Translate

Popüler Yayınlar

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Nexus S Jelly Bean 19 Temmuz dozunu olacak ... Avustralya

Nexus S tendrá su dosis de Jelly Bean el 19 de julio tr ... Avustralya

Google dağıtıldığında hala resmen belirlenmiş değil Jelly Bean olmayan diğer bilgisayarlara Galaxy Nexus ve Nexus 7 olduğunu ilan ederek mevcut bir sürpriz olarak geldi Avustralya'da operatörü Vodafone engel değil, Nexus S alacaksınız beklenen güncelleme sonraki 19 Tem. Ve bir reklam gevşek ve belirsizliklerle dolu olduğunu sanmıyorum: operatör Android 4.1 'e güncelleme 19 ertesi gün olacağını belirten ve hatta belirli bir zaman sağlayarak onun blog bir giriş için ayrıntılı olmuştur. Tabii ki, bu açıklamayı güncelleştirme, diğer pazarlara imminently gelmesi gider, ama biz durumda uyanık kalmak zorunda kalacak anlamına gelmez. VE alırsınız ki, ihmal ettik.


 Software Update Weekly Wrap - 18 Temmuz 2012









Bu haftaki Haftalık Wrap hoş geldiniz! Bu mesaj size şu anda laboratuvarlarımızda yollarını çalışan yazılım güncellemeleri üzerindeki tüm bilgileri verecektir.

Bu mesaj bana ne söyleyecek?

Üreticilerin tavsiye ettik yazılım güncelleştirmeleri bu Haftalık Wrap sadece bilgi bilgi bilgi sunulması için halen hazırlık aşamasında olan veya fiziksel test ve belgelendirme için Vodafone'a sağlamıştır. Eğer web etrafında ve yurt dışından güncelleştirmeleri hakkında haber duymak rağmen, yerel dağıtım çizelgeleri farklı olabilir unutmayın. Bu yerel donanım çeşitleri ve Avustralya yasal gereklilikler nedeniyle.

Bu mesaj bana ne söylemeyecek misin?

Biz test ve belgelendirme için bize önceden sunulması için yazılım güncellemeleri geliştirmek için üretim ortaklarımız güveniyor. Üretici Vodafone onun önümüzdeki durumu onaylamıştır kez sadece bir güncelleştirme haber verecektir. Ancak, bu gelişim sürecinde akışkan yapısı nedeniyle, teslimat programları değişebilir ve önceden tebliğ güncelleme test giremezsiniz.

Laboratuarlarında neler var?

Aşağıdaki tabloda, şu an test çeşitli aşamalarında yapılan tüm güncelleştirmeleri listeler.
Kalın listelenen cihazlar geçen hafta bir değişiklik gösterir:
Üretici Model Akım Gelecek Durum
Samsung GALAXY S (Vodafone) 2.3.3 2.3.6
Value Pack
Vodafone tarafından onaylanmış, 01:00 AEST, 19 Temmuz 2012 planlanan Samsung tarafından dışarı rulo. Bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
GALAXY S II (Vodafone ve 3) 4.0.3 4.0.3 Maintenance Release Vodafone tarafından onaylanmış, 01:00 AEST, 20 Temmuz 2012'deki Samsung tarafından dışarı rulo. Daha fazla bilgi için günlüğü bir göz atın.
GALAXY S III 4.0.4 4.0.4 Maintenance Release 2 Yazılım yakında başlaması planlanan testlerin, üretici aldı.
GALAXY Tab 7 " 2.3.6 2.3.6
Value Pack
Yeni yazılım yakında başlaması planlanan testlerin, üretici aldı.
GALAXY Mini 2 2.3.6 TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
GALAXY Not 2.3.6 Android 4.0.4
Dondurma Sandviç
Test için Vodafone'a üretici tarafından ikinci turda yazılım sunulması bekleniyor.
Nexus S 4.0.4 Android 4.1
Jelly Bean
Vodafone tarafından onaylanmış, Google 01:00 AEST, 19 Temmuz 2012 planlanan tarafından yuvarlayın. Daha fazla bilgi için günlüğü bir göz atın.
GALAXY Nexus 4.0.4 Android 4.1
Jelly Bean
Üretici test için Vodafone sunulmak üzere güncelleme hazırlanıyor.
HTC Desire HD
(Vodafone ve 3)
2.3.5 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Test için Vodafone'a üretici tarafından ikinci turda yazılım sunulması bekleniyor.
EVO 3D 2.3.4 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Şu anda test ikinci turda yazılım.
Kâşif 2.3.5 2.3.5 Maintenance Release Vodafone tarafından onaylanmış, 01:00 AEST, 19 Temmuz 2012 planlanan HTC tarafından yuvarlayın. Daha fazla bilgi için günlüğü bir göz atın.
Motorola Xoom 3G 3.2 4.0 Ice Cream Sandwich Vodafone tarafından onaylanan, 30 Temmuz 2012 için planlanan Motorola tarafından dışarı rulo. Daha fazla bilgi için günlüğü bir göz atın.
Nokia N9 MeeGo PR1.2 MeeGo PR1.3 Güncelleme kısa başlaması planlanan testlerin, üretici aldı.
Sony Xperia S 2.3.7 Android 4.0.4
Dondurma Sandviç
Şu anda test ikinci turda yazılım.
Xperia arc 2.3.4 Android 4.0.4
Dondurma Sandviç
Şu anda test ikinci turda yazılım.
Xperia ray 2.3.4 Android 4.0.4
Dondurma Sandviç
Şu anda test ikinci turda yazılım.
Huawei G300 çıkın 2.3.6 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Üretici test için Vodafone sunulmak üzere güncelleme hazırlanıyor.

Tarihsel Bilgi

Bu bölüm ayrıntıları olmayan Android platformları için son güncellemeler. Android cihazlar için son güncellemeleri hakkında bilgi için, lütfen bizim Android Yazılım Güncellemeleri sayfa .

BlackBerry OS

Üretici Model Akım Gelecek Durum
RIM BlackBerry Bold 9900 OS 7.1 paket 1149 TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
BlackBerry Curve 9360 OS 7.1 paket 1647 TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
BlackBerry Storm 9500 v5.0.0.742 TBA Bu önemli güncelleştirme artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
BlackBerry Pearl 9100 OS 6.0 paket 3050 TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
BlackBerry 9300, 9700, 9780, 9800 OS 6.0 paket 3049 TBA Bu güncellemeler artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.

Windows Phone

Üretici Model Akım Gelecek Durum
Nokia Lumia 800 Windows Phone 7.5. (MCR3) TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
HTC 7 Trophy Windows Phone 7.5. (MCR3) TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.

Symbian

Üretici Model Akım Gelecek Durum
Nokia N8
(3 ve Vodafone Varyantı)
Nokia Belle TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
C7
(3 ve Vodafone Varyantı)
Nokia Belle TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
E6 Nokia Belle TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.
E7 Nokia Belle TBA Bu güncelleştirme, artık kullanılabilir; bizim bakın blog yazısı daha fazla bilgi için.

Nexus S güncelleme çıktı! Bu bir şekilde GN güncelleme için farklı mı?
 
  1. Resmi bir ICS yapı 10.1v için vahşi bulundu. Numarası IMM76D.BULG1 oluşturun
    Cihazın dünya çapında yazılım sadece tek bir yapı olduğu için siz henüz bir şey duydun mu?



  2. HTC EVO 3d için Oh ...... ikinci turda yazılım test : (: (: ( .......... Bu yüzden gitmek için 2 hafta daha olduğunu??
  3.  
    Bu test bu telefon için devam doğrudur ederken Merhaba , ben paylaşmak için başka bir bilgi var. Bir sonraki haber bu sürüm için onaylanmış oluyor ve kısa bir süre sonra Telefonunuzda göreceğimi olacaktır.

  4.  
    wow - google hataları çok bu sefer bulunmamış demek olmalı .. yah Nexus S Google / Voda gelen aşkı hissediyor.

  5.  
    Nexus S güncelleştirme özellikleri (Ben geçen hafta hakkında sorular gibi) ihmal mi? Ayrıca Galaxy Nexus güncelleme şey bu tür ile ilgili herhangi bir haber?

  6.  
    Bu yorum Vodafone kabul etmediği için bir moderatör tarafından kaldırılmıştır Sosyal Medya Kullanım Koşulları . Bu kuralları üzerinden okumak ve akılda onlarla comment yeniden göndermek için çekinmeyin.

  7.  
     Merhaba, daha fazla bilgi için bloğumuzda bir göz atın. Daha fazla ayrıntı ile özel duyuru sonrası gece veya yarın erken ya yayınlanacaktır.

  8.  
    Merhaba, daha fazla bilgi için bloğumuzda bir göz atın. Daha fazla ayrıntı ile özel duyuru sonrası gece veya yarın erken ya yayınlanacaktır. GALAXY Nexus üzerinde son yeni tabloda hakkı var - biz hala göndermek için Samsung hakkında bekliyoruz, ama şimdi bizim için hazırlanması sürecinde demektir.

  9.  
    Neden Nexus S ilk göndermek istiyorsunuz? Bu Gnex aynı zamanda bırakılmamalıdır? Gelecek güncelleme için sabırsızlanıyorum! =)

  10.  
    Zaten nexus s Wow! : O

  11.  
    Bana adam dalga mı geçiyorsun? Ben Xperia S ICS 4 hafta boyunca serbest beklemişti?
    Bana xperia S ICS serbest zaman tam tarihi söyleyebilir misiniz?
    Optus 3 hafta önce piyasaya sürdüğümüzde, bu adamlar gerçekten müşterilerine önem Vodafone user.If adil değil, sadece yükseltme bazı sorunlar istemiyorum demiyorum, hızla tüm konuları test edebilirsiniz.

  12. Android güncelleme sayfasıyla ( http://www.vodafone.com.au/personal/android/home/software-updates marka ve model telefon üzerine tıkladıktan sonra), size güncellemeleri durumu o sayfada koyabilirsiniz ": N / A Güncellemeler" bize güncellemeleri ilerlediğini nasıl daha iyi bir fikir değil, sadece söyleyerek sayfa verebilir misiniz?
    Hevesle Xperia S ICS yükseltme bekliyor

  13.  
    Merhaba, Android Software Update sayfa haftalık atkıları yerine, daha ziyade güncel sürümü ne olduğu, bir ya da "gerçeğin tek kaynağı" olarak hareket etmek değildir. Bu Haftalık Wraps gelecekteki güncellemeler ilerlemektedir nasıl bir amaca hizmet ve öngörülebilir gelecekte bu bilgileri saklamaya devam eder.

  14.  
    Bir Korkarım yok gibi Merhaba, ben kesin bir tarih veremez. Biz müşterilerimiz hakkında bakım yapmak, işte tam bu kadar şiddetle bizim yazılım güncellemeleri sınamak sebebidir. Biz istediğim son şey bir hata biz test yoluyla çözülmesi olabileceğini piyasada orada yakışıklı binlerce dışarı rulo görmektir.

  15. Şaşırtıcı güncellemeleri hızlı bir şekilde son zamanlarda yayıyoruz edilir .. iyi çalışmaya devam edin.

  16.  
    Nasıl oluyor da Nexus S Galaxy Nexus önce çok hızlı bir şekilde oluyor? Aynı Google telefonları hem değil mi?

  17.  
    Ben onun sanmıyorum / onu milliyet Yorum ne kadar 'rastgele' üzerinde herhangi bir etkiye sahiptir.
    Senin yorumuna derhal kaldırılır umuyorum.
    herhangi bir düşünce?

  18.  
    Başvuru için,  gelen sözlerine yanıt olarak geldi.
    Ben görevinden doğrudan yanıt verdi, ancak benim yorum yorumların altında ortaya çıkmıştır.

  19.  
    Ne zaman bize dışarı rulo test için jöle fasulye 4.1 alacaksınız :-)

  20. Merhaba, .. i nexus si kıbrıs am from var ... ben Ota güncelleme Yarın alacağım?

  21.  
    Desire HD için, Vodafone hala 2. tur yazılımı beklediğini bulmak için hayal kırıklığına uğrattı. Nasıl uzun bir rollout önce? Bu 18 ay önce ekipman yelpazesine bir üst içindir .... : (

  22.  
    Merhaba, kabul ediyorum. Ben açıklamayı kaldırmak bizim moderatörler sordum. Biz post-ılımlılık (itidal gibi ön aksine) kullanırken zaman zaman bazı açıklamalar olsa da kayma olabilir.
    Yukarıda Yazımın üssünde belirtildiği gibi, tüm afişler bizim düşünün rica ediyorum Sosyal Medya Kullanım Koşulları Bu bloga yorum gönderirken.

  23.  
    Merhaba, Bu Google'ın OTA veya Vodafone ota nedir? Rabıtası s alabilir? Teşekkürler

  24.  
    Galaxy Not kullanıcının ... Dünyanın büyük bir kısmında hayal kırıklığına uğratan bir başka haftalık dondurma sandviç ve jöle fasulye tadını çıkarıyor, biz hala sonraki Kogan BYO, test 2 yuvarlak sunulması için bekliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder