Translate

Popüler Yayınlar

17 Temmuz 2012 Salı

geliyor 'kısa bir süre' Tarafından Edgar Alvarez Yayınlanan 17 Tem 2012 12:27 PM Kullanmayan gurur sahiplerinin bir Büyük G'nin Nexus 7 -- ve sık sık olan OnLive'ın Android ürünü olan fark edebilir, destek, oyun giysileri'nin Evrensel ... 16 BIR Yorum Bırakın 24 Smule AutoRap başlattı için iOS ve Android'ın Engadget editörleri bazı çılgın atışlar (video)

Smule launches AutoRap for iOS and Android, Engadget's editors drop some mad beats

Emin Olun, biz sık sık yanlışlıkla bazı hip-hop'ın illest sunucularının bizim için, günlük hayatlarını, ancak sad gerçekte Engadget'ın yazı işleri, küçük bir yardım ile birlikte akış. Neyse ki, teknoloji, kurtarma, yine bu sefer, AutoRap, en son uygulama olan sizi bu gibi mobil gişe rekortmeni benim gibi T-Pain ve Songify. Bu şimdiye kadar olan süre ya da ile yukarıda belirtilen uygulamalar için ne bu en yeni Smule ailesi: konuşma veya rap, iPhone ve Android cihaz, düğmesine dokunun ve ardından magic. AutoRap olacak kent, veya Smule olarak koyuyor: "dönüş[ing] içine konuşma rap ve doğru[ing] kötü ağzindan kaçiran."
Konuşma ve ağzindan kaçiran iki birincil modları burada. Eski, konuşma, telefon, ve app pirzola ses ve'ını toprağa verdi bunu bütün bir tarumar eden autotuney lezzeti. Bir oldukça geniş avuç şarkı dahil mevcut 30 premium uçları, Snoop Köpek, Beastie Boys, Outkast ve Kud Cudi -- doğal olarak, bu, oh yerleşti biraz nakit para, veya bazı kredi işleri izlemek gibi eğitici videolar veya doldurulması otomatik sigorta teklif formları. Serbest uçları çoğunlukla iş, ancak.







Uygulaması oldukça iyi bir iş "Smule baş bilim adamı tarafından geliştirilen gelişmiş yapay zeka" için, kurtarılabilir şey (yukarıda demoları, biz hokkabaz olabilir geekiest kelimelerin durumunda) sayesinde, hiç şüphe halinde kelime dönüm bulunmamış şirket diyor burada oyun yer almaktadır. Pick Rap, and the app will offer up lyrics and a beat, correcting your rapping within a predetermined framework. Rap Pick ve uygulaması önceden belirlenmiş bir çerçeve içinde rap düzeltmek, şarkı sözleri ve bir vuruşla kadar sunacak. Naturally, Smule gives you the ability to share the fruits of your labor (your, ahem, "Rappertoire") all of the requisite ways -- e-mail, Twitter and Facebook. E-posta, Twitter ve Facebook - Doğal olarak, Smule size emek meyve paylaşma olanağı (sizin, ahem, "Rappertoire") gerekli bütün yolları verir. After all, the dopest beats ought not be kept to yourself. Sonuçta, saglam vuruş kendinize tutulamaz gerekirdi.



Önceden jumpstarta kendi filizlenen rap kariyer uman şun tüm özür dilemek - Sonunda, AutoRap eğlenceli bir oyalama 'den çok daha fazla anlamına gelmez. Sucker MCs can download it today from Google Play and the Apple App Store. Sucker MCs Google Play ve Apple App Store'dan bugün indirebilirsiniz.  
 KAYNAK:ITUNES, Google Oyun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder