Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi


NCSU, gümüş nanoteller gelen gerilebilir iletkenler oluşturur gadget'lar ekstra inç gidelim

NCSU, gümüş nanoteller gelen gerilebilir conudctors oluşturur gadget'lar ekstra inç gidelim Olarak sık sık biz gördüğümüz gibi esnek elektronik , atabilecekleri birçok örnek var olmamıştır - kesin bir sorun takılabilir . yanı sıra bir çekme veya sıkmak almaya gücü yeten bir gadget North Carolina State Üniversitesi Yong Zhu ve Feng Xu gümüş bir formu ile bu boşluğu kaplı olabilir nanotel tel orijinal uzunluğundan daha fazla olarak yüzde 50 gerilir bile, akan enerji tutar iletken. Kaplama ile tuzakları gümüş katı, araştırmacılar çökme olabilir elastik bir malzeme oluşturmak ve nanotel kesintisiz zorlanma atalım bir polimer ile nanoteller. Bir araştırma projesi olarak esnek iletken doğası gelecekte herhangi bir pratik kullanımı yıl koymak rağmen, Zhu bunun için mükemmel bir seçim yaparak, istismar yükleri alabilir belirtiyor sağlam mobil cihazlar. Aynı zamanda yumuşak bir dokunuş ve daha doğal bir görünüme sahip robotlar için izin vermelidir ... biz kabul edeceğiz rağmen biz hakkında ürkek konum ürpertici androidler takip etmek olasıdır.

Yahoo CEO'su olarak eski Google exec Marissa Mayer atadı

Yahoo CEO'su olarak eski Google exec Marissa Mayer atadı Olarak üst yönetici Google'da ve çalışan sayısı 20, az büyüme için büyük bir fırsat var mutlaka değildi Mountain View arama devi . Bu şirketin yönetim kurulu başkanı olarak Yahoo katılımın lehine gemi atlamak için Marissa Mayer son kararı açıklayabilir - Yerel, Haritalar ve Yer Hizmetleri eski Google VP yarın kabul planlıyor rol. Mayer şirketin ilk kadın mühendisi olarak 1999 yılı Haziran ayında geri Google şekilde katıldı ve bugün erken onun istifasına kadar istihdam kaldı. Yeni CEO'su aslında var mı - yok Yahoo ellerde olacağı konusunda herhangi bir soru bilgisayar bilimi diplomasına - ama şirketin geleceği hala baş rekabet yetişmek için net bir yetersizlik sonrasında, soru kalır.

Motorola, MOTOACTV 100 $ indirgeyen size bikini ince aşağı modunda hala umut

Motorola, MOTOACTV 100 $ indirgeyen size bikini perhiz modunda hala umut
Hala mevsimsel ortasında kilo kaybı rejimi ? Eğer giyilebilir yeni bir fitness için piyasada iseniz Peki, Motorola, üzerinde fiyat düştü MOTOACTV 8GB model için 149,99 $, 16GB versiyonu için $ 199,99 ve Multi-Sport Edition için 299,99 $ için. Hızlı bir tazeleme ihtiyacınız var? Eğer çalışan, bisiklet, takip bekleyebilirsiniz golf GPS, MP3 çalma, kalp hızı monitörü ve Bluetooth yanında ve diğer sportif patlatır. Ayrıca olanlar ilerleme güncelleştirmeleri hakkında övünme edebileceksiniz Facebook ve Twitter 100 $ fiyat kesim yanında arkadaşları. Işlemeye hazır mısınız? Sadece bunu yapmak için aşağıda ki kaynak link çarptı.

Georgie uygulaması Android özellikleri ve görme engelliler için sesli menüler sunar: biz hands-go (video)

Georgie uygulaması kör video için Android özellikleri ve voiceguided menüler sunar
Veya özellik-ışık (fiziksel-ağır) telefonlar - körler için Telefon seçenekleri daha önce pahalı donanım tabanlı çözümler olmuştur. Akıllı telefonların fonksiyonel yeteneklerini kullandığımız için kullanılan mobil cihazlar çılgınca genişlettik ederken, erişilebilirlik seçenekleri geçmişte sıkıca kalmıştır. Georgie, sunar bir Android uygulaması girin kör dostu haritalar, Twitter ve e-posta ve seviyor açmak için arayüz. Ayrıca yeniden ekranda büyük fontlar hem metin hem de dinlemek için sesli sürümü sunabilir bir OCR işlevi içerir. Hatta daha sonra dinlemek için bu fotoğrafları kaydedebilirsiniz. App gezinim, ekrana parmağınızla tutarak açıklanan menü işitme ve seçiminizi onaylamak için haptik geribildirim veren tarafından yönlendirilir. App nasıl çalıştığı üzerine geliştirilen ve izlenimlerimizi görmek için okumaya devam edin. Ayrıca bizim eller üzerinde kontrol edebilirsiniz video, hangi app Kullanıcı okuma-out OCR özelliği bir bakış ve ortak yaratıcısı Roger gelen hızlı bir gösteri içerir.

Microsoft Office 2013 önizleme: detayları, ekran görüntüleri ve izlenimleri

Microsoft Office'in yeni bir sürümünü tanıttı ve özellikle sadece birkaç ay uzak bırakarak Windows 8 ile yazılım yükseltme için de gecikmiş oldu bu yana yaklaşık üç yıl oldu. Ofis 2013 (aka - Bugün, Redmond son sürümü duyurdu Ofisi 15 ) - son versiyonu satışa kadar şirketin bir önizleme aşamasında gösteren olacak (kendiniz için indirmek istiyorsanız kaynak link kadar hit) .
Belki de en büyük haber tek bir özellik, Microsoft (merhaba, kolay YouTube gömer!) Word eklenen değil, nasıl ve nerede dosyalarınıza erişmek gerekir. Office dosyalarını Microsoft Kimlik bağlanmış ki buradaki bu sürümü ile, şirket bir abonelik tabanlı model taşınıyor. Bir kez kayıt, sen cihazların belirli sayıda çeşitli masaüstü uygulamaları indirebilir ve hatta Windows 8, ayarlarınızı, SkyDrive dosyaları ve cihazdan cihaza sizi takip edecek bir belge bıraktığı yerde olduğu gibi. (O söylüyor, biz düşünüyorsanız, artık varsayılan olarak bulut kaydetmek dosyaları söyledi.) Beklediğiniz gibi de bu versiyonu da geçmişte sürümleri daha fazla tablet dostu, ekrandaki nesnelerin arasındaki boşluğu genişler bir dokunuş modu ile menüler düzleştirir. Word ve PowerPoint, ayrıca olan sayfaları yapabilirsiniz tokatlamak bir e-kitap veya dijital dergi olduğu gibi üzerinden tam ekran sürümleri, dokümanları döner salt okunur modu bulacaksınız.
Tabii ki, Microsoft bol PDF düzenleme ve PowerPoint bir arkası sahneleri Presenter View gibi taneli güncellemeleri dahil. Şansına, meraklı güç kullanıcıları, bir yazılımın test bir hafta daha iyi parçası harcadım Samsung Series 7 Slate , Windows 8 ile yüklendi. Bu yüzden size ekran görüntüleri ve detaylı ilk izlenimler ile birlikte yenilikleri ayrıntılı bir dökümü, vereceğim mola geçmişte bize katılın.

Sprint demetleri Lenovo IdeaPad U310 ve bir mobil hotspot: 850 $ artı bir aylık fatura (güncelleme: 799 $)

Sprint demetleri Lenovo IdeaPad U310 ve 850 için mobil hotspot ve bir aylık fatura
Bekleyen Ultrabook alımı ile bir mobil hotspot dolanabilir mi arıyorsunuz? Eğer öyleyse, Sprint bir paket anlaşma ile mecbur eden ilk ABD gemisi olarak bakıyor. Kablosuz sağlayıcı birlikte satacak Lenovo IdeaPad U310 artı veri 3GB veya ilave bağlantı 6GB için 49.99 için ya 34,99 $ aylık faturası - 849 $ 799 $ için bir 3G / 4G mobil hotspot ile. Size tetiği almak için yeterli değildi Eğer Sprint mobil genişbant iki yıl taahhüt kez kıyafet da ücretsiz hizmet üç ay içinde atılmış bulunmaktadır. Sen Ultrabook ve Core i5 işlemci sürümü ile sarılı olacak, ancak bir iki arasında karar vermek mümkün olacak MiFi veya Overdrive Pro hotspot seçeneği için. Itchin 'dalma almak için? Paranız ile bu ikinci kaynak kaydolmak için aşağıdaki bağlantıya ve parça çarptı.
Güncelleme: Sprint web sitesinden 849 $ okur rağmen, paket sepetinize eklendi ve ürün sayfası yakında yenilenmesi gerektiğini bir kez fiyat olarak 799 $ kadar göstereceğim şirket tarafından söylendi.

Nexus S yakın yararı CM9 ve XBMC, inç çalıştırmak için hacked

Nexus S yakın yararı CM9 ve XBMC, inç çalıştırmak için hacked
Nexus S kesmek geliyor hızlı ve öfkeli , şimdi ve her biri ile gerçek yararını yakın inching. Son kolayca en heyecan verici - tam gelişmiş bir liman CyanogenMod 9 ve XBMC Android için. Hack gerçek CM ekip işi iken, Q resmi olarak desteklenen bir aygıt değildir. Orada bol tuhaflıklar ve gidermeleri hatalar hala, ancak WiFi ve Bluetooth hem de yukarı ve yayınlanıyor. Eğer ustaca hazırlanmış magnezyum küreler biri var ise, küçük bir özel ROM sevgi ile kutsayan sizi durdurma hiçbir şey yok. Sadece özellikle üzerinde, yapılacak çok sayıda iş hala var olduğunu biliyoruz Android için XBMC deneysel aşamada hala çok önünde olduğunu. Eylem CM9 görmek için aradan sonra video çıkışı kontrol ve kurulum yönergeleri için daha fazla kapsama bağlantı kadar vurdu.

iOS 6 Beta 3 geliştiriciler yolunda wends

iOS 6 Beta 3 geliştiriciler yolunda wends
O zamandan bu yana uzun bir üç hafta oldu iOS 6 beta 2 rafine geldi Apple'ın bir sonraki mobil işletim sistemi , bu nedenle beta 3 sadece bir over-the-air güncelleştirme olarak attı ettiği bazı kabartma ile var. Her zaman olduğu gibi, dikkat hataları onarmakta ve yakın her şey söylenip bittiğinde bir günlük iPad, iPhone veya iPod Touch sahibi göreceksiniz ne kod getirmek olduğunu. Biz sonbaharda kendi doğrudan tat elde edebilirsiniz önce Hesap Cüzdanı için yas tutuyorum bize normal kullanıcıların bu hala biraz beklemek bir takım nedenlerden olacak - Apple'ın son değil en az hangi erişim kaçak ilgili engellemelerin .

Güncelleme: MacRumors gibi notlar , bu güncelleştirme iCloud.com e-posta adreslerini geçişin başlangıcıdır.

T-Mobile resmen Samsung Galaxy Not, önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntı doğruladı

Tmobile resmen Samsung Galaxy Not kabul eder, hiçbir ek bilgi ortaya çıkıyor
Sayısız nedeniyle pazarlama malzemeleri , FCC belgeleri ve diğer kaçakları , T-Mobile tam olarak bir sır vermiş değil Samsung Galaxy Not bazen yakında ağına gelen olurdu. Biz sadece bu konuda temiz gelip kaçınılmaz olduğunu doğrulatmak için şirketin dilenci oldum ve bir sözcüsü nihayet tetiği çekti, aslında sanatçısını geliyor gidiyor Twitter'da duyurdu. Bu, tüm taşıyıcı biz sahip olacağı ayrı bir e-posta söylendi gibi, ancak şu anda ifşa etmeye istekli olduğunu ne yazık ki "önümüzdeki haftalarda paylaşmak için daha fazla ayrıntı." Şimdi güçlü bir söylenti netice ilan edilir önce varacağız olsun veya olmasın bir havuz düşünüyoruz.
Güncelleme: Bu Android 4.0 ICS, HSPA + 42, 1.5GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci ve S3 bulunan kutu deneyim dışı bir vaat Premium Suite yazılım güncellemeleri - hoş çok beklediğiniz bir yolu hiçbir şey hala orada olmasına rağmen tarihi veya fiyatlandırma bırakın.


Sony Xperia NXT serisi kullanılabilir şimdi ABD zevke kilidi

Sony Xperia NXT serisi kullanılabilir şimdi ABD zevke kilidi
Beklemenin zor kısmı - sadece bir stateside hayranları sormak Xperia NXT serisi . Fakat kaderin hoş bir değişiklik de, Sony'nin uluslararası sınırları yıkarak ve Android üçlüsü kullanılabilir hale Amerikan mitts için kilitli. İlgili taraflar Sony mağazalarında kadar vurmak ya da dolanabilir şimdi her zamanki çevrimiçi mega perakendeciler ziyaret edebilirsiniz 12-megapiksel-toting Xperia S , WhiteMagic-y P ve wee U sırasıyla, $ 560, $ 480 ve $ 300 için. Bu malların tam olarak yararlanmak için hitch kablosuz binmek AT & T için gerekecek ve konuşmak için hiçbir 4G LTE hizmeti var, ama hey, dilenciler seçici olamaz. 

DOE gelen NVIDIA puanları 12.400.000 $ sözleşme FastForward exascale bilgisayar yardım

Görüntü
Bazıları için etrafında bekleyen hasta ve bitkin exascale bilgisayar ? Yani Enerji Bakanlığı var. Ajansına yaptığı 12.400.000 $ sözleşme teklif etti NVIDIA'nın kendi FastForward programı, exascale gelişimi kadar bir girişimde hızlı bir parçası olarak. Chipmaker "bilimin sınırlarını ilerletmek." Için "makul bir güç seviyesi" bir çalışır bir exascale bilgisayar mimarisi geliştirmeye yardımcı olmak için iki yıllık sözleşme kullanıyor olacak Exascale işlem için olası etkileri, iklim değişikliği çalışması, verimli motorların gelişim, hastalık tedavileri için arama, NVIDIA göre de - ". Ulusal güvenlik ve ekonomik rekabet nedenleri" söz değil

US Navy evrensel mayın kontrolü için İran Körfezi'ne kadar SeaFox denizaltı dağıtır

US Navy evrensel mayın kontrolü için İran Körfezi'ne kadar SeaFox denizaltı dağıtır
Fars Körfezi'nde mayın tespit ve eradikasyonu ile görevli, US Navy insansız bir filo gönderdi denizaltı İran'da açık Hürmüz Boğazı'nı tutmaya yardımcı olmak için. SeaFox Dubbed, her araç bir sualtı TV kamera, sonar ve patlayıcı bir doz barındırıyor. Az 100 pound ölçekler devrilme, subs uzunluğunda dört ayak ve her geminin kaptanı geri canlı yayın gönderir fiber optik kablo üzerinden kontrol edilir. SeaFoxes 300 metre derinliklerde dalış ve altı deniz mili hıza sahip olabilir. Birimler itiş eylem helikopter, küçük lastik botlarla ve mayın tarama arka kapalı ve yüzen ve sürüklenen sıralama hem de söz konusu silah atılmasının yeteneğine sahiptirler. Küçük bir hileye başvurabilirsiniz: 100,000 Amerikan Dolarlık denizaltı her başarılı trek tür bir intihar görevi yapma sürecinde kendisini yok.

Vahşi: Proje Aether ile Amerikalı bilim adamları, yeni nesil yetiştiriyor

Vahşi içine DNP Amerikalı bilim adamları, yeni nesil yetiştiriyor
İlk bakışta hafif oldu - Yukarıda gökyüzü iki eşit parçaya böler bulanık bir smear, kabaca kuzey-güney ve batısında ikinci bir, daha da belirsiz bir çizgi ile çevrili çalışıyor. Kısa bir süre olsa da, her iki hattın kaçırmak imkansız ve göz ardı etmek coalescing ve parlak yeşil çizgiler içine yoğunlaştırılması, değişmeye başladı.
Gece sona başladı ve olgunlaştı sabah, bu satırları uyarı olmadan, daha parlak ve daha parlak ve daha sonra büyüdükçe, onlar dans etmeye başladı. Uyuşturma ayak ve soğuk parmaklarını unutulmuş, birlikte-up izleyicilerden gasp ve dökmeyen, spektral perdeler çok üstünde bir dönek gök rüzgarla şişirilmiş tereddüt ve hareket başladı gibi yüksek sesle gülmek için gökyüzüne baktı. Dalgalar yavaş yavaş gece gökyüzünü kaplıyor, yayılan önce mor ve kırmızı parlayan knot şekillendirme, kuzeyden güneye ve geri bükülmüş yukarıda ışıltılı çizgileri olarak seyahat yeşil, hatta kar renkli manzara zümrüt bir harikalar diyarı gibi parıldıyordu ki yeterince parlak. Yavaş yavaş hareket durdu ve yavaşladı, yukarıda gökyüzünde durak gibi görünen, daha önce bitkin - encore; cennet dans yeniden başladı.

Radeon HD 7970, 7950 ve 7870 ekran kartları kapalı 50 $ AMD pirzola kadar

AMD kadar xx kapalı, Radeon HD 7000 Serisi ekran kartları fiyatları düşüyor
Yapılan son sürümü Radeon HD 7970 Ghz Edition'da yığını daha aşağı knock-yararları yaşıyor. 20 $ şimdi kazınıyor olmuştur düzenli 7970 7950 $ 50 $ 349 aşağı ve ederken, biz bildirilen son indirime ek olarak rrp 7870 ayrıca $ 249 orta sınıf tatlı yerinde derinliklerine 50 $ dürttü edilmiştir. Olanlara resmi bir kelime henüz var rağmen line-up diğer kartları da, bazı derece düşebilir. Bu yaz fiyatlar, bugünden başlayarak mağazalarında bir etkiye sahip başlamalıdır - en son Catalyst önemli performans artışı getirecek ve dolayısıyla NVIDIA daha da gerginlik söz 12.7 sürücüleri, yararlanmak için tam zamanında ürün karşılaştırmaları .

Jolla işaretleri Çinli perakendeci D.Phone gelecek MeeGo yakışıklı getirmek için anlaşma

DNP Jolla işaretleri Çinli perakendeci DPhone için MeeGo yakışıklı getirmek için anlaşma
Sadece iki yeni MeeGo akıllı telefonlar için belirsiz planları ve ile gevşek bir bağlılık onun cebinde Nokia, gergin başlangıç ​​Jolla önde gitti ve ilk satış kanalı imzaladı - Çinli perakendeci D.Phone. Hatta henüz bir web sitesi yok beri şirketin kendisi bir "yükselen smartphone ürün şirket," arama ve Çince gibi-henüz varolmayan cep telefonları satmaya D.Phone 'ler 2.000 mağaza kullanacağını söyleyerek, Twitter ile duyuru yaptı tüketiciler. Ayrıca şirketin tarih ve yeni işletim sistemi sürümü paketi olabilir herhangi bir yeni özellik konuşmadığımız halde ilk aygıt, MeeGo yeni bir sürümüyle özelliğine bu yıl başlatmayı doğruladı. Vardı bir mobil platform için ölümün eşiğinde , sadece olası bir ertelenemez yetenekli olabilir - Jolla iddialı planları maç telefonları inşa edebilirsiniz sağladı.

Engadget Giveaway: Motorola Atrix HD kazanın!

Engadget Giveaway bir Motorola Atrix HD kazanın!
AT & T Motorola yeni amiral gemisi cihaz tarafından intrigued? Eğer bizim gözden okursanız Atrix HD bileceksiniz smartphone 99 $ fiyat aralığında sağlam bir seçimdir, ama bugün ve yarın bir hiç olan kimse, özellikle müthiş maliyet kapma birini denemek için zamanıdır. Lansmanından bu hafta kutlamaları, Motorola, şanslı bir okuyucu dağıtmaya yepyeni bir birim sağladı. Aşağıda kafa, bir yorum bırakın ve geçti parmağı tutmak - Sen rutin biliyorum. İyi şanslar!

Motorola Atrix HD incelemesi

Motorola Atrix HD incelemesi
Bu katlı ürünleri söz konusu olduğunda, Motorola Atrix bile şimdiden kısa, 18 aylık yaşam, cihazlardan biri üretken hale mantar oldu. Bu gibi başladı Atrix 4G de bir heyecan uyandıran basın toplantısı ile pazara girme, CES 2011 , saygı kazanmak onun parmak izi sensörü ve yenilikçi Webtop sistemi ile, bir oyun-değiştirici olarak. Az bir yıl sonra biz özellikleri ve tasarımı bazı küçük ilerlemeler sunulan devamı için tedavi edilen, ancak teknik adamlara orjinal mi yol kamaştırmaya başarısız edildi.

: Atrix efsanesinin üçüncü taksit girin Atrix HD . Adının Doğru, Motorola'nın en yeni cihaz 720p ekran yararlanmak için şirketin ilk ABD bağlı smartphone. Ayrıca ile gemi kıyafeti ilk telefon bulunuyor Dondurma Sandviç zaten yüklü, ve böyle LTE ve 8 megapiksel arka kamera gibi diğer güzellikler ile pota tatlılaştıran. Spec levha umut verici görünüyor ve bir iki yıllık anlaşma ile $ 99, bu yüzden fiyat yapar. Bu yüzden sabit Kazanılan Benjamin ve iki yıl daha değer AT & T ile mi? Bulmak edelim.

Skype istenmeyen kişileri iletileri gönderir 'nadir' hata onaylar, sözlerini yakında düzeltmek

'Nadir' Skype hata istenmeyen kişileri iletileri gönderir, düzeltme yakında söz Sadece bir avuç Skype kullanıcılarına destek forumu at üzerinde bu sorunu bildirdi, ancak ne şikayet etmeye oldukça tüyler ürpertici olan var. Onlar Haziran ayında bir güncelleme sonrasında, anlık iletileri tekrar tekrar ve istemeden kendi kişi listelerine insanları rasgele yönlendirilmiştir, söylüyorlar. Diğer bir deyişle, üçüncü tarafların ciddi bir ihlal teşkil hangi görmek olduk şeyler görüyoruz gizlilik . Skype artık bu sorunun farkında bize ve bir düzeltme üzerinde çalışmaktadır. İşte tam resmi yanıtı var:
"Biz nadir durumlarda IM istenmeyen bir üçüncü kişiye gönderildi olabilir iki kişileri arasında olduğunun farkındayız. Biz önümüzdeki birkaç gün içinde bu sorun için bir düzeltme yayıyoruz ve Skype güncelleştirilmiş bir sürümünü indirmek için kullanıcılara bildirecektir."

NVIDIA ile Ouya görüşmeler Tegra 3, konsolun devre erken geliştirici erişim 'düşünebilirsiniz'

Arkasında millet Ouya milyonlarca dolar, Kickstarter çok çeşit millet bir takım nezaket var - ve şimdi zor kısmı başlıyor: aslında pazara bir ürün getiriyor. Neyse ki, herhangi bir zaman israf değil. Onun gönderilen bir not Kickstarter sayfa, ekip onu ambalaj olacak Tegra 3 "performansını en üst düzeye" Perşembe günü chipmaker ile toplantı, proje üzerinde NVIDIA ile çalışıyor biliyorum olsun. Ouya da oyun geliştiriciler bu devs ham devre ve yazılım erken erişim izin vermek bir ödül "düşünebilirsiniz" belirterek, eylem için bir sıçrama tahtası olsun yardımcı olabilir.

Yeni Keşif 3D harita uygulaması konum tabanlı hizmetler ve oyunlar sunar, Sim City olanakları bol

DNP Yeni Keşif 3D harita uygulaması locationbased hizmetleri ve oyunlar sunar
Haritalama sahne zamanlarda bol aktivite gördü - ne Elma Google terkediyor ikincisi de böylesi daha iyi gibi geliştirmeler üzerinde tabaka devam ederken kendi hizmet başlatmak için yönlere yürüyüş ve daha Street View kapsama kendi haritaları için. Şimdi "Keşif" adlı yeni bir uygulama ücretsiz, aranabilir kullanarak konuşma içine dirsek yolunda çalışıyor 3D haritalama konum tabanlı hizmetler de konum tabanlı oyunlar kadar hizmet sadece sistem. Için askeri argo Adını "keşif," Keşif Londra merkezli geliştirici eeGeo kuran eski Psygnosis kurucularından Ian Hetherington ve Google mühendislik direktörü Rian Liebenberg, buluş olduğunu. App bir alanda interaktif bir 3D görünümü sağlamak için böyle bir harita sağlayıcıları ve sosyal ağ hizmetleri gibi kaynaklardan veri akışları ile ilgili bir takım bir araya çekerek çalışır. Onun içinde paparazzi uzak hız Justin Johnson, er, Bieber görünce kendi takipçileri sizi tam olarak nerede olduğunu bilmek böylece Ayrıca Twitter gibi hizmetleri güncellemek için kullanılabilir krom Fisker Karma . San Francisco ve New York'ta kendi 3D çekim yanında olmak için aday olsa veri, şu anda Londra'nın merkezi ile sınırlı olduğuna dikkat etmeyin.

Yakınlaştırma Q2HD Handy Video Kaydedici, hareket akışı ve kayıt yapılabilmesine olanak sağlayan, bizim eller devam

Yakınlaştırma S2 HD Handy Video Kaydedici, hareket akışı ve kayıt yapılabilmesine olanak sağlayan, biz Handson gitmek
Zoom yapmak için bilinen ses kaydediciler , ancak son ürün, Q2HD, kayıt parti video getiriyor - HD video, daha az. Tabii, orada bu gün hayatımızın çekmenin ve paylaşmanın birçok yolu vardır, ve Ustream gibi hizmetler (ayrıca ustream izlerken) ve Pinterest resimler yükleyerek kontrol, kameralar unboxing insanların videoları sadece dolu değil bir de şaşırtıcı değil. Ses ve video - Zoom Ancak, besbelli yöntemi gelişebiliyor rağmen, orta büyük ölçüde aynı kalır inanmaktadır. Bunun gibi, Q2HD Handy Video Kaydedici (onun tam adını vermek için), tüm, oynamak yakalamak ve akarsu vaat ediyor "HD ses ve video." Kenara kutusunun bibliyografya, biz bir bizim eller var ve bir dönüş için aldım. Bunu seyretti nasıl bilmek ister misiniz? Okumaları için kırılma geçmişte başına, sonra en seviyeleri resetleyin.

Şimdi TV, Birleşik Krallık'ta başlattı getiriyor ödeme-as-you-go Mac, PC ve Android için akış

Şimdi TV başlattı, Mac, PC ve Android için payasyougo internet video getiriyor
Sky çevrimiçi olma ve sözleşmeleri terkediyor edilir ... sıralandırılacağını. Birleşik Krallık TV sağlayıcısı olarak adlandırılan yeni bir hizmet başlatıyor TV Now haberdar edin ve Netflix gibi daha yerleşik özellikleri alacaktır. Streaming video hizmeti başlangıçta kısaca izleyin iOS ile OS X, Windows ve Android mevcut olacaktır. Yıl sonunda da Xbox, PS3, Roku ve mevcut olacaktır Youview . Başlangıçta Sky Movies başlıkları oynatma için 3,49 £ ile 0,99 £ her yerden mal ile hizmet omurgasını oluşturacak, ya da £ 15 için sınırsız aylık erişim satın alabilirsiniz. Sonunda Şimdi TV Sky Sports, Sky 1 ve diğer BSkyB ait özellikleri bol kapsayacak şekilde genişleyecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder