Translate

Popüler Yayınlar

13 Şubat 2012 Pazartesi

HP 4G kutlamak, Pre 3 ve Veer TouchPad melankolik bir doğum günü




Sadece bir yıl önce, resmen HP TouchPad, Ön 3 başlattı ve sanatçısını Veer. Bir sürü, o tarihten bu yana 365 gün içinde Palm marka sonu oldu, şirketin tavrı WebOS donanım geliştirme ve kaynak mücevheri açma kararı, WebOS oldu. En azından şimdilik - - HP WebOS sanatçısını Bugün, başımızı eğmek gibi, aradan sonra bize gelip övgü şarkılar ve son üç üye hatırlamak için bir şeyler umuyoruz. Biz sonunda fişek sahip olacaktır.

HP WebOS 9. ilgili son kreasyonlarını tanıttı Daha sonra yıl kadar Şubat 2011, ancak cihazlar tüketicilerin eline ulaşmadı.Veer 15 AT & T, ilk çıkar kapısı oldu Mayıs geldi. Onun sevimli form faktörü rağmen orijinal Ön sıkışık klavye konuşmak için ahizeden Lilliputians yönetilen ve en WebOS hayranları için bir niş cihaz olarak görüldü - büyük ölçüde bu daha mümkün Öncesi 3 sabırla bekliyorlar . Bu 1 kadar değildi Serbest HP TouchPad tableti, ve şimdiye kadar belki de en kötü pazarlama kampanyası, şirket ayarlanmış olduğundan Temmuz - ve WebOS cihazlar için tüm kalkınma - az iki ay sonra. HP, rahat bir yangın satışı yılında Dokunmatik çoğunluğu tasfiye, sonra Öncesi ABD 3 satılan yapmaması gerektiğini, birkaç gün sonra duyurdu.



webOS


 WebOS kesinlikle onun zaman için devrimci bir işletim sistemi oldu. Birçok yönden bu hâlâ böyle. Skunk gibi Foleo gibi projeler İşleri ile şirket flört sonra Palm tarafından yaratıldı, Inc, eski Palm OS için bir yedek olarak oluşturuldu. Haziran 2009'da yayınlanan orijinal Ön, başlangıçta gelişmiş yazılım için övdü, ancak daha sonra onun kötü inşaat kalitesi için ağır eleştirildi.Palm Pre daha az etkileyici, ilgi heyecan yetmedi ve Pre Plus ve Öncesi 2 radar çömezler biraz daha fazla idi. Nakit sıkıntısı çeken ve bir can simidine ihtiyacı, Palm Inc, HP, Nisan 2010 1,2 milyar dolar için satıyor.

Dokunmatik Yüzey Veer ve Pre 3 yeni WebOS cihazlar için sabır zaten ince yetiştirilen ilan edildi bir iklim vardı. Gelişlerinden üzerine sonraki gecikme, sadece huzursuzluk karıştırılmış ve en kısa sürede o kalabalık karşılıyor gibi, biz hızlı donanım kadar par olmadığımı anladım.Grubun tek bir üyesi anısına bir devrimci olarak kalacak olsa da, her WebOS ve meşaleyi taşımak için son cihaz olarak dikkat çekici ayrım tutmak - onun kapalı kaynak çağında, zaten. 



Veer 4G
 Orijinal Ön iyi çalışıyor, ama Veer edilmiş zamanla sahip taş, bir nehir olsaydı 4G (olmasa da güzel gibi) karşılaştırıldığında sadece bir çakıl taşı oldu. Ek kemer almaya akıllı telefonlar bir U dönüşü yapıldı ve biz öğrendik ki büyük-ve-in-şarj cihazlarına alternatif olarak sunulan Veer kucaklamaya başladı bir anda. Onun Snappy çoklu görev performansı ile, sadece bir 800MHz CPU tutarken, o hor dünya masada 2.0 dinleyici WebOS koymak için bir pozisyonda bir HSPA +, ve.
 
Pre 3
 
 Öncesi 3 sonuçta anılmak asla bir akıllı telefon olarak en çok. Bu Devletleri'nde bir taşıyıcı tarafından bir kapmak için fırsat gitmemişti Avrupa'da satışa olsa bile. HP, bu bir ile tartışmasız oyunu artırdı ve daha büyük bir WVGA ekran ve 1.4 GHz CPU ile en iyi WebOS akıllı telefon sahip olmaktır. Ne yazık ki, çok değil bir seçim diyor küçük seçimi verildi. Nostalji arayanlar mutlaka kendi karanlık için bu yakışıklı sevecek, ancak çok küçük, rahatsız klavye ve yazılım söndürme köşeleri ve kenarları, zorunlu olacak.
 
TouchPad
 
 
 Dokunmatik Yüzey, tek bir tablette WebOS ayrımlar varlığı olduğu gibi (bir sayım sürece TouchPad git) değer vardır ve WebOS 3.0 için ilk HP ürünleri. Bir puan bir hayli bulundu $ 99 için olur, ama ayrıcalıklı numarasını ait olmayan olanlar WebOS zorunda hikayenin bir köşe taşıdır. Ne yazık ki, yazılım bize, cila miktarı görmeyi umuyordum kaybolduğunu, ve tam tahıllar ve yeşil yapraklı sebzeler hiçbir miktarı bu slates hantal kitle tıraş etmektir. Ancak, sizinle kafeteryasında da, biz muhtemelen el sallamak istiyorum.
 
Wrap-up
 Bir bütün olarak, Veer, Pre 3 ve TouchPad WebOS ölümünden bir parçası olduğunu kanıtladı. Her birim, sevimli yetenekli ve garip olsa da, arada Android ve IOS saldırısından saygıdeğer platformu korumak için yeterli değildi. Kendi bireysel başarısızlıklarına rağmen, her geçen HP webOS biri olarak benzersiz bir statüye sahiptir, ve yalnız bu nedenle, onlar önümüzdeki yıllarda önce ibadet edilir. Bu açık kaynak topluluğu WebOS yazılım ve cihazların yeni bir dönem sürdürebildi olduğunu umut ediyoruz, ama biz çok-kısa WebOS yolculuğu ve son üç durdurmaya gerek ve onurlandırmak nerede şimdi bu.
 
 webOS Nation

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder