Translate

Popüler Yayınlar

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Lego "Yüzüklerin Efendisi" halinde

HTPC, anlamına gelen I oluşturmak için gerekli bir durumda. BEN yapı olarak kabul edilen temel bir Lego kutusu, gibi daha birçok diğerleri, fakat istediğim farklı şeyler. BEN de bir şey istedi yardımcı olacak (zaten babanın) Pi "." aslında BEN bir şeyi tabii ki bir bilgisayar veya garip bir kutusu kablo ile filizlenen tüm dört yanında.

Büyük bir Lego fan, zaten bir çiftin görüntüler Lego seti etrafında benim TV, en başta için Star Wars ve Lord, bu nedenle I "hide" Pi Lego da mantıklıydı başlangıç için bir şey.

I, Frambuazlı Pi'Lego boyutlar (7x11 bijon) yalnızca biraz daha büyük yeni Lego Lord Halkaları Weathertop model, ancak kolayca daha küçük Lego model'in dış boyutları. Daha sonra, yenilenen Weathertop model için Pi, temel olarak tamamen rebuliding iç model, çalışırken korumak için çok dış ayrıntılı.

raspi lego in progress (Small).jpg

Sonuç, mükemmel görünümlü Pi durumda kolayca ile my Lego. Pi, güvenli bir şekilde yerine böylece kabloları takmak ve bir sorun değildir, ancak, son model, değil de tabii ki bir bilgisayar.

raspi lego display (Small).jpg

Oh, ve işte, orijinal Lego model bu,. http://thelordoftherings.lego.com/en-us ... /9472.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder