Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Araştırmacılar Gözlerinle e-postalar (video) yazalım off-the-raf parçaları kullanın

Araştırmacılar Pong oynamak, sizin göz hareketleri ile e-postalar yazmak izin offtheshelf parçaları kullanın
Orada var bir araştırma çok spinal kord veya inme-yaralı daha kendine yeterli olmasına yardımcı olmak için, ama çoğu zaman bazı alır egzotik malzemeleri . Bu eğilime rağmen, Imperial College London'dan bilim adamları konu mesajları yazarken ve kullanırken Pong oynamak gibi nispeten zor görevleri gerçekleştirmek olabileceğini gösterdi göz hareketi sadece $ parçaların 35-değer ile -. Hatta sistem konularda pratik bir kıt 10 dakika sonra güçlü kuvvetli kişi yüzde 20 içinde atarak, ne kadar iyi çalıştıklarını gösterdi. Izci iki video kameralar ve konsol, kalibrasyon sonrasında, tam öğrenciler izleyebilirsiniz gözlük ile çalışır - onlara bir imleç kontrolü veya bir raket taşımak için izin. Araştırmacılar aynı zamanda göz kırpma, göz-fare "tık" nasıl düşündüm ve bakış derinliğini hesaplamak için daha hassas ayarlamalar kullanabilirsiniz hatta - anlam konularda bir motorlu tekerlekli sandalye rehberlik gibi, gelecekte daha karmaşık görevleri gerçekleştirmek mümkün olacak. Tarafından da hiçbir anlamı ilk göz izleme sistemi gördük, bunu en ekonomik şimdiye kadar var. Nasıl çalıştığını görmek için aradan sonra video kontrol edin.


NVIDIA GeForce GTX 680 ve 670 yuvarlak-up: Hangi overclock kartı sizin için bir?

Yeni OC kartı sizin için biridir NVIDIA GTX 680 ve 670 toparlama
Mutlu ilk çeyrek doğum günü, Kepler . Erimenin önlemek için özel soğutucu kullanırken referans tasarım sınırlamak için çeşitli saat hızlarında itmek için yeterli EVGA, MSI, ASUS, Zotac gibi şirketler için eskidir. Muhtemelen yükseltme zamanı şimdi ve Hot Hardware iyi bazı karşılaştırarak, tam yuvarlak-up incelemesi yaptı yüzden GTX 680 ve GTX 670 birbirine karşı ve karşı paketleri Radeon HD 7970 GHz Sürümü . Eğer sabah haber taze ve unspoilered tercih ediyorsanız, aşağıdaki kaynak link atlayabilirsiniz. Sadece onun özü istiyorsanız Veya, Devamı tıklayın.

BBC bültenleri Olimpiyatları uygulaması, akarsuları doğrudan iOS ya da Android cihaza şanlı Oyunları

2012 Londra Olimpiyat Oyunları üzerimize neredeyse ve BBC sadece artık onun heyecanını geri tutamaz. Kraliçe favori yayıncısı (2.2 ve daha yeni) iOS (5.0 ve üstü) ve Android hem de onun Olimpiyatları uygulaması yayımladı cihazlar, uygulamalar, şirketin mobil Olimpiyatları sayfaları için sarýcýlarý gibi çoğunlukla bir görünüm için. Ama, onlar, her rekabete rehberleri gibi, kadar video 24 eş zamanlı canlı akışları daha sonra çevrimdışı okumak hikayeleri kaydetmek için yeteneği ve en önemlisi, bazı mükemmel özellikler sunmuyor demek değil - Oyun aslında bir kez olsun iki hafta içinde başladı.
Güncelleme: Biz orada belirten BBC bir not aldım uluslararası sürümü de - Eğer İngiltere dışında olduğunuzda bu iki düzine akışları üzerinde kesinlikle çalışmaz belirtilen çünkü.


Nexus S kalbinle oyunları, Pong oynamak için repurposed (video)

Nexus S kalbin video oyunları, Pong oynamaya repurposed
Google'ın gizemli, uğursuz değilse Nexus S zaten olan hacklenmiş hepsinin üstünde çeşitli kökenlerden uygulamaları başlatmak için, ama orada belirli bir app: Pong . Yoksa, Tuğla Savunma - bilirsin, arkadaş arasında genel bir başlık ne? Oyunda alt çubuğu hareket: (ses tekerleği okuma) BrickSimple dönen top kullanarak, Pong oynatımı için S kesmek başardı. Biz doğru harekete izin edeceğiz; Video aradan sonra gömülü ve çoğaltmak için gerekli kod parçası aşağıda kaynak var oluyor.

Gizem HTC cihaz 1080p ekran, sınıfının lideri kriterler hava atıyor

Gizem HTC cihaz classleading kriterler, 1080p ekran hava atıyor
Dediğimiz zaman "sır" biz tamamen demek. Bu bir telefon veya bir tablet olup olmadığını bilmiyoruz, ya da gerçek olsa bile - yabancı şeyler kriterler uydurulmuş olduğunu yaşandı. Bu iki katından fazla puanı var - biz kesin olarak söyleyebiliriz Bütün önceden duyulmamış HTC 6435LVW Mısır Offscreen 720p testinde saçma 121 FPS puanlama, GLBenchmark sitenin Topluluk Yüklenen bölümünde üzerinde göründü denilen cihaz olduğunu ve HTC bir X (LTE) , ve mevcut performans önder yüzde 20'den daha yüksek Galaxy S III . Özellikle bir 1794 x 1080 çözünürlük (yeni anlamına gelebilir: kriter listesi de bazı özellikleri kadar atar, çünkü Ama bu, hepsi bu kadar değil HTC tablet ekran düğmeleri ile?) ve Qualcomm MSM8960 işlemci (bu olabilir Pro sürümü ?). Orada düşünmek için pek çok soru vardır, ama burada son bir ayrıntı var: Android ICS sürümü bu şey, başkanlık oluyor nerede var belki legit eğer öyleyse, bir Verizon yapı olarak tanımlanmaktadır.

WiFi Direct canlandırmaya yöneldi: basit entegrasyon, daha iyi destek

WiFi Direct canlandırmaya yöneldi: basit entegrasyon, daha iyi destek
Biz aşk WiFi Direct , istiyoruz, ama inkar var standart fırtına dünya almak için başarısız oldu. WiFi Alliance çizim tahtasında kadar uzanan ve bağlanan aygıtlar kendi sistemini düzene bakıyor. Yeni Wi-Fi Direct Hizmetler görev grubu uygulamalar ve yardımcı cihazlar için yeni araçlar bina ile ücret, geçen ay kuruldu birlikte çalışırlar . Planı 12 ila 18 ay içinde WiFi Direct standardının canlandırmaya tam ne miktarda sahip olmaktır. Anahtarlarından biri son kullanıcılara daha doğrudan özelliği açığa edilecektir. Genellikle arka planda gizler, ancak ittifak uygulamaları kendi reklamını yapmak için bir yol üzerinde çalışıyor yetenekleri birbirlerine ve tüketicilere. Geliştiriciler aynı zamanda sık sık Uyumsuz ürünler neden yetersiz tanımlanmış kancaları ile mücadele etti. 2013 sonunda WiFi Direct kapalı alır bu sene olacak mı? Kim söyleyebilir. Break-boyun hızı teknolojik dünyada hamle daha iyi bir şey, az dikkate WiFi Alliance beraber harekete geçme eyleminin zaman boyunca gelmiş olabilir.


ZTE altı gün içinde durumu için 'gelişmiş oyun akıllı telefon' set kızdırır

ZTE altı gün içinde durumu için 'gelişmiş oyun akıllı telefon' set kızdırır Biz iyi bir gizem aşk için ZTE, başımıza olmalıdır. Şirket şimdi müşteri elinde sadece altı gün olacak "diyor en gelişmiş oyun akıllı biri" tease Twitter aldı. Çok az ekmek kırıntıları ile, olmadığını belirlemek için zor ZTE bu sadece bilinen bir ürünün serbest bırakılması yanıltmasıyla oluyor olmadığını gerçekten yeni bir akıllı telefon tanıttı niyetlidir, ya da. Belki dayalı - biz yepyeni bir cihaz görmek isterim iken Adreno 320 GPU - akla yatkın bir delil de alternatif yapılabilir. Sırasında Mobil Dünya Kongresi , şirket duyurdu onun amiral gemisi telefonu, dört çekirdekli Tegra 3 Era ve yakışıklı beri radar tamamen yok olmuştur. Era sadece 4.3-inç ekran QHD sahip iken, bu yılın ikinci yarısında gelmesi söylendi - yıldızlar sadece pazarlama kabartmak bir bit uyum olabilir? Sadece zaman bu oyun gerçek kimliği ortaya çıkacaktır, ama biz beklemek için uzun olmayacak gibi görünüyor.

Toshiba Tecra çıkışları R940 ve küçük iş kümesi için R950, fiyatları 600 $ 'da başlayacak

Toshiba çıkışları $ 600 ve üstü için küçük işletme seti Ivy Bridge Tecra R940 ve R950
Geçen ay, Toshiba verdi Tecra hattı Ivy Bridge tedavi , gezi kurumsal odaklı parmak izi okuyucusu ve Smart Client Manager ile R940 ve R950. Şirket karışacak onun daha uygun fiyatlı Tecra makineleri için aynı adlandırma şeması seçti olsa Bugün, küçük işletmelere yeni bir şeyler vermek geri daire. Kurumsal kalabalığın Tecra R940 ve R950 ile karıştırılmamalıdır değil, bu iki model, sadece ToshibaDirect aracılığıyla mevcuttur ve bunlar aşağı fiyat tutmak için parmak izi okuyucu gibi yüksek uç iş güvenlik özellikleri bazı vazgeçmek. 14-inç Tecra R940 600 $ başlar ve en fazla RAM 16GB üçüncü nesil Intel işlemci, isteğe bağlı AMD bağımsız grafik kartı ile yapılandırılabilir. 15.6 inç'lik Tecra R950 ayrıca 600 $ ve yukarı gider, hem de dizüstü bilgisayarlar için 512GB SSD 320GB sabit disk ile tüm yol yapılandırılabilir. Aşağıda dikiş atın ve tam yapılandırma seçenekleri check out ürün sayfalarına kadar vurabilir.

NPD: Nintendo 3DS satışları ABD'de 5 milyon hit, Xbox 360, konsoldan taç iddia

Nintendo 3DS incelemesi
NPD Haziran ayında Grubu'nun oyun figürleri tur yapmış, hem Microsoft hem de Nintendo çok farklı sebeplerle de olsa, hakkında crow bir şey var. Nintendo kendini kanıtlamak için çok hevesli olduğunu ve diyor 3DS bu ülkede oyuncuların elleri ulaştı yılından bu yana ABD'de beş milyon toplam satış vurdu. Taksitli akıllı tasarımcılar için kullanılan bir kafa numaraları ile rekabet değil, ama umutları bir kadar loş olduğu bir el konsolu için bir dönüm noktası var ani fiyat kesilmiş bir yıl önce satış körüklendi. Nintendo Haziran ayında sattı 155,000 3DS birimleri başını almak sağlar önce, ancak Microsoft'un kendi kazanımlarından bağlamında almak önemlidir: Redmond bu ay 257.000 Xbox 360 adet sevk ve son bir yıl için tüm ABD konsolları arasında kurşun oldu ve yarım. Gibi herhangi bir işaret temizleyin - sadece 90.000 Wii birimleri aynı ay içinde ellerini ticareti çok önemli olmakla beraber, Sony verileri karanlıkta konum Wii U Satoru Iwata ve şirket için yeterince hızlı gelemez.

Gammatech engebeli T7Q $ 2k de başlattı ve yukarı derhal iPad'in öğle para çaldı

Gammatech sağlamlaştırılmış T7Q Windows sekmesinde ilan, derhal kayrak öğle yemeği para çaldı
Insanlar orada gerçek yapmak için çalışma (teknoloji bloglama gibi, örneğin), gibi bir tablet ihtiyacı var Gammatech T7Q, Windows kayrak 2000 $ 'dan başlayan,. Günlük sürücü sekmeler arasında bir M9 tank gibi dışarı çıktım, mühürlenmiş magnezyum birimi çevre Nasties için askeri özellikleri karşılayan - 7 inçlik rezistif dokunmatik TFT WSVGA LCD, ambalaj ise Intel Atom N2600 ve N2800 işlemci, geotagging ile 5MP kamera, pusula , jiroskop ve bir mSATA SSD . Ayrıca bağlantı ve genişleme yuvaları bir ürün yelpazesine aracılığıyla RFID gibi öğeleri, manyetik şerit okuyucu ve GPS ile dokuzlu için accessorized edilebilir. O üstlük, sizin verileriniz için orada üç farklı kilitlemek aşağı yöntemleri: TPM1.2 güvenlik, yerleşik BIOS koruma ve Kensington kilit bağlayıcı - artı Computracing yeteneği iyi ölçmek için, üzerine yığılmış. Tabii, bu adam petrol kuyuları ve çöl arkeolojik kazılarda için tasarlanmıştır, ancak Starbucks az birinin daha hauling eğer giyimli şık cred yepyeni bir düzeyde verebilir.

Nexus bazı müşteriler için 7 ön sipariş gemi - sizin var?

Bazı müşterilere Nexus 7 preorders gemi senin sahip
Bu bir damlama veya torrent olabilir, ama raporları ilk nakliye olduğunu Google geliyor Nexus 7 ederken Google Çal Store tetiği çekti bu müşterilerin ön-sipariş I / O açış koltukları hala sıcak vardı. Üçüncü parti perakendeciler Adorama ve Ebuyer da kısaca satmaya başladı Jelly Bean artık silah atladı bilinmektedir konum olsa da, tablet: Her iki en azından Pazar gününe kadar satış dondurmak için Google tarafından söylendi. Yakın bir varış kelime bile üç haftalık bekleme tükenmez olduğunu düşündüm olanların kulaklarına hiç kuşkusuz müziktir. Yine de, biz sizin $ 199, ASUS yapımı Android rüyası biraz daha beklemek zorunda olacağı yolunda ya eğer gerçekten olup olmadığını bilmek istiyorum.









BAE Systems sert kompozit güneş hücreleri tasarlayan: İHA'ların yapısı olarak hareket olabilir, asker dişli parçası

BAE tasarımları sert kompozit güneş hücreleri, İHA'ların yapısı gibi asker dişli parçası hareket olabilir
BAE Systems bu hardy, yüksek kapasiteli üzerinde çalıştığını ortaya koydu güneş hücreleri bile güç insansız araç ve bireysel bir askerin dişli bağlayacağı. Darren Toka, bir yönetici göre BAE Systems ' İleri Teknoloji Merkezi, hücrelerin kilo prim yaptığı küçük, genellikle havadan, askeri birlikler, yöneliktir. Sistem, hala gelişme aşamasında, hücreler daha az güneşli durumlarda enerji absorbe kadar duyarlı hale getirilmesi kaydıyla ağır dayanıklılık insansız hava araçları için güç sunabilir - Şirketin İngiltere merkezli mühendisleri şu anda contending bir şey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder