Translate

Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2012 Çarşamba

APS-C Canon EOS M ayna daha az vücut, 298g İlanı

Canon EOS duyurdu M aynasızlar 18 MP APSC, 3 inç dokunmatik ekran, EF uyumluluk, 22mm lens ile 800 dolarlık Ekim ayında gemi

Canon SLR ayna az gerçek oldu. Adı EOS M. ise Sadece şirketin SLR, kompakt EOS Kiss, ayna az ucundan olacak edildi tanıtımı, geçmişe Parti Canon bir ilişkisi vardı uzakta koymak için yeterli iddialı iş haline geldiği bir pazar açtı için .

En özellikleri, kompakt gövde hala şirketin SLR tipi kamera çoğunluğu aynı APS-C boyutunda görüntü sensörleri ile donatılmıştır olurdu ederken. 18 milyon etkin piksel sayısı. Görüntü işleme motoru DIGIC 5. Kadar 12,800 'e kadar ISO 100 Düzenli duyarlılık. Yüksek hızlı CMOS AF AF ve kontrast AF faz farkı birleştiren hibrid ile donatılmış, bugüne kadar EOS Öpücük X6i mevcut modeli değişmez. Çekim çerçevesi 4.3 saniye /.

Diğer taraftan, mercek yeni bir EF-M monte kullanmaktadır. Bu ve 22mm F2.0 18-55mm F3.5-5.6 ikisi aynı anda vizyona girecek EDİLMEKTEDİR. Geleneksel EF lens kullanmak için, montaj adaptörü adanmış olmalıdır. Yine de, bu bakış lens odak uzaklığı ve açı değişikliği endişesi olmadan varlıklarını aktarmak için büyük bir avantaj. EOS M 28 EF lens optik düzeltme verileri bir görev ek olarak önceden tescil edilmiştir.
KAYNAK: Kanon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder