Translate

Popüler Yayınlar

22 Temmuz 2012 Pazar

Green Inhabitat Haftası: Proje litre ışık, uzay turizmi ve "Hyperloop" tren

Inhabitat recap her hafta bizim arkadaşlar bizim için hafta ve temiz yeşil teknolojinin en ilginç gelişmeler - Bu yeşil haftadır.

DNP Inhabitat's Week in Green TKTKTK

Bu yaz rekor sıcaklık dalgaları ile, ABD'de son bellek en zorlu biriydi ve yarısından fazlası ülkede 50 yıldır en kötü kuraklık yaşanıyor. Ve daha da sorunlu bir gelişme, Manhattan'ın iki katı büyüklüğünde bir buzdağı bu hafta Grönland kesti. Fosil yakıtlar ve su tasarrufu sağlayan teknolojilere temiz alternatifler geliştirmeye ihtiyacı her zamankinden daha acil, ama biz birkaç önemli alanda ilerleme kaydediyoruz. California'da, inanılmaz sağlanması ve sınırsız miktarda üreten bir nükleer füzyon reaksiyonu başlangıç ​​için bir adım daha yakın enerji milyar 500 watt üreten tek bir noktada 192 lazer bilim adamları, temiz enerji. Bir başka umut verici gelişme ise, Mısır'da  $ 78.000.000 yakıt atık plastik çevirmek için bir yol buldu.


Bu ışık, bir litre su şişeleri Filipinli hane için zenginlik güneş lambaları oluşturur akıllı bir hareket projelendirme litre - Biz her zaman acil bir soruna yeni bir çözüm sunan yeni modelleri bekliyoruz. Singapur, hükümetin yağmur suyu 10.000 hektar depolayan barajı zarif Marina Barajı inşaatı ile, ithal su olan bağımlılığını sınırlamak istiyor. Paris'te dikey bir muz bahçeleri oluşturmak: Bu ​​hafta bizim ekranlar geçti en sıradışı kavramlardan biri olarak, SOA Mimarlar muz sevkiyat Latin Amerika tüm yol için bir çözüm önerdi. Ve aynı derecede garip gelişme, Alman tasarımcı Anke Domaske şımarık sütten elbise oluşturur giyim firması Qmilch başlattı.

Yeni yeşil ulaşım, ilk streç limuzin Nissan Leaf Tennessee bu hafta sokaklara döküldü ve Rímac Automobili olan 188 beygir gücündeki elektrikli supercar Konsept Bir bu hafta piyasaya sürülecek duyurdu. Biz kesinlikle çok California hızlı tren için fon ilk bit onayladı (Amtrak ve doğu kıyısında bir yüksek hızlı tren hattı önerdi) memnunuz, ama daha iyi olmaz mıydı, devletler revü ve gelişmiş Elon Musk, sadece 30 dakika içinde San Francisco ve Los Angeles'a seyahat olabilir "Hyperloop" tren? Ve Virgin çevre üzerinde ciddi etkileri de olabilir, gelecek yıl uzay turizmi uçuşları sunmaya başlayacak duyurdu.

En etkileyici mimari gelişmeler, bu hafta birinde, tasarımcı Tom Dixon bir evde Londra'da bir su kulesi döndü (ve kira için kullanılabilir). Dixon yaptıklarımızı bir ters, bir Fransız sanatçı ikilisi su ile bir telefon kulübesinden dolu bir akvaryuma çevirdi. Eğer DIY hafta sonu için eğlenceli bir proje arıyorsanız Son olarak, kendi lav lambası yapmak için nasıl bizim öğretici bir göz atın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder