olsaydı. Bu gerçek kod ve musluk çok verimli ve düzgün yakınlaştırma yapmak için gerekli matematiksel hesaplamalar için daha aşağı gelir.Kendi değneği yüzden bunu oluşturdu. Ben insanların buluşu yapacağınız para kazanmak eğer mutlu olacağını sanmıyorum?Gerçekten Apple nefret etmeye başlıyorum. Ben, orijinal iPod ait ilk çıktığında iPad satın aldı ve bir iPad sahibi 2 ama ben bu boku durana kadar kendi ürünlerinin artık satın almak için gidiyorum sanmıyorum. Bu bütün olarak sanayi için iyi değil.
Ayrıca ABD patent yasaları tam bir revizyon gerekiyor. Gerçekten "yakınlaştırmak için dokunun"? Yanı sıra patent "tıklayın seçmek için" olabilir.
ben kabul ediyorum ama onlar sadece lanet söylemek ve onları bırakın diliyorum.Muhtemelen Samsung için en karlı çözümdür. Onlar bir alanda savaşmak karşın, diğer alanlarda, birbirine bağımlıdır demektir. Bu ikincisi gibi görünse de altında, büyük işletmeler uygulamaları, çamur atma çocuklar biraz daha karmaşıktır.Hiç tv bölümünde bir Best Buy olmuştur? Ne tvs iyi bakmak? Samsung tarafından uzak onlar sadece kendi telefon ekranları gibi iyi bir resim var. Yani söyleyerek elma kendi ürün yapmak için telefon ekranlarının sanyo veya VIZIO equivelent satın alacak. Onlar eğer bunu yaparsam hayır onlar görüntü kalitesini bir adım geriye alacaktı.Onlar Retina Ekran Apple'ın teknoloji olduğu için, Samsung, sadece ürettiği bunu edemem. Bu çok tatlı olurdu. Samsung bu güzel retinanın görüntüler satışı durdurmak için karar, ne olacağını düşünün. Ancak, kendi ayakları çekim olacağını, onlar para kaybedecek.
Öte yandan, Samsung'un diğer üreticilere retina satmak ve Apple ürünleri için "bir yıl tercihli erişim" vererek durdurabilir.
Orada Samsung Apple'ın boyun kırılabilir o kadar çok yolu vardır ve biz onu çatlama duyduğunda o kadar tatmin edici olacaktır.
Nedir? Apple sorun değil yani, Lg sorun!
Apple patent retina ekran
http://www.patentlyapple.com/p ...

Ben lg telefonları geçirdim ve blu-ray oynatıcı tüm hala acı değilim ay içinde kırdı.
Samsung elma bu güzel ekranlar satan durana kadar bekleyemem.

Aslında, yeni MacBook Pro yeni Retina ekran Lg ekranlarda olan

için değil iphone 4 / 4s fakat iphone 5 ekranlar "Çöp gibi" LG için gitmek zorunda kalabilirsiniz

Sonraki Apple iPhone 5 Sharp IGZO LCD ekran ile geliyor! Değil Samsung

onların ekranları keskin derin siyahlar iyi değil olacak soğutmak .Ama bir şirket herkes Apple yerleşik söylediği söyledi ekosistemi geliştirmek çalıştığında, onlar ağlamaya ve dava.
"İyi sanatçılar kopyalar; büyük sanatçılar çalmak.""Biz her zaman büyük fikirler çalmak hakkında utanmaz olmuştur"
Apple büyük yenilikler büyük sihirbaz bu tırnak değil miydiler? Birisi kendi rahmetli liderinin büyük sözler taklit edilirse .
Saçmalık dava başlamadan önce Kimse Apple nefret ederdim ... ve şimdi, bir sonraki büyük ekosistem Microsoft'tan geliyormuş gibi görünüyor .... ama onlarla tamamlamak için çalışır, her şirketin litigating edilmeyecektir. Bütün bir şirket yapmak zorunda sonraki büyük ürün, platform ve ekosistem Apple mu önce inşa ederiz. Oldukça basit. Tabii ki her kim tüm nefret ediyorum önümüzdeki firma olacaktır gelmez ki.Doğru deyimi.

Eğer özel ihtiyaçları iseniz.

Biri Elma yıl berbat memnun edecektir. No. . bekleyin, orada bir on yıl boyunca olun.

Bu 90s olarak adlandırıldı.



Evet ama Microsoft'un lisans anlaşmaları her ortağı için teşvikler var ... sonunda, Microsoft sadece Apple gibi para oturur bir şirket olarak iki kat daha güçlü kılan lisans anlaşmaları iş ilişkileri yapımında daha ilgi .... Microsoft ise onlar büyüme ağrıları ve kötü tanıtım yaşadım çünkü ... Onlar şimdi iyi yağlanmış makine ve Apple bilir ... Eğer Apple, Microsoft dava görmek asla onlar çünkü hayatta yenilen olacaktı çünkü Apple daha 100 kat güçlü Microsoft çapraz lisansların bir teknoloji her şirketin salındığınızı dışarı geleceğini.

 
Genel bir dikdörtgen şekli kopyalama emin dava gerekçesi olduğunu! Ayrıca slayt-to-kilidini kopyalama ve kaydırma Apple tarafından patentli.

Apple yenilik İÇİN KULLANILIR. Şimdi onlar dava. Ve ben bu saçma davalar üzerine hayal kırıklığı dışında başka bir şey olmaz. Kimsenin şeyler 'icat' olduğunu kabul etmemiz gerekir. Her şey önce gelir ne üzerine inşa edilmiştir. Apple telefonu, hatta cep telefonu veya dokunmatik ekran, veya GUI icat etmedi .... hatta bir akıllı telefon yapmak için ilk değildi ..... onlar sadece güzel bir paket haline getirdi ve bir smartphone silahlanma yarışı başladı. Onlar kesinlikle iPhone yenilikçi bir ürün yaratmak için kredi almak, ama en dürüst olsun, bu daha önceki buluşları 've önceki buluşlar kopyalanan özellikleri üzerine inşa edilmiştir.
Dikdörtgen bir dokunmatik akıllı yapmak için kimse dava .... ya da zoom musluk kullanmak için .... veya tokatlamak kilidini açmak için .... saçma. Bu yenilik ve buluş korumadığını değildir. Bu patentlerin bir şaka vardır. Patentler Apple sahiptir ne kadar muğlak olarak herhangi verilmesi asla, ne de 'alanına aşina olanlar için açık' olan her şey için verilmelidir. Sorun bizim patent ofisi .... Onlar, yetersiz ve underqualified boğulmuş. Bunlar sol ve sağ patent onaylaması ve sonra geçersiz kılmak için mahkemelere bırakıyoruz ...Apple büyük özellikleri ile çekici, desireable ürünleri üretmektedir. Yani odaklanması gereken de budur. Ve izin Apple şey kopyalanamaz değil taklit değil. Bildirim bar herkes? Ve tahmin edin ne oldu ..... bunda bir sorun yoktur. Birisi bu gibi insanlar, bunu uygulamak için mantıklı bir fikir vardır. Bu patentli edilmemelidir.

Bir hayli benziyor. Microsoft muhtemelen sattığı başına Android birim daha fazla oluyor.
Apple yeniliklerin, diğerleri Apple davalar dolayısıyla kopyalayın. Eğer kuduz fanboism muzdarip sürece anlamak kolay.Eğer 2007 yılında yaşayan var mı? Çünkü artık Apple yerine yenilikçilik ve litigating edilir. Artık kendi ürünlerine dayalı yarışır zaman, kendinizi tehdit altında hissediyor ... ve rakip, iyi, sizin rekabeti önlemek için denemek için mahkemeye gidin. Onun öngörülebilir bir yol ve daha önce gördüm bir. Apple saygı ve sonraki yapmak ne için sabırsızlanıyoruz için kullanılır. Ancak şimdi, onun da kim sonraki dava edecek. Bu "patent" ve "tasarım" bir şaka, ve burada it.The asıl kaybeden görebilirsiniz tüm bu saçma davalar için fatura ödemek sonuna kadar tüketiciler Apple'ın Kool yardım edilir içmiyor herkes vardır.Evet, bu ileri sanayi her ittiği için Apple beceririm. You Bastards! ileri sanayi iterek, aslında şu anda sektöründe gerileme çalışıyoruz.Eğer 2007 yılında yaşayan var mı? Çünkü artık Apple yerine yenilikçilik ve litigating edilir. Artık kendi ürünlerine dayalı yarışır zaman, kendinizi tehdit altında hissediyor ... ve rakip, iyi, sizin rekabeti önlemek için denemek için mahkemeye gidin. Onun öngörülebilir bir yol ve daha önce gördüm bir. Apple saygı ve sonraki yapmak ne için sabırsızlanıyoruz için kullanılır. Ancak şimdi, onun da kim sonraki dava edecek. Bu "patent" ve "tasarım" bir şaka, ve burada it.The asıl kaybeden görebilirsiniz tüm bu saçma davalar için fatura ödemek sonuna kadar tüketiciler Apple'ın Kool yardım edilir içmiyor herkes vardır.Onlar Multitouch icat etmedi. Sadece ilk cep "telefon" üzerine uygulanan
Evet, bu ileri sanayi her ittiği için Apple beceririm. You Bastards!
ileri sanayi iterek, aslında şu anda sektöründe gerileme çalışıyoruz.
Bu tür amerika sadece mümkündür, sen İngiliz mahkemelerinde elma ne olduğunu gördük.Onlar icat etti ve patentini, ardından return araştırma yapın gidin. onlar kendisi şirket utanmadan başka icatlar kopyalar söyledi şey ... ve Steve Jobs icat etmedi ... biz bir adım daha ileri sürebilir ve Apple iPhone ile akıllı telefon sektöründe iyileşme olduğunu söylemek bile, bunu kolayca yapabilirsiniz Android iPhone ne başladı geliştirilmiş söylenebilir .... oyun bu aşamada, Android IOS çok daha üstündür ... Apple sadece onlar 5-6 yıl önce ne yaptığını idrak edemez, yeniden yapılıyor sadece onlara bu kez ... onlar boğaz kaybedenler gibi davranıyor ve yolda herkes onlarla ticaret yapmak isteyen için zor hale getirecek. Açıkça bu makale okuyarak anlayabilirsiniz gibi denklem ve hesaplamalarla patentini olabilir. Ben, size satın alma deneyin ve haklı çıkarmak için var bunda :) anlamak

Ben burada bu bırakacağız.http://www.engadget.com/2012/0 ...

Apple, herhangi bir icat etmedi, onlar sadece patentli ve daha avukatlar var. BÜYÜK fark.
Eğer kodlama patent alamayacağı gerçeğini hariç. Yani kendi lehine argüman tartışmaya açıktır. Ayrıca Jelly Bean benim Galaxy Nexus gördüğüm herhangi bir iPhone gibi daha yumuşak ya da kesindir.Android pürüzsüz ve daha hızlı ve daha fazlasını yapıyor ve daha az çöker.Evet çoklu arka plan .... İyi cevabı olmayan bir şekilde çalışır.Biliyorsun iOS arka plan çok multitasking yok! dur ben sadece aklını uçurdu bahse girerim! Bunu farklı bir şekilde çalışıyor ama hala boktan pil ömrü olmadan aynı deneyimi yaşatıyor çok olsa da App Store indirilen uygulamalar arka plan var multitasking edilir. Ama multitasking ne android ;) Bu lag ve kekemelik neden olmadığının farkında olması gerektiğini.  Ne dediğimi yeniden okumak gerekir. Ben size gerçeği tahammül edemediğini ve arama isim dönmek zorunda ama ben android kullanıcılardan o kadar alıştım.Aslında ben böyle S2 Galaxy, HTC dövme, Asus, trafo vb gibi birçok andriod cihazları kullandık."Düzgün ve hızlı bir donanım çok daha iyi olsa da genel olarak Android değildir Nedenini hiç merak ettiniz mi?"Bu sadece isheep başlarına doğru ... Eğer Android arka multitasking yok biliyor musun?


Aslında Android Froyo beri iyi olmuştur .... ve Hayır, Android Apple kopyalamak vermedi ... Android sizin tahıl kase işedi çünkü ağlamayın ... o olur ... büyüyüp gerçek bir akıllı telefon olsun, ya da iPhone'lar ile fanboy ve sopa olabilir ama gülünç rants durdurun.Çok sonunda neredeyse on yıl sonra Android yakalıyor ve andriod kullanıcılar bir gecikme ücretsiz deneyim olması ne kadar hoş bir tat alıyorsanız, sizin jöle fasulye heyecan olmalıdır. Peki ne oldu ... orijinal iPhone bugünün android telefonlar ve google da iPhone yarım özellikleri aldı daha yumuşak hale geldi. Orada android (Ben bu kadar getirdi neden bilmiyorum o kadar yoktu iddia etmedi) bir kaç daha fazla özellik olabilir ama Miktar ÜZERİ çoğu insan için Kalite olabilir. Ben önümde burada bir 4S oturma var ... hiçbir gerçeği çarpıtma alan var ... Android Apple'ın IOS çok daha üstündür .... ve Apple IOS6 sunmak için yeni bir şey olmadığı sürece, ben kullanmaya devam edeceğiz Jellybean ile Galaxy Nexus ... dürüst, ICS IOS nazaran daha iyi oldu ... Jelkybean sadece daha da büyük bir boşluğu yaptı.Size gerçeği standı ve android gerçeği çarpıtma alanın arkasındaki yaşamaya devam etmek istiyor olamaz benim hatam değil. Aslında fandroid forum Geçmişte bazı tarafsız araştırmalar yaptım android bile böyle şimdi standartları ivmeölçer ve kapasitif çoklu dokunmatik ekran gibi telefonlar var düşünün bir App Store ve ne ile akıllı telefon olarak var önce teknik yenilikler elma yol yaptı görecekti . Apple standart ayarlar ve çıtayı yükseltiyor, herkes izler. Ben bir android telefon sahibi olarak soğuk ya da kalça bakmak istiyorum, çünkü ben size bla bla bla nefret cehenneme gidecek oh Sen elma ile nefret ve spam her elma makale katılmak böylece bu benim ihtiyaçlarını değil nasıl karşıladığını dayalı ürünleri satın . Sadece tek bir ranting burada tüm bu bağnaz cahil aptallardan düzelterek ediyorum, ama ben şahsen hakaret yapmayız merak etmeyin. Ben bashed edilecek korktum ben yerine bir android telefon aldım olurdu.telefon pürüzsüz ne olduğunu size göstermek için 4S herhangi bir iPhone Jellybean ile benim Galaxy Nexus karşılaştırmak isteriz, Zengin daha hızlı ve özelliği. zoom dokunun pek bir buluştur. kaydırma pek bir buluştur. bump kaydırma oldukça benzersiz oldu. Belki onlar buluşun patent süreci kullanmak yolu nedir?
Ben başka bir yazı içinde dediği gibi, bu kadar basit değil. Bu kadar sorunsuz ve verimli bir şekilde yapmak için karmaşık matematiksel hesaplamalar ve kodlama kaynaklanmaktadır. Bu donanım çok daha iyi olmasına rağmen Android sorunsuz ve hızlı olarak değil, neden genellikle hiç merak ettiniz mi?
samsung elma ekranları yapmak istemiyorum. LG ve keskin yapmak

Lütfen gerçekleri kontrolhttp://thenextweb.com/apple/20 ...

nerede yaptığı açıklamada "ekranlar" okudun mu?


Ciddi doğru değil mi? Onlar kendi karları için Apple güveniyor, onları besle kargayı oysun gözünü olacak hiçbir yolu yoktur. Kolay ... Samsung bu kayıp karşılamak için iOS cihaz üretimi tarafından kullanılan ekran için fiyat ARTIŞ olacaktır.
Apple daha sonra bu fiyat artışı telafi etmek için iOS cihazın fiyatı ARTIŞ olacaktır.
Sonunda, SON KULLANICI yaşayacaktır!
Apple Lanet olsun, BU DAVALARIN OLMAYAN SENSE DUR!

Bu patent bazıları için, herhangi bir fiyat saçma.
http://feeds.gawker.com/ ~ r / giz ...
Belki bir gün Apple ve kör fantards çok olgunlaşır.
Hayır .. Samsung bu saçmalık iddiaları herhangi bir Apple bir kuruş ödemek gerekir.Aslında lisans görüşmelerin birinci geldi. Samsung Apple'ın fiyat çok yüksek olduğunu hissettiğim zaman, Apple zararlardan toplamaya çalışırken başka hiçbir seçeneğim yoktu. Olgunluk bir gün yolunuzu gelecek.Şimdi her Apple kullanıcıya daha suspisciously bakmaya başlarlar. Dikkat: bir iPad ile hipster çok kötü ve açgözlü avukat temsil ettiği.Senin nokta görüyorum ama hiç fark olacaktır, ne elma akıllıca yaptı mevcut patent almak ve "bir dokunmatik cihaz için" "bir mobil cihaz için" kelime veya append
ve BANG yeni buluş.


Kaydırma haritalar, yan kayar menüler, uzaklaştırma tekrar / büyüt, - biz gerçekten küçük UI konular üzerine dava düşürüldü yapıyorsanız o zaman son yirmi yılda bilgisayar oyun yapımcıları kendi UI tüm yenilikleri patentini almadık olması üzücü grafik, ölçeklenebilir bir deyişle, Uzay şavaşları, Pong ve Space Invaders ve şimdi arasındaki stuf her türlü üzerinden kayan metin. Oyun Arayüzü yıl için iyi bazıları vardır tasarlanmış, en sezgisel ve yeteneğine sahip olmuştur.
Atari bir 5 milyar elbise ile dövülmüş bu litigous çılgınlıkları görmek tür eğlenceli olurdu. :) Hatırladığım kadarıyla, Space Invaders dolap gibi dikdörtgen şeklinde idi ve tablo sürüm aşağı oturup bir fesleğenle bir düz ekran vardı (teknolojinin sınırları içinde, hiçbir gerçek düz ekranlar yani).
Hayır, WinMo vermedi. Geçerli Görünüm penceresi dışında olan içerik ilerlemek için boktan oka dokunun vardı. Ama tüm güncel görüş alanının sınırları İÇİNDE sonlandırma içeriği ile ilgili hiçbir şey.WinMo sanırım bazı menülerde çok overscrolling vardı.Evet WinMo "yakınlaştırmak için dokunun", ama patent "yakınlaştırmak için dokunarak" ibaret değildir.
Patent yakınlaştırmak için Apple'ın musluk "bir musluktan oluştu WHERE bir sonucu olarak yakınlaştırmak için ne" gibi farklı viewport'un yılların katmanlama ve onların hiyerarşik içerik olarak şeyleri sorgulayan ve bu içeriği semantik düzene karşı olduğu kadar ağırlığı (olarak tanımlanması etrafında fazla Örneğin HTML içerik ile birlikte).
Bu gerçekten benzersiz bir özellik elma introd olduğu gibi ben, overscroll patent almak, ama iphone bir söylenti daha vardı önce benim WinMo telefonda yüklü uygulamalar da tüm iyi kaydırma, yakınlaştırma musluk vardı. şekli patent saçma vardır.Samsung ve LG hariç. tekrar gelip teşekkür ederim.Birçok flash internet sitelerini 1. iphone önce overscroll sıçrama vardı. Overscroll sıçrama, kimse iPhone önce overscroll hakkında her hangi bir göstergesi verdi - Kullanım önceden büyük bir kolaylık oldu.Kullanım önceden büyük bir kolaylık oldu - ("yakınlaştırmak için ne" etrafında büyük olasılıkla patent merkezleri) kimse iPhone önce yaptım, Zoom dokunun."Bir iPhone Şekli", bu o değil de budur! Oldukça bir tasarım öğelerinin sayısı ve kimse bunu iPhone önce "bu şekilde" yapıyordu var.
Benim için kabul edilebilir görünüyor.
Overscroll üzerine bir patent ve kaydırma 'zoom dokunun' ve son olarak, bir iPhone ..... Gülünç şeklinin bir patent. LÜTFEN reform.Hala birisi bir elma bir ısırık alır her zaman 1 $ ücret Apple bekliyor .Apple satış onları atıyor.
Bugün, AT & T bunlar son çeyreğinde (Android, iOS, Windows, Blackberry, vb) 5.1 milyon akıllı telefon sattıklarını bildirdi. Ve bu 3,7 milyon 5.1 milyon (% 73) iPhone'lar idi.


Belki Ford "yönlendirmek için sırayla" kullanarak tüm araba şirketleri dava gerekir.
Bu sadece AT & T ise, açıktır ki, onların satışlarının en Android cihazlar vardı Verizon satış okumadım. Nasıl tek bir taşıyıcı satış alır ve "elma bunları atıyor" diyebilir miyiz? Bu dilsizdir.
Apple, dava yoluyla Yenilik!
Samsung'un ABD'de sadece son iki ayda satılan 10 milyon S3s nasıl yendi mi?

Lütfen görünümlü cahil ve içe, mükemmel Apple müşteri Tanrım. Küresel rakamlara bakmak ve göbek bakarak durdurmak.
Üzgünüz, Apple artık satışları lideridir. (AT & T sadece bir dilim temsil eder ve yalnızca ABD) olduğunu. Dünya çapında, Samsung Apple daha sonra akıllı telefonlar son çeyreğinde sattı. "Biz satış kazanamıyorsanız, o zaman yaparız da onlara dava ve paralarını bir öbek alabilirsiniz bu şekilde" Boy Elma, lol, sen gerçekten olgun var. Ben oluyor tüm bu saçmalıklarla, Samsung alkışlıyoruz, hala arzu edilen akıllı telefon yapmak ve dünya çapında satış gösteriyor.Evet ama dava edilen şirket kullanarak şirketin teknoloji icat etmedi eğer patent geçersiz olduğu mahkemede gösterebilirsiniz .... Mahkeme bu şekilde zaten birkaç Apple patent geçersiz ve Apple artık mahkemede kimseye karşı bu patent kullanabilirsiniz.Yeni telif hakkı kanunları altında ilk kim bir fikir gelir, ancak ilk patent dosyaları kim değil! Apple zaten ne-so-bugüne kadar herhangi bir üründe çoklu dokunuş kullanan ilk ve Dosyaya ilk ve böylece olsun, gerçek patent! Bu adil olup olmadığı, diyemem, ancak kanun kanundur!
http://www.inc.com/news/articl ...

Değil mi ya da zaman içinde bir noktada Apple ile tüm Gore ilişkili değil miydi? Eğer öyleyse ben dürüstçe bu davranışı için onu suçlamıyorum yerleştirin, internet icat ettiğini iddia yalnızca biri bir planın bu aptal ile gelebilir.Sadece iki dışında elma tarafından yapılmadığı şeylerin uzun bir liste ve henüz onlar bunları icat düşünüyorum. Kuyruğa katılmak.Zoom, kaydırma sıçrama animasyon için dokunun .. Gerçekten mi? Ben XDA II bu özellikleri olduğuna eminim.Eğer fikri mülkiyet çalmalarını diğerleri engelleyen demek "engelleyen yenilik" tarafından, bu doğrudur. Eğer Avrupa'da dava niye WOW elma seni küçük, bebek ağlamaya? Eğer hakimler kendi istemiyorum çünkü orada $! patenti bir p3n gitmek ve sonra da seni odama sizin için beni dava edebilirsiniz şeyler dolu olursa o zaman kendi dikdörtgen şekiller yapmak beni dava gel, benim resim çerçevesi daha iyi gizlemek ve bir Ipad gibi görünüyor i nefes daha iyi çalışacak bir iPhone duvar kağıdı gibi görünüyor hava, ben soldan sağa doğru yazmak, u sağ kilidini açmak için sol üzerinde bir patente sahip bekleyin omg-_-Im vidalı .... Birisi bana yardım! Burada insanlardan biri ya desteklemiyor birinin diğerlerine yenilik yapmaları için herhangi bir şans engellemektedir gerçekten aşağılık şirket için onların nefretlerini ifade gibi. Onlar şirket vizyonu ile bir kişi kayıp. Fosspatents biraz değmez. Adam Apple tarafından ödenen def olduğunu. Yaptığı analizler her zaman yanlısı Apple ve o Samsung kazanç bildirmek için başarısız olur. Onun blog Okuma sadece bilgi amaçlı olmalıdır. Eğer paragraf 2 ötesine bir kez, o yüzden Apple iyidir ya kazanacak, ve neden Samsung, Android kaybı olacak ya da kötü olduğunu söyleyecektir. Bütün bunlar doğrudan sözcüğü kötü demeden yapılabilir, ancak, analiz tasvir stratejisi yazma yöntemi ile. Edilir O bilgi kaynağı olarak belirtmekte yarar değildir.Apple'ın aşağılık eylemleri korumak için girişimleri gibi aşağılık vardır.Tıpkı kısa kaynağı, ekran alanı en iyi şekilde kullanılması gereken bir akıllı telefon form faktörü dikkate mantıksal gelişme aynı fikir, bir evrim var. Nokia iPhone önce, Symbian Tarayıcı üzerinde benzer bir bağlamsal zum vardı düşünüyorum. Bu bir dokunmatik ekran kullanımı yoktu, ama kimse, içinde tarayıcı yakınlaştırır seçtiğinizde bir web sayfası işlerken, insanların web sayfasının "unsurları" (görüntü, metin blokları, vb ..), gezinebilirsiniz.
Google Maps zoom çift tıklatın + Nokia'nın bağlamsal zoom + dokunmatik = Apple'ın musluk yakınlaştırmak için.
Önceki mucitler Apple gibi patentler gibi deli olsaydı düşünün, onlar zoom dokunarak veya bloke edilmiş olacaktı bağlam ve Apple dayalı yakınlaştırma konusunda patent kullanarak Apple dava olabilirdi. Bu sadece patent sistemi bozuldu nasıl gösterir. Her yeni patent insanların temel patentlerin özel kullanımı sağlamak için çalışırsanız, o yenilik tamamen yıkılmış olup, önceki patent ve fikir omuzlarına oturur.


Bu şeylerin hiçbiri patent Apple'ın "Zoom Tap" alakalı. Google'ın musluk / zoom için tıklayın alır kadar basittir. Bu DAİMA sabit bir zoom miktarı, ve HER ZAMAN, yakınlaştırma için sabit bir merkezi (tıklama oluştuğu yeri) vardır.
Apple'ın musluk Öte yandan, yakınlaştırmak için:Touch / viewport'un meydana tıklatın tüm içerik semantik ve hiyerarşi dayalı içerik ilgili parçasının 1) belirlenmesi.2) belirlenen içerik, daha sonra görüntü alanına ilişkin olarak, bu yükseklik ve genişliğini dayanan zum ölçek tanımı olur.3) Daha sonra aşağıdakilerden biri olur:Yakınlaştırılmış içeriği tamamen viewport'un uyacak olursa 3a), o zum merkezi olarak içerik kullanılarak gerçekleştirilecektir.Içeriği çok uzun ise 3b) viewport'un için genişliği viewport'un dolduğunda, içerik (görüş alanının üst İçeriği üst yakalamaya) genişliğine büyütülür. Viewport'un yüksekliğinin yarısı çıkan içeriğini genişliği ölçekli dayalı olarak ölçekleme "merkez" hesaplanır.
Gördüğünüz gibi, basit bir "musluk" veya "2x zoom in" çok daha fazla karışıktır.
Bazı patent uğraşları iddia edebilirler. Ama, kimse herkes benzer bir şey yapıyordu, ANİ sonra musluk içine bu kadar çaba / iPhone piyasaya çıktı önce yakınlaştırmak için tıklatın ve edildi.
Google Maps, 2006 yılında "yakınlaştırmak için çift tıklama" uygulanan ve bir musluk bir tıklama bir fare üzerinde ne bir dokunmatik etmektir. Patent dışarı atılmalı.Apple, olan bir kişi tarafından oluşturulan bir şirket:
Onun en yakın arkadaşı ve iş ortağı 1) Bir hırsız-etol menüsü
2) Bir hile-hile para büyük bir miktar dışarı en yakın arkadaşı ve iş ortağı dedi
3) Bir kızı olan bir zavallı küçük kız, tüm varlığını yalancı-yalanladı
4) Bir suçlu hakkında ceza-yalan ve birçok kez yetkililer tarafından tahsil
5) Bir uyuşturucu bağımlısı-nuff dedi
Herkesin en aşağılık bir varlık tarafından kurulmuş bir şirket ne bekliyor?

Ben sadece "Java Google vs Oracle durumda" gibi sonuç görmek istiyorum. Ödül = sıfır / hiç olan kimse, nada!. Hakim satın sürece herhangi bir iyi bir avukat gibi aptal iddiaları yenebilir. Ben Sammy'nin tarafında avukatları aptal-eşek değildir eminim, o yüzden ne olduğuna karar.
Google, bu mücadele içine alma ve diz Apple'ın yasal ekip getirerek görmeyi umut ediyoruz. Yoksa Çin Lenovo Apple gerçekten ihlal etmesi dizüstü bilgisayarlarda bu IBM patent bol Apple patent iddiaları uygulamak. Lenovo yüksek oturabilir ve kudretli Çin hükümeti tarafından dünyanın geri kalanına karşı korumalıdır ediliyor. Herhangi bir şirket yasal olarak Apple kuru sıkmak olabilir ki, Lenovo ve muhtemelen bunu biliyorum. Onun bir saatli bomba ...

Şaşırtıcı değil gerçekten, bu zararlar arayan her bir davacı tarafından oynanan bir oyundur.Sadece ne kadar o pis ihlalde size zarar göstermek için bazı saçma numarası ile gelip Adım 1,Adım 2 sanığın alkışlanan ihlali crybaby davacı neden olabilir ne kadar az hasar göstermek için gülünç düşük rakam ile geri geliyorİktidardaki davacı lehine bulunursa yargıç sonra aslında çok daha gerçekçi bir rakam kurar 3 AdımKimse aslında bir overscroll zıplama efekti Apple bile aslında, 2,02 $ değmez olduğuna inanmaktadır. Varsa Apple'ın lehine size ilk etapta saçma davalar bu tür çalışan maliyeti daha düşük olacaktır, gerçek rakam bahse girebilirsiniz mahkeme bulduğu ihtimalin.
Bir kelime "Gorilla Pimpin" en az bir termal Tablo numara ve bir Ban olduğunu. Ben Samsung sayısı düşüktür eminim .... Google, muhtemelen sıfıra isteyen ne okunuyor.zoom overscroll sıçrama, musluk (tıkla), kaybolan çubukları, vb .. 1. iphone çıktı önce tüm birçok flash internet sitelerini yolunda bir şekil veya bir başka uygulanmıştır. Sadece söyleyerek.Şimdi de Apple bu teknolojileri çok yuvarlatılmış köşeler ile geride dikdörtgenler tüm arkasında zoom overscroll sıçrama, musluk (tıkla), kaybolan çubukları, vb .. 1. iphone çıktı önce tüm birçok flash internet sitelerini yolunda bir şekil veya bir başka uygulanmıştır. Apple gerçekten, yenilik engellemektedir?
USB, Firewire, MPEG4 üzerine bir sürü iş, H264. Ilerleme ve yardım HTML5 ve "video" etiketlerini web alanı daha fazla yenilik (uzakta açık standartlara, Flash) iterek aldı. Clang / LLVM ve Webkit ile derleyiciler vb, tüm işlerini söz değil.
Kullanıcı iPhone çıktı ÖNCE kimsenin kadarıyla Kullanıcı Deneyimi gitti, Apple gibi bile uzaktan bir şey yaptığını unutmayalım.
Evet Apple gerçekten ... yenilik stifles DEĞİLDİR!

Apple ABD'de tüm yargıçların satın alarak, pazar tekeline çalışırken zorba olmuşlardır. Samsung amerika dışına koymak ve onları sızlanışı izlemek gerekir. Sponsor yok fırsatlar ya da bir şey ..

bu yüzden u onlar Inventor Scrollbar icat Zoom ve Kaydırma API, dokunun demek? Bu büyük buluş Taha edilir ... veya stop-zaman-scrollbar-ulaşabileceği uç özelliği ... belki onun hala kapmak için ..

Steve Jobs nasıl düşük gidebilir, benim için ölmeden önce Apple şekilde öldü?elma sürücüler OSX sadece desteklediği kendi özel firmware ile yüklenen çünkü bok donanım ucuz HDD ve ucuz SSD bulunuyor kullanmaya başlamak her şeyden önce, o zaman kendiniz yükseltme yapamazsınız emin olunTabii ki karıştırmasını başlatmak ve 3ncü parti sürücüler vb kullanabilirsiniz .. ancak aynı değildir ve şimdi onlar tutkal MacBook birlikte bunu tekrar en düşük kaliteden overpriced elma yükseltmeleri satın almak zorunda içleri bozmadan onları açamıyor
- i hepsi kötü ram bellek ve 2 MacBook zarar ve benim imac kendi HDD 6 ay + / sonra düştü oluyor vardı 3 MacBook ve 1 imac vardı2 MacBook bluetooth öldü çalışmış veya sonradan ve 1 macbook wifi çalışmıyor hiçve i bile im crippeled fonksiyonları ile sıkışmış vaat edildi garanti aldı vermedii ram yerine başardı ve HDD daha sonra daha ucuz fiyat, elma ve daha iyi kalite için kendimi var exept

Tüm Apple hayranları avukatlar ve anti-rekabet iş uygulamaları ordu ile zorba olmak için Microsoft aşağı geliyordu o uzun zaman önce gibi görünmüyor. Şimdi ayakkabı diğer ayakta olduğunu, ben tamam sanırım.
Toplam ait olduğu yere yaklaşık 60 Milyon Dolar kadar Yargıç Alsup bu geri göndermek istiyorsunuz. Apple sadece Microsoft yaptığı gibi, ilk etapta bu aptal küçük özellikler için lisans sunmak için O zaman daha ucuz olurdu. Neyse ki, şimdi Hakim Koh yapılır görebilirsiniz. Bu da onun gibi saçma grev olabilir.

http://anchorsholme.org.uk/201 ...
Bir çerçeve içinde bir ipad ama barut onun bir parçası gibi görünüyor!
Olamaz, o çocuklar üzerinde olsun. 'Yuvarlama Corners' bir elma buluş ve ne olduğunu bir yenilik ..Peki, kapa çeneni ve çizgi olsun.Hiçbir şirket, açıkça onlar Kullanım Şartları kendi içinde de var ve ayrıca bunun için Müşteri Hizmetleri tahsis edeceği anlamına gelecektir orijinal OS 'neden özelleştirme desteği gösterecektir. Özel bir ROM ile bir telefon kadar lanet ya da yeni bir programlama takılıp ederken Google Geliştirici departmanı size yardımcı olur mu? Apple buna karşı açıkça gider iken Hayır, onlar sadece buna izin.Tabii jailbreak yaş civarında olmuştur. ama Apple sever? Hayır.
Android üzerine bir 'kilitli bootloader' muhtemelen benzer bir kavramdır. ama bu insanlar Nexus cihazlar tutması gerektiğini yüzden.Google, Nexus cihazlar bıraktığınızda sadece söylüyorlar "oh. Ve çevresinde hack başlamak istiyorsanız. Burada başlatmak nasıl". Apple'ın aksine, onlar gerçekten yaptığım sağlamak için çalışıyoruz hakkında gitmeyinONLAR onayladığı bir Nexus cihazlar sadece bu şeyleri. Apple ne benim telefon gerektiği veya yapmamanız bana söylemek istemiyorum.Ben bunun için paramı ödedim.
açıkça programlama hiçbir fikrim yok ... genel olarak Android daha iOS üzerine programa ucuzdur çünkü sen ve ben Android seviyorum apps tümü orijinal iOS için tasarlanmıştır. Angry Bird and Fruit Ninja gibi uygulamalarla iOS üzerinde başarılı olmasaydı, biz ücretsiz olarak kazanılmış olmazdı ...
Özel ROMS Hakkında, özel ROM'ları programlama ve bunu kullanarak gerçek halkı temsil numaraları var, ortalama bir müşteri için bir ROM 'yanıp zaten yorucu bir süreçtir' Ben bu gerçeği biliyorum çünkü. Android özelleştirme gibi erişilebilir bir şey gibi Siz konuşun, yanılıyorsun!
Her şeyi ile uyumlu? Bununla anlamak gerekiyordu insanlar nelerdir?
Sen neden bahsediyorsun bilmiyorum? IOS için Jailbreak bugün herkese acessible var geliştiricileri ve ortalama bir kullanıcı için, mümkün sen ve ben sevmiyorum ki bir çok şey bypass yapmak, uzun bir süre için yaklaşık edilmiş - bir web sitesine gidin ve yüklü alır .
Lütfen, Apple sadece onlar Galaxy serisi üstün olduğunu biliyorum neden şimdiye kadar gidiyor ve izin verirsen gevşek kırıp olacaktır.Eğer pahalı bir uygulama bir sonraki satın alacak dışında herhangi bir Apple ürünü özelleştirebilirsiniz hiçbir şey yoktur. Whoo-hoo ve hakkında övünmek için ekstra simgesi. Kendi özel ROM'ları yazabilirsiniz Galaxy, size karşı sizin için değil çalışmak için OS işlemek, bunu nasıl Apple çalışmak istiyor nasıl değil çalışmak istiyoruz. Liste neredeyse sonsuz olduğunu ve son olarak da HERŞEYİ ile daha uyumludur.Onlar patentleri var. Samsung açıkça bunları ihlal etti. Korku resim girmiyor.Apple Samsung çok korkuyor, onlar elma Samsung karşı rekabet etmek için başka bir yolu yoktur, çünkü o dava için her tek aptal bir şey arıyoruz. Apple'ın davranış küçük çocuklar gibi, gözlerine kum aracılığıyla Sonra da yumruk ile yumruk ile mücadele edemez. Apple'ın iddiaları gülünç olduğunu!
Hımm, evet, iyi bir nokta, ben tamamen bu = D Haha unutmuştu, o kadar saçma ki. Ben bütün tabletleri bir şekilde benzer ama gerçekten değil anlamına biri kolayca ayırmanız edemez benzer olduğunu.Cidden, bu olaydan sonra ben hepsini ateş olurdu = DOnlar iPad gelen Galaksinin sekmesini seçmek zaman ortaya avukatları şey değmez olduğunu göstermiştir. Ben yeni bir yasal takım bulmak ve daha sonra onları bir galaksi sekmesi ve bir iPad teslim ve farkı öğrenmek için onlara söylerdim.

Samsung avukatları şey değer olmaları durumunda, dolayısıyla Apple'ın patent geçersiz olması için iyi bir argüman vererek kaydırma sıçrama üzerinde vardı Apple'ın patent önce sırt şekilde birçok flash siteleri bulmak mümkün olmalıdır.

Bunu seviyorum lmao! Ben yüzünde gönderebilir veya u üzerinde bir patent harcadınız? lol


Elma Avrupa'da bu denemek için toplar (onlar yok) varsa Sağlar bakın.


Ben size çok dışarı alamadım sanırım.


Sizin var olan en iyi?! ... Sert deneyin


 
Bu yıl beni ebilmek olmuştur şeye dokundu, yani tüm ürün isimleri bir önek olarak "i" kullanarak. Eski bir iRiver (şimdi: iriver) gibi cihaz sahibi, onların sahibi forumlarında biraz zaman geçirdim. Bu Kore katkıda biri bize izah edildiği gibi, bir isim önek olarak "i" harfini "oyuncak gibi veya çocuk gibi" Asya'nın birçok yerinde demektir. Alçaltmak için ABD merkezli bir marka için bu adlandırma karşısında ırkçı bir tokattır.
Bu bir sürpriz değil Apple kendi yolu var, onlar adını her siyah için bir "i", $ 1.00 ile başlar her bir ürün için, her beyaz karton kutu için her beyaz kulaklık için $ 1.00, her dikdörtgen tablet için $ 1.00, $ 1,00 $ 1,00 şarj olacak kaplumbağa boyun uzun kollu gömlek, uzaktan bir dokunmatik ekran ile herhangi bir kare smartphone için $ 1.00, herhangi bir beyaz adaptörü için $ 1.00 (o elma ürünleri ile çalışmıyor bile), bir elma benzer her resim için $ 1.00, bunu düşünmek cesaretin varsa 1,00 $ kendi ürünlerinin "sihirli" değildir, vb para kazanmak için yenilikçi bir yoldur.

http://lh5.googleusercontent.c ...

Neden bu kadar çok ilgilendiriyor?
Siz mahkeme duruşmalarında olsa oturmak veya yasal belgelerin höyük okumak zorunda olmak demektir. Arkanıza yaslanın ve bir sonraki cihaz için bekleyin.
Ben gerçekten elma karşı önyargılı olma BU sitesi bahsetmiyoruz umarım .....
Senin bilmediğin, ama yapamıyorum kelime "Apple" kullanan için "Büyük Elma" Sues şirkete güveniyorsanız.
Nasıl onlar saçma iddialar biliyor musunuz? Eğer internet üzerinde inandırıcı sitelerinde daha az ilgili yanlı haber ve söylentiler okumak için mi? Bunu nasıl gülünç olmaktan, hatta Apple daha dava ile daha fazla tarihe sahip olan Samsung olmadığını biliyorum.Oh, bekle - O seni sevmeye ne aynı firma ile siding çünkü, gospel gibi bazı rastgele yazarın deyişiyle alarak, her zamankinden büyük, en etkili, en sevilen, ikonik şirketlerden biri karşı çıkıyorsunuz, çünkü her şekilde diğer kıskanç düşmanı fanboy şimdi mi?Apple'ın hukuk departmanı tamamen kontrolden çıktı  ABD hakimler bu saçma iddiaları için onları cezalandırmak için yeterli sağduyu var umuyoruz.


































.





































  













































 































 

























 







.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder