Translate

Popüler Yayınlar

30 Temmuz 2012 Pazartesi

İTÜ karma patent savaşları dışarı barış görüşmeleri için akıllı telefon üreticileri getirmek istiyor

İTÜ karma patent savaşları dışarı barış görüşmeleri için akıllı telefon üreticileri getirmek istiyor
Birleşmiş Milletler barış broker klişe tanımlar, böylece onun Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (duyduğuma çok güç değil İTÜ ) kanat adım ve hızla tırmanan soğumasını umuyor patent dünya savaşı . Deneyin akıllı telefon üreticileri, hükümetler ve standartlar grupları var ve aralarındaki farklılıkları bazı çözmek - tabii nötr Cenevre, İsviçre, - organizasyon 10 Ekim tarihinde Yuvarlak Masa Patent toplanmayı planlıyor. Çoğunlukla endişe eden Apple'ın eylemleri ancak, otur aşağı odağı memnun olmayacaktır. Dikkat Çoğu şirket bir Google ait büyük ölçüde ısı koyacağız standartlara dayalı patent, kötüye olduğu iddiaları saracak Motorola yanı sıra Samsung . Yine de ümit var ne zaman ITU'nun Genel Sekreteri Dr Ne patent sahipleri arasında bir "denge" arzusunun Hamadoun Touré görüşmeler istiyorum ve müşterilerine ne gerek. Bizim gerçek bir umut biz tartışma duymak zorunda kalmamasıdır gümrük gecikmeler ve ürün yasakları sonra uzun bir süre.
[Resim kredi: Patrick Gruban, Flickr ]

Apple yanıt beklerken Samsung ABD Galaxy Nexus yasağı geçici kalış alır

Galaxy Nexus
Samsung dan mühlet sadece bir tutam oluyor Galaxy Nexus yasağı , tüm sonra: 12 Temmuz nedeniyle bu konuda Apple'ın yanıtı beklerken Yargıç Lucy Koh yasağı geçici süreyle durdurulması için Samsung talebini kabul etti. Bu bir mola fazla değil, ancak, Google'ın izin telefon satmaya devam ihtiyati tedbir kararı esası hakkında daha kesin bir göz var önce birkaç gün daha Google Oyna. Biz hala görüyorsanız Android 4.1 ", çok yakında" olarak sadece listelenen telefon ama Jelly Bean severler başka bir tat alıyorum önce sadece bir kaç saat olabilir.

Droid Incredible 4G LTE yorum: Verizon mükemmel bir küçük ölçekli Android telefon alır

DNP HTC Droid Incredible 4G LTE gözden Verizon Wireless kompakt bir superphone başlangıçları
Bu marka sadakati değerini hafife almak zor. Sadece Verizon Wireless isteyin. Bu memnun olan var İnanılmaz ve Incredible 2 taşıyıcı teşvik akılda sahipleri Droid Incredible 4G LTE Tahmin edebileceğiniz gibi - - VZW hızla LTE ağı boyunca gezintileri, bir 4-inç, 149 $ cihaz.
İlginçtir, Incredible 4G LTE birçok tüketici, diyelim ki, tercih olabilir bir anda iniş olan HTC Bir X . Aslında olsa da, Verizon kararı yerine (Ayrıca HTC tarafından yapılan) İnanılmaz güncellemek için Verizon için oldukça imrenilecek bir öneri sunuyor müşteriler. Kısa bir konuda, unutmayın Samsung Galaxy S III yakında Verizon de, bu noktada, ağ prömiyeri akıllı telefon olması bekleniyor haberimin ilk yapacaktır. Yine de, onun büyük boyutlu birçok alışveriş caydırmak olacak ve bu objektif bakıldığında, Droid Incredible 4G LTE anlam vermeye başlar. Yani, boyutu gücü eşit olduğu varsayımına antitezi olarak duruyor kompakt bir cep telefonu var. Yakışıklı oldukça yetenekleri ve zerafeti yaklaşım olmasa da bir X (veya Bir S bakılmaksızın geçerli sağlayıcınızın -, bu konuda), en son İnanılmaz bir layık halef ve bir sonraki akıllı telefon olarak dikkat çekmek gerekir. Nedenini öğrenmek için okuyun.

Facebook ve Yahoo! arkadaşlar yine patent çapraz lisans kabul

Facebook ve Yahoo! arkadaşlar tekrar, patent crosslicense kabul Ve böylece, Facebook v Yahoo! mahkeme mücâdele sona geldi. İki Silikon Vadisi devleri yasal bir ateşkes ve birbirlerinin çapraz lisanslı biraz kabul etmiş IP , tüketici hassasiyetlere üzücü endişelenmenize gerek en küçük bir yasal Donnybrook anlamı var. İki, kendi reklam ve sosyal ağ patentler konusundaki görüş farklılıklarının yerleşti, ama onlar da çok, bir reklam satış ortaklığı kabul ettik sadece. Şimdi, sadece tüm bu diğer sayısız teknoloji davacıları dostça gibi alacrity ile aralarındaki farklılıkları razı olabilirim.

05:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!

05:00 ET canlı Teknoblog Podcast dinleyin!
Havai fişek Lots ve çılgın geliştirici zirvelerinde bu hafta bir eksiklik oldukça ilginç bir podcast için yapamazsınız anlamına gelmez. Episode 145 bize bağlıdır, bu yüzden kablosuz olarak haftada hakkında konuşmak gibi Myriam, Brad ve Joseph katılın!
Invalid Date

Twitter web arama otomatik tamamlama getiriyor, rekor sürede Biebs tweets bulmanıza yardımcı olur

Twitter web arama otomatik tamamlama getiriyor, rekor sürede Biebs tweets bulmanıza yardımcı olur
Twitter bugün büyük bir arama güncelleme ima edildiğini, ve bu kadar teslim sadece budur. Bunun yerine (çok samimi aksak) arama sonuçları sayfasının, üst kısmında bir arama kutusu artık anahtar kelimeleri ve insanların bölünmüş autocompleting arama sonuçları sağlar. Sistemi yazım gaffes ve ilgili aramaları için kontrol etmek ve sonuçlarını hemen ardından kullanıcılar yerine tüm için detaya olabilir yeterince akıllı sosyal ağ . Autocompleting bir süre, Android ve iOS uygulamaları bir dayanak noktası olmuştur, ama biz internet kullanıcıları artık en sevdikleri Yeni mezun aşağı izleyebilirsiniz duyduğumuza çok sevindik teen pop yıldız her zamankinden daha hızlı.

Engadget Podcast 300 - 2012/06/07

300 bölüm önce, Engadget Podcast Treo, StarTacs ve OG RAZRs arasında, kendilerini gerçekten bile var podcast önce vardı. Bu bir Qs, 7s ve Fasulye ile asılı. Hangi donanım ile 600 eşlik edecek? Nerede zaman-mekân süreklilik konaklardan atar? Bunların kortikal yığınları onlar için podcasting olacak mı? Bu Üretimi Teknoblog Podcast sorulardır.
Hosts: Tim Stevens, Brian Isıtıcı, Dana Wollman
Ziyaretçiler: Ryan Block, Darren Murph, Phillip nuga, Josh Fruhlinger
Yapımcı: Trent Wolbe
Müzik: Orbital - Asla
08:10 - Nexus 7 yorum: Satın alabileceğiniz en iyi 200 $ tablet
21:21 - Nexus S, sosyal akış cihazı hands-
28:25 - Jelly Bean, Android 4.1 Temmuz ortasında yayıyoruz, Google tarafından ortaya
36:55 - Google'ın Proje Cam biraz daha ayrıntılı bilgi alır
50:30 - RIM duyurdu Q1 kazanç: 518,000,000 $ net zarar, 5.000 işten, Q1 2013 yılına kadar BB10 nedeniyle değil
51:00 - RIM'in Thorsten Heins şirketin reddediyor 'ölüm sarmalı,' BlackBerry 10 başarılı bir geçiş öngörüyor




Podcast duyun


Podcast abone

[ iTunes ] doğrudan iTunes (geliştirilmiş AAC) içinde Podcast abone olun.
[ RSS MP3 ] RSS toplayıcıma Teknoblog Podcast besleme (MP3) ekleyin ve gösteri otomatik olarak teslim olması.
[ RSS AAC ] RSS toplayıcıma Teknoblog Podcast besleme (geliştirilmiş AAC olarak) ekleyin.
[ Zune ] Zune Marketplace doğrudan Podcast abone olun.
Podcast indirin

LISTEN (MP3)
LISTEN (AAC)

EA Facebook SimCity Sosyal açar, gerçekten, gerçekten sizin 'gibi' umut olacak

EA Facebook SimCity Sosyal başlatır, gerçekten, gerçekten bunun gibi olacak umuyor
Tabii, ona en çok, biliyorsun, patlayıcı lansmanı olmamış olabilir , bu yılki E3 - fakat Facebook "seviyor" metrik herhangi bir tür (ki, verilen, tartışmalıdır) ise, EA'nın yeni reborn ve ağır toplumsallaşmış SimCity var önde olması durumunda parlak bir geleceğe. SimCity Sosyal oyuncular kasabalar arasında dostça ilişkiler veya form rekabet oluşturmak için sitenin kitlesel kullanıcı tabanına planlamak ve şehirler inşa, emniyet kemeri, icar, bu hafta Zuckerbergian sosyal ağ üzerinde dükkanı açtı. Böylece 800k veya oyun şu anda öyle EA dostu Başparmak tıklayın isteyenler için özel içerik sunan, yeterli net değildir oynadılar etti seviyor. Ve bilgisayarınızın önünde otururken ne gibi görerek bazı kızarmış hamur işleri kahvaltı olmadan tam olmaz, Dunkin 'Donuts oyunculara hediye kahve ve donut "güçlendirme" de oyun için izin eyleminde oluyor.


IRL: Fujifilm X-Pro1, Garmin Edge 200 ve Otterbox Evrensel Defender durumda, revisited

Hoşgeldiniz IRL , biz gerçek hayatta kullanarak ve zaten resmi gözden tedavisi var ürünler ikinci bir göz atın konum araçlar, uygulamalar ve oyuncaklar hakkında konuşmaya devam eden bir özellik.

IRL için fikri nereden geldiğini anlatmıştık hiç, şimdi herhangi bir zaman kadar iyi olabilir. Kendi Tim Stevens, kendi başına bir araba somun ve Engadget için bir kerelik otomatik editörü, araçlar oto mags araçların ne şekilde test etmek istedi. Yani uzun bir süre boyunca, sürekli olarak, diyebiliriz. Bu özellikle gerçek misyonunu halkalar bu hafta: Fujifilm X-Pro1 test çekimleri Jon'un alınan yüzlerce, Terrence Garmin Edge 200 bisiklet monitör ve Brian o kadar uzun süre o aslında övgü geri alıyorsa bu Otterbox Evrensel Defender durumda sahip oldu ile gidip edilmiştir Bir önceki IRL verdi. Tüm bu ve bir aradan sonra daha fazla.

Nexus S incelemesi: Google'ın gizemli bir sosyal flama

DNP Nexus S incelemesi Google'ın gizemli bir sosyal flama
Ince unboxing ve taze kalıplanmış plastik kanserojen koklayın koklamak, inceleme için bir gadget kurarken, biz genellikle heyecan ve beklenti bir miktar nasıl yığınlarının kadar rekabete karşı görmek hissediyorum. Henüz başka bir görmek için aynı kriterler vasıtasıyla ya da bu dizüstü evrimi iteratif koş Ya o ya da görev bir istifa duygusu ne kadar bu yılki modeli yığınları bugüne kadar indirim satılan eski model. Nexus S ile olsa da, biz tamamen farklı bir şey hissettim: Orijinal merakı.
Neden? Peki, $ 299 MSRP bir high-end cihaz, birden çok kez yüksek Apple TV, Roku bir şey ve aslında, Google'ın kendi Google TV gibi medya flamalar daha yüksek bir fiyat var. Ve henüz, Q bunlardan herhangi çok daha az işlevselliğe sahiptir. Büyük ölçüde bu yüzden, Google, onun meydana çıkarıyor tanıklık etmiş pek çok I / O onu yazmak için hızlı davrandılar. Kendi şüpheler olmasına rağmen biz onu evde ve arkadaşlarıyla adil bir salıncak, katı kullanım haftada vermeye söz verdi. Nasıl yaptın? High-end bileşenlerden bu yüksek konseptli cihaz bazı kararlılıkla düşük seviye özellikleri için makyaj mı? Öğrenmek için tek bir yol var.

Cisco sevilmeyen Bağlan Cloud hizmeti üzerinden başka bir basamak aşağı tırmanıyor

Cisco sevilmeyen Bağlan Cloud hizmeti üzerinden başka bir basamak aşağı tırmanıyor
Cisco zaten yatıştırmaya çalıştı kızgın müşteriler şirket kendi yönlendirici üzerinden bir kişinin internet geçmişini izlemek için izin verilen bir madde - yeni Linksys gizlilik anlaşması önemli bir bölümü hurdaya tarafından. Ancak, muhtemelen saldırı duygusunu bastırmak için yeterli olmadığını anladım, şimdi bir adım daha ileri gitti. Resmi bir blog yazma, Cisco Başkan Yardımcısı Brett Wingo Linksys müşteriler artık Bağlan Bulut, sorunun merkezinde yatıyordu hizmet için kayıt içine itilmiş olacağını açıkladı:
"Müşterilerimizin sorunlarına yanıt olarak, Cisco Bağlan Cloud hizmet-Katılımsızlığın süreci basitleştirilmiş olan ve geleneksel yönlendirici kurulum ve yönetimi geri varsayılan ayarı değişti."
Diğer bir deyişle, artık sadece yönlendirici gelişmiş ayarlara erişmek için kıvrımlı bulut hizmet kanca kadar gerekecek ve ne kişisel alan daha büyük bir parça uzakta imzalamak zorunda olacak - ki bu sadece nasıl ilk etapta (ve aslında ne kadar) olmalıydı.


Baharatlı yaz renkleri Nintendo başlangıçları yeni 3DS varyantları

Baharatlı yaz renkleri Nintendo başlangıçları yeni 3DS varyantları
Biz hala daha büyük (ve daha şık) işlemek için kaşıntı yaparken XL tekrarında Nintendo, iki Asya bağlı el bilgisayarları için asit renkler yayıyoruz durmadı. 3DS Cerulean içinde (parlak mavi) ve Pırıltılı (sıcak pembe sürüm) Eylül ayında 3DS XL lansmanına eşlik, Hong Kong ve Tayvan'da piyasaya sürülecektir. Şimdiye kadar takip edeceğim konusunda Nintendo hiçbir kelime Patlıcan renkli ABD modeli.

Samsung 9 Serisi incelemesi (13 inç, orta-2012)

DNP Samsung 9 Serisi incelemesi 13inch, mid2012
İyi şeyler doğru, çift gelir? Samsung bu senenin başlarında yenilenen bir daha taşınabilir 13 inç makina ile birlikte, etkileyici bir ince 15-inç modeli: iki yeni Ultrabooks ile high-end Serisi 9 hat. Şimdiye kadar bu yıl, bizim için bir şans aldım gözden bugüne kadar bizim favori ultraportables biridir büyük versiyonu, minimal tasarımı sayesinde, hızlı performans, güzel ekran ve uzun pil ömrü.
"Yani?" düşündüğünüzü söyleyin. "Neden minyatür versiyonu revisiting rahatsız?" Biri, arkadaşları için, Samsung yakın zamanda yenilenmiş üçüncü nesil Intel Core işlemciler ile 9 Serisi ve biz herhangi bir performans artışı not yapmak için istekliydiler. Daha da önemlisi, 13-inç Serisi 9 büyük kardeşi daha sert rekabet ile karşı karşıyadır. Gerçekten çok ince veya 15-inç 9 Serisi gibi hafif bir başka büyük ekran dizüstü yoktur; o bu konuda çok, sen alma off en iyisin dizüstü bilgisayar özelliklerini isen. Ama küçük Serisi 9 kendisi gibi high-end ultraportables ortasında perakende raflarında yer için mücadele bulur MacBook Air , ASUS Zenbook Başbakan UX31A , HP Envy Spectre XT de, fikir ve. Peki, bu tür değerli rakipler karşı 1300 $ ücret sistemi nedir? Öğrenmek için okuyun.

Corsair'in Kuvvet GS SSD serisi en büyük kapasitelerde en iyi hızları sunuyor

Corsair'in Kuvvet GS SSD serisi en büyük kapasitelerde en iyi hızları sunuyor Eğer Corsair'in görünümünü sevdiyseniz Force GT SSD ailesi, ama biraz daha sonra boşluk vardı, Kuvvet GS modelleri tasarıyı uygun olabilir - sürüş boyunca bazı SandForce-dayak performans iyileştirmeleri ile. 480GB SSD boyutları ve ferah zirvelere ulaşıyor, 180GB başlayacak ve her SATA 6 Gb / s bağlantı sunar. Bu yazma sırasında 530 MB / s erişebiliyor ise SSD'ler, 555 MB / s'ye kadar sıralı okuma hızı taşımak. Depolama ihtiyaçlarına bağlı olarak - Eğer $ arasında 190 490 $ ödeme bekleyebilirsiniz ise 2.5-inç sürücüler, tüm yedekte 3,5 inç cubbies için bir adaptör ile gelecek.

Windows Home Server nihai yay alır, Windows Server 2012 Essentials (pahalı) döküm çağrı geçer

HP MediaSmart Server EX485
Microsoft'un arasında gizlenmiş Windows Server 2012 sürümü planları : medya sunucusu PC hayranları için bir bombadır Windows Home Server uzağa gidiyor. HP sonra platformun koma durumu bir şey zaten olmasına rağmen onun MediaSmart sunucular düştü ve şampiyonu davasına büyük bir satıcı olmadan OS bıraktı, bir SSS ortaya tek başına bir yapı olarak oldukça uzak gidiyor. Windows Server 2012 Essentials yerini alıyor ve bir paket içinde hem medya sunucusu yanı sıra küçük işletme sunucusu görevlerini idare edecektir. İşte bu, o Essentials hariç, tüm iyi ve güzel halen 425 $ olarak fiyatlandırılır - Windows Home Server neredeyse 10 kat tipik bir 50 $ satış fiyatı. Biz bir medya sunucusu satıcı veya hevesli fiyat olup olmadığı doğrulamak için Microsoft için dışarı ulaştınız medya PC sevgilisi ödeyecek. Biz Windows Home Server (ve çok muhafazakar OEM'ler için ücra 2025) bir stand-alone kopyasını satın almak için 2013 yılı sonuna kadar olacak, ancak odak anahtarı bazı taraftarların neden olabilir; Umarım, öyle değil mi ağ ortamı başka bir yerde sürüklenmeye paylaşımı.

LTE ile ASUS Trafo Pad TF300 Almanya (video) O2 üzerindeki bacakları uzanıyor

Trafo Pad TF300 LTE versiyonu Almanya'da O2 ayakları uzanıyor
O ki, tüm bu uzun zaman önce değildi FCC bize cazip bir LTE uyumlu fikri ile Trafo Pad TF300 . Şimdi, bir video zafer yukarı / 32 Mbps aşağı tüm 42 Mbps hızlı tablet gösteren Almanya'nın O2 şebeke çevrimiçi attı etti. Zorunlu sonra hız testi , bunu bile bir şey değildi gibi birlikte temizlendi olmanın diğer HD video bol birlikte, YouTube videoları bir cazibe kadar yükleme görebilirsiniz. Beyaz destekli versiyonu hızlı bir tur biraz başka not açığa vurur, fakat LTE eksikliği cüzdan dolar tutuyordu, bu sadece geri onları kızdırmak için yeterli olabilir.

kaynak Telefonica Almanya , o2deofficial (YouTube)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder